Vil gå dit gud vil at jeg skal gå

Hei folkens beklager at jeg ikke har blogget på en stund, men sånn er det jeg er av og på.  Jeg vet ikke om dette er tingen for meg å gjøre hver dag men dette er noe jeg liker å gjøre.

Jeg vil veldig gjerne gå den veien gud vil at jeg skal gå, den veien han har plukket ut for meg. Om det er blogg eller andre ting, det vet jeg ikke enda, men det er jeg åpen på for å finne ut.

Til da har jeg forsatt lyst til å blogge. Så vi blogges mine venner

The Gifted

Hei nå er det høst og da kommer det nye sesonger ta serier og ikke minst kommer det mange nye. Jeg har plukket ut en ny serie i år kalt The Gifted. Og må si på tross av kun 2 episoder, vet jeg at dette kommer til å være en ny fevoritt blant mine utvalgte tv serier jeg ser på

Det handler om x men bare med nye karakterer og i en tv serie  så klart. Allerede i første episode vil du få oppmerksomheten din til karaktere. Du vil bry deg om dem og du vil gjenskjenne deg i dem. Noe som jeg syns er viktig og ha når du skal se på en tv serie.

Jeg er virkelig spent på åssen serien vil utvikle seg. Hvis hver episode blir slik som de 2 første, blir jeg skuffet hvis det bare blir 1 sesong ut av det. Det er en serie man virkelig burde se 

Traileren kan du få se HER

Hva tenker du ?

I love this sweater

Hei folkens beklager at jeg ikke blogget i går, men tror jeg er back on track nå hehe, men over til det innlegget handler om

I juni da jeg var i Bergen fikk jeg en Marius genser, noe jeg alltid har ønsket meg. Og jeg elsker den.

Jeg fikk den helt gratis noe jeg ikke hadde forventet meg. Kompisen min hadde på seg en marius genser, og jeg tullet litt med han at jeg misunnet han den genseren, selv om det var litt sant og. Plutselig sa han at han kunne spørre sin bestemor om hun kunne lage en til meg og jeg sa jo så klart ja til det.

Jeg tenkte ikke så mye over det helt til kompisen min sa at nå har jeg spurt om hun kunne lage en til deg og hun sa ja. Kan dere tro at jeg ble glad. Så da jeg var i Bergen i juni fikk jeg den Og nå som det er høst så bruker jeg den så klart.

Hva syns dere?

1 like ifra himmmlen er bedre en 1 mill likes ifra folket

Ok folkens nå kommer det en kristen innlegg. Jeg gjør det for det var en preken som traff meg. Jeg har virkelig bare prøvd å gå etter hva dere vil lese samtidig å formidle det jeg vil, samtidig som jeg har holdt mye inni meg. Jeg er kristen og det er et stort del av mitt liv så hvorfor ikke dele det livet med dere, selv om noen av dere ikke er enige. Kankje jeg får til noe. Kanskje jeg klarer å endre tanke gangen din. Eller kanskje du blir så provosert og ikke vil lese bloggen min mer. Vell det er ditt eget valg akkurat som det er fritt valg og være troende :)

Må først si at dette er ifra inspirasjon fra en preker som jeg hørte i Lillehammer. Husker ikke etternavnet, men han heter Tommas/Thomas hehe

Vi vil passe inn, vi vil bli akseptert og likt og mange av oss er redde for å skille oss ut rett og slett for man vil jo ikke bli sett ned på eller mobbet. Men er ikke det å  være forskjellig ifra alle andre som er så vakkert ved akkurat deg, uavheging hva du tror eller står for ? Men alikevel er vi med mengden for vi er for redde til å skille oss ut.

Vi er jo opptatt ta likes. På facebook og instagram. Man ser de fine bilde en gutt/jente legger ut og får 50,000 likes mens du får bare ja 20, 30 men det er så mye bedre og få 1 like fra himmelen en 1 million likes i fra folket.

Har man en trendi kles stil som man  skal etterligne, eller kommer du i en vennegjeng der de fleste røyker har du vell kanskje ikke så lyst på være den eneste som ikke røyker. Eller når du ser nesten en hel fotball arena bue og  håye er det veldig fristende å henge seg på selv om du tenker etterpå hvorfor gjorde jeg det? Eller du syns en kan synge så mye bedre enn deg Eller når du som kristen ser en kristen som kan så mye mer enn deg og har har bedre tale evne en deg. Det er så mye mer jeg kan ta med så tror vi stopper der.

Mange av oss er flinke til å glemme hva vi kan og se hva andre kan Hvis litt nåde til deg selv og aksepter akkurat den du er. Ikke missun andre heller vær glad for dems vegne i dems talenter og utstråling,  og se hva du har av talenter. For du er unlk og gud vet hvor mange hårstrå du har på hode.

Jeg selv har vært den som har sammenlignet meg selv med andre. Å nei den personen har den fine muskuløse kroppen. Slik vil jeg og ha. Den personen er så mye flinkere en meg til å synge, kunne ønske jeg hadde så stålkontroll på stemmen min som han/hun har. Wow den gutten der har pent ansikt, kunne ønske jeg var like kjekk. Han blir virkelig likt ta alle, kunne ønske alle likte meg og. Ser dere mønsteret her ?

Man glemmer jo hva man har fått av gave av gud. Og de talentene han har gitt deg. Du vet vell at det finnes bare en som deg. Det er ingen som har de samme håndtrykkene enn det du har. Ikke en gang enn eggende tvillinger har samme håndtrykkene på sine hender for du er du og det finnes kun en versjon av deg.

Jeg tror at gud virker i alle oss uavhengig om du er troende eller ei. Det er en liten stemme i hode ditt som sier du et god nok for meg hvis du bare er villig til å høre etter.

Er wish trygt

Jeg lurer virkelig på åssen det er å kjøpe klær på wish. Det har jo blitt så populært, og det må jo være for en grunn,). Men jeg har alltid vært skeptisk til nett shopping.

Det jo så flotte klær der til en utroooolig billig penge. Og jeg må ærlig si at det ser litt for billig ut til at de klærne skal være så fine når de kommer til deg hvis dere skjønner hehe

Så jeg spørr dere som har kjøpt klær på wish. Er de i en grei kvalitet eller er de dårlig og er de så fine ut i virkligheten som på bilde.

Går det også ann å retunere hvis klærne ikke passer eller er for store. Håper jeg kan få en svar for det er virkelig masse klær der som jeg føler er meg, og at jeg også kan utvikle en ny og kul stil som jeg ønsker

Her er noen få av mine favoritter.

Herlig dag i Lillehammer.

I går var jeg og en kompis Lasse i Lillehammer. Det er litt godt å komme seg litt unna hjemme fronten av og til og særlig når man skal til et sted å høre en preken om gud. Er selvfølgelig kristen og stolt av det.

Men først var jeg og Lasse  på Peppez pizza  og delte en pizza der. Kom på grei pris det. Så var det og utforske Lillehammer der det ble en liten dilemma. Butikkene var stengte. Så da kontaktet jeg en som skulle kjøre oss til Livet Senter der prekingen skulle starte. Og må si det var mye å gjenkjenne seg i.

For det handlet om at vi er flinke med frykten av å gå glipp av noe og at vi er flinke til å sammligne oss med andre og at vi er utstyrt med våres talenter og vi er unike personer. Men vi lengter etter tilhørighet og sammenligning. Jeg kan godt forklare det mer i et annet innlegg, men at jeg skjente meg igjen med det å sammenligne og lengte etter noe jeg ikke har istede for å se de talentene jeg har fått. Det må jeg si traff meg. 

Etter det var det på veg hjem og det var utrolig flott hjem reise med allsang i bilen og mye go latter. Alt i alt en herlig og go dag med masse flotte mennesker.

Jeg viste jeg ville få reaksjoner

Ang forrige innlegg viste jeg at jeg ville få reaksjoner og er veldig glad at ingen har direkte hengt meg ut enda, noe jeg var litt redd for. For penger er et sårt tema for mange, det er jeg veldig klar over. Og så vil jeg takke for all støttende ord. Dere er herlige folk

Jeg kunne ha skrevet masse ang det forrige innlegget, men selv om jeg ikke trenger å si noe mer, har jeg lyst til å fordype meg ang forrige innlegg. So here we go

Innlegget var ikke ment klagene. Jeg forklarte bare åssen jeg følte det. Jeg kunne ha forklart litt mer åssen jeg kom meg på nav og kunne ha forklart mer åssen det er og være i et nav system. Men som sagt i forrige innlegg det skal jeg skrive om i et annet innlegg når jeg føler jeg kan det. For sannheten er jeg ville gledelig hatt litt mindre penger en det jeg har nå for en jobb der jeg kan være til nytte.....

Jeg vet godt at flere har strammere budsjett en meg, og det unner jeg ingen. Det syns jeg ingen fortjener. Jeg vet også at folk som har strammere budsjett en meg som har unger noe jeg syns er forferdelig trist.  

Innlegget var ment at penger er ikke lykke. Det skriver jeg jo. Jeg skriver på tross av litt penge angst som jeg jobber med og få bort og som jeg er på veg til å klare og få bort fordi jeg føler jeg ikke har noe grunn til og ha penge angst. For jeg vet jeg har et budsjett som jeg kan klare meg med. Det skriver jeg jo på slutten av innlegget

Jeg kan ta med det siste jeg skrev på forrige innlegget her også

Uansett til slutt vil jeg si at penger er ikke lykke. For uansett har jeg mat på bordet. Jeg får gått ut av og til når jeg vet jeg kan, og man trenger ikke penger får å møte venner og famile. Jeg har bursdag og jeg feirer jul der jeg kan med god samvittighet kjøpe de tingene jeg ønsker meg, eller klær hvis jeg trenger og ønsker å kjøpe det. Og helt til slutt skriver jeg at jeg har et godt liv der jeg føler meg lykkelig.

Syns ikke det er å klage.

Vi blogges mine venner.

Jeg får 5800 kr i måneden å leve for

Det og ikke ha så mye penger har jeg vært vangt til lenge. Men samtidig har det vært tøft for jeg føler jeg bare ble sendt til nav rett etter jeg var ferdig på vidregående. Som om jeg ikke var god nok,

Jeg var i praksis i barnehage for jeg fikk i den tro at de på nav  kunne  hjelpe og få fagbrev via de. Det endte ikke helt som det skulle for fikk kunn 9 måneder praksis. Jeg har fått andre plasser via nav etter den tid,  men etter det har jeg kun gått på livsopphold som er litt over 5800 kr i måneden. Jeg er enslig og bor alene med husleie og størm

Heldigvis betaler nav hus og strømleie for hvis de ikke hadde gjort det hadde jeg ikke kunne klart meg. Det jeg betaler utenom mat er telefon regningen min. Jeg må alltid være forsiktig og må sjekke kontoen min hver dag for å regne ut hvor mye penger jeg kan bruke slik at jeg ikke bruker de opp for fort. Slik har jeg alltid hatt det  siden jeg flyttet ut hjemme ifra, og med det har det påført meg angst for penge bruk. Noe jeg jobber med for å bli kvitt.

Jeg føler at jeg ikke strekker til og det et utrooolig vanskelig i jobb verden. Trust must me jeg har prøvd hardt. Så har nå søkt ufør der jeg har blandene følelser for. Noe som jeg skal skrive om i en senere anledning..

Uansett til slutt vil jeg si at penger er ikke lykke. For uansett har jeg mat på bordet. Jeg får gått ut av og til når jeg vet jeg kan, og man trenger ikke penger får å møte venner og famile. Jeg har bursdag og jeg feirer jul der jeg kan med god samvittighet kjøpe de tingene jeg ønsker meg eller klær hvis jeg trenger, og ønsker å kjøpe det.

Jeg lever et godt liv. Jeg har nå i over 1 år klart å holde vekta på tross av spiseforstyrrelser i 15 år av mitt liv. Penger er ikke lykke. Det er livet som er lykke.

Dette er jobben min.

Ja hva er egentlig jobben min ? Sannheten er jo at jeg ikke har noe jobb i allerfall en jobb der jeg tjener penger på. Men jeg har bloggingen, og det er noe jeg virkellg elsker å jobbe med uavhengig om jeg  noen gang kommer til å få lønn via å blogge.

Å blogge er et valg. Du har gode perrioder og du har dårlige perrioder. Men bloggingen er noe jeg aldri har sluttet med. Jeg har perrioder der jeg har blogget lite, men har alltid vist at jeg kommer tilbake som jeg gjorde nå i august. Jeg vet ikke når neste gang det blir til at jeg får en dårlig blogg perriode, men om den kommer vet jeg at jeg kommer tilbake uansett.

Med bloggingen har jeg valgt om hva jeg vil blogge om. Jeg har valgt å hjelpe andre med mine livs erfaringer, og rett og slett bli flinkere med rertskrivingen, noe jeg føler jeg har blitt flinkere på. I sommer 2015 skrev jeg verdagen min som psykisk syk med anoreksia noe som var det tyngste jeg har vært med på. Jeg har også blogget om andre livserfaringer. Jeg håper dere vil følge med videre uansett om jeg har gode eller dårlige perrioder

Til slutt vil jeg bare takke for at DU leser bloggen min. Det setter jeg utrooooolig stor pris på.

Vi blogges mine venner.

Storytime jeg sa fuck you til en livvakt

Dette er egentlig en morsom historie. Her vil jeg si det kommer masse godbiter og noe som jeg syns er morsomt å fortelle til folk. Så hvorfor ikke her på bloggen.

Mamma, våres venninne Solveig, min søster Maria og jeg skulle til Sverige. Der skulle vi møte backstreet boys gutta. Jeg husker at på den tiden var jeg ikke god i engelsk og jeg ville skrive en  fan brev til Nick Carter. Så jeg sa hva jeg ville skrive mens Solveig skrev det.

Da det var litt  ut over kvelden hadde backstreet boys en meetings med fan i Stockholm. Om jeg ikke husker feil skulle dem lage en CD eller en plate signering i Sverige. Maria søster fikk et skyss på skinne av en av backstreet boys gutta og mamma ble ganske så misunnelig hehe.

Så var det Nick Carter. Alle ropte på han, men han var opptatt med noe så kommer jeg og roper feil navn og roper Aron Carter broren til Nick Carter, da kommer han ut og vinket til meg. Tror dere det var unge jenter som så stygt på meg da ? På den tiden var jeg også veldig tynn så jeg klarte å komme meg mellom gjerdet og skulle løpe etter Nick Carter, men jeg ble stoppet

Og nå kommer brevet at jeg skulle gi. For det kom en liv vakt som skjekket om alt var bra til , jeg gir brevet til liv vakten og jeg skulle si thank you til liv vakten, men jeg sa feil og sa på den fineste måten jeg kunne og sa fuck you. Liv vakten så litt stygt på meg, men mamma sa no no he mean thank you. Jeg var 7 år så jeg slapp billig unna med det at jeg løp mellom gjerdet, og at jeg sa fuck you til liv vakten. Haha.

Når det gjelder brevet. Mener jeg at jeg så at Nick Carter fikk det Brevet. Hva jeg skrev husker jeg ikke for dette skjedde jo for 18 år siden. 

Slik så jeg ut som 7 åring.

Har klipt meg. Før og etter

Jeg syntes det var på tide å klippe seg at. Sist jeg klippet meg var i begynnelsen av juli. Jeg bestilte og fikk time på dagen, og sa jeg ville ha en ny motens frisyre noe jeg tror jeg fikk  hehe.

Det er litt uvangt med åssen frisyre jeg har fått.  Frisøren har gjort en flott jobb, men må sikkert venne meg til det. Tror de er litt lei at de må klippe side cut på folk nå hehe noe jeg kan skjønne. Men det er det de fleste kler inkludert meg, så må nok bare finne meg i at det vil ikke frisørene klippe lenger.

Jeg syns det er fint, bare litt uvant å bli klipt slik hehe.

Hva syns dere

Bilder som ikke kom på bloggen #2

Da syns jeg det var på tide å ta bilder som ikke kom på bloggen at  jeg Syns det er så kult og det viser bare at vi er ikke perfekte her i verden. Jeg digger den personen som fant på dette,

Men her er bildene

Min søster skulle abselutt knipse nær bilde av meg når jeg ikke var klar, så reaultatet ble slik hehe

Maria søstra mi tok masse bilder den dagen. Noen helt nydelige. Men meste parten ser sånn her ut haha

Dettte skulle være i et innlegg som ikke kom for jeg ombestemte meg, men bilde var så morsomt at den måtte bare være med. Det var når ganske mange skulle vise puppene sine på bloggen hvis dere husker?

Her sa Lene bestevenn at jeg nåtte spre beina. Vell jeg gjorde som hun sa gjorde jeg ikke ?

Skulle prøve ut en kul posering, men mislykket totalt haha

Her tok Lasse kompis bilder, og som  dere faste lesere ser har jeg tatt noen av bildene og gjort de svart hvitt. Og til og med tatt det ene som profilbilde på bloggen. Men her på dette bilde skulle jeg til å stå opp. Og det ble slik  ikke så veldig bra haha

Det er viktig å ikke ta seg så høytidelig hele tiden. Gud som jeg lo når jeg lagde dette innlegget. Håper dere syns dette var morsomt. Det syntes i allerfall jeg hehe