Gårsdagens middag hjemmelagde karbonader

Hei folkens håper alle har hatt en fin lørdag så langt og at den forsetter å være fin. I dag har jeg overnattings besøk av Lasse vi var før i dag på kaffka i Gjøvik og hørte på en som sang og hadde det koselig sammen med tvilling søstra mi og ei venninne, men nå til det innlegget handler om

I går hadde jeg hjemmelagde karbonader. jeg liker egentlig ikke å lage mat, men jeg gjør det slik at jeg slipper kun å ha brødskive måltider. for det blir for enslig. men jeg tenker jeg klarte å få bort angsten med å lage mat så da kan jeg jo få vekk følelsen av med å ikke like å lage mat, Jeg skjenner faktisk at jeg begynner mer og mer å like og lage mat. Har en del igjen, men det er en start.

Jeg lagde hjemmelagde karbonader. Du kan jo velge og lage den som du vil men når jeg lager det til meg selv tar jeg å lager den så enkel som mulig så det du trenger er

400 g Karbonade kjøttdeig
1 Egg
Salt og pepper (ønsket mengde)

Du tar å visper egget slik at du kan ta det i kjøttdeigen. Da blir kjøttdeigen enklere å formere seg når du skal lage din ønskene form på karbonaden. Du former det med hendene. må regne med søl på hendene i det du former karbonaden. og så steker du det du har lagt på middels varme, slik at det ikke brenner seg når du skal steke det. Dette skal stekes på begge sider slik at alt blir gjennomstekt 

så har du det jeg hadde til middag i går. Er du bare en kan du ta halvparten av det du har laget til middag en annen dag

0

Skriv en ny kommentar