Jeg har begynt på kor

Et av mine sterke ønsker etter at Tensing gikk i oppløsning og jeg rett og slett ble for gammel til det, var å finne meg et kor. Selv om litt usikkerhet om jeg treffer toner og slik føler jeg at dette er noe jeg mestrer og virkelig har lyst til.

Så jeg har startet i et gospel kor. Det passer meg helt fint og jeg syns det er utrolig norsomt  det jeg også syns er utroooolig morsomt er et jeg får tilbake meldinger om at jeg synger rikrig toner. Selv om min usikkerhet.

Da jeg startet i tensing som 14 åring. Hadde jeg ingen verdens ting av erfaring, så ble jeg ofte den femte tonen som ikke skulle være der. Og det rok noen år og finne ut hvilken toner som var riktige og ikke.

Jeg håper jeg blir like glad i å synge på dette koret hvis ikke mer. Miljøet der er betraktelig mye bedre en det var på tensing. Så vi får se. Hva som skjer. Sang er noe jeg brenner for og har lyst til å bli flinkere på.

Stressende å nave

Først vil jeg bare undestreke at dette er en ting jeg aldri hadde lyst til. Målet mitt var å jobbe og åssen jeg kom meg inn på nav systeme er en mysterium i seg selv, men jeg naver og sånn er det.

Jeg har nå siden oktober vært i praksis plass på dyrego. Noe jeg trives så utrooolig med, og mitt ønske er vell at butikksjefen kan si at jeg kan få jobb der. Men fortålig nok har de nok ansatte, så får prise meg heldig at jeg får jobbet der en gang i uken noe jeg gleder meg hver gang til. Men via nav.

Å jobbe der får meg til å føle mestring selv om  noen fin justeringer her og der er vell kanskje noe å pirke seg flinkere til, men det kommer. Jeg begynte der i oktober i fjor. Så det vil si at jeg skal ha tiltaks penger for en gang i uken og resten livsopphold fordi jeg bor på egenhånd. Og jeg må jo klare meg selv.

Jeg får ca 5800 kr i måneden. Det er minste kravet. Jeg får så lite penger at nav må betale husleia og strømmen min for hvis ikke så havner jeg på minus etter å ha betalt husleia. Kankje rå til strøm hvis den hadde vært på under 1000 kr, men det er jo den ikke i disse dager. Men heldighvis betaler nav dette for meg.

Jeg må ta melde kort for de dagene jeg har jobbet, og her kommer det som gjør meg stresset, sint og ikke minst frustrert. 3 følelser jeg ikke pleier å føle så mye ta. Jeg skulle sende meldekort i helgen. Men det kunne jeg ikke fordi jeg hadde ikke fornyet tiltaket selv. Noe jeg ikke viste noe om fordi noen fra nav fortalte meg at dette skjer automatisk alså feil informasjon fra nav. Jeg ringte nav i dag, og de sa at jeg måtte fornye meg som arbeidsøker får så søke tiltaks penger. Fikk veiledning  men, det funket ikke. Jeg ble satt over til en annen og den personen sa at det var en sperre der som gjorde at jeg kunne ikke sende inn søknad om fornyelse om tiltaks penger.

Det er på dette punktet jeg bare kunne ønske jeg kunne søke rett på ufør. Eller bare fått et tilbud på en jobb. Jeg har virkelig prøvd å få meg en jobb. Jeg har send hundrevis av jobbsøknader uten hell og lykke. Og skjenner at stresset om når jeg får penger stesser meg helt. Det er ikke ikke greit å bli behandlet slik og føler at begeret snart går over. Det er ikke ofte jeg klager. Men nå måtte jeg bare få ut fistrasjon og sinne

Jeg ber om at dette skal ordnes så fort så mulig.