Bowling time med bursdagsgutten.

Ja i dag har Lasse bursdag og med det spurte han meg om jeg ville være med på bowling. Selvfølgelig sier jeg ikke nei til bursdagsbarnet, så vi dro på bowling 1 på Gjøvik for å bowle litt . Haha han er så herlig denne gutten.

Vi hadde det utrolig gøy sammen, og jeg som trodde jeg hadde seieren i hånden, men nei da. Mens jeg vant 1 runden vant han de 3 andre. Og når jeg tok på meg the mean face den siste runden skulle du ikke tro at han slo meg med å få en ny personlig rekord.

Etter på tok vi litt små spill som jeg tok på mine penger. Han er en så herlig gutt så han fortjente og få en ekstra gave med at jeg spanderte litt på han med det. Jeg husker jo ikke hva de spillene heter. Men de vanlig spillene man kan finne på en bowling.

Nå er vi på vei til Lasse for å spise litt kake. Og evt spille Mario kart

Vil du se litt video klipp ta dagen så følg meg på snapchat. Danian92

Vi hadde egentlig tenkt å gi oss etter 3 runde, men tror du dem ikke tok på diskolyset da vi hadde bestemt oss for å avslutte. Da måtte vi bare ta en runde til

Halloween er faktisk en kristen feiring 😱

Dette er tatt fra norsk Wikipedia

Allehelgensaften, på engelsk Halloween som på norsk staves halloween, er dagen før allehelgensaften.  Den feires på ulike måter omkring 31. oktober hvert år. Markeringen av kvelden er opprinnelig en kristen skikk som har utviklet seg til en ikke-religiøs feiring. Halloween-feiringen i Norge er særlig påvirket av tradisjoner fra folkelig og kommersiell populærkultur i USA.

Jeg har jo skrevet et innlegg før om dette ang HalloVenn som dere kan finne HER, men jeg var litt mer nysgjerrig på bakgrunnen til halloween og jeg fant mye jeg ikke visste om faktisk som for eksempel det faktisk er et kristent høytid og det ble gjort i år ca 700. Hvor ble av den egentlig ?

Ta en titt ifra  artikkelen kristendommen.no Som du finner HER

Det handler om at vi ber for de døde  og at vi minnes dem. Altså den kristne varianten av Halloween.

Jeg helt ærlig syns ikke helt om den halloweenen vi har nå. Hvorfor skal det  være så skumelt som mulig? Hvorfor skal det liksom være en dag hvor man skal være redd? Vi i følge kristendommen.no som Jeg har tro på har jo tatt halloween helt ut av kontekst.

Ja det er jo hyggelig for barna å få godteri og slik, men alt det andre?

Hva er deres tanker om dette? 
.

Jeg Overasker Lasse Med Trampoline Park

Ja da har videoen kommet på bloggen. På lørdag overasket jeg Lasse med å ta han med til Oslo får og hoppe trampoline. Han hadde gledet seg hele uken og drev så og si hver dag og skrev til meg at han gledet seg hehe

Dette var nok mitt i blinken for Lasse, for han vil tilbake til Rush tramopline park. Hvis dere lurer på hvor dette er hen tar du Ski toget til Rosenholm. så ser du Rush Trampoline park med en gang du går av toget.

Håper dere likte Videoen. Gjerne lik videoen og abonner til kannalen min HER

PS gi meg gjerne tilbake meldinger om hva jeg kan forbedre som om var musikken for høy og slik. Kvaliteten får jeg ikke gjort så mye med, siden alt blir gjort på mobilen min. Men gi meg gjerne tilbake meldinger på hva dere syns var bra og hva jeg kunne ha gjort bedre,

Blogges

OUTFIT - BLACK&WHITE

I går var en helt utrolig dag. Jeg klarte virkelig å overaske Lasse og det var herlig å se han så gira og glad.

Vi dro litt til operaen og tok litt bilder . Jeg syns bildene ble fine så da tenkte jeg at jeg skulle ta en outfit innlegg for dere, siden det har vært lenge siden sist.

Videoen kommer på bloggen i morgen, men den er allerede på  YouTube som dere finner HER Gjerne lik og abonner på kanalen min.

Hva syns der er om outfiten?

På veg til Oslo med Lasse

Da er jeg og min kompis Lasse på veg til Oslo. Lasse har snart bursdag så jeg har planlagt å overaske han. Hva overraskelsen er må dere bare vente å se for jeg har planer om å filme det og legge det på YouTube.

Lasse har hatt et tøft år og syns at han fortjener noe han kan glede seg til. Jeg har jo fått litt hjelp av foreldrene slik at vi kan kose oss ekstra denne turen. Så vi gleder oss skikkelig til denne turen, og jeg gleder meg til å overaske han

Blogges.

A Star i Born

A star is Born

Hvor skal jeg begynne. Jeg viste fra før av at det ville være en bra film alle vennene mine som hadde sett den før meg hadde sagt at jeg burde glede meg. Denne er virkelig en film jeg kommer til å kjøpe når den kommer på kino

Det du får her er at de synger faktisk live. Det er ikke  noe playback noe som er sjelden. Ikke nok med det når De vil at du virkelig skal følge  med så følger du med.  Dette er ikke en action film, ikke noe spenning på den måten det du får emosjonelt spenning og ikke minst nydelig rå originale sanger

Alstå Lady Gaga leverer varende Bradly Cooper viste vi alt var en flott skuespiller. Men viste dere at dette var første gang Bradly Cooper laget en film ? Denne filmen er laget av han.

Filmen får en sterk 5er av meg.

Har du sett filmen og hva er dine tanker om den? .

Jeg har blitt julebrusikker


Haha jeg  må bare si at jeg virkelig har blitt hekta på julebrus i år  alstå den er så farlig god. Hver gang jeg ser julebrus i butikken så hopper jeg av glede og må skjerpe meg med å ikke kjøpe alt for mye. For jeg har rett og slett blitt for avhengig av det. Hva skjer med meg haha.

Før var det slik at jeg ble inmarri sint når julebrusen kom i slutten av september, men nå gjør det ikke så  mye. Om jeg tenker meg om har jeg faktisk skrevet noen sinna innlegger om det. Jeg husker selvfølgelig ikke hvor de er nå. Men hadde vært kult og lest de at nå . #dobbeltmoral

Jeg var veldig sånn før at julebrus nei det kjøper man i desember, og ferdig med den saken.

Jeg pleier og ta brusen en liten stund i fryseren slik at den akkurat har et tynn lag med is. Da er  jeg solgt åååååååå får bare vann i munnen når jeg skriver det. Så det blir nok til butikken får å kjøpe mer. Hva skjer med meg  haha.

Hva syns dere om julebrus og er dere like hekta som meg ?

.

Bergen vlogg. Fløien, Lagunen, Bowling

For en måned siden jeg. Ja jeg vet burde virkelig ha tatt denne vloggen inn på bloggen myyyye tiligere, men jeg hadde det så travelt at jeg faktisk ikke rakk det. Jeg har jo ikke data, og da må jeg til biblioteket for å få youtube videoer inn på bloggen.

Uansett her får dere se på Bergens vlogg

Gjerne abonner og Lik videoen HER

Travel dag

Hei flotte lesere. I går fant jeg plutselig ut at jeg hadde glemt å kjøpe brød noe jeg trengte så i dag når jeg sto opp var det rett til CC og kjøpe meg en baguett til frokost.

Etter det var det til Potespor der jeg jobber frivelig, og i dag må jeg virkelig si at jeg var glad for at jeg bestemte meg for å komme 1 time tiligere for og gjøre jobben ekstra onkelig. pluss ha en  ekstra time slik at jeg slapp å stresse sånn.

Nå er jeg på bussen på veg til Raufoss. Jeg skal nemlig på et bibel kurs som er hver 14 dag så i dag er det en dag med mye å gjøre. Særlig for en kropp som ikke tåler og gjøre så mye, men selv om jeg merker at jeg er sliten merker jeg at siden jeg har tatt meg god tid i dag at kroppen ikke er så sliten som jeg trodde den skulle være, og det er deilig.

Vi blogges. ,

Ikke støtt operasjon dagsverk i år

Vanligvis pleier operasjon dagsverk og ha flotte saker som man virkelig burde støtte, men hva er forskjellen  fra før til i år? Jo jeg har en kompis som har masse kunnskap om dette temaet som operasjon dagsverk har i år som Operasjon dagsverk ikke nevner. Så jeg spurte om han hadde lyst til  og ta et gjeste innlegg og sammerbeide med meg noe han sa seg villig til

Ps OD er forkortelse av operasjon dagsverk

Skrevet av: Daniel Haddal

Mye skjer for tiden.  Mange spør meg i forhold til operasjons dagsverk. Hva jeg tenker om det?
Det er satt igang prosjekt til å samle inn midler til ulike palestiske grupperinger i Midtøsten.

Det som er farlig her, er at OD- er med å tar parti. OD, har en antiisraelsk holdning. Jeg har lest gjennom OD sin kampanje. Hverken Hamas, som da er terrororganisasjon eller terrorister er nevnt med ett ord i OD, opplysningen.
Det står heller ikke noe om de  tusener av terrorhandlinger er utført mot israelsk sivilbefolkning.

Når OD ikke informerer om dette, og virkelighetsbildet og historie, så blir det avbalansert og imot Israel. Dette er slettes ikke med på å fremme fred, men destruktivt.

Heller står det noe om at muren som er i utkanten av Jerusalem, ble satt opp for å forhindre terrorangrep. Den muren har berget tusenvis av livet sin den ble satt opp, siden terrorangrepene gikk ned med over 95%.

Og ikke nok med det så står det ikke noe om til hvilket nivå det er av korrupsjon vak palestiske myndigheter, der de til og med gir belønning , tusenvis av dollar i måneden i lønn til de familie av de som driver med terror. Så hvis en palestiner dreper jøder, så blir han hedret og familien bli hedret av palestinske myndigheter og de får månedlig tusener av dollar livet ut som martyrbelønning eller terrorbelønning. Og ja Norge er med på å finansiere de midlene,

Er dette greit? Skal ikke jødene få ha sin eneste jødiske stat i verden? I dag, finnes det mer enn 20 muslimske stater og kun 1 jødisk stat.

Jødene har tusenvis av arkeologisk historie fra dette geografiske området. Samt at bibelen også vitner om det.

Pengene som OD- samler inn til er til organisasjoner som har som agenda & mål å utslette Isrsel. Det er deres måte for fred, at Israel skal slutte å opphøre. Dette er ikke greit og svært avbalansert.

For mer informasjon, sjekk ut denne talen min. 

HER

For å bli mer informert iforhold til operasjon dagsverk 2018, så se  denne:

HER

Se også denne, her snakker sønn av Hamas, og han forteller sannheten:

HER

INNKJØP FRA ISRAEL

Nå er det på tide og ta innkjøps videoen på bloggen. Den har tross alt vært på youtube i 2 uker alt hehe. jeg bare lar videoen snakke for seg jeg enjoy

Gjerne abonner og lik videoen HER   HER

Syns HalloVenn er bedre en Halloween. ..

Jeg drev og fonderte litt hvorfor feirer vi halloween? Dette er en ting som vi har blitt inspirert av USA, og i følge en artikkel ifra dagen som dere finner HER  For en liten tankevekker i meg, for jeg føler at vi har misforstått noe her

Vetle Eide Karlsen sier på dagen sin artikkel. Han bodde i USA i to år og husker godt hvor hyggelig Halloween var i nabolaget

– Alle naboene kom ut, møtte hverandre over en kopp kaffe. Barna hadde kledd seg ut, og det ble en flott møteplass i nabolaget, sier Karlsen

– Når vi arrangerer HalloVenn er det ikke som en reaksjon på Halloween, men som et konsept som bærer med seg det hyggelige med feiringen, sier Karlsen.

Gründer Svein Robert Solberg  sier
– Hvis jeg fikk velge mellom Halloween og HalloVenn ville jeg helt klart ha valgt det siste. Resten kan dere lese i artikkelen.

Bilde tatt ifra barnas  lekeland as

Jeg har snakket med noen som syns halloween ikke er noe hyggelig for at man skal kle seg ut så farlig som mulig og misforstå meg rett jeg tenker det er morsomt i en viss grad. Men I USA har dem også med det hyggelige. Mens vi i Norge vi skal gjøre det så skummelt som mulig og jeg føler at vår verson av Halloween ikke er den som er ment som.  .

Derfor syns jeg det er utrolig spennende og ikke minst hyggelig for barn og bli introdusert til HalloVenn særlig for de som.syns halloween kan være i det skumleste laget.

Hva er deres mening om dette ?

Da har jeg tatt høst klippen

.Hei folkens. Da har jeg tatt høst klippen

Det var så godt å få vekk noe av håret nå skjenner jeg. Som mammaen min sier håret mitt vokser ikke det gror alstå  det vokser veldig fort. Kanskje en fordel for jenter, men ikke for oss gutter. Godt at jeg får høre at frisørene liker å jobbe med håret mitt da.

Jeg klipper meg der jeg alltid har klippet meg på Gjøvik hårsenter. Jeg ber alltid hun som klipper meg til å bestemme selv hva som er best for meg og min annsiktform, og er fornøyd hver gang. Jeg må si i dag er jeg også kjempe fornøyd. I dag fikk jeg faktisk høre at hun virkelig liker å jobbe med meg fordi jeg gir henne frie tøyler til å gjøre hva hun vil, og det er koselig å høre.

Hvorfor jeg liker å bruke henne er fordi hun virkelig tar seg tid til å gjøre jobben onkelig. Hun er veldig forsiktig noe som er et pluss siden jeg er hårsår. Pluss jeg slipper å betale dyre dommer for å få et bra klipp.

Klarte å slette en youtube video med uhell

Å akkurat nå er jeg sint på meg selv eller mest lei meg, at det går Ann å være så idiot tenker jeg. Jeg pleier vanligvis ikke å bli så oppgitt som jeg  er nå og hadde nok ikke det hvis det hadde vært en annen video, men  videoen er av reise vloggene i fra ISRAEL. da ble jeg faktisk litt lei meg og sint på meg selv. Jeg trodde jo at jeg aldri kom til å slette en slik video ifra YouTube, så jeg slettet jo den ifra mobilen.

Men jeg har en teori på åssen dette kunne ha skjedd. Jeg lette etter diverse sanger på YouTube som jeg har tenkt til å bruke til fremtidige videoer. Jeg hadde laget en spilleliste der jeg la de sangene jeg likte best Det som var at jeg skulle rydde opp i den lista, for jeg  hadde videoer der som ikke var relatert til spillelisten, som den aller første Israel videoen. Jeg trykket på instillinger, og der sto det slett video. Jeg trodde de  mente slett  videoen i fra spillelista, men det  viste seg at det var å slette videoen fra YouTube.

Jeg kontaktet youtube ang dette, og jeg  sendte linken til den slettende videoen. Men siden youtube har nye krav og jeg opprettholder ikke de kravene som kreves  som f,eks jeg har ikke nok abonnenter. (Det har jeg funnet ut) får jeg ikke den hjelpen som folk som har over 1000 abonnenter på YouTube. Du må også ha over 12.000 seer tid på et år.

Jeg fikk også stor hjelp av ei venninme av familien som kan dette bedre enn meg, og vi klarte ikke å finne ut mer, så vloggen er borte og jeg får ikke gjort noe med det.

Vell for trøste meg med at det var jo bare veien til Israel og ikke de vloggene som virkelig handlet om Israel. Men allikevel jeg hadde over 400 seere på denne videoen og innholdet betydde noe for meg. Jeg har ihvertfall lært noe av dette.

Det går jo ann og se alle de andre videoene. Så hvis du vil kan du se de  HER

Framtidige disney live action filmer

Hei folkens nå tenkte jeg skulle gi dere noen framtidige Disney tegnefilmer som blir remaket som live action movie. Jeg gleder meg stort. Det er jo så klart flere disney filmer som ankommer som for eksempel Mary Poppins Ruturns. Melefisent 2. Det skal blant annet være en annen film om karakteren fra Aladdin, Genies om før han ble fanget i en lampe, og ikke minst Tinkelbell eller Tingeling som vi skjenner henne som OSV, men det er jo ikke en tegnefilm som blir gjort om til live action, og i denne listen er det kunn remake som står på lista

😍 29 mars 2019 kan vi vente oss Dumbo. Husker denne filmen som liten at jeg alltid syntes synd på Dumbo men nå skal jeg ikke spoile så alt for mye for de som ikke har sett tegnefilmen.

😂 24 mai kommer Aladdin og den har alt en trailer ute på YouTube en slags sneak peeks, og jeg må si den ser veldig lovende ut. Gleder meg til mai.

🦁 19 juli kommer The Lion King eller Løvenes Konge. Denne filmen er vell så og si alles favoritt inkludert min. Allså Løvenes Konge. Man kan bare ikke gråte i den ene scenen, hvis du har sett tegnefilmen vet du Abselutt hvilken scene jeg mener. No spoilers hehe.

❤ 2019 har ikke fått direkte dato enda kommer Sverde I Stenen og i følge ryktene skal folk som jobber med serien Game Of Thrones være med å lage denne filmen. Så dette blir onkelig spennende når denne filmen kommer på kino.

😎 2019 ikke satt opp dato enda er Lady And The Tramp eller som vi kjenner det best Lady Og Landstrykeren. Dette blir spennende husker at dette  var en film jeg så mye på som liten, og blir utrolig koselig å se denne filmen i live action.

👩 27 mars 2020 kommer mulan. I følge ryktene så hadde de bestemt seg for at det ikke skulle være sanger på denne filmen, men etter sterke reaksjoner fra fans kan det hende de ombestemmer seg. Jeg må si meg enig der, men uansett så jeg tror det blir en bra film uansett hva de gjør med den. Gleder meg selv om det er i 2020 

✌ 2021 ikke satt en dato enda kommer Peter Pan. Det er jo mange filmer om Peter Pan, men en etter tegne filmen er ikke laget enda. Det blir spennende å se åssen denne vil bli i live action.

Bilde er fra filmen Peter Pan 2003

😇 Snehvit denne har de ikke noen år eller dato på, og det har ikke resten av resten jeg skal vise dere heller.

Snehvit er den eldste Disney filmen og det blir spennende å se åssen dette blir på tross at det har laget så mange Snøhvit filmer fra før av, men ingen av de har vært ifra Disney. Bortsett fra den aller første  snehvit filmen.

🤥 Pinocchio skal sies at de driver og skal ha i live action film, og denne har også fått mange filmer på seg, men tror ingen av dem har direkte vært i fra Disney, så det skal bli hyggelig og se en live action film om Pinocchio som er i fra Disney.

🙌 The Little Mermaid eller som vi skjenner henne best som Den Lille Havfruen. ÅÅ den gleder jeg meg virkelig til. Husker den var en av mine favoritter. Jeg så såå mye den på VHS {for de som husker det) at filmen ble ødelagt. Jeg har den nå på DVD. Dette er en film jeg bare må se når den kommer ut på Kino

Det var det. Hvis dere vil se flere disney filmer som skal få live action eller andre kjente karakterer ifra disney filmer som skal få det har dere en youtube video om det HER

Hvilken film gleder dere til å se i live action?

Photoshoot fra Fagernes

Jeg og min kompis Lasse har det utrolig koselig på hotellet Fagernes. Eller i Valdres hvis man skal ha det på pekepinnen.

Jeg har dessverre blitt onkelig forkjølet. Jeg var hos legevakta for jeg følte jeg hadde symptomer på lungebetennelse, men heldigvis hadde jeg ikke det.

Uansett vi var litt ute og tok litt bilder og syns bildene ble kjempe brae til å være på en mobiltelefon. Vi skal dra i morgen, men skjenner det har vært onkelig koselig og være i Fagernes. Fagernes er et nydelig sted

DIN USIKKERHET DU ER BRA NOK

Wow dette er inspirert av den nyeste videoen av Kristin.

Jeg må si at dette brakte litt følelser tilbake, men jeg følte jeg måtte gjøre det slik for å få fram et poeng og selv om jeg snakker om vonde ting i fra fortiden føler jeg at dette er noe som virkelig er viktig og snakke om. og noe jeg er klar til å gjøre. du er ikke alene, og det vil gå bedre. sikkert veldig klisje for deg som sitter i det nå, men tro meg som har vært der at det faktisk stemmer.

Vil bare si at nå til dags dato er jeg nye mer fornøyd med meg selv og kroppen min. Jeg har kommet opp i normal vekt og jeg er på god veg til å elske meg selv 

Se hele videoen, på slutten kommer det en viktig budskap og håper dere liker det 

Gjerne Abonner og lik videoen min. Du finne kanalen HER

Israel Vlogg- The Jerusalem March

Da Er dette siste vloggen for israel hart du fulgt med så langt så vil jeg bare si tusen takk for det. Her går vi i Jerusalem Marchen og her er det virkelig ting å se med menneskene som ser på det er noe man bare må oppleves får å forstå hva dette betyr for det israelske folket. Jeg håper virkelig at jeg får kommet tilbake til dette flotte landet som Jesus gjorde sine mirakler på

Spillelisten for alle vloggene finner du HER

Israel Vlogg - klagemuren og Davids by

Dette er også en dag med masse følelser som kommer og går. Å komme til Klagemuren og be og synge for vår himmelske far var helt fantastisk. Vi besøkte også Davids by og det var mye jeg lærte der. Det var her jeg også fikk onkelig kontakt med en som heter Daniel 

Har du ikke sett tiligere vloggene. Jeg har laget en spilleliste der alle vloggene er HER
 

Israel Vlogg 6 Torkel taper i sin egen challenge

Denne dagen skjedde det ikke så mye det var seminarer og vitnesbyrd og mye morsomheter. Blant annet Lærer Torkel oss en kortspill som er utrolig morsomt, der det egentlig ikke finnes noen vinnere bare en taper og taperen må gjøre noe som vi i spillet har blitt enige om å gjøre. Lite viste Torkel som hadde tatt dette forslaget selv at det var han som endte med å tape. Dette var hysterisk morsomt og Torkel Han holder ord så applause for han. Ikke nok med det dette var det beste showet på Pais Arena i Jerusalem

Har du ikke sett tiligere vloggene av turen har jeg lagt eb spilleliste for turen HER

Israel Vlogg 5 - Der Jesus kommer tilbake

Dette er den 5 dagen i Israel og 1 hele dagen i Jerusalem. Det er her vi drar der Jesus gikk opp til Himmelen 40 dager etter at han sto opp fra de døde, og det er der han også vil komme tilbake når den tiden kommer som ingen vet når vil komme. Vi drar også til en hellig kirke som er utrooolig fin

Alle vloggene fra turen er samlet i en spilleliste som du finner HER

Israel Vlogg 4 - Jeg bader i Dødehavet

Denne turen skaper mye følelser i meg og vil si var den beste dagen hittil selv om vi skulle til mange steder. En av dem er selvfølgelig døde havet noe jeg anbefaler. Vi drar der også Johannes døpte Jesus og der Jesus møtte Peter og meste parten av disiplene hans. Vi drar på Ørkenfesten som er starten på Høsthakkefesten. Etter det ankommer vi Jerusalem på en skole der vi skal sove Resten av turen

Alle vloggene er lagt i en spilleliste på min Youtube kanal HER

Israel Vlogg 3 - Fun Day

Denne dagen er det bare en fun day. Det var litt undervisning noe som jeg ikke tok med på videoen, men vi lærte veldig mye om israel og at de ikke er så skykdige som media skal ha dem til å være. Uansett vennskapene blir bare sterkere og det er onkelig fun day i Natanya før vi tar turen til Jerusalem

Alle vloggene fra turen er allerede ute på youtube på en spilleliste som du finner HER

Israel Vlogg 2 - Guds løfte til Abreham

Her drar vi til der Gud ga løftet sitt til Abreham og ved der ligger også Josef sin grav er.  Her får dere se oss bade i middelhavet og det var hele 28 grader i vannet. Det er her nye vennskap med flotte mennesker blir født 

Alle vloggene er på en playliste på kannalen min som du finner HER 

Israel Vlogg - Reisen til israel

Denne er første vloggen for Israel vloggen jeg tok i Israel. En tur Jeg aldri kommer til å glemme. I denne videoen ser dere meg Lene og Nico Ta fly til Tel Aviv og at vi kommer til byen Natanya

JEG HAR MED UHELL KLART Å FJERNE DENNE VIDEOEN OG HAR PRØVD ALT JEG KUNNE MED Å FÅ TILBAKE VIDEOEN PÅ YOUTUBE UTEN HELL. MEN DE ANDRE VLOGGENE LIGGER DER SOM DERE KAN SE PÅ 

Alle Vloggene for turen er på kanalen min som du finner HER