Når kroppen sier ifra

Jeg vet ikke helt hva som skjedde i dag, men i dag ville ikke kroppen være med meg. Jeg og min kompis Lasse våknet kl 09:00 i dag alt var i orden. Siden vi skulle møte folka fra håndballen kl 10 i bestemte jeg meg og ta frokosten på cirkel k der vi skulle møtes. Alt var i skjønneste orden fram til vi skulle varme opp. kroppen begynte å riste.

Det ble litt værre når vi skulle spille som noen ganger følte beina mine som skjelle. Det eneste som var i tankene mine var det at frokosten ikke var det beste.

Vi vant kampen, og det var utrolig herlig spilt fra alle kanter. så det var utrolig moro og være med håndball gjengen. Etter kampen så bestemte vi oss som ville å dra til mc donnalds får å spise. På veg hjem følte jeg meg fin i bilen, var litt stille mot slutten, men da tenkte jeg var for vi sto på så mye på kampen

Da jeg satte meg på i sengen med dataen skjente jeg virkelig hvor utmattet jeg virkelig var, og jeg måtte bare Hvile, selv om det jeg ikke ville for jeg har så dårlig døgnrytme for tiden. I dag hadde vi jo bare en kamp og vi pleier å ha to. men jeg har aldri vært så utmattet etter en kamp før

Men alt i alt selv om dette skjedde så hadde jeg og lagkameratene utrolig hyggelig dag sammen. Jeg har virkelig blitt glad i håndball gjengen.

0

Skriv en ny kommentar