Mobbing kan drepe få bort denne galskapen

noen folk eier ikke respekt og medfølelse. Hvorfor skal folk mobbe ? Om det er Nettmobbing eller andre mobbe metoder. Jeg har vært offer på begge sider av den mobbingen. Og det er forberdelig. Det gjør noe med deg. Du får sosial angst og du kan begå noe så forberdelig som selvmord. Hvorfor skal det gå så utrolig langt at noen tar livet sitt fordi de ser det er den eneste veien for dem  ?

For å unngå nettmobbing er det kunn en ting å gjøre og det er å logge deg av alt som har med nett. Du trenger ikke å se hva alle skriver om deg. Jeg skjønner at man vil se hva som foregår, men det hjelper ikke I det hele tatt  med deg og ditt selvbilde.

Det du også kan gjøre er å melde ifra politiet. Det er faktisk ulovlig å mobbe og på nett så står det der så det er det perfekte bevis for at de kan bli anmeldt.

Det er vanskelig å gjøre det. Jeg kom aldri på det der jeg ble mest mobbet på som var nettby at jeg bare kunne slette kontoen min. Så kunne jeg forhindret nett mobbingen

Jeg var på tanken å ta livet mitt når jeg ble så hardt mobbet som jeg har vært I gjennom og mange I mitt tilfelle hadde nok gjort det, men jeg viste at å gjøre det ville bare gjøre det værre for min familie og såre familien min på den måten kunne jeg aldri ha gjort. 

Jeg hadde også noe annet. Jeg er kankje ikke den flinkeste, men jeg kan si med hånden på hjerte at jeg er flink nok til å synge og ta det som min terapi.

Del dette gjerne videre slik at vi kan gjøre en forskjell. Vi kan forhindre at mobbing ødelegger et menneske.

Bilde tatt fra Google

Hvem bryr seg. En jeg vil dele

Hvem bryr seg

Jeg vil gjerne dele en opplevelse som skjedde for noen dager siden

Jeg skulle møte bestevenninna mi og når jeg skulle gå nedover bakken der jeg bor hørte jeg en jente som hyl grein. Jeg følte det på hele meg at her er det noe som ikke stemte, så jeg gikk mot henne å begynte å stryke henne å spørre hva som var galt. Da jeg skjønte at hun ikke kunne Norsk spurte jeg henne om hun kunne engelsk  og heldigvis  kunne hun det.

Det hun sa var at hun måtte til politi stasjonen og jeg hjalp henne og komme seg opp Da vi gikk sa hun at hun ville gå alene. Jeg hørte på henne men det angret jeg på og begynte å lete etter henne. Jeg så henne ingen steder og begynte å bli urolig.

Jeg gikk til politi stasjonen og fikk et nr der jeg kunne rapportere slike ting, men jeg kom til viken folkehøgskole. Heldigvis sa han som jeg ringte hvilken nr jeg kunne ringe, og da jeg ringte nr fikk jeg vite at hun hadde kommet til politi stasjonen.

jeg tror jeg klarte ved å bry meg var å gi Henne den lille ekstra styrken til å gå til politiet uansett hva hun hadde opplevd.

Anbefales på det Sterkeste

Denne flotte filmen her innsiden ut anbefaler jeg at alle skal se. Ja det er tegnefilm, men drit I det. Den har så mye pedagogiske løsninger. Og det om følelser og ditt sinn.

Skal være ærlig jeg hadde egentlig lyst å se en Annen film og tenkte at jeg gidder ikke å gå på kino alikevel, men jeg ombestemte meg og så på insiden ut, og det er jeg utrolig glad for.

Dette er for store og små og håper en nr 2 kommer. For dette er en utrolig fin  lærdom for alle aldre hvis man virkelig går inn for det.

Det kan bli en laaaaang blogg pause

Det kan bli en lang blogg pause framover nå. Rett og slett for at jeg har ikke motivasjon til å skrive akkurat nå. Jeg blir nok innlagt om 3 uker og jeg kommer til å ha masse oppgaver som jeg tror kan bli utrolig krevende for meg og som jeg  må ha fokuset på.

Jeg føler heller ikke at jeg er meg selv at den glade kim danial er litt gjemt. At det er noe inni meg jeg har mistet.  Jeg er mye langt nede I humøret og det er vanskelig beskrive det. Men alt er liksom så fremmed.

Det kan hende det blir blogging av og til. Vi får se, men det blir nok langt tid før jeg blogger aktiv igjen

Men til neste gang blogges vi.

Jeg er problemet

Jeg har lyst til å finne løsninger. Løsninger på alt egentlig. Jeg vet mine løsninger er meg og det er kunn jeg som kan hjelpe meg selv. Men hvor skal jeg begynne?  Jeg har ingen aning. Jeg vet at for at jeg skal ha det bra er å finne ut hvem jeg er som person.

Jeg føler meg fanget og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Det eneste jeg vet er at jeg skal først bli innlagt på spiseforsryrrelse enheten på Gjøvik.  og sannsynligvis innleggelse på audal.

Mange av dere har nå klart å finne seg selv. Dette er mitt hoved problem. Det å finne meg selv som person. Jeg vil blogge får å hjelpe folk, men hvordan skal jeg kunne det hvis jeg ikke kan hjelpe meg selv. Og finne løsninger på det jeg sliter med ?

Jeg bare håper at DPS, spiseforsryrrelse enheten og kanskje audal kan bidra til å hjelpe meg til å finne ut hvem jeg er som person. Akkurat nå syns jeg ting ser mørkt ut for meg, men jeg nekter å gi opp. Jeg nekter og falle ned.

Mitt største frykt I alt dette her

Det er snakk om lagstidopphold for meg på spiseforsryrrelse enheten på Gjøvik. Det er snakk om toppen 6 måneder. Jeg sier det rett ut at jeg er redd for å gjøre den avgjørelsen med at jeg må gi katten min bort.

Jeg har hjulpet henne masse og hu  har hjulpet meg. Det siste jeg vil er å gi henne bort, men det kan hende jeg ikke har noe val,  og hvis det blir til at jeg må ta den avgjørelsen. Kommer jeg til å bli knust. Jeg føler da at jeg har sviktet henne, og ha det oppi alt tror jeg kan bli sykt vanskelig.

Men jeg vet at hvis det er for det beste så må jeg det. Jeg må først tenke på meg selv nå, men til da skal jeg gjøre alt for alt for å ha henne. Hun hjelper meg daglig med psyken.

Love you Nala min

En liten pause

I går blogget jeg ikke og jeg tror det kankje blir slik framover I noen få dager til jeg får hentet meg selv inn igjen 

Jeg har hatt det så bra på treffet til at jeg har følt meg langt nede på bunn når jeg har kommet hjem. Det er nok på grunn av at jeg er sliten. Jeg er jo ikke helt frisk igjen selv om jeg får I meg mat og har kommet meg opp til 49 kilo.

Så til jeg har kommet meg litt opp og fått kommet med over den lille forvirringen og kommet meg tilbake til verdagen, så tar jeg meg en bitteliten pause fra bloggingen. Men dere vet meg. Jeg kommer meg alltid tilbake til dere.

Vi blogges mine venner

Har vært i sandvika

Hei nå er ferien snart over. Dette har vi gjort det siste døgnet.

I går dra vi fra Drammen til sandvika for å besøke ei venninne av Maria som var utroooolig koselig. Vi overnattet til I dag. Vi var I sandvika storsenter og koste oss hos henne.

Nå er vi på besøk hos Mormor og Morten og så er det på tur hjemover

dette har vært en helt fantastisk ferie sammen med min kjære tvillingsøster og vi skal garantert tilbake neste år. Det har vært helt fantastisk og truffet helt fantastiske mennesker som jeg kan kalle mine venner.

Dag 2 det var dødsrått

Det kunne ikke bli noe bedre en det som var I går,  for det var bare så perfekt. Jeg stor koste meg og snakket med alle omtrent.

Først på dagen tok vi en liten runde I Drammen sentrum som er bare en helt herlig by og shoppet litt (skal vise I et egent innlegg) Så var det å ordne seg og rett til cafe Z for å spise utrolig deilig mat. Og den skyllingen var den mest saftige og den beste jeg noen sinne har smakt, og deserten var ikke noe å klage til heller.

Så var det til den beste parten, og det var dansinga. Vi bare tok helt av og det var så morsomt. Jeg skal være ærlig og si jeg tok litt alkohol drikke, og det gikk helt fint. Tok akkurat passe til at jeg ikke ble full, og det er så deilig.

Jeg tror jeg så og si pratet med alle og det var over 100 med AD/HD som kom I går og det var helt magisk. Etter cafe Z var vi litt på nashspill.

Dagen I går var rå bra og det beste av alt jeg koste meg med alkoholen. Og jeg slapp å tenke på å bli full. Jeg tok meg litt alkohol, men jeg ble IKKE full.

Dette hadde jeg på meg

Meg og Magnus. Digger han fyren her. Han passer så godt på de som er rundt han. digger han

Og de herligste paret jeg har sett. Dems kjærligheten er så herlig. Satt og pratet så mye med de, og de var så koselige

Det må bli treff neste år, for jwg har så lyst til å komme meg tilbake hit. Dette angrer jeg meg ikke på

Neste stopp nå er Sandvika

Da er vi klare

Da er vi klare for høydepunktet. Det vi har planlagt så utrolig lenge med. Vi har gledet oss utrolig. Det skal bli mye latter og kos. Når det var så koselig hos Magnus som det var I går. Må det bli minst like bra. Vi storkoste oss I går og jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre det I dag også. Det er jeg helt sikker på.

Har så utrolig sommerfugler I magen og klarer nesten ikke å sitte I ro haha. Hmm ADHD ? HAHA  Vi snakkes mine flotte venner.

Dag 1 drammen

Fy Søren for en dag det var I går. Det var helt fantastisk. Først var vi å besøkte grava til Kent, og så var det å treffe på Irina og Cathrine. Det var så gøy å møte de Vi shoppet litt små ting.

Så var det til drammen for å booke hotellet som er noe av det fineste jeg har vært på. Vi hadde litt problemer med bookingen, men vi fikk en løsning Etter at vi hadde vært på hotellet skulle vi til Magnus. Og Magnus som er så snill fikset noen å hente oss, oh vi snakket med herlige folk. Vi la oss ikke før 4 tiden. I dag er det ut I Drammens by. Av det lille jeg har sett syns jeg drammen er en utrolig fin by.

Jeg skal være ærlig og si jeg hadde litt angst, men jeg klarte det, og det var jeg som tok styringen, og det var ikke så fælt som man skulle tro. Jeg klarte meg kjempe bra. Så er stolt av meg selv  nå

Vi blogges mine flotte venner

Her er den flotte fontena som jeg og Maria ble då utroooolig fasinert ta

Her er det hotellet vi ligger på

Da er ferien gang

Fy Søren som jeg har sommerfugler I magen nå. Det er helt sykt at vi har planlagt dette for noen måneder siden. Og nå er ferien Endelig her. Fint vær blir det hele helgen og 

Vi skal mye I dag, treffe venner, og så klart sjekke oss inn på hotellet I dag.
Dette blir en utroooolig bra start på ferien. Vi snakkes mine flotte venner

Drammen her kommer vi

Jeg kan ikke tro at i morgen skjer det endelig  søsken tur med verdens beste tvillingsøster. Vi skal mye denne turen, og det skal bli utroooolig gøy

Vi skal besøke venner, shoppe litt, og selvfølgelig skal vi til drammen treffet for ADHD. Dette har jeg gledet meg til I flere måneder til.

Det blir små utfordringer også. Har litt reise angst, men jeg er sikker på at dette skal jeg klare, og jeg er sikker på at dette blir en tur vi sent vil glemme. Jeg gleder meg I allerfall.

Vi blogges

Hvordan gikk det hos legen denne gangen ?

Det gikk kjempe bra. Hadde egentlig time kl 08:30, men det ble jo helt glemt så det som reddet meg var at legen sendte meg meling, så jeg fikk time kl 11:00

Vi snakket mye om det med innleggelsen og at det er flott og at det er noe jeg trenger, få hjelp til en diett. så snakket vi om det med at hvis jeg kommer meg til 60 kilo, og at alt over 60 kilo er kjempe bra. Vi snakket også det med angsten jeg får om at jeg tror  ikke at jeg har låst døra for jeg har litt angst med å tro at jeg har ikke låst døra, men så har jeg låst den, Jeg fikk en kjempe flott tips som jeg skal skrive om I et eget innlegg.

Vi snakket om trening også og at det fett nivået som er bra for meg er 10 til 15 %. Så nå får vi se hva som skjer   neste onsdag. Da er det møte på DPS med litt mer info om innleggelsen.

Vi snakkes folkens. Glad I dere

Hvert på DPS ang innleggelse

I dag har jeg vært på DPS og snakket om det med å bli innlagt I spiseforsryrrelse enheten på Gjøvik. Vi snakket om veldig mye og at det er mange forskjellige grunner til hvorfor jeg veier så lite som jeg gjør.

Jeg veide meg også og da hadde jeg gått ned litt så nå veier jeg 49,5. Men jeg er sikkert på at dette skal jeg klare. Jeg skal få hjelp med å spise riktig og komme meg opp I vekt.

Jeg sa også det at jeg har lyst til å komme meg til idial vekta mi og som jeg forsto det på de så har de troa på det, men det kan ta tid. Det er snakk om at jeg blir innlagt 4 - 6 måneder ved september -oktober tiden. Jeg skal ha samtale til onsdag neste uke, så får vi se se da

vi snakkes

Gårsdagen innkjøp

Hei, da tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg hadde fått kjøpt på garasje salget hos min kjære tante og co. Jeg er utrolig fornøyd, og dette vil nok bli brukt mye. For mye av dette trengte jeg, og hadde stor bruk for.

En data veske og en stilig veske til sammen 100 kr

Vindjakke og utebukse
Begge for 150 kr

Flis genser og pysamas bukse til 45 kr

Stekepanne, og alt kjøkken utstyr  alt helt ned til bestikkene og  julepynten
Alt sammen til 100 kr

Fem av alt

Hva syns dere om innkjøpet

Shopping hos Tante

I dag har jeg og familien vært hos tante  og fått shoppet litt. Hun hadde garasje salg, og jeg fikk med meg masse flotte ting som jeg skal vise dere I morgen. Men jeg kan jo si hva jeg har kjøpt da. Det jeg kjøpe var masse til kjøkkenet litt klær og litt annet 

Det er alltid herlig å være hos Tante og jeg slapper utrolig mye, så tiden gikk kjempe fort

Årets første bad gikk ikke helt som planlagt

Dette er det seineste jeg kan si at det er mitt første bad og slik gikk det seg til.

For å være helt ærlig, gikk det ikke så veldig bra, jeg fikk litt angst. Det er nok fordi det var litt for kalt for meg, og gikk for fort ut I vannet. Det endte med at jeg fikk  puste problemer, hostet og fikk masse slim I halsen. Så det var ikke lenge med bading, for jeg ble fort veldig sliten. Men vannet var jo ganske så kalt da. Og jeg som har veid så lite som jeg har gjort, og akkurat kommet meg opp på begna igjen ligger det nok litt I kortene at men må være litt varsomt på ting og ikke overvurdere seg selv alt for mye

Men jeg hadde det hyggelig og stor  koste meg på tross av det som skjedde, neste gang kanskje ta det litt roligere. Men jeg hadde det gøy

Gått opp 2,5 kilo på 9 dager. Veier 50 kilo nå

Nå har jeg all grunn til å være stolt av meg selv. Jeg veier nå 50 kilo. Det er nesten historie at jeg var så underanært at det kunne gå utover hjerte og leveren min. Jeg føler meg mer som en mann I steden for en gutt. Har litt den følelsen enda, men ikke så sterkt som før. På 2 måneder har jeg klart å gå opp 5,5 kilo, og jeg er så stolt av meg selv nå

Men det er nok et stykke før jeg skal klare det på egenhånd. Jeg kan forsatt falle ned igjen hvis ting blir for stressende, og ting står meg imot. Det er noe jeg må få hjelp til. Så vi får se på tirsdag når jeg skal snakke om innleggelse om det blir det. Jeg vil bli frisk, og hvis en innleggelse er begynnelsen på den reisen på å bli frisk så tar jeg det med åpne armer.

Vi blogges. Jeg er så stolt av meg selv nå og bare se forskjellen da :)

Juni 44,8 kilo august 50,0 kilo

Ikke gjem deg bak din angst

Noen ganger kan man gjemme seg bak sin angst. Man kan gjøre den om til en unnskyldning, uansett om det er bevist eller ubevisst.  La oss se på min angst for å lage mat. Angsten kom ifra mobbing, men jeg blir ikke mobbet for det lenger, så hvorfor skal jeg egentlig ha angst for å lage mat?. Jo fordi jeg forbinder matlagingen med mobbingen. Hvorfor gjør jeg egentlig det ? Jeg tror det at jeg har det i underbevisstheten. Jeg er jo ferdig med å bli mobbet. Jeg har gått videre med livet mitt. Så hvorfor skal jeg ikke gå videre med å ikke ha angst for matlaging. 

Jo jeg må kankje få gode minner med mat. Gjøre det til noe morsomt. Få nye gode og fine minner med det. Det føles vanskelig. Det kan jeg godt innrømme, men med å Ikke gi opp så kan jeg til slutt klare det; for angsten skal ikke styre livet mitt, og heller ikke DITT.

Noen ganger hjelper det å gå den lange vegen får å få det bedre. Er angsten din så høy at det forhindrer deg i hverdagen. Få veiledning og begyn arbeidet med deg selv. Du er like verdt som alle andre her i vår vakre planet. 

Jeg har TROA PÅ DEG 

Ant-man filmanmeldelse

Marveluniverset bringer denne sommeren en av grunnleggerne av The Avengers til det store lerretet for første gang med "Ant-Man".

Bevæpnet med en forbløffende evne til å krympe i omfang, men øke i styrke, må mestertyven Scott Lang (Paul Rudd) omfavne sin indre helt og hjelpe sin mentor, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), med å beskytte hemmeligheten bak hans spektakulære Ant-Man-drakt mot en ny generasjon av ruvende trusler. Mot tilsynelatende uoverkommelige hindringer, må Pym og Lang planlegge og gjennomføre et kupp som kan redde verden.

Min mening 
Jeg syns filmen var utrooolig kul, bra og faktisk litt annerledes som,gjorde filmen utrolig spennende å se på. Jeg likte veldig at filmen spilte på humor, Det var litt lite action men det gjør ingenting, for det har nok noe med at det er den første filmen, og det vil komme en til eller flere filmer

Nå er jeg en marvel fan, men jeg syns filmen var utrolig bra så jeg gir filmen en sterk 5 

Har dere sett filmen ? Hva syns dere ? 

Overnattings besøk

I dag har jeg vært opptatt med besøk, først av Tonje Maria, vi så på Harry Potter, og så var det ut på tur å treffe min bestevenn Lene og kompisen Kim Remi. Vi var på kino og så på Ant man. En utrolig bra film som jeg skal ta en film anmeldelse senere. Etter filmen spiste vi en middag, som var nudler med pølser og grønnsaker.

Det var dagen min Lene og Kim Remi skal overnatte så dette skal bli kjempe koselig.

Natta folkens

Hey folkens  jeg ville bare si god natt til dere, og takke dere for at dere leser bloggen min. Jeg glemmer aldri dere, og jeg er utrolig takknemlig over å ha dere som lesere. Dere gjør dagene mine til en glede uansett om jeg har over 100 lesere eller under. UANSETT så er jeg takknemlig.

Jeg håper dere får sovet godt, og jeg er utrolig glad i  dere, så snakkes vi I morgen  klem

Billigste fotbehandlingen

Har du ikke så mye penger, eller du har ikke lyst til å betale dyre dommer for å behandle dine føtter. Her kan dere få svaret med bare dette lille trikset her. Du trenger bare grønnsåpe.

Dette må du gjøre
Det eneste du faktisk trenger å gjøre er å ta I så varmt vann som mulig som du klarer, og så tar du grønnsåpe (krystal orginal) og så putter du føttene dine oppi vannet. Dette Gjør du 2 - 3 ganger I uken.

Denne behandlingen  virker ikke bare etter bare en behandling. Så du må bare Være tolmodig, men det gjør underverker for føttene dine.

Det fjerner døde hudceller, og kan gjøre at du får myke og deilige føtter. Hvis du vil ha de ekstra myke føtter, trenger du bare en fotkrem, og den trenger ikke å Være dyr.

På bilde her av foten min ser dere det at jeg har en fotvorte. Den er nesten borte nå. Eller den er ikke så mørk og heller ikke så vond som den var. Jeg hadde også utrolig masse døde hudceller under foten som gjorde at det var ubehagelig å gå. Det er nå nesten helt borte, og  nå er det ikke ubehagelig lenger, og det med 1 måneds behandling

Dette var frokosten i dag

Jeg blir bare flinkere og flinkere med frokost. Ja så flink at det bli litt mye Haha, er ikke vant til å spise så mye posoner,  men det er jo bare  bra det med tanke på at jeg skal opp I vekt 

I går hadde jeg 2 brødskiver med gul ost og jordbær, men så tanke jeg. Hvorfor ikke ta 2 brødskiver med banan og jordbær. Det må jo Være mye bedre, og det må jeg si at det var det.

Det var kjempe godt. Har dere prøvd det ?

Endelig helt ferdig med den gamle leiligheten

Endelig så er jeg ferdig med den gamle leiligheten. Et kapittel over, og et ganske stort et også. Det er der  jeg bodde I 2 år  og hvis man ser helheten I det, så var det der jeg har Vært mest psykisk syk.

Det er ikke rart heller når det var fuktighet skader over hele veggen på stua. Pluss en hel andre ting som at det ikke kom nok sollys inn OSV

Jeg er utrolig glad for jeg har fått den leiligheten jeg har nå. Kanskje ikke det beste strøket, men det har ikke noe med meg å gjøre. Så lenge jeg trives inne leiligheten så er det bra for meg. Jeg måtte jo bare ut av den andre leiligheten.

Det er herlig med et mindre problem, og det kan gjøre hverdagen min mye bedre. Som jeg ser det nå, så går det bare mer og mer oppover for meg.

Vi blogges mine kjære venner