Elten har jeg gjort noe kult eller noe helt dumt

Jeg har fått helt dilla på åssen jeg vil ha det hos meg og kommer med masse ideer. Nå har jeg kommet med en ide som kan gå begge veier der det spørs helt om jeg får det til eller ikke for  det jeg har kjøpt trenger stell.

Jeg merker at jeg begynner å bli voksen når jeg har lyst til og ha dette i hjemmet mitt og jeg syns resultatet ble  kjempe fint. Og føler jeg har god smak.

Jeg vet jeg snakker i gåter og det er det en grunn til for jeg har lyst til å vise dere resultatet når jeg er helt ferdig så for nå for dere dessverre bare gåter ifra meg, men en ting kan jeg si og det er at jeg digger det jeg alt jeg har gjort til nå

Hva med å shippe dem ?

Jeg er for at ulver skal leve i norske omgivelser og jeg snakket med ei som jeg syntes hadde flotte ideer. For vi må jo klare å gjøre noe for begge parter.

For de som bor i Oslo er det greit for der kommer det ikke ulver. Men hva med de som bor på landet og er redd for å ta ungene sine ut? Redd for å ta hundene sine ut fordi ulven ser de som sitt bytte. Så hva med å shippe de få ulvene vi faktisk har igjen slik at vi til en hver tid vet hvor ulvene er og hvis de beveger seg i et sted der de ikke skal så vet vi det og kan få tatt ulven der den kan være.

Ulven har like rett til å være her som  alle andre dyr. Så hvorfor ikke finne ting som kan funke for ulver er vandre dyr de kan gå laangt utifra reviret sitt. Så hvorfor ikke shippe dem.

Vi mennesker må finne på ting som funker vi kan ikke bare utdrydde noen dyr som vi selv vil, for det er en grunn for at de er her.  Ta for eksempel biene. Vi trenger de til å overleve

Så kanskje få vi skal få denne ideen videre. Del gjerne dette videre

Hva mener du om saken ?

En liten sneak peek

Hei folkens nå driver jeg å ordner hjemmet mitt. selger og gir bort ting jeg ikke vil ha lenger og kjøper inn nytt eller nytt for meg da. Som foreksempel jeg hadde en skrivebord i 2 år som jeg ikke brukte en gang. Brukte det bare til å ta ting på eller pynt så er er byttet med noe annet som jeg skal vise dere når ting blir ferdig.

Det er faktisk litt morsomt og det har gjort til at jeg har masse inspirasjon til åssen jeg vil ha det og gleder meg til det blir ferdig sånn ar jeg kan vise dere alt som har blitt gjort.

Nå til litt mindre gode nyheter jeg har forsatt smerter i brystet etter omgang syke og det har gått til at magen er vondt og. Jeg har snakket med apoteket og vi ble enig om at i steden for at jeg skulle kjøpe noe for det og det kankje ikke funker at jeg kontakter legen i morgen. Så vi for se da.

Våknet opp med fryktige smerter i brystet

I dag våknet jeg at jeg hadde fryktig smerter i brystet ikke bare det. det gjorde leppene mine ømme og vondt i hode. Hadde jeg ikke vist hva det var .for noe hadde jeg blitt livredd. Hadde det ikke vært at for 2 dager siden da jeg hadde omgang syke og jeg hadde det samme smertene da hadde jeg ringt 113

Heldigvis viste jeg hva det var, men jeg var veldig forundret for jeg hadde jo ikke hatt de smertene i går, så jeg ringte legen og spurte hva jeg kunne gjøre. Heldigvis trengte jeg ikke lege time og gikk da bare på apoteket for å  syrened denpene. Til nå har de hjulpet med samtidig med smertestillende

Jeg viste jo at kroppen skulle føle seg banket opp, men jeg har aldri opplevd dette etter omgangsyke

Har du opplevd noe lignene etter en omgangsyke?

Har skaffet meg medlemskap i treningssenter

Hva har skjedd siden sist?

Ja nå har jeg ikke blogget på 2 måneder det er nok bare å inse at jeg er ikke den bloggeren jeg en gang var og det er helt greit.

Men hva har skjedd i det siste. Det har skjedd mye og det har jeg tenkt til å dele opp i flere innlegger, men jeg kan begynne med å fortelle dere at jeg har begynt å trene på trenings senter noe jeg må si jeg trives godt med.  Jeg startet i oktober med å finne ut hvilken treningssenter jeg ville bli medlem i og det ble til slutt kondis 24 her på Gjøvik

Siden jeg begynte har jeg merket at styrken har blitt bedre og ser en anelse forandring på kroppen som jeg liker. Jeg er på nesten 69 kilo som er det meste jeg noensinne har veid og jeg elsker det.

Det har vært dårlige dager også og hadde en pause med treningen i forrige uke, men jeg savnet det og begynnte igjen i går. Men det ser ut til at jeg må ta litt mer pauser for i natt ble jeg syk med ongangsyke og skjønner hvorfor det heter det, for det føles som om du har fått deg en omgang juling

Så jeg har det bra bortsett for litt søvnproblemer som jeg har hatt i et par uker nå  og omgangsyke i natt hehe