Ingen flere unnskyldninger.

Nå er det ingen flere unnskyldninger. Nå må jeg bare trene uansett om motivasjonen er der eller ikke. Helsen min sier det bare.

Jeg trener fotball og hånball. Men med de trener jeg meste parten bare beina på. Det er ikke nok med tanle på at overkroppen min ikke får trening. Og det er den som virkelig trenger å få trent seg nå.

Jeg kan ikke sitte å vente på ryggen skal ordne av seg selv. Så jeg har spurt en i menigheten jeg går i om han kan hjelpe meg med dette slik at jeg ikke gjør noe feil og gjør det værre en det er.

Den ene grunnen til at jeg ikke har trent styrke er den redselen om å få det værre, at når jeg skal trene alene at jeg gjør feil. Men nå kan jeg ikke la det hindre meg lenger. Ryggen skal jeg ha resten ta livet så det er på tide å pleie kroppen med litt trening

Noen tips. ?  Det er jo kjærne musklaturen som er svak og som jeg trenger å styrkes på

Trosset reise angsten og tok fly alene

Nå føler jeg at jeg kan ta en skryte innlegg. Jeg har vært i bergen i litt over en uke. En kompis skulle flytte tilbake , så jeg ble med flyttelasset. Men jeg ville utfordre meg selv med å ta fly alene for aller første gang. Ikke nok med det. Jeg har reise angst i tillegg.

Jeg må inrømme selv om jeg stor koste meg i Bergen gruet jeg meg litt for hver dag som gikk. Og tror det var like greit sånn at alt ikke kom på en dag, for tror det hadde vært mye værre. Da dagen kom trodde jeg skulle grue meg mer en det jeg gjorde, noe som var en stor lettelse for meg.

Da jeg måtte klare meg selv var det værste. Det var en periode jeg bare ville gråte, men jeg tok meg sammen. Heldigvis var ikke flyplassen i Bergen så stor, så det var lett å finne ut hvor jeg skulle. Selv om jeg spurte litt om hjelp. Selve flyturen gikk kjenpe fint.

Nå har jeg litt vondt i magen og føler meg sliten. Men Alt i alt så er jeg fornøyd, men fly fra oslo til bergen vil bli vanskligere så tror nok det elten blir tog eller at jeg reiser med noen og de tar ansvaret første gangen.

Nå sitter jeg på gardemoen og venter på bussen til gjøvik. Er super stolt av meg selv nå.