hits

Final trailer av Hunger Games

Wow just wow for en bra trailer. Jeg er blod fan av Hunger Games og klarer nesten ikke å vente til denne filmen kommer ut på knio. Jeg elsker 2 og kommer garentert til å elske denne filmen like mye ikke minst, hvis ikke me hva sys dere om treikler og er du blod fan av Hunger Games?

jeg får ikke kommet meg opp i vekt

Tilligere i år skrev jeg det at jeg skal prøve og komme meg opp i vekt. vell det skal bli vanskeligere en det skal være til, særlig når man dessverre ikke har den matlysten man vil ha og særlig når man naver og ikke får så mye penger til å kjøpe den maten man trenger får å gå opp i vekt. og ikke ...

Jeg synger who you are av jessie j

Det er lenge siden siden sist jeg har tatt en sang video og nå har jeg begynt igjen med de. Jeg vet jeg ikke er flink nok til idol, men dette er det jeg elsker å gjøre Håper dere kan si hva jeg kan gjøre bedre og hva som allerede er bra. hadde betydd mye Håper dere liker det :)

Hvordan få hvitere tenner

Hei jeg skal teste ut en ting som jeg så på YouTube. Jeg er ikke sikker om det dette er tilfelle at du får hvitere tenner mrd dette, men det derfor dere har meg som test kanin hehe Ingendienser Bake purver Sitron Siden jeg blogger på mobil pga dataen min er dessverre ødelagt. Får jeg ikke skr...
Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv