Gjør dette deg til en fæl preson ?

Denne tanken kom plutselig opp i hode mitt her om dagen, og jeg tenkte jeg kunne drøfte dette litt sammen med dere, og høre hva mener dere om dette? Ok nå begynner jeg.

Jeg mener det at man skal ta vare på vennene sine uansett hva, De gode stundene og de dårlige spesielt de vonde, men noen ganger vokser man bare ifra noen av vennene sine. Hva skal man gjøre da? Eller den vennen er kun negativ, baksnakker alle, og du er redd for at hver gang du ikke er med den personen, så baksnakker han/hun deg. Hva gjør man da ? Gjør det deg til en fæl person hvis du føler det at du ikke lenger har lyst til å vøre venn med den personen lenger ?

Jeg har en venn jeg ikke helt tror kan ha som venn lenger. og når jeg tenker det, får jeg dårlig samvittighet. For når alt kommer til alt, så har vi jo hatt gode stunder. men det har vært stunder der jeg har følt at den personen har dratt meg mer ned enn opp. Noen ganger må man tenke på seg selv, Men åssen håndterer man dette på best mulig måte og gjør dette deg til en fæl person med å tenke på seg selv av og til ? Det syns ikke jeg. Det er måten du gjør det på.

Det fins en forskjellige måter og håndtere dette på. Du kan ignorere den personen helt med og ikke ha kontakt i det hele tatt. Du har på en måte hvisket den personen ut av livet ditt for godt. Jeg har selv vært der, der personen som jeg før var veldig god venn med latet som at han ikke skjente meg, og den følelsen er ikke noe godt. Jeg lever ved den regelen at jeg gjør ikke ting mot andre som jeg ikke vil at andre skal gjøre mot meg.

Eller du kan forsatt ha litt kontakt. Hvis du ser den personen på gata, vær hyggelig si hei og gå videre, kanskje veksle noen få ord. Selv om man finner ut at man ikke passer som venner mer, trenger man ikke å være uhøflig og late som man ikke skjenner den personen.Det er denne løsningen jeg er for. Da håndterer du dette på en voksen måte, og du kan komme ut av dette med en litt bedre samvittighet.

Det er også den letteste måten som er at begge føler det samme, og begge syns det er greit å ikke ha kontakt med hverandre mer. Problemet løst, men det er jo ikke alltid du er så heldig.

Hva mener dere ? Hva er det beste løsningen for dere ?

Må man være slem og negativ får å få lesere ?

Hei kjære lesere. Jeg føler er at hvis du skal ha lesere. Så må du være slem, eller du må nesten skrive det slik at det er verdens undergang for deg. Ok det var litt og ta i med tanke på det siste der. For jeg er jo for at man skal skrive sine livs erfaringer, og at du kan hjelpe andre med det. Det er jo det jeg liker med denne bloggen, At jeg kan skrive det jeg har opplevd og kanskje hjelpe folk med det. 

Men vi kan ta en blogger som jeg syns passer veldig bra til det jeg snakker om.  Det er selvfølgelig Rene. Jeg vil med det si. Jeg har ikke noe imot han. Jeg skjenner han ikke og han er sikkert en flott fyr. Men når det er sagt, så er jeg litt imot det han blogger om. Han tar private facebook melinger og henger ut den personen han snakker med ut på bloggen sin og er rett og slett er slem. Ja jeg syns han er slem. Han tar til og med naken bilder ut på bloggen hans. Ja jeg vet det han vil ha oppmerksomhet, og jeg kan forstå det veldig godt. Jeg og vil ha like mange lesere som han, men jeg vil ikke henge ut folk for å få lesere. Slik er ikke jeg.

Så kjære Rene, Du bryr deg sikkert ikke om dette uansett, men jeg håper du klarer å blogge om noe annet, for jeg syns noe av blogg innleggene dine er brae, men og henge ut folk syns jeg du kan spare deg for.

Når det kommer til det andre har jeg egentlig ikke så mye å si. men det er jo litt trist å lese at en person ikke kan se det positive selv om det bloggeren skriver om har det mer negativt enn positivt. Men til dere da. Det fins alltid et lys i enden av tunnelen. Du må bare jobbe med å komme deg til det lyset. Det er bare du som kan hjelpe deg selv igjennom dette,. Om det er samtaler, eller bare det å ha orden rundt seg. eller andre ting, så gjør det. Det viktigste er at du selv sier til deg selv at du fortjener å ha det bra.

Ta for eksempel meg. Jeg har tvangstanker. Jeg har snakket med en psykolog og nå bryr jeg meg ikke lenger om de, selv om at noen ganger, så kan de være intense. Jeg har gått ned 3 kilo. Jeg syns jo det er veldig fælt for meg, men jeg ser jo at nå spiser jeg litt mere, og kanskje det vil ordne seg ettervert. Jeg er nesten helt framme ved lyset, og jeg gir meg ikke får jeg har tatt den.

Hva er deres tanker rundt dette ?

Legen

Denne uka her er det mye på time planen. I går var jeg hos tannlegen. Hadde mindre hull en det jeg trodde haha. I dag var jeg hos legen, og i morgen skal jeg på DPS. Uansett hos legen tok jeg opp masse forskjellige ting som vekttapet. og det med at jeg er litt plattfot og har litt plager i kors ryggen, så har vært på nav og søkt litt hjelp ang onkelige sko med hjelp av min fast lege. Tok også noen blod prøver  

Badevekta mi viser litt feil. Jeg veier 47,5 og ikke 46,5, men jeg har allikevel gått ned 3 kilo, som er veldig mye til at jeg veier så lite som jeg gjør. Jeg og legen ble da enige om at vi skal følge dette litt opp og skal ta ny kontakt med henne om 1-2 monender. Jeg har jo blitt litt flinkere til å spise. så får se etter den tid. Skal nok nevne det med vekten på DPS i morgen også.

Ellers nyter jeg det flotte vår været vi har fått nå.Hva gjør dere ?Pokemon Sound Challenge

Hei, det er lenge siden jeg har tatt en Challange  video, så her får dere noe som kalles for Pokemon Sound Challenge. Dette syntes vi var sykt morsomt, og det er bloopers på slutten som er verdt å se hehe

EnjoyVil du ha flere lesere

Hei jeg har lyst til å hjelpe Deg med flere blogg lesere. Alt Du trenger å gjøre er å bli medlem på denne gruppa her. Jo flere som er med, jo flere lesere får Dere lesere. Får at vi skal klare dette med at Du skal få flere lesere, håper jeg dere vil dele dette videre. Sammen skal vi alle klare å få flere lesere.

Det fins mange flinke bloggere som fortjener litt flere lesere. Hjelp ,meg med det. Bli medlem på denne gruppa og del dette videre. https://www.facebook.com/groups/408941662547486/?fref=tsGått ned 3 kg (46 kg)

Noen av dere som har lest bloggen min lenge, vet det at jeg sliter å gå opp i vekt. Jeg veide før 49 kilo. Nå veier jeg dessverre 46 kilo. Jeg må være ærlig å si at jeg ble litt sjokkert. Jeg er tynn nok i fra før av. Jeg trenger ikke å gå mer med i vekt. Jeg skal jo gå opp. Skulle jo ha veid over 60 kilo.

Men jeg har en glad nyhet blant det triste. Viktig og se positivt i alle situasjoner, selv om det er mer negativt en positive. Jeg har begynt å lage mer mer mat. altså middag. Jeg må jo prøve. Det med mobbingen med restaurant og matfag er jeg jo ferdig for lengst, og jeg vil ha alt vekk. Jeg vil jo like å lage mat igjen, og nå har jeg jo det mye finere rundt meg. Det kan også hjelpe litt på.

Så jeg gjir ikke opp. Dette skal ikke psyke meg ned


Dette skal jeg spare til

Ikke nok med at jeg har det rent hjemme, og har det bedre psykisk, men jeg har begynt å bli utrooolig flink til å spare, på tross at jeg får livsopphold av nav.

Jag sparer til mye jeg nå. I august skal jeg og min søster til ADHD treff i drammen. Er snart helt ferdig med sparingen der. Jeg har også bestemt meg at jeg må også ta vare på meg selv, og skal da spare til onkelige sko og sandaler. Så jeg gikk på CC her om dagen å prøvde på meg sko og sandaler.

Jeg sliter dessverre med litt vond rygg og er i tillegg litt plattfot. Pluss at den ene foten min tåler ikke sko varme. Da hovner den seg opp og jeg får ekstremt vondt. De jeg fant var ikke de billigste, men når jeg tok på med de skoene dere ser på bilde, ble ryggen min med en gang lettere, og jeg hadde ikke så mye tyngde. Helt fantastisk var det. 

Det er også andre småting jeg må spare til og hvis jeg ikke får reparert dataen min på et hvis, må jeg bare spare til en ny en.

Hva med dere. Er du flink med å spare ?Aldri hatt så lite tvangstanker på lenge

Fy søren livet mitt er herlig nå. Ja jeg har ikke en jobb, og kunne ønske jeg hadde det. For da slipper jeg å gå på veggen av kjedsomhet som jeg føler noen ganger. Men kom igjen a. Noen av dere vet at jeg sliter med tvangstanker. Jeg har dem enda, men jeg har dem ikke daglig, jeg har dem heller ukentlig.

For de som ikke vet at jeg har slitt med tvangstanker. så gikk mine tvangstanker ut på at jeg skadet familie og venner, drepte de, jeg kom utfor en ulykke der kroppsdeler ble revet av og masse blod, tvangstanker om kreft. OSV.

Grunnen at jeg har det så bra som jeg har det nå, tror jeg faktisk er at jeg har tatt meg selv i nakkeskinnet og ryddet leiligheten min. På grunn at det er faktisk er sant at du har det slik leiligheten din ser ut. Den værste perioden min da jeg trodde på tankene mine, var den tiden leiligheten min så skikkelig rotete ut. Nå er det jo skinnende rent og jeg har ikke hatt det bedre psykisk.

Jeg kommer nok alltid til å slite med tvangstanker. siste tvangstanken min var på mandag. De tankene gikk ut på at personen og hunden foran meg skulle bli påkjørt av en bil, og hunden ble revet opp og døde. Det skjedde jo ikke. Jeg vet nå etter psykolog timene, at mine tanker kommer ikke til å skje.

Så til deg som sliter. Du har kanskje ikke så mye energi, men prøv ditt beste, ta litt om gangen Dette vil du klare. Rydd der du er og du er et steg videre til et mye bedre liv som du virkelig fortjener. JEG ha troa på deg. Ha troa på deg selv. Du er din egen herre over deg selv.


Jeg synger I Can't Make You Love Me

Hei folkens. Da var det å tide med en ny cover ta meg. Jeg er ganske fornøyd med denne sangen her. Jeg kunne kanskje klart litt mer innlevelse hvis musikken var med, men tonene går for høyt for meg, og jeg ville gjøre min egen versjon ta denne nydelige sangen. Pluss det var noen små toner som sprakk bittelitt, men bortsett fra det. syns jeg klarte det fint.

Hva syns dere ?


Dømme folk etter Tv programmer

Håper så mange av dere vil dele dette innlegget her videre. Jeg legger vekt på.

Paradise Hotel. Farmen OSV
X factor. Idol, The Voice OSV
Hotel Cæsar.

Men dette gjelder også generelt alle reality ptrogremmer, filmer og Tv serier.

Dette syns jeg egentlig er et viktig tema. For det er mange som dømmer folk etter TV serier og riality programer, som Paradise Hotel. Sæææærlig Paradise Hotel.

Paradise Hotel, Farmen OSV
Det syns jeg er  trist. Dette er en dag satt inn på 42 minutter. Sier en deltager en setning feil, så kan produsentene sette den personen i et dårlig lys. Pluss det skjer mye der som vi ikke ser og som blir klippet bort. Fordi her er det 24 timer satt ned til 42 minutter, og det er nok til at en blir satt i et dårlig lys. For vi får ikke med oss alt som skjer og da for vi ikke med oss hele situasjonen heller. Pluss det er et spill. De er i alianser. De er igåse tegn fiender på hotellet, og det betyr det ikke at de er fiender utafor hotellet.  Det gjelder andre riality programer også, som Farmen, Robinson OSV.

X factor, Idol, The voice OSV
Jeg og er et bevis på at dem setter inn ting som ikke er helt sant og med det kunne de ha satt meg i et dårlig lys mer en hvis dem ikke hadde mikset og trikset, men det jeg sang var ikke det peneste heller hehe. Jeg snakker selvfølgelig om X Factor. Noe av det som kom på tven, satte de inn de værste tonene for å gjøre det slik at jeg sang dårligere. Pluss de tok inn en kommentar som ble sagt til en annen. De gjør jo det får å underholde oss og det står at de kan gjøre det i kontrakten du får når du melder deg på. Men uansett på tven sa Marion Ravn at det virket som jeg hadde dårlig selvtillit og at jeg burde øve litt mer i speilet. Det hun egentlig  sa var at hun så at sang var noe jeg elsket og hun takket meg for at jeg kom.

Hotel Cæsar
Vi kan også ta med Hotel Cæsar. Dere som følger med vet hvem Edvin var. Helt enig han spilte en fæl person og jeg hatet han. Men jeg hatet karakteren hans. Ikke han som person. Her må man se forskjellen på tv serie og virkelighet. Han som spilte Edvin fikk draps trusler og folk kom personlig bort til han og sa han var en fæl person. Han er jo en skuespiller, men da betyr det bare at en er en god skuespiller

Så ikke dømme folk helt fullstendig. Særlig  på tv programmer og særlig Paradise Hotel eller andre Tv programmer. Folk er unike. Folk gjør feil. Jeg har gjort mange feil, men jeg har lært av mine feil. Noen lærer mens andre ikke. Slik er verden.

Ekstrem makeover

Jeg må ærlig si at jeg har aldri turt å vise leiligheten min, og det er det mange grunner til. Men hoved grunnen er vell det at jeg har ikke vært den personen som har vært flink med å rydde. Det skal endres på. Det sies at man har det slik huset ser ut. Kan hende det ikke gjelder alle, men er sikker på at det er slik i fleste tilfeller. For meg er det så sant man kan få det til. Da jeg sleit som mest, var leiligheten min som en bomba horehus (ordtrykkk). Nå er det skinnene rent og jeg smiler fra øre til øre. Herlig er det

Her ser dere sofaen og bordet. Helt ærlig så trenger sofaen min en rens. Men det står på planen. Det er her jeg sover, så jeg hadde egentlig hele tiden sofaen som sovesofa. Det skal endres. Hver gang jeg står opp skal dyna og alt sove utstyr ned.

Jeg har også ryddet hyllene, og gjort det mye finere en det det var. For før var det bare helt kaos.

Så er det badet. Hvor skal jeg begynne hehe.

Jeg har vasket klær til den store gullmedaljen. Når det var på sitt værste, var kles bunken høyere en vaske maskinen (flaut)

Klesskapet hehe må le. Jeg har aldri klart å lukke skapene igjen helt siden jeg flyttet hit sommeren 2013 . Det har rett og slett bare vært så mye kaos der at det har ikke gått an helt til nå, og se så fint det ble.

Så var det kjøkkenet. Det var det mest kaotiske stedet i leiligheten. Ikke rart siden jeg gjorde det til kjøkken og roterom. Ikke nok med det men det har Vært maur og banan fluer også.

Jeg tok alt ting som tilhørte huseieren, og tok det i garasjen hans som vil si ganske mye.  Som et utrolig slitt teppe og bilder. Hvis man skal sammenligne før og etter så er det ikke gjenkjennelig. Det var også veldig mye som var under bordet og som dere ser er det veldig forminsket nå. Det var omtrent halve gulvet før.

Dette er bak kjøleskapet. Det var her det fæle teppet og bildene var som jeg har tatt vekk. Jeg tok en stol og satte mikrobølgeovnen der i stedet. Siden før så var den på gulvet.

Her er det nesten helt perfekt. Jeg har bare oppvasken igjen og som dere ser, er ikke det mye. Her har jeg vasket inni og utapå skapene. Organisert det som er inni, slik at det er lettere å finne ting jeg skal ha. For å si det slik dette skulle jeg ha gjort for leeeenge siden.

Hva syns dere ? Jeg syns det er helt herlig.

Til deg som sliter. Det er du som bestemmer åssen du skal ha det. Det hjelper å rydde i huset og ha orden omkring deg.

'


Innkjøp fra Sverige

Hei kjære lesere. Sorry for at det tok så langt tid før jeg fikk tatt videoen på bloggen, men sånn er det når man ikke har data lenger og har kun mobilen å blogge på hehe.

Jeg kjøpte masse i Sverige som dere ser og i videoen viser jeg også de fine tingene som jeg kjøpte litt nærmere. Som de te lysene, dragen og klore stativet til katta mi. Pluss det vanlige man kjøper i Sverige. 

Hva syns dere om mine innkjøp fra Sverige ?


Herlig Sverige tur.

Hei mine flotte lesere. I dag har jeg vært  i Sverige og jeg hadde det kjempe koselig med bestevennen min Lene og kjæresten Thomas.

Jeg har kjøpt utroolig mye. Ikke rart heller når jeg har spart 1600 kr og brukte opp alt sammen. For å si det slik det er trangt i bilen hehe for det er jo ikke bare jeg som har shoppet  (sitter i bilen må)

Jeg har kjøpt masse forkjellig ting som jeg skal vise dere på video. I allerfall det meste hehe. Så for dere ha en forsatt floss påske aften.

Hadde jeg vært millionær ville jeg

Forsatt lett etter jobb. Jeg hadde høyst sannsynlig gjort dagene mine bedre med at jeg kunne gjøre mer enn det jeg kan nå. men jeg vill forsatt lett etter jobb. For det og være hjemme hele dagen uten og ha noe å gå til, tro meg det er ikke gøy. Særlig i lengden

Særlig for meg som trenger litt faste ting livet for at jeg skal fungere. Nå etter jobb klubben har jeg heldig hvis ikke klusset med søvn rytmen, men jeg venter til at den skal dette av. I mat fronten derimot  har jeg dettet av dessverre. og det vil ai at jeg spiser lite. Så derfor hadde jeg vær millionær hadde jeg forsatt lett etter jobb for å holde vanene mine i sjakk og for å ha noe å gå til i hverdagen noe som jeg verdsetter høyt

hva hadde dere gjort hvis du hadde blitt millionær ?