Da var dette over og en ny begynnelse

I dag er dagen jeg skrives ut og jeg gleder meg til å komme til vanlige rutiner. Redselen er der at jeg skal komme til gamle vaner, men jeg tror også at den redselen er litt bra å ha for da vil jeg automatisk prøve å jobbe for å ikke komme til de gamle vanene som vil si at jeg slutter å spise.

Det jeg håper nå er at jeg får fort struktur I hverdagen. Slik at jeg har oversikt på hva som skjer. Jeg vet noe men alt er ikke helt på plass, noe jeg håper vil skje så fort som overhode mulig. For jo mer jeg har oversikt jo bedre er det

Så da var dette kapittelet over. Nå skal en ny og spennende kapittel begynne

Innkjøp trenings tøy

Ikke nok med at jeg har kommet meg opp I vekt, men jeg skal begynne å trene. Det blir foreløbig fredager siden det er gratis, men jeg skal også prøve å trene torsdager også. Jeg har også tenkt og kjøpe litt trenings ting slik at jeg kan trene litt hjemme 

Nå trenger jeg bare onkelig trenings sko som jeg eventuelt skal kjøpe på Hamar på XXL

Jeg ble super fornøyd med klærne og  har fått stor motivasjon til å trene. Så nå skal jeg få litt muskler

T skjorte 199,-
Buksa 300 på sport 1

Fra gutt til mann på 4 moneder

I hele mitt liv har jeg vært undervektig, noe jeg la fort merke til og som jeg ville gjøre noe med, men som jeg aldri fikk til alene.

I juni var det virkelig ille. jeg sleit utrolig mye og spiste omtrent ingen ting.  Jeg viste det var farlig, og tanken på mat fikk meg til å brekke meg av avsky. På den tiden veide jeg så lite som 44,8. Og det er lite på en 1,73 cm høy voksen mann

Jeg prøvde og få hjelp av fastlegen, men fastlegen min ville ikke høre på meg og mine faresignaler. Ikke en gang  da jeg veide 46,5 tok hun meg på alvor. Hun sa bare at hvis jeg bare spiser litt så er vell det bra.

Jeg gikk til media altså bloggen for å bli tatt på alvor og det var en fantastisk turnuslege som fikk meg innlagt for enheten for spiseforsryrrelser.. Jeg klarte litt selv  men det var takket være hjelp av energidrikker fra apoteket som var begynnelsen på at jeg orket å spise brødskiver igjen. Da jeg bli innlagt veide jeg 51,4. Men jeg var på langt nær der jeg skulle på det minste.

Imens jeg var innlagt jobbet jeg intenst på det jeg skulle gjøre og det gikk overaskende greit. Jeg var motivert til å gjøre mitt beste og det beste gjorde jeg. Jeg fikk diagnosen A TYPISK ANOREKSIA som vil si at jeg har ikke den spesielle behov får å gå ned I vekt. Men alikevel klarer jeg ikke å gå opp men heller ned I vekt

4 moneder ble det og de 4 monedene trengte jeg. Jeg Veier nå 67 kilo og trening på meg skal det også bli. Jeg er så utrolig glad for at jeg valgte den veien jeg valgte å bli innlagt  og det var på langt nær så skummelt som man kanskje tror.

Jeg er utrolig stolt over det jeg har oppnådd og jwg angrer ikke et sekund på det valget jeg gjorde. Det neste steget nå er å opprettholde det jeg har klart mens jeg har vært innlagt.

Her har dere meg fra juni og til nå