13 reason why. Er serien farlig ?

Hei jeg har sett noe av det og hørt folk som sier ting om serien. Og tenkte og drøfte dette sammen med dere.

Jeg har vært igjennom alt serien handler om. Mobbing OSV. Til og med hvert inne på selvmordstanker. Men nå skal jeg ikke avsløre alt som har skjedd i serien for dere som ikke har sett serien.

Vi kan ta Paris Jacksons sin mening om serien som du finner her, men her er min mening og hva jeg drøftet om

Jeg personlig likte serien kjempe godt. Det var bra forklart og det virket ekte og troverdig. Jeg kjente igjen mye av følelsene som serien viste meg  etter mine egne erfaringer. serien traff blink der. Da jeg leste artikkelen (link ovenfor) og drøftet det etter på , så må jeg nok si meg en del enig med Paris Jackson. Det Kan være en en  mer skade en godt for noen. Og for noen som er følsomme og som samtidig har en deprisjon opp i det hele burde kanskje tenke seg 2 eller 3 ganger om at er dette noe som kan påvirke meg negativt så kankje vente til man har blitt friskere. Men det kan også virke motsatt. Det tror jeg er fra person til person

Jeg personlig hadde jeg hatt selvmordstanker mens jeg så på serien. Tror jeg dette hadde vært godt for meg og se. Jeg tror jeg hadde vendt meg om med og handle  med disse tenkene jeg haddde. Uansett så er jeg veldig sikker på at det var ikke poenget Selena Gomez ville fram til med serien når hun tok på seg ansvaret med og være en del med og lage serien. At dette kunne trigge folk til å ta selvmord . For åssen skulle man ha laget et slik serie? Jeg tror at uansett åssen man hadde laget en slik serie. Så hadde det hadde vært posetive og negative ting ved en slik serie no matter what.

Hva er deres mening om dette ?