Lene og Danials spilleliste

Hei  mine flotte venner. Jeg tenkte det at jeg kunne vise dere spillelista våres. Jeg håper også at dere er villig til og høre på den :)

Den kan gi deg selvtillit . Den kan si at du er ikke alene med dine problemer. Den kan gi deg glede, empati og ikke minst forståelse. Det er både glade sanger som du kan danse til slik at du blir glad. og det er også sanger som gir sterke og nydelige  budskaper. Alt i alt en utrolig bra og fin kombinasjon av alt av følelser.

Så håper dere vil like det. trykke på den og bare hør på, og håper dette vil få dere til å smile, tenke, føle og ikke minst danse og le ;) 

Det er klar spilleliste her på bloggen så dere trenger ikke å gå inn, men hvis dere liker spillelisten, så gjerne del og legg den i favoritter.

Et tips også se på videone også. Vi snakkes mine flotte herlige venner.Åssen går det med maten....

Jeg syns mat går utrolig bra for meg nå. Jeg går forsatt på energi drikker som er ifra apoteket. Det kommer jeg også til å gjøre en stund slik at det blir vanskeligere for meg å komme meg til der jeg var. Noe jeg heller jeg tror jeg aldri vil komme igjen.

Jeg tar utgangspunkt frokost og middag. som dere ser under her :)

Frokost
Jeg har begynt å spise frokost hver dag, og det er noe jeg egentlig ikke gjorde før. Men som jeg har innsett for at jeg i det hele tatt skal fungere, og tåle litt mer, så er forkost viktig å ha. Det er igrunn en grunn til at frokost blir kalt for den viktigste måltidet, og det er helt sant.

Middag
Jeg syns selv jeg er flink med alt annet enn ,med middagen. Middagen på meg kan jeg lett glemme. Det har jo flere grunner til som ADHD min, men også fordi med den sterke mobbingen min på restaurant og matfag som gjorde til at jeg har angst for å lage mat. og så bor jeg jo alene. Så det har mange grunner. men det betyr ikke at jeg kan bli flinkere, Eller faktisk ta meg i nakkskinnet på det, for disse er jo bare unnskydninger. MEN jeg har blitt FLINKERE hehe

Disse to her jobber jeg med nå frokost og middag. Det blir kanskje innleggelse på spiseforstyrrelse enheten her på Gjøvik. Det er samtale om det den 11 august, så skal infomere dere mer om det når den tid kommer.

Vi blogges mine flotte venner.

 

 

Slik håndterer du dårlige kommentarer

I dag tenkte jeg og si litt om å håndtere dårlige kommentarer. Det beste er egentlig å bare ikke bry seg om den. Det er det letteste tingen å gjøre, men når det ikke virker prøv heller og vær høflig en og ta tilbake, for det er det de egentlig vil. at du skal bli sint og at du skal gråte OSV. mye av det kan også være at de er sjalue.

jeg har fått en del kommenterer etter jeg skrev at jeg og min bestevenn har interesse for pokemon, eller det at vi har Jesus tid sammen fordi vi er kristne. Da har det kommet denne kommentaren her ganske så mye etterpå.

<< Hva med Pokemon og Jesus da ? >>

Første gang jeg fikk den kommentaren tenkte jeg bare at jeg gjør ikke noe, men så fikk jeg den en gang til i et innlegg som ikke handlet om meg og bestevennen min, eller om pokemoen og Jesus, Jeg skal ærlig si jeg ble fornærmet, og ville si at dette er ikke morsomt, ,men så ombestemte jeg meg og skrev dette istedenfor.

<< Hva med det ? Jeg lurer om du sier det bare for å mobbe meg. Bare for å gjøre meg usikker. Hvorfor det ? Hva er galt med Pokemon ? Hva er galt med Jesus. Hvis det gjør meg glad er ikke det godt nok ? Gud velsigne deg og søk heller det gode isteden for det vonde :-) >>

Dette var mitt svar. Jeg sa ikke noe tilbake jeg var helt rolig da jeg skrev det. Jeg faktisk smilte for jeg tenkte det at kanskje denne  personen hadde det vondt. JA man skal ikke si slik selv om man har det vondt, men noen ganger hjelper det  ikke å ta tilbake, og heller vise forståelse isteden for å være spydig tilbake.

Dette gjelder også andre litt mer spydige kommentarer. Ikke ta tilbake, heller vær høflig for da Gjør du noe de ikke forventer. De forventer at du skal ta tilbake. Mitt tips. Ikke gjør det ;-)

Vi blogges mine flotte venner.DU ER TALENTFULL

Aldri tro at du ikke klarer noenting her i verden, for det kan du. Kanskje du har funnet det. Kankje det ligger litt gjemt inni deg.

Mange sier at jeg kunne bli en flink profosjonell danser. Turnlæreren min sa jeg kunne bli en av Norges beste turner.

Det som stoppet meg var  meg selv. Jeg hørte på det folk sa at det kunne du ikke. Du har ikke god nok balanse. Man kan si at da betydde det ikke så mye for deg, men i noen tilfeller gjør det det.

Sang har ingen klart å ta Ifra meg. Jeg har kankje tatt en pause fra det. Men aldri kuttet ut sang for alltid. Det er noe inni meg som sier det at jeg kan ikke det. Kankje det ikke er min tid nå og bli kjent, og det er kankje ikke meningen heller, men om at det er sang jeg skal gjøre. Synge for å gi andre inspirasjon. Det føler jeg på meg er mitt kall her i livet.

Så du der ute som ikke tror du duger til noe.  Har du tenkt det at det er en som alltid ser deg for akkurat den du er. Kanskje ditt talent er å få andre til å le. Kanskje ditt talent er forståelse, kanskje ditt talent er empati. Alle har et talent, og det trenger ikke å være i rampelyset.

Du er spesiel og ingen kan ta Ifra deg ditt sanne talent. Du er talentfull.

Sangleden har kommet for fult

Det å få høre sin egen sangstemme igjen og nyte hvert eneste tonefall som kommer ut av min munn,  og føle det at du synger ikke fordi du må det for å klare og ha livsglede. Du synger fordi du vil og fordi man føler du synger fint og nydelig. Du klarer å høre de vakre tonene som kommer ut. Du merker også de falske, men de betyr INGENTING. Det er jo bare å prøve på nytt.

Sang for meg har betydd mye. Den har gitt meg selvtillit. Den har gjort at jeg har fått mer troa på meg selv og hvem jeg er som person. Musikk uansett hvor hardt jeg har det. Vil alltid være i mitt liv. Den dagen jeg slutter med sang helt, så må det være noe alvorlig galt med meg.

Jeg elsker å synge, og det kan ingen ta Ifra meg. Ingen.

Love you my friends.

Vi har en daffedag

I dag har vi en daffedag med herlig musikk. Det at vi kan være stille, synge litt for oss selv. Bare høre den nydelige musikken. Er bare herlig

Jeg tenkte å dele spillelisten en gang, den er fylt med rolige sanger samtidig som mange kraftfulle sanger som vi gi deg positivtitet, selvtillit og ikke minst sikkerhet i deg selv.

Så blir nok en deling via youtube, for det er der jeg har laget det. Hehe.

Vi blogges mine venner. Vi skal forsette å daffe litt og ha bestevenn tid. Dere får kose dere også. Klem fra meg og Lene

Herlig å være med bestevennen min

Det er så deilig å være med bestevennen min Lene Pene. Vi kan snakke om alt uten å dømme. Og jeg føler meg så trygg hos henne. Vi ler, vi er ærlige og ikke minst helt 100 % oss selv. Jesus, Pokemon interesser OSV.

I tunge dager løfter du meg opp, og jeg kan ikke beskrive hvor godt det er. Du gir  aldri opp meg, og jeg vil aldri gi opp deg. For jeg er helt sikkert på at gud valgte at vi skulle være bestevenner. Jeg er utrolig glad i deg bestevennen min, og jeg er ubeskrivelig glad i deg

Sister and brother in our hearts, God made us bestfriends, we are never apart. Skrevet av Lene Jeanette

Overnatting hos bestevenn Lene

Hei kjære venner. Nå skal jeg være hos Lene i noen dager, og det skal være godt. Det å komme seg ut av og til er alltid sunt.

Vi skal spise god mat, og gjøre bestevenn ting. Vi er jo begge pokemon fan og begge er kristne, så dette skal bli koselig.

Vi blogges da mine flotte venner Klem fra meg og Lene :)

Svar på spørsmåls runden :)

Det ble mange flotte spørsmål, og jeg har besvart dem. Jeg har vært helt ærlig, har til og med vært ærlig på de jeg syns var litt useriøse. Jeg håper dere sitter godt og kankje tar dere en liten godbit mens dere leser. Enjoy

1 Hvor gammel er du?
Jeg er 23 år gammel :)

2 Hvor mye veide du da du ble9 født?
1800 g

3 Har du søsken?
Ja ei tvilling søster og en lillebror.

4 Har du god kontakt med begge dine foreldre?
Ja jeg føler jeg har god kontakt. Det er slik når man blir voksen, blir man litt mer opptatt da.

5 Ligner du mest på moren eller faren din?
Hmmm mange er litt uenige, men etter min mening har jeg kroppbyggningen til min mor og utsende til min far

6 bor du alene?
Ja det gjør jeg

7 Jobber du?
Nei det vet jeg ikke om jeg er klar til enda.

8 Trener du ?
Nei, men jeg ønsker å trene. Litt fordi når man er sterk fysisk, så går det også inn på det psykiske, så trening er noe jeg ønsker å gjøre.

9 ønsker du deg barn?
Ja det gjør jeg. Elsker barn

10 hvilken skole går du på?
Jeg går ikke på noe. Jeg verken jobber eller går på skole.

11 Beste barndomsminne?
Å leke med ei venninne hver eneste dag omtrent, og vi kunne leke hva som helt uten at vi dømte hverandre.

12 Favorittminne med meg? (Bestevennen din)
Den dagen vi ble bestevenner bestevennen min. Pluss modell dagen våres :)

13 Hvorfor blogger du?
Jeg har 2 hoved grunner
1 jeg vil bli flinkere på rettskriving.
2 jeg vil hjelpe andre mennesker til et bedre hverdag og liv.

13 Ønsker du å komme på topplista?
Så klart hadde det vært kjempe gøy, og dem som blogger hvem har ikke lyst på det ? Så ja jeg vil komme meg på topplista, men det skal være for de riktige grunnene.

14 Hvilke blogger leser du?
Akkurat nå leser jeg ingen blogger. Det har ikke noe fordi jeg ikke har lyst, men jeg har ikke tid. Må ordne leiligheten min onkelig først.

15 Tar du bildene dine selv?
Mesteparten av bildene, ja det gjør jeg. Bildene blir tatt av mobil  telefon hehe. Når jeg får data og minneprikke til kamera, skal det bli litt bedre bilder.

16 Ser deg avbildet med jentevenner. Kommer du best overens med jenter/har du guttevenner også?
Jeg har dessverre ikke noen gutte venner  jeg ønsker meg guttevenner, eller kompiser, som jeg syns er et bedre ord. Men siden en stygg hendelse blr gjort mot min vilje av mine 2 eneste kompiser. Og det at jeg føler de alltid svikter meg, føler jeg at jeg kommer bedre overens med jenter.

17 Kan du ta en selfie med de klærne du har på deg ?
Ja det kan jeg :)

18 Er du sammen med noen?
Nei. Det er jeg ikke, og akkurat nå har jeg ikke lyst til å bli sammen med noen før jeg finner ut hvem jeg egentlig er.

19 Er du homofil?
Jeg vet ikke, mange sier at jeg er det. Men jeg vet ikke selv. Jeg har opplevd mye dramatiske opplevelser som har gjort det at jeg har tvilt på hva min identitet er. Hard mobbing, og ting imot min vilje som har gjort til at jeg er veldig i tvil. Men skal jeg gjette hva jeg er, så tror jeg at jeg er bifil.

20 Har du en psykisk utviklingshemming?
Eeeehh ??? Nei, men om så om jeg hadde Vært det, så ville jeg ikke ha gjort noe med meg selv. Jeg har en diagnose ADHD og jeg har dysleksi, men jeg var nok ikke utviklingshemmet.

21 går du på kor?
Nei jeg gjorde. på respons tenning.  Gikk der i 8 år, men vil gjerne være der musikk er, for føler mer meg selv da.

22 hvilen matrett liker du best?
Akuratt nå er jeg usikker,  men hvem liker ikke Taco ?

23 Liker du å reise?
Jeg kan ikke svare så mye på det for har ikke reist så mye, men jeg ønsker å reise litt mer ja. En av drømmene mine er å svømme med delfiner. Så det må jeg få til en gang :)

24 Hvor har du reist i sommer?
Har ikke reist så mye. Har vært opptatt med å flytte. Men skal en tur til drammen med søstra mi da hehe

25 Hvilket land vil du besøke mest?
Hmm vanskelig. Akkurat nå kunne en avslappende land, men samtidig mulighet for shopping vært perfekt. Og så vil jeg besøke litt hvor noen av familien min er ifra, og det er Spania

26 Du fremstår som kristen. Hvilken menighet har du tilhørighet til?
Jeg går ikke i en menighet. Jeg har lyst, og når jeg får mot i meg til å lese i bibelen, så skal  og få orden på ting, så skal jeg nok gå i en menighet for jeg føler kristendom  er en veldig stor del av meg, og gud lever. Han ser oss på våre gode dager og på våre vonde dager

27 Vokste du opp med dyr?
Nei, men jeg har alltid hatt dyr som gode venner, og noen ganger føler jeg faktisk at dyrene forstår meg bedre en mennesker.

28 Liker du hester?
Jeg liker omtrent alle dyr jeg. Men hester er en av mine favoritt dyr ja, men det er fordi jeg var bestevenn med ei hest som bodde på Onkels gård. Og gennerelt fordi jeg liker dyr.

29 Liker du blåskjell?
Har ikke smakt det, så jeg kan svare på

30 Er du opptatt av stjernetegn?
Nei det er jeg ikke :)

31 Favoritt film?
Hunger games

32 Favoritt sang?
You raise me up av Westlife, og Thrugh all if it av Colten Dixon

33 Favoritt dyr?
Delfiner, hund, katt og hest

34 Hvis du skulle velge, Cola eller Fanta?
Cola så klart hehe.

35 Samsung eller Iphone?
Samsung

36 Pc eller Imac?
Vet ikke har hørt at iMac er veldig bra til blogging ?

37 Yndlingsbok?
Harry Potter

38 Yndlingsdag?
Fredag

Tusen takk for spørsmål. Det ble mange og det setter jeg stor pris på. Er det noe mer dere lurer på skriv det i kommentar feltet. Ellers så håper jeg besvarte dere bra

Vi blogges :)

Gårsdagen innkjøp for under 100 lappen

Jeg måtte bare kjøpe dette. Når man tenker omtrent hele tiden på det du har satt sammen på en butikk, og du er ganske sikker på at dette vil bli kjempe fint på tarassen, må du bare slå til. 

Det er jo ganske så grått, så tenkte at hvit og lyse farger kunne gjøre det kjedelige grå litt mindre verdt, og det følte jeg at jeg klarte

Dette ble kjøpt på Nille

Duken 49 kr
Lysholderne 10 pr stk. Ordinær pris 29,90 pr stk
De blå blomstene 14,90

Gått opp 1,5 kilo

Jeg har vært hos legen i dag; og jeg har fått kjempe gode nyheter. Jeg har gått opp 1,5 kilo. Grunnen til at jeg sier det er fordi sist gang jeg veide meg for en uke siden veide jeg 46,3 som vil si jeg gikk litt ned.

Grunnen til at jeg veier litt mer nå, er nok fordi jeg klarer å få i meg frokost hver dag. Jeg prøver med middag  ikke alltid lett, men det skjer ingenting uten at man prøver.

Fikk også svar for testosteron, og verdiene var normale. Så det var de nyhetene jeg håpet på. Så det ser ut til at det går en veg og det er oppover selv om det er mange ubesvarte svar.

I morgen er det Dps. Så til da snakkes vi mine flotte venner.

Ser dere forskjell ?

Dagens frokost

Utrolig hva naturel yougurt kan bli så godt bare du setter inn de riktige ingrediensene.

Dette var så utrolig godt, så dette er noe jeg virkelig skal satse på mer av.

Ingredienser
Naturel yougurt
Jordbær syltetøy
Blåbær.

Jeg liker egentlig ikke naturel yougurt alene, men dette smakte det bare helt himmelsk.  Det er bare å prøve. Man kan ikke si at man ikke liker det så lenge man ikke har smakt det. Jeg har smakt det og jeg elsket det.

Vi blogges mine kjære venner.

Da tanken på å skade meg nesten vant men....

Når jeg tenker tilbake til den dagen som var så fæl og ingenting var bra nok. Du fikk bare kjeft for alt du gjorde selv om der og da var det beste for deg og bare gråte og bli trøstet. Du klarte ikke å gjøre de tingene du skulle ha gjort, for det rette for deg var å få gråtet ut. Du følte bare alt raste sammen, og du viste ikke hva du skulle gjøre av tankene dine. Du følte deg ikke god nok. Du tenker det at du skal være sterk,  men det klarer du ikke. Du er bare i vegen for alle.

Du gråter i sengen din og tankene sier gå til skuffen og ta kniven og skjær den igjennom huden. Du går opp fra senga, og du har tankene på en ting og det er kniven igjennom huden.

Men i det du Er oppe fra senga, stopper kroppen din og den vil ikke rikke seg en centimeter til uansett hva hjernene din sier. Så vil ikke kroppen det samme. Du skjenner at kroppen sier til hjernen din "-nei hjerne. Dette er ikke løsningen på problemet. Legg deg ned igjen å hvil litt. Dette skal nok gå bra til slutt, og til slutt ble det det.

slik var det på fredag 17 juli for meg. Jeg er så glad for at jeg klarte å høre på kroppen min og ikke hjernen min der og da. 

Da du våknet morges

Jeg ble inspirert ta et innlegg min bestevenn leste for meg, og tenkte det at jeg skulle dele dette inn på min blogg. Ikke får å kopiere, men får å spre budskapet videre, for det var så fint

Det er tidlig mandags morgen og akkurat nå, og i timene framover,  – vil tusenvis av alarmer og vekkerklokker gå av rundt omkring i Norge. Vi skal møte en ny dag.

Vi skal møte 20 juli 2015

Enda er den så fersk at solen bare såvidt har begynt å lyse over den.

Mon tro hva for en dag dette vil bli? Hva skal vi bruke den til? Hva skal vi fylle den med?

Hvilke tanker gikk gjennom hodet ditt da alarmen gikk av og du innså at det var på tide å starte en ny dag? Var du uthvilt eller fremdeles trøtt? Takknemlig for at det er fredag eller var det likegyldig?

Hva tenkte du da gikk inn på badet og så deg i speilet? Var du vakker? Så du at det var skjønnhet der? Så du kjærlighet der? Så du på deg selv og tenkte «Wow!»

Eller gikk du glipp av det..? Glemte du å ta det med deg ut i dagen?

Så du øynene dine?

Tenkte du på alt de skulle se i løpet av dagen? Slo tanken deg egentlig i det hele tatt- på hvor fantastiske øynene dine er? Tenkte du på hvordan de kan lyse opp hele rommet når du ler, eller på skjønnheten i sårheten når tårene sakte renner ned fra dem når livet blir stort for deg?

Tenkte du i det hele tatt tanken på hvor mange mennesker det finnes der ute som ønsker å bli sett av dine øyne? Som kunne møte blikket ditt, og se seg selv i det?

Ville du savnet øynene dine om de ikke var der?

Så du nesa di?

Var den for lang eller klumpete eller skjev? Kjente du at du dro pusten gjennom den? Merket du at tok inn selve livet gjennom den? Trakk du pusten godt inn og kjente lukten av morgenkaffe? Tenkte du på at du kanskje ville lukte på blomstene idag? At du kjøpe med deg noen hjem, og se på og lukte på dem hele helgen?

Så du ørene dine?

Sto de litt ut eller var de litt store, eller kanskje helt passe? Kunne du høre med dem? Tenkte du på at du kunne høre menneskene, dyrene, maskinene, bilene, latteren, samtalene, musikken, vinden i trærne, stillheten…?

Tenkte du på at du har et valg?

Så du munnen din?

Smilte du? Så du ditt første kyss i leppene dine, eller ditt siste? Tenkte du på de 9000 smaksløkene på tungen din? Så du munnen din åpne seg og slippe ut ord som kan såre eller helbrede? Som kan formidle kunnskap og idéer og følelser til andre? Tenkte du på at det betyr noe? At ordene som kommer ut gjennom din munn kan utgjøre en forskjell?

Så du hendene dine?

Merket du at de var fulle av energi, av liv? Tenkte du på at når hendene dine stryker et annet menneskets hud, så utskilles hormonet oxytosin -  omsorgshormonet som gjør at vi blir mer avslappet, mindre kritiske og mindre aggressive. Tenkte du på det? Visste du det? Forandrer det noe?

Kunne du føre hendene opp mot pannen og massere ditt eget hårfeste?

Og hvis du gjorde det : tenkte du på det fabelaktige maskineriet som er på innsiden? Din mest verdifulle ressurs! Tenkte du noen sinne på mulighetene som ligger i den omlag 1350 grams tunge massen som er din hjerne?

Wow…

Hvilke signaler sendte du deg selv? Tenkte du at du er et fantastisk levende og unikt menneske med muligheter som vi bare såvidt kan begynne å pirke borti fredag morgen den 10.januar 2014? Tenkte du på alt du kunne bruke øynene, nesa, ørene, munnen din, hendene dine til?

Pusset du tennene mens du tenkte på den fantastiske kroppen din som du kunne stå der, lene seg framover, sette seg ned, gå videre…

Tenkte du på de mange millionene hjerteceller som trekker seg sammen for hvert slag som hjertet ditt slår – omlag 80 ganger i minuttet? Hvor mange trofaste slag vil det slå i løpet av denne fredagen..?

Hva kunne du tenke deg å bruke dagen til?

Hva kunne du oppsøke eller stoppe opp ved og se på med nye øyne i dag?

Kunne du tenke deg å stoppe opp, bare av og til i løpet av dagen,  og holde fokus på pusten din?

Hvor mange smil kan du tenke deg å sende ut? Hvilke ord?

Vil du lytte?

Vil du berøre menneskene som du omgås i dag?

Vil du se om du kan se noe kjent – et gjenkjennelig glimt i øynene til andre mennesker, også til de du aldri før har sett?

Vil du hate kroppen din – eller vil du takke den? Vil du tenke på at den bærer deg gjennom dagen, eller på appelsinhuden bak lårene? Vil du følge bevegelsene dine i løpet av dagen – legge merke til føttene, armene, hendene dine… bare for i dag?

Visste du at denne dagen står foran deg – til din disposisjon?  Og at den er full av utfordringer som kan bli sett på som muligheter? Visste du at du er et mirakel og at du kan velge å utnytte alle mulighetene som livet har gitt deg, som kroppen din gir deg? Og at du kan danse gjennom dagen?

Kanskje har vi bare denne dagen. Kanskje har vi tusen fler…?

Men dette har du nå – dagen i dag. Sansene dine og den utrolige kroppen. Pusten din, hjertet ditt og den fantastiske hjernen. Og verden står til din disposisjon.

Om du kan begripe det, så vil det alltid være nok. Bare det å være levende er alltid nok.

Her er siden jeg tok det fra

http://www.zuna.no/2012/06/15/da-du-vaknet-i-morges/

Spørsmåls runde, svarer helt ærlig

Hei mine flotte lesere. Jeg tenkte det at jeg skulle ha en spørsmåls runde. Jeg pleier å si at jeg svarer på video, men det føler jeg meg ikke helt klar til nå, så denne gangen svaret jeg med å skrive.

Men for første gang i mitt liv skal jeg faktisk svare på abselutt alt. Jeg skal være helt ærlig å si det jeg føler og mener, og dere kan spørre meg om hva det enn måtte være.

Så spørr i veg, så skal jeg svare dere helt ærlig.

Stolt av meg selv

Jeg er såå stolt av meg selv nå. Jeg var på fest i går uten å drikke alkohol. Jeg kan faktisk ha det gøy uten alkohol. Jeg var med på hele hjemme festen, men kjente det på meg at og være på utested kunne bli for mye, så det lot jeg være

Men fy Søren så kult det var. Jeg følte meg ikke dømt fordi jeg ikke drakk, og jeg var inkludert i samtalen, og det var kjempe koselig.

Så 1 poeng til meg og 0 poeng til angsten. Da er det bare å forsette å seire og pushe seg selv på den riktige måten.

Vi blogges mine flotte venner

For dere som ikke forsto budskapet mitt

Det kommer alltid til å være noen som ikke vil forstå innleggene mine eller dine. Det viktigste er at du er klar til å skrive et sårbar innlegg. Som det innlegge jeg skrev om hva er egentlig den perfekte kroppen. Jeg følte det var rett å ta et bilde av meg, og vise hvor tynn jeg egentlig er, men at jeg er ikke lenger sykelig tynn lenger, og si det at det er greit å være tynn og det er greit å ha den kroppen man vil ha.

Ja jeg kunne ha gjort ditt og jeg kunne ha gjort datt. Men til syvende og sist er det meg selv som vet hva mitt budskap var, så lenge jeg ikke henger ut noen eller snakker dritt om folk.

Jeg tok mine egne erfaringer, og delte det med folk som sliter med det samme som meg som og ikke aksepterer slik dem er, uansett om du er tynn eller har former. Så er vi skapt slik vi er, og hvis man vil gjøre noe med det for å være fornøyd, så gjør man det.

Min vei til å akseptere min kropp er lang, og man vet aldri hva man kan støte på. Særlig for meg som er i så mye identitet krise som jeg er i. Jeg har mine problemer som jeg trenger hjelp med, mens samtidig det at jeg må finne det ut på egenhånd også.

Det er mange ting jeg må igjennom, og det vil bli en lang reise. Men jeg skal klare det, og selv om jeg føler det av og til at ingen forstår meg, så er det folk som forstår og som bryr seg, og som ser mitt budskap, og det er en hjelp for dem. 

Vi blogges mine venner

Hva er riktig og hva er galt

I dag har det ikke vært en bra dag, føler folk bare mistolker meg. Alt jeg gjør er galt. Prøver jeg å gi et budskap er det feil. Prøver jeg å forstå er det feil, for det er mas. Jeg aner ikke hva som er riktig og hva som er galt. Hva betyr de ordene ?. Er det feil og dele sine problemer. Er det feil å dele sine gode stunder. Jeg føler jeg må ha en pause. Jeg har så humør svinginger, og som jeg har nevnt jeg vet ikke lenger på hva som er riktig og hva som er galt lenger

Tror jeg har blitt kvitt sove problemet mitt

Jeg må rett og slett si jeg tror jeg har blitt kvitt soverommet mitt. Jeg sover  litt mer en 6 timer hver natt, og det er herlig.

Det hender jeg våkner mitt på natta og er lys våken, men jeg prøver å sove igjen og til slutt får jeg sove i noen timer til.

Jeg føler også det at jeg har blitt vangt med å puste inn frisk luft, og jeg merker at det gjør meg sååå godt.

Katten mjauer litt om natten, men det virker som at hun begynner å akseptere at det er her hun skal bo.  Jeg begynner virkelig å se at mine problemer begynner å forsvinne litt etter litt, men jeg har forsatt en lang veg å gå dessverre, men jeg skal klare det.

Hva er egentlig den perfekte kroppen ?

Og trening. Har vi egentlig en fasit svar på det ?

Hva definerer vi den perfekte kroppen ? For å være helt ærlig jeg vet ikke. Man kan ikke se hva den perfekte kroppen er for deg når du leter etter det alle andre har som du ikke har. Man må lære å elske det man har fått, og gjør du ikke det prøv å få en litt ligene kropp. Det er du som bestemmer over din kropp.  Så klart flere har mer hindringer en andre. Men hvis en bra kropp gjør deg lykkelig, så gjør det. Det hjelper i hvertfall ikke å sitte på rompa og syns synd på seg selv som jeg har gjort

Hva definerer riktig trening ?
Det vet jeg heller ikke. Det er opp til enkelte folk å finne det ut, for alle er forkjellige. En annen person kan løfte 120 kilo mens en klarer så smått med 20 kilo. Hva så om den andre kan løfte mer en den andre. Er det riktige for den personen å trene med 20 kilo, så la den personen gjøre det. og så klart omvendt

Jeg har aldri vært glad i kroppen min, og jeg kommer aldri til å få det jeg virkelig vil ha heller, men jeg kan trene på en riktig måte. Jeg kan være i god fysisk form. Jeg behøver ikke å synes synd på meg selv fordi jeg er tynn. Jeg er skapt slik jeg er, og har jeg lyst til å endre kroppen min av de riktige grunnene, så vil jeg til slutt bli fornøyd med kroppen min, og Kankje med meg selv og.

Indre kjønnet er det som teller. Du kan se ut som en super model og ha en super fin ytre skjønnhet, men hva er hvitsen med ytre skjønnhet når man ikke har indre skjønnhet ?

Det jeg og mange andre må lære oss. Så lenge vi ikke er sykelig over vektige eller sykelige undervektige, så gjør det ingen ting hvilken kropp du har. Så lenge du spiser riktig, så er det som teller, og er du ikke fornøyd, så gjør du det beste ut av det.

Det er din kropp og til syvende og sist uansett hvilken hindringer du har. Er motivasjonen på topp og du får litt motivasjon fra andre til å styrke deg opp på den riktige måten, så mener jeg det at det er det som teller her i verden.

Vi er alle like vært, og man må tilpasse seg selv på det som er riktig for deg og INGEN andre.

Så lenge man ikke er sykelig tynn eller sykelig overvektig, så spiller ingen rolle hva slags former du har. Våres problemer kan løses hvis du virkelig går inn for det, og du ber om hjelp ;)

Se på bilde av meg bare 1,8 kilo mer, ser jeg nye friskere ut, og jeg er ikke sykelig tynn lenger. Ja jeg er tynn og burde helst ligge på over 50 helst 60, men det kan komme med riktig kosthold og trening.

Hver fornøyd uansett om du har former eller ikke. Vi snakkes

Da er jeg testet for testosteron

Jeg har blandene følelser ang dette. Det er litt spennende og. Jeg vet ikke hva  slags svar jeg vil få eller vil ha, men jeg håper på at jeg kan få svar hvis det er noe som er galt med testosteronet, og man kan gjøre noe med det.

Vi kan vell håpe på det beste. Men hvis det ikke er det, så lurer jeg på om jeg har lyst på full kropps undersøkelse slik at man kan se om det er noe galt, eller det at jeg må kjerpe meg å spise mer riktig mat for meg. For jwg føler jeg forsatt lever i en guttekropp, og det er noe jeg ikke liker.

Vi får se da. Vi krysser fingre og tær hehe. Vi blogges mine flotte venner.

Herlig besøk av bestevennen min

Hei har ikke glemt dere. Jeg har bare hatt 3 fantastiske dager med min bestevenn Lene :)

Det har vært godt å ha en onkelig god bestevenn å være med de siste dagene, og pushe meg litt og teste grenser. Har forsatt litt å lære med å høre på kroppen min, men det er jo framskritt.

Det har gått overaskende bra, og vi tok hensyn til hverandre som gjorde det slik at jeg klarte å være med henne så nye som jeg klarte.

Vi så på film, vi sang og selvfølgelig drev vi litt med pokemon kort. Tiden har gått utrolig fort, og jeg har kost meg utrolig masse fra mandag til i i dag

Trost at hun måtte reise, men det betyr bare at vi hadde det koselig sammen. Glad i deg bestevennen min.

Hva har dere gjort i dag ? Vi blogges da flotte lesere :)

Mangler kankje testosteron

Hei kjære venner. Det som ble snakket på DPS var mye det jeg ikke er klar til å dele med dere enda, det var mye om min legning og det med usikkerheten min er så dypt inn i meg at jeg trenger hjelp av erfarne fagfolk sannsynlig.

Jeg tok opp det at jeg tror jeg har for lite testosteron. For dere som ikke vet det, er det det mannfolk har. Hvorfor jeg føler jeg mangler det er fordi jeg føler at jeg faktisk har lysere stemme en noen av jentene. På telefon tror mange at jeg er en jente i steden for en mann, og jeg er jo 23 gammel mann og ikke en 23 år gammel gutt eller jente.

Jeg føler også det at kroppen ikke er helt utviklet som den skal, og Kankje med litt hjelp av tabletter som kan gi meg litt mer tolesteron i kroppen,  kan  jeg bli litt mer fornøyd med meg selv slik andre som virkelig ser meg som jeg er.

Og hun på DPS var også inn på den tanken og ville gjerne undersøke det med meg.

Så vi får se da hva som svaret blir. Vi blogges da mine kjære venner :)

De siste årende på Tensing var herdt for meg.....

Først hvis det er noen Tensinger som leser dette. så vil jeg si det at jeg hadde mine positive stunder, og jeg kommer nok med en takke innlegg en gang, og at jeg snakker ikke om alle, for noen av dere brydde seg, og det det var som reddet meg for å slutte helt med sang. For dessverre. tanken var der.

Jeg hadde det ikke bra de siste årene på tensing. Jeg hadde ingen venner der. Jeg hadde det for det meste greit, og jeg var for det meste sterk nok til å  ta vekk det negative angående Tensing . For den stygge sannheten var det at det var ikke alltid så veldig bra miljø på Tensing. Men da jeg var som sterkest brydde jeg meg ikke om det, fordi sang for meg var 100 ganger så mye mer viktigere.

Jeg prøvde å skaffe meg venner, men det virket nytteløs, og det var mange ganger jeg lurte på om, Var det meg som var problemet ? Hva var galt med meg ? Følte også at jeg ble veldig undervurdert.

Noen ganger når jeg virkelig så faresignalene, og for at jeg skulle forsette med sang som betydde alt for meg, måtte jeg løse dette. Det endte alle gangene i en katastrofe. Jeg så virkelig at noen av de dømte meg på en feil måte. De gadd ikke å bli kjent med meg, og jeg viste at noen av de baksnakket meg, og jeg fikk også høre litt av det og. Det værste av alt jeg hadde ikke gjort noe mot de. Det var heller de som hakket på meg, så alle feilene mine. De prøvde sikkert å hjelpe meg, men de gjorde det på en utrolig feil måte. Særlig Tyskland turen 2011. Der så jeg mye av den stygge sannheten som rystet meg lenge. 

Jeg klarer å få høre sannheten, men det var måten de gjorde det på som såret meg. Det var som om de ville såre meg med vilje. Særlig den  siste krangelen, der jeg var sikker på at den personen var ute etter å såre meg, noe den personen virkelig klarte. For hele den dagen var helt ødelagt. jeg husker det som det var i går. Det hun sa til meg som at det var fler som ikke ville ha meg der og. Det var veldig hardt, særlig fra en person som har vært snill med meg og som jeg ikke så faresignalene pp, og npåår jeg spurte henne så tente hun på alle 8 og var ute etter å såre meg.

i 2013 da jeg trengte Tensing som mest, og det bare var en prøvelse bare å gå ut av senga å gå til Tensing, og veien til Tensing føltes evig lang. Men det t var noen ganger jeg bare måtte høre på kroppen min . For den sa det at du må bare gå til Tensing. Sang er din redning nå. Du trenger ikke å synge, men bare hør på de vakre tonene som kommer ut av dems munn.

Men til slutt klarte jeg ikke det heller, og når jeg endelig fikk kommet meg til Tensing etter en liten pause, fikk jeg slengt det i ansiktet at Tensing var ikke noe mer. Jeg strittet  så imot i å skrike til alle rundt meg hvorfor jeg ikke klarte å komme. At jeg sleit psykisk, og jeg prøvde mitt beste å komme. At uten Tensing i mitt liv ville det bare gå nedover med meg, men hjernen min sa nei. og i stede får å høre på kroppen min som er det mest riktige for min del, hørte jeg på hjernen min. Hvis jeg kanskje hadde sagt ifra åssen jeg hadde det, og sagt hvor mye jeg sleit med meg selv på den tiden Desember 2013. At jeg kanskje kunne ha reddet Tensing.Jeg har lese og skrive vansker

Hei mine flotte blogg venner, venner, familie, og lesere. Her er det alt på en gang hehe. 

Jeg har lese og skrive vansker, men det stopper ikke meg til å blogge. Ja jeg kan komme med noen ord, og kan skrive litt  feil. Men det er sånn det er. Jeg gjør noe med det.

For 5 år siden. Hadde jeg enda større lese og skrive vansker, og ved hjelp av min blogg har det blitt mye bedre. Jeg har forsatt en lang vei å gå særlig I stessende situasjoner. For jeg har dysleksi.

Jeg vil forbedre mine skrivefeil, og det føler jeg at jeg har klart. Jeg elsker å blogge, og det er en grunn til at jeg ikke har slettet bloggen min selv om motivasjoenen og inspirasjonenen ikke har vært på topp av og til. Men jeg har aldri gitt opp, og det vil jeg aldri gjøre heller. For jeg har vist at før eller siden så har jeg kommet meg tilbake til dere.

Jeg håper mine kjære venner i alle varianter, at dere vil forsette å lese bloggen min, selv om dere kan irritert over mine skrivefeil. Men tenk det. Jeg vet det, og jeg driver å retter på det. Det har jeg prøvd i 5 år, og det vil jeg for alltid gjøre.

Ikke bare for meg, men for dere mine flotte herlige venner. Vi blogges Tror jeg fikk sove mer en 6 timer i natt

Jeg la meg kl 22 i går kveld og sovna faktisk ganske så fort. Men så vokna jeg ca 00:30. Jeg som ikke hadde hatt den beste dagen ble liggende å tenke pluss katten som mjauet. Så jeg fikk ikke sove på flere timer. Kroppen fikk jo egentlig 3 timers søvn for det er det den vangt til nå som jeg ikke har har sovet onkelig, så det var ikke rart kroppen trodde jeg var utvilt da. Når jeg ikke fikk sove igjen prøve jeg å gå litt fram og tilbake. Da jeg fikk samlet tankene mine, tenkte Kankje en bok kan vell gå ann å lese litt, slik at jeg kan bli søvnig. For det jeg egentlig ville var å høre på piano musikk. Men tanken på å være på mobil nett hele tiden uten onkelig nett fristet ikke helt med tanke på begrenset mobil nett 

Men så tenkte jeg hva med en bok. Så jeg tok opp Harry Potter og de vises stein. Jeg leste noen sider, og ble litt mer søvnig. Så da tenkte jeg en sang fra mobilen skader ikke. Etter det fikk jeg faktisk sove til litt over 07:00

Så tror dette er den andre natten jeg har klart å sove i 6 timer hver natt. Så dette går oppover.

Vi blogges da mine kjære venner.

Avslag på Aurdal

Det har blitt avslag på Aurdal. DPS ringte meg her om dagen og fortalte meg det. Jeg ble redd med en gang og tenkte vil ikke Aurdal hjelpe meg ? Men så sa de hvorfor de tok avslag på det som var at siden jeg har blitt søkt inn på spise forstyrrelse enheten her på Gjøvik. Ser dem ikke en grunn til å hjelpe meg med en gang. Siden jeg allerede får hjelp en plass. For. Jeg kommer sannsynligvis til å komme inn.

Jeg har møte 11 august ang dette om innleggelse der, og siden jeg ikke er vangt med å spise lenger, og jeg får en litt fæl følelse når jeg spiser, gjør det seg slik at å være der det er fagfolk som virkelig kan dette med rutine og hvor mye mengde jeg nå spise for å legge på meg og da gradvis komme meg opp igjen med spisingen og ikke minst vekta

Jeg har tenkt til å infomere dere om det når den tid kommer når jeg vet mer. Jeg hadde en lang og fin samtale og det at hun beholdt roen, og at hun var så flink til å forklare, gjorde det slik at jeg beholdt roen. Var ganske bra at de ringte først slik at jeg ikke fikk lest det, for da hadde det ikke blitt til at jeg tok dette bra.

Så det vil si. Aurdal er avslått, men det betyr ikke at jeg ikke vil komme meg inn der i en senere anledning.

Gårsdagen innkjøp

Hei mine flotte lesere, og god morgen. Jeg har nok pushet meg litt for mye i går, men som jeg skrev på gårsdagens innlegg. Det var litt taktisk får å prøve og sove litt mer, og vet dere hva ? Jeg klarte å sove i 6 timer.

Uansett nå til det innlegget handler om
Jeg har vært på shopping. Masse til leiligheten som dere skal se når jeg er blir ferdig, og litt klær, og det er det jeg skal vise dere.

Det er så lenge siden jeg har kjøpt meg klær, og denne gangen fant jeg en hel antrekk i tillegg. Det er første gang i mitt liv at jeg følte meg kjekk, så selv om jeg ikke hadde rå, så kjøpte jeg det.

Her er det Hva syns dere ?

Buksa 299
T-skjorta 99
Jakken 399
Alt dette fant jeg på HM.

Jeg er stolt av meg selv

At jeg skulle klare så mye som jeg gjorde i dag etter hvor dårlig formen min var i går er et mirakel.

Jeg har gjort masse og så klart kroppen har sagt ifra, men som jeg har kjønt, jeg kan ikke sove på dagen for det er nok noe av det som har ødelagt nattsøvnen min  pluss alt det andre som jeg har skrevet.

I dag har jeg shoppet. Det har vært en etter bursdags feiring siden Jens Ingar, min søster og jeg fylte år  Jeg Ingar 5 juli, og Maria og jeg dagen etter pluss enda en feiring på egon med gode og flotte venner.

Har ledd masse og kost meg. Så nå håper jeg at jeg får sovet. For dette har vært en seier for meg med tanke på at jeg har gjort noe i hele dag nesten uten stopp. Det eneste jeg gjorde var en liten power napp på 20 min for jeg måtte ha energi, og det fikk jeg.

Til mine venner som har vært med meg i dag. Tusen millioner takk for et kjempe hyggelig selvskap. Jeg er utrolig glad i dere.

Da prøver jeg da

Hei folkens. Da prøver vi da. Jeg tror etter en liten stund så vil jeg klare å sove. Jeg nå bare ha stor nok tro på det. Jeg vet at dette skal0 jeg klare.

Jeg har bestemt for å vente litt med sprayen. Rett og slett fordi dette er egentlig ganske vanlig ang flytting, og det har bare gått noen dager. Vil dette skje over lengere tid, så må jeg bare det. Ikke bare får å få meg til å sove, men for at Nala skal ha det bra.

Men nå skal jeg høre på lydbok, så blogges vi mine kjære venner

Nå håper jeg at jeg kan få sove

Hvis ikke dette funker, så vet ikke jeg. Jeg vet at lydbok har hjulpet meg veldig mye før når jeg har hatt problemer med søvn. Men, men er litt usikker nå siden kroppen sier at den vil sove, mens hjernen er lys våken.

Så hvis ikke dette fungerer, så må jeg fortelle det til legen og Kanskje få tips på hva jeg kan gjøre, for tabletter er den siste utveien, men må man så må man. Så dette skal jeg prøve i noen netter pluss en beroligende spray til katten min slik at hu slipper å stresse stakar jenta mi. 

Dere blir opptatert. Snakkes da mine flotte venner.

Jeg går meg en tur kl 02;40

Jeg gjør alt får å sove. Katten min har hatt en alt for stressende dag, og det er dumt for hun må få det ut og det gjør hun på natta. Jeg har bestemt og ta å kjøpe et slags spray til katta mi som gjør at hu roer seg ned  ikke bare for meg, men for hennes del. Dette e nok litt for stressende for Nala stakkar jenta mi.

Jeg tror egentlig at jeg hadde fått sovet dårlig uansett. For merker at hjernen min jobber for mye. Jeg har prøvd å skrive litt tanker og det positive tanker på en skrive bok jeg har fått, men det virker heller ikke, så det. Er nok den friske lukta som jeg ikke er vangt til.

Så nå går jeg meg  en tur i håp om dette vil funke.

Ligger forsatt på 46,5 kilo

Jeg ligger forsatt på 46:5 etter jeg veide meg sist gang som var for en uke siden.

Jeg ble litt redd med en gang, men den herlige legen jeg føler jeg kan stole på sa at dette er normalt. Hun sa at så lenge jeg ikke hadde gått ned, så skal det gå bra. Men at jeg følte at det var en nedtur det skal jeg ikke legge skjul på at jeg gjorde, men jeg blir fulgt tett opp nå, og så lengejeg er hos en lege jeg føler kan stole på, og ikke minst le med, så skal dette gå bra.

Jeg skal til henne onsdag neste uke, så da får vi se om jeg har gått opp da.

Vi blogges da mine kjære venner.

God morgen. Hvordan det går med spisingen.

Hei og god morgen kjære venner. Jeg er egentlig overlykkelig. Jeg har klart og sovet i ca 5 timer. Grunnen er nok den at katten ikke mjauer så mye lenger, og at hun begynner å roe seg litt ned.

Jeg våknet dessverre opp med stiv nakke i dag, men det gjør ingen ting. I dag skal jeg til legen. Håper jeg har gått opp litt mer. Er litt usikker nå, siden denne uken her har jeg ikke vært så flink med spisingen. Selv om jeg ikke har de 2 hoved sykdommene ang spisefortyrrelser, mener jeg ihvertfall at jeg har en slags spise forstyrrelse. og nå i det siste har jeg spist alene, og det er da jeg sklir litt ut.

Det er jeg skuffet over for. Jeg er 23 og jeg kan bedre. Men det har noe med at det er jeg som lager maten og jeg liker ikke å lage mat til meg selv. På grunn av mobbingen på 1 VGS da jeg gikk i restaurant og matfag, men jeg NEKTER å gi opp.

Vi blogges da mine kjære venner.

Føler det på meg at denne reisen blir lang

Selv om jeg vet hva jeg skal jobbe med, føler jeg at det kan ta langt tid før jeg blir onkelig frisk. Føler det at hjerenen vil fungere slik den skal. og at jeg kan klare å spise alene. Når jeg er med andre, så kan jeg spise gankse så mye mer enn når jeg er alene. Jeg vil så gjerne føle at jeg kan klare det alene. Jeg er 23 år gammel og vet åssen man skal ta vare på seg selv, men alikevell så føler jeg at jeg ikke er helt klarer det.

Ikke missforstå, Det er så deilig og komme seg vekk  fra den gamle leiligheten selv om jeg ikke er helt ferdig flyttet  Og det er deilig at Nala er i den nye stedet, og jeg kan jeg besøke og være der så lenge jeg vil uten å få anfall som skjelving og pusteproblemer, og det gleder meg å se at Nala faktisk begynner å leke og vise meg det at her kan hun trives. Jeg har stor tro på at både jeg og hun kan gjøre det sammen.

Vi blogges da mine kjære venner, jeg skal nok bli frisk. det vet jeg at jeg skal. 'Det kan ta tid og det må jeg forrberede meg på. 

Får ikke sove

Dette er andre dagen på rad jeg virkelig ikke får sove. Har hatt litt vanskeligheter for å sove gennerelt. Men har alltid klart meg på ca 5 timer søvn hver natt.

Jeg vet det kan være det at det er nytt sted, og det er en herlig luft her som det ikke var på det andre stedet. Kroppen min må jo bli vangt med ren luft, og det ser ut til at det skal bli mer vanskelig en planlagt. Det hjelper heller ikke at Nala er stresset og mjauer på den tiden jeg skal sove.

Det gjør ikke noe når jeg vet jeg har har andre mennesker der jeg får sove . For da føler jeg har en trygghet da. Men det er hvis når jeg er alene, mjauingen ta Nala og det at det er så lett luft her som jeg tror gjør at jeg ikke får sove.

Jeg håper dette vil roe seg ned snart. Merker jeg har mindre og mindre energi, og det føler jeg er det minste jeg trenger.

Slenger med et bilde av nala. Jeg er jo så utrolig glad i henne selv om hun holder meg våken, men mjauingen er mindre en forje gang da, og det er jo bra

JEG har bursdag

Hei og hipp hurra. Har ikke akk bursdags følelse nå har akk våknet for fikk ikke sove i natt. Måtte være der for  Nala siden hun var stresset. Og når hun blir sur fordi jeg tar henne ned når i utgangspunktet ikke liker å bli løftet opp. Da er hun stresset,  men det gikk fint  til slutt. Var bare å ta madrassen på stua og ta på den kjente piano musikken som vi pleier å høre på,, så roet hun seg ned og jeg fikk sove litt ihvertfall. 

Jeg blir 23 år i dag kl 17:30. Og det skulle egentlig sprut regne i dag, og det gjorde det på morgningen i dag, da jeg bestemte meg kl 07:30 for å gå på butikken. Men nå er det hvite skyer og litt sol av og til. Så det ble litt fint vær i dag alikevel. Så litt snill har jeg vært da hehe.

Nå skal jeg til Mamma tenkte jeg. Håper dere får en flott uke. Så snakkes vi mine flotte venner.Måtte bare ta med en fint dikt bestevennen min tok til meg

dag du fyller år
og tenk du har enda ikke fått grå hår.
23 år du blir i dag
og vi skal feire deg på fredag i stort lag.
Gratulerer med dagen min aller beste venn.
Et kyss på kinnet og en stor klem
fra meg til deg, jeg er glad i deg. 

Første natt i den nye leiligheten

Hei mine flotte venner  sorry hvis det blir mer skrivefeil enn vanlig. Men er kjempe sliten OSV, men alt i alt en strålende dag for min bror som har hatt bursdag i dag.

jeg er nå i min nye leilighet. Og min katt er med meg. Hun er litt  stresset, men det er vanlig når en katt skal flytte.  

jeg tror dette blir spennende og hvis jeg våkner opp med angst, så er ikke Mamma langt unna heldigvis. 

Vi blogges da mine venner, om noen få timer har jeg bursdag.

Gratulerer med dagen kjære lillebror

Hei kjære Lillebror. Jeg vil gjerne ønske deg en kjempe fin bursdag. Tiden går så fort og du er allerede 9 år gammel. Jeg lurer egentlig på hvor tiden går. Føles ut som det var i går at du ble født, og dagen etterpå på min bursdag, så fikk jeg se deg  for aller første gang. Det var den beste gaven jeg har fått, og kunne se sin bror for første gang på sin bursdag. Jeg er så ubeskrivelig glad i dag, og jeg gleder meg masse til å gjøre framtidige ting sammen med deg, som kino. og andre brødre ting.

Jeg håper gaven var fin, og at du likte den kjempe masse. Jeg er så utrolig  glad i deg, og jeg lover. Jeg skal over denne knaika her. Jeg skal klare mer, og jeg skal være den broren du så fortjener. For jeg er her. og det har du vist hele tiden. Det er derfor du aldri har gitt meg opp.

Bilde her sier vell alt, hvilken forhold vi har til hverandre, Elsker deg bror.Nå har jeg det herlig

Akkurat nå er det herlig, kankje litt for varmt, men klager ikke 

nå er jeg på tangen og er på bursdagsfeiring for min bror. Bror har bursdag i morgen og jeg og min søster har bursdag om 2 dager. 

Det er herlig med grill mat. Selv om jeg ønsker å spise litt mer, så koser jeg meg kjempe masse, men nå er det snart kake, så skal tilbake til feiringen. Vi er 10 mennesker og 7 hunder, så nå koser jeg meg.

Her er leiligheten min

hei mine kjære venner. Jeg tenkte det at jeg kunne vise dere åssen den ser ut uten møbler.

Den er ganske åpen, noe jeg må venne meg til. og det skal bli så gøy og endelig bli ferdig flyttet. Har alt flyttet ut noe av tingene mine. eller de jeg har fått og kjøpt da hehe. Men nå skal jeg fortelle dere litt.   

Her har vi gangen jeg har tatt vekk de kinesiske og engelske merkene på døra, for de likte jeg ikke.

Her er badet. Det ser litt trist ut, men jeg skal pynte det opp litt med litt varme og lyse farger. Skal også få litt hjelp ta det og ;)

Litt dårlig bilde, men det får gå. Dette er kjøkkenet. Så skap plass får jeg så mye mer av hehe

Her har vi stua. Den er stor og fin, og har allerede planer på hva man skal gjøre med det. Har allerede nooen ideer selv og hjelp med ideer som jeg setter stoooor pris på.

Så  er det sova kovan. Har alt planer om og gjøre ting der og, men det er hemmelig. Dere for se når det er klart hehe. Jeg er litt hemmlighetsfull, men kan røpe litt da og det  jeg kan si er at jeg skal gjøre det slik at det ikke kommer så mye lys der, og når jeg trenger å være alene, så er dette mitt fristed. Det er det jeg kan si dere.

Og så har vi utsikten. den er jo bare nydelig. og varandaen skal bli kjempe fin tenker jeg meg heheVi blogges da mine kjære venner

Dette var det beste jeg kunne gjøre......

Nå. Fy søren så frech jeg føler meg nå. Dette var noe jeg følte jeg trengte, og som gjorde at selvtiilliten kom litt mer opp. og det føles herlig 

Først så stripet hun håret mitt for at det skulle se litt mer sommerlig ut, noe jeg følte det ble. og så klippet hun det og lot det være at litt lugg, og så tynnet hun det ut slik at det er lettere å style det. Nå skal jeg vel klare å style det bra hehe

Frisøren var sååå flink, og det lugget ikke i det hele tatt nesten når hun skulle stripe det (jeg er skikkelig hårsår) . Så hun skal jeg bruke fra nå av, for jeg er Sååååååååå fornøyd og ALT dette koster litt over 700 kr

Hva syns dere mine flotte og nydelige vennerGått opp 1,8 kilo på 2 uker

Fra 44,8 kilo til 46,5 kilo har jeg kommet meg opp på nå. og Det bare på 2 Uker.. Fy søren jeg er glad. Jeg har forsatt en lang vei å gå, men uansett, Så mye på 2 uker. Det er faktisk mye til å være meg. For meg er det sykt vanskelig å komme meg opp i vekt.

Jeg har fått varme på hender og føtter igjen, Før så var de så iskalde at jeg ikke hadde følelser, og det kunne godt være varmt og sol ute, men var iskald som om det skulle være på vinteren. Men det har forbedret seg betraktelig. Jeg er så glad jeg er nå. Endelig ferdig med krisen som jeg var i :)

Det gikk ikke opp for meg med en gang, siden jeg var hos min fastlege som jeg ikke har følt har tatt meg seriøst ang det med vekta, men akkurat nå har det, med at jeg har kommet meg  1,8 kilo opp så stort at jeg har glemt det negative.

Vi blogges mine kjære venner

Ser dere en forbedring ?