Oppland Arbeiderblad ringte meg

Etter jeg hadde skrevet om at jeg var på politi avhør tok det bare 2 dager før avisen for oppland ringte meg og stilte meg spørsmål ang dødsfallet på en av beboerne i blokka mi. For dem som ikke vet det,  var det ei som falt 3 etasjer ned og døde et par dager etter ta skadene. Siden jeg bodde der var det litt opplagt at jeg måtte snakke med politiet on det.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ble veldig skeptisk i begynnelsen. Hva skal jeg egentlig si, og hadde jeg lov til å gi noe infomarsjon. Jeg fant fort ut at hun jeg snakket med var en jeg kunne stole på, og at det var ikke noe galt jeg gjorde.

Det var først snakk om at jeg skulle komme dit og bli intervjua, men det ble ikke slik. Jeg må egentlig si jeg var litt glad for det selv om det virket spennende, men det endte med at at hun tok med noe av det jeg sa til hun som ringte meg.

Men jeg må være ærlig og si at det var litt kult at Oppland Arbeiderblad fant innlegget mitt og ringte meg selv om jeg var litt skeptisk til å begynne med

Atikkelen finner du her

Da kan sommeren bare komme

Og litt på høsten da hehe. Men her er det jeg skal gjøre i sommer og begynnelsen av høsten.

Jeg skal til noe som heter Mann 2017 fra 15 til 18 juni. Da skal jeg på Jotunheimen. Vi skal da sove i telt og finne på herlige ting som gråttevandring og mye mer. Dette gleder jeg  meg masse til.

Etter mann skal jeg til Bergen. Det var egentlig meningen før mann, men det ble utsatt. Jeg har ikke vært i bergen siden 2011 og da var vi der bare i 2 dager, så fikk ikke med meg så nye av bergen. Så gleder meg masse til å se mer av hva bergen har og tilby.

Så er det 22 juli
Da skal jeg til Sandnes til bryllup til min fetter som jeg gleder meg skikkelig til. Har ikke vært i så mange bryllup. Jeg vet ikke om jeg får sett så mye av byen. Har en liten håp, men vi får se hehe.

8 - 10 september skal jeg på landsturnering på fotball. Hadde det ikke vært for helt herlige trenere som har sagt ja til at jeg kan ned betale, hadde jeg ikke hatt sjans til å fått være med.

Ja dette var alt jeg skal gjøre i sommer og begynnelsen ta høsten. Har aldri hatt så fult program før.  Vi får håpe fint vær i bergen og i Jotunheimen. Jeg skal nok prøve og få blogget om det.

Hva skal dere i sommer ?

Blogges 

Jeg har vært i politiavhør

Igår ringte det en fra politistasjonen og lurte på om jeg kunne komme ned til politiavhør ang det som skjedde i blokka mi i mars

Det som skjedde i blokka mi var det at det var en som falt 3 etasjer ned og fikk skader i hode og rygg. Et par dager senere døde hun på ullvold sykehus ta skadene.

Jeg hadde jo mgp kveld den dagen og politiet ville ha meg på avhør for å indentifire noen personer. Jeg klarete på tross at overvåkning  kameraene var litt dårlige og si de jeg hadde besøk av. De spurte om noen andre også, men de kunne jeg ikke indentifire.

Jwg syns det gikk bra og den som avhørte meg syns jeg var til god hjelp og jeg har tatt mitt første avhør. Da får vi håpe at man finner ut hva som har skjedd, og håpe det ikke var krimminelt handling.

Jeg har et avhengighets problem

Jeg har virkelig et problem etter mln mening. Og det er at jeg har begynt å drikke alt for mye cola.

Jeg har alltid vært av og på ang dette. Men denne gangen merker jeg at jeg er farlig avhengig av cola. Jeg kan vri meg i sengen og bare tenke at jeg må ha cola, og noen ganger selv om jeg har sagt til meg selv at jeg ikke skal kjøpe det så står jeg opp bare fordi jeg skal kjøpe meg cola for så og gå hjem igjen bare på grunn av COLA.

Det hjelper jo ikke at været er så perfekt heller. Ikke at jeg klager. Været skal nytes i dag og jeg skal på kino kl 20. En  perfekt unnskyldning til å kjøpe COLAAAAAAA

Jeg Synger Dancing On My Own Av Calum Scott

Hei folkens. Jeg hadde ikke Tid til å ta denne på bloggen. eller motivasjon er vell det rette ordet egentlig. Jeg er jo veldig fornøyd med åssen jeg gjorde denne coveren. Så må jo vise dere den. Virker som jeg har litt blogg lyst også.  Få vell se hvor lenge det varer hehe.

Jeg har nok noen sanger på lur, så noen flere covere vil nok komme. og Lover skal ikke ta 2 måneder før jeg legger det ut på bloggen. Det er jo bare og abonnere på Youtube kanalen min. Da blir dere de første som ser når jeg laster opp noe nytt

Hva syns dere ?