Når du er villig så er han der.

Når jeg skriver dette har jeg ikke tatt det på bloggen med en gang for når jeg skriver mine innlegger, så tar jeg som regel og skriver på notater først. Kl er 06:03 Har problemer å sove, men det er ikke dette innlegget handler om.

Jeg kom på å tenke på noe. Da jeg var på We Love The 2000s sammen med bestevennen min, så følte jeg på en punkt Guds nærvær opp i mot det hele. Altså jeg følte Guds nærvær på en plass der gud ikke er velkommenl. Men allikevel så var han der, han var det. Derfor nå kl 06 på natta ville jeg skrive  at han er overalt uansett på steder der han ikke er velkommen av folket. For han elsker oss så høyt.

Jeg tenker hvis du vil ta det valget om å ta imot Guds kjærlighet så er det veldig enkelt. Det er bare å gjøre det. Det er det som er så fint med det. Han gråter når du gråter, han er  glad når du er glad. Hvis du er villig til å ta han imot og ha han i livet ditt og ikke minst slippe han inn i livet ditt skal du se at det virkelig er en gave.

Han ga oss en fri vilje. En fri vilje som vil si at han ville ikke tvinge oss til å tro på han. Bare det viser at han er en Gud av kjærlighet.

Spontan tur til Oslo for å bli intervjuet

Hei folkens i går kveld bestemte jeg meg brått for å dra til Oslo å treffe Daniel, han jeg ble venn med i Israel. Han hadde tilbud seg at jeg kunne bli intervjuet  jeg takket nei først, for jeg hadde egentlig andre planer. Men i går snudde jeg om planene mine. Jeg følte det på meg at dette var noe jeg bare måtte gjøre og at det føltes riktig.

Det som var, var at jeg glemte at jeg hadde sagt ja til å være hundepasser., Men det ordnet seg. De fikk være hos ei som het Birgitte slik at de kunne ha det varmt og godt mens jeg ble intervjuet. Birgitte var ei som også ble intervjuet.

Det kom masse flotte spørsmål på det intervjuet, om det å tro på Gud. Etter som jeg fikk høre så svarte jeg veldig bra og syns selv det gikk greit. Det som er filmet kommer på vison Norge og på YouTube kanalen til Daniel. Det er virkelig spennende, og jeg kommer til å ta videoene på bloggen min når den tid kommer.

Etter det hadde vi en fantastisk samtale hjemme hos Birgitte og følte bare guds nærhet.

Liten sneak Peak på instagrammen danian1992

Nå sitter jeg på toget hjem og er kjempe sliten så vi blogges.

Den perfekte rammen

Nå i samfunnet må du ha på deg de riktige klærne. Du må oppføre deg slik som  de andre. Kanskje du må være med for å mobbe noen for å bli akseptert og være med de ''kule'' folka. Slik må det bli for at at du skal bli akseptert. Det var en ting jeg ikke fulgte når jeg var barn/ubgdom. Jeg valgte å være meg selv.

Kankje det var dette som gjorde at jeg ble en mobbe offer. Fordi jeg valgte å være meg selv. Det så de andre, og kanskje de ble sjalue på at jeg klarte å være meg selv og ikke de. For de måtte jo  være i den perfekte ramma for å føle seg akseptert.

Jeg angrer ikke på at jeg valgte å være meg selv og vise andre ting jeg elsket å gjøre på tross av all den mobbingen jeg fikk som barn/ungdom. Ja det er helt forferdelig der og da. Men  etter alle disse årene sitter jeg her mens jeg skriver til dere og tenker. Jeg angrer ikke på det et sekund på at jeg valgte å være meg selv

Hva med hvis folk prøver å tenke utafor rammen? Være seg selv skaffe herlige venner med å være seg selv med og ikke ha så mye krav. Det eneste kravet DU skal ha til deg selv er å være deg selv.

Vi menn for også strekkmerker .

Haha litt sånn klisje innlegg at
Men jeg  vil også få det fram i lyset at dette er normalt. For tro det eller ei. Dette er mer vanlig en man faktisk tror.

Da jeg gikk fort opp i vekt. Merket jeg noe at jeg begynte å få strekkmerket og jeg ble først veldig forvirret. Jeg viste man kunne få strekkmerker, men ikke på menn. Jeg trodde det kun var kvinner som hadde hatt baby i magen som fikk det.

Jeg syns det var veldig rart, men jeg lærte at man må ikke være gravid for å få strekk merker, for jeg kan jo ikke bli gravid hehe. Jeg vil si til dere som er flaue over strekk merkene deres. Ikke vær det  det er så normalt. Det er sånn det er. Jeg er ikke flau over mine strekkmerker.

Black friday er her for å bli

Wow så mange folk det var på CC i dag egentlig litt for mange. Men sånn er det når det er Black friday vell ? Egentlig skulle jeg ikke så mye på CC i dag for jeg skulle bare kjøpe kattesand til katta mi, for det er noe hun virkelig trengte. Det var faktisk på halv pris. Men jeg er ikke akkurat så veldig sterk så fikk ikke til å kjøpt 2 stk som abselutt hadde vært et kupp.

Siden jeg var på cc alt tenkte jeg hvorfor ikke ta meg en titt på hva som fakstik er på tilbud. Kanskje noe av det jeg har planlagt av julegaver er på tilbud. Så det ble litt julegaveshopping. Så nå er jeg nesten ferdig med juleshoppingen i tillegg fikk jeg det på avslag. Så sparte litt  penger der.

Jeg må si jeg hadde problemer med å bære alle tingene så ble skjele glad da jeg traff på noen kjente som kunne hjelpe meg med å kjøre meg og tingene hjem.

Black friday er nok her for å bli og da tenker jeg at hvorfor ikke bruke sjansen til å kjøpe julegaver til folk. Tingene har jo like mye verdi selv om de koster litt mindre. Og enda viktigere, verdi går ikke ut ifra hvor dyr gaven er. Det er åssen du behandler folkene  som du er glad i som har verdi

Faen i helvette, fitte og fuck

Ok nå er jeg ikke sint og du lurer sikkert på hvorfor så.mange banneord på en overskrift for jeg har en mening. Hvorfor banner vi så mye ? Og dette er første og siste gang dere leser banneord på bloggen min.

Helt ærlig det har begynt å bli mer og mer vanlig å banne. Det har blitt normalisert. Skal du få fram et poeng da banner du..hvis du spiller spill og det ikke går din vei da banner du. Slår du deg da banner du.

Særlig reagerer jeg på at du må nesten banne for å få fram et poeng. Hvis du ikke banner så har ikke meningen din så mye å si om du da hadde bannet  nå vil jeg ikke utgi navn, men det var ei som skrev på overskriften. DET ER FAEN MEG IKKE GREIT. Det var for å fremheve sin sak som hun skulle ta opp. Og hun hadde fått mindre klikk på den hvis hun hadde skrevet DETTE ER IKKE GREIT

Mye av banningen kommer i fra spill og mange i dagens samfunn driver å spiller. Det også er med og normaliserer banning.

Jeg vil ikke banne og si faen helvette for å framstille min fustrusjon og mine meninger  og budskaper. jeg tenker mine meninger er jo like nye vært om jeg ikke bruker banne ord.

Hva er deres mening om dette. Jeg vil gjerne høre din mening. 

Dette beviser hvor langt jeg har kommet

Jeg skal ikke lyve at psyken forrige uke har vært nede. Men en ting jeg har sett som er positivt er at jeg fortsatt spiser selv om jeg hadde det litt tungt disse dagene.

Hadde dette vært meg for 3 år siden hadde jeg spist mindre. Det var slik jeg fungerte da. Ja tanken har vært der at jeg ikke vil spise, men jeg har ingnorert tankene og trosset den. Det for meg er en stor seier i seg selv.

Alle har perioder der de er litt nedbrutt og mer sårbar en vanlig. Sånn er livet og det som  er viktigst er at du ikke tar følelsen bort. Du har rett til å føle det du føler så lenge det ikke går for langt.

Blogges

Vlogg - We Love The 2000s

Hei folkens denne helgen her har vært helt fantastisk og har ikke noe mer å si enn og bare se på videoen under her

Gjerne lik og abonner på kanalen min som du finner HER

Instagram danian1992
Snapchat danian92

Bestevenn tur til Oslo

Hei folkens denne helgen skal jeg og Lene ha bestevenn tur sammen. Vi har ikke hatt det siden 2013 så da var det på tide. Vi skal ha en morsom helg i Oslo.

Vi skal også på konsert som er på lørdag we love the 2000, og vi gleder meg kjempe masse.

Jeg skal filme litt fra turen, så det kommer ut video på YouTube, men bloggen blir nok nedprioritert. Denne turen skal nytes og vi har avtalt at vi ikke skal være så mye på mobilen.

Vi blogges

Å leve med ufør.

Dette innlegget begynner jeg med å si at dette er ikke ment som klaging men tanker rundt dette temaet. Jeg er ganske sikker på at mange i min situasjon tenker det samme.

Da jeg først fikk ufør var jeg både glad og skuffet. Jeg skulle få slippe og gå til nav hver måned for støtte for husleie, strømleie og legeregning OSV. Med ufør skulle jeg ha nok av med penger til å klare dette selv. Men du fikk også en liten sorg hvis man skal kalle det. Du ble sett som en som ikke var arbeids dyktig og det er så og si riktig og. Det merker jeg  hvis jeg stresser der jeg jobber frivelig en gang i uka, eller jobber mer en 4 timer.

Du har så lyst til å være nyttig for samfunnet. Ha noe å gå til og tjene dine egne penger, men du vet at du ikke har kapasitet til å jobbe fult. Det er jo det jeg vil  ha noe å gå til og føle du er til nytte.

Men jeg har ingenting å klage for. På tross av alt dette har jeg kommet meg dit jeg er i dag. Jeg er frisk fra spiseforstyrrelsen. Noe mer kan jeg ikke be for. Jeg lever bra og har det bra.

Før hatet jeg Meg selv nå elsker Jeg meg selv

Dette er kanskje klisje for noen, og for noen føles det kanskje som en umulig oppgave. Men det er virkelig sant det å elske seg selv. Det er en gave.

Før så hatet jeg Meg selv, jeg følte meg som en misfoster. Hvem i huleste kunne elske meg og hvordan kunne jeg elske meg selv. Jeg hatet meg selv. Veien til å elske meg selv er umulig. Eller er det  ?

Men det var ikke det. Jeg fokuserte på de riktige tingene. Leste steder der det sto du skal elske deg selv like mye som du skal elske din neste. Virkelig? Elske meg selv like mye som jeg skal elske min neste?

Litt etter litt sa jeg til meg selv at jeg er god nok. Jeg er bra nok  akkurat slik som jeg er, og uansett hva er det en som ser meg som sin største skatt. En som vet hvor mange hårstrå jeg har på hode. En som vet når jeg har en god dag, og når jeg har en dårlig dag. En som ler når jeg ler. En som gråter når jeg gråter. En som vil at jeg/du skal elske meg/deg selv.

Så ja du skal elske deg selv like mye  som din neste. Det er da man kan se lykken i livet og virkelig leve. For å elske andre er lett ikke sant?

Alt er bare kaos i hode

Hei folkens i natt fikk jeg nesten ikke sove. Alt negativitet skulle skje i går. Jeg kommer ikke til å forklare alt for noe av det syns jeg er privat, men kan si det med at jeg har en venn som er på besøk i Israel. Jeg tenker om han har det bra og om han må evakuere til en bomberom. Han har skrevet til meg at han har det bra der han er og det har ikke gått sirener i byen han er i på tross at han er ganske nærme Gaza stripen. Det burde ha roet meg ned men jeg har forsatt tankekaos.

Jeg klarte virkelig ikke å fokusere godt nok i går. Jeg klarte heldigvis og koble litt av på håndball treningen, men så snart jeg var ferdig der kom tankene om til kompisen min. Pluss de andre negative tingene som skjedde i går:

Ikke nok med det føler jeg ikke sannheten blir satt godt nok fram i lyset. Selv om min  kompis er mitt opp i det, vil ikke de norske nyhetene skive hva som virkelig foregår. Men i bunn i grunn får det meg bare til å tro på bibelen enda mer. Det står jo at alle folkeslag skal stå imot israel og hate Israel. Det er jo det som skjer nå.

Jeg  avlyste der jeg jobber frivelig i dag for jeg skjenner at kroppen trenger hvile og skjenner at kroppen skal roe seg  ned i dag. Heldigvis er hode ikke så kaotisk i dag så håper det forsetter slik.

Vi blogges.

Over 200 raketter bomber Israel

Dette er så virkelig Israel blir bombet

Folkens jeg har sett en livestream for min kompis som er Israel nå  der han forteller at terrorister bomber Israel. Situasjonen er kritisk og at varsel om at de må komme seg seg til et bomberom kan være en mulighet.

Dette her er skrevet av Daniel som jeg videreformidler jeg spurte han om han ville skrive en kommentar og vise dere sannheten.

Ja, kan du om du vil, lytte litt til live videoen jeg hadde på Facebook & skrive noen ord av det:)

Vi er her, det er spenning i lufta. Er nå 30 km fra Gaza og 15 km fra Ashkelon. Befinner meg i byen Ashdod.

Hamas, terrororganisasjonen har sendt ut over 200 raketter mot Israel. Flere Israelere er på sykehus og en jødisk gutt er veldig kritisk skadd.

Sitter i en leilighet, og det er stor sjanse for at alarmen går, da må vi alle i bomberom.

Dette er tilværelsen for jøder. Israel er så lite, på størrelse med hedemark fylke. Og israel har rett til å forvare seg når de blir angripet av over 200 raketter.

Heldigvis har Israel den teknologien som heter for Iron-dome. Som skyter ned raketter som er i fare sonen av hus og slikt.

Nå ble det annonsert på nyhetene at det ikke er barnehage eller skole i morgen i Ashdod, siden det er utrygt her.

Vi ber for fred over stedet. Og vi ber for fiendene som bibelen og Jesus sin lære oppfordrer til

Livestreamen finner du HER

Folkens dette kommer ikke på norske nyheter. Jeg er skjelven. Jeg er sint og ikke minst sjokkert. Jeg er redd for min kompis. En herlig kar som jeg har blitt glad i. Dette er ikke tull. Dette er ekte og vite det at min kompis er så nære der de bomber gjør meg trist. Ikke bare det med han. Men med de som bor der. Jeg ber for dem

12 nov kl 23:55

Jeg legger til dette for jeg er i kontakt med Daniel på Facebook rett og slett for jeg er redd for han og han informerer  meg om at han sover i et bombesikkert rom. Dette var det han skrev til meg nå.

Er det liksom OK at Gaza fyrer av 300 raketter mot Israel.
Nå hørte jeg at det smalt, mens jeg skrev her til deg. Og når Israel forsvarer seg så skal de være den stygge ulven? Hvor er logikken?

Og NRK vinkler Israel til angriper ved å unngå å nevne at Gaza sendte 300 raketter. Istedenfor slår de opp med stor skrift at Israelske flystyrker angriper Gaza.  Snakk om å ta parti og være uetisk og falske.

13 nov Oppdatering 400 raketter 

Bildene som ikke kom på bloggen

Er det noe jeg syns er morsomt, så er det når jeg ser bloggere som ikke tar seg selv så høytidelige og kommer med bilder som man egentlig ikke vil ha på bloggen. Nå er jo jeg den skøyeren som jeg er syns dette er morsomt, så da er jo slike innlegger som dette morsommt å poste

Jeg syns også dette kan være en skritt mot å kvele bort janteloven som vi nordmenn har så mye av.

Jeg klarte å slette noen før jeg tenkte ut dette innlegget. Men fra nå av skal jeg nok spare på de morsomme bildene som jeg kan  tenke å ha ut til neste gang

I allefall her kommer bildene som ikke kom på bloggen

Når man skal ta selvutløseren på 5 sekunder men får det ikke til fordi du har feil innstillinger på telf

J.e.g   h.a.r   b.l.i.t.t   e.n   R.o.b.o.t

Når du skal nyse men klare å se nogen lunde bra ut haha

Når du er i tullete gjørne

Du prøver å være modell, men feiler haha

Håper du likte det

Vi blogges

Instagram danian1992
Snapchat danian92

ER JEG JUMFRU. HVA SLAGS LEGNING HAR JEG. MITT SYN PÅ PORNO

Hei folkens da har jeg svart på spørsmålene deres og denne gangen har jeg tatt med spørsmål jeg vanligvis ignorer rett og slett for de jeg har ikke likt å svart på de før men denne gangen gjør jeg et unntak. Jeg håper dere liker det

Tok en liten vri denne gangen og adda litt musikk til. Gjerne gi meg tilbakemeldinger på hva dere syns om det. 

Gjerne Abonner og lik videoen min som du finner på kanalen min HER

YouTube er strengere en noen gang.

Vil du hjelpe meg med å få kanalen min til 1000 abonnenter hadde det vært supert. Grunnen for dere med å lese innlegget. Kanalen min finner du HER.   

Jeg har hatt youtube veldig lenge nå. Helt siden 2010. Og tro det eller ei har jeg faktisk nesten 300.000 visinger. Du kan egentlig bare se ca 61.000, fordi det er det jeg har av de videoene jeg har igjen før jeg  i 2013 lsh slettet mange av videone mine. Rett og slett fordi jeg ville starte på nytt. Men nok om dette. La oss komme oss til hva dette innlegget handler om.

Jeg har ikke gått så veldig mye inn på detalj med alle reglene, men dette er det jeg vet så langt.

Får at du evt skal få onkelig hjelp av youtube må du ha over 1000 abonnenter og over 12:000 seertall på 1 år. Når du har dette. Kan du få youtube partner program. Har du ikke det. Ja da må du få 1000 abonnenter og 12.000 seertall. Jeg lærte dette på den harde måten da jeg med uhell slettet en video, og jeg skulle søke om hjelp. Hadde jeg hatt partner programmet grevde kunne jeg evt ha fått tilbake min video som jeg slettet med uhell

Hvis du gjør noe feil og du får en anmerkning av youtube for du heller ikke youtube partner program, og hvis du får 3 anmerkninger kan de slette kontoen din. Så dette er strengt folkens. Så når du skal for eksempel adde musikk til videoene dine må du være sikker på at du har no copyright musikk. Jeg kan med et annet innlegg og gi dere tips til dette. For hvis jeg skal snakke mer om dette tror jeg aldri blir ferdig hehe

Det er mye å tenke på når du skal starte en youtube kanal. Men dette er virkelig gøy så på tross at youtube har blitt så strenge, så er det abselutt vært  det.

Vil ikke at det skal ta slutt.

Sånn jeg har kost meg med bloggingen nå. Det er så utrolig lenge siden jeg har oppdatert bloggen slik som jeg gjør nå. Denne gangen føler jeg meg litt vågal også. Skriver litt innlegger som kan motas litt dårlig, men når har en blogger skrivet et innlegg der alle er enige? Det er litt derfor jeg liker å blogge også for å høre andres synspunkter  og elsker når det kommer sakelig kommentarer som gjør at vi kan diskutere fritt og sakelig.

Jeg har jo hatt denne bloggen i over 8 år. Jeg kan virkelig ikke tro at jeg har hatt det så lenge. Jeg har delt oppturer og nedturer. Sånn er livet  det er fult av med oppturer og nedturer.

Jeg elsker virkelig å blogge og jeg vil virkelig ikke at det skal slutte at motivasjonen går bort noe jeg dessverre vet at den kommer til å gjøre.  Vet bare ikke når hehe, men det jeg også vet er at jeg kommer alltid tilbake  til  bloggingen noe som får meg til å tenke at dette er ment for meg. Blogging er ment for meg.

Jeg håper du vil forsette å lese bloggen min. Jeg setter så utrolig pris på hver av dere.

Torsdag = vaskedag

Hver torsdag har jeg vaskedag hjemme hos meg der jeg vasker huset og rydder litt eksra. Jeg sliter faktisk med å rydde eller når jeg er i gang så er jeg kjempe flink. Det er heller det med å komme i gang. Så når det gjelder å rydde får jeg litt hjelp av noe som kalles for miljø tjeneste. Der dem ringer meg og sier ifra at nå må jeg begynne å komme i gang før dem da kommer og observerer at jeg gjør det jeg skal.

Jeg skammer meg ikke over å si dette for jeg tror så Abselutt at jeg ikke er den eneste som sliter å komme i gang med ryddingen. Og miljøtjenesten er en utrolig flott tiltak som kan hjelpe deg med det man sliter med ang ryddingen.

Før så hadde jeg de 2 til 3 ganger i uken. Det følte jeg ble for mye å holde styr på, så nå har jeg de 1 gang i uken. Det passet meg mye bedre og det fikk meg til å ha mer motivasjon  også til å gjøre husarbeid onkelig.

I dag tok jeg på meg og rydde ekstra i klesskapet, for det var så mye kaos der, og hadde ikke ryddet der på evigheter. Så det var på sin plass at jeg virkelig tok en tak der

Mine favoritter

Favoritt serie
Å jeg har så mange serier jeg ser på at jeg lurer på om jeg kanskje må redusere litt, men serien jeg likte veldig godt var once upon a time. Den går ikke lenger. Den serien som er favoritt nå tror jeg må være The Fash. Men en ny serie som har begynt som heter titans kan også lett bli en ny favoritt.

favoritt mat
Spagetti. Eller taco. Jeg har aldri vært en stor eter og kommer nok aldri til å bli det heller, men jeg koser meg ekstra når det er spagetti eller taco på menyen

Favoritt sang
Hva skal jeg velge? Den jeg hører på mye, nå må være Lady gaga I Never Love Again. Den dama der har stemme. Men det er en sang som jeg tror ingen slår. Rett og slett for den kom på mine mørkeste dager og musikk videoen traff meg mitt i hjerte. Det er Through All Of It av Colten Dixon Virkelig en sang vært å høre på.

Fovoritt kjendis
Hmm hva kan det være?  Mannlig må være chris hemsworth og Chris Pratt. Veldig marvell fan.  Kvinnelig må være Jennifer Lawrence. syns hun er en utrolig flink skuespiller.  

Favoritt farge
Må si dette først at da jeg var liten var  fovoritt fargen min rosa haha, men fargen jeg liker best nå er blå. Den fargen så og si alle har som favoritt føler jeg hehe.

Håper dette var greie svar på favoritter dere lurte på. Jeg fikk så mye spørsmål på spørsmålsrunden at noe av svarene deres må jeg ta på et skrivende innlegg. Jeg fikk masse
interessante spørsmål som skal bli på video. Som kommer ut snart 

Hvorfor mener jeg at dette er jobben min ?.

Jeg fikk en snapp av en som syns dette var rart at jeg kalte dette her en "jobb' og jeg kan jo se hans side av saken. Særlig hvis du faktisk har en jobb der du tjener penger. Men det har ikke jeg. Grunnen er det at jeg er ufør.

Som så og si alle dere som leser nå vet at jeg har jeg slitt med spiseforstyrrelser. Det er ikke noe nytt. Så jeg har ikke betalt jobb for øyeblikket. Grunnen er det at jeg takler ikke jobb stresset. Jeg vet ikke hvorfor, men når jeg er i jobb modus så skjer det noe med kroppen min som får den til å bli fort sliten. Jeg blir svimmel og susete.

Derfor kaller jeg dette for jobben min selv om jeg ikke tjener penger på det, for det er dette jeg vil bruke tiden min på av "jobb" når motivasjonen er på topp da og den er jo opp og ned hele tiden hehe.

Jeg tenkte kanskje at siden jeg fikk denne snappen at det var flere som kanskje lurte på det. Så jeg tok en innlegg her på bloggen  for å svare dere på dette.

Peace ✌

Sannheten nyhetene ikke forteller

Jeg velger å ta dette innlegget slik at vi kan se ting som skjer. Her er det 6 israelske jenter på 16 år som bor på grensen i Gaza der  bomber det daglig i israelsk område. Hvorfor tar ikke nyhetene fram dette? 

Jentene vil fortelle verden åssen dette er og tar med ødeleggelse dette medbringer. Jeg tenkte å dele noen av bildene fra instagrammen dems slik at vi i Norge kan se det nyhetene ikke vil dele med oss.

Dette skjer hver eneste dag uten at vi blir informert av det. Syns dere det ikke er rart ? Det syns jeg. Derfor tar jeg dette innlegget for å informere dere at det skjer mye mer en det vi har kunnskap om og det vi kan fatte 

Linken til videoen finner du HER

Instragrmen du kan følte heter otef.gaza

Det er disse jentene som står for instagrammen og kan ikke si mer at de er tøffe som velger å fortelle sannheten nyhetene ignorerer.

Hva er deres tanker rundt dette ?

Still meg spørsmål, jeg svarer

Hei folkens nå som jeg har blitt litt flink med bloggingen igjen tenkte jeg at jeg kunne ta en spørsmålsrunde slik at dere kan bli mer kjent med meg.

Jeg kan jo gi dere litt stikkord for litt hjelp. Det dere kan stille meg om er blogg, youtube, tro, personlige ting, favoritter OSV.

Jeg gleder meg til å svare på spørsmålene deres og jeg kommer til å svare på alle spørsmål til og med de litt personlige spørsmålene.

Svarer på video.

Marias grove pannekaker

I går var jeg og min søster hos mamma og hadde en familie dag. Det er Maria som er kokken i familien og tok på seg ansvaret med å lage pannekaker, og de er kjempe gode.  Derfor tenkte jeg at jeg skulle legge ut oppskriften. Dette er ekstra grove pannekaker  slik at det det er onkelig mat.

3 d dl finmmalt hvetemel
3 dl havregryn
3 dl Fullkorn hetemel
Halv ts salt
1 l melk
8 egg
4 ss soyaolje
1 ss olje til steking

Blad ingrensinsene til en glatt røre. Dekk til røre og la den svelle i ca 30 minutter. Varm stekepanna på middels varme og ha i litt olje. Hell i så mye røre at den så vidt dekker bunnen. Drei pannen så røren blir jevn fordelt over hele bunnen. Snu pannekaken med en stekespade når den har stivnet på overflaten  pannekaken skal være gulbrun på begges sider

Dette er stor oppskrift så dere kan godt halvere oppskiften.

Hva ønsker jeg meg til jul?

Når man har blitt såpass "voksen" fortsatt barnslig av meg hehe, så finner man ut at man faktisk ønsker seg noe man trenger. Eller at ønsker blir bare vanskeligere og vanskeligere for hvert år som går. Så når jeg satte sammen denne ønskelisten må jeg ærlig si at det var litt vanskelig. Men ok her kommer det.

1 reiser Det som jeg faktisk har på min topp liste på ønskelista er faktisk reiser. Trenger ikke være utlandet og trenger ikke å være dyrt. Men det å skape minner med de man er glad i. Knipse et bilde man kan se tilbake til å si å den turen den var koselig.

2 Tallerkner eller middags tellerkner og jupe skåler. Jeg trenger det virkelig. Har ikke kjøpt noe nytt på 5 år og på de 5 årene har jeg klart å knuse noen av dem. Så man merker at man har lite av de i skapet.

3 Støvsuger. Den jeg har en litt forvrengt slange på, så sugeevnen er ikke akkurat det beste, men jeg ønsker meg en støvsuger som ikke lager så mye lyd av seg. For det 1 katta mi er livredd støvsugeren så får vondt i pappahjertet og for det 2 blir jeg så ør i hode av den lyden. Noen som skjenner seg igjen ?

4 ny dyne. Har hatt den dynen jeg har nå i over 10 år og den begynner og si seg ferdig. Så trenger virkelig en ny dyne.

5 bærbar pc. Jeg har mobilblogget nå i 4 år og når jeg vlogger. Må jeg alltid til biblioteket for å få videoen på bloggen. Derfor ønsker jeg meg en bærbar data

6 Penger slik at jeg kan kjøpe selv noe av det jeg ønsker meg. Eller evt spare det til turer jeg vil på.

Bildedryss fra Israel

Å som jeg savner dette stedet. Varmen, havet, den lette luften, og ikke minst folkene jeg var med. Jeg har jo filmet hele opplevelsen og spillelista for den finner du HER selv om jeg klarte med uhell å slette vlogg nr 1, men resten av vloggene er der

Jeg lærte mye på denne turen her, og er det noe jeg er sikker på er at her vil jeg tilbake til

Her er bildene som ble tatt for turen.

Natanya var en herlig by

Elsker dette bilde

Dødehavet var spesiell opplevelse  jeg klarer egentlig ikke å flyte på vann. Men i Dødehavet er det 25 % salt fløyt jeg som bare det

Her er der jesus grav skal være. Det var helt fantastisk å være der

Å komme til klagemuren og be der var helt fantastisk har ikke ord på hvor mange følelser som strømmet over meg her.

Var innom Davids by som er sånn ca 1000 år før Kristus

Disse trærne her er over 2000 år gamle.

Er det noe jeg virkelig kunne ha brukt mer tid på var Jerusalem marchen. Jeg var alt for opphengt på å ikke komme meg vil dessverre. Men det jeg opplevde var helt fantastisk.

Føler meg klar til å gifte meg

Dette er kanskje klisje for dere å lese haha. Men det er virkelig sant. Dette har jeg tenkt mye på særlig det siste året

l løpet at 2017/2018  har det vært på 2 brylluper. Begge har vært ifra fetterne mine både i fra mor og far sin side og jeg føler så at jeg virkelig er klar for kjæreste, klar for å binne meg, gifte meg og så klart få barn. ALT sammen.

Jeg har vært singel siden 2012 og skjenner virkelig savnet etter å ha kjæreste. Nå må dere ikke tro at med en gang jeg får meg kjæreste at det første jeg gjør er å fri og spørre om hun vil gjifte seg med meg haha er ikke så desperat. Må finne ut  om vi er ment to be først. Men ja jeg er virkelig klar for dette her.

Huff dette var såå girltalk dere, men en gutt kan vell si at han føler seg klar vell..... kan han?    Uansett hvilken jente som velger meg blir jeg heldig.

#flau