Hvem bryr seg. En jeg vil dele

Hvem bryr seg

Jeg vil gjerne dele en opplevelse som skjedde for noen dager siden

Jeg skulle møte bestevenninna mi og når jeg skulle gå nedover bakken der jeg bor hørte jeg en jente som hyl grein. Jeg følte det på hele meg at her er det noe som ikke stemte, så jeg gikk mot henne å begynte å stryke henne å spørre hva som var galt. Da jeg skjønte at hun ikke kunne Norsk spurte jeg henne om hun kunne engelsk  og heldigvis  kunne hun det.

Det hun sa var at hun måtte til politi stasjonen og jeg hjalp henne og komme seg opp Da vi gikk sa hun at hun ville gå alene. Jeg hørte på henne men det angret jeg på og begynte å lete etter henne. Jeg så henne ingen steder og begynte å bli urolig.

Jeg gikk til politi stasjonen og fikk et nr der jeg kunne rapportere slike ting, men jeg kom til viken folkehøgskole. Heldigvis sa han som jeg ringte hvilken nr jeg kunne ringe, og da jeg ringte nr fikk jeg vite at hun hadde kommet til politi stasjonen.

jeg tror jeg klarte ved å bry meg var å gi Henne den lille ekstra styrken til å gå til politiet uansett hva hun hadde opplevd.

Natta folkens

Hey folkens  jeg ville bare si god natt til dere, og takke dere for at dere leser bloggen min. Jeg glemmer aldri dere, og jeg er utrolig takknemlig over å ha dere som lesere. Dere gjør dagene mine til en glede uansett om jeg har over 100 lesere eller under. UANSETT så er jeg takknemlig.

Jeg håper dere får sovet godt, og jeg er utrolig glad i  dere, så snakkes vi I morgen  klem

Ny insgagram bruker

Hei folkens  jeg har laget meg en ny insgagram. Det er nesten som den gamle instagramen min, men bare at det står privat, så det er bare å følge meg hvis dere har lyst.

Instagramen heter @danian92privat

Bare å følge meg der så snakkes vi mine kjære venner. :)

Slik håndterer du dårlige kommentarer

I dag tenkte jeg og si litt om å håndtere dårlige kommentarer. Det beste er egentlig å bare ikke bry seg om den. Det er det letteste tingen å gjøre, men når det ikke virker prøv heller og vær høflig en og ta tilbake, for det er det de egentlig vil. at du skal bli sint og at du skal gråte OSV. mye av det kan også være at de er sjalue.

jeg har fått en del kommenterer etter jeg skrev at jeg og min bestevenn har interesse for pokemon, eller det at vi har Jesus tid sammen fordi vi er kristne. Da har det kommet denne kommentaren her ganske så mye etterpå.

<< Hva med Pokemon og Jesus da ? >>

Første gang jeg fikk den kommentaren tenkte jeg bare at jeg gjør ikke noe, men så fikk jeg den en gang til i et innlegg som ikke handlet om meg og bestevennen min, eller om pokemoen og Jesus, Jeg skal ærlig si jeg ble fornærmet, og ville si at dette er ikke morsomt, ,men så ombestemte jeg meg og skrev dette istedenfor.

<< Hva med det ? Jeg lurer om du sier det bare for å mobbe meg. Bare for å gjøre meg usikker. Hvorfor det ? Hva er galt med Pokemon ? Hva er galt med Jesus. Hvis det gjør meg glad er ikke det godt nok ? Gud velsigne deg og søk heller det gode isteden for det vonde :-) >>

Dette var mitt svar. Jeg sa ikke noe tilbake jeg var helt rolig da jeg skrev det. Jeg faktisk smilte for jeg tenkte det at kanskje denne  personen hadde det vondt. JA man skal ikke si slik selv om man har det vondt, men noen ganger hjelper det  ikke å ta tilbake, og heller vise forståelse isteden for å være spydig tilbake.

Dette gjelder også andre litt mer spydige kommentarer. Ikke ta tilbake, heller vær høflig for da Gjør du noe de ikke forventer. De forventer at du skal ta tilbake. Mitt tips. Ikke gjør det ;-)

Vi blogges mine flotte venner.Spørsmåls runde, svarer helt ærlig

Hei mine flotte lesere. Jeg tenkte det at jeg skulle ha en spørsmåls runde. Jeg pleier å si at jeg svarer på video, men det føler jeg meg ikke helt klar til nå, så denne gangen svaret jeg med å skrive.

Men for første gang i mitt liv skal jeg faktisk svare på abselutt alt. Jeg skal være helt ærlig å si det jeg føler og mener, og dere kan spørre meg om hva det enn måtte være.

Så spørr i veg, så skal jeg svare dere helt ærlig.

For dere som ikke forsto budskapet mitt

Det kommer alltid til å være noen som ikke vil forstå innleggene mine eller dine. Det viktigste er at du er klar til å skrive et sårbar innlegg. Som det innlegge jeg skrev om hva er egentlig den perfekte kroppen. Jeg følte det var rett å ta et bilde av meg, og vise hvor tynn jeg egentlig er, men at jeg er ikke lenger sykelig tynn lenger, og si det at det er greit å være tynn og det er greit å ha den kroppen man vil ha.

Ja jeg kunne ha gjort ditt og jeg kunne ha gjort datt. Men til syvende og sist er det meg selv som vet hva mitt budskap var, så lenge jeg ikke henger ut noen eller snakker dritt om folk.

Jeg tok mine egne erfaringer, og delte det med folk som sliter med det samme som meg som og ikke aksepterer slik dem er, uansett om du er tynn eller har former. Så er vi skapt slik vi er, og hvis man vil gjøre noe med det for å være fornøyd, så gjør man det.

Min vei til å akseptere min kropp er lang, og man vet aldri hva man kan støte på. Særlig for meg som er i så mye identitet krise som jeg er i. Jeg har mine problemer som jeg trenger hjelp med, mens samtidig det at jeg må finne det ut på egenhånd også.

Det er mange ting jeg må igjennom, og det vil bli en lang reise. Men jeg skal klare det, og selv om jeg føler det av og til at ingen forstår meg, så er det folk som forstår og som bryr seg, og som ser mitt budskap, og det er en hjelp for dem. 

Vi blogges mine venner

Her er leiligheten min

hei mine kjære venner. Jeg tenkte det at jeg kunne vise dere åssen den ser ut uten møbler.

Den er ganske åpen, noe jeg må venne meg til. og det skal bli så gøy og endelig bli ferdig flyttet. Har alt flyttet ut noe av tingene mine. eller de jeg har fått og kjøpt da hehe. Men nå skal jeg fortelle dere litt.   

Her har vi gangen jeg har tatt vekk de kinesiske og engelske merkene på døra, for de likte jeg ikke.

Her er badet. Det ser litt trist ut, men jeg skal pynte det opp litt med litt varme og lyse farger. Skal også få litt hjelp ta det og ;)

Litt dårlig bilde, men det får gå. Dette er kjøkkenet. Så skap plass får jeg så mye mer av hehe

Her har vi stua. Den er stor og fin, og har allerede planer på hva man skal gjøre med det. Har allerede nooen ideer selv og hjelp med ideer som jeg setter stoooor pris på.

Så  er det sova kovan. Har alt planer om og gjøre ting der og, men det er hemmelig. Dere for se når det er klart hehe. Jeg er litt hemmlighetsfull, men kan røpe litt da og det  jeg kan si er at jeg skal gjøre det slik at det ikke kommer så mye lys der, og når jeg trenger å være alene, så er dette mitt fristed. Det er det jeg kan si dere.

Og så har vi utsikten. den er jo bare nydelig. og varandaen skal bli kjempe fin tenker jeg meg heheVi blogges da mine kjære venner

Fuglene synger og det er herlig

Åååh skjenner det er godt å være her jeg er nå. Skjenner jeg kan slappe helt av. Nå sitter jeg ute i det herlige været. Vinden er litt kall, men trenger D-vitamin. I kroppen, og frisk luft har aldri skadet noen som helst.

Som jeg skrev på overskriften, så er det herlig å høre at fuglene kvitrer og synger, så har på en følelse at dette skal bli en kjempe bra dag i dag. Eller hva tror dere ?

Søren. Telefonen min har med at jeg skal se ekstra skjønn ut i dag, siden jeg ser nå at den er på innstillingen på skjønnhet. Er jeg virkelig så stygg i dag ? hahaha. (ler)Natta mine søte venner


Natta mine søte lesere. Dagen i dag har vært opp og ned som alle degene har vært. Det har vært flott og være sosial med dyr nå. Det er hærlig. Jeg har også tatt et stort skritt i dag. Noe Som har kommet med at jeg har gråtet, ledd og vært veldig trøtt. Men slik er det.

Nå ville jeg bare få sagt god natt, og håper dere vil sove godt og tenke gode tanker. Har  dere litt problemer med å sove, kanskje hør på river flows in you. Det er lenger ned på bloggen.

God natt og sov godt mine venner.Fikk tilbake dette etter 7 år

Tenk på det. Etter 7 år, så fikk jeg dette tilbake. Raufoss VGS ringte meg på tirsdag i forje uke, og sa at det var funnet noe som tilhørte meg.

Da jeg fikk det i posten, fikk jeg se at det var kortholderen jeg fikk til komfermasjonen min. Ser veldig slitt ut nå da, men det er egentlig utrolig fin kortholder som jeg ble veldig glad i. Fikk jo den 23,09,07

Dette var inni kortholderen. Studentbeviset og busskortet som dem hadde stavet navnet mitt feil på.

Det fæle håret da og brillene Haha. Mener jeg fikk klipt meg 2 dager etterpå, men det hjelper ikke det da når man skal bli tatt bilde av 2 dager før man skulle klippe seg

Danmarks turen i bilder

Vi tok taxi til Biri for å bli henta ta stenaline bussen

Når vi var på båten pyntet vi oss litt. Dessverre det jeg tenkte å ha på meg ble glemt hjemme, selv om jeg trodde jeg hadde pakket det ned. Flaks jeg hadde en back up plan

Så var det ut å ta litt bilder

Så var det bare å kose oss før middagen

Nam maten var god

Herlig sangere. buney  M - Daddy cool. Noen som har hørt den sangen? De var med i båten og sang.

Dette var kjempe godt

Se den nydelige naturen

Måtte selvfølgelig ta en selfie.

Neste dag og ikke hangover slapp å synge hangover sangen Haha

Enda mer selfie med det vakre havet

Herlig å sole seg

Hade stenaline ses sikkert en annen gang 

Gutter. Dette er turn off

Jeg spurte noen av mine jente venner hva salgs feiltrinn gutter kan gjøre mot ei jente. Jeg spurte ikke så mye, men vi var i det tameat pupper og det vi gutter kan si som vi tror fungerer, men det er egentlig helt det motsatte.

Dette bør du ikke si til en jente.
1 så fine mugger du har
2 så store vannmeloner
3 så flotte hyller du har
4 fin kløft
5 du har store pupper er de ekte ?

Disse kommentarene til en jente. Kan være veldig turn off. Så prøv å hold deg litt unna de ordene der hvis du ser en jente du er litt intresert i.

HVORFOR GRIPER IKKE GUD INN?

Wow dette må dere bare lese.

HVORFOR GRIPER IKKE GUD INN?

Billy Graham's datter Anne Graham, ble intervjuet på nasjonal TV i USA på "The Early Show".

Jane Clayson spurte henne: "Hvordan kunne Gud tillate terroristangrepene på World Trade Center i New York?"
Anne Graham gav et ekstremt gjennomtenkt og innsiktsfullt svar.
Hun sa: "Jeg tror at Gud er oppriktig lei seg for dette, akkurat slik som vi er. Men i årevis har vi nå sagt til Gud at han skal komme seg ut av skolene våre, komme seg ut av regjeringen i verden og til å komme seg ut av vårt liv. Og når han er den gentleman jeg tror han er, har han nok stille og rolig trukket seg litt tilbake.

Anne Graham skriver videre:

Hvordan kan vi forvente at Gud gir oss sin velsignelse og beskyttelse når vi befaler han å la oss være alene?"
Jeg tror det startet da Madeleine Murray O'Hare klaget og sa hun ikke ville ha bønn på skolene våre. Og vi sa: "GREIT."
Så var det noen som sa: "Vi skal ikke lese i Bibelen på skolene", Bibelen som sier: "Du skal ikke drepe, Du skal ikke stjele, og du skal elske din fiende som deg selv." Og vi sa: "GREIT."
Så sa Dr. Benjamin Spock at vi ikke skulle straffe barna våre når de oppførte seg dårlig, fordi deres unge personlighet kunne ta skade, og vi kunne ødelegge deres selvtillit. (Dr. Spock's sønn begikk selvmord.) Og vi sa: "En ekspert bør vite hva han snakker om. GREIT."
Så sa noen at lærere ikke bør lære ungene disiplin når de gjør gale ting. Skolens administrasjon sa at "Ingen voksne skal ta på en elev når han oppfører seg dårlig, fordi vi ikke vil ha dårlig publisitet, og vi vil i hvert fall ikke bli saksøkt!" (Det er stor forskjell på disiplin og juling, ydmykende tilsnakk, å slå m.m.) Og vi sa: "GREIT."
Så sa noen at våre døtre kan ta abort hvis de vil, og de trenger ikke engang fortelle det til foreldrene. Og vis sa "GREIT."
Så kom noen vise ledere i skolen og sa: "Siden gutter er gutter, og de sannsynligvis vil gjøre det uansett, la oss gi dem så mange kondomer som de ønsker, så de kan skaffe seg litt morsomme og spennende erfaringer, uten at vi forteller foreldrene at de har fått dem på skolen. Og vi sa "GREIT."
Så kom det noen viktige politikere og sa at det ikke spilte noen rolle hva vi gjorde privat, så lenge vi gjorde jobben vår. Vi sa oss enige, og vi sa vi ikke brydde oss om hva noen, inkludert Presidenten, gjør privat så lenge jeg har en jobb, og økonomien går bra.
Så kom det noen andre og sa: "La oss trykke magasiner med bilder av nakne kvinner og kalle det sunnhet, en hyllest til kvinnens skjønne kropp. Og vi sa: "GREIT."
Så tok noen skrittet videre og publiserte bilder av nakne barn og gikk enda lengre ved å gjøre dem tilgjengelig på Internett. Og vi sa "GREIT, det er vel et ledd i menneskers frie vilje."
Så kom underholdningsindustrien og sa: "La oss lage TV-show og filmer som fremmer egoet, vold og pervers sex. Og la oss lage musikk som handler om drap, stoff, mord, selvmord og satanisk tema." Og vi sa: "Det er jo bare underholdning. Ingen tar det seriøst. GREIT."

Nå spør vi oss selv hvorfor våre barn ikke har samvittighet, hvorfor de ikke kan skille rett og galt, hvorfor de ikke gjør dem noe å drepe fremmede, skolekamerater og seg selv.
Sannsynligvis, hvis vi tenker lenge og hardt nok, kan vi nok finne det ut.
Det har nok med utrykket "vi høster som vi sår" å gjøre.

"Kjære Gud, hvorfor reddet du ikke denne lille jenta fra å bli drept i klasserommet?" Gud svarer: "Kjære bekymrede student, jeg er ikke tillatt på skoler."

Det er rart hvor enkelt det er for folk å kaste Gud i søpla, og deretter undre seg over hvorfor verden går til helvete. Det er rart hvordan vi tror alt som står i avisene, men stiller spørsmål ved alt bibelen sier.
Det er rart hvordan alle vil til himmelen, og hevder de ikke trenger å gjøre, tro, si eller gjøre noenting som står i Bibelen.
Det er rart hvordan noen kan si "Jeg tror på Gud", men i sitt liv følger de Satan som, forresten også "tror" på Gud.
Det er rart hvor raske vi er til å dømme, men vil helst ikke bli dømt selv. Det er rart hvordan vi kan sende tusenvis av morsomme mailer, og de sprer seg som ild i tørt gress, men får vi en mail som handler om Gud, tenker vi oss nøye om før vi deler den med andre.
Det er rart hvordan det frekke og vulgære får passere fritt gjennom cyberspace, men den offentlige diskusjonen om Gud er undertrykket i skoler og på arbeidsplasser.
Det er rart hvordan mange kristne virkelig er tent for Jesus på søndager og på møter i kristelige sammenhenger, men er fullstendig usynlige resten av uka.
Av Anne Graham

Dette var godt

Det var virkelig godt å komme seg litt bort fra alt stress og mas og være over et annet sted. Selv om Humøret mitt var som en berg og dalbane, og ble fort sliten, så var helheten veldig bra for meg å komme meg bort.

Nå skal jeg hvile ut resten  av dagen og i morgen skal jeg begynne og små pakke ned tingene mine. Slik at jeg kan ta en ting av gangen. Og kose meg med pakkingen i steden får å stresse noe som jeg har gjort  mye ta.

Nå skal jeg ta et varmt deilig bad. Prøve og roe meg ned selv om  jeg er tilbake i leiligheten. Så blogges vi 

Se så stor Simba har blitt. Gogutten min dette vet dere

Hvem vinner eurovision i år

Jeg tror ikke Norge vinner, men om de er en stor favoritt i år er en annen sak. Jeg for min del syns Rusland og Spania er veldig brae i år og svenske har alltid en bra sang uansett. Så blir ikke en sjokk hvis de vi vinner.

Nei jeg må si jeg heier egentlig på Spania. Jeg syns de i år har en kjempe bra sang, så hvis ikke Norge vinner, så håper jeg Spania vinner.

Hvem tror du kommer til å vinne i år? Er du like spent som meg ?

Gratulerer med dagen Norge

Gratulerer med dagen folkens. I Gjøvik er det kalt og det regner, men det skal ikke stoppe meg i og ha en helt toppers dag.

Flere bilder vil komme. Jeg ville bare stikke innom å ønske dere en flott 17 mai og gratulerer med dagen.

Dagen min i bilder

Jeg startet dagen med å gå meg en tur. Det var jo så fint Vær ute.

Jeg ble med til Stange sammen med min Far og kjæresten hans.

Skulle se et sykkelløp. Siden vi kjente en som sykler.

Etter sykkel løpet som varte i ca 5 timer bestemte vi oss får å finne oss et sted å spise. Vi spiste pizza som var utroolig godt

Så dro vi hjem igjen. Hade Stange

Tusen takk Magnus

Tusen takk Magnus

Jeg vil bare si at jeg kan ikke få alt skryt alene. Magnus hjalp meg veldig med å få inspirasjon til å skrive så mye som jeg fikk på ADHD INGEN HINDRING. 

Sammerbeidet våres var et suksess og håper på flere. Der jeg og han kan skrive litt om ADHD, og få deg som har det til å tenke det at ADHD behøver ikke å være din fiende, men den kan være din følges venn.

Det eneste vi trenger er tid.  Ja vi må høyst sannsynlig jobbe harere med karakterer, men det jeg og Magnus også villig til er å gi våres budskap til så mange som mulig. Til Lærere og generelt alle som har ADHD eller en som er  venn som har ADHD til å forstå oss bedre. OSV

Uten stikk ord fra Magnus hadde jeg aldri fått den inspirasjonen jeg fikk til det innlegget

Gjerne lik og del siden hans. Han har mange fine budskaper. Dere finner siden hans her

Hva syns dere om sammerbeidet våres ?

ADHD INGEN HINDRING

For litt siden fikk jeg kontakt med en mann (magnus) via en arregemang på Facebook. Det er et privat ADHD treff for voksene som foregår i Drammen  Dem som arrangerer er Magnus og Vigdis Bjørn Ragarsen

Det startet egentlig at min søster spurte meg om vi kunne prøve å komme oss til ADHD treffet og viste meg den siden. Jeg ble intresert med en gang. og begynte å planlegge, men jeg trengte hjelp, for nye ting for meg syns jeg er skummelt jeg får nesten angst av det.

Så fikk plutselig kontakt med Magnus via face ang drammen treffet.  Så han hjelp meg litt med å forstå det bedre åssen man skulle gjøre det. Det å bestille Hotel og mat. Noe jeg og min søster skal spare til før vi bestiller.

Så fikk jeg sett en gruppe på Facebook som han hadde lagt ut og som han har laget selv ADHD ingen hindring. Jeg ble så glad over denne flotte siden hans, Så jeg tok kontakt med han om han ville hjelpe meg med å sammerbeide med meg i et blogg innlegg om ADHD det er vert å sjekke ut linken

Men nå til det innlegget handler om for jeg og Magnus har et budskap til dere. Både til DEG som har ADHD og til DEG som ikke har det. Det er defor vi sammerbeider med hverandre.

Budskapet våres er at selv om vi har diagnosen ADHD skal vi ikke la diagnosen hindre oss til og nå målene våres. Selv om vi med ADHD har en diagnose, så er ADHD ingen hindring. Hvis man tenker slik så er det egentlig oss selv som er hindringen og ikke diagnosen. Vi trenger  bare litt mer tid og støtte til å klare det.

Noen ser ADHD som et problem, men det er ikke det. Ja vi kan være litt rare og vi er litt spesielle, men når alt kommer til alt så er vi bare oss selv. Jeg er stolt av å være meg selv 100 % Dere er vell enig at hadde alle her vært like, Så hadde verden blitt et kjedelig sted ?

Mange tror at hvis det er en som har ADHD så skal det Være en som ikke tåler konstruktivt kritikk. Hvis han eller hun får det da klikker det for den personen. Slår vilt rundt seg og kaster ting. ADHD er som personligheter. Det fins 1000 vis av forskjellige ADHDer

Mammaen min har selv ADHD. Hun viste før alle andre at jeg hadde ADHD. Hun sa det til barnehagen og de nesten nektet på det" Nei Kim Dánial har da ikke ADHD. Han kaster ikke ting rundt seg. Han er ikke agresiv. Han er jo bare snill og god han. Vell diagnosen min var ADHD da de testet meg da jeg var 7 år. Jeg har ADHD og jeg har nesten aldri slått noen.

Vi med ADHD må nok jobbe harere med å lære oss ting. Særlig når det kommer til lesing og skriving altså teori. Men det som Kankje lærere burde se er at vi er utroolig flinke i praksis. I allerfall så er jeg det.

Før så følte jeg at ADHD var en forbannelse og jeg følte at hvorfor skal jeg ha det. Jeg vil ikke ha det. Jeg følte at jeg gjorde alt feil og at alle misforsto meg, men nå ser jeg det ikke som en forbannelse lenger. ADHD er en del av meg og den har gjort meg til å bli den jeg er i dag. Jeg er stolt over den personen jeg har blitt. Ja jag har Kankje mere energi en andre og klarer ikke å sitte rolig. og prater høyt, særlig hvis jeg har glemt tabletten min, men hva så. Som overskriften sier. ADHD INGEN HINDRING.

Jeg leste en blogg og der skrev hun om sin ADHD historie. http://idaoolsen.blogg.no/1379450782_17092013.html Jeg vil og ta noe med som hun hadde med i sitt innlegget. Pluss du kan også lese hennes fulle historie. Linken går rett til innlegget hennes

AD/HD er en nevrobiologisk utviklingsforstyrrelse med uttalt konsentrasjonssvikt, uro, rastløshet og impulsivitet.
Når man har fått diagnosen AD/HD, er dette i høy grad en pedagogisk utfordring.

Det er gjerne i skolealder at problemene tilkjennegir seg. Her skal eleven tilegne seg nye kunnskaper, ferdigheter og holdninger, både faglig og sosialt. Mere info i hennes innlegg.

Takket være sammerbeidet håper jeg inderlig jeg får mulighet til å dra til drammen på det ADHD treffet sammen med Maria å møte Magnus. Jeg tror vi hadde blitt gode venner.

Dette innlegget er sammerbeidet med Magnus Jagland Kjeldsen

Beklager for dere som misforsto meg

Hei jeg vil bare beklage hvis dere misforsto innlegget mitt.  Jeg mente ikke at dere skulle føle at jeg dømte dere. Innlegget er. Vi dreper oss selv og her er grunnen

Jeg vet det at folk er forkjellige og håndterer ting på forkjellige måter, men det hjelper jo ikke å syns synd på seg selv og tenke på det negative tingene.

Jeg hadde nok litt for mange temaer og det tror jeg noen ble litt forvirret over.

Derfor skal jeg skrive litt flere innlegger om det jeg skrev og jeg håper dere vil lese det og se det på et annet perspektiv. For dere som følte at jeg dømte dere

Pluss det at jeg Kankje ordla meg litt feil. Men hvem gjør ikke det av og til ?

Jsg viste også at muligheten var der at noen kunne tolke budskapet mitt feil når jeg skrev det. Det viste når jeg skrev dette innlegget. jeg viste også at folk ville skjønne budskapet mitt så jeg tok sjansen.

Jeg har ADHD. Det vil også si det at jeg har lese å skrive vansker. Jeg blogger for å forbedre dette.

Men ett tema syns jeg Kanakje er litt vanskelig å misforstå, og det er det med mobil og databruk. Er dere ikke enig at vi bruker for mye tid på data og mobil, når vi heller kan finne på noe fint sammen med venner. Som for eksempel spille zazty eller brett spill eller andre sosiale ting. Det er sikkert noen som gjør det. Men det burde vært mer av det. I steden får å være usosiale når vi er med hverandre og sitte med hver vår telefon. Er dere ikke enig ?

Men igjen Beklager hvis dere følte jeg dømte dere. Da jeg skrev dette var jeg selv litt langt nede.  Etter jeg skrev dette ble jeg bedre. Dette innlegget var like mye til meg som for dere. Husk det alt behøver ikke å handle om deg. Innlegget  snakket jeg om helheten ikke til hvert enkelt person og det tror jeg er lett å misforstå av og til

Til slutt så vil jeg si. Det kommer et innlegg senere i dag. Den heter. Er det for sent for oss. Gi det en sjanse og les det, så snakkes vi.

Har dere noen ord ? Hva syns dere egentlig om dette og det andre innlegget ?

Det beste er gratis

Vi særlig vi nordmenn som egentlig har så mye penger, har egentlig glemt en ting. Det beste er gratis. Det er ikke penger eller makt som er det vi trenger mest her i verden. Det er noe helt annet. Det er en grunn til at vi har sjel og følelser. Det er det som gjør oss til mennesker.

Det beste er gratis. Vi kan gi Omsorg. Vi kan gi kjærlighet. Vi kan gi oppmerksomhet. Vi kan kan gi oss felleskap. Disse tingene her er alt vi trenger får å være lykkelige.

Penger, klær, en veske til 5000, mobil til 6000 eller data til 15000 og OSV gjør oss ikke lykkelige. Vi trenger egentlig ikke de i det hele tatt

Disse er egentlig alt vi trenger. Resten er ikke så viktig, og vet dere hva det beste er. Det er heeelt gratis. Det koster ingen verdens ting.

Vi dreper oss selv og dette er grunnen

Dette er grunnen til at vi er på toppen av listen med  psykiske problemer. De fattige barna i Afrika har det mye tøffere en oss. De har nesten ikke noe tak over hode. De må jobbe i alt for ung alder, er foreldreløse når dem er 10 år. For barn som 12-13 åringer. Mye livstruende sykdommer som dem ikke får BEHANDLING for. Men alikevel er dem glade. De sliter ikke med deprisjoner eller syns synd på seg selv. Eller sitter alene med telefonen og datamaskinen, og forgifter seg selv med unødvendige problemer og er usosiale.

Vi har penger til mat. Vi får til og med penger uten å jobbe. Mange får utføre trygt uten at dem trenger det. Vi får egentlig nok penger til å klare oss, men alikevel klager vi over at vi har for lite penger. Kankje bare fordi du får ikke kjøpt deg sko til 3000 bare for det er et dyrt merke. Eller en skinn veske til 5000 kr fordi du vil ikke ha en fake skinnveske til 400 kr det fins kvalitet sko til litt over 1000 som du kan kjøpe og som tar vare på beina og ryggen din. Det er jo bare å spare litt om gangen til du får rå til det. Det er du som  har kontroll over dine penger. Spar og bruk pengene dine riktig. Værre en det er det ikke.

Selv om vi har tak over hode, mat på bordet. Klager vi forsatt. Kankje telefonen din klikker litt å nei helvette verden går under for meg. Jeg får ikke kommet på facebook og Være usosial mens jeg er på senteret med mine venner. Eeeeeh?  Er det ikke vennene dine du skal ha fokuset på ? Vi i Norge er så usosiale

Husker koret jeg gikk på. I 2006, da nesten ingen viste hva facebook var eller smart telefoner hadde ikke kommet . Det var nesten 50 stykker i koret. Nå 8 år senere med smart telefoner og xbox, data Nettsider og OSV. Det er ingen tensing lenger. Det er oppløst. for folk er mer opptatt med å være usosiale

Kommer du på skolen uten merke klær, blir du sett ned på. Vi i Norge kan ikke være litt anderledes før vi blir sett ned på. Dette gjør vi mot oss selv. Vi dreper oss selv

Slutt å tenke på at du må ha penger til merke klær. Klær er ikke så viktig, i hvertfall ikke merke eller prisen. Har du ikke rå til det, kjøp deg billigere klær som er like fine. Vi i Norge har glemt det at penger er ikke alt her i verden Det vi trenger mest er oppmerksom, felleskap, omsorg og kjærlighet. Og det har vi og, men vi verdsetter det ikke godt nok og vi gir det alt for lite til hverandre, og det gir oss psykiske problemer, og det dreper oss til slutt.

Slutt å dømme andre mennesker bare fordi de tørr å være seg selv og tørr å skille seg ut. Slutt å følg janteloven. Drit langt inn i h*****e I den loven. Den gjør deg til den du ikke er. Den gjør deg syk. og den vil til slutt drepe deg. Kan du ikke Være deg selv føler du til slutt det at hvorfor skal jeg leve ?Jeg tørr ikke ikke  å være meg selv, så hva er vitsen med å leve da ?

Har vi det litt rotete rundt oss blir vi deprimerte. Vi føler det er verdens undergang. Hallo rydd da. Det er ikke værre en det. Du trenger ikke med vilje å gjøre deg psykisk syk, og  har vi ikke tak over hode ? Har vi ikke mat på bordet ? Hvis du ikke har mat på bordet bruker du for mye penger til ting du ikke trenger. Tenk på de som faktisk ikke har mat og tak over hode.

Jeg er litt anderledes. Jeg merker folk dømmer meg nagativt bare fordi jeg vil være meg selv. Synger jeg litt høyt ute, ser folk rart på meg og visker og dømmer meg. Dette ødelegger selvtilliten min. Det er ikke bare jeg som har det slik. Flere har det slik.  Holdningen min er litt spesiell jeg er litt rar ( jeg er stolt av meg selv). Det kan folk dømme meg for. Dem gidder ikke å bli kjent med meg. Dem bare bestemmer det at meg. Nehei han er rar. Jeg kan ikke være venn med han. Vi tar å baksnakker han i steden for. Så klart alle kan ikke være venner, men det handler ikke om det. Det handler om å respektere hverandre.

Vi er grunnen til at det er så mange som sliter psykisk. Vi dreper hverandre med å dømme hverandre, baksnakke hverandre, klage over bagateller. Når skal dette egentlig ta slutt ? Vi må slutte og rakke ned på hverandre. Det er lov å si fra hvis det er noe du ikke liker, ikke misforstå meg, men det handler igjen at vi må respektere hverandre. Vi mennesker har personligheter, så vi kan ikke alle være bestevenner, men det handler ikke om det. Sier det igjen. Vi må respektere hverandre mer.

Alle har en sjel i seg. Det er på tide og tenke at vi er et folke slag og vi er mer like enn vi tror.

Med at jeg har vært meg selv har jeg funnet riktige venner som bryr seg om meg på godt og vondt. Det er det det handler om. Få de riktige vennene, og Være mer i et felles skap en å syns synd på oss selv.

De nydelige folkene. De fattige folkene som nesten ikke har tak  over hode. Vi har faktisk noe å lære av de. De er i felles skap. De tar vare på hverandre. De elsker hverandre mer en det vi gjør med hverandre. Jeg sier ikke at vi tar vare på hverandre, men vi må bli flinkere med det. Bruk mindre tid med telefonen data. Spill OSV

Fellesskap er viktig folkens. Med det kan du komme lang. Med felles skap og Janteloven begravd langt under jorden, er jeg sikker på at vi kan redusere våre psykiske problemer 50 prosent.

Vi er verdens mestere å legge vekt på det nagative. Jeg tror vi har 1 plass i verden med og legge vekt på det nagative. Kankje vi bør  snu om det ?

Dere må ikke misforstå meg det er lov å Være deprimert, men gjør noe med det. Ikke sitt der og syns synd på deg selv. Handling er viktig.

Jeg har vært i fella flere ganger selv, så jeg er ikke noe bedre, men nå er det nok. Jeg må sette foten ned.  Bruke mindre tid på data, mobil OSV. Heller bruke data og mobil på en riktig måte hvis dere skjønner hva jeg mener. Vi er dessverre i et samfunn nå der vi må bruke Internett.  Da kan vi heller bruke det riktig. Spille et spill med en venn i steden for alene.  I steden får å skape med bestevennen din som bor 10 min unna med buss, dra og besøk han og finn på noe spille spill sammen.  Eller noe enda bedre. Gjøre noe som ikke har noe med Internett å gjøre. Det er jo nesten ingen barn som leker ute lenger.

Mer felles skap kan redde oss.  Mer kjærlighet kan redde oss. Mer omsorg kan redde oss

Takk for meg.......

Gjør dette deg til en fæl preson ?

Denne tanken kom plutselig opp i hode mitt her om dagen, og jeg tenkte jeg kunne drøfte dette litt sammen med dere, og høre hva mener dere om dette? Ok nå begynner jeg.

Jeg mener det at man skal ta vare på vennene sine uansett hva, De gode stundene og de dårlige spesielt de vonde, men noen ganger vokser man bare ifra noen av vennene sine. Hva skal man gjøre da? Eller den vennen er kun negativ, baksnakker alle, og du er redd for at hver gang du ikke er med den personen, så baksnakker han/hun deg. Hva gjør man da ? Gjør det deg til en fæl person hvis du føler det at du ikke lenger har lyst til å vøre venn med den personen lenger ?

Jeg har en venn jeg ikke helt tror kan ha som venn lenger. og når jeg tenker det, får jeg dårlig samvittighet. For når alt kommer til alt, så har vi jo hatt gode stunder. men det har vært stunder der jeg har følt at den personen har dratt meg mer ned enn opp. Noen ganger må man tenke på seg selv, Men åssen håndterer man dette på best mulig måte og gjør dette deg til en fæl person med å tenke på seg selv av og til ? Det syns ikke jeg. Det er måten du gjør det på.

Det fins en forskjellige måter og håndtere dette på. Du kan ignorere den personen helt med og ikke ha kontakt i det hele tatt. Du har på en måte hvisket den personen ut av livet ditt for godt. Jeg har selv vært der, der personen som jeg før var veldig god venn med latet som at han ikke skjente meg, og den følelsen er ikke noe godt. Jeg lever ved den regelen at jeg gjør ikke ting mot andre som jeg ikke vil at andre skal gjøre mot meg.

Eller du kan forsatt ha litt kontakt. Hvis du ser den personen på gata, vær hyggelig si hei og gå videre, kanskje veksle noen få ord. Selv om man finner ut at man ikke passer som venner mer, trenger man ikke å være uhøflig og late som man ikke skjenner den personen.Det er denne løsningen jeg er for. Da håndterer du dette på en voksen måte, og du kan komme ut av dette med en litt bedre samvittighet.

Det er også den letteste måten som er at begge føler det samme, og begge syns det er greit å ikke ha kontakt med hverandre mer. Problemet løst, men det er jo ikke alltid du er så heldig.

Hva mener dere ? Hva er det beste løsningen for dere ?

Typsk toppblogger

Viktig dette er bare første inntrykk Jeg bare så fort igjennom bloggerne og skumleste igjennom innleggene 

Jeg har sett litt på toppbloggerne og noen skjønner jeg at de er topp bloggere mens noen syns jeg er bare vanlige bloggere. så her kan jeg gi dere punktene på hva topp bloggere har nå til dags  

  1. Bra utseende og bra kropp
  2. Topp kvalitet bilder
  3. Kjendis noen av dem er er kjente 
  4. Blogger hver dag 
  5. Ung mamma 
  6. Jenter

Altså det er ingen hemmelighet at det er jentene som har mest lesere .Av topp 15 bloggere  på blogg.no er det bare 2 av de som er gutter. Men en ting lurer jeg på. Hvor er de som virkelig har noe å skrive om bortsett fra hverdagens dems og innkjøp. Hva med inspirasjons bloggere som blogger om forkjellige erfaringer her i livet og nå snakker jeg om livs erfaringer av forkjellige temaer 

Hva mener dere og har dere noen bloggere som dere syns fortjener å være i topp 15 ?

Da har kattungene fått seg et hjem

På mandag fikk Kovu et nytt hjem. På torsdag dro Saios og min kjære Simba som jeg har fått et sterk bånd til. Ikke bare på grunn av fargen, men fordi han tok seg tid til meg. og jeg rakk og bli utrooolig glad i han de 13 ukene han var hos meg. Det hjelper mye med at Simba er nå hos min Far og Randi, for da kan jeg se han av og til

Jeg tok det litt bedre en det jeg trodde jeg skulle gjøre. Jeg fikk noen tårer før Simba skulle bli hentet, men det hjelp veldig at han ville kose med meg omtrent hele tiden før han ble hentet. 

Jeg har laget en minne video av de tre små nurkene og den kommer i morgen, så håper dere vil se den ;)

 

Hvem er finest ?

I dag blir det to innlegg, det er lenge siden sist at jeg har gjort det 

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Jeg fikk min kjære Tante til å redigere bilder for meg. Jeg har jo mikset og trikset litt selv og, men Tante er en slik proff redigerings program. Først så hadde jeg en favoritt, men nå har jeg det ikke lenger, for jeg syns begge var like fine  etter jeg så litt nærmere på de, så da lar jeg dere avgjøre dette , 

Hvem syns du var finest ?
Lyst på flere lesere på bloggen din ble med på denne gruppen her og ta med dine blogg venner med på det og så skal du se at du får flere lesere 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/?fref=ts

Bare det beste til katta mi

Jeg er medlem i et gruppe på Facebook. Den heter katter:) der er det folk som kan mye om katter, og jeg spurte hva er best for katter å spise. De sa at det var kitten.

Før kjøpte jeg det billigste på dagligvare butikken og den maten har egentlig litt for lite av det kattene egentlig trenger av næring og kjøtt. Pluss at hvis du kjøper litt dyrere for til katten din reduserer du mye besøk av vetrinæren som er veldig dyrt.

Siden katten min er gravid så kjøpte Jeg denne på dyrego for ca 260 kr på 2 kilo

kattefødsel som gikk galt

På sømdag skjedde det noe litt trist dessverre. Jeg og min søster har to katter. De bor hos henne, og det vi ikke viste er at de er faktisk blitt gravide selv om vi har prøvd og unngå det. men uansett. Den ene katta fødet ungene sine for tidlig, så når de kom ut var de ikke helt fult utviklet og de var dødfødte. Og stakkers pus, skalv og ville bare på fanget mitt og bli trøstet stakkars pus

Hun var dessverre ikke helt ferdig, for i ca 01:30 i natt fikk jeg telefon om at pus fødte en til, så jeg gikk opp til søstra mi. Denne gangen var pus litt roligere og håndterte det bedre en på søndag. Jeg overnattet hos min søster for å være litt på vakt, og pus var hos meg hele natten 

Heldigvis er almentilstanden bra. Vi får bare håpe dette ikke skjer med den andre katten våres Nala, for hun og er gravid hun  også,

Her har dere skjønnheten som mistet ungene sine. nå blir det nok spare penger i børsen til å sterilisere pus. og Nala etter hun har født ungene så klart, for vi kan ikke la dette skje igjen verken en fødsel som går galt eller at dem i det hele tatt blir gravide igjen, for det er stor jobb og finne et hjem til katter 

Har dere opplevd slik før ? hvis ja fortell gjerne åssen det gikk 

Kamille te og B-stress

vel dette er det jeg får i meg før jeg skal legge meg til å sove. Grunnen er det at jeg for ikke sove før laaangt på natt og hvorfor vet jeg egentlig ikke. slik var det  fjor og i disse tider 

I allerfall jeg har nå da begynt med dette, for at jeg skal få sovet. Har akkurat begynt, så det kan ta litt tid før det virker. Men til dere som sliter med å sove, stikk innom life Det er flere ting der som kan få deg til og sove lettere 

Ønskeliste til jul

Jeg har noen ønsker til jul 

Først de tingene jeg virkelig trenger 

Stekepanne sånn onkelig. Kjøper du en stekepanne på Nille, kan du være sikker på at du må kjøpe en ny en ganske fort. Så en stekepanne som holder 

Jeg ønsker meg nye vinter sko for 1 de er egentlig ikke så varme når det skal komme til det kaldeste delen 2 det er ikke lenger gode å gå i, for til og med krampe i den ene foten på grunn at det er noe rart med den ene skoen 

en ny vinter jakke. jeg har hatt den jakka i 3 år og hadde det ikke vært for at jakke snart faller sammen, hadde jeg ikke ønsket meg en ny jakke hehe 
nå til det jeg egentlig ikke trenger. men som jeg allikevel ønsker meg 

Denne fra black disegn fy søren for en nydelig ting. har blitt forelsket i denne Elsker jo pokemon og da  syns jeg det ikke er rart jeg ønsker meg denne Dette teppe her fra nille åååå den er god og ta på Disse er filmene jeg øsnker meg i år pluss Frost da 

Hva er ønskelisten deres da ?


instagram bilder

Av og til kommer jeg til og vise de fineste bildene jeg tar på instagramen min. i allefall de de bildene jeg syns er finest. Danian92 heter jeg på instagram så det er bare og følge meg 

Var på passenger komsert som dere kan se på det siste bilde og han er en god sanger live er det samme som og høre han på radioen. Det var forseten en bursdagsgave. Kjempe fin gave etter min mening. stor koste meg og det er et av året høydepunker 

Dagens teknoliogi ødelegger for oss

Hvorfor dette tema her ? Jo fordi nok skal faktisk være nok. I dagens samfunn gjelder det bare teknologi. Til og med når vi er i samvær med andre mennesker. Du skal bare se hva som skjer på facebook eller instagram eller twitter for den del. men det som man ikke skjønner er at du er jo med venner og famile og du kan heller rette opmerksomheten  til dem i steden for mobilen din, dataen din og OSV, men du vil heller sitte og se ned på telefonen din. Rett og slett for teknologien har tatt over DEG

du spiller data, Xbox, playstation og OSV i steden for å være med venner. Hva slags liv er egentlig det ?. Du vil heller være der teknologien er i steden for og skaffe oss nye venner. Jeg selv velger noen ganger dagens teknoligi i steden for og kanksje besøke venner, famile og rett og slett være sosial. Jeg skjenner jeg begynner og skamme meg for det nå

Før var det latter og kos gjennom kortspill, zazy. og brettspill. Hvor ble det av det ?. Jeg husker ikke sist gang jeg spilte kort med familen og det er ganske trirs egentlig

Koret som jeg går på har tatt seg pause nå vi er så vidt 15 stykker som synger der. Da jeg begynnte der var vi nesten 50 stykker. Dette er fordi teknologien i dagens samfunn har tatt over oss. Jeg vil gi dere en tenst. Ta ned telefonen din når du er ute og opserver hva folk gjør. Jeg tror det vil forbløffe deg

dette er en video som inspirete meg til og gjøre noe med dette. JA vidoen inspirete meg til å skrive dette innlegget her
Instagream er 1 år

Hei folkens. i akkurat denne dagen er instagram kontoen min ett år gammel og med det har jeg tenkt og vise dere de fineste bildene som har blitt tatt også tenkte jeg skulle mimre litt sammen med dere med noen av bildene 

Dette er det første bilde jeg la ut på Instagram 

Her har vi a Troya mor 
Dette er Maria og meg som små 

Meg og paradise tommy 

17 mai i fjor


Her snakker vi om vg Liste i full regn storm 

Dette er meg som 14 åring og holder min nyfødte lillebror 


Dette er i fra bsb konserten 

Iris en skjær hest som jeg ble bestevenn med da jeg besøkte onkels gård da jeg 11 år Hun skulle bare ha oppmerksoheten min og ingen andre fikk lov og kose med den slik jeg koste med den 


le4c7NSFXJHer kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

Klar for oslo

Hey folkes, nå sitter jeg på toget og er klar til å reise til Oslo med min venninne Solveig og kompisen Randell. Jeg skal nemlig på Backstreet boys konsert på søndag. Og det er ikke bare det. Jeg skal nemlig møte dem personlig. Skjenner jeg gleder meg noe sykt

Siden jeg skal være i Oslo i helgen skal jeg også treffe en venninne av meg Cathrine. Og så skal jeg kanskje på strømmen storsenter

Hva skal dere i helgen ?

Hvordan lage iskuler

Hei folkens i fjor lærte jeg meg åssen jeg kan lage iskule.Dette er jo ganske så morsomt syns i allefall jeg da hehe og de blir jo kjempe fine. Ja bare se her 

Her er de jeg lagde i fjor. Hadde jeg hatt muligheten hadde jeg laget i år også

 

 

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

mitt 2013

Hei dette er min tilbake blikk på året 2013. Jeg har bare med de viktigste for jeg orker ikke å tenke så særlig mye nå. Grunnen kan dere lese i forje innlegg som jeg skrevet om åssen jeg har det, men nok om det, Nå skal vi ta vekt på det som er bra. 

Jeg og Lene var med på photoshoot sammen. Det var en av de beste dagene vi har opplevd sammen. og det er et minne jeg kommer til og ha for livet 

 

VG Lista selv om det var uvær haha Jeg flyttet fot meg selv- Jeg vet jeg burde ølagt ut bilder men jeg må komme i orden ført skaffe meg en ordning og rydde onkelig først

 

Rihanna konsert. Jeg var med min andre bestevenn Hildegunn. og det var så koselig.  Det er så mye anderledes og virkelig være på en konsert en og se konserten på tveen. 

 

Etter 9 år fikk jeg endelig kommet meg til Danske tur. Dette var med Hildegunn 
Jeg fikk meg nye briller OG det var å tide 

ha en flott jul alle sammen

 Hei kjære blogglesere. Nå har det seg slik at jeg ikke er i blogghumør og det tror jeg kommer til å bli en stund, men ikke gi opp jeg skal nok komme en gang. Har jo tenkt å vise dere hva jeg har fått til jul når jeg jeg får muligheten. 

Jeg vil bare si god jul og jeg håper dere får er nyedilg juleferie. Juleklem fra meg 

Ønskeliste til jul

Ømskeliste 

Ja da er det snart jul og det er å kjøpe gaver og si til famile hva man ønsker seg til jul. Skjenner på det presset at når man er i 20 åra så er det litt vanskelig og finne på ting man ønsker seg og det blir sikkert vanskeligere når man er i 30 åra og så OSV, men nå skal jeg slutte å skrive om dette for plutselig følte jeg meg utroolig gammel og det er jeg ikke hehe 

Men her er min ønskeliste i jul 

Ny vinter jakke, for den jeg har nå begynner og bli slit 

En mikrobølge ovnEn hybelovn  

Nitendo 3Ds eller 3Ds XL helst det siste der hehe onkelig stekepanne 
En elektisk støvsuger slik at den ikke bråker så mye 
en  litt mindre stuebord kanksje i fargen svart
Filmer som Manteel, the volverine. og disney klassikere som Løvenes konge, skjønnheten og udyret Hercules, Ladie og Lansrykeren Tåva votter 
Dette var da min ønskeliste for i år etter dager med tenking 

Bitstrips Photos

Jeg vet ikke om dere syns dette er morsom, men morsomt eller ikke så har jeg lyst og vise dere dette, for jeg syns jo noen av bildene er utroooolig morsomme. Men det er jo fordi det er med andre folk som også har bitstrips som jeg skjenner hehe 

Hva syns dere om meg, lignet det meg og hva syns dere om bildene ?

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?


instagram følg meg

Hei folkens beklager veldig alstå, men jeg har ikke energi til og blogge hver dag akk nå. Skal kanksje blogge litt mer om det, Tatt blod prøver i dag og funnet ut at jeg har litt for laft blodtrykk og det gjør meg veldig sliten fortiden, men nok om det 

Jeg har jo instagram da som nesten alle har. Har nesten blitt like populært som facebook hehe.- Og dette er de fineste bildene jeg har på instagrammen min som jeg har laste ned de siste 2 monende 

Følg meg da 

Instagram

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

 

Ny mobil

Huff det svir når man har en telefon man er fornøyd med går i stykker. Eller fornøyd og fornøyd, den var en grei telefon i allefall, Ingen hørte hva jeg sa i telefonen min, men jeg hørte dem. Dumt men slik er det. Så da gjikk jeg ned i butikken (Telenor) og kjøpte meg telefon MED FORSIKRING for da slipper jeg dette tullet igjen haha 

Tips ikke kjøp noe elektronikk på CDON.com 1 Det er nesten umulig å få tak i dem 2 Du får ikke forikring på det. 

I allefall jeg kjøpte meg Samsung Galaxt s4 og er stor fornøyd med den hittill, så da håper jeg at jeg har denne telefonen her mer en et 1 år haha Jeg hadde en Sony acro s før 

Jeg kjøpte også en kjermbeskytter. til 399 

Hva syns dere ?

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity??Natta

Hei folkens skal bare si at jeg er ikke død haha, men hat faktisk vert litt opptatt i de 2 siste dagene. Men nå dr jeg veldig sliten pga personlige greier. Uansett natta mine søte lesere ig blogges i morgen

Bilde jeg vil vise dere

For ca en uke siden tok jeg dette bilde. I dag rett etter midnatt fikk jeg se dette verset på youtube og jeg syns det passet perfekt til bilde. Det bare kom til meg og jeg syns det passet perfekt Hva syns dere om bildet ?

Oversettet 

For det er av nåde du
har blitt frelst, gjennom
Tro ... ikke ved gjerninger
der ingen kan skryte av

Hva syns dere om bilde og om teksten ?


Beste instagram bilder

Følg meg på instagram der jeg heter danian92

Hei folkens lenge siden sist jeg har vist dere mine beste instagram bilder, så følte det var på tide å vise dere det.

Har du lyst til å følge meg, heter jeg danian92

Har lært meg og hekkle

Der jeg jobber lager man for esempel disse og jeg fikk lov og ha med meg disse hjem som jeg skal ha i min leilighet. Nå lager jeg puter som jeg også får lov og ha med hjem. Jeg skal vise dere dem senere når jeg er ferdig med dem pg til og med forklare dere åssen man lager dem

Hva syns dere om gryteklutene ?Beste instagram bilder

Først må jeg bare si gratulerer med dagen kjære Mamma for hun har bursdag i dag

Som noen av dere vet så skal jeg 1 til 2 ganger i måneden vise dere de fineste instagram bildene jeg har tatt og her kommer de

Jeg heter danian92 hvis dere har lyst til å følge meg

Her kan dere følge meg

Instagram

 

bilder ta flommen

Hei i går tok jeg meg en tur for å se hvor mye mjøsa har stiget, og jeg må si den er farlig nær der det var som værst i 2011. Jeg tok ikke med meg karmeraet, for jeg jeg viste at det var noen steder der jeg måtte vasse så da er det bra at man har en vanntett mobil telefon hehe

Hva syns du

 Intagram bilder

Hei vil først bare si sorry for lite blogging, men har ingen inspirasjon men den kommer sikkert snart

ca 1 til 2 ganger i måneden skal jeg vise mine beste intagram bilder som jeg håper dere vil like

Så her kommer de beste bildene. Jeg heter danian92

La aldri mobbere få lov til å vinne

La aldri en som mobber vinne over deg. La aldri en mobber få se dine tårer, for dine tårer er ikke vert mobberen, La aldri mobberen knekke deg for det er det mobberen vil. Du er sååå mye sterkere en du tror. og jeg vet det er lett og føle det at hvis noen mobber meg så må det jo være meg det er galt med. Hvis du tror det kunne du ikke ha tatt mer feil. Det er mobberen det er noe feil med. Kanksje mobberen har det mer vanskelig en det du har, men det er aldri en grunn til å mobbe for det. Det er ingen unnskyldning med å mobbe andre 

Du er unik og ingen andre er som deg. Ja det fins folk som dømmer deg feil og ikke lar deg få flere sjanser. Jeg har en venn jeg har gitt mer en 3 sjanser. Nå angrer jeg ikke på det i det hele tatt. Du er en vinner og du er like vert som alle andre her i verden 

Hvis du vil men bare hvis du vil. Dette er ikke noe tvang. Men jeg hadde satt stor pris på om du kopierte dette og skrev dette på din blogg. Ja oss vinne over  mobbing og la oss gjøre det sammen  

Følg meg på Instagram

Hei mine kjære lesere, jeg har nå fått meg instagram noe jeg egentlig ikke trodde jeg ville være med på, men det endret seg vist. det er mye jeg trenger å se innom enda men jeg skal gjøre mitt beste og laste iu allefall 2-3 bilder i uken. hvis ikke mer hehe. 

Trykk på den knappen for og komme inn på min instagram. eller så skriver du bare danian92 

 InstagramVær stolt av deg selv

Ja overskriften sier vel alt, og det er. Hver stolt over deg selv. Uansett om det er folk som er Lamme, funksjonhemmed, blinde, Døve, overvektige, undervekige og OSV Du er unik og det er det som teller her i verden. 

For ca en uke siden skrev ei Jente til meg via face. Der skrev hun at hun ville møte meg. Først var jeg skeptisk, for bloggen min er jo ikke så populær. men uansett  vi snakket litt og så plustelig skrev hun det rett ut at hun var funskjonhemmed. (Skal ikke si så mye om det for respekt for hennes del). Først så viste jeg ikke hva jeg skulle si. Satt der bare paff. Jeg skrev det bare at jeg respekterer deg uansett åssen du er.

Men det som var det posetive her var når jeg spurte om hun skammet og jeg sa også at hvis hun gjorde det, så måtte hun ikke gjøre det. Det varmet mitt hjerte da hun sa at hun ikke skammet seg. og det at hun var så modig med å si dette til en som ikke skjenner henne, fikk meg mer lyst å møte hennes selv. Så jeg vet ikke når jeg får møtt henne. Men møtes å snakke og ha det hyggelig, det skal vi hehe 

Dette her med denne unike jenta her er selve beviset og inpirasjoenen  på at man behøver ikke og skamme over seg selv og jeg mener det at hun er en stor inpirasjon for oss som er missfornøyde med seg selv og som sliter med å se seg i speilet og rett og slett si jeg er pen/kjekk og jeg digger kroppen min 

Så takk til deg Elisabeth som tok kontakt med meg og jeg håper vi treffes så fort som mulig

Jeg skal bare si at jeg har bedt om tilatelse av denne jenta om å skrive dette og hun har sammtykket hun har også en blogg 'http://tonesf.blogg.no/
Dataen min er ødelagt

Hei folkens. Jeg må dessverre infomere dere om at dataen min er klikk, og da mener jeg fullstendig klikk. Den starter hele tiden på nytt. og den sier at det har oppstått en feil og må derfor starte på nytt. Jeg er nå at en kompis som prøver å finne ut hva problemet er, men han for omtrent ikke gjort en dritt for datamaskinen starter på nytt  etterbhvert 2 menutt.. Så jeg skal ha dataen her til han kanksje får til å fikse den. Hvis ikke så må jeg bare ta den med på elkjøp og la de få se på den

Jeg har forhåndstilt noen innlegger til mandag så ikke forlat bloggen min helt hehe. en venninne av meg hjalp meg med å laste nedd blogg appen på telefonen  min, så skal prøve å blogge så mye som mulig å blogge selv om jeg ikke har data

Hvilket skor skal jeg velge ?

Jeg har nå tenkt og sette bort kles shoppingen. Ser nå at jeg har kjøpt masse fint og har heller nå tenkt og kjøpe meg 2-3 par sko, Selvsagt en av gangen, siden hvis jeg skal converse sko, så kan den ikke vær fake, for det tåler ikke begna mine siden jeg er plattfot. 

Så jeg lurer da hvem jeg skal kjøpe av en av disse og det kan hende jeg kjøper fler, men som sagt så blir det nok bare en av gangen hehe 

Så hvem er finest ?Er det trygt i handle på miniinthebox

Jeg har et spørsmål til dere Har dere hendlet på denne siden før ? For jeg lurer litt på om det faktisk er så billig som det er, for hvem vet om det er en fakturq på flere hundre kr når det blir sent, Så er det så billig som det er, eller kan det hende jeg får en faktura på mange hundre kr ?

http://www.miniinthebox.com/no/
 

Nuddel koppen min

Hei Jeg tenkte jeg skulle vise dere nuddel min som jeg fikk av min beste venn Lene Jeanette. Den betyr mye for meg og kunne ønske jeg kunne ha brukt den mer, men siden jeg kun buker den som nudelkopp og at nudler er ikke akkurat noe du spise ofte. Den er kjøpt på Indiska, Der er det mange fler fine sånne store fine kopper som du kan ha mer en bare drikke i hehe 

Hva syns dere om nudelkoppen min ?


Bedre måte å lage iskule på

For en stund siden skrev jeg et innlegg om hvordan man kan lage iskuler der jeg sa barna i barnehagen hadde laget. Nå har jeg tenkt å gjøre det selv og jeg fant denne videoen som,kan gjøre iskulene finere og dette gleder jeg meg til å prøve og lover og legge ut bilder av resultatet 

Her er videoen '
Natta søte lesere <3

Nei nå sier jeg natta til dere, hehe lenge siden jeg har tatt en natta innlegg. I morgen er det jobb og Tensing, Dessverre har jeg ikke noe motivasjon til å gå dit synge lenger. Det har skjedd noe med en med tensing som ikke var så særlig hyggelig. Skal kanksje fortelle det til dere hvis jeg bestemmer meg får å slutte der. Det setter spor når man har vært der 6 år. Men natta søte lesere. ønsker dere en god natt og så får dere drømme søtt alle sammen 

Nytt pianomusikken 

Julegavene 2012

Hei da skal jeg vise dere hva jeg fikk til jul Og i år fikk jeg masse av det jeg ønsket meg og som jeg ble veldig glad for 

Fra Lene Jeanette bestevenn  fikk jeg denne telefonholderen her 

Fra Lene Jeanette Fikk jeg trilogien av Ringenes Herre. Da jeg så Hobbiten tenkte jeg Hmm kanksje nå det går an å kjøpe filmene. og tenkte at kanksje jeg skal kjløpe meg filmene, men det trenger jeg ikke for fikk dem jo i julegave 

Fra Lene Jeanette Dette er det siste jeg fikk ta Lene og det var denne kalemderen her som jeg ble kjempe glad for. I min mening er gaver med bilder av deg og en du er glad i en av de beste gavene du kan få + at hun har en gave til til meg 


Fra maria fikk jeg orilame håndkrem, dusjsåpe, håndsåpe og deodersant + oriflame bag til det som jeg fikk i dag siden ikke alt kom med en gang. Dette var i ønskelista mi faktisk Tonje Maria en venninne spiderman filmen. Dette var i ønskelisten min 

Fra Tante Nina, Onkel Even Kusine Hilde og Fetter Morten fikk jeg godteri som jeg delte med de andre og Snow White and the hundsman filmen. Det var i ønskelisten min 

Fra julie en venninne fikk jeg barnepiken som var i ønkselisten min 

Fra Tante Toril Lars, Ida og Magne fikk jeg farfyme dusjsåpe og deoderant 

i

Fra Far fikk jeg denne stilige lua her 

Fra Oddny, Far og hundene Tassen og Troya fikk jeg disse hjemmelagde sokkende her og 500 kr 

Fra bestemor og bestefar fikk jeg disse sokkene som også er hjemmelaget og 1000 kr Fra Anna en venninne fikk jeg dusj såpe og deoderant 

Fra Hildegunn Bestevenninne fikk jeg bestevenn hånkle her 

Fra mamma Fikk jeg denne genbesren her som også var i øsnkelisten min 

Hva fikk dere til jul ?. Ta gjerne innlegget dere og lim inn på kommentar feltet for dør av nyskjerighet på hva dere fikk til jul hehe 
Engler

Disse skal jeg si dere var egentlig en julegave til kusina mi som bor i budapest, men så dum som jeg var viste jeg dem til min kjære mor, og da tok henne opp sine hundefjes og nesten ba på sine knær og hun ikke kunne få dem. Klarte nesten å stå i mot. Men mødre dem har magiske evner det er jeg sikker på, så det endte med at hun fikk dem og jeg fikk penger ta henne til å kjøpe nye hehe Better late than never

Hehe i går fikk jeg kjlpt julekalender, noe man aldri blir for gammel til. så i går spiste jeg opp hele 16 deilige biter av sjokolade nam. 

Har du julekalender eller har du droppet det i år 

Foresten linkrundepågår meld deg på da vel http://danian.blogg.no/1355677078_linkrunde_meld_deg_p.htmlÅåååå er dritt forbanna + litt lei meg

Fy søren så sint jeg er pluss litt lei meg. I dag kjøpte kompisen min Randell en lader til kameraet mitt som skal gå til alt da som forkjellige kameraer og mobiler, for elkjøp har ikke den orginale og  netbutikker sier at dem ikke har noe på lager, og vet dere hva ? Laderen ødela bateriet mitt, så 400 kr er nå rett i dass, Så nå får jeg ikke tatt noe bilder. Skal til elkjøp for å klage. Nei får legge meg, skal til Tannlegen i morgen til kl 10,30 

Jeg som skulle ta Chrismas Outfit til dere. Jaja får bli en dårlig bilde. Få prøve og løne en litt bedre telefon som har bedre bilde kvailitet på kamera 

Eller hva syns dere at jeg burde gjøre ?Hvilken skjorte ?

Hei det blir ikke direkte disse for tror jeg ikke får rå til disse. men jeg tenkte at jeg skulle ha med den svarte vesten min sammen med noe lignene av disse fargene her, men trenger litt hjelp med å velge hvilken av de passer best til den svarte vesten min. eller så kan du si an annen farge hvis du tror en annen farge er best  

5 fakte ting om gutter som dere *jenter burde vite om gutter

1 Ikke og da mener jeg ikke Gutter haer når jenter snakker om eks kjæresten sin. Særlig hvis du er sammen med en gutt

2 Ikke få en gutt til å hate deg. Da har du fått viljen din og da er det ingen vei tilbake hvis du angrer deg 

3 Gutter er ikke ute etter de peneste jentene. Han foretrekker jenter som er seg selv og som smilier og ler 

4 Gutter kan falle for øynene dine 

5 er du sammen med en gutt la han ta intativ selv. Han liker ikke og bli fortalt legg armen rundt meg la han ta intativ selv. Da blir det så mye spesielt for han også 

 Disegne ditt egen Iphon, Ipad deksel + mye mer

Jeg kom over en side, der man kunne disegne ting selv som en Lommebok, Ifhone deksel, penal, vesker og Osv. mye av det man kan lage skal jeg vise dere her. Kunne ikke det vært gøy da og ha et Bilde av sin aller beste venn på lommeboken sin. eller på Telefonen min. Så fort jeg får penger skal jeg lage min egen lommebok

Nå har jeg tenkt og vise dere litt. Alt som dere ser her har nettsiden diseget. Du kan ta dine egene blider av deg, venner, familie eller kjæreste. Det er helt opp til deg og det er mange som har mer disegn forslag en bare tre

Ifhone deksel

Ipad deksel

Iipad cast

Masse forkjellige bamser

Elg. Det fins flere bamser forslager som gris og OSV

Lommebok både en stor og en mindre

Pennal

Pute

Vesker i forkjellige fassonger og størrelserGodteri skåler denne er liten

Denne er storForklellige typer kopper Det fins i glass også i shot glass. Men her er noen forslager jeg har tatt med da

Magisk kopp. Når det er kalt er koppen mørk og så fort det kommer noe varmt oppi, blir fargen lysere og du der bilde tydeligere

Drikkeflaske

Bagasje merke

Hønkler

Smykke og kjerfBoksere til mann og dame 

Alt dette og MYE mer finner du på http://www.nfoto.no/ Når du er på siden er det en meny øvert p¨siden, Trykk der det står pprodukter så klarer du resten selv

Hvordan forklarer vi til barn og unge hva mobbing er?

Hvordan forklarer vi til barn og unge hva mobbing er?

Her er hvordan en lærer i New York fortalte det til sin klasse: Hun bad dem om å gjøre følgende øvelse: Barna skulle ta hver sitt papir ark , deretter fikk de beskjed om å krølle det sammen, trampe på det, og gi det noen slag, uten å rive det i stykker. Så bad hun barna om å folde ut papirarket og se på, hvor skittent det var og hvor mange merker det var blitt på det. Så fikk barna beskjed om å si unnskyld til papirarket. På tross av at de hadde unnskyldt seg og at de hadde prøvd og glatte ut papirarket, så var det fremdeles krøllete, og disse merkene ville aldri forsvinne, uansett hvor mye de forsøkte å fjerne dem. Det er det samme som skjer når et barn mobber et annet barn. Selv om man sier unnskyld, vil arrene aldri forsvinne. Barnas ansiktsuttrykk fortalte at beskjeden hadde hatt den effekten som læreren ønsket. Kopier og spred budskapet, hvis du er imot mobbing!!!


Pakke i posten

JIPPi jeg er kjempe glad nå, for endelig har pcen kommet. Jeg syns den er kjempe fin og det er bra lyd på den, så nå får i se om den vil holde seg lenge hehe. Jeg får endelig skirve litt innlegger både på denne bloggen og på den andre bloggen som jeg har sammen med Lene bestevennen min 

For dem som ike vet hva den heter. kan dere ta en titt på bloggen her http://bestfriends4life.blogg.no/Dette blir min nye pc

Da er det bestilt en ny pc til meg, noe som var på tide må jeg si hehe- Da får vi håpe at vi har den en stund framover. Jeg har ikke så mye rå til en kjempe dyr data så jeg kjøpte meg en pc til 2970. Den kostet egentlig 3999, men den var 30 prosent avslag på den s¨jeg var heldig hehe

Hva syns dere om denne pcen her ?Hva syns dere om Miley korte hår

Det er bare noe få dager siden jeg fikk høre hva hun hadde gjort, og det første reaksonen min var NEEEEEI ikke enda mer fra hennes nydelige hår. og da jeg så henne på bilde begynte jeg nesten å grine, for etter min mening syns jeg hun ble skam klipt. Han som klippet henne kunne ha gjort en bedre jobb. Men det er jo hennes valg da. Men hun gjør det for en utrolig bra sak som er utolig snilt og det er at hun har donert høret sitt mot kreftsyke barn

Det jeg tror er at hun har gjort en veldig stor forandring, og  en stor forandring slår elten veldig bra eller veldig dårlig Kanksje etter en stund og vi har blitt vangt med det, så er det kanksje fint på henne. Men syns hun kan farge det brun igjen. Jeg tror blir mer kledelig da eller hva tror dere ?

Hva syns du om dette
Her så det i allefal bedre ut-

Nei syns du skulle ha hatt det slik som du hadde det jeg før jeg da. Syns dette var fint på henne


Nye sko

Nye og nye er dem ikke helt, men nye for meg er det hehe. Tante Kari kom på besæk og hadde med seg noen skor, og jeg ble forelsket i disse skoeme. De er litt trange, men jeg tror dem ikke er for småe. men uansett jeg likte dem kjempe god

Hva syns dere om skoene ?


Hva er CI for noe ?

Jo det skal jeg fortelle deg nå Ci er en nyteknoligi av et høre apparat Ci er forkortelse for Cochle implantat og her er litt om Cien 

Ci er selvsagt til de med ekstremt høre vansker eller til dem som har så store hørselstap at dem ikke oppatter lyd i det hele tatt- I det tilfelle min bror, han hører ingen verden ting når han ikke har på seg CI 

Det Ci består at er en elektode som settes inn ( inplantat) i sneglehuset (Cocglea) og et ekstremt apparat som kobles til elektrodene 

Det eksteme apperatet fungerer som et slags høreapparet som fanger opp lys og sender dette videre til sneglehuset. Derfra blir signalene sendt videre til hjernen som tolker lydbilde Vi har en tromhammer som lager som sendet til hjernen og danner dette lydbilde for hjenen våres min i min bror sin tilfelle er det Ci som gjør dette for han slik at han hører lyder 

Jens ingar viil sannylig aldri høre hundre prosent, så derfor vil det si at han er litt tunghørt, men bare det at han kan høre oss og kan snakke, må jeg bare si er et mirakel. 

Først var selv sagt dette veldig uvangt for Jens Ingar og det var mange lyder han begynnte å grine ta. Særlig av støvstuger lyden. Han var livredd for støvsugeren, og det var noen dagen han ikke ville høre som er forståeøig bare sett dere i den situasjonen at du plutselig blir døv helt sånn uten videre. Men ettervert  ble han vangt til det. og han til om med om morgnen peker han på øret sitt som betyr at han vil høre 

Her har jeg satt piler der som er hele CIen er  

Her har dere et bilde av et øre som ikke har CI

Og her ser dere min brors CIVil i fred våre skjønne engler

I deg er det ett år siden 77 menneske liv ble tatt fra oss. Det er 77 mennesker for mye. Jeg har nesten ikke noe ord og skirve egentlig, bare det. at jeg tenker så mye på ofrene og de som som døde og selv sagt på de pårørende. Dette er noe vi altid vil huske, men det som er så godt i alt dette her. er at vi holder sammen og sammen er vi sterke. 

Vil i fred våre skjønne engler 

En tankevekker

Det handler ikke å finne den man vil gå til sengs med, men å finne den man vil våkne opp sammen med. Det handler heller ikke om hvem man vil leve livet sammen med, men å finne den man ikke kan leve uten. For verden er du bare noen men for noen er du hele verden 

Dette syns jeg su kan tenle litt på for det er så sant som man kan få det til 

Skal til Sverige med skolen i morgen

Dette blir så kult. I morgen skal jeg til sverige med skolen.Det er vel ca 1 år siden jeg var der sist. Så det blir stas Vi  kal overnayye på en skole. og så skal vi finne på noe qktiviteter sammen med qndre som er i bqrne og ungdum. 

Det blir kult vi skql stoppe litt på sjalottenberg og shoppe litt der så det er noe jeg gleder meg veldi til hehe 

Sorry folkens, håper dere tilgjir meg

Hei folkens. Sorry for at jeg ikke har vært til stede på en stund nå, men det har litt med at jeg ville ha meg en liten pause. Jeg trengte en liten pasue. Jeg har vert veldig sliten i det siste. Sovnet på sofaen og slik, noe som ikke er meg. Men nå føler jeg meg litt bedre så får håpe jeg blogger litt mere nå. Vet ikke om det blir 2 ganger dagelig framover, med tanke på at motivasjonen min ikke er på topp, men den kommer sikkert snart

 

Morsomme sitater fra barn del 2

Her er siste del av morsomme sitater fra bart fra 6 til 8 år kanbksje jeg finne flere en annen gang hehe 

Her er morsomme sitater fra 6 til 8 åringer del 2 

1 Jeg Ønsker meg en rotte, men hver gang jeg sier det, så brekker mormor seg 

2 Inne i hode er det celler. Jeg tror det heter hjernceller eller sædceller eller noe sånt

3 Man kan stoppe et dyr og det kalles forståpelse

4 moren min sier at jeg går henne på nærvene selv om jeg rtår helt stille

5 Katten min heter Jesusog den skal ha unger

6 Nissen er veldig overvektig, kanksje han bruke parabole steroider

7 Faren min røyker ute på hverandan, så vi må faktisk gå inn får å få frisk luft  

 '
Morsomme sitater fra barn del 1

Jeg vet ikke hvor mange jeg skal dele dette opp det spørs hvor mange mosromme sitater jeg finner hehe men her er de 10 første. Dette har barn sagt og de er fra 6 til 8 år gammle 

1 Gud er gift med Maria. Først var han forlovet med Eva, Men da han stakk slangen sin i paradiset, sprakk alt 

2 Egentlig kommer julenissen fra polhavet. Han er Polsk 

3 Hvorfor bruker Nissen maske. Kanksje han skal rane en bank

4 Maria var høygravid på julaften, men alikevel skulle hun ut å ri

5 Jeg tror Nissen har noen brødre for det finnes jo nisser i utlandet også 

6 Men jeg så nissen på gran canaria en gang. Han hadde plumpet uti bassenget og haltet i hawaishorts 

7 Jeg har sett nissen på youtube, men da var han full og lå bak en sofa 

8 Ari Behn har skrevet en bok som heter trist som faren. Jeg tror egentlig han snakker det er fare til Martha Loise han mender 

9 Jegh har en hund som tror på gud 

10 Regjeringen jobber i dagservyen. De bestemmer hva so skal skje i verden og til slutt så bestemmer de åssen været skal bli 

 

Vil ha tatovering, men vet ikke hva

Vil dere hjelpe meg med hva slags tatovering som kan passe meg. jeg tenkte jeg kunne få høre deres mening om hva som kan passe til meg. Jeg tenker noe med musikk, men er ikke helt sikker. Er spendt på hva slags forlag dere vil komme med 

Deilig med vårens tegn

Det er så utrolig deilig å føle varmen igjen og sa at det kommer blomster. Det er det som er det magiske med våren, at liv kommer opp fra gjorden og på trærne
Huff i dag er det begravelse til Kent

Noen av dere husker at for noen monender siden skrev jeg at Kent var forsvunnet, For 3 uker siden ble han funnet dø, I dag er begravelsen hans, og jeg skjenner jeg gruer meg. Jeg kunne selvfølgelig velge selv om jeg kunne dra, men jeg følte det ble feil av meg og være på skolen når en venn skal begraves, særlig når du kjentr han ganske så godt Det er i Oslo så jeg får hele skoledagen fri. 

Kent var alltid glad og likte å snakke med alle, han kommer til å bli dypt savnet ;( 

Britney Spears Deleted Scene from Jackass 3

Dette er vert å se as 

Mine favoritt sko fra heppo

Jeg tenkte jeg kunne vise dere hva slags sko jeg syns var fine fra heppo. Det var egentlig bare disse. Gå inn du også og se hva slags sko du liker og kankje du vil kjøpe noe også hehe 

Det er skor for alle der både for menn, kvinner og barn 

Bare trypp på benneren med sko på sidenav bloggen min, så kommer du på nettsiden  

KONY 2012 VIDEOEN ALLE SNAKKER OM

Det jeg tenkte da jeg så denne videoen  var," AT DET GÅR AN. At det går an og være så hjerteløs og  kidnappa et uskyldig barn og så tvinge dem med å drepe foreldrene sine og ikke nok med det han gjør jenter til sexslaver og gud hva mer.

Jeg kunne virkelig ønske at jeg var flinkere i engelsk, slik at jeg kunne forstå litt mer, men i denne filmen trenger man ikke en gang og kunne engelsk får å forstå hoved poenget her 

I 20 år, I 20 ÅR folkens har han kidnappet barn, og drept barn og tvinget dem til å drepe andre. Tenk deg den situasjonen der du blir tvingt til å skyte dine foreldre. nei ikke en gang det en gang, jeg kan ikke sette meg i dems situasjon. Det må skje for og helt forstå det. 

Denne filmen er forferdelig, men samtidig sykt bra hvis dere skjønner, for det som skjer nå er at han kommer til å bli kjent verden over og vi i verden kan gjøre noe med denne saken. Josef Kony har verken SAMVITTIGHET eller HJERTE, men nå skal det ta slutt og det så fort som mulig.

 

Hvordan få bildene til å bevege seg

-Åpne Animert gif i photoscape
-Dra inn de bildene du vil bruke.
-Lagre det
-Gå inn på Tinypic.com og kopier den overste koden du fåt
-Inn på innlegg igjen og åpne "HTML" som dere kan se nedenfor hvor dere skriver overskrifter.
-Så skal bildet være der!

Image and video hosting by TinyPic

Gjett, hva kan dette være ?

Jeg tenkte vi kunne ta en liten gjettelek hehe. Jeg fikk en pakke i posten i går som jeg måtte hente siden den var så stor hehe og litt tung å faktisk, men hva kan dette være. Jeg vet det tihi, men vet du det hehe Og så har jeg hørt at Martha er min største fan og har bursdag i dag, så jeg skal gratulere henne med dagen i dag 

Endelig vinterferie jippi

Ååååå endelig er det vinter ferie. Jeg håper jeg kan i allefall få en dag med bestevennen min, selv om hun skal jobbe hele uka da jeg har ferie, men det får hun bare tåle, for jeg har bestemt at jeg skal ha en dag med henne og dermed basta hehe. 

Jeg vet serriøst ikke hva jag skal i vinterferien. Blir nok å sitte på Pc og kanksje prøve å besøke noen venner og slik. 

Hva skal dere som skal ha vinterferie denne uka her da  ?


Tvlink et nettside der du kan se på serier

Hei folkens. I hele uken har jeg drevet og sett på serier som The vampire diares, Glee, the secret sircel og One three hill. på tvlink. På denne siden kan du se serier som akkruat har kommet på tv i USA. Slså episoder som enda ikke har kommet til Norge og det er helt gratis. For eksempel i morgen skal jeg se epidsode 12 i Once opun a time, men i Norge har vi kommet til episode 7. 

Bare trykk på bilde så kommer du til siden Stem på mine drømmer pliss 

http://www.1881.no/drommer/profil/kim-danial-marthinsen/?ref=nf

Jonas Philipe Svendsen min nye spaltist.

Eller ny og ny dette er faktisk første gang jeg gjør dette. Det var han som faktisk kontaktet meg og kom med dette tilbuddet som jeg vil prøve ut 

Hei Kim Danial sine lesere.
Mitt navn er Jonas Philipe Svendsen de fleste kjenner meg igjen fra tv2`s oppgrader. eller kanskje mine elleville stuns på Youtube.com som butterboy parodi eller noe slikt.
men Jeg er nå altså Km`s nye spaltist. her skal ha ulike temaer og ta opp ulke teamer her på www.danian.blogg.no Jeg er Jonas Philipe Svendsen 19 år fra Vinterbro Jeg har opparbeidet meg masse erfaring innen media og blogging allerede via. kjendislekkasjen.no og ulike blogger. Men for at dere skal bli ordentlig kjent meg så kjører vi enn spørsmålsrunde du kan ofc. være anonym og det skjer på www.formspring.me/JonasPSvendsenskriv kodeordet kim i teksten så poster det på danians blogg:)
dere er lovet 100% anonymitet og kan stille spørsmål om alt mulig Beskrivelse: Beskrivelse: http://static.ak.fbcdn.net/images/blank.gif


Vil ha

Jeg vil ha den vesten der eller noe lignene. Det er jo så kult. Eller Hva syns dere. Vet dere åssen man kan få tak i slik vest eller hva man skal kalle det hehe 
Ingen venner Ingen framtid

Jeg var ny på ungdomsskolen, og en dag så jeg en gutt fra min klasse som var på vei hjem. Det så ut som han bar alle bøkene sine. Jeg tenkte for meg selv, hvorfor vil noen ta alle bøkene med seg hjem på en fredag? Han må virkelig være en nerd. Jeg hadde planlagt en ganske fin helg (fest og spille fotballkamp med vennene mine i morgen ettermiddag), så jeg ristet på hue og gikk videre.


Da jeg gikk der, så jeg en gjeng med gutter, som kom løpende mot ham. De løp på ham, slo alle bøkene ut av hendene hans, og sparket beina vekk under ham så han landet rett i søla. Brillene hans for av ham og jeg så de landet ca ett par meter i fra ham. Han så opp og jeg så en forferdelig tristhet i øynene hans. Jeg følte virkelig synd på ham, så jeg løp bort til ham.

Mens han krøp rundt for å finne brillene sine, så jeg tårer i øynene hans. Da jeg gav brillene til ham, sa jeg- "De der typene der er noen tullinger. De skulle hatt juling!"
... ... ... ... 
Han så på meg og sa- "Hei, takk!" Det var et stort smil i ansiktet hans.

Jeg hjalp ham med å plukke opp bøkene hans, og spurte ham hvor han bodde. Det viste seg at han bodde jo i nærheten av meg så jeg spurte ham hvorfor jeg ikke hadde sett ham før. Han fortalte at han hadde gått på en privatskole frem til nå. Jeg ville aldri hengt sammen med noen fra en privatskole før. Vi pratet hele veien hjem, og jeg bar bøkene hans. Han viste seg faktisk å være en ganske kul type. Jeg spurte ham om han ville være med å spille fotball på lørdag med meg og vennene mine. Han sa ja.

Vi holdt sammen hele helgen, og jo mer jeg ble kjent med ham, jo mer likte jeg ham. Vennene mine synes det samme.

Mandag morgen kom, og der var Jonas igjen med sin svære stabel med bøker. Jeg stoppet ham og sa,

For en type du er, du kommer til å bygge noen svære muskler med den svære stabelen med bøker med deg hver dag!

Han bare lo, og gav meg halvparten av bøkene.

I løpet av de neste 3 årene ble Jonas og jeg bestevenner. Da vi var i avgangsklassen, og drev å funderte på videregående, bestemte Jonas seg for å gå allmennfag, mens jeg tenkte på handelsgym. Jeg visste at vi alltid ville være venner, og avstandene imellom oss ville aldri bli et problem. Han ville bli lege, og jeg tenkte på bedriftsøkonomi og å satse på fotballen. Jonas var den som utmerket seg i vår klasse. Jeg ertet ham stadig vekk om at han var en nerd.

Han var nødt til å forberede en tale for avslutningen på skolen. Jeg var så glad det ikke var meg som måtte gå opp på podiet å tale.

På avslutningsdagen, så jeg Jonas, han så flott ut.

Han var en av de gutta som virkelig fant seg selv i løpet av ungdomsskolen. Han var gjennomført og så faktisk stilig ut med briller. Han hadde med flere jenter å gjøre enn meg, og jentene elsket ham. Uh! Noen ganger var jeg virkelig sjalu.

I dag var en av de dagene. Jeg kunne se at han var nervøs i forbindelse med talen han skulle holde. Så jeg gav han et klapp på skulderen og sa- "hallo tøffing, dette blir kjempebra!"

Han så på meg med en av disse blikkene (et virkelig takknemlig et), og smilte- "Takk!" sa han.

Da han begynte talen, renset han stemmen, og begynte...

- "Avslutningsdagen er en dag som er til å takke dem som har hjulpet deg gjennom disse tøffe årene. Dine foreldre, dine lærere, dine slektninger, kanskje en trener, men aller mest?.dine venner. Jeg er her for å fortelle at det å være en venn for noen, er den største gave du kan gi dem. Jeg skal fortelle dere en historie...."

Jeg så da på min venn med vantro når han stod der å fortalte historien om den første dagen vi møttes.

Han hadde planlagt å ta livet av seg selv den helgen. Han foralte om hvordan han hadde ryddet ut av skapet sitt på skolen, så moren skulle slippe å gjøre det etterpå, og at han bar bøkene hjem. Han så direkte på meg, og gav meg et lite smil. - "Heldigvis, og i takknemlighet ble jeg reddet. Min venn reddet meg fra å gjøre det mest ufattelige..."

Jeg hørte et gisp ut blant mengden av folk , når den stilige, populære gutten fortalte om sitt svakeste øyeblikk.

Jeg så hans far og mor så på meg med det samme takknemlige smil. Ikke før i dette øyeblikk skjønte jeg dybden av dette.

Aldri undervurder kraften i dine handlinger. -"Med en liten gest kan du forandre en annens liv. Til det bedre, eller verre. Vi er alle gitt å kunne påvirke hverandre på en eller annen måte. Se etter det gode hos andre!"

 
Driver å kaster noen klær

Jeg er såå lei mine klær nå, Så nå driver jeg og kaster noen klær her og leverer dem slik at andre kan få dem.. Det er jo bedre en å kaste de i søplekassa 

En av grunnene til jeg kaster noe av kjærne mine er rett og slett fordi jeg føler meg barsnig i dem. Jeg føler jeg har byttet litt kles stil og at de klærne jeg har ikke er meg lenger,  

Jeg skal kaste denne boksa her. Den hadde på meg i x factor. Jeg kaster den  ikke fordi det gikk dårlig, men fordi den er 5 år gammel. Jeg har klær som jeg brukte i 10 klasse.. Klær som faktisk er slitte og er stygge huff haha

Jeg skal vise dere klærne jeg kjøpte meg i går senere i dag så gled dere Har vært hos tannlegen og bårret

wee heldigvis har jeg ikke Tannlege skrekk, men gjett om at jeg hater den bedøvelse sprøyta buhu . Klarer nesten ikke å prate på timer hehe 

Men uansett jeg skal møte Bestevennen min i dag jippi. Lenge siden nå at. jeg tror det er første gangen på dette året her jeg skal treffe henne hehe. og så skal vi kjøpe noe jeg skalø si senere, for det er hemmelig mohahaha 

Har tenkt og kjøpe speilrefleks kamera men hvilket ?

Jeg har tenkt til å kjøpe meg en speilreflekskamera. Men jeg er ikke sikker på hva jeg skal kjøpe, og hvem er det som tar brae bilde og klare bilde. En kamera som er bedre en digital kamera, som jeg har nå selv om det kamaraet jeg har nå er ganske så bra. 

Så har dere noen forslag på hva som er best. ?Yeee peppes pizza med klassen

Yee det er peppes pizza med klassen. Dere skjønner på skolen våres, så har vi rydde konkuranse med alle de andre linjene, og det går ut få at den linja som er flinkes med å rydde i kantina og resten av skolen for rester av mat, tallerken og kopper finest mulig kan vinne en reise til oslo. Mens 2 og 3 plassen får peppes pizza., og klassen min fikk en tur til peppes jippi. Er så stolt av og gå på barn og ungdom hehe En hund er virkelig et menneskets beste venn

Det er så gøy når jeg er hos far, for da kan jeg bruke tiden min med å leke med en hund som heter Tassen og drite i dataen. For eksempel så kan jeg lære han nye triks. Hehe han er så søt og jeg får så god følelse inni meg når jeg er med han. Ja egentlig er det med alle dyr. vet ikke hvorfor men dyr roer meg ned og får meg til å slappe av 

Er ikke helt fornøyd med denne videoen, men dette var det jeg fikk på video. Han lærte have five og nusse trikset akkuratt da, men er inponert at jeg klarte å lære han det på under 20 minutter hehe  

Hade 2011. Hallo til 2012

Wææææ jorda går under hjelp. Nei da kødda 

Fy søren som tiden flyr sier jeg bare, Det er bare noen timer igjen, så er 2011 over for good. Jeg har hatt så utrolig flåtte minner ta dette året som jeg skal dele med dere om litt, så gled dere, men det har også vært et tungt år og da tenler jeg på 22 juli 

det  er en ting til som er trist. Vennen min Kent er forsatt forsvunnet,. og jeg begynner og gå i veggen, men jeg kan ikke la denne denne siste dagen ta året bli ødelagt på grunn av det, selv om jeg ikke greier og få han ut av tankene

Hva syns dere om 2011 ? Har det vært en fint år for dere ?

 

En venn av meg er forsvunnet. Har dere sett han ?

Hei folkens i dag fikk jeg en utolig trist nyhet, en jeg skjenner har forvunnet Jeg har ikke mye å si en om dere kan hjelpe meg og spre dette på din blogg, så hadde det vært supert. 

Hen heter Kent Eric Narten og ble sist sett nord for Hov sentrum cirka klokken 20 tirsdag.

Kent Eric Narten er 24 år gammel. Han er 187 cm høy, og er kraftig bygget. Han har mellomblondt hår og blå øyne. Da han forsvant hadde han på seg grønn militærjakke.

Opplysninger om den savnede kan gis til Vestoppland politidistrikt på telefon 61 15 13 00, eller til nærmeste politimyndighet.

Det værste er at det er funnet en død mann i Gran stasjon. like ved der han bor  


God jul alle sammen

Hei nå er Det jul folkens. Så jeg sier bare God jul og håper dere vil kose dere når det blir morgen og krøper mot kveld når dere åpner gaver. 

God jul alle sammen 

Og en ting kl 12-13 tiden kommer det jule sanger som dere kan kose dere med Noen visdoms ord

Våg å være ærlig

våg å være fri

våg å føle det du gjør
si det du vil si.
Kanskje de som holder munn er reddere enn deg?
Der hvor alt er gått i låsmå noen åpne vei.

 

Våg å være sårbar
ingen er av stein
Våg å vise hvor du står,
stå på egne bein.
Sterk er den som ser seg om og velger veien selv.
Kanskje de som gjør deg vondt er svakest likevel?

 

Våg å være nykter
våg å leve nå.
Syng, om det er det du vil
gråt litt om du må.
Tiden er for kort til flukt, bruk den mens du kan.
Noen trenger alt du er og at du er sann!Holiday its here

Jippi 

Ferdig med Julevasken

Ja det nærmer seg julen med stromskritt, det er noe alle vet hehe men uansett jeg har ryddet rommet mitt før julen og må si at det var så rotete på rommet mitt at jeg ikke vil legge ut bilde av det haha. Ja det var så ille. Det tok meg faktisk flere timer og gjøre det skinndene rent 

I allerfall mens jeg rydda måtte jeg høre på julesanger. og ta tok jeg på spille lista dere skal få høre til jul. Det er mange 

Nå har jeg fått nok, nå skal DU til.........

Nå er det nok as. Jeg snakker om dataen min som er så fuckins tullete, Blir gal snart hehe, den har løst batteri så jeg må være forsiktig med å bære den ellers så detter den og da må jeg starte dataen på nytt

ikke nok med det så durer den noe forferdelig høyt, så det er vanskelig for meg å ta en sang video. Dere har sikkert hørt duringen på noen av videoene mine, jeg prøver jo selvfølgelig og ikke ta opptak når duringa er på det verste.  og så er skjermen bøyd og deler å ta dataen min er borte 

Så jeg vet ikke om jeg får blogget så mye siden jeg skal levere den inn på IKT, men får håpe jeg kan låne Maria sin pc da

 

Vi tenner 3 lys i kveld

Vi  tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede
Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede


Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede
De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede
Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og gledeSå tenner vi tre lys i kveld, for lengsel, håp og glede
De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede
Så tenner vi tre lys i kveld for lengsel, håp og glede


VIKTIGE SANNHETER ERFART AV VOKSENE

1. Å oppdra en tenåring er som å spikre fast gele til en trestamme.

2. Rynker gjør ikke vondt.

3. Familier er som karameller ? stort sett søte, men en og annen nøtt må du regne med.

4. Det svære eiketreet du kan se i dag, var i går bare en eikenøtt som tviholdt på plassen sin.

5. Latter er god trim; nærmest som en innvendig joggetur.

6. Du er voksen når du velger frokostblanding etter fiberinnholdet og ikke etter leketøyet som følger med pakken
Jippi det er snø på Gjøvik

Endeligkom snaøen ti Gjøvik og, det var på tide må jeg si at. I fjor kom snøen alt for tilig og i år kon snøen nesten for semt. 

I dag er det Jule konsert med koret og jeg som har blemme i tunga må jeg si at jeg gruer meg litt haha, men det skal nok gå bra hehe :)

Har må gjøre video, kom med forlag da :)

http://danian.blogg.no/1323102053_forlag_til_m_gjre_vid.html

kjenner du deg igjen i dette

Her du blitt mobbet ?

Jeg skjenner meg igjen i dette, Jag har blitt mobbet selv. Jeg har fått trusler. og jeg har blitt slått og sist og ikke minst fått falske rykter på meg 

Denne videoen her er så modig laget og bare å få ut følersene kan lette 10 kilo med sekk. Bare det og ha en venn ja som denne gutten har en eneste venn, kan hjelpe deg så utrolig mye

Som gutten viste til slutt jeg har millioner grunner til og leve. Det er helt riktig. Ikke la folk ødelegge livet ditt. Det som hjalp meg var å snakke med noen om det bare få det ut. Ikke bygg en ond mur inne deg med onde hemmeligheter. For da blir det bare verre for deg   være for deg.

Her er videoen du har sikkert sett den før og til du som bare har sett litt av den se hele:)

Jeg så nylig på denne som dere burde også se på 

 

Jule-stemningen på topp hehe

Kort skole dag i dag så på film hehe.

Å som jeg elsker julen og gkeder meg sykt til Julaften kommer hmmm 

'

 

 

'

 '

 

VIKTIGE SANNHETER ERFART AV BARN

1. Det er umulig å døpe en katt, uansett hvor mye du prøver.

2. Når mamma er sinna på pappa må du ikke la henne børste håret ditt.

3. Hvis søsteren din slår deg, så ikke slå igjen. De tar alltid andremann.

4. Du må aldri be din gamle bror om å holde en tomat.

5. Ikke la hunden passe på maten din for deg.

6. Du må aldri nyse når noen klipper håret ditt.

7. Du må aldri holde en støvsuger og en katt samtidig.

8. Det er ikke mulig å gjemme en bit med broccoli i et glass melk.

9. Det beste stedet å være når man er lei seg, er på fanget til bestefar.
Livets fire stadier

1. Du tror på Julenissen.

2. Du tror ikke på Julenissen.

3. Du ER Julenissen.

4. Få se nå?. hva var det igjen?. Akk ja.
Å være sterk

Å være sterk er ikke

- å løpe raskest

- å hoppe lengst

- eller å løfte tyngst.

.

Å være sterk er ikke

- alltid å vinne

- alltid å ha rett

- eller alltid vite best.

.

Å være sterk er

- å se lyset når det er som mørkest

- slåss for noe man tror på selvom man ikke har krefter igjen

- se sannheten i øynene selvom den ofte er hard.LOVE <3

Dette ble resultata ta filmprosjektet 

Jeg tok denne sangen, for det var den som passet best 

Du kan godt legge det ut opå bloggen din hvis du vil ;)

På vitensenteret sammen med skolen

Det var en bra dag med skole. Vi dro til Gjøvik glassverk som også er et vitensenter. Vi skulle se på glasskunst som 1-4 klasse hadde laget. Dette er jo selvfølgelig på grunn av jubeleumet vi har pga Gjøvik er 150 år. Det er så utrolig hva barn kan gjøre med kunst med bare litt veiledning.

Etter det  var vi på selve vitensenteret, og det var det masse fint. Jeg spilte sjakk og trykket på knapper etter tid og til slutt så vi litt på verdens rommet. Vet dere at kl 0800 i morgen kan vi se to planeter i morgen ? Den ene er mars og den andre tror jeg er jupiter

I allefall her er det noen bilderHer er min nye bestevenn Bernt29 åring hører for første gang

Dette fikk jeg tårer av. Dere lurer på hvorfor hun kan snakke selv om hun ikke har hørt i det hele tatt, Jeg har jo en døv bror så jeg vet litt om dette 

Hun har lært odrene  på en annen måte. Hun har sikkert lært ved å lese på leppende som de fleste døve kan. Hun lærer jo ordene ved tegnspråket, for selv om du bruker fingrene for å kommunisere, må du forme ordene på leppene dine. 

Det er faktisk veldig mange som  har vært døve hele livet som paktisk ikke vil opperere Coclia implantat, for det blir akkuratt det samme for dem hvis vi plutselig skal slutte å høre.

Hva syns dere om videoen ? er det ikke bare helt utrolig ?

breaking dawn clips

Her er det noen scener fra breaking dawn 

'

Frozing

Trenger flere som kan melde sag på dette her               http://danian.blogg.no/1320779036_hei_har_du_lyst_til__.html#comment

Det er så nydelig ja bare se her 

De er tatt av mobil kametaet mitt Visdom fra Ole brumm

Først vil jeg ta opp at jeg har en video prosekt i gang og at det er ikka mange som har blitt med, så trenger flere bilder  http://danian.blogg.no/1320779036_hei_har_du_lyst_til__.html 
 

Ole Brumm og Nasse Nøff sitter på et berg og ser utover havet. Plutselig snur Nasse seg rundt og ser inn i øynene til Brumm, og begynner å gråte. Brumm gir ham en varm klem og holder poten sin i poten hans. Da spør Nasse; ?Vil du alltid være glad i meg, Brumm?? Brumm feller en liten tåre ned i havet, og sier: ?Nasse, den dagen du finner den tåren igjen, skal jeg slutte å være glad i deg?

Denne fant jeg på nettet, men det er som jeg kunne ha skrivet det selv. Jeg  har faktisk skrevet noe lignene en gang. Jeg vil gjerne dedikere disse ordene til min beste venn Lene, Min beste tvillig søster og Mamma 


Har DU lyst til å bli med på filmprosjekt

Viktig les alt for å fortså 

Kan vel begynne med å gi ut msn min kim-danial@hotmail.com 

Hei folkens jeg fikk bare en ide i hode mitt akkurat nå, så jeg måtte bare skrive det ned med en gang hehe, 

Det dere kan gjøre er og ta bilde av deg selv eller med en venn, famile eller kjæreste og hvise kjærlighet eller hvis du er alene så kan du ta en hjerteformet ting eller forme hendene dine som et hjerte. Hva du gjør er opp til deg, men temmeat er kjærlighet.

Ooo jeg er så spent  

Forensten Hvilken Kjærlighet sang syns dere jeg skal bruke 

Tips til en bedre blogg

Her en noe tips fra meg. Jeg vet jeg ikke er den beste bloggere, men jeg vil likevel gi dere tips om mine erfaringer  

1 Inspirasjon Mange skriver at den ikke har inspirasjon, her er min løsning på det problemmet. Alle har jo en dårlig blogg dag, inkludert meg. Når du har en god blogg dag skriv så mange innlegg som mulig, og legg dem derretter på utkast og spar på dem til den dag du har en dårlig blogg dag. 

Som dere ser for 4 dager siden hadde jeg dårlig blogg dag. Det er kanksje litt vanskelig og se dette hehe  

2 Jeg er syk Ikke skriv sånne innlegg at du er syk. Du kan godt ta det med i en annen innlegg og si litt, ikke mye som for eksempel. I dag er jeg syk, har feber og er hjemme, men over til noe annet jeg har........ for en langt innlegg der du skriver at du er dårlig, har influensa er ikke noe spenndene å lese. I allerfell ikke for meg.  Ikke skriv på overskrifen Er syk 3 Langt innlegg. Når du skal skrive et langt innlegg, er det et bra tips og skrive 3-5 setninger og så ta et avsnitt, og så 3-5 setninger igjen. Det blir enklere for leseren og lese alt. Jeg skjenner med meg selv hvis jeg skal lese et langt innlegg uten avsnitt detter jeg ut av tektsen mange ganger, og må se hvor jeg datt av og det er slitsomt, trust me  

Et annet tips som har litt med dette å gjøre, at hvis du skal skrive om dagen din og slik, er det ikke så lurt og være veldig detaljert. Da mister i allerfall jeg litt interessen. Eller det spørs jo hva det handler om så klart, for det har en stor betydnng 

4 et kort innlegg. Dette så jeg for noen dager siden, men veldig smart. Det var en som hadde et innlegg med bare bilder, men helt øverst hadde hun en sang som var passende til bildene. Det er skikkelig bra tips med et innlegg med bare bilder, Du må også passe litt på at det ikke blir så ofte korte innlegger. Ha litt variasjon 

5 bilder. Jeg syns det er ekstremt vikig og ha bilder i vært innlegg og bilder som passer til innlegget du skriver. Det gjør bloggen din mer spenndene.Du bør også ha store bilder. Jeg har 500 px..Du bør ha like store bilder på vært innlegg. for da ser innlegget mye mer ryddig ut.

6 Design.  Mange blgoger har likt design spesielt ett desegn. Jeg syns det er litt dumt. Ikke at det er fint, men det blir ikke noe egenartet blogg hvis du skjønner. Jeg syns det er mye finere og ha et  design  som bare  en har, for når man da er inne på bloggen kan man se bedre hvem det er, Å er det denne bloggen.- Ja denne ja. Denne syns jeg var kul, for eksempel 

7 Spørr dine lesere. Det er viktig og spørre leserne dine. For eksempel du tar ett innlegg om en sang du liker og du skriver litt hva du syns om sangen. Spørr på slutten av innlegget. Hva syns du om sangen ? Det gjelder også andre typer innlegger8 Rettskriving  Dette er noe jeg selv sliter med for jeg har dyskleksi, men jeg har blitt flinkere. Det med rettskriving er ikke så viktig for meg, men jeg vet det er viktig for mange andre. Før fikk jeg på vært innlegg.- Du burde kanksje se litt hva du skriver du har mye skrive feil. Så rettskriving er kjempe viktig ¨

Dette er noe tips fra meg, jeg håper dere har lært noe og at dette var et bra innlegg 

Hva syns du om dette innlegget ?Må bare ses

Jeg syns de er så søte og kule. og då var de morsomme 

Hva syns dere a hhehe 
Avada kadabra sa katta og drepte alle

Jeg måtte bare gjøre det. Om det bare hadde vært meg som hadde tatt det bilde hadde det vært så kult, men det var min bestevenn som tok det. Jeg viste ikke at katta var en ond katt og ville drepe haha 

Hun fortjente og vinne

Fy søren for en utrolig fin sang OG sangstemme. Med en gang hun åpnet munnen skjønnte jeg bare at hun kom til å vinne  hele driten.

Til å være 12 år har hun en utrolig bra og bra  utviklet stemme som ikke mange har på hennes alder,

Hva syns du om sangen og sangstemmen hennes ? Syns du hun fortjente å vinne ?
Hvor har det blitt av selvtilliten min ?

Selvtilliten min går opp og ned. men nå føler jeg at den er ned på bånn. Grunnen er mange. men det som plager meg er. Er jeg flink til å synge. Akkuratt nå så føler jeg meg så elendig og jeg vet ikke hvorfor, men alt kjedde i tysklands turen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Jeg følte veldig mye i Tyskland selv om jeg hadde det ganske så fint, men jeg følte at noen behandlet meg som om jeg var 10 og ikke 19. Kim Danial ikke sitt, Kim Danial gjør ditt. Kim Danial ikke gjør datt noe i den duren, Jeg følte at mange i koret baksnakket meg og noen vet jeg har baksnakket meg og jeg vet en misliker meg uten at jeg selv mener at jeg  har gjort noe med den personen til at personen har noen grunn til det,                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
jeg mener at hvis det er noe man reagerer på den personen så skal men si det til den personen det gjelder og ikke gi den personen et dårlig lys med å baksnakke det til alle andre,                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Det er mange flere grunner, men det vil jeg ikke ta opp. men mye av det får meg til å føle. Er jeg god nok til å synge ?,                                                                                                                                                                                            
Det er greit liksom man for ikke unngått det, men er sted vil jeg ha pause fra alt slik, Et sted må jeg kan få¨slappe av og drive med det jeg elsker å gjøre uten at det skal være dårlig miljø å bare slappe av  Terror angrepet 22 juli

Herre as at dette er mulig. en Norsk statsborger går til angrep til uskyldige mennesker, Det er så feigt at jeg blir kvalm bare å tenke på det,

Dette her er gjerningsmannen som er så feig at jeg ikke har ord for.
 Minst 91 personer på Utøya ble drep ta denne mannen og  7-9 personer i oslo 

Jeg vil også dele et innlegg jeg har lest på vg. men her er linken direkte til bloggen hennes   hun overlevde med å spille dø 

Jeg må ærlig si at tårer kom da jeg lese dette sterke innlegget 

her er den http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst

'

Her er noen andre bilder de er sterke bilder 

Jeg var på Gjøvik kirke for og hedre og gi respekt for de som døde, jeg hadde tenkt og tenne lys der, men det var fult, Jeg for heller tennne lys for dem her hjemme 

jeg vil gjerne at du som leser dette her kan ta 1-2 menutts stillhet for respekt for de som døde både i Oslo og på Uyøya  


Firework

Hey alle sammen jeg var på raufoss ppå 17 mai og så på fiverkeriet å jeg tenkte jeg kunne dele det med dere siden dere er så snille å lese bloggen min

 

Spørmålsrunde

Hei alle sammen. jeg tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde der dere kan spørre om hva som helst så lenge de er sakelige. Så det er bare  å spørre i veg folkens jeg svarer på alle spørsmål så lenge de er sakelige 

Dere kan spørre meg om idol og hvorfor jeg var skuffet over meg selv og de jeg sang for her er alt tillatt

Å se så søte de er da njååå

Dette er Lene Jeanett sine katter. å se så søte de er da

Jg likr alle slags dyr, jeg blir så rolig blant dyrs nærvær og jeg kan kose i timesvis med dem hvis dem vil hehe


Har du dårlig selv telitt ?. Her er min historie og tips

 

Hei jeg har selv dårlig selvtelitt, men jeg fant ut noe som gjøre at jeg fikk mer selvtelitt og jeg har lyst til og dele det med dere.

Før så kunne folk bare kalle meg dust så begynnte jeg og løpe på do i grine, men jeg fant ut en ting noe som jeg likte og gjøre. det var og synge. 

Jeg gikk i 7 klasse jeg hadde akkurat flyttet fra Oslo til Gjøvik for og starte med  nye ark. Da jeg gikk for meg selv første skoledag på min nye skole sang jeg litt for meg selv, men det jeg ikke viste var at noen hørte meg synge. Dermed ville de høre på. Først tenkte jeg neeeei hvis jeg synger nå erter de meg og ler av meg, men jeg tok sjansen og til min store overaskelse likte de det de hørte på dermed sa de til alle som var på skolen og alle ville høre meg synge.

Etter det begynte jeg på kor som heter respons tensing og der har jeg synget i nesten 5 år snart  og etter det har selvtelitten min øket opp i været. Jeg har forsatt litt dårlig selvtelitt, men nå kan folk tulle med meg uten at jeg løper gråtende på do for og gjemme meg 


Mitt tips for de som har dårlig selvtelitt, finn ut hva dere liker og er gode på, utvikle det og sats på det i fritiden for det styrker selvtelitten din mye tro meg for det har min gjort.mitt dårlig selvtelitt var fordi jeg ble mye ertert og hadde det ikke så bra hjemme, men nå har jeg det bra hjemme og alt er helt bra

 

jeg er glad for at jeg har akkurat deg som leser

 

Hei

Jeg ville bare informere dere om at jeg har litt internett problemer så jeg får ikke vært så mye på pcen i dag.

Jeg setter veldig pris på dere som leser bloggen min og kommenterer, det gjør meg skikkelig glad og jeg får mer selv tilitt. Tusen takk :)

Jeg har fått mer tillit  etter jeg begynte med bloggen, både med sangstemmen og meg selv, det er takket være dere :) Jeg er veldig takk nemmelig for at jeg har akkurat deg som leser :)

 
 

Seriøst hva er det som skjer med dataen min

Sorry at jeg tar dette igjen, men det skjede noe med den andre innlegget mitt

Jeg aner ikke hva dette er og jeg vet ikke åssen jeg skal få det bort. Jeg har heller ikke tatt det som bakrunsbilde  og det ser ut som det er ett slaks virus, Jeg aner ikke hvilken virusprugram jeg har

Så  hva burde jeg gjøre har tenkt til og dra til skolen i morgen selv om jeg ikke har det og sjekke om det kan være noe alvorlig med dette

Å hva er  spyware ? 

en hund som faktisk kan synge

Beklager jeg tok feil video i forie innegg å sletta den og took denne her

 

denne hunden kan faktisk synge, det er ikke kødd en gang. Ja bare se her

Hva syns dere ?

Dette må dere bare se! snakkende dyr

Jg og LEne holt på ogvdette ta stolen for vi lo så mye

 

 

 

 

dette var dagens latter

Dere må lese alt

Dette må jeg bare få legge ut for det er så morsom. Det  var en som la seg ut til og være min beste venn. Problemet  er at når han/hun skrev dette her la seg ut til og være Lene vennen rt st hun er hos meg akkurat nå s¨det ksn uulig væe min bestevenn som har skrevet dette her

Jeg ,å bare si jeg og Lene Jeanette  holt på og dette av latter

 


 

Du er muligens den verste til å synge her i verden. Jeg pleier å sammenligne deg med en halv død struts eller en påkjørt katt. Som ligger der forsvarsløse og i stor smerte. de skriker etter hjelp så jævlig høyt og lyst (som en 14 åring i stemmeskifte). Slik at du får lyst til å ta en pistol og skyte deg selv i hodet, for å få en slutt på smerten tonene tilfører deg.


Trykk gjerne på "Lene vennen" for å sjekke ut min blogg. Du har jo tross alt skrevet: Kommenterer du, kommenterer jeg. Btw på min blogg kan du kanskje få litt tips på hvordan du skal synge, ser ut som det trengs vist du skjønner hva jeg mener.

 


 

Ja når du trykker på det bilde som hun/han sier jeg skal gjøre kommer jeg inn på en pornoside haha

Du finner kommentaren her http://danian.blogg.no/1294353553_syns_dere_at_jeg_er_f.html#comment


Er hun her flink til og synge ?

Jeg må ærlig si hun er flink til og synge, og jeg tror hun kan bedre. jeg sier ikke at jeg er flinkere, hun er faktisk flinkere en meg syns nå jeg da

Jeg syns hun har noe særpreg i stemmen og det er positivt

Hun synger ikke falsk i det hele tatt og det er det noe jeg gjør jeg synger ikke helt rent hele tiden og det er noe som er ett stort skritt når hun bare er 16 år gammel

Hva er det du syns da ? Er hun flink ? Å husk det er lov og være ærlig

her er bloggen hennes http://siljechristin.blogg.no/

Ps jeg har blitt trekt ut i blogg vs blogg pliss stem på meg http://mariellrenate.blogg.no/1294235894__blogg_vs_blogg_final.html

 

følg meg på blogovin

 

bloglovin

hun er ikke en mor, men et monster

At det går an jeg s på denn videoen i sta og jeg kjente at jeg ble rasende ja dere kan få se selv

Hun tar HOT SAUCE   in i munnen og dusjer han i iskald dusj. Hvem slaks mor gjør slik

Jeg prøvde ut noe jeg hehe

Jeg prøvde ut noe jeg. og syns det blie ganske fint

Dere kan også lage slik det er kjempe gøy hehe

 

Følg meg på bloglovin

bloglovin

Bilder VS bilder runde 2

Her er vinneren av Bilder VS bilder runde 1

 

 

Denne gangen er det Natur

Jeg elsker naturen og vi har bae så fint natur her i Norge er dere ikke enig ?

Hvem av disse bildne fortjener en plass til finalen. Det er du som bestemmer

1

2

34

dagen i dag pluss en liten informarsjon om Blogg VS blogg

Huff i dag tilig var det is kalt hehe, men det er ingen overaskelse. Det er jo snart vinter hehe

Jeg har passet  Jens Ingar sammen med en utrolig hyggelig dame som heter Kari. Hun er veidig flink med unger og siden Jens ingar var så rolig med henne, bestemte jeg meg for å gå ned til Slemdal og kjøpe meg nye sokker. For det mått jg selvfølgelig glemme og pakke, glemsomme meg hehe

I Morgen skal Jens Ingar og hun snille dama Kari og jeg selvfølgelig til frongneparken. Kansje Jens Ingar for hilst på Sinnatagen hehe

Jeg skal kansjke  til Colosseum kino i dag og se Fritt vilt 3, Jeg legger ut ett innlegg om hva jeg syns om filmen hvis det blir noe kino i dag da hehe

Jeg tok fler men teke jeg skulle ha med det i Bilder VS bilder runde to så da får du se noen av de andre bilderne også ;)Jens ingar er bae en sjarmtroll.

 

 

Vil bare si at siden det er så mange som har meld seg på Blogg VS blogg, kan det ta litt tid før sesultatene kommer. Jeg har bestemt meg at fem heldige bloggere skal bli vinnere av blogg VS blogg

Gruvearbeidet i Chile.I to måneder har de 33 gruvearbeiderne ventet på å få se dagslys igjen. Omtrent klokken 04.45, norsk tid, ble Florencio Avalos (31) plassert i redningskapselen. Kort tid etterpå begynte ferden mot overflaten og klokken 05.10 norsk tid var han på overflaten

sist man ble reddet

Den siste av de 33 gruvearbeiderne som har vært innesperret i en sammenrast gruve i Chile, arbeidsformannen Luis Urzua, ble hentet opp natt til torsdag. Det  var han som ledet hele greia

I går ble alle gruve arbeiderne reddet opp. Jeg vil si at det er en mirakel at de arbeiderne klarte seg i 2 hele moneder nedi der når det var ca 600 m under jorden

Det var mange gledes tårer

Hva syns dere om dette her ?
 

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogghits