Jeg har blitt et offer for døgnrytmen

Folkens at vi aldri lærer eller noen av oss. Ikke alle er et offer for det og dere skal få en klapp på skulderen av meg for det.

Vell det er vell slik når man ikke har noe å gå til på dagtid at slike ting som dette skjer. Men nå har jeg gennerelt vært flink helt til nå.

Det er litt dumt for jeg prøver å snu det men får ikke sovnet før ved 4 tiden. Men nå er det skjerpings. Dette kan ikke forsette og jeg må få orndet opp i dette.

Så jeg trenger tips. Og døgne får jeg ikke til så hva annet kan jeg gjøre får å få snudd dette her om ?

Har mobil blogget i 2 år

Først nå jeg bare si unnskyld at det ikke er noe bilde til innlegget i dag. Nå som endelig blogg motivasjonen har kommet så skal blogg appen ikke fungere som den skal. Men jaja det eneste er at man får ikke tatt med bilde. Men. Har sagt ifra til blogg.no så håper det ordner seg. Noen flere som har samme problemet i dag ?

Men til det innlegget handlet om. Jeg har blogget med mobilen min i 2 år nå, og tror det er en av grunnene jeg er av og på med bloggingen. Men nå har jeg blogget i 7 år da så tror man kan ta med det også som en av grunnene til at jeg er så av og på

Jeg savner virkelig å blogge med en  data, og bruke kameraet mitt som jeg nesten ikke bruker lenger  nettopp fordi jeg ikke har data. Jeg savner og ha bedre bilder på bloggen og gennerelt bruke kameraet.  For de som lurer på hvorfor jeg ikke bruker dataen min lenger, så er det fordi at den fungerer ikke lenger og jeg har ikke akkurat økonomi til å kjøpe en ny data. Men nå skal jeg mye i sommer så vi får se om det blir noe blogging da.

Blogges. You know i never give up

Oppland Arbeiderblad ringte meg

Etter jeg hadde skrevet om at jeg var på politi avhør tok det bare 2 dager før avisen for oppland ringte meg og stilte meg spørsmål ang dødsfallet på en av beboerne i blokka mi. For dem som ikke vet det,  var det ei som falt 3 etasjer ned og døde et par dager etter ta skadene. Siden jeg bodde der var det litt opplagt at jeg måtte snakke med politiet on det.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ble veldig skeptisk i begynnelsen. Hva skal jeg egentlig si, og hadde jeg lov til å gi noe infomarsjon. Jeg fant fort ut at hun jeg snakket med var en jeg kunne stole på, og at det var ikke noe galt jeg gjorde.

Det var først snakk om at jeg skulle komme dit og bli intervjua, men det ble ikke slik. Jeg må egentlig si jeg var litt glad for det selv om det virket spennende, men det endte med at at hun tok med noe av det jeg sa til hun som ringte meg.

Men jeg må være ærlig og si at det var litt kult at Oppland Arbeiderblad fant innlegget mitt og ringte meg selv om jeg var litt skeptisk til å begynne med

Atikkelen finner du her

Jeg har vært i politiavhør

Igår ringte det en fra politistasjonen og lurte på om jeg kunne komme ned til politiavhør ang det som skjedde i blokka mi i mars

Det som skjedde i blokka mi var det at det var en som falt 3 etasjer ned og fikk skader i hode og rygg. Et par dager senere døde hun på ullvold sykehus ta skadene.

Jeg hadde jo mgp kveld den dagen og politiet ville ha meg på avhør for å indentifire noen personer. Jeg klarete på tross at overvåkning  kameraene var litt dårlige og si de jeg hadde besøk av. De spurte om noen andre også, men de kunne jeg ikke indentifire.

Jwg syns det gikk bra og den som avhørte meg syns jeg var til god hjelp og jeg har tatt mitt første avhør. Da får vi håpe at man finner ut hva som har skjedd, og håpe det ikke var krimminelt handling.

Jeg har begynt på kor

Et av mine sterke ønsker etter at Tensing gikk i oppløsning og jeg rett og slett ble for gammel til det, var å finne meg et kor. Selv om litt usikkerhet om jeg treffer toner og slik føler jeg at dette er noe jeg mestrer og virkelig har lyst til.

Så jeg har startet i et gospel kor. Det passer meg helt fint og jeg syns det er utrolig norsomt  det jeg også syns er utroooolig morsomt er et jeg får tilbake meldinger om at jeg synger rikrig toner. Selv om min usikkerhet.

Da jeg startet i tensing som 14 åring. Hadde jeg ingen verdens ting av erfaring, så ble jeg ofte den femte tonen som ikke skulle være der. Og det rok noen år og finne ut hvilken toner som var riktige og ikke.

Jeg håper jeg blir like glad i å synge på dette koret hvis ikke mer. Miljøet der er betraktelig mye bedre en det var på tensing. Så vi får se. Hva som skjer. Sang er noe jeg brenner for og har lyst til å bli flinkere på.

Stressende å nave

Først vil jeg bare undestreke at dette er en ting jeg aldri hadde lyst til. Målet mitt var å jobbe og åssen jeg kom meg inn på nav systeme er en mysterium i seg selv, men jeg naver og sånn er det.

Jeg har nå siden oktober vært i praksis plass på dyrego. Noe jeg trives så utrooolig med, og mitt ønske er vell at butikksjefen kan si at jeg kan få jobb der. Men fortålig nok har de nok ansatte, så får prise meg heldig at jeg får jobbet der en gang i uken noe jeg gleder meg hver gang til. Men via nav.

Å jobbe der får meg til å føle mestring selv om  noen fin justeringer her og der er vell kanskje noe å pirke seg flinkere til, men det kommer. Jeg begynte der i oktober i fjor. Så det vil si at jeg skal ha tiltaks penger for en gang i uken og resten livsopphold fordi jeg bor på egenhånd. Og jeg må jo klare meg selv.

Jeg får ca 5800 kr i måneden. Det er minste kravet. Jeg får så lite penger at nav må betale husleia og strømmen min for hvis ikke så havner jeg på minus etter å ha betalt husleia. Kankje rå til strøm hvis den hadde vært på under 1000 kr, men det er jo den ikke i disse dager. Men heldighvis betaler nav dette for meg.

Jeg må ta melde kort for de dagene jeg har jobbet, og her kommer det som gjør meg stresset, sint og ikke minst frustrert. 3 følelser jeg ikke pleier å føle så mye ta. Jeg skulle sende meldekort i helgen. Men det kunne jeg ikke fordi jeg hadde ikke fornyet tiltaket selv. Noe jeg ikke viste noe om fordi noen fra nav fortalte meg at dette skjer automatisk alså feil informasjon fra nav. Jeg ringte nav i dag, og de sa at jeg måtte fornye meg som arbeidsøker får så søke tiltaks penger. Fikk veiledning  men, det funket ikke. Jeg ble satt over til en annen og den personen sa at det var en sperre der som gjorde at jeg kunne ikke sende inn søknad om fornyelse om tiltaks penger.

Det er på dette punktet jeg bare kunne ønske jeg kunne søke rett på ufør. Eller bare fått et tilbud på en jobb. Jeg har virkelig prøvd å få meg en jobb. Jeg har send hundrevis av jobbsøknader uten hell og lykke. Og skjenner at stresset om når jeg får penger stesser meg helt. Det er ikke ikke greit å bli behandlet slik og føler at begeret snart går over. Det er ikke ofte jeg klager. Men nå måtte jeg bare få ut fistrasjon og sinne

Jeg ber om at dette skal ordnes så fort så mulig.

Hva har jeg lært om meg selv i 2016

Hva er det egentlig jeg har lært meg i 2016. Jeg har lært meg det at jeg har lært mye, og har enda mye å lære om meg selv som person
Skal ærlig innrømme selv om jeg hadde mine meninger som yngre, var det mange punkter der jeg selv ikke hadde så mye meninger. Særlig meninger som jeg verken turte å si til meg selv og andre. Som gjorde at jeg ikke viste helt hvem jeg var som person. Særlig det å sette grenser til meg selv og andre. Dette i 2016 ble jeg mye flinkere på og som jeg skal bli flinkere i 2017.

Jeg har lært meg selv mange ting i 2016 som for eksempel blitt flinkere til å ta opp ting til de det gjelder, og ikke si det til noen andre som ikke har noe med saken å gjøre, og hvis det blir til at jeg sier det til ande, så er det kunn for å få mot til å si det til den personen det handler om. Jeg syns det er viktig for å respektere den det gjelder og ikke baksnakke den personen det handler om. Selv om det ikke er meningen å baksnakke den personen.

Jeg har også lært å se faresignaler når det kommer til tilbakefall ang spiseforstyrrelsen , og når jeg ser den så gjør jeg noe med en gang og føler meg veldig flink til å se når det er på tide å ta seg sammen.

Så alt i alt så har jeg lært mye om meg selv og forandret meg på en positivt måte og måtte 2017 bli like bra på dette området slik at jeg kan lære meg å skjenne meg selv som person og vokse meg sterkere på meg selv og selvtilliten. Det er jo en ting man må ha og det er motivasjonen. Selv om kankje ikke motivasjon er alltid det eneste så  er motivasjon en veldig viktig ting.

Historien om innleggelsen

Jeg fant ut at jeg har jo ikke skrivet åssen innleggelsen var for meg, og som dere ser så har jo innleggelsen vært en stor suksess for meg. Det har jo gjort at jeg er en frisk mann den dag i dag. Men det har vært opp og nedturer ved innleggelsen og her er det.

Jeg ble innlagt 14 september 2015 etter en turnus lege tok saken min på alvor og fikk meg innlagt var jeg virkelig fornøyd. Endelig skulle jeg bli tatt på alvor på noe jeg har vist så utroooolig lenge. Jeg pakket kofferten og kom til dps kl 12;00

Jeg var selvfølgelig forkjølet noe jeg fant ut ikke var så populært hos de andre. For å si det slik fikk jeg ikke ikke varm velkomst. Det var spesielt en jeg la merke til, for det første jeg fikk var ikke smitt meg. Jeg tenkte joa takk for den varme velkomsten. Når det kom til maten var jeg på med en gang, spiste alt jeg fikk servert omtrent. Det var noen ganger den siste halve skiva var at, men det var fordi jeg var syk.

En uke gikk og forkjølelsen ble værre. Det endte med at jeg hadde så vondt der  lungene mine var og fikk vansker med å puste. Jeg ble sent til legen mitt i frokosten siden det var der det skjedde selvfølgelig. Forkjølelsen  ble til bihulebetennelse og lungebetennelse. Så jeg måtte ta antibiotika. Det var da også der jeg var mest sårbar. Ikke var det bare det  at jeg ble onkelig syk mens jeg var innlagt. Jeg følte at med pasienter ikke behandlet meg med respekt. noen av de følte jeg brydde seg overdrevent om min behandling. Litt som om de ville ikke ha så mye med meg å gjøre. Det gjorde at jeg begynte og gråte da vi fortalte åssen dagen var,  som vi gjorde hver dag.

Men etter hvert ble jeg frisk, og da gikk det bedre med de andre pasientene selv om det var en jeg følte skulle bry seg litt for mye om min behandling (dette med at jeg følte at den ene brydde seg litt for mye om min behandling var litt spredd utover innleggelsen) Og når vi hadde miljø møte følte jeg meg skyldig i alt det hun ikke likte.

Den første måneden  hadde jeg gått opp mer en 6 kilo. Jeg veide meg mandager og torsdager og i hver veing gikk jeg opp 1 kilo. Det var sånn i 2-3 uker. Ble like glad hver gang eller så var det litt over en halv kilo hver gang jeg veide meg. Jeg fikk to ganger om dagen en liten gåtur der jeg ikke måtte gå for fort. Pga kroppen skulle ikke belaste seg for mye. Det var en liten utfordring for meg siden jeg går automatisk fort. Jeg hadde også blo prøve hver mandag.

Da jeg kom meg til fase 2 som var ca en måned etter innleggelsen fikk jeg lov til mye mer. Jeg fikk lov å være med på gym som var på mandager og torsdager og på Kvelds trening på torsdager som var litt med vekter. Fikk også være med på utegruppa med turer og utflukter som for det meste ble til CC Gjøvik. Etter hvert ble det litt svømming også. Det var jeg storfornøyd med.

Ettervert gikk det bra med med pasienter jeg fikk god tone med en og vi hadde det gøy sammen med å dylte bort til hverandre og spille bordtennis. Særlig i desember når de fleste av de gamle pasientene var skrivet ut, og det kom inn nye. Da ble miljøet noe helt annet. Vi ble alle gode venner og vi støttet hverandre. Vi var glade på andres vegne når de kom på fase 2 og det var rett og slett koslig. Jeg gikk meg også en god venninne som jeg gikk turer sammen med og som jeg ble veldig glad i.

Jeg kom til fase 3 tilig i desember  og jeg fikk mer å spise slik at jeg kunne komme meg mer opp i vekt. Ikke at det var et problem. Omtrent hver gang jeg ble veid kom jeg meg opp i kilo noe som jeg fikk høre ikke skjedde så ofre. Vanlig var det slik at man går litt i svinger. Men det var kunn en gang jeg gikk ned i vekt og da mistet jeg bare 300 g. Jeg hadde også permisjon i helgene noe som var til stor hjelp, og det eneste som var forskjellen fra fase 2 til 3 var at jeg gikk en dag mer i permisjon.

Da var også terapi der jeg for det meste snakket om fortiden min siden det  var den som gjorde at jeg fikk spiseforstyrrelse i første omgang. Det var også gruppeterapi, og alle slags terapier hjalp masse. Det gikk mot slutten av mitt opphold og uka før følte jeg meg ikke klar til å dra, så jeg gråt og sa at følte meg ikke klar, og var livredd for å falle på gamle rutiner. Men når dagen kom var jeg klar. Det eneste som var trist var at jeg måtte forlate disse herlige menneskene som jeg ble venner med.

Slik var innleggelsen min. Jeg gikk opp ca 16 kilo der på 4 måneder. Før jeg ble innlagt klarte jeg selv å komme meg opp 7 kilo på 3 måneder. Så dette trengte jeg og angrer ikke et sekund på at jeg takket ja til en innleggelse.

Jeg anbefaler for de som sliter med spiseforstyrrelser og dere får tilbudet om en innleggelse om å takke ja. Som dere ser på vilde nedenfor hjalp det meg veldig og jeg er sikker på at det vil hjelpe deg også :)

Mine topp 5 tv serier

Jeg har utrolig mange serier som jeg følger med på og syns alle er kjempe brae serier og er mine topp 5 serier

Once Upon A Time
Dette er serie som ligger på nr 1 på lista mi. Serien handler om disney karakterer som lever i nå tiden. Det er masse magiske krefter og er mot de gode mot de onde. Jeg har vært fan siden serien begynte i 2011

The Flash
Jeg måærlig si at denne serien blir bare bedre og bedre og forundrer meg ikke om denne serien kommer over den først nevnte. Serien handler om at en mann ved navn Barry Allen for superkrefter og blir superrask. Han skal da kjenpe mot alle skurkene han kommer over.

Agents Of SHIELD
Dette er en Marvel serie og siden jeg er en Marvel fan er ikke rart at denne kommer på en 3 plass. Det handler om agenter som får flere oppdrag og siden sesong to har det også kommet fram inhuman som vil si de for forskjellige krefter.

Supergirl
Dere ser tydelig at jeg liker en tv serier der de har superkrefter  hehe på 4 plass kommer da supergirl selv om noen av film effektene er litt dårlige, så har den en bra handling, og jeg liker godt hoved personen i denne serien. Det er egentlig god serie. Derfor for den 4 plass ta meg.

The vampire diaries
Her var det en vanskelig valg siden jeg syns en lignene tv serie som kalles for the original er like bra, men jeg måtte ta the vampire diaries Her siden dem er på siste sesongen sin nå og det merkes. Bare på de 2 episodene som har kommet ut har de vært sykt spennende, og du vil bare se mer. Derfor for vampire diaries 5 plass på min topp 5 tv serier Jeg ser på

Jeg ser på mange fler tve serier som Arrow. The original som jeg nevnte, Teen wolf og ikke minst Game of thrones.

Hvilken tv serie er deres topp 5 ?

Har lyst til å lage sangvidoer igjen

Jeg har lyst til å lage sangvidoer igjen. Ikke fordi jeg mener at jeg er kjempe flink, men rett og slett for å få konstruktiv kritikk på hva jeg kan gjøre bedre. Jeg likte det så godt og jeg ble flinkere til å synge av det også

Å finne meg en passe kor for meg her på Gjøvik vil nok være ganske vanskelig siden jeg gjerne vil ha et kor som er på min alder så da er det godt og ha noe å øve seg til slik at man kan bli flinkere.

Jeg har også en stemme som ikke passer til alle sanger, så og finne en sang som passer vil ta tid, men jeg er villig til å prøve en sang i måneden der jeg også øver på sangen og der jeg enten også tar instrumental i bakgrunnen eller synger acapella som vil si uten musikk til for å gjøre sangen litt mer min egen.

Håper dere vil like det. :)

Verden står overfor en masse utryddelse

Dette gjelder flere dyre arter igjennom hele verden

I løpet av 50 år vil mennesker ha utryddet to tredeler av jordens dyr. Det vil skje allerede i 2020 om ikke menneskeheten kollektivt tar seg sammen, advarer World Wide Fund for Nature (WWF).

I løpet av 50 år vil altså  mennesker ha klart å utrydde to av tre dyr på kloden!

For første gang siden dinosaurene forsvant står vi foran en masseutryddelse for verdens dyreliv, sier WWF-sjef i Storbritannia, Mike Barrett, ifølge Telegraph.

Dette er en brøkdel av det som er i artikkelen og som jeg leste det  var det flere punkter i samme sak i artikkelen. Men som jeg ikke har så mye kunnskap til at jeg vil uttale meg om. Artikkelen finner du her hvis du selv vil ha all infoen.

Det står i artikkelen at mange dyr er utryddet. Det er ikke rart da når vi bestemmer oss for å skyte de ned. Ta for eksempel ulven i Norge; for det var det første som  dukket opp i hodet mitt da jeg leste artikkelen. Vi kan jo ikke bare skyte ulven bare fordi de tar noen av sauene våres. Som jeg har hørt er ikke det værste tilfellet at sauene blir tatt. Det er faktisk vi som kjører over de med uhell. Vi har så lite ulver i Norge at jeg tror ikke det værste for sauene er ulvene.

Vi må slutte å tro det at vi eier denne planeten her. Jeg er for at vi må ha mat på bordet. Og jeg tenker det så lenge vi tar det nødvendige så kan det gå greit. Men vi spiser ikke ulver. Ikke sånn jeg vet ihvertfall.

Alle dyr må til for at vi jorden skal gå rundt. Ja alle dyr. Da snakker jeg også om fluer, bier og ja til og med eddikopper, I artikkelen sier det at USA, Canada og Australia er de værste synderne. Jeg tenker dritt i hvem som er de værste, vi må faktisk kunne skjønne det at det er ikke vi som skal bestemme over hvilken dyr skal få leve eller hvilket dyr skal skytes. Dyr har like rett til og være her som oss mennesker.

Vi utrydder også dyrene ved å hogge ned regnskogene. Jeg skjønner ikke hvorfor vi skal være så tankeløse ikke bare oven for dyrene. Men oven for oss selv. Vi kommer til å være grunnen til at vi utrydder oss selv og jeg syns det er trist at det er kankje for sent når alle ser det selv. Må det virkelig gå så langt med dette at man trenger å se det med sine  egne to øyne før vi virkelig skjønner hva vi faktisk har gjort ?

Det er jo vi som som utrydder oss selv og det er vi selv som har å takke for dette. Ikke dyrene men vi.

Her er artikkelen http://m.side3.no/vitenskap/verden-star-foran-den-strste-masseutryddelsen-siden-dinosaurene-forsvant/3423276852.html

Hva er deres mening om dette her ?

Begge bildene tatt fra artikkelen

Herlig tur i skogen i mørket

Hei jeg valgte ikke å blogge i går selv om det ble fikset og tenkte heller at jeg skulle ute i skogen å være sosial.

Det var litt i siste liten jeg bestemte meg for at jeg skulle ut i skogen. Invitasjonen fikk jeg jo på torsdag, og siden jeg er litt plaget med at jeg plutselig blir sliten og utmattet. Viste jeg ikke om jeg kom til å orke det, men jeg ble med og det angrer jeg ikke på, selv om det var utrolig mørkt.

Vi møttes og tok bilen for å komme oss der vi skulle. Så var det å gå ut i skogen. Jeg har aldri vært ute i skogen i mørket så det var en morsom erfaring som var litt spennende. Bra jeg ikke er mørkredd. Da vi kom oss til bålet etter ca fem minutters gåing var det bare å sette seg rundt bålet.. Det var utrolig koselig med vannet like i nærheten og en stjerneklart himmel. En perfekt kveld med å være i skogen med flotte mennesker.

Vi koste oss med vafler, pølser og utrolig god stevning. Vil definitivt oppleve dette igjen. Det var en hyggelig opplevelse.

Har dere vært i skogen i mørket noen gang ?

Lenge siden sist jeg hadde så motstand på mat

Dette med å være frisk fra en spiseforstyrrelse er en drøm, men faren for et tilbakefall er der, og det vil den alltid være. Jeg prøver ikke å tenke på det, for jeg skal gjøre alt i min makt for å ikke få et tilbakefall, og i dag var det lenge siden jeg kjente at det var sykt vanskelig. I dag var tanken på å slippe det måltidet så en deilig følelse. I dag var tanken på å slippe det ene måltide så god følelse at jeg vurderte det

Slik er det å kjenne på at man ikke vil ha mat, og du sier ja jeg utsetter det en halvtime kankje jeg har lyst på mat da, men når du skjønner det at nå må du bare spise eller så kommer du ikke til å spise det måltidet. Det er da du bare må stå opp og bare gjøre det. Det er ikke enkelt, tvert imot, men viljen var sterkere enn følelsene. Jeg sa til meg selv at jeg har jaggu kommet meg langt og jeg skal ikke gi opp. Noen dager er hardere enn andre og slik et det bare. Men det viktigste er å ikke gi opp.

I dag har jeg egentlig lyst å bare være hjemme. I dag er det egentlig noe som kalles for ekko. Men jeg sliter med å velge om jeg skal trene og så gå ekko eller bare ekko. Eller gjøre begge i det hele tatt dessverre. Treningen starter 18:00 til 19:30 og ekko begynner kl 19;00 til 22:00. Hva som er viktigst i dag er mat, og siden denne dagen er krevende på det punktet, er det nok det jeg må fokusere mest på nå. For jeg tror at maten vil være krevende for meg i dag.

Tirsdag = Toro

Eller fjordland. Det spørs litt hva jeg har lyst på. Dette er vell den eneste dagen som er så travelt at jeg har ikke akkurat tid til å lage meg onkelig middag. Eller jeg kan, men da for jeg ikke noe særlig vile før jeg da skal på neste ting som da er håndball.

I dag har jeg vært på praksis, og jeg må si jeg virkelig trives å jobbe der. Det er flotte folk samtidig som jeg får jobbe med dyr. Og jeg elsker jo så klart dyr.

Nå skal jeg spise, så kommer ei venninne ta meg som også er med på håndball, og så er det rett på håndball trening. Tror jeg blir sliten når dagen her er over hehe. Men da går det fortere for meg å sovne meg til neste dag.

Vi blogges mine flotte lesere

Dette er ukene mine

Dette er uken mi  og da mener jeg det som jeg gjør fast. Så har kommer det.

På mandager
Da er det home gruppa. Et annet ord er bibel gruppe. Jeg begynte rett etter jeg var ferdig med innleggelsen og jeg jeg trives der. Ikke rart når folkene som er i den er helt fantastiske mennesker

På tirsdager
Dette er den dagen jeg har det mest travelt. Først er det praksis plassen som er på dyrego, og så er det håndball trening som jeg har fått veldig positivt inntrykk av med tanke på at jeg aldri har spilt det før. Dette har jeg begynt nå nylig for å få flere trenings dager 

På onsdager.
Da skal jeg på fotball trening som jeg syns er kjempe gøy. Dette var også noe jeg begynte med rett etter innleggelsen.

På torsdager
Da er det bibel undervisning i sentrum kirken, og etter det er det bønnenøte som jeg er med på.

På fredager
Da er jeg også på en slags bibel undervisning, men da er jeg hjemme hos en av prestene i sentrum kirken. En herlig mann med mye glede i.

På lørdager.
jeg har ingenting på lørdager, så lørdager er den dagen det virkelig passer meg best å være med venner eller bare ha en daffedag som er noe alle trenger av og til

På søndager
Da er det gudstjeneste og litt kafé etterpå og da tar jeg med lunj hjemmefra for som regel er jeg med folk etter det, og har det koselig

Selv om jeg ikke har noe jobb og er på praksis plass bare en gang i uken, føler jeg at jeg har en innholdsrik uke med å gjøre det jeg føler er rett for meg.

Hva inneholder deres uke ?

Jeg har ikke angst for å lage mat lenger

Nå fyker blogglysten i været. Har blogget jevnt nå og jeg liker det. Jeg elsker  å blogge.

Jeg har endelig ikke angst for å lage mat lenger. Jeg kan faktisk gå så langt med å si at jeg faktisk liker det. Noe er jo ferdig kjøpt som fiskepinner og vårruller, men jeg lager jo noe fra bunnen av også.

Jeg lager kjøttkaker ifra bunnen av. Bare noe som er super enkelt, og når jeg har pasta, så lager jeg tomat sausen fra bunnen av. Det er faktisk bedre tro meg. For dere som ikke gjør det, dere burde prøve.

For dere som ikke vet det var det på restaurant og matlag jeg ble mest mobbet i mobbelivet mitt, og det på alle slags nivåer. Det ble til at jeg fikk angst for å lage mat. Jeg fikk flashback etter flashback når jeg gjorde det. Særlig når jeg ble utplassert til å jobbe på kjøkken rett etter utskrivelsen. Jeg måtte bare slutte. Men jeg måtte lage middag hjemme. Jeg kunne jo ikke slutte med det.

Jeg har noe som kalles for miljøtjeneste, og de var med og så på at jeg lagde mat. De hjalp meg med enkle hjemmelagde oppskrifter og holt meg med god selskap. Det gjorde at jeg fikk nye opplevelser med mat som gjorde at de dårlige opplevelsene fra videregående ikke dukket så mye opp lenger. Det endte med at jeg fant ut at det eneste som stoppet meg var min stahet. Så jeg gjorde noe med det

Nå i dag lager jeg mat selv hele uken. I steden for å gå på burgerking flere ganger i uken og unngå noe som ikke eksisterer lenger. Jeg blir jo ikke mobbet lenger. Jeg har gått videre jeg har tilgitt og jeg har nå lagt  abselutt alt bak meg. Jeg tenker det er på tide å føle mestring når man lager mat, og det gjør jeg nå. Jeg måtte bare få hjelp fra gode opplevelser for å inse den tanken selv

Jeg må bare takke miljøtjenesten hvis dere leser dette her. Tusen takk for at dere har vært med meg igjennom matlagingen, og fikk meg til og få ha noen positive situasjoner med matlaging. Det var akkurat det jeg trengte for å komme meg vekk fra angsten. Tusen  takk

Hvis du har problemer med å lage mat til deg selv, hør på musikk. Det hjalp meg

Du skal aldri skjenne på sultfølelsen

Det ene tingen jeg lærte mens jeg var innlagt for enheten for spiseforstyrrelser var det at du skal ikke føle på sultfølelsen. Da har du nemlig gått for lenge uten mat. Det fikk jeg beskjed om når de spurte åssen det gikk når jeg spiste. Jeg sa det gikk fint, men jeg er aldri sulten og dette syntes jeg var rart. De bare smilte og sa. Så bra du skal ikke føle på sulten. Jeg må ærlig si jeg ble litt forundret med en gang, men etterhvert skjønte jeg det. Men du tenker sikkert åssen skal kroppen da  si ifra da ?

Som sagt, var jeg aldri sulten når jeg var innlagt. Men kroppen sa ifra på en annen måte som jeg la merke til. Ihvertfall den siste måneden jeg var innlagt. Det at kroppen sa ifra på en anderledes måte, var bare det at nå skulle jeg se på klokken og når jeg så på klokken var det ca 2 til 5 minutter til mat.

Men åssen viste kroppen min når det var på tide med mat ? Jo ved faste måltider. Ved og ta faste måltider vil kroppen bli vangt med de faste måltidene, og da gir kroppen din signal til hjernen din at kroppen trenger mat. Det er da det er viktig å høre på signalene.

Nå som jeg ikke er innlagt prøver jeg så godt jeg kan og ta faste  måltider. Selv på helgene. Jeg står opp kl 08:00 hver dag, og det første jeg gjør er å ta frokost. Som sikkert mange av dere vet så er frokosten vår viktigste måltid, og ja det er sant.

Viste dere noe av det jeg fortalte eller var dette noe helt nytt for dere ?

Trenger hjelp ifra dere

Hei folkens jeg trenger hjelp ifra dere. Siden jeg ikke har data og blogger da med telefonen min, så jeg får jo ikke sett onkelig på designet mitt. Men når jeg var på biblioteket for å få videoen på bloggen min som dere kan se i forrige innlegg, så så jeg noe som ikke helt stemte med åssen jeg så det sist. Headeren som jeg hadde er ikke synlig og ikke profilbildet mitt heller. Det er noe annet og, men det for meg er ikke så veldig viktig.

Mitt spørsmål er da. Er det slik dere også ser det ? I så fall åssen får jeg fikset det. ? Jeg har jo lyst til at bloggen min skal se fin og ryddig ut, slik at dere lesere får en god fornøyelse når dere skal se å lese bloggen min.

Så hvis dere kan hjelpe meg håper jeg dere skrive det ned til meg nede på kommentar feltet. På forhånd tusen takk snille lesere.

Jeg tror justin bieber trenger en pause

Hei folkens først og fremst vil jeg bare si at jeg har ikke noe imot justin bieber. Jeg digger faktisk mange av sangene hans, men her er mitt grunnlag.

Han er overarbeidet. Han er det fordi han hater å svikte oss, men i lengden så vil han det. Lunta hans vil bli kortere og vil da bli at han blir fort sint på fansen sin. I verste fall noe jeg ikke tror, men kan være mulighet er at han blir slik som han var før og gjorde masse dumt.

Det virker som at han ikke har det så gøy lengre når han opptrer og er ikke det trist ? Dette her er drømmen hans, men han har ikke noe glede av det lengre. Så hva med at han tar seg en pause i noen år slik at han kan finne den  gleden han har og ikke føle seg fanget av sin egen drøm

Ja han er sikkert var på at dette er en slitsom jobb. Men samtidig må han få lov å ta seg en pause. Jeg tror det hadde vært det beste for han slik at han kan finne den gnisten han hadde før slik at han ikke føler seg fangen i sin egen drøm

Hva mener dere ?

Har jeg klart 4 måltider?

Hei folkens. Jeg var vist fått litt blogglyst og det er jo bra hehe

Men nå kommer det spørsmålet. Har jeg klart 4 måltider om dagen ? Som jeg skrev i forrige innlegg var jeg ganske ny på å få til 4 måltider, og jeg klarer det nesten hver dag.

Jeg føler selv om det noen få dager jeg ikke greier det, så er jeg stolt over at jeg klarer det nesten hver dag. Når jeg klarer å være stabil på 3 måltider om dagen tror jeg faktisk at jeg kan greie å komme meg mer opp i kilo nå som jeg spiser så og si 4 måltider om dagen.

Jeg trodde før jeg ble innlagt at jeg ikke klarte mer en 60 kilo og det var helt fint for meg der og da. Men da jeg skjønte at jeg kunne komme meg over 65 kilo så har jeg et mål og et ønske at jeg skal være over 65 kilo.

Whis me luck

Åssen har det gått med meg ?

Hei folkens. Jeg har det bra etter sist jeg skrev til dere har det skjedd litt av hvert. Så det skal jeg fortelle dere nå

Da det kom mot sommer begynte jeg å komme meg til gamle vaner ang spisingen. Men det ordnet seg fort at siden jeg var så var på tegnene.

Jeg har dessverre gått ned 7 kilo, men det gode nyheten er at jeg er stabil på 61 kilo. Jeg har bare klart tre måltider en stund nå og har nå nylig prøvd å ta 4 måltider gjennom dagen. Siden det er ganske så nytt vet jeg ikke helt om det er eller blir en suksess enda, men målet er at det blir det.

Når det går etter tvangstanker og depresjon er jeg veldig glad for å si at jeg ikke har depresjoner lenger og ikke dveler på fortiden lenger som jeg gjorde. Tvangstankene kommer og går og det er heldigvis veldig lite av det.

Jeg er ganske opptatt i hverdagen. Min hverdag går mye på gud og være på samlinger siden jeg er kristen. Dette var noe jeg ville gjøre når jeg kom ut av innleggelsen og være mer nær gud og jesus. Ellers trener jeg fotball. Og målet er å trene mer. Må bare finne en trening som motiverer meg.

Det er meg fra nå av. Ellers så snakkes vi

Min mørkeste tid ang spiseforstyrrelsen

Jeg tenkte jeg skulle skrive om min mørkeste tid ang spiseforstyrrelsen jeg hadde og som jeg nå holder i sjakk. Gjerne del det videre

Det var rundt Juni i fjor det var som værst og jeg vet ikke hvorfor jeg viste det, men for 3 år siden viste jeg innerst inne at dette var det som kom til å skje. Men jeg viste ikke når

Dette fortalte jeg til legen uten suksess med å bli hørt. For tro det eller ei mange leger tror det at spiseforstyrrelse er kunn en jente sykdom. Men hvorfor ble det slik det ble ? 

Mange ting fra fortiden min som jeg hadde tatt i underbevisstheten min kom til overflaten, og det som i kniv i magen min opptill flere ganger. Det ble til at jeg sluttet å spise

Det ble opp til flere dager uten mat og det var en lettelse for meg, for der og da hatet jeg all slags mat som fantes. Jeg gikk jo til kjøleskapet for å finne mat, men jeg brakk meg og holdt på og kaste opp, men det var jo ingenting  jeg kunne kaste opp på for jeg spiste ikke og ikke drakk jeg heller

Jeg ble rask blek og du så fort på det ytre at jeg sleit. Jeg hadde ikke den masken lengere og det var på en måte lettelse for jeg ble jo ikke hørt når det kunn lå på det indre,

Den dagen jeg fikk virkelig nok av at legen ikke hørte på meg så viste jeg egentlig hva jeg måtte gjøre. Jeg ringte til legen og fikk beskjed at jeg fikk time dagen etter hos min fast lege. Jeg viste at det kommer ikke til å hjelpe. Jeg trenger en annen lege. Det eneste veien var bloggen. Det var som jeg viste det.

Etter 5 minutter etter jeg skrev innlegget Kroppen  min har fått nok, jeg har fått nok , ringte legevakten. Jeg fikk en time på dagen av en turnus lege. Det var som en lettelse og jeg gikk til legen.

Da jeg var hos legen skulle legen veie meg og på 10 dager hadde jeg gått ned nesten 2 kilo.(44,8 kilo) Jeg begynte å hyperventulere og det prikket i hele kroppen. Det eneste som hjalp var at legen tok tak i hendene mine og jeg fikk føle hennes rolige energi sakte komme til meg og jeg kom til meg selv igjen. Jeg husket at jeg sa. Jeg kunne ønske mat ikke fantes.

Det som reddet meg var en turnus lege som ga meg energi drikker på resept. Det var der jeg begynte å komme meg på begna. Det var det som fikk meg til å spise brødskiver igjen og det var hun som fikk meg innlagt for enhet for spiseforstyrrelser

Hvis du har noe spørsmål er det bare å spørre meg.

Skam

Ja jeg vet jeg er seint ute, men bedre sent enn aldri vell?

Uansett i går begynte jeg å se på skam på NRK appen, og det stoppet ikke på en episode for å si det slik. Nei jeg så på alle episodene som er for så bra syns jeg det faktisk var
Selv om det handler om jenter så kan mye av det dere slite med ha med oss gutter å gjøre også.

Det er en serie man virkelig kan sette seg inn i og gjenkjenne seg selv med. Særlig for dere jenter, men også for oss gutter også.

Jeg gleder meg veldig til å se fortsettelsen videre, for dette er virkelig en serie man burde følge med på

Hva syns dere om serien og har dere noen favoritter fra serien ?

Dagen har gått i ett i dag

I dag har dagen gått i ett og det på en stressende måte. Først var det å gå tur med hundene som jeg sa ja til å passe for min søster, for og så levere de til mamma fordi jeg skulle til nav. Ned til nav da og ordne det jeg skulle der, men der fungerte ikke skriveren så jeg måtte opp til banken og tilbake til nav. Da var det å trykke på kø lappen så jeg at det var lenge til det var min tur. Tallet på tavlen var 9 og i kølappen min sto det 21. Jaja da var det bare å vente da. Bestemor ringte og spurte om jeg hadde tid å prøve bunaden. Jeg sier jeg har tid kl 14

Får å rekke lunsj tok jeg bussen til sykehuset og spiste lunsj i kantina der siden jeg skulle jo være med avdelingen for spiseforstyrrelser med på gym til Reinsvoll å spille fotball Da det var overstått måtte jeg hente hundene jeg passet på og vente på bestemor. Bestemor kom og jeg prøvde på bunaden siden bunaden min var for trang. Hun tok mål og bunaden den blir klar til 17 mai selv om vesten er en hakk for liten.

Dette var dagen min og er overasket over at jeg ikke er så sliten som  jeg trodde jeg skulle bli. Etterpå skal jeg til Bibelgruppe som jeg er med på hver mandag

Foresten åssen har din dag vært ?

Å bry seg kan redde liv

Jeg kom på en side med en fantastisk histore og valgte og dele den på bloggen

En dag, i mitt første år på high school, så jeg en liten gutt gå hjem fra skolen. Det virket som om at han bar på alle skolebøkene sine.

Jeg tenkte for meg selv: “Hvorfor tar noen med seg alle skolebøkene sine hjem på en Fredag? Han må virkelig være en nerd.”

Personlig hadde jeg en ganske så intensiv helg planlagt (et par fester og en fotballkamp med noen venner dagen etter) så jeg trakk på skuldrene og fortsatte på min vei.

Jeg rakk ikke å komme så langt før jeg så en gjeng med ungdommer springe mot han. De gikk til angrep mot han, slo bøkene ut av hendene hans og slo bein på han så han snublet og landet i leire som lå langs veien.

Glassøyene hans fløy avgåre og jeg så de landet i gresset noen meter unna.

Han så opp og jeg så en enorm sorg i øynene hans. Det gjorde vondt i hjertet å se. Jeg jogget bort til han der han krøp rundt og letet etter glassøyene sine, og jeg så han hadde tårer i øynene.

Jeg ga han glassøyene og sa: “De guttene der er idioter. De burde virkelig skaffe seg et liv.”
Han så opp på meg og sa “Takk!” samtidig som et stort smil bredte seg over leppene hans. Det var et sånt smil som formidler ekte takknemlighet.

Jeg hjalp han med å samle sammen bøkene og spurte hvor han bodde. Det viste seg at vi bodde i nærheten av hverandre, så jeg spurte hvorfor jeg aldri hadde sett han før?
Han fortalte at han hadde gått på privatskole fram til nå. Jeg hadde aldri tilbrakt tid med noen fra en privatskole før.

Han het Kyle. Vi pratet sammen hele veien hjem og jeg bar bøkene hans. Han viste seg å være en skikkelig kul fyr. Jeg spurte om han ville spille fotball på lørdag sammen med meg og mine venner. Det ville han.

Vi var sammen hele helgen og jo mer jeg ble kjent med Kyle, jo bedre likte jeg han. Mine venner likeså.

Det ble Mandag morgen og Kyle kom tilbake til skolen med sitt berg av bøker. Jeg stoppet han og sa: “Wow kompis, du kommer til å få svære muskler om du skal gå rundt og bære på alle bøkene dine hver dag.” Han bare lo og ga meg halvparten av bøkene.

De neste fire årene ble jeg og Kyle bestevenner. Da eksamen nærmet seg så begynte vi å tenke på hvor vi ville gå på college. Kyle bestemt seg for Georgetown, jeg skulle gå på Duke.

Jeg visste at vi alltid ville være venner, at avstanden aldri skulle bli et problem. Han skulle bli lege, jeg skulle studere økonomi.

Kyle fikk æren med å holde avskjedstalen i klassen vår og forberedte talen han skulle holde på avskjedsseremonien. Jeg var veldig glad for at det ikke var jeg som måtte gå opp og holde en tale foran alle.
Jeg traff Kyle på eksamensdagen.

Han var en av de typene som virkelig fant seg selv under tiden på high school. Han vokste virkelig og så bra ut med glassøyene sine. Han datet mye mer enn meg og jentene elsket han! Joda, jeg var definitivt sjalu iblant.

Jeg så han var nervøs før talen, så jeg dunket han i ryggen og sa: “Ta det med ro kompis, du kommer til å gjøre det kjempebra”. Han så på meg med det samme takkknemmelige blikket som for fire år siden og lo. “Takk”, sa han.

Da det var tid for talen hans, kremtet han litt før han innledet med følgende ord:

“En eksamen er et bra tidspunkt for å takke de som hjalp deg gjennom disse tøffe årene. Foreldrene dine, lærerene dine, kanskje en trener… men framfor alt, vennene dine.
Jeg vil fortelle dere alle at den beste gaven du kan gi noen er å være deres venn. Jeg skal fortelle dere en historie”.

Jeg kunne knapt tro mine egne ører da min venn fortalte historien om den første dagen vi traff hverandre. Han hadde planlagt å ta sitt eget liv den helgen.

Han fortalt om hvordan han hadde ryddet skapet sitt slik at hans mor ikke skulle trenge å gjøre det senere, og hvordan han bar med seg alle tingene sine hjem.

Kyle så meg intensivt i øynene og lo. “Heldigvis ble jeg reddet. Min venn reddet meg fra å gjøre det utenkelige.”

Et gisp gikk gjennom publikum da denne stilige, populære gutten fortalte om sin svakeste stund i livet.
Jeg så at foreldrene hans så på meg og lo med den der takknemlige latteren. Det var først da jeg innså dets betydning

Undervurder aldri betydningen av dine gjerninger. Med en liten gest kan du forandre livet til en person.

Får man spiseforstyrrelse av kunn kroppspress og slanking ?

For meg er ikke kroppspress grunnen til at jeg fikk spiseforstyrrelse. For meg var det andre grunner. Jeg sier ikke at man ikke får spise forstyrrelser av kroppspress og slanking, men det er flere grunner i tillegg.

Her er det jeg fant til på nettet og som jeg valgte å ta med i dette innlegget her

Bulimi, anoreksi og andre spiseforstyrrelser skyldes både arv og miljø. Flere kvinner enn menn rammes. Slanking og vekttap er ofte et av de første trinn i utviklingen av bulimi og anoreksi, men det er usikkert om slanking i seg selv er en risikofaktor.

En person som har en spiseforstyrrelse, vil være overopptatt av mat og plages med konstante tanker om mat, spising, kropp og vekt. Andre sider av livet blir overskygget når svært mye tid og ressurser brukes på handlinger knyttet til mat og spising. Spiseforstyrrelsen går utover andre områder i livet som studier, jobb og sosiale relasjoner. Hos personer med spiseforstyrrelser har kroppsstørrelse og vekt stor betydning for selvbildet.

Som i setningen over her sies det at kunn slanking er ikke noe risikofaktor men at det kan være første trinn mot det.

Jeg tror som har erfaringer i dette området som anoreksia er at det skal være flere grunner en bare slanking og kroppspress. Her er mine punkter

1 Mobbing
2 Indre uro
3 Psykisk og fysiske problemer
5 Vansker med å finne hvem du er som person
6 Traumer

Alle de punktene der har jeg vært igjennom. Jeg har hatt lite kroppspress på meg selv om jeg har ikke noe imot med muskuløs kropp.

Men at kunn kroppspress og slanking utvikler spiseforstyrrelse. For å være ærlig da tror jeg mange fler hadde hatt spiseforstyrrelser en det er nå i dag

Hva er deres mening om dette temaet?

Nå skal den ufornuftige meg vekk

Jeg har nå i noen uker kranglet med meg selv og da snakker jeg selvfølgelig med den fornuftige meg og den ufornuftige meg. Det har vært et slit. Når jeg snakker om dette mener jeg jobb og trening.

Hver morgen har jeg kranglet med meg selv skal på jobb. Nei orker ikke. Du må på jobb. Det er bare 2 timer. Nei orker ikke det er matlaging. Sånn er det i flere minutter, og det har vært slitsomt å krangle med seg selv om dette.

Jeg bestemte meg da får å være ærlig og sa det som det var til jobben. Var liv redd for å bli møtt med skuffelse, men alt jeg fikk var forståelse. Vi ble enig om at jeg skulle bli ring om morningen slik at jeg fikk det lille pushet.

Det har blitt til at jeg er kun på fotball treningen. Rett og slett for det gir meg det lille ekstra som det andre av de treningen ø jeg skal gjøre ikke gjør. Men jeg har bestemt  meg får at jeg skal komme tilbake til treningen også.

Men kanskje en ting og  gangen. Nå er det jobben jeg må fokusere på å få rutiner og vaner med. Så kan jeg begynne med treningen. Etter det er i boks.

Har du kranglet med deg selv ?

Har skrive sperre, men gir meg ikke

Jeg har lyst til å blogge, men det er ikke så særlig lett når man har skrive sperre. Det har vært noen ganger jeg har åpnet opp bloggen og skal til å skrive, og så  kommer det bare 5 ord 

Det er litt irriterende siden jeg liker å blogge. Jeg liker å skrive om hverdagen min og skrive om mine erfaringer i livet, og ikke minst få flotte tilbakemeldinger ta dere flotte lesere.

Det som kan være grunnen til at jeg har litt skrive sperre er at det er litt kaotisk i hode mitt nå  jeg har forsatt etterbehandling ta innleggelsen. Jeg skal prøve å jobbe litt men får det ikke helt til.

Det er litt kaos, men får å være helt ærlig hadde jeg det i bakhodet. Jeg har kommet kjempe langt men det er et lite stykke igjen. Heldighvis er det bare små ting igjen. Jeg må bare tenke på hvor er det jeg skal begynne?

Men vi snakkes. Jeg har blogget snart i 6 år. Jeg gir meg ikke enda 

Jeg har farget skjegget

Haha ja jeg har faktisk skjegg. Ikke så veldig mye, men nok til å se åssen resultatet på det når jeg farget, og resultatet ble ikke så ille, og jeg kommer nok til å prøve det flere ganger, men med en litt lysere farge. For det ble litt for mørkt

Hvorfor jeg ville prøve å farge det lille skjegge jeg har er fordi skjegget mitt har nesten ikke noe farge og fordi jeg ville se åssen det ble. Jeg ville se mer voksen ut

Hva syns dere?

Dette må jeg alltid ha i bakhodet

Det å ha en spiseforstyrrelse forsvinner ikke bare etter du har vært   lagt inn pg fått på deg kilo og er utskrevet. Det er også hardt arbeid etter på. Det vil komme der du er fristet til å komme til gamle vaner.

Da jeg ble utskrevet gikk det fint den første uka. Men  så begynte det å skli litt ut. Jeg begynte med mindre brødskiver. Og til slutt ble det til 3 måltider i steden på 4 

Jeg viste innerst inne at dette kunne ikke bli til en  vane, men følelsen med og ta bort den ene måltide var deilig ( dessverre ). Det var også dager der jeg tenkte skal jeg ta bort den 3 måltide og ha 2 i stede ?  Men da tok jeg meg selv i  nakken og sa nei. 

Etter at jeg har fått mer faste rutiner så har det gått bedre. Jeg har nå 4 måltider om dagen og det er mye enklere. Men som på overskriften. Jeg må alltid ha det i bakhodet at en tilbakefall er mulig slik at jeg kan gjøre mitt beste og ikke komme til gamle vaner.

Hvorfor jeg skriver dette er for å hjelpe andre med det samme problemet.

Vi snakkes.

Hvordan gikk den første uka

Hei lenge siden jeg har blogget. Har sett det at jeg kommer nok ikke til å blogge hver dag, men litt skal jeg klare,  men over til det innlegget hendler om

Den første uka hjemme har gått utrolig bra etter mine forventninger. Jeg har spist 4 ganger om dagen. Av og til litt mellom måltider også.

Til brødmåtidene  spiser jeg 3 brødskiver og prøver å spise riktig mengde middag. Det hender det er litt igjen. Men ellers spiser jeg alt det jeg serverer meg selv

Jeg skal ikke lyve å si at tanken på å slippe et måltid har vært der, og det har vært fristene å høre på de. Men jeg skyver de bare bort.

Jeg syns jwg klarer meg bra. Hva syns dere ?

Da var dette over og en ny begynnelse

I dag er dagen jeg skrives ut og jeg gleder meg til å komme til vanlige rutiner. Redselen er der at jeg skal komme til gamle vaner, men jeg tror også at den redselen er litt bra å ha for da vil jeg automatisk prøve å jobbe for å ikke komme til de gamle vanene som vil si at jeg slutter å spise.

Det jeg håper nå er at jeg får fort struktur I hverdagen. Slik at jeg har oversikt på hva som skjer. Jeg vet noe men alt er ikke helt på plass, noe jeg håper vil skje så fort som overhode mulig. For jo mer jeg har oversikt jo bedre er det

Så da var dette kapittelet over. Nå skal en ny og spennende kapittel begynne

Innkjøp trenings tøy

Ikke nok med at jeg har kommet meg opp I vekt, men jeg skal begynne å trene. Det blir foreløbig fredager siden det er gratis, men jeg skal også prøve å trene torsdager også. Jeg har også tenkt og kjøpe litt trenings ting slik at jeg kan trene litt hjemme 

Nå trenger jeg bare onkelig trenings sko som jeg eventuelt skal kjøpe på Hamar på XXL

Jeg ble super fornøyd med klærne og  har fått stor motivasjon til å trene. Så nå skal jeg få litt muskler

T skjorte 199,-
Buksa 300 på sport 1

Fra gutt til mann på 4 moneder

I hele mitt liv har jeg vært undervektig, noe jeg la fort merke til og som jeg ville gjøre noe med, men som jeg aldri fikk til alene.

I juni var det virkelig ille. jeg sleit utrolig mye og spiste omtrent ingen ting.  Jeg viste det var farlig, og tanken på mat fikk meg til å brekke meg av avsky. På den tiden veide jeg så lite som 44,8. Og det er lite på en 1,73 cm høy voksen mann

Jeg prøvde og få hjelp av fastlegen, men fastlegen min ville ikke høre på meg og mine faresignaler. Ikke en gang  da jeg veide 46,5 tok hun meg på alvor. Hun sa bare at hvis jeg bare spiser litt så er vell det bra.

Jeg gikk til media altså bloggen for å bli tatt på alvor og det var en fantastisk turnuslege som fikk meg innlagt for enheten for spiseforsryrrelser.. Jeg klarte litt selv  men det var takket være hjelp av energidrikker fra apoteket som var begynnelsen på at jeg orket å spise brødskiver igjen. Da jeg bli innlagt veide jeg 51,4. Men jeg var på langt nær der jeg skulle på det minste.

Imens jeg var innlagt jobbet jeg intenst på det jeg skulle gjøre og det gikk overaskende greit. Jeg var motivert til å gjøre mitt beste og det beste gjorde jeg. Jeg fikk diagnosen A TYPISK ANOREKSIA som vil si at jeg har ikke den spesielle behov får å gå ned I vekt. Men alikevel klarer jeg ikke å gå opp men heller ned I vekt

4 moneder ble det og de 4 monedene trengte jeg. Jeg Veier nå 67 kilo og trening på meg skal det også bli. Jeg er så utrolig glad for at jeg valgte den veien jeg valgte å bli innlagt  og det var på langt nær så skummelt som man kanskje tror.

Jeg er utrolig stolt over det jeg har oppnådd og jwg angrer ikke et sekund på det valget jeg gjorde. Det neste steget nå er å opprettholde det jeg har klart mens jeg har vært innlagt.

Her har dere meg fra juni og til nå

Blir utskrevet 25 januar

Hei folkens. Etter den 25 januar kommer jeg på fult her på bloggen. Eller jeg kommer til å blogge litt mer I allerfall 

Jeg har jo noe å fortelle dere når jeg jeg er ferdig med innleggelsen. Jeg har savnet å blogge, men samtidig syns  det har vært godt med litt ferie fra bloggingen. Er så spendt på å vise dere resultatet

I morgen  er det julaften og jeg ønsker dere en herlig jul og godt nytt år vi ses snart.

Mitt siste innlegg ?

Hmm blir dette mitt siste innlegg ?. Nei det blir ikke det. Men har bestemt meg for å ta en onkelig pause når jeg er innlagt. Jeg tror det er det beste. Jeg har ikke fulle dager nå, men det kan bli det når jeg har fått vært her en stund. Og nå må jeg fukesere kunn på en ting og det er mat

Jeg kommer tilbake sterkere en noen gang etter jeg er ferdig. Jeg gjør allerede flotte framskritt og det er noe jeg er stolt over. Pluss jeg vil overaske dere når jeg er ferdig :)

Så til da mine flotte herlige venner sier jeg Hade og så snakkes vi når denne reisen jeg har begynt på er ferdig.

Snakkes

Lever jeg

Hei folkens. Jeg tenkte bare at jeg skulle si at jeg lever og at jeg er innlagt på spiseforsryrrelse avdelingen på Gjøvik. Og tenkte å si litt åssen jeg har hatt den første uka

Jeg har hatt det ganske greit. Hvorfor det har gått greit er fordi jeg har vært syk hele denne uken. Det startet med først med forkjølelse og så ble det Til lungebetennelse og sannsynligvis bihulebetennelse. Jeg har da for antibiotika og er på bedringens veg

Maten har jeg spist opp det har hent 2 ganger jeg ikke har orket alt. Men bortsett fra det så har jeg spist alt jeg har fått servert.

Det var det for denne gang. Vet ikke når neste gang jeg blogger, men til da snakkes vi

Mobbing kan drepe få bort denne galskapen

noen folk eier ikke respekt og medfølelse. Hvorfor skal folk mobbe ? Om det er Nettmobbing eller andre mobbe metoder. Jeg har vært offer på begge sider av den mobbingen. Og det er forberdelig. Det gjør noe med deg. Du får sosial angst og du kan begå noe så forberdelig som selvmord. Hvorfor skal det gå så utrolig langt at noen tar livet sitt fordi de ser det er den eneste veien for dem  ?

For å unngå nettmobbing er det kunn en ting å gjøre og det er å logge deg av alt som har med nett. Du trenger ikke å se hva alle skriver om deg. Jeg skjønner at man vil se hva som foregår, men det hjelper ikke I det hele tatt  med deg og ditt selvbilde.

Det du også kan gjøre er å melde ifra politiet. Det er faktisk ulovlig å mobbe og på nett så står det der så det er det perfekte bevis for at de kan bli anmeldt.

Det er vanskelig å gjøre det. Jeg kom aldri på det der jeg ble mest mobbet på som var nettby at jeg bare kunne slette kontoen min. Så kunne jeg forhindret nett mobbingen

Jeg var på tanken å ta livet mitt når jeg ble så hardt mobbet som jeg har vært I gjennom og mange I mitt tilfelle hadde nok gjort det, men jeg viste at å gjøre det ville bare gjøre det værre for min familie og såre familien min på den måten kunne jeg aldri ha gjort. 

Jeg hadde også noe annet. Jeg er kankje ikke den flinkeste, men jeg kan si med hånden på hjerte at jeg er flink nok til å synge og ta det som min terapi.

Del dette gjerne videre slik at vi kan gjøre en forskjell. Vi kan forhindre at mobbing ødelegger et menneske.

Bilde tatt fra Google

Anbefales på det Sterkeste

Denne flotte filmen her innsiden ut anbefaler jeg at alle skal se. Ja det er tegnefilm, men drit I det. Den har så mye pedagogiske løsninger. Og det om følelser og ditt sinn.

Skal være ærlig jeg hadde egentlig lyst å se en Annen film og tenkte at jeg gidder ikke å gå på kino alikevel, men jeg ombestemte meg og så på insiden ut, og det er jeg utrolig glad for.

Dette er for store og små og håper en nr 2 kommer. For dette er en utrolig fin  lærdom for alle aldre hvis man virkelig går inn for det.

Det kan bli en laaaaang blogg pause

Det kan bli en lang blogg pause framover nå. Rett og slett for at jeg har ikke motivasjon til å skrive akkurat nå. Jeg blir nok innlagt om 3 uker og jeg kommer til å ha masse oppgaver som jeg tror kan bli utrolig krevende for meg og som jeg  må ha fokuset på.

Jeg føler heller ikke at jeg er meg selv at den glade kim danial er litt gjemt. At det er noe inni meg jeg har mistet.  Jeg er mye langt nede I humøret og det er vanskelig beskrive det. Men alt er liksom så fremmed.

Det kan hende det blir blogging av og til. Vi får se, men det blir nok langt tid før jeg blogger aktiv igjen

Men til neste gang blogges vi.

Jeg er problemet

Jeg har lyst til å finne løsninger. Løsninger på alt egentlig. Jeg vet mine løsninger er meg og det er kunn jeg som kan hjelpe meg selv. Men hvor skal jeg begynne?  Jeg har ingen aning. Jeg vet at for at jeg skal ha det bra er å finne ut hvem jeg er som person.

Jeg føler meg fanget og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Det eneste jeg vet er at jeg skal først bli innlagt på spiseforsryrrelse enheten på Gjøvik.  og sannsynligvis innleggelse på audal.

Mange av dere har nå klart å finne seg selv. Dette er mitt hoved problem. Det å finne meg selv som person. Jeg vil blogge får å hjelpe folk, men hvordan skal jeg kunne det hvis jeg ikke kan hjelpe meg selv. Og finne løsninger på det jeg sliter med ?

Jeg bare håper at DPS, spiseforsryrrelse enheten og kanskje audal kan bidra til å hjelpe meg til å finne ut hvem jeg er som person. Akkurat nå syns jeg ting ser mørkt ut for meg, men jeg nekter å gi opp. Jeg nekter og falle ned.

Mitt største frykt I alt dette her

Det er snakk om lagstidopphold for meg på spiseforsryrrelse enheten på Gjøvik. Det er snakk om toppen 6 måneder. Jeg sier det rett ut at jeg er redd for å gjøre den avgjørelsen med at jeg må gi katten min bort.

Jeg har hjulpet henne masse og hu  har hjulpet meg. Det siste jeg vil er å gi henne bort, men det kan hende jeg ikke har noe val,  og hvis det blir til at jeg må ta den avgjørelsen. Kommer jeg til å bli knust. Jeg føler da at jeg har sviktet henne, og ha det oppi alt tror jeg kan bli sykt vanskelig.

Men jeg vet at hvis det er for det beste så må jeg det. Jeg må først tenke på meg selv nå, men til da skal jeg gjøre alt for alt for å ha henne. Hun hjelper meg daglig med psyken.

Love you Nala min

En liten pause

I går blogget jeg ikke og jeg tror det kankje blir slik framover I noen få dager til jeg får hentet meg selv inn igjen 

Jeg har hatt det så bra på treffet til at jeg har følt meg langt nede på bunn når jeg har kommet hjem. Det er nok på grunn av at jeg er sliten. Jeg er jo ikke helt frisk igjen selv om jeg får I meg mat og har kommet meg opp til 49 kilo.

Så til jeg har kommet meg litt opp og fått kommet med over den lille forvirringen og kommet meg tilbake til verdagen, så tar jeg meg en bitteliten pause fra bloggingen. Men dere vet meg. Jeg kommer meg alltid tilbake til dere.

Vi blogges mine venner

Har vært i sandvika

Hei nå er ferien snart over. Dette har vi gjort det siste døgnet.

I går dra vi fra Drammen til sandvika for å besøke ei venninne av Maria som var utroooolig koselig. Vi overnattet til I dag. Vi var I sandvika storsenter og koste oss hos henne.

Nå er vi på besøk hos Mormor og Morten og så er det på tur hjemover

dette har vært en helt fantastisk ferie sammen med min kjære tvillingsøster og vi skal garantert tilbake neste år. Det har vært helt fantastisk og truffet helt fantastiske mennesker som jeg kan kalle mine venner.

Dag 2 det var dødsrått

Det kunne ikke bli noe bedre en det som var I går,  for det var bare så perfekt. Jeg stor koste meg og snakket med alle omtrent.

Først på dagen tok vi en liten runde I Drammen sentrum som er bare en helt herlig by og shoppet litt (skal vise I et egent innlegg) Så var det å ordne seg og rett til cafe Z for å spise utrolig deilig mat. Og den skyllingen var den mest saftige og den beste jeg noen sinne har smakt, og deserten var ikke noe å klage til heller.

Så var det til den beste parten, og det var dansinga. Vi bare tok helt av og det var så morsomt. Jeg skal være ærlig og si jeg tok litt alkohol drikke, og det gikk helt fint. Tok akkurat passe til at jeg ikke ble full, og det er så deilig.

Jeg tror jeg så og si pratet med alle og det var over 100 med AD/HD som kom I går og det var helt magisk. Etter cafe Z var vi litt på nashspill.

Dagen I går var rå bra og det beste av alt jeg koste meg med alkoholen. Og jeg slapp å tenke på å bli full. Jeg tok meg litt alkohol, men jeg ble IKKE full.

Dette hadde jeg på meg

Meg og Magnus. Digger han fyren her. Han passer så godt på de som er rundt han. digger han

Og de herligste paret jeg har sett. Dems kjærligheten er så herlig. Satt og pratet så mye med de, og de var så koselige

Det må bli treff neste år, for jwg har så lyst til å komme meg tilbake hit. Dette angrer jeg meg ikke på

Neste stopp nå er Sandvika

Da er vi klare

Da er vi klare for høydepunktet. Det vi har planlagt så utrolig lenge med. Vi har gledet oss utrolig. Det skal bli mye latter og kos. Når det var så koselig hos Magnus som det var I går. Må det bli minst like bra. Vi storkoste oss I går og jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre det I dag også. Det er jeg helt sikker på.

Har så utrolig sommerfugler I magen og klarer nesten ikke å sitte I ro haha. Hmm ADHD ? HAHA  Vi snakkes mine flotte venner.

Dag 1 drammen

Fy Søren for en dag det var I går. Det var helt fantastisk. Først var vi å besøkte grava til Kent, og så var det å treffe på Irina og Cathrine. Det var så gøy å møte de Vi shoppet litt små ting.

Så var det til drammen for å booke hotellet som er noe av det fineste jeg har vært på. Vi hadde litt problemer med bookingen, men vi fikk en løsning Etter at vi hadde vært på hotellet skulle vi til Magnus. Og Magnus som er så snill fikset noen å hente oss, oh vi snakket med herlige folk. Vi la oss ikke før 4 tiden. I dag er det ut I Drammens by. Av det lille jeg har sett syns jeg drammen er en utrolig fin by.

Jeg skal være ærlig og si jeg hadde litt angst, men jeg klarte det, og det var jeg som tok styringen, og det var ikke så fælt som man skulle tro. Jeg klarte meg kjempe bra. Så er stolt av meg selv  nå

Vi blogges mine flotte venner

Her er den flotte fontena som jeg og Maria ble då utroooolig fasinert ta

Her er det hotellet vi ligger på

Da er ferien gang

Fy Søren som jeg har sommerfugler I magen nå. Det er helt sykt at vi har planlagt dette for noen måneder siden. Og nå er ferien Endelig her. Fint vær blir det hele helgen og 

Vi skal mye I dag, treffe venner, og så klart sjekke oss inn på hotellet I dag.
Dette blir en utroooolig bra start på ferien. Vi snakkes mine flotte venner

Drammen her kommer vi

Jeg kan ikke tro at i morgen skjer det endelig  søsken tur med verdens beste tvillingsøster. Vi skal mye denne turen, og det skal bli utroooolig gøy

Vi skal besøke venner, shoppe litt, og selvfølgelig skal vi til drammen treffet for ADHD. Dette har jeg gledet meg til I flere måneder til.

Det blir små utfordringer også. Har litt reise angst, men jeg er sikker på at dette skal jeg klare, og jeg er sikker på at dette blir en tur vi sent vil glemme. Jeg gleder meg I allerfall.

Vi blogges

Hvordan gikk det hos legen denne gangen ?

Det gikk kjempe bra. Hadde egentlig time kl 08:30, men det ble jo helt glemt så det som reddet meg var at legen sendte meg meling, så jeg fikk time kl 11:00

Vi snakket mye om det med innleggelsen og at det er flott og at det er noe jeg trenger, få hjelp til en diett. så snakket vi om det med at hvis jeg kommer meg til 60 kilo, og at alt over 60 kilo er kjempe bra. Vi snakket også det med angsten jeg får om at jeg tror  ikke at jeg har låst døra for jeg har litt angst med å tro at jeg har ikke låst døra, men så har jeg låst den, Jeg fikk en kjempe flott tips som jeg skal skrive om I et eget innlegg.

Vi snakket om trening også og at det fett nivået som er bra for meg er 10 til 15 %. Så nå får vi se hva som skjer   neste onsdag. Da er det møte på DPS med litt mer info om innleggelsen.

Vi snakkes folkens. Glad I dere

Shopping hos Tante

I dag har jeg og familien vært hos tante  og fått shoppet litt. Hun hadde garasje salg, og jeg fikk med meg masse flotte ting som jeg skal vise dere I morgen. Men jeg kan jo si hva jeg har kjøpt da. Det jeg kjøpe var masse til kjøkkenet litt klær og litt annet 

Det er alltid herlig å være hos Tante og jeg slapper utrolig mye, så tiden gikk kjempe fort

Årets første bad gikk ikke helt som planlagt

Dette er det seineste jeg kan si at det er mitt første bad og slik gikk det seg til.

For å være helt ærlig, gikk det ikke så veldig bra, jeg fikk litt angst. Det er nok fordi det var litt for kalt for meg, og gikk for fort ut I vannet. Det endte med at jeg fikk  puste problemer, hostet og fikk masse slim I halsen. Så det var ikke lenge med bading, for jeg ble fort veldig sliten. Men vannet var jo ganske så kalt da. Og jeg som har veid så lite som jeg har gjort, og akkurat kommet meg opp på begna igjen ligger det nok litt I kortene at men må være litt varsomt på ting og ikke overvurdere seg selv alt for mye

Men jeg hadde det hyggelig og stor  koste meg på tross av det som skjedde, neste gang kanskje ta det litt roligere. Men jeg hadde det gøy

Gått opp 2,5 kilo på 9 dager. Veier 50 kilo nå

Nå har jeg all grunn til å være stolt av meg selv. Jeg veier nå 50 kilo. Det er nesten historie at jeg var så underanært at det kunne gå utover hjerte og leveren min. Jeg føler meg mer som en mann I steden for en gutt. Har litt den følelsen enda, men ikke så sterkt som før. På 2 måneder har jeg klart å gå opp 5,5 kilo, og jeg er så stolt av meg selv nå

Men det er nok et stykke før jeg skal klare det på egenhånd. Jeg kan forsatt falle ned igjen hvis ting blir for stressende, og ting står meg imot. Det er noe jeg må få hjelp til. Så vi får se på tirsdag når jeg skal snakke om innleggelse om det blir det. Jeg vil bli frisk, og hvis en innleggelse er begynnelsen på den reisen på å bli frisk så tar jeg det med åpne armer.

Vi blogges. Jeg er så stolt av meg selv nå og bare se forskjellen da :)

Juni 44,8 kilo august 50,0 kilo

Endelig helt ferdig med den gamle leiligheten

Endelig så er jeg ferdig med den gamle leiligheten. Et kapittel over, og et ganske stort et også. Det er der  jeg bodde I 2 år  og hvis man ser helheten I det, så var det der jeg har Vært mest psykisk syk.

Det er ikke rart heller når det var fuktighet skader over hele veggen på stua. Pluss en hel andre ting som at det ikke kom nok sollys inn OSV

Jeg er utrolig glad for jeg har fått den leiligheten jeg har nå. Kanskje ikke det beste strøket, men det har ikke noe med meg å gjøre. Så lenge jeg trives inne leiligheten så er det bra for meg. Jeg måtte jo bare ut av den andre leiligheten.

Det er herlig med et mindre problem, og det kan gjøre hverdagen min mye bedre. Som jeg ser det nå, så går det bare mer og mer oppover for meg.

Vi blogges mine kjære venner

DU ER TALENTFULL

Aldri tro at du ikke klarer noenting her i verden, for det kan du. Kanskje du har funnet det. Kankje det ligger litt gjemt inni deg.

Mange sier at jeg kunne bli en flink profosjonell danser. Turnlæreren min sa jeg kunne bli en av Norges beste turner.

Det som stoppet meg var  meg selv. Jeg hørte på det folk sa at det kunne du ikke. Du har ikke god nok balanse. Man kan si at da betydde det ikke så mye for deg, men i noen tilfeller gjør det det.

Sang har ingen klart å ta Ifra meg. Jeg har kankje tatt en pause fra det. Men aldri kuttet ut sang for alltid. Det er noe inni meg som sier det at jeg kan ikke det. Kankje det ikke er min tid nå og bli kjent, og det er kankje ikke meningen heller, men om at det er sang jeg skal gjøre. Synge for å gi andre inspirasjon. Det føler jeg på meg er mitt kall her i livet.

Så du der ute som ikke tror du duger til noe.  Har du tenkt det at det er en som alltid ser deg for akkurat den du er. Kanskje ditt talent er å få andre til å le. Kanskje ditt talent er forståelse, kanskje ditt talent er empati. Alle har et talent, og det trenger ikke å være i rampelyset.

Du er spesiel og ingen kan ta Ifra deg ditt sanne talent. Du er talentfull.

Svar på spørsmåls runden :)

Det ble mange flotte spørsmål, og jeg har besvart dem. Jeg har vært helt ærlig, har til og med vært ærlig på de jeg syns var litt useriøse. Jeg håper dere sitter godt og kankje tar dere en liten godbit mens dere leser. Enjoy

1 Hvor gammel er du?
Jeg er 23 år gammel :)

2 Hvor mye veide du da du ble9 født?
1800 g

3 Har du søsken?
Ja ei tvilling søster og en lillebror.

4 Har du god kontakt med begge dine foreldre?
Ja jeg føler jeg har god kontakt. Det er slik når man blir voksen, blir man litt mer opptatt da.

5 Ligner du mest på moren eller faren din?
Hmmm mange er litt uenige, men etter min mening har jeg kroppbyggningen til min mor og utsende til min far

6 bor du alene?
Ja det gjør jeg

7 Jobber du?
Nei det vet jeg ikke om jeg er klar til enda.

8 Trener du ?
Nei, men jeg ønsker å trene. Litt fordi når man er sterk fysisk, så går det også inn på det psykiske, så trening er noe jeg ønsker å gjøre.

9 ønsker du deg barn?
Ja det gjør jeg. Elsker barn

10 hvilken skole går du på?
Jeg går ikke på noe. Jeg verken jobber eller går på skole.

11 Beste barndomsminne?
Å leke med ei venninne hver eneste dag omtrent, og vi kunne leke hva som helt uten at vi dømte hverandre.

12 Favorittminne med meg? (Bestevennen din)
Den dagen vi ble bestevenner bestevennen min. Pluss modell dagen våres :)

13 Hvorfor blogger du?
Jeg har 2 hoved grunner
1 jeg vil bli flinkere på rettskriving.
2 jeg vil hjelpe andre mennesker til et bedre hverdag og liv.

13 Ønsker du å komme på topplista?
Så klart hadde det vært kjempe gøy, og dem som blogger hvem har ikke lyst på det ? Så ja jeg vil komme meg på topplista, men det skal være for de riktige grunnene.

14 Hvilke blogger leser du?
Akkurat nå leser jeg ingen blogger. Det har ikke noe fordi jeg ikke har lyst, men jeg har ikke tid. Må ordne leiligheten min onkelig først.

15 Tar du bildene dine selv?
Mesteparten av bildene, ja det gjør jeg. Bildene blir tatt av mobil  telefon hehe. Når jeg får data og minneprikke til kamera, skal det bli litt bedre bilder.

16 Ser deg avbildet med jentevenner. Kommer du best overens med jenter/har du guttevenner også?
Jeg har dessverre ikke noen gutte venner  jeg ønsker meg guttevenner, eller kompiser, som jeg syns er et bedre ord. Men siden en stygg hendelse blr gjort mot min vilje av mine 2 eneste kompiser. Og det at jeg føler de alltid svikter meg, føler jeg at jeg kommer bedre overens med jenter.

17 Kan du ta en selfie med de klærne du har på deg ?
Ja det kan jeg :)

18 Er du sammen med noen?
Nei. Det er jeg ikke, og akkurat nå har jeg ikke lyst til å bli sammen med noen før jeg finner ut hvem jeg egentlig er.

19 Er du homofil?
Jeg vet ikke, mange sier at jeg er det. Men jeg vet ikke selv. Jeg har opplevd mye dramatiske opplevelser som har gjort det at jeg har tvilt på hva min identitet er. Hard mobbing, og ting imot min vilje som har gjort til at jeg er veldig i tvil. Men skal jeg gjette hva jeg er, så tror jeg at jeg er bifil.

20 Har du en psykisk utviklingshemming?
Eeeehh ??? Nei, men om så om jeg hadde Vært det, så ville jeg ikke ha gjort noe med meg selv. Jeg har en diagnose ADHD og jeg har dysleksi, men jeg var nok ikke utviklingshemmet.

21 går du på kor?
Nei jeg gjorde. på respons tenning.  Gikk der i 8 år, men vil gjerne være der musikk er, for føler mer meg selv da.

22 hvilen matrett liker du best?
Akuratt nå er jeg usikker,  men hvem liker ikke Taco ?

23 Liker du å reise?
Jeg kan ikke svare så mye på det for har ikke reist så mye, men jeg ønsker å reise litt mer ja. En av drømmene mine er å svømme med delfiner. Så det må jeg få til en gang :)

24 Hvor har du reist i sommer?
Har ikke reist så mye. Har vært opptatt med å flytte. Men skal en tur til drammen med søstra mi da hehe

25 Hvilket land vil du besøke mest?
Hmm vanskelig. Akkurat nå kunne en avslappende land, men samtidig mulighet for shopping vært perfekt. Og så vil jeg besøke litt hvor noen av familien min er ifra, og det er Spania

26 Du fremstår som kristen. Hvilken menighet har du tilhørighet til?
Jeg går ikke i en menighet. Jeg har lyst, og når jeg får mot i meg til å lese i bibelen, så skal  og få orden på ting, så skal jeg nok gå i en menighet for jeg føler kristendom  er en veldig stor del av meg, og gud lever. Han ser oss på våre gode dager og på våre vonde dager

27 Vokste du opp med dyr?
Nei, men jeg har alltid hatt dyr som gode venner, og noen ganger føler jeg faktisk at dyrene forstår meg bedre en mennesker.

28 Liker du hester?
Jeg liker omtrent alle dyr jeg. Men hester er en av mine favoritt dyr ja, men det er fordi jeg var bestevenn med ei hest som bodde på Onkels gård. Og gennerelt fordi jeg liker dyr.

29 Liker du blåskjell?
Har ikke smakt det, så jeg kan svare på

30 Er du opptatt av stjernetegn?
Nei det er jeg ikke :)

31 Favoritt film?
Hunger games

32 Favoritt sang?
You raise me up av Westlife, og Thrugh all if it av Colten Dixon

33 Favoritt dyr?
Delfiner, hund, katt og hest

34 Hvis du skulle velge, Cola eller Fanta?
Cola så klart hehe.

35 Samsung eller Iphone?
Samsung

36 Pc eller Imac?
Vet ikke har hørt at iMac er veldig bra til blogging ?

37 Yndlingsbok?
Harry Potter

38 Yndlingsdag?
Fredag

Tusen takk for spørsmål. Det ble mange og det setter jeg stor pris på. Er det noe mer dere lurer på skriv det i kommentar feltet. Ellers så håper jeg besvarte dere bra

Vi blogges :)

Gårsdagen innkjøp for under 100 lappen

Jeg måtte bare kjøpe dette. Når man tenker omtrent hele tiden på det du har satt sammen på en butikk, og du er ganske sikker på at dette vil bli kjempe fint på tarassen, må du bare slå til. 

Det er jo ganske så grått, så tenkte at hvit og lyse farger kunne gjøre det kjedelige grå litt mindre verdt, og det følte jeg at jeg klarte

Dette ble kjøpt på Nille

Duken 49 kr
Lysholderne 10 pr stk. Ordinær pris 29,90 pr stk
De blå blomstene 14,90

Dagens frokost

Utrolig hva naturel yougurt kan bli så godt bare du setter inn de riktige ingrediensene.

Dette var så utrolig godt, så dette er noe jeg virkelig skal satse på mer av.

Ingredienser
Naturel yougurt
Jordbær syltetøy
Blåbær.

Jeg liker egentlig ikke naturel yougurt alene, men dette smakte det bare helt himmelsk.  Det er bare å prøve. Man kan ikke si at man ikke liker det så lenge man ikke har smakt det. Jeg har smakt det og jeg elsket det.

Vi blogges mine kjære venner.

Da tanken på å skade meg nesten vant men....

Når jeg tenker tilbake til den dagen som var så fæl og ingenting var bra nok. Du fikk bare kjeft for alt du gjorde selv om der og da var det beste for deg og bare gråte og bli trøstet. Du klarte ikke å gjøre de tingene du skulle ha gjort, for det rette for deg var å få gråtet ut. Du følte bare alt raste sammen, og du viste ikke hva du skulle gjøre av tankene dine. Du følte deg ikke god nok. Du tenker det at du skal være sterk,  men det klarer du ikke. Du er bare i vegen for alle.

Du gråter i sengen din og tankene sier gå til skuffen og ta kniven og skjær den igjennom huden. Du går opp fra senga, og du har tankene på en ting og det er kniven igjennom huden.

Men i det du Er oppe fra senga, stopper kroppen din og den vil ikke rikke seg en centimeter til uansett hva hjernene din sier. Så vil ikke kroppen det samme. Du skjenner at kroppen sier til hjernen din "-nei hjerne. Dette er ikke løsningen på problemet. Legg deg ned igjen å hvil litt. Dette skal nok gå bra til slutt, og til slutt ble det det.

slik var det på fredag 17 juli for meg. Jeg er så glad for at jeg klarte å høre på kroppen min og ikke hjernen min der og da. 

Da du våknet morges

Jeg ble inspirert ta et innlegg min bestevenn leste for meg, og tenkte det at jeg skulle dele dette inn på min blogg. Ikke får å kopiere, men får å spre budskapet videre, for det var så fint

Det er tidlig mandags morgen og akkurat nå, og i timene framover,  – vil tusenvis av alarmer og vekkerklokker gå av rundt omkring i Norge. Vi skal møte en ny dag.

Vi skal møte 20 juli 2015

Enda er den så fersk at solen bare såvidt har begynt å lyse over den.

Mon tro hva for en dag dette vil bli? Hva skal vi bruke den til? Hva skal vi fylle den med?

Hvilke tanker gikk gjennom hodet ditt da alarmen gikk av og du innså at det var på tide å starte en ny dag? Var du uthvilt eller fremdeles trøtt? Takknemlig for at det er fredag eller var det likegyldig?

Hva tenkte du da gikk inn på badet og så deg i speilet? Var du vakker? Så du at det var skjønnhet der? Så du kjærlighet der? Så du på deg selv og tenkte «Wow!»

Eller gikk du glipp av det..? Glemte du å ta det med deg ut i dagen?

Så du øynene dine?

Tenkte du på alt de skulle se i løpet av dagen? Slo tanken deg egentlig i det hele tatt- på hvor fantastiske øynene dine er? Tenkte du på hvordan de kan lyse opp hele rommet når du ler, eller på skjønnheten i sårheten når tårene sakte renner ned fra dem når livet blir stort for deg?

Tenkte du i det hele tatt tanken på hvor mange mennesker det finnes der ute som ønsker å bli sett av dine øyne? Som kunne møte blikket ditt, og se seg selv i det?

Ville du savnet øynene dine om de ikke var der?

Så du nesa di?

Var den for lang eller klumpete eller skjev? Kjente du at du dro pusten gjennom den? Merket du at tok inn selve livet gjennom den? Trakk du pusten godt inn og kjente lukten av morgenkaffe? Tenkte du på at du kanskje ville lukte på blomstene idag? At du kjøpe med deg noen hjem, og se på og lukte på dem hele helgen?

Så du ørene dine?

Sto de litt ut eller var de litt store, eller kanskje helt passe? Kunne du høre med dem? Tenkte du på at du kunne høre menneskene, dyrene, maskinene, bilene, latteren, samtalene, musikken, vinden i trærne, stillheten…?

Tenkte du på at du har et valg?

Så du munnen din?

Smilte du? Så du ditt første kyss i leppene dine, eller ditt siste? Tenkte du på de 9000 smaksløkene på tungen din? Så du munnen din åpne seg og slippe ut ord som kan såre eller helbrede? Som kan formidle kunnskap og idéer og følelser til andre? Tenkte du på at det betyr noe? At ordene som kommer ut gjennom din munn kan utgjøre en forskjell?

Så du hendene dine?

Merket du at de var fulle av energi, av liv? Tenkte du på at når hendene dine stryker et annet menneskets hud, så utskilles hormonet oxytosin -  omsorgshormonet som gjør at vi blir mer avslappet, mindre kritiske og mindre aggressive. Tenkte du på det? Visste du det? Forandrer det noe?

Kunne du føre hendene opp mot pannen og massere ditt eget hårfeste?

Og hvis du gjorde det : tenkte du på det fabelaktige maskineriet som er på innsiden? Din mest verdifulle ressurs! Tenkte du noen sinne på mulighetene som ligger i den omlag 1350 grams tunge massen som er din hjerne?

Wow…

Hvilke signaler sendte du deg selv? Tenkte du at du er et fantastisk levende og unikt menneske med muligheter som vi bare såvidt kan begynne å pirke borti fredag morgen den 10.januar 2014? Tenkte du på alt du kunne bruke øynene, nesa, ørene, munnen din, hendene dine til?

Pusset du tennene mens du tenkte på den fantastiske kroppen din som du kunne stå der, lene seg framover, sette seg ned, gå videre…

Tenkte du på de mange millionene hjerteceller som trekker seg sammen for hvert slag som hjertet ditt slår – omlag 80 ganger i minuttet? Hvor mange trofaste slag vil det slå i løpet av denne fredagen..?

Hva kunne du tenke deg å bruke dagen til?

Hva kunne du oppsøke eller stoppe opp ved og se på med nye øyne i dag?

Kunne du tenke deg å stoppe opp, bare av og til i løpet av dagen,  og holde fokus på pusten din?

Hvor mange smil kan du tenke deg å sende ut? Hvilke ord?

Vil du lytte?

Vil du berøre menneskene som du omgås i dag?

Vil du se om du kan se noe kjent – et gjenkjennelig glimt i øynene til andre mennesker, også til de du aldri før har sett?

Vil du hate kroppen din – eller vil du takke den? Vil du tenke på at den bærer deg gjennom dagen, eller på appelsinhuden bak lårene? Vil du følge bevegelsene dine i løpet av dagen – legge merke til føttene, armene, hendene dine… bare for i dag?

Visste du at denne dagen står foran deg – til din disposisjon?  Og at den er full av utfordringer som kan bli sett på som muligheter? Visste du at du er et mirakel og at du kan velge å utnytte alle mulighetene som livet har gitt deg, som kroppen din gir deg? Og at du kan danse gjennom dagen?

Kanskje har vi bare denne dagen. Kanskje har vi tusen fler…?

Men dette har du nå – dagen i dag. Sansene dine og den utrolige kroppen. Pusten din, hjertet ditt og den fantastiske hjernen. Og verden står til din disposisjon.

Om du kan begripe det, så vil det alltid være nok. Bare det å være levende er alltid nok.

Her er siden jeg tok det fra

http://www.zuna.no/2012/06/15/da-du-vaknet-i-morges/

Hva er egentlig den perfekte kroppen ?

Og trening. Har vi egentlig en fasit svar på det ?

Hva definerer vi den perfekte kroppen ? For å være helt ærlig jeg vet ikke. Man kan ikke se hva den perfekte kroppen er for deg når du leter etter det alle andre har som du ikke har. Man må lære å elske det man har fått, og gjør du ikke det prøv å få en litt ligene kropp. Det er du som bestemmer over din kropp.  Så klart flere har mer hindringer en andre. Men hvis en bra kropp gjør deg lykkelig, så gjør det. Det hjelper i hvertfall ikke å sitte på rompa og syns synd på seg selv som jeg har gjort

Hva definerer riktig trening ?
Det vet jeg heller ikke. Det er opp til enkelte folk å finne det ut, for alle er forkjellige. En annen person kan løfte 120 kilo mens en klarer så smått med 20 kilo. Hva så om den andre kan løfte mer en den andre. Er det riktige for den personen å trene med 20 kilo, så la den personen gjøre det. og så klart omvendt

Jeg har aldri vært glad i kroppen min, og jeg kommer aldri til å få det jeg virkelig vil ha heller, men jeg kan trene på en riktig måte. Jeg kan være i god fysisk form. Jeg behøver ikke å synes synd på meg selv fordi jeg er tynn. Jeg er skapt slik jeg er, og har jeg lyst til å endre kroppen min av de riktige grunnene, så vil jeg til slutt bli fornøyd med kroppen min, og Kankje med meg selv og.

Indre kjønnet er det som teller. Du kan se ut som en super model og ha en super fin ytre skjønnhet, men hva er hvitsen med ytre skjønnhet når man ikke har indre skjønnhet ?

Det jeg og mange andre må lære oss. Så lenge vi ikke er sykelig over vektige eller sykelige undervektige, så gjør det ingen ting hvilken kropp du har. Så lenge du spiser riktig, så er det som teller, og er du ikke fornøyd, så gjør du det beste ut av det.

Det er din kropp og til syvende og sist uansett hvilken hindringer du har. Er motivasjonen på topp og du får litt motivasjon fra andre til å styrke deg opp på den riktige måten, så mener jeg det at det er det som teller her i verden.

Vi er alle like vært, og man må tilpasse seg selv på det som er riktig for deg og INGEN andre.

Så lenge man ikke er sykelig tynn eller sykelig overvektig, så spiller ingen rolle hva slags former du har. Våres problemer kan løses hvis du virkelig går inn for det, og du ber om hjelp ;)

Se på bilde av meg bare 1,8 kilo mer, ser jeg nye friskere ut, og jeg er ikke sykelig tynn lenger. Ja jeg er tynn og burde helst ligge på over 50 helst 60, men det kan komme med riktig kosthold og trening.

Hver fornøyd uansett om du har former eller ikke. Vi snakkes

Da er jeg testet for testosteron

Jeg har blandene følelser ang dette. Det er litt spennende og. Jeg vet ikke hva  slags svar jeg vil få eller vil ha, men jeg håper på at jeg kan få svar hvis det er noe som er galt med testosteronet, og man kan gjøre noe med det.

Vi kan vell håpe på det beste. Men hvis det ikke er det, så lurer jeg på om jeg har lyst på full kropps undersøkelse slik at man kan se om det er noe galt, eller det at jeg må kjerpe meg å spise mer riktig mat for meg. For jwg føler jeg forsatt lever i en guttekropp, og det er noe jeg ikke liker.

Vi får se da. Vi krysser fingre og tær hehe. Vi blogges mine flotte venner.

Herlig besøk av bestevennen min

Hei har ikke glemt dere. Jeg har bare hatt 3 fantastiske dager med min bestevenn Lene :)

Det har vært godt å ha en onkelig god bestevenn å være med de siste dagene, og pushe meg litt og teste grenser. Har forsatt litt å lære med å høre på kroppen min, men det er jo framskritt.

Det har gått overaskende bra, og vi tok hensyn til hverandre som gjorde det slik at jeg klarte å være med henne så nye som jeg klarte.

Vi så på film, vi sang og selvfølgelig drev vi litt med pokemon kort. Tiden har gått utrolig fort, og jeg har kost meg utrolig masse fra mandag til i i dag

Trost at hun måtte reise, men det betyr bare at vi hadde det koselig sammen. Glad i deg bestevennen min.

Hva har dere gjort i dag ? Vi blogges da flotte lesere :)

Mangler kankje testosteron

Hei kjære venner. Det som ble snakket på DPS var mye det jeg ikke er klar til å dele med dere enda, det var mye om min legning og det med usikkerheten min er så dypt inn i meg at jeg trenger hjelp av erfarne fagfolk sannsynlig.

Jeg tok opp det at jeg tror jeg har for lite testosteron. For dere som ikke vet det, er det det mannfolk har. Hvorfor jeg føler jeg mangler det er fordi jeg føler at jeg faktisk har lysere stemme en noen av jentene. På telefon tror mange at jeg er en jente i steden for en mann, og jeg er jo 23 gammel mann og ikke en 23 år gammel gutt eller jente.

Jeg føler også det at kroppen ikke er helt utviklet som den skal, og Kankje med litt hjelp av tabletter som kan gi meg litt mer tolesteron i kroppen,  kan  jeg bli litt mer fornøyd med meg selv slik andre som virkelig ser meg som jeg er.

Og hun på DPS var også inn på den tanken og ville gjerne undersøke det med meg.

Så vi får se da hva som svaret blir. Vi blogges da mine kjære venner :)

Avslag på Aurdal

Det har blitt avslag på Aurdal. DPS ringte meg her om dagen og fortalte meg det. Jeg ble redd med en gang og tenkte vil ikke Aurdal hjelpe meg ? Men så sa de hvorfor de tok avslag på det som var at siden jeg har blitt søkt inn på spise forstyrrelse enheten her på Gjøvik. Ser dem ikke en grunn til å hjelpe meg med en gang. Siden jeg allerede får hjelp en plass. For. Jeg kommer sannsynligvis til å komme inn.

Jeg har møte 11 august ang dette om innleggelse der, og siden jeg ikke er vangt med å spise lenger, og jeg får en litt fæl følelse når jeg spiser, gjør det seg slik at å være der det er fagfolk som virkelig kan dette med rutine og hvor mye mengde jeg nå spise for å legge på meg og da gradvis komme meg opp igjen med spisingen og ikke minst vekta

Jeg har tenkt til å infomere dere om det når den tid kommer når jeg vet mer. Jeg hadde en lang og fin samtale og det at hun beholdt roen, og at hun var så flink til å forklare, gjorde det slik at jeg beholdt roen. Var ganske bra at de ringte først slik at jeg ikke fikk lest det, for da hadde det ikke blitt til at jeg tok dette bra.

Så det vil si. Aurdal er avslått, men det betyr ikke at jeg ikke vil komme meg inn der i en senere anledning.

Gårsdagen innkjøp

Hei mine flotte lesere, og god morgen. Jeg har nok pushet meg litt for mye i går, men som jeg skrev på gårsdagens innlegg. Det var litt taktisk får å prøve og sove litt mer, og vet dere hva ? Jeg klarte å sove i 6 timer.

Uansett nå til det innlegget handler om
Jeg har vært på shopping. Masse til leiligheten som dere skal se når jeg er blir ferdig, og litt klær, og det er det jeg skal vise dere.

Det er så lenge siden jeg har kjøpt meg klær, og denne gangen fant jeg en hel antrekk i tillegg. Det er første gang i mitt liv at jeg følte meg kjekk, så selv om jeg ikke hadde rå, så kjøpte jeg det.

Her er det Hva syns dere ?

Buksa 299
T-skjorta 99
Jakken 399
Alt dette fant jeg på HM.

Jeg er stolt av meg selv

At jeg skulle klare så mye som jeg gjorde i dag etter hvor dårlig formen min var i går er et mirakel.

Jeg har gjort masse og så klart kroppen har sagt ifra, men som jeg har kjønt, jeg kan ikke sove på dagen for det er nok noe av det som har ødelagt nattsøvnen min  pluss alt det andre som jeg har skrevet.

I dag har jeg shoppet. Det har vært en etter bursdags feiring siden Jens Ingar, min søster og jeg fylte år  Jeg Ingar 5 juli, og Maria og jeg dagen etter pluss enda en feiring på egon med gode og flotte venner.

Har ledd masse og kost meg. Så nå håper jeg at jeg får sovet. For dette har vært en seier for meg med tanke på at jeg har gjort noe i hele dag nesten uten stopp. Det eneste jeg gjorde var en liten power napp på 20 min for jeg måtte ha energi, og det fikk jeg.

Til mine venner som har vært med meg i dag. Tusen millioner takk for et kjempe hyggelig selvskap. Jeg er utrolig glad i dere.

Nå håper jeg at jeg kan få sove

Hvis ikke dette funker, så vet ikke jeg. Jeg vet at lydbok har hjulpet meg veldig mye før når jeg har hatt problemer med søvn. Men, men er litt usikker nå siden kroppen sier at den vil sove, mens hjernen er lys våken.

Så hvis ikke dette fungerer, så må jeg fortelle det til legen og Kanskje få tips på hva jeg kan gjøre, for tabletter er den siste utveien, men må man så må man. Så dette skal jeg prøve i noen netter pluss en beroligende spray til katten min slik at hu slipper å stresse stakar jenta mi. 

Dere blir opptatert. Snakkes da mine flotte venner.

Jeg går meg en tur kl 02;40

Jeg gjør alt får å sove. Katten min har hatt en alt for stressende dag, og det er dumt for hun må få det ut og det gjør hun på natta. Jeg har bestemt og ta å kjøpe et slags spray til katta mi som gjør at hu roer seg ned  ikke bare for meg, men for hennes del. Dette e nok litt for stressende for Nala stakkar jenta mi.

Jeg tror egentlig at jeg hadde fått sovet dårlig uansett. For merker at hjernen min jobber for mye. Jeg har prøvd å skrive litt tanker og det positive tanker på en skrive bok jeg har fått, men det virker heller ikke, så det. Er nok den friske lukta som jeg ikke er vangt til.

Så nå går jeg meg  en tur i håp om dette vil funke.

Ligger forsatt på 46,5 kilo

Jeg ligger forsatt på 46:5 etter jeg veide meg sist gang som var for en uke siden.

Jeg ble litt redd med en gang, men den herlige legen jeg føler jeg kan stole på sa at dette er normalt. Hun sa at så lenge jeg ikke hadde gått ned, så skal det gå bra. Men at jeg følte at det var en nedtur det skal jeg ikke legge skjul på at jeg gjorde, men jeg blir fulgt tett opp nå, og så lengejeg er hos en lege jeg føler kan stole på, og ikke minst le med, så skal dette gå bra.

Jeg skal til henne onsdag neste uke, så da får vi se om jeg har gått opp da.

Vi blogges da mine kjære venner.

God morgen. Hvordan det går med spisingen.

Hei og god morgen kjære venner. Jeg er egentlig overlykkelig. Jeg har klart og sovet i ca 5 timer. Grunnen er nok den at katten ikke mjauer så mye lenger, og at hun begynner å roe seg litt ned.

Jeg våknet dessverre opp med stiv nakke i dag, men det gjør ingen ting. I dag skal jeg til legen. Håper jeg har gått opp litt mer. Er litt usikker nå, siden denne uken her har jeg ikke vært så flink med spisingen. Selv om jeg ikke har de 2 hoved sykdommene ang spisefortyrrelser, mener jeg ihvertfall at jeg har en slags spise forstyrrelse. og nå i det siste har jeg spist alene, og det er da jeg sklir litt ut.

Det er jeg skuffet over for. Jeg er 23 og jeg kan bedre. Men det har noe med at det er jeg som lager maten og jeg liker ikke å lage mat til meg selv. På grunn av mobbingen på 1 VGS da jeg gikk i restaurant og matfag, men jeg NEKTER å gi opp.

Vi blogges da mine kjære venner.

Får ikke sove

Dette er andre dagen på rad jeg virkelig ikke får sove. Har hatt litt vanskeligheter for å sove gennerelt. Men har alltid klart meg på ca 5 timer søvn hver natt.

Jeg vet det kan være det at det er nytt sted, og det er en herlig luft her som det ikke var på det andre stedet. Kroppen min må jo bli vangt med ren luft, og det ser ut til at det skal bli mer vanskelig en planlagt. Det hjelper heller ikke at Nala er stresset og mjauer på den tiden jeg skal sove.

Det gjør ikke noe når jeg vet jeg har har andre mennesker der jeg får sove . For da føler jeg har en trygghet da. Men det er hvis når jeg er alene, mjauingen ta Nala og det at det er så lett luft her som jeg tror gjør at jeg ikke får sove.

Jeg håper dette vil roe seg ned snart. Merker jeg har mindre og mindre energi, og det føler jeg er det minste jeg trenger.

Slenger med et bilde av nala. Jeg er jo så utrolig glad i henne selv om hun holder meg våken, men mjauingen er mindre en forje gang da, og det er jo bra

Fri fra bloggen i dag

Hei mine flotte venner. Jeg tar nå i dag en liten fridag fra bloggen. Det er i hvertfall det jeg føler jeg må nå. Jeg vil bare si jeg har ikke glemt dere, og det vil jeg heller ikke gjøre. For bloggen min er som min personlige dagbok, bare at dere kan lese det. Det er mye nå og det er ikke bare det som skjedde i går, men alt sammen.

Dere har hjulpet meg mye. Dere kommer med gode råd når jeg har trengt det, og dere har fått meg til å få bedre selvtillit. Så Tusen takk

Nå tar jeg meg en fridag, så blogges vi i morgen.  Dere får ha en flott dag da mine flotte venner.

tankeoverføring

Alt sies egentlig i overskrifen. Særlig får de som ikke har alle sjansene, som hørsel, smak, syn, beføling OSV. For eksenpel min bror. Når han ikke hører, eller ikke har CI på, er det veldig viktig, og være konkret, du må ha tankene kjerpet. Du må tenke kunn det du skal overføre til han/den personen. Slik er det med oss hørende osgå.

Men dette innlegget her tenkte jeg at jeg skal gå dypere inn. Tanke overføring har sine positive effekter, og nagative effekter.

Går du inn i et selvskap med den instillingen at alt skal gå til h......e, og du virkelig tror på det, så gjør det det. For da gir du signaler til alle rundt deg at( Unnslyld ordtrykke) At det går rett til helvette, for da påvirker man tankegangen dems. Da er det ikke dems tanker de tenker lenger, men dine tanker, og det er heeeeelt feil.

Går du i et selvskap og du er usikker prøv ut dette håp på det beste og forvendt deg det værste. For da kan det hende du blir positift overasket.

I noen tilfeller når det virkelig er tanke overføring, og du skjenner virkelig at de tankene du har i hode ikke lenger er dine tanker. Du skjenner du begynner å svette, og du kan ikke stå stille. Du føler det at den personen eller personene i rommet som gir deg tankene bare blir større og større, og du blir bare mindre og mindre. Du føler deg rett og slett naken på en nagativ måte. Det er fælt.

Så tenk litt på om dere gjør det. Finner dere ut at dere gjør det, så ta skritt for skritt og prøv å slutt med det. For det kan være fælt for andre som sliter med seg selv, og man vet ikke om den personen ved sidna deg sitter med maska på.

Vi blogges mine venner :)

Skjønner henne ikke, men hva så....

Jeg fostår meg virkelig ikke på Miley Cyrus, og jeg hadde nok ikke gjort det samme som henne, men hva så. Jeg bryr meg ikke hva hun gjør.

Jeg liker sangene hennes fordi jeg forstår hennes lidenskap for det. Jeg fostår at hvert eneste ord som kommer ut av hennes munn er med lidenskap og følelse.

Så la henne gjøre hva hun vil. La henne få gå naken på en strand der det er lite folk og er kunn papparaziene som forfølger hennes eneste steg på grunn av at hun er berømt. Hva angår det oss, er vi miley Cyrus ? Nei så ikke heng deg opp og døm henne, for dere/jeg skjenner henne ikke. Vi har ikke noe vi skulle ha sagt om henne, for vi vet ikke livshistorien hennes

Sånn kanskje jeg får sovet nå, så mye tanker som bare må ut før jeg kan sove

Blir kanksje innlagt til aurdal psykiatriske senter

Har vært på DPS time, og det gikk opp og ned følte veldig mye der som at jeg måtte gråte litt, måtte føle litt sinne, og jeg følte takknemlighet, for nå for jeg den hjelpen jeg trenger. Likte veldig godt hu jeg snakket med også, for hun pushet meg, men pushet meg på de riktige stedene.

Det kom kankje litt brått på at de hadde allerede vurdert det med innleggelse, og det litt bort fra Gjøvik, før jeg fikk blitt kjent med hu jeg pratet med, men da hun fortalte meg hva det var, følte jeg det på heeeeeele meg at dette var det rikige å gjøre. At det stedet kan hjelpe meg mot en friskere hverdag

På Det senteret kunne være ute. Gjøre aktiviteter, svømme hvis man ville det. og der kunne det gå etter mitt behov og mine primsipper. Samtidig at de pushet meg på de riktige trådene,

Får jeg muligheten. Takker jeg ja til å bli innlagt på aurdal psykiatriske senter.

Vi blogges da mine venner.

Kroppspråk og talemåte kan drepe

Bokstavelig talt kroppspråk, og ansikt utrykk kan gjøre mot et menneske. Jeg har merket at det har gått inn over meg, og hvor mye det virkelig gjør.

Før tok jeg det bare imot. Jeg trodde jeg forjente å få høre dette, og de hadde rett til å si det til meg. At det var jeg som var feilen. De siste gangene jeg fikk høre slike bemerkninger knytet det i hele kropp og sjel og magen knytet seg og jeg så rødt. Jeg så flammer rundt meg, og hadde bare lyst til å skrike frustrasjonen ut, men som jeg skrev. Jeg holdt det inni meg,

Særlig bemerkninger om dyr. Jeg som har så fint forhold til dyr, siden dem gjør meg så rolig og avslppet klarer ikke å høre andres sjalusi over det

Men nå som jeg har insett dette, så har jeg insett det selv også at jeg har gitt ut slike kropps signaler, og jeg skal så godt jeg kan klare å unngå det. Jeg lever i den regelen. Du skal ikke gjøre ting mot andre som du ikke vil at andre skal gjøre mot deg.

Når jeg blir sterkere skal jeg klare å si det til de det gjelder, for det er ikke bare hvert enkelt person som gjør dette mot meg.

Jeg vet noen av dem tuller, men noen av dem merker jeg sjalusien bak tullet dems også. Jeg er var på kroppspråk, og ansikt utrykk, for jeg har gått på kurs for det pga min døve bror, og i tillegg til min ADHD diagnose, pluss at jeg faktisk har litt nedsatt hørsel i tillegg pga dren og mange ørebetennelser i løpet av årene.

Måtte bare få dette ut hehe. Var litt godt, men merker at det er mye igjen. Skjenner det at det er mye jeg har holdt inn i mange år.

Klarer ikke nyhetene

Jeg klarer gode nyheter, nå tenker jeg på nyheter på radio, tv og aviser som alle drap, krig, voldtekt dødsfall OSV.

Jeg blir rett og slett deprimert av det, og tenker det at hva er vitsen å leve i denne onde fæle grusomme verden her. Jeg klarer det ikke, er så redd for at jeg skal bli værre og gå så drassisk tilværks at jeg skal ta selvmord på grunn av det.

Folk rundt meg kan godt se på nyhetene, så lenge jeg har en flukt vei, Jeg skal ikke hindre andre i å se på nyhetene, men er det ingen verdens steder å gå bort slik at jeg kan slippe alt det fæle som blir sagt, så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre og sier med EN gang IKKE NYHETER.

Dette inser jeg nå at jeg burde jobbe med dette, Men kankje når alt ting har roet seg ned.

Tusen takk mine engler

Jeg vil bare takke dere mine flotte lesere. Sitter i gråten i halsen på grunn av hvor snille dere er mot meg. Både her, og på facebook. Dere må bare forsette de gode gjerningene dere gjør. For tro det eller ei hvis personen tar det til seg, og jobber med ordnene dere skriver, så redder dere den personen.

Man kan skjenne hvis en person virkelig mener det med kropp og sjel, og med det kan du/dere redde et menneske.

Tusen takk. Dere er noen fantastiske personer som har et godt hjerte og sjel og ikke forandre dere en milligram for det. Vær deg selv,

Jeg elsker dere

Kroppen vil sove, mens hjernen er lys våken

Jeg merker det at kroppen sier ifra at nå vil den sove, mens hjernen er bare lys våken. Slik har jeg hatt det lenge, men nå som jeg begynner å ta hensyn til meg selv ser jeg dette som et lite problemstilling, for ser det at når jeg da sovner, er det fra 02:00 - 04:00 og våkner mellom 05:00 - 07:00. Det i lengden, er ikke en god rytme. Det kan bli tungvindt i lengden. Jeg vil nok ikke ha sove tabletter, men onkelig tips på hva jeg kan gjøre kunne jeg ha trengt hvis ikke det så er kankje innsovings tabletter være susen. Siste utvei må da være sove tabletter, men er sikker på at det er ikke så alvorlig.

Men da skal jeg prøve å sove. Jeg vet det å høre på piano musikk kan i noen tilfeller gjøre underverker for meg, så tar jeg det derfra. Vi blogges. Klemz

Alkohol har blitt min forbannelse

Ikke at jeg drikker så veldig mye. Jeg er ikke den personen som drikker hver helg, og drikker masse liter med alkehol, men skjenner i det siste, så har alkeholen vært en bydre for meg, eller rett og slett en forbannelse. Det var den ikke før. Jeg har hatt det gøy med alkehol, men akkurat nå i denne krise situasjoenen her, så har jeg selv besluttet og ta en pause fordi jeg må høre på kroppen min.

Nå for min del, føler jeg det at jeg behøver ikke å feste i det hele tatt. At jeg kan slutte helt med det, og ikke behøve å tenke på alkohol i denne perioden jeg er i nå.

jeg har insett at jeg må bryte ned den onde sikrelen før jeg eventuelt kan begynne å feste igjen, for hvis ikke kan det bli ett alvorlig problem ovenfor meg fordi jeg ikke lytter etter mine egene grenser. Jeg er bare glad for at jeg fester så sjelden. for tanken med å føle dette hver helg, kunne blitt et enda større problem en den er

Det er ikke bare det, men tankene sier til meg det at," Å nei jeg må bli full slik at det blir gøy for de andre som jeg er med, eller så er jeg ikke bra nok, og jeg kan bare ryke og reise hvis jeg ikke blir full nok.

Håper at med denne reisen jeg skriver om nå vil hjelpe andre mennesker. Det er en av grunnene til at jeg skriver dette. Det er rett og slett fordi jeg vil hjelpe andre mennesker, og hjelpe meg selv. Bloggen er min terrapi.

Vi blogges mine venner

Føler hjernen begynner å virke

Det er tydelig at den dosen av conserta er for mye for meg, og skjenner at det skal bli godt å ta en mindre dose. Egentlig tror jeg det å ta en hel pause fra medesiner nå kunne kanskje vært det beste, men jeg kan jo prøve med en mindre dose, og virker ikke det heller og at jeg føler hjernen er en grøt og vil ikke funke som den skal med mindre dose, får jeg bare si ifra, så tar jeg det defra

Nå skal jeg ta helgen og så skjer det noe på mandag. Det gjelder å ha positiv innstilling og lære å høre på kroppen, skjenner jeg har blitt flinkere og høre på den, men må nok bli enda flinkere.

Nå ser jeg og fam på film. Den heter big hiro 6, og det er første gang Jens Ingar ser den. Ser som han liker den hehe.

Vi blogges kjære venner

Nå skal jeg opp i vekt

Hei igjen. Jeg har vist mye på hjertet i dag. Jeg har fått protein/kostilskudd drikke. Det har jeg fått på blå resept som jeg skal hente i morgen. Dette er bare noe som er i en periode, for å komme i gang, og komme meg fortest mulig unna krisen kroppen min er i nå.

Jeg skal også få hjelp angående mat. Det har virkelig satt seg i bakhodet med angst det å lage maten selv og spise det jeg lager selv, og det bare ta mobbingen når jeg var på resturant og matfag, men nå har jeg satt foten ned. Mobbingen skal heeeeelt bort i fra kroppen, og jeg skal føle at jeg vil lage mat fordi jeg vil og ha glede med mat og ikke fordi jeg føler jeg må.

Jeg tror det blir en lettelse for meg og få samtaler nå. Vet forsatt ikke når, men nå føler jeg at nå blir jeg tatt på alvor. Dere kan jo bare se på det andre innlegget. Bare nå føler jeg at jeg får hjelp.

Dette skal jeg klare

Kroppen har fått nok. Jeg har fått nok

Nå sier kroppen min i fra., og nå tråkker jeg foten ned. Jeg skjenner det at nå må jeg få samtaler. Det er så mye problemer som ligger i kroppen min. Det værste er at jeg hører ikke på den. Jeg tar å hjelper alle mennesker før jeg hjelper meg selv, og det kan jeg ikke gjøre nå.

Det gjør vondt i hele kroppen og jeg må gjøre noe med det. Det hjelper ikke å vente på ting skal komme. Jeg trenger DATO

Jeg tror jeg kan ha fått  tvangshandlinger, eller jeg vet ikke jeg. Jeg føler det at hvis jeg ikke svarer de som sender meg meling med en gang eller prøver å møte dem, mister jeg dem, og at de vil føle det at jeg ikke er en god venn for de, og at jeg kommer til å miste de. Slik var det med katten min på tirsdag. Jeg måtte se om hun var hos meg for jeg var sikker på at hun hadde dratt i fra meg. Det jeg føler, møter jeg ikke vennene mine, så vil de gå ifra meg. For har hørt så mye at når du Sliter så mye er det mange som går ifra venner som er så lagt nede. Jwg vil ikke at det skal skje meg

Da jeg var på DPS skulle hu gi meg ei som jeg skulle snakke med siden hun syns det var krise, men hun sa aldri noe tidspunkt. Hun tok heller ikke et tidspunkt på når jeg skulle til henne.  Hun sa jeg bare skulle vente.  Det for meg går ikke nå. Jeg trenger hjelp og det NÅ. Jeg har værken dato for når den andre leiligheten er klar til å flyttes inn eller når jeg får onkelig hjelp. Det tar livet ta meg.

Jeg har bare lyst å gråte hele tiden. Men jeg må for jwg vil ikke bygge en mur inni meg. Det har jeg gjort før.

Syns legene ikke tar vektapet mitt på alvor  her må du ha de 2 hoved spise sykdommene får å få hjelp. Jeg vil ikke gå så langt, men føles jo sånn at jeg må det for å bli tatt på alvor  det er helt sykt. Får angst av tanken

Jeg håper bare jeg får hjelp.Tvangstanker eller fantasien?

Dette har jeg tenkt over ganske mye i det siste , og som jeg kankje skal prøve og få svar fra profosjonelle fagfolk, at de tankene og bildene i hjernen og hode er litt mer fantasien som går ut av kontroll. Eller om det er tvangstanker. Kanskje begge deler. For noe er mer intense en andre

For nå er Jeg egentlig ikke redd for at tankene og bildene som er inni hode skal komme til virkelighet  lenger, for det har jeg lært meg etter jeg fikk hjelp i 2013 - 2014 da jeg virkelig hadde problemer med dette.

Det er vanskelig å forklare. Men jeg har merket det at når jeg føler det bare er bilder i hode, så går det ikke så mye inn på meg. Men når det føles litt mer en bare bilder/fantasien, men det føles at tankene også er med i tillegg, så kan det i noe tilfeller være helt forferdelig og mer virkelig

For meg er dette en veldig  mysterium som jeg føler jeg må løse for å komme meg videre. For hvis jeg da lærer forskjellen, så kan det bli bedre for meg.

Jeg skal infomere dere litt om dette når jeg vet mer. Vi snakkes mine flotte lesere

Dagen i snapchat

Følg meg på snapchat. Der får dere også med dere videoer Danian92

I dag har jeg egentlig vært opptatt i hele dag, og det har vært helt toppers. Først var jeg med Camilla og spiste baguette

Så var det til Mamma og få undervisning ta verdensrommet av lillebror

Så var det videre til eiktunet på skole avslutning

Haha ble kald jeg

Det var veldig bra med underholdning og så klart det var godt med pølse

Så nå er det snart hjemover

Danian92 snapchat

Et lite tilbake fall

I går kveld etter jeg hadde vært hos min far og kjæresten hans. Fikk jeg dessverre et lite tilbakefall ang negativet. Følte at alt som jeg hadde planlagt i hode bare skulle rase sammen. At jeg ikke kom til å få bistand til ting jeg trenger til tide. Masse dårlig samvittighet for ingenting. At åssen jeg hadde pakket sammen tingene mine var helt feil og hvor skulle jeg  forsette. Det var som jeg sto fast og fikk ikke kommet meg videre.

Jeg fikk også noen litt fæle tvangstanker. Den første hadde jeg tiligere på dagen og den andre var på kvelden da alt nagativiteten kom som en bombe. Jeg hadde flere tvangstanker, men de var små i forhold, og som jeg klarte å håndtere og glemme med en gang.

Nå i dag går det bedre. Og nagativitets bomben som kom over meg i går er borte heldigvis.

Nydelig start

Endeeeelig en nydelig start på en dag. Ikke vondt i kroppen når jeg våkna. Ikke panikk anfall. Ikke noe som helst Bare positift følelse

Jeg startet dagen med å dusje kroppen. Det har bare blitt en vane siden jeg har gjort det får å mykne kroppen de siste ukene, men trengte ikke i dag. Så bestemte jeg meg å gå en tur og spurte Nala om hun ville bli med. Det er så rart det virket som hun forsto det jeg sa og maste på å komme ut. Hehe.

Når jeg er hjemme skal jeg prøve å spise litt 

Ha en flott dag alle sammen

Startet dårlig ble bra til slutt

Det startet ikke akk dårlig når jeg vokna, men kan vell bare si jeg kranglet med huseieren på meling som ikke gjorde det bedre en det jeg hadde fra før av. Ble veldig sliten og det ble lett noen tårer. Men en reddende engel kom og hentet meg

Jeg fikk prøve å kjøre en klipper og det var så gøy. Jeg klarte og roe meg litt ned og stresse litt mindre. Pluss de tre nydelige hundene som  alltid er så glad for å møte meg. Dette trengte jeg og komme meg vekk fra leiligheten og avkoble litt  deilig var det.

Nå hviler jeg litt på sofaen og merket ag skuldrene er på veg ned og stresshodepinen på veg ned.

For mye tanker

Pokker as. Jeg skulle aldri ha tatt den hvilen før i dag eller i går da. Det har skjedd litt mye nye ting for meg de siste 4 dagene. Det kjente jeg på ryggen i dag. Lenge siden jeg har hatt så vondt i ryggen. Det er rett og slett for mye stress og ikke minst tanker rundt meg

For dere som ikke har fått med dere, Har jeg fått meg en leilighet. Ja jeg burde bli kjempe glad, men det er en hake ved det. Det er en blokk i 6 etasje omtrent mitt i Gjøvik  sentrum. Det vil si lite ute muligheter

Jeg har en katt jeg må ha pga min psykiske helse og diagnosen min AD/HD. Jeg er livredd for at katten min skal mistrives så sterkt at jeg må omplassere henne. Det er noe som jeg ikke vil. Jeg må ha katten min i livet mitt. Jeg trenger henne i livet mitt.

Men spørsmålet er. Har jeg et valg ? Leiligheten jeg bor i nå kan bli stengt. Det er maur invasjon på kjøkkenet, Tror den sorten som biter. Så katten har ikke lov til å komme på kjøkkenet Tror der er av de som biter. For har masse små kløende  kuler rundt i kroppen. Gulv teppe som vil si dårlig inneklima. Kommunen har vært her og det er en  mulighet for at leiligheten blir strengt som jeg nevnte først her.

Pluss at jeg må skaffe meg omtrent alt nytt som komfyr, kjøleskap, vaskemaskin OSV.

Jeg har svarfrist til 30 mai, noe jeg syns er alt for lite bereknings tid

Men vi får se hva som skjer.

ADHD + Dyr = Sant

Jeg merker stor forskjell nå som jeg har min nydelige Nala (katt) enn før når jeg ikke hadde dyr. Dette kan også være det samme med folk som har angst eller andre diagnoser. Uansett så tror jeg dyr er bra for alle så lenge du klarer å ta vare på det dyret du skal ha omsorg over

Jeg har alltid likt dyr. Jeg tror det er fordi de dømmer ikke folk. De gir folk sjanser. Så klart det fins dyr som er skeptiske, men når det er sagt. Så dømmer dem ingen.

Og fordi jeg blir så rolig av dyr og det ser ut til at dem skjønner det, så de har lyst til å komme til meg. Når jeg for eksempel har en katt på fanget, og jeg har hatt en stressende dag, så kan den katten roe meg ned på flekken. Det er jo vitenskapelig bevist at hvis du er stresset, eller har angst så kan et dyr hjelpe deg.

For et par dager siden var jeg  veldig stresset og det mer enn  vanlig Nala var hos meg hele tiden. Hun kunne gå ut hun kunne vært et sted der hun ville være i fred, men hun valgte og være hos meg. Mer enn det hun til vanligvis gjør. Hadde ikke Nala vært hos meg kan du banne på at jeg hadde hatt det mye værre den dagen

Jeg har alltid hatt et godt lag med dyr, og jeg føler en indre ro som ikke en gang medesinene mine kan gjøre med meg. Det er kun dyr som greier det.

Det er også vitenskapelig bevist at barn med ADHD som vokser opp med dyr vil klare mer når dem er eldre. Dette fant jeg på Klikk.no

Får barna lov å ta del i det nødvendige stellet gjennom vasking, kamming, helsesjekker og fôring, lærer de at dyr hele tiden trenger omsorg og tilsyn fra oss mennesker.

Kjæledyr er bra for barnas sosiale ferdigheter og bidrar til å gi dem et godt selvbilde, sier barnepsykolog Marianne Thompson.

- Samtidig er det viktig at de lærer å respektere dyr og ikke oppfatter dem som leketøy. Slik utvikler også barna selvbeherskelse,

Kjæledeggene har også mer umiddelbare positive effekter: Når mennesker klapper dyr, utløses for eksempel de gode endorfinene i kroppen som gir oss en følelse av velbehag. Et dyr kan også gi god trøst når livet går barnet i mot

- Ingen er så trofast og lyttende som et kjæledyr. Ikke sier det bort hemmeligheter, heller, sier Thompson.

Dette er veldig sant, men drtte er også bra for voksene. Men jo fortere dette går jo bedre blir det. For barn lærer fortere enn oss voksene.
Les hele her
Da var 17 mai klippen gjort

Jeg er nå klar til 17 mai. og jeg klipte meg hos lærlingen og jeg er kjempe fornøyd. Han har blitt kjempe flink.

Nå gjelder det bare å finne 17 mai klærne.  Kunne egentlig ønske jeg viste hvor bunad skjorta mi var hen, for da kunne jeg tatt på bunaden min

Men hva syns dere om 17 mai klippen ?

Dataen min er fuckt up

Hei folkens. Det er noe galt med dataen min og det ser ut til at det bare er å spare til en ny en, og det kan dessverre ta seg sin tid.

Så får det meste framover blir det mobil blogging. Men jeg håper dere syns det er greit ? I allerfall håper jeg det hehe

Jeg kan jo fortelle litt om mine framtids planer. Jeg skal en tur til Sverige  igjen og denne gangen har jeg spart litt så nå kan det hende det blir litt mer shopping en det har Vært tiligere. Så det gleder jeg meg til å vise dere.

Dere får ha en strålende dag videre og så blogges vi

Sorry lite blogging

Hei folkens. Beklager lite blogging. Men har data problemer og da blir det litt vanskelig ang bloggen. Det skal bli ordnet, men vet ikke helt når. Pluss at det er litt lite på inspirasjons fronten, så må jobbe med den biten. Men lover at jeg kommer tilbake, om Ikke på fult så kan jeg si det at jeg skal klare å blogge litt oftere en det jeg gjør nå. Men til da så håper jeg dere har det fint. Setter stor pris på at dere er mine lesere. Tusen takk, så snakkes vi

Fantastisk Oslo tur i går

I går var jeg og kompisen min Lasse i Oslo. Jeg skulle dit for og veksle gaver og rett og slett Være med venner.

Vi var først på en liten shopping rund. Jeg kjøpte ikke Å mye bare mat hehe og så var vi på kino og så på magadaskar pingvinene som jeg ble positivt overrasket over. Til slutt da jeg og kompisen min Lasse sa Hade til vennene mine, gikk vi på skøyter mitt i Oslo. Det vekket mange fine minner som barn da jeg bodde i Oslo

Hva Gjør de dere denne lørdagen før jul ?

Da var juleklippen gjort

Vell sist jeg klippet meg var ikke før i juli, så det var jaggu på tide med en klipp. Denne gangen ble jeg klipt av en lærling. Til å Være lærling var han flink.

Han jeg pleide å bli klipt av jobber dessverre ikke der lenger og han viste nøyaktig åssen klipp jeg ville ha. Jeg ville egentlig ha det litt kortene men lærlingen sa at det ikke kom til å bli så veldig fint. Og siden han var lærling turte jeg ikke helt å si at jeg ville ha det kortere jeg hadde alt sagt til han at jeg ville ha det kortere en gang allerede

Men jeg syns jo selvfølgelig dette var greit også. Eller hva syns dere

Har ikke ledd så mye på lenge

I går var jeg og noen venner på salt og pepper, og tiden bare fløy av gåre. Har ikke ledd så mye på lenge og det var så koselig. Egentlig hadde vi bare bord fra kl 18 til 20 men vi var der nesten en hel time over. Det var jo ingen som kom og skulle ha bordet etter oss så hvorfor ikke ha det litt lenger hehe

Det var bare en helt herlig dag i går og som skal gjentas oftere

3 dager gamle

Ja det er nå 3 dager siden Nala fødte sine tre unger. Hun har for det meste Vært hos dem men av og til hos meg og.

Ungene nå er like vektige noe de ikke var når de var født, noe som er vanlig. Jeg tar dem på vekta hver dag for å se om dem kommer opp i vekt noe de gjør.

Her kan dere se forskjellen det første bilde er den dagen de ble født og den andre er fra i dag

Ser dere forskjell ?

Lang og vellykket fødsel

La oss starte med i går. Nala var egentlig mer kosete en vanlig og litt rastløs og når  hun virkelig ville kose fant jeg ut at vannet hadde gått. Kl var ca 23:00.

Jeg ringte min søster som  jeg lovet henne og så var det bare å vente.

Det var litt av et styr for hun hadde bestemt seg å føde på stua der det var gulvteppe. Så jeg måtte finne tepper og håndkler og dekke over der hun flyttet på seg. Og nære henne til teppene uten å stresse henne opp

Så kom den første ungen  jeg trodde hun skulle skrike, men det gjorde hun ikke. Det eneste du så var at hun presset. Den første kattungen Ble født ca 01:45. Den andre tok det ganske så langt tid med. Jeg sjekket regelmessig  om alt var bra eller så observerte jeg fra avstand

Den andre var nok litt tyngere og få ut siden den var en god del rundere en den første, så den kom ikke får 02:20 ca. Den 3 kom ganske få fort etter. 15 eller 20 min etter den andre

Nå er hun er stolt mor og jeg er så stolt av skjønnheten min

Her vasker hun første ungen 

 
Deilig dag i oslo

Fy søren som tiden har flydd i dag. jeg tok bussen til Skreia der jeg møtte min Bestevenn Hildegunn. Så kjørte vi til oslo for i morgen skal vi til Rihanna konsert i morgen.

Uansett da vi kom til oslo, så bestemte vi for å bade og vi fant et sted som het sognsvann og badet og tiden bare fløy av gåre.

I morgen er det Rihanna og det skal bli såååå gøy

Skal dere til Rihanna konserten

Fisketur og grilling

Å det er så dumt at det bare er i dag igjen for jeg koser meg kjempe masse her jeg er. I dag var vi på fisketur of koste oss kjempe masse. Jens Ingar koste seg kjempe masse og ville nesten ikke til bussen når vi skulle tilbake. En stort tegn til at det har vært en vellykket dag

Nå er det tvilling på tur med pølser, kylling, mais, sommerkoteletter og OSV

Hva har dere gjort i dag da?

Hunderfossen er gøy

Det er 8 år siden sist jeg har vært på Hunderfossen og det var veldig hyggelig å være der igjen. Vi tok Hunderfossen rafting, gocart og Trollfallet og koste oss kjempe masse. Det var meningen at vi skulle prøve den nye 4D filmen, men det rakk vi ikke, men vi hadde kjempe gøy og det er det som er poenget

Jens Ingar kjørte lastebil og bil og koste seg. Det beste er at barna har det gøy. Han ble nok litt skremt når vi tok Trollfallet, men han syns det var litt gøy også

Har dere vært på Hunderfossen før?

Gøy på badeland

Det er alltid gøy å bade i badeland uansett hvor stor du er. Vi var på jorekstad badeland der det var vannsklier og stupetårn. I morgen er det Hunderfossen noe som jeg gleder meg veldig til ned tanken på at det er 8 år siden sist jeg var der

Hva har dere gjort i dag

Bade i stampen er godt

Dessverre var det bare barna som fikk lov til å bade i stampen i dag, men dette et for det meste for barnas skyldså skjønner det veldig godt. Men hadde ikke sagt nei til et varmt deilig stamp bad. Får trøste meg med at det blir badeland i morgen der alle går mulighet til å bade

Natta søte lesere

Da er vi på veg til gaustal

Ja det er det endelig sommerferie for meg. Vi skal til gaustal på veisten gård sammen med flere familier. Det jeg vet at vi skal gjøre denne uka er klatring av fjell, hunderfossen og badeland, jeg skal prøve og blogge litt om dette underveis så vi blogges

Hva skal dere denne uka da

Jeg har bursdag

Hei dette blir en sjapp innlegg, for jeg og min tvilling søster ordner til bursdagen. Hippie jeg er nå 21 år gammel og fet er kjempe kult. Jeg skal vise dere hva jeg har fått i morgen får nå må jeg forsette jobbingen. Snakkes

Beste instagram bilder

Jeg heter danian92 på instagram. Disse bildene er de jeg tar med som mine beste instagram bilder i denne omgang. Jeg håper dere vinteren og håper dere vil følge meg. Snakkes

Kost meg ute i sola

Hei folkens. I dag har jeg vært i den deilige sola og broren min Jens Ingar har hatt sin første bad. Jeg var også en liten tur opp til fastland med min søster Maria og ei venninne som heter Anna. Og nå sitter vi ute og koser oss

Har dere kost dere varmen i dag?

Mine beste intagram bilder

Hei det er snart natta og kroken på døra på meg, men først tenkte jeg på og vise mine beste intagram bilder med dere. Jeg har akkurat fått meg intagram og syns det er toppen. Det er bare å følge meg, jeg heter danian92

En fin avslutning på helgen

Det har vert en fin avslutning på en helg. Vi drev først å pakket og os spist, øvde vig på alle sangene vi har og så ble jeg iført søsteren min hentet av vår kjære venninne Hildegunn og så dro vi til Egon får å snakke litt og så hentet vi en som het Anders og gikk til chaplin og snakket der

Nå skal jeg legge meg, for jeg er kjempe sliten, så natta og så bøogges vi

Radio response tensing

Jeg husker sist gang var med koret en helg der vi tok noe son het radio response og det var akkurat som en radio med program leder, men det var bare oss som kunne høre og cøvi kunne for eksempel etsende sang ønsker og så hadde vi musikk quiz og jeg fikk høre at det skal se denne helgen her og

I dag har vi øvd på resten av sangene vi har pluss at vi har fått øvet sammen med bandet, og da fikk jeg synger solsen min sammen med bandet. Jeg og Maria fikk besøk av vår kjære venninne og hadde det kjempe koselig. Etter det spiste vi taco og nå venter vi egentlig at quizen skal begynne og morroa skal begynne så vi blogges

Har det kjempe koselig med koret

Hei mine kjære lesere da vi kom fram begynnte vi å øve på noen av sangene vi har, inkludert den sangen jeg har solo på. Den heter You Are holy av Michael W Smiht

Etter at vi hadde øvd litt fikk vi litt vafler og så lekte vi en lek son het mafia. Det skal nok bli sen kveld med latter og kos med fler spill å leker, så vi bøoggers

En helg med koret

Hei mine kjære lesere. Denne helgen her skal jeg være ned koret på noe som heter øvelse weekend så det mobilblogging om hva som skal skje pluss at jeg har forhåndsinstilt noen innlegger. Blant annet de son vinner linkrunden. Håper dere vil følge med hva som skal skje i helgen. Klem fra danian

Dem som ikke vet det har jeg fått intagram, der heter jeg danian92

Det er kult hos Tante Kari

Dette er min alle første mobil blogging

Vi er nå hos Tante Kari. Vi skulle egentlig besøke henne sist søndag, for hun skulle ha
bursdagsfest da, men siden Mamma var på sykehuset, så kunne ikke vi komme på besøk da. Så det ble for oss i dag i steden for

Vi var først ute og nøyt solen og spiste pølser, så gikk vi inn og spiste kake, og nå ser vi på en film som heter Rio

Har dere mobil,blogget før ?

Day 11 Hva ønsker du deg akkurat nå

Det er faktisk ganske så mye jeg ønsker meg akkuat nå og det skal jeg vise dere nå 

Jeg ønsker meg denne genseren her En blender eller an smoothe maker. Har så lyst til å lage smoothe helt fra bunnen av 

En ny pute. Jeg hater den puta jeg har nå haha 

En skinnjakke. Jeg syns det er så kult,Det er det jeg kommer på nå 

Day 10 noe du savner

Jeg savner en venn jeg har i Oslo, en barndoms venn. sist jeg møtte henne var for 2 år siden. og etter det hadde jeg ikke møtt henne på 6 år. Jeg husker som det var i gpr aat jeg sende et bred til henne og så fikk jeg respons ta henne at hun husket meg. Jeg var så redd for at hun ikke husket meg, men det gjorde hun. Da kan du gjette at jeg gråt av lettelse as 

Jag skal kanksje til Oslo i mai og da har jeg tenlt og å prøve å treffe henne igjen. Syns det er på tide nå hehe 
 

Day 9 Hva skal du bli

Dette viste jeg helt siden jeg var 14 år gammel og det var å jobbe med hørsel hemmende barn. Dette kan jeg takke min bror for som selv er hørselshemmed og hvis det ikke blir det så blir det til at jeg skal jobbe med barn for jeg elsker barn. 

Det var en tid der jeg ville bli frisør før jeg bestemmte meg helt at jeg ville jobbe med barn, for jeg liker også å drive med hår. men fant ut at det ville ikke gå siden jeg ikke har så veldig sterk rygg hehe Day 8 Hvorfor har du valgt og utvikle sangtalentet ditt

Dette syns jeg er et bra spørsmål. Jo det er via sang jeg har fått selvrilitten min opp på. Jeg hadde så dårlig selvtillit at du bare kunne kalle meg for dust, så løp jeg på do og grine. Men det endret seg, Jeg bare gikk for meg selv den føsrte dagen på den nye skolen min da jeg flyttet til Gjøvik i 7 klasse. jeg bare sang for meg selv, men det jeg ikke viste var at det var en som hørte akuratt det. Han sa at jeg var kjempe flink til å synge. og dermed med så ville alle høre meg synge. 

Da jeg begynnte i 9 klasse begynnte jeg i et kos som heter Respons tensing, og via det koret fikk jeg mer og mer selvtilitt. og nå kan du kalle meg dust uten at jeg gråter. og du kan tulle med meg som du ikke kunne før  

Sang er noe jeg føler jeg mestrer selv om jeg vet jeg har mye mer å lære  og at jeg ikke har helt nyedelig stemme, men jeg har blitt bedre og med trenging blir jeg enda bedre også. Jeg har selv følt at jeg har blitt mye flinkere med å synge særlig etter jeg begynnte med sangvideoer på youtube. 

Hvorfor jeg tar sangvideor på youtuber er faktisk for å bli flinkere, få tips til de som er flinkere en meg og kan mer teknikker en meg og gi meg tips slik at jeg kan bli flinkere. 

Her er den første videon jeg la ut på youtube. Det fins sikker værre videoer, men nå skal dere høre på tekikken. 

Så her hører dere at jeg har forandret teknikken på syngeinga mi, Ja bare hør selv. jeg vet ikke helt om dere syns dette er det beste av meg, men som sagt nå skal dere høre forandringen på tekinkken på synginga mi 

Kan vel også ta en annen video også bare får å legge noen videoer 

 Syns du jag har blitt flnkere ?


Day 7 Bilde av meg som liten

Jeg har vært onkelig slapp og ikke legge ut 15 days challange når jeg skulle. men men 

 eher er det noen bilder. Må si det var gøy og være liten hehe. Har dere noen gode minner som  barn ? 

day 6 favorittfilm som liten

Der er jeg litt usikker, men jeg må si jeg så mye på Løvens konge både 1 og 2, så det må være den filmen som var favoritt filmen min som liten. Å det er en scene der som alltid er like trist og da tror jeg du vet hvilken scene jeg snakker om

Jeh snakket selvfølgelig om denne scenen her 

day 5 en ting som du misliker ved deg selv

Jeg liker ikke å tenke over hva er det jeg misliker med meg selv, for da går selvtilliten min ned. Man skal alltid tenke på det posetive her i livet, så derfor tok jeg en og ikke tre ting jeg misliker med meg selv  

Jeg liker ikke kroppen min. Jeg er faktisk litt underenert som betyr jeg veier for lite, grunnen til det, er faktisk mange. Jeg går på tabletter som gjør at jeg ikke har lite matlyst, og i tillegg til det, har jeg ALT for høy forbrenning. Det beste kilone jeg har hatt er 52 og det var en uke der jeg ikke tok tablettenene mine. Men nå ligger jeg kanksje på 48, toppen 49 jeg er ikke sikker, 

Det er det jeg missliker mest med meg selv. 

Så når jeg hører jenter som veier ja noe med 55 - 60 - 65 og de klager," Å jeg er så sjukk og jeg vil veie minst 45 kilo, så skjenner jeg en klomp i halsen. Selv sakt det spørs hvor høy du er, men alikevel da

Dette er et tulle bilde, men du ser hvor tynn jeg er 

Day 3 favoritt bøker video

Day 2 hvotfor begynnte du å blogge

Vel jeg fikk ikke vite om blogg.no før jeg, ja før jeg blogget mitt første innlegg. Hadde jeg vist det før hadde jeg begynnt mye før hehe. men hoved grunnen er å bli flinkere til rettskriving. Å fy søren så mye skrivefeil jeg hadde da jeg begynnte å blogge som 17 åring haha 

Det har også litt med at jeg har lyst til å dele mine erfariger. jeg håper folk lytter til det jeg skriver og tenker om når det kommer innlegg der det er noe å tenke på. som  for eksempel tips for og vinne over mobbingen. og OSV 

og så er det fordi jeg liker å blogge. Jeg syns det er artig Hva får deg til å blogg

Day 1 favoritt dyr

Oooo jeg har mange favoritt dyr jeg. Jeg elsker dyr og jeg føler meg så rolig når jeg er med dem, Synd jeg ikke har noen dyr selv, men har er topp 4 listen min da 

1 Delfin

2 Hund

3 katt4 hest Hva er deres favoritt dyr ?

Ny 15 days challenge

Nå er det klart og hva er dere tror. Tror dere dette kommer til å bli kult. På dag 3 9 og 13 blir det videoblogg. Må jo gjøre litt forkjellig og hehe 

En tin dag 6 har jeg byttet til en ting som du missliker med deg selv 

Vil du hjelpe meg med å lage en helt ny 30 days

Ja dere hørte riktig. Jeg skal ha en ny 30 days, men bare med en liten vri da hehe. Det blir som et spørsmålsrunde, bare jeg tar ut 15-20 ja kanksje 30 sprøsmål og fordeler det for hver dag. Jeg tenker det er bedre slik for da kan det bli litt mer spenndene.

Jeg har også tenkt til og ta noen vlogg på denne 30 days challenge også. Så spørr meg. Jeg svarer på alt, så lenge de er sakelige 

Day 15 En sang som gjør deg trist

Her er del 2 på Toms Historie http://danian.blogg.no/1328769839_toms_historie_del_2.html

Jeg syns denne sangen hr er litt trist Hva syns dere om sangen ?

Day 14 en ferie du vil på igjen

Malorca  og det sier jeg uten å tenke meg om. Det var 14 delige dager.  med bading fine aktivetetr. Jeg fikk se yndeligs dyret mitt som er delfin. Jeg fikk se pappegøyer som kunne spille sjakk sparke på sånne mine sparkesøkler og OSV. Det var utolige bra bade basenger der med digre skier der som var sykt morsomt

Har dete vært i malorca ?

 
 

Day 13 En artist du liker

Jeg håper dere kan stemme på mine drømmer http://www.1881.no/drommer/profil/kim-danial-marthinsen/?ref=nf

Nå har jeg tatt Cher Lloyd som kjendis, men jeg liker veldig godt Rikke Lie. Jeg syns hun er veldig flink og jeg syns både hun fortjente å komme lenger på x factor og i det miste få en finaleplass på mgp. 

Hva syns du om rikke Dette er en av mine favoritt sangene mine

day 12 Din telefon

Jeg har Sony Ericsson arc Jeg er ikke så veldig fornøyd med den. Det er sikkert min feil og slik, men jeg må ha den på det laveste lydvolumet hvis jeg skal høre hva folk skal si til meg, eller så må jeg ha den på høytaller. Så egentlig vil jeg spare til en ny mobil hehe. Men det er jo denne jeg har tatt alle mine videoer med og det er jo sykt god videolyd på denFørste del an novellen jeg har skrevet kommer ut senere i dag. For dem som ikke vet hva den heter, heter den Toms Historie 

Day 11 profilbildet ditt på facebook

Dette er profilbildet mitt på face Jeg syns det er et fint bilde. og det er tvilling søstra mi som har vært den stor fotografen hehe. 

Hva syns dere ?Day 10 et bilde av skolen din

Nå har jeg en kamera jeg er litt redd for, så jeg tar den ikke med på skolen for da er det noe annet jeg må passe på som ikke skal ødelegges eller klemmes. Så jeg får ta et bilde som er på nettet 

Day 9 en ting du hater ved deg selv

JEg har blogget om at jeg er personist i noen omersåder. så da syns jeg må ta noe annet 

Det jeg hater med meg selv er at jeg er susete, jeg glemmer fort navn og roter bort ting. Det i det hele tatt huske på ting er litt vanskelig noen ganger.Rart at noe husker du med en gang mens noe må du få inn med teskje  Day 8 En ting du liker ved deg selv

Denne synes jeg var vanskelig og skrive om, men det jeg liker med meg selv er at jeg har empati for andre. Jeg kan sette meg i andres situasjoner og følelser. det er en egenskap noen ikke har .

Det ble ikke mye jeg skrev her. Jeg er ikke flink til og gi selvskryt. For og være ærlig og gi seg selv skryt er faktisk viktig. Det hjelper deg med selvtillitenDay 7 en skuespiller du liker

Jeg liker veldig godt Kristen Stawart. Hun er en utrolig dyktig skuespiller, Når hun spiller kan du nesten skjenne det hun føler når hun er i action i filmen. Det er helt rått. Jeg vil si hun er en av de beste kvinnlige skuespillerne jeg har sett. Og så er hun så naturlig pen. er du ikke eng ?


day 6 hva studerer du og vegen videre

Dette er så klart på barn og ungdoms arbeider. Jeg har alltid hatt omsorg for barn helt siden barnehage alder, Jeg bestemmte meg for og jobbe med barn i alder av 14 år. Det er ikke mange som finner  ut av hva man vil i en alder av 14. Jeg ville også bli frisør, men det viste seg at det ikke var så lurt da jeg gikk på resturant og matfag, Jeg har vist for svak rygg. Jeg får vondt i kosryggen min når jeg står for lenge 

Men uansett. Det var broren min som fikk meg på den ideen at jeg skulle jobbe med hørselshemmende barn, siden han ble født hørselshemmed 


Day 5 En kjendis du liker godt

Det må jeg si er Cher Lloyd. Med en gang jeg hørte hennes første audisen på x factor ble hun favoritten min. Det som gjør henne spesiel er det at hun prøver ikke å etterligne en annen. Hun er seg selv og er ikke en sånn person aom lager video av seg selv nesten helt naken bare får å få fans av det   

Jeg liker veldig godt  stemmen hennes pluss. Å dere burde høre videoen der hun synger stay 

Day 4 Noe du aldri kommer til å gjøre

Det er mye jeg aldri vil komme til å gjøre men det som står aller først på lista og det er å være utro. Jeg kommer aldri til og være utro. Det er noe det værste jeg vet. Jeg vil heller ikke delta i at en jente blir utro når hun skal være sammen med meg. 

Jeg vil heller aldri være falsk mot en person. Jeg bruker ikke folk. Har selv blitt brukt og det er noe av det mest sårende du kan gjøre mot en person som kankjse trodde du var en venn. 

Jeg kommer heller aldri til å slutte å bry meg om folk. Jeg er et mennenske som er opptatt av at andre rundt meg har det bra. Jeg hater å se en person lide en eksempel med det, den 22 juli, eller for meg 28 juli for det var da vi skulle se blomster havet i Oslo og da var det et par som hadde mistet sønnen sin, Jeg måtte bare si kondolerer. Det magiske med det var at hun smilte til meg og ga meg en klem. 

Day 3 Relgion og tro

Jeg er troende. Jeg er kristen og er faktidk stolt over det

Jeg ble skristen ved alder av 14 år. Jeg husker som det var i går. Mamma var gravid og plustelig fikk jeg den følelsen at min bror kom til og bli født blind eller døv. Jeg fikk mest følelsen at broren min skulle bli døv. 6 monender senere ble det bekrefta at han hadde en genefeil som gjorde at han ble hørsels hemmed. 

En annen eksempel var i begynnelsen av 2011. Jeg var på vinterfestival sammen med koret. Det var en korsamling. Jeg var egentlig ganske deppa. og var rett og slett deprimert, men så plustelig ba jeg bare og takket gud for at jeg har det mye bedre en det jeg hadde takket han for at det vonde i livet mitt nå er over. og etter det ble jeg et bedre menneske  

Day 2 Dine 3 favoritt serier

Once opun a time Gode og onde dager Hotel cæsar Jeg har noen andre serier men  disse er de jeg ser på hver eneste gang det er på tv Day 1 Topp 10 filmer

Hehe jag gadd ikke å ta bildene på full størrelse hehe, men her er mine topp 10 filmer 

1 Titanic. Den tror jeg kommer til å bli nr 1 LANG tid. Jeg vet ikke hvorfor, kan hande det er basert på en sann historie og at det virkelig går inn på deg at detaljene på åssen båten sank er helt korekt som du ser på filmen  2 Harry potter. Jeg bare elsker Harry potter og fantazy generelt 3 Twiligt måtte tenke litt om denne skulle få andre plassen, men den fikk en 3 plass. Elsker Kristen stawart hun er favoritt skuespilleren min 4 Avatar. den er og bli bra synd at 2 ikke kommer før 2014. Det er å lenge til buhu 3 kommer i 2015 gleder meg 5 Eragon. Jeg ble sint da de sa at de ikke skulle spille 2 og 3. Filmen er jo bra 6 hachico a dog story. 1 jeg elsker hunder og så er historen sann og filmen er bare nydelig 7 Naria 3. 3 er den beste. Har en folelse at denne er den siste filmen selv om det er 7-8 bøker ta den er ikke sikker hehe ¨8 eight below. Denne filmen er nylig sett og den er bare nydelig og se, du ser vilje styrke og ja du mp se den 9 The last song. Jeg så faktisk den på skolen og jeg hadde glemt hvor fin filmen er. Den er jo trst, men filmen er bra 10 Ringenes herre  Lenge siden jeg har sett dem har tenkt og kjøpe filmene på nytt siden de andre er ødelagte hehe 

 

Hva er deres topp 10 filmer ?

15 days challenge

HEi jeg har sett på forkjellige 30 days challengser og jeg kom fram til min helt egent, som ble til 15 days challange isteden for. Jeg syns det er så mye som er unødvendig og ta med. så jeg bare tok med de jeg synstes er greie, 

Jeg håper dere vil følge med og at dette skal bli gøy. og hvis du vil er det vare og ta det du også  Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogghits