Fifty shades of grey

Hmmm hvor skal jeg begynne. jeg er den typen at jeg må høre på lydbok for og få med meg så mye som mulig. Ang fordi jeg har ADHD. men da er jo lydbok perfekt for meg hehe. må si da jeg først hørte det ble det nok fnising, men ble fort vangt med det. 

Personlig likte jeg bok nr 2 best. Jeg gleder meg sykt til filmen kommer ut i februar i 2015. Hva syns dere om bøkene og kommer dere til og se filmen. ? Hva slags forventninger har dere til filmen ?

Gleder meg til besøk + misslykket kake

Yeee i dag skal en venn av meg fra Oslo besøke meg her i Gjøvik og det skal bli kjempe koselig. Det jeg hadde tenkt å gjøre var og vise henne rundt i Gjøvik,som CC og gågata og slik. Så skal vi hjem til meg og spise browis og is, Jeg prøvde å bake browis i går, men det ble mislykket. Så mens jeg viser Chathrine rundt, så skal Maria (søster) bake det på nytt. Lene bestevennen min skal også være med, så dette skal bli kjempe gøy 

Slik var bunnen på kaka. Åååå ble skikkelig dårlig humør ta det, men men slik går 

beautiful creatures Bok anmeldelse

Da har jeg lest ferdig boken og som jeg lovet dere skulle jeg selfølgelig skrive en anmeldelse av boken hehe 

Det finnes ingen oversaskalser i caltin eller, det var i alle fll det jeg trodde. Det viste seg at jeg ikke kunne tatt mer feil. Det finnes en forbannelse, Det fantes en jente. Og så fantes det en grav, Ethan Wate (16 I en by uten overaskelser kan en hemmlighet forandre alt. En dag dukker Lane Duchannes opp på skolen og ethan Wate skjenner henne igjen fra drømmene hennes- bokstavelig talt Men Lene har skremmende krefter. Sammen må de kjempe mot en forbannelse som har herjet familen Duchannes i gennerasoner - og innen Lena fyller 16, må hun velge mellom den gode og den onde siden. Mørke hemmligheter, magiske krefter. alvorlige og dyp kjærlighet 

Jeg må si jeg elsker denne boken og det irreterer meg at dem ikke ar den på lydbok for da for jeg mer med meg, men men, Det slik at du ikke klarer å legge fra deg boken, Og det var en natt jeg leste til kl var 3 og jeg trodde kl var 12. Det sier litt hvor bra jeg syns boken var. Den er kanskje litt treig med å bygge seg opp i starten, men det gjør ikke noe, den bytter på til og bli super spenndene og litt spenndene og det syns jeg er bra for da har boken en høydepunkt og en vendpunkt noe som skal gjøre at det som er  super spendene er mer spenndene hvis dere skjønner ?

gleder meg til filmen i morgen 
 

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogghits