Ukens spilleliste

Da er det på tide med ukens spilleliste med 6 sanger. 

Kelly clarckson Forgive 

Chester See - God Damn You're Beautiful

 Britney sprears - Criminal 

Torbjørn & Heff ft. Thea - Best Way 

Lil Wayne - Mirror ft. Bruno Mars 

Bridy - Skinny Love  

Hva syns du om sangene 
Plumbo - Møkkamann

Hei alle sammen nå har jeg tenkt vær onsdag så skal det bli fylt med musikk så vi kan kalle ondagen danians musikk dag hehe 

Jeg har tenkt og vise dere møkkamann sangen. og nå blir det sikkert en liten sjokk her, men jeg skal ta en sang versjon ta denne sangen her hehe. Ja du hørte faktisk riktig Jeg tenke at jeg skulle ta min versjon ta denne sangen. ut på youtube, Det er ikke noe karaoke versjon ta denne sangen her på youtube så, Jeg vet ikke helt åssen jeg skal gjøre dette men jeg finner det ut. videoen blir nok lagt ut i løpe av netse uke hehe Er litt forkjøla og dette er en krevende sang hehe 

Toms historie del 8

u ikke lest de andre delene, har du muligheten her http://danian.blogg.no/novelle_.html

Neste dag følte jeg meg fryktelig. Men jeg ville stå opp. Jeg gjorde meg klar for å gå på skolen. Jeg ville late som ingenting. Det hjalp ikke, men jeg ville vekk hjemmefra.

Jeg ville låne skolens telefon. Jeg måtte fortelle vennene mine om dette. De fortjente og vite hva som skjer med meg. Jeg gikk til lærerværelse, banket på. Døra åpnet og det var kontakt læreren min som lukket opp," Tom hva gjør du her? Du behøver ikke å være på skolen nå, vi forstår at du trenger å være hjemme.

Jeg ignorerte hva hun sa og spurte," Kan jeg å låne telefonen," Tom du tre," Kan jeg få låne skole telefonen avbrøyt jeg henne," Ja så klart. Jeg ringte vennene mine. Jeg ringte Hilde sist. Jeg viste ikke om jeg kom til å bryte sammen når jeg fikk høre stemmen til min bestevenn og det gjorde jeg med en gang jeg hørte stemmen hennes," Hva er det for noe vennen," Kan du møte meg ved Dolly, det er noe jeg må fortelle deg som jeg ikke kan si over telefon," Jeg kan ikke jeg skal til Trysil. Vær så snill Hilde. Det er viktig.

Det tok litt tid, så sa hun." Ja så klart. Jeg skjønner at du trenger meg nå, når skal jeg møte deg?," Med en gang etter skolen, er du snill," Ok vi ses vennen vi ses da vennen.Jeg gikk til Dolly, der jeg sa at jeg ville møte dem. Jeg så utafor vinduet og alle var der. Jeg kjente en klump komme i halsen, men jeg tvang meg selv til og riste det av. Jeg prøvde å se glad ut og gikk inn. Med en gang jeg så dem snudde seg og så de bekymrende ansiktene, klarte jeg ikke lenger. Jeg brast i gråt. De kom løpende mot meg trøstet meg. Jeg sa hele tiden jeg klarer ikke å si det, jeg klarer ikke å si det.

De skjønte at det var noe virkelig alvorlig nå. At det ikke gjaldt noe i familien eller andre venner, men noe med meg. De så bekymret på meg, og ventende på hva i huleste hva jeg skulle si, så sa jeg det, men det første ordet som jeg sa som fikk dem sjokkerte," Jeg skal dø sa jeg og begynte og grine  
Endelig vinterferie jippi

Ååååå endelig er det vinter ferie. Jeg håper jeg kan i allefall få en dag med bestevennen min, selv om hun skal jobbe hele uka da jeg har ferie, men det får hun bare tåle, for jeg har bestemt at jeg skal ha en dag med henne og dermed basta hehe. 

Jeg vet serriøst ikke hva jag skal i vinterferien. Blir nok å sitte på Pc og kanksje prøve å besøke noen venner og slik. 

Hva skal dere som skal ha vinterferie denne uka her da  ?


Toms historie del 7

Hvorfor må alt dette skje på en dag? Jeg har fått kreft, og jeg har ikke lenge igjen å leve. På toppen av det hele, er den jenta jeg virkelig elsket, som jeg ga min lidenskap til, knuser hjertet mitt. Jeg trodde det vi hadde var perfekt. At hun elsket meg, at den natten betydde noe for henne også. Hun har ødelagt den ene natten der jeg følte meg som en onklig mann. ikke bare fordi jeg lå med henne, men for at jeg gjorde det av kjærlighet og lidenskap. Hjertet mitt er i tusen biter som ikke kan settes sammen igjen. J, jeg føler meg så tom, men jeg har det bedre uten henne. Men allikevel.

 Å herregud Mamma viste det. På sykehuset da jeg spurte henne. Hvorfor i helvette sa hun ikke noe til meg der og da.  

Jeg skjente tårene mine renne ned over skinnene mine mens jeg skrev og mens mer biter av det allerede knusende hjertet mitt gikk i flere biter.

Hvorfor skal dette skje meg. Hvorfor kan jeg ikke bare dø nå slik at jeg kan få vekk både det fysisk og psykiske smertene jeg har nå. Men en ting er jeg sikker på meg er i alle fall bedre uten Helena . 
Stakkar bror han har lungebetennelse

Stakkar, broren min har lungebetennelse, så jeg var en snill store bror som gikk ned til bibeoteket og lånte noen filmer som vi skal kose oss med å se på. Akkurat nå ser vi på Bolt som er en kjempe bra film. Det er en film jeg vil anbefale hvis hele familen skal se en film

Han elsker jo å se på filmer med dyr hehe Want

Å jeg har så lyst på denne genseren her fra HM Den var så kul hehe Den koster bare 299 og jeg håper den er der i april. Syns dere jeg kledde den. ?. Syns dere denne var kul ?

Toms historie del 6

Jeg var utafor Helenas hus. Døra var oppe, noe som ikke lignet på henne. Jeg gikk inn uten og ringe eller banke på. Da jeg var inne hørte jeg et stønn. Jeg gikk mot døra til Helena og jeg hørte et stønn til, men høyere denne gangen. Jeg åpnet døra og jeg fikk sjokk, Der var kjæresten min med en annen gutt og hadde sex. Jeg snudde meg. Helena kledde på seg så fort hun kunne og løp bort til meg. Jeg var akkurat ved dør da hun ropte på meg," Tom, Tom vent. Jeg stoppet og snudde meg.Dette var ikke slik jeg ville at du skulle finne det ut. Jeg var rasene,"  Hvorfor?, sa jeg," Jeg vet ikke," SI SANHETEN skrek jeg til henne," Ja greit skrek hun tilbake. Jeg brukte deg. Jeg ville bare ha en jeg ville ha sex med. Og du brukte jævelig langt tid på det. Du er en pyse og jeg liker ikke slike gutter som deg, jeg liker en som kan ta meg onkelig . Som han jeg har på rommet mitt nå.

Jeg fikk tårer i øynene," Hvorfor? Du aner ikke hvor mye det sårer. Hva ville du ha sakt hvis noen brukte deg på den måten," Det ville aldri ha skjedd, for jeg er for pen for det. Vi kan være venner, men ikke mer en det," Nei vett du hva. Jeg har vært på sykehuset i over en uke.

Jeg fikk vite at jeg har halv til 1 år igjen å leve. Jeg har Lungekreft for faen. Hun gjespet," Å herregud," Ikke lat som at du bryr deg. Jeg smelte ute døra mot henne. Jeg løp hjem, sprang på rommet og låste den og gikk bort til Dagboken min 

Fortsettelse følger Bestevennen min kommer på besøk

Hei folkens, jeg var så dum at jeg glemte kameraet mitt til å ta bilder med i går, så det ble ikke tatt bilder, men noen ganger så er vel det greit ogeå hehe Trenger ikke å ta bilder av alt.

Vi skulle spise på Peppes, men vet du hva, det var vist fult der, så vi måtte gå ned til Dolly i steden for hehe, men det var gikk greit det da, så vi spiste pizza og bursdagsbarnet fikk en gratis oreo kake som jeg fikk smake på. Og det ble til at jeg også bestilte for den var sååååå god. og det var jeg ikke alene om as hehe for det var flere som bestilte det 

Etter det og at noen hadde dratt gikk. Hildegunn, Kersti, Maria og Jeg til kafe pi og kjøpte oss noen drinker som vi sa bartenderen skulle overaske oss med. og eg fikk smake på noe som het san fransico. Den var såå god. Har du som er over 18 smakt på den ?

Etter det så gikk vi hjem til Kjærsti og hørte på musikk og koste oss der 

I dag skal Lene komme på besøk. Vi skal finne på noe sammen kankje aking. Det spørs litt om vi finner noe bakke å ake på. hehe. Men det blir gøy da gleder meg til å se bestevennen min 

 

Skal måte go folka i dag

I dag skal jeg møte gjengen igjen i forbinndelse med at ei som heter Lisa har bursdag. Vi skal skal feire den på peppes pizza og kose oss der. Gleder meg som en liten unge. hehe 

Hva skal dete i dag da 
Toms historie del 5

Har du ikke lest  de andre delene, kan du lese de her http://danian.blogg.no/novelle_.html

Jeg var fortsatt på sykehuset. Det hadde gått to dager. Legen ville at jeg skulle være på sykehuset til prøvene kom. I dag skulle prøvene komme. Jeg så Mamma komme og legen snakket med henne. De snakket lenge og Jeg så Mamma begynte å gråte, Legen klemte henne.

Hun gråt så mye at hun ikke klarte å stå. Jeg ble bekymret. Hva i huleste er galt med meg tenkte jeg. Det tok langt tid før legen kom inn uten Mamma," Hvor er Mamma var det første jeg spurte legen om," Jeg ba henne dra hjem sa Legen," Hvorfor det. Jeg så henne, hun begynte å gråte, hvorfor det? Er det noe med meg å gjøre? Hva er galt med meg?Jeg kjente stemmen min hevet seg opp. Og jeg begynte å få vondt. Jeg tok en grimase på grunn av smertene. Legen kom raskt mot meg," Slapp av, jeg skal fortelle deg alt. Jeg nikket," Som din Onkel Tom er jeg utrolig glad i deg, og jeg kunne egentlig ønske at jeg ikke var den som hadde ansvaret for deg når det gjelder dette.

Han mistet den profesjonelle kontrollen og begynte å gråte. Jeg ristet i kroppen min nå," Hva er galt med meg," Jeg er så lei meg Tom, men du har fått lunge kreft og den har spredd seg og du har kanskje et halv til 1 år igjen å leve.

Jeg så sjokkert på legen som var onkelen min," Jeg må hjem sa jeg," Nei du må være her," JEG VIL HJEM skrek jeg. Han gikk til side, slik at jeg fikk lov til å gå ut av senga. Jeg løp hjemover. Jeg ga blaffen i smertene jeg skjente mens jeg løpte. Jeg Løp hjem mens tårene rant fra øynene mine. Da jeg var hjemme løp jeg mot stua, der var Mamma,

Vi sto å så på hverandre uten å gjøre noe med det første. Så brast jeg ut i gråt. Jeg løp mot henne og omfavnet henne. Vi gråt begge to," Er det sant Mamma, Har jeg kreft," Ja, jeg så testene. De er positive. Jeg gikk unna Mamma, og gikk på rommet mitt og gråt. Da jeg var klar tok og hadde grått alle tårende jeg hadde tok jeg opp dagboken min  

Kjære dagbok for en uke siden var alt bra, jeg hadde den beste natten med jenta jeg elsket, men det er en ting som er galt, hun har ikke besøkt meg på sykehuset. Jeg har jo vært der i over en uke nå. Alle mine venner har besøkt meg, men ikke henne. Mamma sa før jeg fikk vite ja, det at vennene mine hadde besøkt meg 3 ganger og så var de hos meg en gang når jeg var våken, men kjæresten min, hun har ikke kommet. 

Jeg, jeg føler meg så tom nå. Jeg har gråt alt jeg har trengt, men etter det føler jeg ingen ting. Jeg er ikke redd. Hvorfor er jeg ikke det? Det er sikkert fordi jeg er i sjokk. Jeg har tenkt å besøkekjæresten min og spørre hvorfor hun ikke har besøkt megWow dette er sykt as

Hehe nå tror dere sikkert å nei hva har skjedd, men denne gangen er det noe poseitvt som skjer, Jeg har nemlig fans som jeg ikke viste jeg hadde, Dette er jo sykt morsomt, for jeg søkte på meg selv på google og så på bilder og første bilde var at en blogg som hadde et bilde av meg. Jeg måtte bare le med gang, for jeg trodde det var spøk, men da jeg gikk inn på bloggen dems skrev de at de var min største fan 

Her for at jeg skal ha bevis, så er innlegget her 

http://sopin.blogg.no/1319649761_kim_danial.html

Jeg vil bare takke og det er så kult at noen ser meg til og  ha fan av 
 

Ukens spilleliste

Jeg tenkte jeg kunne begynne med ukens spilleliste framover. Hver iuke kommer det 6 sanger og uken spilleliste er  

Anniken kolstad - Miss You

David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj

NKOTBSB Don't Turn Off The Lights Now. Her sammerbeider Backstreet boy og New kids og de drar på verdens turne sammen. Kult ikke sant ?. De skal faktisk komme til Oslo 14 mai, og dessverre kan ikke jeg gå på konserten dems buhu

Jordan Knight - Let's Go Higher Hen er en av vokalistene fra the New Kids 

Rikke Lie - Better Off 

 Kelly Clarkson - Stronger (What Doesn't Kill You)

Hva syns du om sangene ?Vil du hjelpe meg med å lage en helt ny 30 days

Ja dere hørte riktig. Jeg skal ha en ny 30 days, men bare med en liten vri da hehe. Det blir som et spørsmålsrunde, bare jeg tar ut 15-20 ja kanksje 30 sprøsmål og fordeler det for hver dag. Jeg tenker det er bedre slik for da kan det bli litt mer spenndene.

Jeg har også tenkt til og ta noen vlogg på denne 30 days challenge også. Så spørr meg. Jeg svarer på alt, så lenge de er sakelige 

NEste sang jeg skal synge er....

Sangen heter Home av michael *buble  

Jeg har valgt denne sangen er fordi sangen er nydelig og jeg klarer og leve meg inn i sangen. Denm er også lett på tonene som er lett for meg. Den kommer i løpet av denne uken her håper jeg. Jeg begynner å bli litt dårlig, så vi får de 

 

Hva syns dere?. Er denne sangen en sang dere tror jeg vil klare? 

smoothie og fasilavens boller på skolen

Nam i dag har jeg kost meg med å smake på smoothie for første gang, eller smake på hjemmelaget smoothie for første gang. og jeg skal låve deg det er så mye bedre en den du får ferdig på butikken, Vel grønnsak smoothien kan man vel si noe annet ved, selv om den var sånn passe god er det ikke en du koser deg med. Det er en du tar får å være sunn og frisk .

Vi lagde også fastilavens boller som var kjempe gode. Jeg blir kvalm ta vanlig krem så jeg tok bare vanilje krem. hehe 

Her har vi Grønnsaksmoothien 

Her er smoothien som var utrolig godt og nå skal jeg si hva det er i den. Jeg vet ikke om jeg husker alt, for det var ikke jeg som lagde den hehe. Det er bannaner, bringebær, jorbær, skogsbær, apelsin juice tror jeg og vanilje yogurt 

Nam nam 

Nå koserjeg meg med resten av denne deilige smoothien hehe Toms historie del 4

Hvis du ikke har lest de andre har du sjansen her http://danian.blogg.no/novelle_.html

Det ble det ikke. Da jeg våknet, hadde vondt på begge sidene der lungene mine var, og jeg fikk problemer med å puste. Jeg ville ikke på skolen, men jeg hadde ikke noe feber, så etter en stund tvang jeg meg opp. Det gjorde slik at jeg fikk mer pusteproblemer  og mer vondt. Jeg sa til meg selv det er sikkert noe jeg brygger på og det er sikkert ikke noe farlig, men inderst  inne viste jeg at det var noe mer, men hva? Det viste jeg ikke

.

Jeg gikk til skolen og utover dagen gikk det bedre," Det kan ikke være så alvorlig tenkte jeg da smertene forsvant. Da jeg skulle til gymmen følte jeg meg svimmel. Jeg ble mer og mer svimmel. Når jeg var på det øverste trinnet i trappa mistet Jeg kontrollen og datt ned. Jeg kjente at det mørknet for øynene mine og så ble det svart.

Jeg våknet og jeg var på sykehuset. Jeg så Mamma snakket med legen. Hun så trist ut og jeg ble bekymret. Da legen kom bort til meg, sa han ikke noe stort. Han sa bare at vi må gjøre mer tester," Hva, hva er galt meg fikk jeg ut. Hvor er Helena? Vet hun det at jeg er på sykehuset? Mamma, vet Helena det? Hun nikket og snudde seg bort. Hvorfor snudde Mamma seg bort når jeg snakket med henne om Helena. Mamma har jo alltid likt henne.

Jeg snudde meg mot legen og sa," Hvor lenge har jeg vært bevistløs. Legen så på meg. Jeg skjønte det ikke. Han så bekymret på meg. Ikke for det, han kjente jo meg, men dette var noe annerledes. Jeg kunne se det på øynene hans," Du, han sukket. Du har vært bevistløs i 5 dager

Fortsettelse følger 

Google translate på bloggen din

Hei alle sammen. Nå har jeg tenkt og gi dere et tips. 

Man vet aldri om en leser kommer til bloggen din er en som ikke kan så godt Norsk eller rett og slett er fra et annet land og ikke kan Norsk i det hele tatt. Men det kan endres. Alt du trenger å gjøre er dette 

1 du søker opp i google. Google translete og så trykker du på den 

2 Så trykker på nettstedoversetter

3 Der er koden du må ha til nettsiden din

 4 Gå til disegn, rediger og så trykker du på Widgets

5 Lim inn koden Og da har du en oversetter på bloggen din 

Jeg synger - You Found Me av The Fray

Hva syns dere ?

Min mining 
Min mening var at jeg syns selv det gikk greit, særlig på refrengene, og at jeg så og si greide og gjøre sangen til min egen. Det som var dumt var på en høy tone, så bomma jeg totalt på tonen, så det ble falsk, men jeg gadd ikke og lage en ny vidoe når jag alt hadde lagdt ganske mange andre, men denne var best og jeg er førnøyd hehe  

Nydelig bare helt nydelig

Jeg bare var oven for noen blogger til jeg fant denne sangen her, son bare helt nydelig. Stemmen hennes treffer meg med en gang og på refrengen hmmm jeg får frysninger over hele ryggen, kunne ønske jeg kunne synge så fint som hun gjør.  Det beste ved det hele er at hun er Norsk. 

Hun heter Anniken Kolstad og sangen heter Miss You 

Hva syns dere om dette ? 

Toms historie del 3

Har du ikke lest de andre delene av Noveller kan dy bare trykke her  http://danian.blogg.no/novelle_.html

Jeg hadde engelsk. Jeg klarte ikke å konsentrere meg. Det hadde jeg ikke gjort på hele skoledagen, og engelsk var den siste timen av toppen av det hele. Jeg latet som ingen ting. Tenkte at det ville gå over og tenkte at i morgen skal det gå bedre. 

Det gjorde det ikke. Jeg bare drev på nettet og så på serier mens læreren hadde time. Jeg følte meg litt respektløs der. Men hva skal man gjøre når man ikke har noe inspirasjon eller motivasjon. Det er ikke bare noe man kan knipse med henda, og så plutselig få det. Noen ganger kunne jeg ønske det var slik, at man bare kunne knipse med fingeren og så plutselig få inspirasjon og motivasjon, men slik er ikke den virkelige verden.Det var mat fri da jeg plutselig fikk en telefon fra en venn. Det var ikke bestevennen min, men en av mine bedre venner,"Tonje, hei," Hei du jeg lurte på om du ville møte meg," Ja så klart jeg vil det sa jeg. Du aner ikke hvor glad jeg er for at du ber meg å møte deg;" Å," Nei ingen ting jeg er bare glad.

Jeg møtte henne utafor kinoen, sammen med kjæresten hennes. Det var en Kul type, og en du kunne stole på. De passer sammen også. Vi hadde det kjempe morsomt, snakket og lo. Men det ble fort slutt. Slik er det når man har det gøy. Vi sa hade til hverandre og så gikk jeg hjem.

Kjære dagbok. Endelig føler meg ikke så deppa lengere. Jeg var med en god venn av meg og kjæresten hennes i dag, og hadde det kjempe gøy. Jeg tror det blir en bedre skoledag i morgen 

Fortsettelse følger 


Mini muffinser

Hei i går tok jeg meg friheten med å lage muffinser. eller mini muffinser da hehe. Jeg syns jeg klarte det bra, men jeg hadde ikke en miksmaster til å lage glasuren med, så jeg vet ikke om det ble slik den skulle eller ha den riktge konistensen.. 

Men det som hadde vert utrolig kult en gang, var og lage muffinsen og glasuren fra bunnen av. 

Hva syns dere ?


Da er russe klærne mine betalt

Ja som på overskriften er alle de klærne jeg har bestilt kjøpt, Jeg valgte og kjøpe dem så fort som mulig. Jeg valgte også og få dem tilsent hjemme hos meg noe som betyr 90 kr ekstra, men det syns jeg er vert, for da vet jeg at jeg for riktig eske hehe, 

Her er det jeg har bestilt. Jeg gidder ikke å visa alt, men har er noe av det jeg har bestilt da Dette fikk jeg med gratis

Var på kino med gjengen i går

Det var så morsomt å se vennegjengen i går og endelig ble bestevennen min Lene med, Har ikke sett henne på over en måned hehe. Vi så på Pus med støvlene i 3D, For og være ærlig var jeg positiv oversasket over filmen. Jeg trodde den skulle bli kjedeligere en det den var, så filmnen var grei. Tror jeg kommer til å kjøpe den for Jens Ingar sin del, tror det er en film som han kommer til å like hehe  

Her er noen bilder fra i går 

Toms historie del 2

Jeg våknet og kjente jenta jeg elsket ved sidna meg våkne," God morgen, tid for å gå på skolen. Vi lagde oss frokost, men under frokosten merket jeg noe som ikke stemte ved henne. Jeg ristet det av meg og sa," Natten var perfekt," Hmm hva da sa Helena," Natten var perfekt sa jeg igjen, hun sendte meg et kort smil, og der var det smilet igjen. Det smilet jeg følte var falsk.Vi gikk til bussen. Hun skulle til en annen skole en halv time unna, mens jeg hadde den skolen som var nærmere der jeg bodde i Gjøvik. Da hun hadde dratt, tenkte jeg på bestevennen min Hilde," Å det hadde jeg glemt. Jeg skulle si åssen det gikk. Jeg skulle til å ta opp telefonen min i det jeg kom på, jeg hadde jo ikke penger på kortet.

Jeg savnet henne utrolig mye. Sist gang jeg møtte min aller beste venn var for 20 dager siden. Vi møtes ikke ofte, men vi hadde et forhold ingen andre beste venner hadde omtrent. Vi kunne se på hverandre om det var noe som var galt, og vi skjønte akkurat de riktige tingene vi skulle si til hverandre på de riktige tidspunktene. Vi kunne være helt stille i flere minutter, men allikevel var det ikke kjedelig å være med henne.

Å tro meg vi har vært kjærester. Vi har prøvd det to ganger. Den andre gangen ødela det nesten vennskapet våres, men når vi ble venner igjen ble vennskapet våres enda mer sterkere en noen gang. Ved tanken på å savne og ikke møte Hilde så ofte gjorde meg trist, så jeg prøvde og riste det av meg.

Det var litt slik med de andre vennene jeg hadde. Jeg hadde egentlig bare nesten jente venner. Ikke at det gjorde noe, jeg er veldig glad for de vennene jeg har, men jeg kunne ønske jeg kunne ha noen guttevenner også. Du vet, snakke med gutta, dulte bort til skuldrene til hverandre og si," Se der hun jenta der var drit pen. Lurer på åssen hun er i senga,. og så bare tulle med jentene med å plystre til dem når dem gkk forbi.

Da jeg kom til skolen tok jeg opp dagboken min og skrev i den. Jeg pleier å skrive i den. Alle mine hemmeligheter og mine følelser og slik

Kjære dagbok. I natt var min beste natt. Jeg gjorde det med Helena. Det var sykt deilig på mange fine måter.1 Det var det riktige tidspunktet 2 jeg gjorde det med en jeg elsker og 3. Det var perfekt., Men jeg saver bestevennen min Hilde. Jeg har ikke møtt henne på 20 dager. Jeg føler ikke at jeg mister henne som bestevenn, men jeg vil så gjerne se Hilde litt mere, vi er jo bestevenner. Samme gjelder de andre vennene mine også, Tonje, Siri, Liv og Nina. Vi møtes bare en gang i måneden. Det er alt for lite. Jeg føler meg deppa. Jeg vet jeg har kjæresten min Helena, men allikevel, Jeg savner de,  

Fortsettelse følger 
Day 14 en ferie du vil på igjen

Malorca  og det sier jeg uten å tenke meg om. Det var 14 delige dager.  med bading fine aktivetetr. Jeg fikk se yndeligs dyret mitt som er delfin. Jeg fikk se pappegøyer som kunne spille sjakk sparke på sånne mine sparkesøkler og OSV. Det var utolige bra bade basenger der med digre skier der som var sykt morsomt

Har dete vært i malorca ?

 
 

Besøk fra danmark i går

I går fikk vi besøk fra noen fra Danmark. Jeg fikk endelig se treminingene mine hehe. De er søte da hehe. Det var veldig hyggelig å se Tommy igjen, sist gang han var på besøk var på besøk var vel for over et år siden. Det er alt for lenge etter min mening hehe 

Her er Jens Ingar, Helena og Håkon som da er treminingene mine og ser på Film, bilder 2. De forstår faktisk Norsk, men det er ikke rart da, for Tommy som er faren dems snakker jo Norsk til de hehe  Her er Tommy Neste sang jeg skal synge er....

The fray You found me. Jeg tror det er en sang som vil passe meg. Jeg har synget masse sanger av The fray. som Never Say Never og How To Tave A Life. og nå blir det you found me. Det eneste jeg trenger er å lære teksten litt mer så er det klart hehe 

Hva tror dere, Tror dere dette er en sang som vi passe meg ?

 

Toms historie del 1

Hei jeg heter Tom. Jeg sitter på skolen alene. Jojo jeg har jo venner, men ikke på den skolen jeg går på. De er gode venner, men jeg kunne ønske jeg kunne se dem litt mer. Jeg har en kjæreste også og hun heter Helena. Hun er pen, men det er ikke derfor jeg er sammen med henne. Det er på grunn av hennes nydelige personlighet. Hun har vært snill med meg helt siden barneskolen. Hjulpet meg når noen mobbet meg.

Jeg skal møte Helena i dag. Jeg er faktisk litt nervøs hehe, vi har nemlig bestemt oss får å gjøre det i kveld. Hun har gjort det før, men jeg har ikke. Jeg vil at det skal være spesielt når jeg skal gjøre det for første gang. Jeg elsker jo henne så klart. Jeg har jo vært sammen med henne i over 1 år.

Jeg er på sentret der vi skulle møtes. Hun er en time for sent. Det er ikke likt henne. Jeg har ringt henne 5 ganger på kjøpesentret sin telefon. Jeg kjenner hun som jobber på informasjonen der, så jeg fikk alltid lov å låne telefonen når jeg ikke hadde penger på kortet.
Etter en halvtime til,  kommer hun," Sorry sier hun og smiler, men jeg følte smilet hennes ikke var ekte, noe jeg aldri følt før oven for henne," Skal vi gå hjem til deg eller sier jeg," Ja kom, hun tar meg i hånden. 
 Når vi nærmer oss hjemmet hennes skjenner jeg at jeg blir nervøs. Hun merker det og smiler til meg," Det går bra, kom så går vi inn. Og vi går inn.

Når vi er inne går vi rett mot soverommet hennes. Hun ser på meg og smiler, og så begynner hun å kneppe av meg skjorten, forsiktig knapp for knapp, slik at jeg sitter mot henne med bar overkropp. Hun kysser meg i nakken. Det er deilig og jeg føler vi går i riktig retning, at det ikke er pinlig. Hun ser på meg og gir tegn til at jeg skal bestemme neste trekk. Jeg trekker meg mot leppene mine mot hennes.

Jeg gir tegn til at vi skal legge oss ned. Jeg knepper henne av skjorta. Jeg gjør som hun gjorde mot meg, knapp for knapp. Jeg gjorde det ikke fort, bare akkurat i passe tempo. Etter at jeg hadde tatt av henne skjorten, går jeg mot BHen. Jeg tar den av forsiktig. Jeg ser mot henne for å se om jeg gjør det riktig. Hun bare smiler og nikker som sier at jeg bare skulle forstte .

Da jeg var ferdig med og ta av henne BHen. foller jeg hånden hennes mot mine. Jeg ser opp mot ansiktet hennes og smiler og kysset henne igjen. jeg går mot nakken hennes og kysser henne der. Jeg nyter det jeg gjør Dette var den perfekte måten å gjøre det på. Den i riktige tidspunktet. Det var perfekt. Hele natten var perfekt  

Fortsettelse følger 

day 12 Din telefon

Jeg har Sony Ericsson arc Jeg er ikke så veldig fornøyd med den. Det er sikkert min feil og slik, men jeg må ha den på det laveste lydvolumet hvis jeg skal høre hva folk skal si til meg, eller så må jeg ha den på høytaller. Så egentlig vil jeg spare til en ny mobil hehe. Men det er jo denne jeg har tatt alle mine videoer med og det er jo sykt god videolyd på denFørste del an novellen jeg har skrevet kommer ut senere i dag. For dem som ikke vet hva den heter, heter den Toms Historie 

Har tenkt å skrive en novelle til dere

Jeg har tenkt å skrive en liten historie til dere. Jeg legger det til 15 deler ca . Det spørs om jeg forandrer litt eller kommer på noe som kan gjøre novellen bedre, men nå skal jeg skrive litt hva den handler om. Novellen handler om Kjærlighet, vennskap, og svik

Novellen heter Toms historie 

Noen deler er lange og noen deler er korte. Det er får å gjøre det litt mer spennende

når det er slike bokstaver, så skrive Tom som er hoved personen dagbok

Litt mer om hva novellen handler om
Den handler om en gutt som i begynnelsen har det helt greit, men det skal snart endre seg. Det viser seg at han skal få det mye vanskeligere en det han trodde gikk an. Han får hjertet sitt knust på flere måter. En dag tenker han seg om og han føler seg klar til den skjebnen han skal komme til slutt og han vil heller prøve å fokusere på at han har sine venner og familie som er glad i han. Han er klar til å møte sin skjebne. At han er ikke redd lenger    
Tvlink et nettside der du kan se på serier

Hei folkens. I hele uken har jeg drevet og sett på serier som The vampire diares, Glee, the secret sircel og One three hill. på tvlink. På denne siden kan du se serier som akkruat har kommet på tv i USA. Slså episoder som enda ikke har kommet til Norge og det er helt gratis. For eksempel i morgen skal jeg se epidsode 12 i Once opun a time, men i Norge har vi kommet til episode 7. 

Bare trykk på bilde så kommer du til siden Stem på mine drømmer pliss 

http://www.1881.no/drommer/profil/kim-danial-marthinsen/?ref=nf

Day 10 et bilde av skolen din

Nå har jeg en kamera jeg er litt redd for, så jeg tar den ikke med på skolen for da er det noe annet jeg må passe på som ikke skal ødelegges eller klemmes. Så jeg får ta et bilde som er på nettet 

Hvil i fred Whitney Houston

Jeg har ikke mye å si en dette her 

Vil i fred Whitney Hunston. Jeg tror det var veldig mange mennesker som hadde deg som sitt forbilde og det er tragisk at du måtte dø ved en alder av 48 år. R.I.P. Du kommer til å bli husket og vi savner deg allerede 

We will always love and miss u,

Day 9 en ting du hater ved deg selv

JEg har blogget om at jeg er personist i noen omersåder. så da syns jeg må ta noe annet 

Det jeg hater med meg selv er at jeg er susete, jeg glemmer fort navn og roter bort ting. Det i det hele tatt huske på ting er litt vanskelig noen ganger.Rart at noe husker du med en gang mens noe må du få inn med teskje  Bursdagsparty hos Kjersti i går

Det var kjempe koselig i går. Vi møttes på Dolly Dimpes for å spise pizza, som var  var kjempe god. Etter det var det å gå til hjem til Kjesti, for å se på American Pie og drikke og kose oss.  Kvelden var en kveld fylt med masse latter, så jeg koste meg skikkelig i går

Her er det noen bilder 

Day 8 En ting du liker ved deg selv

Denne synes jeg var vanskelig og skrive om, men det jeg liker med meg selv er at jeg har empati for andre. Jeg kan sette meg i andres situasjoner og følelser. det er en egenskap noen ikke har .

Det ble ikke mye jeg skrev her. Jeg er ikke flink til og gi selvskryt. For og være ærlig og gi seg selv skryt er faktisk viktig. Det hjelper deg med selvtillitenDay 7 en skuespiller du liker

Jeg liker veldig godt Kristen Stawart. Hun er en utrolig dyktig skuespiller, Når hun spiller kan du nesten skjenne det hun føler når hun er i action i filmen. Det er helt rått. Jeg vil si hun er en av de beste kvinnlige skuespillerne jeg har sett. Og så er hun så naturlig pen. er du ikke eng ?


day 6 hva studerer du og vegen videre

Dette er så klart på barn og ungdoms arbeider. Jeg har alltid hatt omsorg for barn helt siden barnehage alder, Jeg bestemmte meg for og jobbe med barn i alder av 14 år. Det er ikke mange som finner  ut av hva man vil i en alder av 14. Jeg ville også bli frisør, men det viste seg at det ikke var så lurt da jeg gikk på resturant og matfag, Jeg har vist for svak rygg. Jeg får vondt i kosryggen min når jeg står for lenge 

Men uansett. Det var broren min som fikk meg på den ideen at jeg skulle jobbe med hørselshemmende barn, siden han ble født hørselshemmed 


Day 5 En kjendis du liker godt

Det må jeg si er Cher Lloyd. Med en gang jeg hørte hennes første audisen på x factor ble hun favoritten min. Det som gjør henne spesiel er det at hun prøver ikke å etterligne en annen. Hun er seg selv og er ikke en sånn person aom lager video av seg selv nesten helt naken bare får å få fans av det   

Jeg liker veldig godt  stemmen hennes pluss. Å dere burde høre videoen der hun synger stay 

Den værste sangen jeg har hørt

Egentlig liker jeg hun dama her. Hun kan å synge, særlig den sangen sammen med Rihanna, den sangen er faktisk nydelig, men denne. Å herre min hatt. Det var ikke noe fin i det hele tatt. Det er faktisk det verste sangen jeg noen sinne har hørt  

Day 4 Noe du aldri kommer til å gjøre

Det er mye jeg aldri vil komme til å gjøre men det som står aller først på lista og det er å være utro. Jeg kommer aldri til og være utro. Det er noe det værste jeg vet. Jeg vil heller ikke delta i at en jente blir utro når hun skal være sammen med meg. 

Jeg vil heller aldri være falsk mot en person. Jeg bruker ikke folk. Har selv blitt brukt og det er noe av det mest sårende du kan gjøre mot en person som kankjse trodde du var en venn. 

Jeg kommer heller aldri til å slutte å bry meg om folk. Jeg er et mennenske som er opptatt av at andre rundt meg har det bra. Jeg hater å se en person lide en eksempel med det, den 22 juli, eller for meg 28 juli for det var da vi skulle se blomster havet i Oslo og da var det et par som hadde mistet sønnen sin, Jeg måtte bare si kondolerer. Det magiske med det var at hun smilte til meg og ga meg en klem. 

din største drøm

Stem på mine drømmer her 

http://www.1881.no/drommer/drommer?user=9481"></iframe

Min største drøm som er sikkert og som kan gå i oppfylleske uten og få tårer i øynene fordi din drøm går i vasken som å møte bestefaren din som kankje ikke vil ha noe med deg å gjøre, fordi han aviste to brev Mammaen min har sendt. Eller at jeg kommer til å få en sangpedagog, noe jeg ikke tror jeg kan få her på Gjøvik, for det er for få her i Gjøvik og hvis man skal få det må man vente i flere år til å få det

Den drømmen jeg tror er mer sikkert en de to andre er at jeg får sjansen til å svømme med delfiner. Jeg elsker delfiner og det var en gang jeg hadde sjansen til å svømme med en delfin, men det var ei som dyttet meg unna slik at det ble henne i steden. Dessverre så ikke de som kunne gi meg den muligheten det, så det ble henne i steden for  

Det beste parten for deg er at DU også kan få den muligheten 

vinn1881

Day 3 Relgion og tro

Jeg er troende. Jeg er kristen og er faktidk stolt over det

Jeg ble skristen ved alder av 14 år. Jeg husker som det var i går. Mamma var gravid og plustelig fikk jeg den følelsen at min bror kom til og bli født blind eller døv. Jeg fikk mest følelsen at broren min skulle bli døv. 6 monender senere ble det bekrefta at han hadde en genefeil som gjorde at han ble hørsels hemmed. 

En annen eksempel var i begynnelsen av 2011. Jeg var på vinterfestival sammen med koret. Det var en korsamling. Jeg var egentlig ganske deppa. og var rett og slett deprimert, men så plustelig ba jeg bare og takket gud for at jeg har det mye bedre en det jeg hadde takket han for at det vonde i livet mitt nå er over. og etter det ble jeg et bedre menneske  

Jonas Philipe Svendsen min nye spaltist.

Eller ny og ny dette er faktisk første gang jeg gjør dette. Det var han som faktisk kontaktet meg og kom med dette tilbuddet som jeg vil prøve ut 

Hei Kim Danial sine lesere.
Mitt navn er Jonas Philipe Svendsen de fleste kjenner meg igjen fra tv2`s oppgrader. eller kanskje mine elleville stuns på Youtube.com som butterboy parodi eller noe slikt.
men Jeg er nå altså Km`s nye spaltist. her skal ha ulike temaer og ta opp ulke teamer her på www.danian.blogg.no Jeg er Jonas Philipe Svendsen 19 år fra Vinterbro Jeg har opparbeidet meg masse erfaring innen media og blogging allerede via. kjendislekkasjen.no og ulike blogger. Men for at dere skal bli ordentlig kjent meg så kjører vi enn spørsmålsrunde du kan ofc. være anonym og det skjer på www.formspring.me/JonasPSvendsenskriv kodeordet kim i teksten så poster det på danians blogg:)
dere er lovet 100% anonymitet og kan stille spørsmål om alt mulig Beskrivelse: Beskrivelse: http://static.ak.fbcdn.net/images/blank.gif


Day 2 Dine 3 favoritt serier

Once opun a time Gode og onde dager Hotel cæsar Jeg har noen andre serier men  disse er de jeg ser på hver eneste gang det er på tv Day 1 Topp 10 filmer

Hehe jag gadd ikke å ta bildene på full størrelse hehe, men her er mine topp 10 filmer 

1 Titanic. Den tror jeg kommer til å bli nr 1 LANG tid. Jeg vet ikke hvorfor, kan hande det er basert på en sann historie og at det virkelig går inn på deg at detaljene på åssen båten sank er helt korekt som du ser på filmen  2 Harry potter. Jeg bare elsker Harry potter og fantazy generelt 3 Twiligt måtte tenke litt om denne skulle få andre plassen, men den fikk en 3 plass. Elsker Kristen stawart hun er favoritt skuespilleren min 4 Avatar. den er og bli bra synd at 2 ikke kommer før 2014. Det er å lenge til buhu 3 kommer i 2015 gleder meg 5 Eragon. Jeg ble sint da de sa at de ikke skulle spille 2 og 3. Filmen er jo bra 6 hachico a dog story. 1 jeg elsker hunder og så er historen sann og filmen er bare nydelig 7 Naria 3. 3 er den beste. Har en folelse at denne er den siste filmen selv om det er 7-8 bøker ta den er ikke sikker hehe ¨8 eight below. Denne filmen er nylig sett og den er bare nydelig og se, du ser vilje styrke og ja du mp se den 9 The last song. Jeg så faktisk den på skolen og jeg hadde glemt hvor fin filmen er. Den er jo trst, men filmen er bra 10 Ringenes herre  Lenge siden jeg har sett dem har tenkt og kjøpe filmene på nytt siden de andre er ødelagte hehe 

 

Hva er deres topp 10 filmer ?