God påske alle sammen

Hei og god påske. Jeg skal egentlig ikke så mye i påsken enn at jeg skal til Sverige i påskeaften. Jeg gleder meg kjempe masse på tanke med at jeg kjeder meg veldig mye hjemme hehe, men sånn er det når man ikke har noe å gjøre lenger.

Men jeg gleder meg masse. Har spart litt til denne turen, så nå blir det onkelig shopping på meg hehe. 

Hva skal dere i påsken da og ikke minst ha en herlig påske alle sammen.
Insurgent Filmanmeldelse

Hei folkens, på tirsdag så jeg filmen insurgent sammen med noen venner, og i går tok jeg en spontan tur til kinoen får å se den en gang til, og her er min anmeldelse. Hvis du ikke har sett den, se den og så kom tilbake, for jeg kommer til å prate litt om hva som har skjedd i filmen, og jeg vil også høre din mening om filmen.

Ok da starter vi. Jeg for min del på tross at dem gjorde en del forandringer. Syns jeg filmen var drit bra, og syntes aldri at filmen var kjedelig. Det var alltid noe som skjedde og skuespillerne var utrolig flinke.

Det som ikke var i boken var den boksen noe jeg egentlig syns var genialt, så det plaget meg aldri at den ikke var med i boken, men i filmen. Tris og Four kranglet en del i boka. Det ble ikke vist i filmen. Det syns jeg var like greit, for det forholdet som ble vist i filmen var mye bedre selv om den i boken også var bra. Det som kanskje var litt rart siden Marcus var en del med i boka, var at Marcus ble ikke vist så mye på filmen. Slutten var litt forvirrende med tanke på åssen det endte med boka og at det så ut som at på filmen at det ikke skulle komme flere filmer. Pluss at det var en ting jeg ville at dem skulle ha med som ikke ble med som at Tris fikk noe i drikken sin som gjorde henne like glad. Den var jo bare sykt morsomt i boken, men som jeg savnet i filmen.

Generelt fra bok til film kommer det alltid til å Være noe forandringer, eller så kommer vi uansett til å bli skuffet hvis det skal være helt prikk lik boka. For da vet vi akkurat hva som vil skje i filmen. Pluss at i bøker er det som regel en jeg person, og da får vi bare se det fra jeg personens perspektiv.

Men alt i alt var det en sykt bra film med action og romanse. Så jeg gir filmen en 6.

Hva er deres mening om filmen ?

Når ting ikke går din vei

Uff trodde ikke at dette skulle gå så inn på meg, men det gjorde det. Jeg var på visning på en leilighet. En utrolig fin leilighet, og jeg så får meg at jeg kunne sette meg til ro der å bo der og ikke tenke på at jeg blir tett i bringa pga vegg til vegg teppe. Og alt det andre som er en den leiligheten jeg har nå . Jeg tørr ikke å slippe ut katta mi fordi hus eierens katt ikke er kastret og slåss mye. Så gud vet hva salgs sykdommer den stakkars katta kan ha.

Det Værste av alt var det at jeg hadde en god følelse om at jeg kom til og få den og gledet meg til å høre at vi har valgt deg, men det ble ikke slik. Jeg vet jeg burde ikke tenke slik og det kommer flere sjanser, men det er jo ikke bare det som surrer rundt i hodet mitt

Det går heller ikke bra med jobb fronten, og noe jeg ikke vil er å havne i den ubelansen jeg hadde før jobb kurset med seine legge tider  og surr med mat vanene. Jeg er jo tynn nok som jeg er.

Jeg føler jo selv at jeg har gjort en god jobb, og jeg kunne ikke ha laget et bedre søknad og CV,  men alikevel ser jeg andre i jobb klubben som får opp til flere intervjuer og opp til flere jobb muligheter,  mens jeg ikke får et eneste intervju en gang. Føler jeg bruker så mye energi for ingenting og det blir en negativ boble i huet mitt.

Så akkurat nå føler jeg meg litt nede dessverre , men godt jeg har vakringen min Nala til å trøste meg litt

Jeg synger Through All Of It av Colten Dixon

Hei folkens. Jeg har endelig kommet med en ny cover. Denne gangen er det bare stemmen min som er i fokus. Det var ikke karaoke versjon av sangen, pluss at dataen min er ute av funksjon dessverre.

Jeg elsker denne sangen og den beskriver meg veldig my,e og Colten Dixon er en herlig artist som jeg har så lyst til å møte. Selv syns jeg det ble bra. Noen toner klarte jeg ikke, men sånn er det av og til.

Hva syns dere ?
Dataen min er fuckt up

Hei folkens. Det er noe galt med dataen min og det ser ut til at det bare er å spare til en ny en, og det kan dessverre ta seg sin tid.

Så får det meste framover blir det mobil blogging. Men jeg håper dere syns det er greit ? I allerfall håper jeg det hehe

Jeg kan jo fortelle litt om mine framtids planer. Jeg skal en tur til Sverige  igjen og denne gangen har jeg spart litt så nå kan det hende det blir litt mer shopping en det har Vært tiligere. Så det gleder jeg meg til å vise dere.

Dere får ha en strålende dag videre og så blogges vi

Dagen min i bilder

I dag skal jeg vise dere min dag i bilder

Tok med meg bror og så på filmen Hjem. Den anbefaler jeg alle å se både for store og små.

Så gikk vi på M,C Donalds spiste litt der

Så gikk på CC og var litt på aktiviteter der på grunn av  supise price dager

Hva har dere gjort i dag ?

Sorry lite blogging

Hei folkens. Beklager lite blogging. Men har data problemer og da blir det litt vanskelig ang bloggen. Det skal bli ordnet, men vet ikke helt når. Pluss at det er litt lite på inspirasjons fronten, så må jobbe med den biten. Men lover at jeg kommer tilbake, om Ikke på fult så kan jeg si det at jeg skal klare å blogge litt oftere en det jeg gjør nå. Men til da så håper jeg dere har det fint. Setter stor pris på at dere er mine lesere. Tusen takk, så snakkes vi

Typsk toppblogger

Viktig dette er bare første inntrykk Jeg bare så fort igjennom bloggerne og skumleste igjennom innleggene 

Jeg har sett litt på toppbloggerne og noen skjønner jeg at de er topp bloggere mens noen syns jeg er bare vanlige bloggere. så her kan jeg gi dere punktene på hva topp bloggere har nå til dags  

  1. Bra utseende og bra kropp
  2. Topp kvalitet bilder
  3. Kjendis noen av dem er er kjente 
  4. Blogger hver dag 
  5. Ung mamma 
  6. Jenter

Altså det er ingen hemmelighet at det er jentene som har mest lesere .Av topp 15 bloggere  på blogg.no er det bare 2 av de som er gutter. Men en ting lurer jeg på. Hvor er de som virkelig har noe å skrive om bortsett fra hverdagens dems og innkjøp. Hva med inspirasjons bloggere som blogger om forkjellige erfaringer her i livet og nå snakker jeg om livs erfaringer av forkjellige temaer 

Hva mener dere og har dere noen bloggere som dere syns fortjener å være i topp 15 ?

My new style

Hei folkens. Nå er jeg 22 år gammel og har funnet ut at jeg har skiftet stil. Som for eksempel før gikk jeg nesten aldri med skjorter, men nå begynner jeg å like dem. Men jeg er forsatt sånn at jeg er veldig kresen på det, så må nok velge skjorter selv. Jeg er også slik at jeg vil nå prøve ut nye farger. Ser dere lignende rosa fargen der ? Hvor kult blir ikke det med en hvit skjorte under, eller så kan genseren være lysegrønn kanskje ? Syns jeg ser det for meg og tror jeg ville ha kledd det kjempe fint.

Jeg liker egentlig å kjøpe klær i butikkene, fordi da kan jeg prøve og se om dem passer og kler meg. Jeg tenkte at mye av de klærne jeg ikke bruker skal vekk og bli erstattet med den nye meg. Vet ikke hvor langt tid det vil ta, men det skal bli gjort 

dette er litt den nye meg mere slike strikke gensere. og  OSV. Hva syns dere forresten ?7 Second Challenge With Lene Jeanette

Jeg syns dette var veldig morsomt, og jeg tror jeg vil utfordre meg selv med flere challanger, for jeg syns dette var veldig gøy, og man kan snu en dårlig dag opp til en positiv dag. 

Hva syns dere og skal jeg prøve ut flere challanger ?

 

Lyst på flere lesere på bloggen din ble med på denne gruppen her og ta med dine blogg venner med på det og så skal du se at du får flere lesere 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/?fref=ts

instagram february

Hei alle sammen enda en måned har gått forbi og jeg føler det går skikkelig fort, og siden vi er på en ny måned tenkte jeg å vise dere de fineste bildene jeg har tatt på instagramen min. 

Det er forsatt mange bilder av kattunge pluss den katten jeg hadde når jeg var 12 år gammel. Hva syns dere om bildene ?

Instagram danian92
Twitter kimddaa

Lyst på flere lesere på bloggen din ble med på denne gruppen her og ta med dine blogg venner med på det og så skal du se at du får flere lesere 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/?fref=ts

Da blr det sparing på gang her

Jeg er litt lei og si til folk at jeg har ikke rå til og kjøpe ditt ,har ikke rå til og kjøpe datt, Så nå skal jeg spare. Spare til onkelige sko, bedre stekepanne. Generelle ting jeg trenger og må ha, og kanskje til slutt en reise til utlandet. Jeg får ikke så mye penger, men kanskje jeg skal spare 200-400 kr i måneden. for se åssen dette går hehe 

Sånn er det å være på nav man får ikke så mye penger, men man kan gjøre det beste ut av det .  Noe av det første jeg må spare til er sterelisering til katten min. rett og slett jeg vil ikke ha dette ansvaret for meg med kattunger igjen. Det er mer arbeid enn man skal tro skal jeg si dere. Akkurat nå sparer jeg litt til Sverige turen jeg skal til i begynnelsen av april. 

Man må ha riktig innstilling. sånn er det bare hehe. Sparer dere noen penger i måneden ?

Vinterlyd med gode venner

I går  var jeg på vinterlyd sammen med mine gode venner. Hildegunn, Tonje Maria og min tvilling søster Maria. Vi var det rundt kl 17 og det var mange flotte artister og konkurranser der. Det var faktisk første gang jeg har vært på vinterlyd, og jeg ble positivt overasket. og jeg koste meg kjempe masse. Det ble ganske kalt til slutt, men dette er noe som ikke skjer hver dag, så da må men gripe sjansen.  Er dere ikke enig ? 

Skal dere på vinterlyd ? og har du gitt noen penger til kreft foreningen ?Memories Of My Lovely Kittnes

Jeg ser mye på denne videoen her. Går tilbake til minnene. Alt den latteren jeg fikk ta de og ikke minst kosen jeg fikk særlig fra Simba som var kosegutten mn. Nala har vært helt fantastisk mor. og egentlig satt meg i andre rekke. Så ikke mye kos fra henne, men det har forandret seg etter kattungene ble borte. Jeg kommer til å savne de, men jeg vet at dem har fått seg en flott familie. og bare å vite det gjør det lettere for meg og gi slipp på dem 

Da har kattungene fått seg et hjem

På mandag fikk Kovu et nytt hjem. På torsdag dro Saios og min kjære Simba som jeg har fått et sterk bånd til. Ikke bare på grunn av fargen, men fordi han tok seg tid til meg. og jeg rakk og bli utrooolig glad i han de 13 ukene han var hos meg. Det hjelper mye med at Simba er nå hos min Far og Randi, for da kan jeg se han av og til

Jeg tok det litt bedre en det jeg trodde jeg skulle gjøre. Jeg fikk noen tårer før Simba skulle bli hentet, men det hjelp veldig at han ville kose med meg omtrent hele tiden før han ble hentet. 

Jeg har laget en minne video av de tre små nurkene og den kommer i morgen, så håper dere vil se den ;)