Dette var godt

Det var virkelig godt å komme seg litt bort fra alt stress og mas og være over et annet sted. Selv om Humøret mitt var som en berg og dalbane, og ble fort sliten, så var helheten veldig bra for meg å komme meg bort.

Nå skal jeg hvile ut resten  av dagen og i morgen skal jeg begynne og små pakke ned tingene mine. Slik at jeg kan ta en ting av gangen. Og kose meg med pakkingen i steden får å stresse noe som jeg har gjort  mye ta.

Nå skal jeg ta et varmt deilig bad. Prøve og roe meg ned selv om  jeg er tilbake i leiligheten. Så blogges vi 

Se så stor Simba har blitt. Gogutten min dette vet dere

Ikke rart begeret rant over

Nå som det har roet seg litt, fikk jeg tenkt meg om. at det er ikke rart begeret rant over. På de siste 2 monende har det skjedd mye. Alt for mye.

Slutten av mars
Tenk dere det. Du har bestemt deg for at du skal begynne med conserta igjen. Du går på utredning. Skal ned til apoteket og sier at nav skal betale medesinen din, men apoteket sier det er en annen medesin med samme virkning stoffet som conserta og nav vil ikke betale canserta, for det er dyrere. Du føler du egentlig ikke  har noe valg selv om alle sanser i kroppen sier nei ikke gjør det. Det ender med at du får et voldsom negativ reaksjon. Som deprisjoner og mer tvangstanker en vanlig, lite livsglede, kvalme 24/7 og vektap.

Mitten av april
Det har akkurat begynt og gå bort og du har odnet med medesinene dine og byttet til conserta. Det skal bli bedre

Nå er vi i begynnelsen av mai
Du får beskjed av huseiern at brannvesenet og kommunen skal se på leiligheten ang brannsikkerhet, og han tror at de ikke vil godkjenne leiligheten. Stresset og anspentheten har akkurat slippet taket, og tvangstankene har roet seg ned. Akkurat begynt å håndtere de nye som også har kommet. Nå tror du at du blir kastet på gata.

Dette her er fra uka nå
Du får et brev om at du skal flytte noe som er flotte nyheter, men du har ikke fått tid til å roe deg helt 100 % ned med de andre problemene du har hatt. Du har svarfrist i en uke og det føler du er for liten tid. Du får ikke vengt deg til tanken. Det første du tenker. Er det lov å ha katt der. Du finner ut det er 6 etasje i en høyblokk med lite uteområder. Vil katten min godta det? Det siste du vil er å gi katten din bort for hun har blitt omplassert nok.

Du må ha nye ting til den nye leiligheten, og du stoler ikke på nav kan gi deg bistand selv om du innerst inne egentlig vet det, men du er i den negative bobla som gjør at du bare tror alt vil rase ned.

Du leter desperat etter ting på finn for du vil bare bli ferdig med dette,slik at du har ett problem mindre. Men egentlig blir du bare mer stresset for hvor mye bistand kan jeg få ta nav ? Jeg trenger så mye nytt at vil dette gå bra ?. Så dette blir bare til at du stresser enda mer stresset og anspent at du begynner å få vondt i hele kroppen på toppen av det hele

Du går til visning. Får ikke med deg ingenting egentlig. Glemte alle spørsmål. Når du er ferdig er du helt tomt for tanker. Du bare står der helt tomt og skjønner ingenting. Du går til nav. Du må snakke med veilederen din Kankje hun kan roe deg ned, men hun er ikke der.

Veiledern din ringer deg og sier hun har tid om to dager med å møte deg. Du  går til nav. Det er for mye for deg at det er veilederen din som tar avgjørelsen din for deg for du er for utslitt og stresset til å ta egne avgjørelser. Du føler deg som en levende spøkelse.

Nav hjelper deg å skrive at du skal avslutte kontrakten og at du skal flytte innen juni er omme. Dette tar du opp til huseieren face to face og huseieren sier det er greit.

Dagen etterpå er du på nav for du skal søke på de tingene du trenger. For en meling av huseieren at jeg må betale husleia. Du har akkurat klart og bli bittelitt bedre og så blir det krangel med huseieren på meling med masse misforståelser

Dette blir for mye og du er ikke sterk lenger. Du er nippet på angst anfall. Adralinet ditt er allerede for høyt, og når du er hjemme brister du i gråt. Det som reddet dagen var at du fikk klippet gresset og fikk kommet deg ut av den dritt leiligheten

Det er ikke rart at begeret rant over og det ble for mye for meg med tanke på at alt dette skjedde på under 2 monender

Nå er det heldigvis bedre. Jeg skal ta en dag av gangen.

Det kommer sikker flere harde dager, men jeg kan ikke tenke at det er fare rett rundt neste sving. Så nå må jeg ta en dag av gangen

Jeg skal heldigvis overnatte hos min far i dag og da skal jeg bruke tiden på å slappe av så mye som mulig.

Startet dårlig ble bra til slutt

Det startet ikke akk dårlig når jeg vokna, men kan vell bare si jeg kranglet med huseieren på meling som ikke gjorde det bedre en det jeg hadde fra før av. Ble veldig sliten og det ble lett noen tårer. Men en reddende engel kom og hentet meg

Jeg fikk prøve å kjøre en klipper og det var så gøy. Jeg klarte og roe meg litt ned og stresse litt mindre. Pluss de tre nydelige hundene som  alltid er så glad for å møte meg. Dette trengte jeg og komme meg vekk fra leiligheten og avkoble litt  deilig var det.

Nå hviler jeg litt på sofaen og merket ag skuldrene er på veg ned og stresshodepinen på veg ned.

Må vekk. Takket ja

Jeg kan ikke bo her jeg bor lenger. Som jeg har sagt dårlig inneklima. Bestevennen min får astma anfall mye mer enn til vanlig. Jeg blir syk av og være her. Skjønner ikke at jeg har klart å bo her i 2 år. Pluss maur som biter meg. Nå skal jeg flytte. Hjernen må bare finne ut at dette er virkelig.

Kroppen min virker som har kjønt det. For er ikke så anspent lenger. Er Kankje litt forsatt, men ikke så mye som jeg var. Katta mi vil kose onkelig med meg igjen. Hun har nok kjønt at det har vært for mye for meg. Nå håper jeg snart jeg får gleden av å flytte fra denne leiligheten og til det nye

Jeg unner ingen å bo i denne leiligheten slik som den er nå. Så jeg skal nok dra til kommunen og gjøre alt for at leiligheten må endres til neste leietaker. Ikke for det den kan faktisk bli stengt noe jeg egentlig håper dessverre. Ikke slemt ment.

Her kan dere se hva maurene har gjort mot meg

Arm rygg og begna

Uansett alt er bedre en her både for meg og katten.

Grunner til å takke ja til leiligheten

1 Sentralt
2 Slipper maur som biter meg
3 Slipper dårlig inneklima som gjør meg syk
4 Slipper uprofesjonell snekra leilighet som kan være farlig
5 Den nye leiligheten er mye bedre miljøvennlig
6Jeg kan lete etter leilighet der uten å være redd for å bli kastet ut av den jeg bor i nå  av kommunen.

Når dette er sagt og dette er Gode grunner til å takke ja, men syns jeg at dem kunne ha gitt meg ut juni og ikke mindre enn 1 uke til å svare. For kontrakten min i nåværende leiligheten går ut i juli. Husleia for juni blir betalt rett rundt gjørne av nav. Jeg har ikke rå hvis nav sier at de ikke kan betale for begge.  får jeg går på minste man har krav på, nemlig livsopphold

Dette er mye av grunnen til at jeg stresser mye nå. Jeg trenger faktisk tid til å vende meg med tanken. Det hadde Vært det samme med hvilken som helst leilighet. Jeg trenger tid. sånn er jeg og det har sikkert med diagnosen min AD/HD ikke at jeg skylder på den, men som sagt jeg trenger tid til å vende meg med tanken.

MEN Det går mer og mer mot et ja til leiligheten. Jeg håper bare det vil bli riktig med tanke på katten min som har hjulpet meg så mye med meg selv. Mitt største frykt er at hun vil mistrives der og kanskje det er egoistisk, men jeg kan ikke gi henne bort.

Går mye bedre nå

Heldigvis går det bedre med meg nå.

Det som kjærte seg er det at man får alt slengt på seg med en gang, og det er noe jeg takler dårlig. For all del katta mi kan trives der hun. Kan ta tid. Men den må jeg nok bare ha med tanke på at der jeg bor nå kan bli stengt ta kommunen.

Jeg har fått time i nav i morgen og jeg må bare si at jeg kan ikke flytte dit med en gang. Svarfristen er for kort. Så krysser fingrene på at jeg får utsatt flyttingen til juli. Det skjer det ikke så mye da og da har jeg og fått tid med tanken på å flytte i en blokk og eventuelt lete etter en bedre leilighet til både meg og katten min. For katten skal jeg ha hehe.

Men vi får se i morgen. Roe ned tankene og roe ned stresset litt, så skal det gå bedre en det jeg egentlig tror.

For mye tanker

Pokker as. Jeg skulle aldri ha tatt den hvilen før i dag eller i går da. Det har skjedd litt mye nye ting for meg de siste 4 dagene. Det kjente jeg på ryggen i dag. Lenge siden jeg har hatt så vondt i ryggen. Det er rett og slett for mye stress og ikke minst tanker rundt meg

For dere som ikke har fått med dere, Har jeg fått meg en leilighet. Ja jeg burde bli kjempe glad, men det er en hake ved det. Det er en blokk i 6 etasje omtrent mitt i Gjøvik  sentrum. Det vil si lite ute muligheter

Jeg har en katt jeg må ha pga min psykiske helse og diagnosen min AD/HD. Jeg er livredd for at katten min skal mistrives så sterkt at jeg må omplassere henne. Det er noe som jeg ikke vil. Jeg må ha katten min i livet mitt. Jeg trenger henne i livet mitt.

Men spørsmålet er. Har jeg et valg ? Leiligheten jeg bor i nå kan bli stengt. Det er maur invasjon på kjøkkenet, Tror den sorten som biter. Så katten har ikke lov til å komme på kjøkkenet Tror der er av de som biter. For har masse små kløende  kuler rundt i kroppen. Gulv teppe som vil si dårlig inneklima. Kommunen har vært her og det er en  mulighet for at leiligheten blir strengt som jeg nevnte først her.

Pluss at jeg må skaffe meg omtrent alt nytt som komfyr, kjøleskap, vaskemaskin OSV.

Jeg har svarfrist til 30 mai, noe jeg syns er alt for lite bereknings tid

Men vi får se hva som skjer.

Hva er deres mening om innekatt

Hei jeg har kanskje ikke noe annet valg enn å flytte til en høyblokk hvis det viser seg slik at kommunen sier til huseieren min at leiligheten ikke er bra nok. Noe det er sjanse for. (Leier privat) Pluss jeg merker at det er ikke bra for meg å bo der jeg bor nå pga at det er egentlig mye som burde bli fikset på.

Jeg skjenner jeg er kjempe stresset. For jeg må ha med katten min pga min psykiske helse og min diagnose AD/HD. Men kan min katt være lykkelig i en blokk i en 6 etasje med lite ute muligheter?


Etter jeg fikk katten min, har jeg blitt mer ansvarsbevisst. Flinkere til å rydde. Det å ha ansvar for et annet liv har gjort noe positivt med meg. Blitt flinkere økonomisk også.

De 5 første monenden hadde Jeg henne inne og det gikk jo greit. Men hun måtte jo være inne pga graviditeten. og ansvaret for kattungene.

Hva mener dere. Hva er best. Kan en katt trives inne ?

Her er leiligheten. Skal bo i 6 etasje

Hvem vinner eurovision i år

Jeg tror ikke Norge vinner, men om de er en stor favoritt i år er en annen sak. Jeg for min del syns Rusland og Spania er veldig brae i år og svenske har alltid en bra sang uansett. Så blir ikke en sjokk hvis de vi vinner.

Nei jeg må si jeg heier egentlig på Spania. Jeg syns de i år har en kjempe bra sang, så hvis ikke Norge vinner, så håper jeg Spania vinner.

Hvem tror du kommer til å vinne i år? Er du like spent som meg ?

Angående blogging

Hei folkens. Jeg vet ikke om jeg kommer til å være en aktiv blogger. Jeg prøver og ikke være så utroolig mye på nettet og heller være med venner og familie. Men jeg kommer aldri til å legge ned bloggen. Som dere Kankje har lagt merke til de 3 siste blogg årende, så er det som en berg og dalbane. Jeg er først aktiv og så er jeg ikke så aktiv lengere. Men slik er det. Men jeg kommer aldri til å slette denne bloggen.

Ikke legg skylden på meg

Vi er bare fire, bokstaver, ikke en person.

Jeg blir ofte forundret over å lese hvor lett mange mennesker med ADHD har en evne til å fraskrive seg ansvar for egne handlinger i livet, og det er i grunn leit og se hvor lett det er å bruke vår diagnose som en nag å legge skylden på.

Det syns jeg ikke er greit. Da spres det fort feil signaler rundt i dagens samfunn om vår diagnose. Vår diagnose kan noen gnager være en forklaring for ting vi gjør, men ikke skylden for valgene vi tar, 

Alle vi tenkende individer må stå for til ansvar får våre egne handlinger i livets løp. Vi gjør sikkert dumme ting som vi kan angre på, men det gjør mange uten diagnoser. Så syns vi bør tenke oss godt om før en henger all skylda på ADHD gnagen.

Jeg gjorde nok en del sprell når jeg var mindre. Hadde litt litt mere lopper i blodet en andre nabo barn 

Jeg selv fikk diagnosen som 4 åring. I mine 32 år med diagnosen, kan jeg ikke huske å ha hørt at Mamma eller mine søsken har latt meg bruke ADHD som en direkte unnskyldning for feil valg har jeg gjort opp igjennom årene.

Sender takk til venner og familie som lærte meg å stå ansvarlig for mine egne valg i livet. Ta gjene og lik siden hans ADHD ingen hindring

Dette er skrevet av Magnus Jagland Kjeldsen.

Jeg må ærlig si at jeg skyldte på min diagnose før, og nå skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det det. Når jeg kranglet med andre rundt meg, la jeg alltid skylda på ADHD min, men det er jo ikke det. Det kan være en del av det, men når alt kommer til alt, så kan jo folk som ikke har ADHD misforstå hverandre.

Jeg har lært det at å leve med diagnosen, og at diagnosen min er ikke en forbannelse. nå er ADHD min følgesvenn som jeg ikke tar som en unnskyldning  lenger, og det føles helt fantastisk.  

Det vi kan gjøre er å leve med diagnosen våres og være ærlig med menneskene vi omgås med slik at de kan ha det en forståelse at vi med ADHD diagnosen trenger litt mer tid, motivasjon og tålmodighet. Selv om vi har ADHD kan vi klare det vi virkelig vil. 

Takk Magnus for nok en samarbeid 

Min 17 mai i bilder.

Våkna halv 8. Dusjet og kledde på meg. Gikk til Maria, så var det turen ned til Mamma

Kom til mamma og tok en fin familie bilde

Så fulgte vi Jens Ingar til barnetoget. Gikk ned til Gjøvik gård og ventet til toget skulle begynne. 

Etter toget dro vi rett til Egen og fikk oss god mat. Pizza og til desert var det is

Bror litt sliten

Kl 16 var det å gå til skolen til Jens Ingar og være litt der å se litt forestilling.

Mmmm kake

Så var det å høre korpset spille.

Så ble jeg hentet av far, så var det og være der litt

Og is

Så ble jeg hentet av Thomas og Lene. Ble med til Raufoss

Og se på fyverkeriet. Jeg var kjempe fornøyd

Dette var min 17 mai. Det har alt i alt på tross av litt stress, kalt og pøsende regnvær vært en utrolig hyggelig og minnerik dag med familie, venner og dyr

Følg meg på instagram og Snapchat. Begge ved navn danian92.

Åssen var deres 17 mai ?

Gratulerer med dagen Norge

Gratulerer med dagen folkens. I Gjøvik er det kalt og det regner, men det skal ikke stoppe meg i og ha en helt toppers dag.

Flere bilder vil komme. Jeg ville bare stikke innom å ønske dere en flott 17 mai og gratulerer med dagen.

Da er alt klart til 17 mai

Under 1 time til 17 mai, og selv om det er spådd kjempe dårlig Vær,  skal jeg ha det gøy.

Det som er kjempe dumt er at jeg får ikke brukt bunaden min, for jeg finner ikke bunad skjorta mi. Men jeg har en backup plan, selv om det ikke er like fint som bunaden som bestemor sydde til meg til komfermasjonen. Så er det alikevel fint.

Jeg er litt usikker på hva som skjer. Det eneste er at jeg skal følge broren min til barnetoget og se han gå tog. Så tar jeg det derfra. I allerfall det kommer bilder fra i morgen til bloggen

Hva skal dere ha på dere, og hva skal dere på 17 mai ?

it's like a diamond, you just have to find it

Denne sangen og videoen sier alt. Har du movitasjon nok, vil du klare det du vil, uansett om det vil ta litt tid, Jeg tenkte jeg kunne ta med teksten. Hør på teksten, Den er bare helt fantastisk. 

 

There's a light inside all of us
It's never hid and you just have to light it
It?s the one thing that you got to trust
It's like a diamond, you just have to find it

So if you ever feel like giving up
Yeah, let?s remember that.. we were all meant to fly

Spread your wings, across the universe
It?s your time to, it?s your time to shine
There's a light inside all of us
Soon, you?ll find that it?s your time to fly
Your time to fly

A little happy is all it ever takes
Somebody else just tell you that it's worth fighting
A single step becomes a leap a faith
That's when you realize just starting flying

So, don't you ever say you're giving up?
No, there's no looking back... cause we are all meant to fly

Spread your wings, across the universe
It?s your time to, it?s your time to shine
There's a light inside all of us
Soon, you?ll find that it?s your time to fly
It's your time to fly

Just reach up, don't give up
Until you touch the sky
Just reach up, don't give up
Until you feel 'alized (realized)

That we are all meant to fly

Spread your wings, across the universe
It?s your time to, it?s your time to shine
There's a light inside all of us
Soon, you?ll find that it?s your time to fly, fly

It's your time to, it's your time to shine, shine
Soon, you?ll find that it?s your time to fly

Spread your wings, across the universe
It's your time to, it's your time to shine
There's a light inside all of us
Soon, you?ll find that it?s your time to fly

 

 

Min Historie med dyr

Nå skal jeg fortelle noen av mine historier med meg og dyr  og begge er fra min. Barndom dette er fortsettelsen ta dette innlegget ADHD + Dyr = Sant

Historien om meg og hesten Iris
Da jeg bodde i Oslo, var jeg to ganger på noe som het Onkels Gård. Der ble jeg  og en hest Iris bestevenner. Jeg vet ikke hva som skjedde mellom oss, men om at vi delte en bånd var det ingen tvil om. Alle kunne se det. Hver gang Iris så meg i stallen gjorde hun alt for å få min oppmerksomhet, og jeg kunne kose med henne som  ingen andre kunne. Det var bare jeg som fikk lov. Ikke en gang eierne fikk lov til å gjøre det jeg fikk lov til å gjøre med  henne.

Så flyttet jeg til Gjøvik. Men Gjøvik hadde ikke den ordningen med at  de kunne dekke utgiftene slik at jeg kunne dra på Onkels Gård. Så jeg fikk ikke sett henne mer. Ikke for det Onkels gård var i Snertingdal som er 30 min med bil fra Gjøvik. Så jeg kunne besøke henne. Men jeg tok meg ikke tid. Jeg fikk også høre det på skolen av folk som bodde på Onkels Gård at Iris var  deprimert for hun savnet meg, og så klart jeg savnet henne.

Desember 2013 fikk jeg vite det at hun hadde brukket begge beina og måtte avlives. Hadde jeg vist det 2 uker før. Kunne jeg ha fått sjansen til å ta farvell. Det fikk jeg dessverre ikke, men hun kommer alltid til å være i hjertet mitt.

Dette er Iris

Historien om meg og katten min Missy
Da jeg flyttet fra Oslo til Gjøvik, så ventet det meg en overaskelse. Jeg fikk en katt. Jeg kalte henne for Missy. Jeg vet ikke åssen det gikk til seg, men jeg og hun fikk også en sterkt bånd  til hverandre. Det var som hun valgte meg, for min søster fikk også en katt, og Missy kunne velge hvem som helst, men hun valgte meg, og hver natt skulle hun abselutt passe på meg. Hver natt skrapte hun på døra og skulle sove hos meg. Hørte jeg henne ikke ble hun sur på meg, men når natta kom var alt tilgitt og hun skulle passe på meg igjen.

Hun var litt spesiell, for hun skulle slikke meg ved øret, og noen ganger inni øret, og her kommer det rareste. Før jeg hadde Missy fikk jeg indre ørebetennelse hvert år, men etter Missy har jeg aldri hatt indre ørebetennelse, og dette er snart 11 år siden.

Men jeg skulle ikke ha henne lenge. Plutselig en dag kom en nabo å ringte på døra og spurte om dette var min katt og hun så ikke bra ut. Møkkete og med en gang kunne hun ikke gå på bakbeina. Vi bestemte oss får å dra til vetrinæren og jeg vugget henne og trøstet henne hele vegen

Det så ut som det skulle gå bra helt til vetrinæren skulle prøve å mate henne. Hun klikket helt og sa det at hun måtte bli avlivet. Jeg ble helt knust  jeg klarte ikke å spise. Så mamma måtte skaffe meg en ny katt.

Missy ble nok hardt mishandlet og hadde det ikke vært for de som mishandlet henne, kunne jeg ha hatt henne lenger. Men jeg kan ikke tenke slik. Jeg vil heller tenke på den tiden jeg hadde med henne og hvor flott bånd vi fikk og at den alltid vil være i hjertet mitt.

Fikk bare hatt Missy i 4 monender. Men de monendene  vil jeg alltid ha i hjertet mitt

Missy og Iris vil alltid ha plass i hjertet mitt Jeg vil ta vare på de flotte minnene. De var med på å skape den personen jeg er i dag. Omsorgsfull og evnen til empati.

Dere har jo sett bilde av Nala, men her er et av meg og henne

Det er flere små historier, som at jeg fikk en katt som var kjempe skeptisk til nye mennesker, men er nå en helt annen katt. Jeg fikk en hund til å spise mat fra hånden min noe den aldri hadde gjort med mennesker før.

Hva er deres forhold til dyr ?

Dagen min i bilder

Jeg startet dagen med å gå meg en tur. Det var jo så fint Vær ute.

Jeg ble med til Stange sammen med min Far og kjæresten hans.

Skulle se et sykkelløp. Siden vi kjente en som sykler.

Etter sykkel løpet som varte i ca 5 timer bestemte vi oss får å finne oss et sted å spise. Vi spiste pizza som var utroolig godt

Så dro vi hjem igjen. Hade Stange

ADHD + Dyr = Sant

Jeg merker stor forskjell nå som jeg har min nydelige Nala (katt) enn før når jeg ikke hadde dyr. Dette kan også være det samme med folk som har angst eller andre diagnoser. Uansett så tror jeg dyr er bra for alle så lenge du klarer å ta vare på det dyret du skal ha omsorg over

Jeg har alltid likt dyr. Jeg tror det er fordi de dømmer ikke folk. De gir folk sjanser. Så klart det fins dyr som er skeptiske, men når det er sagt. Så dømmer dem ingen.

Og fordi jeg blir så rolig av dyr og det ser ut til at dem skjønner det, så de har lyst til å komme til meg. Når jeg for eksempel har en katt på fanget, og jeg har hatt en stressende dag, så kan den katten roe meg ned på flekken. Det er jo vitenskapelig bevist at hvis du er stresset, eller har angst så kan et dyr hjelpe deg.

For et par dager siden var jeg  veldig stresset og det mer enn  vanlig Nala var hos meg hele tiden. Hun kunne gå ut hun kunne vært et sted der hun ville være i fred, men hun valgte og være hos meg. Mer enn det hun til vanligvis gjør. Hadde ikke Nala vært hos meg kan du banne på at jeg hadde hatt det mye værre den dagen

Jeg har alltid hatt et godt lag med dyr, og jeg føler en indre ro som ikke en gang medesinene mine kan gjøre med meg. Det er kun dyr som greier det.

Det er også vitenskapelig bevist at barn med ADHD som vokser opp med dyr vil klare mer når dem er eldre. Dette fant jeg på Klikk.no

Får barna lov å ta del i det nødvendige stellet gjennom vasking, kamming, helsesjekker og fôring, lærer de at dyr hele tiden trenger omsorg og tilsyn fra oss mennesker.

Kjæledyr er bra for barnas sosiale ferdigheter og bidrar til å gi dem et godt selvbilde, sier barnepsykolog Marianne Thompson.

- Samtidig er det viktig at de lærer å respektere dyr og ikke oppfatter dem som leketøy. Slik utvikler også barna selvbeherskelse,

Kjæledeggene har også mer umiddelbare positive effekter: Når mennesker klapper dyr, utløses for eksempel de gode endorfinene i kroppen som gir oss en følelse av velbehag. Et dyr kan også gi god trøst når livet går barnet i mot

- Ingen er så trofast og lyttende som et kjæledyr. Ikke sier det bort hemmeligheter, heller, sier Thompson.

Dette er veldig sant, men drtte er også bra for voksene. Men jo fortere dette går jo bedre blir det. For barn lærer fortere enn oss voksene.
Les hele her
Tusen takk Magnus

Tusen takk Magnus

Jeg vil bare si at jeg kan ikke få alt skryt alene. Magnus hjalp meg veldig med å få inspirasjon til å skrive så mye som jeg fikk på ADHD INGEN HINDRING. 

Sammerbeidet våres var et suksess og håper på flere. Der jeg og han kan skrive litt om ADHD, og få deg som har det til å tenke det at ADHD behøver ikke å være din fiende, men den kan være din følges venn.

Det eneste vi trenger er tid.  Ja vi må høyst sannsynlig jobbe harere med karakterer, men det jeg og Magnus også villig til er å gi våres budskap til så mange som mulig. Til Lærere og generelt alle som har ADHD eller en som er  venn som har ADHD til å forstå oss bedre. OSV

Uten stikk ord fra Magnus hadde jeg aldri fått den inspirasjonen jeg fikk til det innlegget

Gjerne lik og del siden hans. Han har mange fine budskaper. Dere finner siden hans her

Hva syns dere om sammerbeidet våres ?

Var budskapet mitt godt nok

Dere vet for litt siden det jeg skrev. Det innlegget Vi dreper hverandre og her er grunnen

Men det jeg lurer på kommer dette budskapet til de folkene som trenger det som mest ?. Ikke misforstå meg det gjør ingenting om at jeg er på toppen av blogg listen. Kommer jeg opp dit vil jeg fortjene det, og det er ikke så farlig. Jeg er like glad om det hadde Vært 10 stk som hadde lest det en om det var 100 000. Med 10 leser kan jeg Kanskje snu om tankegangen til 1 menneske. Da er budskapet mitt bra nok. Men så klart jeg håper så mange vil lese det innlegget.

Men kommer dette for de menneskene som trenger det som mest ? Til de folkene som ikke tørr å være seg selv og som er litt anderledes hvis dem er det. Kommer det til de som bruker mobil og data alt for mye og i steden for mobil og data, så kan de verdsette venner og familie litt mer

Har jeg fått dem til å til tenke over hva jeg skrev ? For det innlegget var jo til alle som trengte det DEN VAR TIL MEG SELV OG. Fikk jeg snudd om tanke gangen dems og fått dem til å inse noe ?

Det jeg håper er at folk som kjønte budskapet har lyst og spre det videre slik at vi kan sette mer pris på det som virkelig teller her i verden som er Kjærlighet, oppmerksomhet omsorg og et felleskap

Jeg håper dere skjønner budskapet hvis ikke. Ta kontKtakt meg på facebook og slå an en prat. Mitt fulle navn er Kim Danial Marthinsen.

ADHD INGEN HINDRING

For litt siden fikk jeg kontakt med en mann (magnus) via en arregemang på Facebook. Det er et privat ADHD treff for voksene som foregår i Drammen  Dem som arrangerer er Magnus og Vigdis Bjørn Ragarsen

Det startet egentlig at min søster spurte meg om vi kunne prøve å komme oss til ADHD treffet og viste meg den siden. Jeg ble intresert med en gang. og begynte å planlegge, men jeg trengte hjelp, for nye ting for meg syns jeg er skummelt jeg får nesten angst av det.

Så fikk plutselig kontakt med Magnus via face ang drammen treffet.  Så han hjelp meg litt med å forstå det bedre åssen man skulle gjøre det. Det å bestille Hotel og mat. Noe jeg og min søster skal spare til før vi bestiller.

Så fikk jeg sett en gruppe på Facebook som han hadde lagt ut og som han har laget selv ADHD ingen hindring. Jeg ble så glad over denne flotte siden hans, Så jeg tok kontakt med han om han ville hjelpe meg med å sammerbeide med meg i et blogg innlegg om ADHD det er vert å sjekke ut linken

Men nå til det innlegget handler om for jeg og Magnus har et budskap til dere. Både til DEG som har ADHD og til DEG som ikke har det. Det er defor vi sammerbeider med hverandre.

Budskapet våres er at selv om vi har diagnosen ADHD skal vi ikke la diagnosen hindre oss til og nå målene våres. Selv om vi med ADHD har en diagnose, så er ADHD ingen hindring. Hvis man tenker slik så er det egentlig oss selv som er hindringen og ikke diagnosen. Vi trenger  bare litt mer tid og støtte til å klare det.

Noen ser ADHD som et problem, men det er ikke det. Ja vi kan være litt rare og vi er litt spesielle, men når alt kommer til alt så er vi bare oss selv. Jeg er stolt av å være meg selv 100 % Dere er vell enig at hadde alle her vært like, Så hadde verden blitt et kjedelig sted ?

Mange tror at hvis det er en som har ADHD så skal det Være en som ikke tåler konstruktivt kritikk. Hvis han eller hun får det da klikker det for den personen. Slår vilt rundt seg og kaster ting. ADHD er som personligheter. Det fins 1000 vis av forskjellige ADHDer

Mammaen min har selv ADHD. Hun viste før alle andre at jeg hadde ADHD. Hun sa det til barnehagen og de nesten nektet på det" Nei Kim Dánial har da ikke ADHD. Han kaster ikke ting rundt seg. Han er ikke agresiv. Han er jo bare snill og god han. Vell diagnosen min var ADHD da de testet meg da jeg var 7 år. Jeg har ADHD og jeg har nesten aldri slått noen.

Vi med ADHD må nok jobbe harere med å lære oss ting. Særlig når det kommer til lesing og skriving altså teori. Men det som Kankje lærere burde se er at vi er utroolig flinke i praksis. I allerfall så er jeg det.

Før så følte jeg at ADHD var en forbannelse og jeg følte at hvorfor skal jeg ha det. Jeg vil ikke ha det. Jeg følte at jeg gjorde alt feil og at alle misforsto meg, men nå ser jeg det ikke som en forbannelse lenger. ADHD er en del av meg og den har gjort meg til å bli den jeg er i dag. Jeg er stolt over den personen jeg har blitt. Ja jag har Kankje mere energi en andre og klarer ikke å sitte rolig. og prater høyt, særlig hvis jeg har glemt tabletten min, men hva så. Som overskriften sier. ADHD INGEN HINDRING.

Jeg leste en blogg og der skrev hun om sin ADHD historie. http://idaoolsen.blogg.no/1379450782_17092013.html Jeg vil og ta noe med som hun hadde med i sitt innlegget. Pluss du kan også lese hennes fulle historie. Linken går rett til innlegget hennes

AD/HD er en nevrobiologisk utviklingsforstyrrelse med uttalt konsentrasjonssvikt, uro, rastløshet og impulsivitet.
Når man har fått diagnosen AD/HD, er dette i høy grad en pedagogisk utfordring.

Det er gjerne i skolealder at problemene tilkjennegir seg. Her skal eleven tilegne seg nye kunnskaper, ferdigheter og holdninger, både faglig og sosialt. Mere info i hennes innlegg.

Takket være sammerbeidet håper jeg inderlig jeg får mulighet til å dra til drammen på det ADHD treffet sammen med Maria å møte Magnus. Jeg tror vi hadde blitt gode venner.

Dette innlegget er sammerbeidet med Magnus Jagland Kjeldsen

Føler meg så slem

Noen ganger så må man gjøre tøffe valg. Selv om det føles det nesten tar livet av deg. Du føler deg Kanskje egoistisk og energien din debber av og du bare har lyst til å gjøre om alt. Men jeg har lært det ærlighet varer lengst.

Dette skrev jeg på facebook statusen min i går da jeg avsluttet et vennskap som har vart i over 6 år. Dessverre gikk det ikke som planlagt, for jeg følte den personen fortjente å vite hva jeg følte. For hadde det vært omvendt ville jeg at den personen som hadde følt det samme skulle ha gjort det samme over for meg og det er  fortalt meg sannheten, men slik er det. Alt kan ikke gå på skinner her i verden.

Så lenge jeg forsatt klarer å respektere den personen jeg ikke er venn med lenger, har jeg kommet langt etter min mening.

Selv om jeg føler meg slem og føler meg egoistisk, så var dette til bunnen og sist et riktig valg. Det jeg kan gjøre nå er å bevare de gode minnene jeg har hatt og glemme det negative, tilgi og gå videre med livet mitt.

Kroppen min kommer nok til å være sliten en stund for jeg fikk dessverre litt angst siden det ble en intenst avslutning på helgen. Men herre min hatt hehe. Det positive er at når jeg ser helheten av helgen, er det den beste helgen på lenge.

Vi snakkes senere i dag. Det var godt få ut noen ord ut ifra kroppen.

Beste helgen på lenge

Dette her har vært en helt fantastisk helg med utrolig mye positivitet. Har smilt fra øret til øret og ledd så mye at jeg nesten har grinet.

Det har vært litt festing i 2 dager og må si det er ikke ofte det blir drikking to ganger på rad eller i det hele tatt drikking. 

Jeg syns også at alle hadde fokuset på hverandre og ikke mobil og data  og jeg må si at det var en herlig følelse og slippe å tenke at man måtte sjekke facebook hvert 5 minutt og heller ha fokuset på folka rundt seg.

Men hva har dere gjort i helgen ?

Sangen som ikke kunne ha mer rett

Denne sangen her betyr så mye for meg. Jeg vil gjerne at dere skal høre på teksten. Ja det er en kristen sang, men til dere som ikke er kristne. dere kan ta en ammen person inn i bildet- kanskje din bestevenn. eller noen andre som har vært igjennom livet ditt på godt og vondt. Ja livet er hardt noen  ganger, men vi har det godt og det er det denne sangen handler om. Vi har våre opp turer oog ned turer og det er helt lov å ha.

Ta og så virkleig hør på teksten. Jeg har også en cover ta denne sangen på youtube siden min.

Data og mobil ødelegger våre sosiale verdier

Mobil og data tar over livene våres.

Jeg har skrevet dette før i det laaange innlegget, men jeg følte det budskapet ble litt glemt. Siden det innlegget var det kanskje litt for mange  temaer. Derfor tar jeg det i et eget innlegg. Starter med at jeg tar det jeg alt har skrevet

Kankje telefonen din klikker litt å nei helvette verden går under for meg. Jeg får ikke kommet på facebook og være usosial mens jeg er på senteret med mine venner. Eeeeeh?  Er det ikke vennene dine du skal ha fokuset på ?

Husker koret jeg gikk på. I 2006, da nesten ingen viste hva facebook var, eller smart telefoner hadde ikke kommet . Det var nesten 50 stykker i koret. Nå 8 år senere med smart telefoner og xbox, data Nettsider og OSV. Det er ingen tensing lenger. Det er oppløst. for folk er mer opptatt med å være usosiale

Funker ikke nett ruteren eller den blir ødelagt banner vi og blir sinte og til og med noen av oss lar det gå utover andre. Er det noen som skjenner seg igjen ? Men jeg vil spørre dere om en ting ? Er det en liten boks uten sjel eller følelser. En liten boks som får deg til  å være usosial, er det viktigere en familie og venner ? For et menneske som kan gi deg omsorg, kjærlighet,  glede, latter og oppmerksomhet, trøste deg når du tenger det. De kan høre på det du har og si hvis du trenger å få ting ut av kroppen din. De kan gjøre det slik at du får det bedre på en dårlig dag. Hva er viktigst ? Venner og familie og være sosiale med de, eller mobil, data OSV ?

På skolen vil vi heller være på facebook en å lære det læreren skal lære oss, og så når karakterene kommer. Å nei jeg har så dårlige karakterer. Ja det fins noen der som jobber for karakterer og alikevel får litt dårlige karakterer. Men de gjør et forsøk., og det er forskjellen. Er du en av de klapp deg selv på skulderen og vær  stolt av deg selv.  Hadde du fått en 4 til en prøve du nesten ikke hadde pugga til. Hadde du klart en 5 hvis ikke en 6 hvis du hadde logget deg av Facebook og pugget og du hadde fått flere valgmuligheter ang din karriere. Jeg tror ikke at en høyt utdannet lege eller advokat var på facebook når de var på skolen. Nei de jobbet hardt.

Dette temaet her snakker jeg også om meg selv. Jeg var for opptatt med å få så mange lesere som mulig enn å følge med på timen. Jeg skulle kommentere blogger. Jeg var også på Facebook  NOE jeg ikke skulle  og det angrer jeg meg bittert på at jeg gjorde. Jeg kunne kommet med bedre karakterer en det jeg fikk på tross at jeg har lese og skrive vansker og ADHD som også vil si vanskelig å konsentrere meg. Nå er det for sent for meg å komme tilbake til videregående

Jeg vil også si at dette gjelder ikke hver og en av dere. Jeg snakker i helhet. Du vet selv om du er usosial eller ikke. Det er kun du som vet om du bruker for mye tid på ting som du ikke trenger å bruke så mye tid på.

Det Værste vi kan gjøre er å bruke Facebook eller andre ting fordi vi er sjenerte eller vi tar det som en redning av forskjellige grunner. Dette er noe vi må jobbe med og slutte med. For da blir bare problemet værre 

Denne kommentaren her fikk jeg i innlegget. Vi dreper oss selv og her er grunnen. Jeg syns hun kommer kjempe  god  poeng. Derfor velger jeg å dele det med dere.

Åh!! ENDELIG en person som deler mine holdninger. Jeg er sååå ubeskrivelig lei av å få meldinger konstant på snapchat og facebook 1000 ganger i døgnet. Jeg gidder så vidt se hva det gjelder fordi jeg er så utrolig lei av at folk skal snakke der. Jeg ønsker venner som faktisk MØTER OPP FYSISK. Jeg er lei av å prate til en skjerm. Hva er vitsen med å ha venner hvis man ikke kan høre stemmen dems eller snakke sammen face to face å gjøre ting sammen slik man gjorde før i tiden?

Jeg er helt enig med deg, jeg har også latt merke til at det er INGEN barn eller ungdom som er ute lengre (med uttak av deg og meg haha) De eneste ungdommene som er ute er de som henger på et hjørne for å bevise alle sammen at de drikker cider og røyker.

Dagens samfunn i Norge er et mareritt.

Jeg har ikke en eneste venn som blir med meg ut på tur i naturen lengre. Ingen gidder. "Kan vi ikke se på tv i stede?".. Jeg har faktisk begynt å fjerne masse venner ut av livet mitt nå. For hva er vitsten med de uansett? Det er ikke et forhold lengre, det er kun en skjerm.

Tenk at det er for mye å be om at man faktisk møter hverandre.

Det værste er, at når man endelig er sammen så sitter de på hver sin telefon og chatter med en annen og skriver typ "savner deg, vi må finne på noe snart". Akkurat den samme meldingen jeg mottok i går liksom. Men snakker man sammen lengre i samme rom? Nei.

Tror jeg skal gifte meg med veggen i fremtiden. Ingen forskjell!

Hva er deres tanker om dette her ?

Da var 17 mai klippen gjort

Jeg er nå klar til 17 mai. og jeg klipte meg hos lærlingen og jeg er kjempe fornøyd. Han har blitt kjempe flink.

Nå gjelder det bare å finne 17 mai klærne.  Kunne egentlig ønske jeg viste hvor bunad skjorta mi var hen, for da kunne jeg tatt på bunaden min

Men hva syns dere om 17 mai klippen ?

Er det for sent for oss ?

Er det for sent for oss ?
Er det for sent for oss og snu denne nagative situasjonen. Er det for sent å elske hverandre  litt mer. Er det for sent å gi hverandre litt mer omsorg og oppmerksomhet. Er det for sent å bruke mindre tid på telefoner og data og alt det andre som vi egentlig ikke trenger. Nei det er det ikke.

Tror dere det, så tar dere feil. Det handler om motivasjon. Den er det vi skal finne. Det er den vi må la vokse og bli sterkere. Samtidig slik at vi har troa på oss selv.

Jeg har troa på meg selv at jeg kan forandre meg. Jeg kan klare å ta mindre tid på data. og mobil.

Vil nå si at grunnen til at jeg sammenligner oss med Afrika, er fordi jeg føler vi har noe å lære av dem.

Jeg tror i Afrika der folk ikke vet hva nettsamfunn innen internett og hva mobil og data er, er heldige. Jeg misunner dem litt faktisk. De har noe helt annet og mye bedre nettsamfunn en det vi har, og det er felleskap. og det er gratis. De lager en fotball ut av blader og ler og har  det morsomt og vet dere hva det beste er ? Alle får være med å leke. Ingen blir satt utafor. Ingen blir mobbet som som vi gjør med hverandre og hvis det er litt mobbing der er det ikke slik som her eller i andre land. Derfor har de det bedre psykisk.

Var det ikke noe på nyhetene der det kom opp en som ble så hardt mobbet at han tok  sitt eget liv. Vi har gjort dette mot oss selv. Det er vi som er synderne. Mange tar livet sitt på grunn ta mobbing, men tenk på de  som gjør det. Han/dem gjorde det ikke lett for foreldrene sine. Det er fælt å si det, men tar man livet sitt er man egoistisk  Man skaper bare mer smerte for de som er glade i dem. Men når alt kommer til alt skjenner ikke vi han/dems fulle historie. Men det fins ingen grunn til å ta livet sitt. 

Vi trenger nærhet, omsorg, kjærlighet og forståelse. Jeg skal klare dette her og med rett innstilling kan du og klare dette.

Hvis du røyker og du vil slutte. Skaff deg motivasjon nok til å gjøre det. vil du slutte å snuse så kan du det og. OSV. Jeg er full klar over hvor anhengi er det. Men kan andre folk som slutter å røyke, er jeg sikker på at du og klarer det når du finner motivasjon nok.

Viste dere det at gjennomsnittet på hva nordmenn bruker på røyk på 1 år. Det er 36000. Tenk på hva du kan bruke for de pengene, for noe som er mye bedere enn røyk.

Jeg vil gå opp i vekt. Jeg kan gjøre det. Jeg må bare ha motivasjon nok. Noen dager er vanskelige enn andre, og jeg har opp og ned turer. Det har alle. Det er sånn det er, men jeg gir ikke opp . Men det er du som bestemmer over deg selv og hva du vil gjøre med livet ditt. Det har jeg lært opp i alt det jeg har opplevd

Vi kan bli et bedre folkeslag. Har jeg troa på dette kan du og ha troa på dette. Sammen kan vi gjøre et under. Bare tenkt for et flott felleskap vi hadde i sommeren 2011. Det er det vi skal ha. Ja det skjedde noe helt forferdelig, men vi holdt sammen som et folkeslag, og skapte en felleskap. Dette er noe vi burde ha gjort hele tiden. Vi kan klare og få mer felleskape uten at det skal skje noe trist.

Hva er din mening ?

Beklager for dere som misforsto meg

Hei jeg vil bare beklage hvis dere misforsto innlegget mitt.  Jeg mente ikke at dere skulle føle at jeg dømte dere. Innlegget er. Vi dreper oss selv og her er grunnen

Jeg vet det at folk er forkjellige og håndterer ting på forkjellige måter, men det hjelper jo ikke å syns synd på seg selv og tenke på det negative tingene.

Jeg hadde nok litt for mange temaer og det tror jeg noen ble litt forvirret over.

Derfor skal jeg skrive litt flere innlegger om det jeg skrev og jeg håper dere vil lese det og se det på et annet perspektiv. For dere som følte at jeg dømte dere

Pluss det at jeg Kankje ordla meg litt feil. Men hvem gjør ikke det av og til ?

Jsg viste også at muligheten var der at noen kunne tolke budskapet mitt feil når jeg skrev det. Det viste når jeg skrev dette innlegget. jeg viste også at folk ville skjønne budskapet mitt så jeg tok sjansen.

Jeg har ADHD. Det vil også si det at jeg har lese å skrive vansker. Jeg blogger for å forbedre dette.

Men ett tema syns jeg Kanakje er litt vanskelig å misforstå, og det er det med mobil og databruk. Er dere ikke enig at vi bruker for mye tid på data og mobil, når vi heller kan finne på noe fint sammen med venner. Som for eksempel spille zazty eller brett spill eller andre sosiale ting. Det er sikkert noen som gjør det. Men det burde vært mer av det. I steden får å være usosiale når vi er med hverandre og sitte med hver vår telefon. Er dere ikke enig ?

Men igjen Beklager hvis dere følte jeg dømte dere. Da jeg skrev dette var jeg selv litt langt nede.  Etter jeg skrev dette ble jeg bedre. Dette innlegget var like mye til meg som for dere. Husk det alt behøver ikke å handle om deg. Innlegget  snakket jeg om helheten ikke til hvert enkelt person og det tror jeg er lett å misforstå av og til

Til slutt så vil jeg si. Det kommer et innlegg senere i dag. Den heter. Er det for sent for oss. Gi det en sjanse og les det, så snakkes vi.

Har dere noen ord ? Hva syns dere egentlig om dette og det andre innlegget ?

Det beste er gratis

Vi særlig vi nordmenn som egentlig har så mye penger, har egentlig glemt en ting. Det beste er gratis. Det er ikke penger eller makt som er det vi trenger mest her i verden. Det er noe helt annet. Det er en grunn til at vi har sjel og følelser. Det er det som gjør oss til mennesker.

Det beste er gratis. Vi kan gi Omsorg. Vi kan gi kjærlighet. Vi kan gi oppmerksomhet. Vi kan kan gi oss felleskap. Disse tingene her er alt vi trenger får å være lykkelige.

Penger, klær, en veske til 5000, mobil til 6000 eller data til 15000 og OSV gjør oss ikke lykkelige. Vi trenger egentlig ikke de i det hele tatt

Disse er egentlig alt vi trenger. Resten er ikke så viktig, og vet dere hva det beste er. Det er heeelt gratis. Det koster ingen verdens ting.

Vi dreper oss selv og dette er grunnen

Dette er grunnen til at vi er på toppen av listen med  psykiske problemer. De fattige barna i Afrika har det mye tøffere en oss. De har nesten ikke noe tak over hode. De må jobbe i alt for ung alder, er foreldreløse når dem er 10 år. For barn som 12-13 åringer. Mye livstruende sykdommer som dem ikke får BEHANDLING for. Men alikevel er dem glade. De sliter ikke med deprisjoner eller syns synd på seg selv. Eller sitter alene med telefonen og datamaskinen, og forgifter seg selv med unødvendige problemer og er usosiale.

Vi har penger til mat. Vi får til og med penger uten å jobbe. Mange får utføre trygt uten at dem trenger det. Vi får egentlig nok penger til å klare oss, men alikevel klager vi over at vi har for lite penger. Kankje bare fordi du får ikke kjøpt deg sko til 3000 bare for det er et dyrt merke. Eller en skinn veske til 5000 kr fordi du vil ikke ha en fake skinnveske til 400 kr det fins kvalitet sko til litt over 1000 som du kan kjøpe og som tar vare på beina og ryggen din. Det er jo bare å spare litt om gangen til du får rå til det. Det er du som  har kontroll over dine penger. Spar og bruk pengene dine riktig. Værre en det er det ikke.

Selv om vi har tak over hode, mat på bordet. Klager vi forsatt. Kankje telefonen din klikker litt å nei helvette verden går under for meg. Jeg får ikke kommet på facebook og Være usosial mens jeg er på senteret med mine venner. Eeeeeh?  Er det ikke vennene dine du skal ha fokuset på ? Vi i Norge er så usosiale

Husker koret jeg gikk på. I 2006, da nesten ingen viste hva facebook var eller smart telefoner hadde ikke kommet . Det var nesten 50 stykker i koret. Nå 8 år senere med smart telefoner og xbox, data Nettsider og OSV. Det er ingen tensing lenger. Det er oppløst. for folk er mer opptatt med å være usosiale

Kommer du på skolen uten merke klær, blir du sett ned på. Vi i Norge kan ikke være litt anderledes før vi blir sett ned på. Dette gjør vi mot oss selv. Vi dreper oss selv

Slutt å tenke på at du må ha penger til merke klær. Klær er ikke så viktig, i hvertfall ikke merke eller prisen. Har du ikke rå til det, kjøp deg billigere klær som er like fine. Vi i Norge har glemt det at penger er ikke alt her i verden Det vi trenger mest er oppmerksom, felleskap, omsorg og kjærlighet. Og det har vi og, men vi verdsetter det ikke godt nok og vi gir det alt for lite til hverandre, og det gir oss psykiske problemer, og det dreper oss til slutt.

Slutt å dømme andre mennesker bare fordi de tørr å være seg selv og tørr å skille seg ut. Slutt å følg janteloven. Drit langt inn i h*****e I den loven. Den gjør deg til den du ikke er. Den gjør deg syk. og den vil til slutt drepe deg. Kan du ikke Være deg selv føler du til slutt det at hvorfor skal jeg leve ?Jeg tørr ikke ikke  å være meg selv, så hva er vitsen med å leve da ?

Har vi det litt rotete rundt oss blir vi deprimerte. Vi føler det er verdens undergang. Hallo rydd da. Det er ikke værre en det. Du trenger ikke med vilje å gjøre deg psykisk syk, og  har vi ikke tak over hode ? Har vi ikke mat på bordet ? Hvis du ikke har mat på bordet bruker du for mye penger til ting du ikke trenger. Tenk på de som faktisk ikke har mat og tak over hode.

Jeg er litt anderledes. Jeg merker folk dømmer meg nagativt bare fordi jeg vil være meg selv. Synger jeg litt høyt ute, ser folk rart på meg og visker og dømmer meg. Dette ødelegger selvtilliten min. Det er ikke bare jeg som har det slik. Flere har det slik.  Holdningen min er litt spesiell jeg er litt rar ( jeg er stolt av meg selv). Det kan folk dømme meg for. Dem gidder ikke å bli kjent med meg. Dem bare bestemmer det at meg. Nehei han er rar. Jeg kan ikke være venn med han. Vi tar å baksnakker han i steden for. Så klart alle kan ikke være venner, men det handler ikke om det. Det handler om å respektere hverandre.

Vi er grunnen til at det er så mange som sliter psykisk. Vi dreper hverandre med å dømme hverandre, baksnakke hverandre, klage over bagateller. Når skal dette egentlig ta slutt ? Vi må slutte og rakke ned på hverandre. Det er lov å si fra hvis det er noe du ikke liker, ikke misforstå meg, men det handler igjen at vi må respektere hverandre. Vi mennesker har personligheter, så vi kan ikke alle være bestevenner, men det handler ikke om det. Sier det igjen. Vi må respektere hverandre mer.

Alle har en sjel i seg. Det er på tide og tenke at vi er et folke slag og vi er mer like enn vi tror.

Med at jeg har vært meg selv har jeg funnet riktige venner som bryr seg om meg på godt og vondt. Det er det det handler om. Få de riktige vennene, og Være mer i et felles skap en å syns synd på oss selv.

De nydelige folkene. De fattige folkene som nesten ikke har tak  over hode. Vi har faktisk noe å lære av de. De er i felles skap. De tar vare på hverandre. De elsker hverandre mer en det vi gjør med hverandre. Jeg sier ikke at vi tar vare på hverandre, men vi må bli flinkere med det. Bruk mindre tid med telefonen data. Spill OSV

Fellesskap er viktig folkens. Med det kan du komme lang. Med felles skap og Janteloven begravd langt under jorden, er jeg sikker på at vi kan redusere våre psykiske problemer 50 prosent.

Vi er verdens mestere å legge vekt på det nagative. Jeg tror vi har 1 plass i verden med og legge vekt på det nagative. Kankje vi bør  snu om det ?

Dere må ikke misforstå meg det er lov å Være deprimert, men gjør noe med det. Ikke sitt der og syns synd på deg selv. Handling er viktig.

Jeg har vært i fella flere ganger selv, så jeg er ikke noe bedre, men nå er det nok. Jeg må sette foten ned.  Bruke mindre tid på data, mobil OSV. Heller bruke data og mobil på en riktig måte hvis dere skjønner hva jeg mener. Vi er dessverre i et samfunn nå der vi må bruke Internett.  Da kan vi heller bruke det riktig. Spille et spill med en venn i steden for alene.  I steden får å skape med bestevennen din som bor 10 min unna med buss, dra og besøk han og finn på noe spille spill sammen.  Eller noe enda bedre. Gjøre noe som ikke har noe med Internett å gjøre. Det er jo nesten ingen barn som leker ute lenger.

Mer felles skap kan redde oss.  Mer kjærlighet kan redde oss. Mer omsorg kan redde oss

Takk for meg.......

Hatt noen harde dager

Hei kjære lesere. Jeg har hatt noen harde dager, og noe vet jeg grunnen til, mens andre ikke. De jeg vet grunnen til er det med vekt tapet. Jeg har begynt og spise litt mer, men det ser ut til at jeg alikevel går ned i vekt. Jeg er også ofte små kvalm. Veldig ekkelt følelse som er vanskelig å beskrive. Det med at jeg går ned i vekt og ser jeg de dårlige resultatene i speilet. Ribbeina syns litt mer og jeg føler meg ikke vell i det hele tatt.

Jeg har også nå endelig klart å slippe katten min ut, men da kommer det nye tvangstanker som jeg må lære å håndtere. Selv om jeg vet åssen jeg gjør det er det litt vanskelig av og til. Særlig de nye som jeg ikke er vangt til å ha. Men endelig er det slik at det er på bedringens veg.

Det har også vært slik at jeg har nå valgt å gjøre det slutt med et vennskap. Selv om det ikke er så ille siden jeg har følt det lenge at jeg har vokst vennskapet fra meg, blir det på en måte det, siden alt dette skal skje på en gang. Hvorfor jeg har valgt å legge ned vennskapet er fordi jeg føler den personen drar med ned psykisk og hun baksnakker meg noe jeg har hatt på en følelse av noen år nå. Siden hver gang jeg har besøkt den personen, er det bare baksnakking.

Men nok om det. Jeg følte jeg måtte skrive det litt ut. Kanskje det kan hjelpe meg og føle meg litt bedre. Det er andre små ting og, men jeg behøver ikke å nevne de.