Mitt siste innlegg ?

Hmm blir dette mitt siste innlegg ?. Nei det blir ikke det. Men har bestemt meg for å ta en onkelig pause når jeg er innlagt. Jeg tror det er det beste. Jeg har ikke fulle dager nå, men det kan bli det når jeg har fått vært her en stund. Og nå må jeg fukesere kunn på en ting og det er mat

Jeg kommer tilbake sterkere en noen gang etter jeg er ferdig. Jeg gjør allerede flotte framskritt og det er noe jeg er stolt over. Pluss jeg vil overaske dere når jeg er ferdig :)

Så til da mine flotte herlige venner sier jeg Hade og så snakkes vi når denne reisen jeg har begynt på er ferdig.

Snakkes

Lever jeg

Hei folkens. Jeg tenkte bare at jeg skulle si at jeg lever og at jeg er innlagt på spiseforsryrrelse avdelingen på Gjøvik. Og tenkte å si litt åssen jeg har hatt den første uka

Jeg har hatt det ganske greit. Hvorfor det har gått greit er fordi jeg har vært syk hele denne uken. Det startet med først med forkjølelse og så ble det Til lungebetennelse og sannsynligvis bihulebetennelse. Jeg har da for antibiotika og er på bedringens veg

Maten har jeg spist opp det har hent 2 ganger jeg ikke har orket alt. Men bortsett fra det så har jeg spist alt jeg har fått servert.

Det var det for denne gang. Vet ikke når neste gang jeg blogger, men til da snakkes vi

Blir innlagt den 14 september

Hei mine flotte venner. Det er lenge siden sist jeg har skrevet noe til dere og må si og ha en pause har vært godt og mer pause skal det nok bli, men som jeg skrev jeg vil alltids kunne blogge til dere fordi jeg elsker å blogge.

Men til det innlegget handler om hehe. Jeg blir innlagt den 14 september, og må si jeg grugleder meg litt. men selv om det at jeg har klart å komme meg opp fra 44,8 til over 51 kilo på under 3 måneder, så trenger jeg forsatt hjelp med vekta mi pga jeg kan komme til  gamle vaner ganske fort og merker at jeg begynner å sprekke.

Men dette skal jeg klare. jeg skal klare mat og etter hvert skal jeg også klare riktig trening når jeg har fått på meg mer kilo til å si det er trygt for meg å trene.