Har jeg klart 4 måltider?

Hei folkens. Jeg var vist fått litt blogglyst og det er jo bra hehe

Men nå kommer det spørsmålet. Har jeg klart 4 måltider om dagen ? Som jeg skrev i forrige innlegg var jeg ganske ny på å få til 4 måltider, og jeg klarer det nesten hver dag.

Jeg føler selv om det noen få dager jeg ikke greier det, så er jeg stolt over at jeg klarer det nesten hver dag. Når jeg klarer å være stabil på 3 måltider om dagen tror jeg faktisk at jeg kan greie å komme meg mer opp i kilo nå som jeg spiser så og si 4 måltider om dagen.

Jeg trodde før jeg ble innlagt at jeg ikke klarte mer en 60 kilo og det var helt fint for meg der og da. Men da jeg skjønte at jeg kunne komme meg over 65 kilo så har jeg et mål og et ønske at jeg skal være over 65 kilo.

Whis me luck

Åssen har det gått med meg ?

Hei folkens. Jeg har det bra etter sist jeg skrev til dere har det skjedd litt av hvert. Så det skal jeg fortelle dere nå

Da det kom mot sommer begynte jeg å komme meg til gamle vaner ang spisingen. Men det ordnet seg fort at siden jeg var så var på tegnene.

Jeg har dessverre gått ned 7 kilo, men det gode nyheten er at jeg er stabil på 61 kilo. Jeg har bare klart tre måltider en stund nå og har nå nylig prøvd å ta 4 måltider gjennom dagen. Siden det er ganske så nytt vet jeg ikke helt om det er eller blir en suksess enda, men målet er at det blir det.

Når det går etter tvangstanker og depresjon er jeg veldig glad for å si at jeg ikke har depresjoner lenger og ikke dveler på fortiden lenger som jeg gjorde. Tvangstankene kommer og går og det er heldigvis veldig lite av det.

Jeg er ganske opptatt i hverdagen. Min hverdag går mye på gud og være på samlinger siden jeg er kristen. Dette var noe jeg ville gjøre når jeg kom ut av innleggelsen og være mer nær gud og jesus. Ellers trener jeg fotball. Og målet er å trene mer. Må bare finne en trening som motiverer meg.

Det er meg fra nå av. Ellers så snakkes vi