Var budskapet mitt godt nok

Dere vet for litt siden det jeg skrev. Det innlegget Vi dreper hverandre og her er grunnen

Men det jeg lurer på kommer dette budskapet til de folkene som trenger det som mest ?. Ikke misforstå meg det gjør ingenting om at jeg er på toppen av blogg listen. Kommer jeg opp dit vil jeg fortjene det, og det er ikke så farlig. Jeg er like glad om det hadde Vært 10 stk som hadde lest det en om det var 100 000. Med 10 leser kan jeg Kanskje snu om tankegangen til 1 menneske. Da er budskapet mitt bra nok. Men så klart jeg håper så mange vil lese det innlegget.

Men kommer dette for de menneskene som trenger det som mest ? Til de folkene som ikke tørr å være seg selv og som er litt anderledes hvis dem er det. Kommer det til de som bruker mobil og data alt for mye og i steden for mobil og data, så kan de verdsette venner og familie litt mer

Har jeg fått dem til å til tenke over hva jeg skrev ? For det innlegget var jo til alle som trengte det DEN VAR TIL MEG SELV OG. Fikk jeg snudd om tanke gangen dems og fått dem til å inse noe ?

Det jeg håper er at folk som kjønte budskapet har lyst og spre det videre slik at vi kan sette mer pris på det som virkelig teller her i verden som er Kjærlighet, oppmerksomhet omsorg og et felleskap

Jeg håper dere skjønner budskapet hvis ikke. Ta kontKtakt meg på facebook og slå an en prat. Mitt fulle navn er Kim Danial Marthinsen.

Data og mobil ødelegger våre sosiale verdier

Mobil og data tar over livene våres.

Jeg har skrevet dette før i det laaange innlegget, men jeg følte det budskapet ble litt glemt. Siden det innlegget var det kanskje litt for mange  temaer. Derfor tar jeg det i et eget innlegg. Starter med at jeg tar det jeg alt har skrevet

Kankje telefonen din klikker litt å nei helvette verden går under for meg. Jeg får ikke kommet på facebook og være usosial mens jeg er på senteret med mine venner. Eeeeeh?  Er det ikke vennene dine du skal ha fokuset på ?

Husker koret jeg gikk på. I 2006, da nesten ingen viste hva facebook var, eller smart telefoner hadde ikke kommet . Det var nesten 50 stykker i koret. Nå 8 år senere med smart telefoner og xbox, data Nettsider og OSV. Det er ingen tensing lenger. Det er oppløst. for folk er mer opptatt med å være usosiale

Funker ikke nett ruteren eller den blir ødelagt banner vi og blir sinte og til og med noen av oss lar det gå utover andre. Er det noen som skjenner seg igjen ? Men jeg vil spørre dere om en ting ? Er det en liten boks uten sjel eller følelser. En liten boks som får deg til  å være usosial, er det viktigere en familie og venner ? For et menneske som kan gi deg omsorg, kjærlighet,  glede, latter og oppmerksomhet, trøste deg når du tenger det. De kan høre på det du har og si hvis du trenger å få ting ut av kroppen din. De kan gjøre det slik at du får det bedre på en dårlig dag. Hva er viktigst ? Venner og familie og være sosiale med de, eller mobil, data OSV ?

På skolen vil vi heller være på facebook en å lære det læreren skal lære oss, og så når karakterene kommer. Å nei jeg har så dårlige karakterer. Ja det fins noen der som jobber for karakterer og alikevel får litt dårlige karakterer. Men de gjør et forsøk., og det er forskjellen. Er du en av de klapp deg selv på skulderen og vær  stolt av deg selv.  Hadde du fått en 4 til en prøve du nesten ikke hadde pugga til. Hadde du klart en 5 hvis ikke en 6 hvis du hadde logget deg av Facebook og pugget og du hadde fått flere valgmuligheter ang din karriere. Jeg tror ikke at en høyt utdannet lege eller advokat var på facebook når de var på skolen. Nei de jobbet hardt.

Dette temaet her snakker jeg også om meg selv. Jeg var for opptatt med å få så mange lesere som mulig enn å følge med på timen. Jeg skulle kommentere blogger. Jeg var også på Facebook  NOE jeg ikke skulle  og det angrer jeg meg bittert på at jeg gjorde. Jeg kunne kommet med bedre karakterer en det jeg fikk på tross at jeg har lese og skrive vansker og ADHD som også vil si vanskelig å konsentrere meg. Nå er det for sent for meg å komme tilbake til videregående

Jeg vil også si at dette gjelder ikke hver og en av dere. Jeg snakker i helhet. Du vet selv om du er usosial eller ikke. Det er kun du som vet om du bruker for mye tid på ting som du ikke trenger å bruke så mye tid på.

Det Værste vi kan gjøre er å bruke Facebook eller andre ting fordi vi er sjenerte eller vi tar det som en redning av forskjellige grunner. Dette er noe vi må jobbe med og slutte med. For da blir bare problemet værre 

Denne kommentaren her fikk jeg i innlegget. Vi dreper oss selv og her er grunnen. Jeg syns hun kommer kjempe  god  poeng. Derfor velger jeg å dele det med dere.

Åh!! ENDELIG en person som deler mine holdninger. Jeg er sååå ubeskrivelig lei av å få meldinger konstant på snapchat og facebook 1000 ganger i døgnet. Jeg gidder så vidt se hva det gjelder fordi jeg er så utrolig lei av at folk skal snakke der. Jeg ønsker venner som faktisk MØTER OPP FYSISK. Jeg er lei av å prate til en skjerm. Hva er vitsen med å ha venner hvis man ikke kan høre stemmen dems eller snakke sammen face to face å gjøre ting sammen slik man gjorde før i tiden?

Jeg er helt enig med deg, jeg har også latt merke til at det er INGEN barn eller ungdom som er ute lengre (med uttak av deg og meg haha) De eneste ungdommene som er ute er de som henger på et hjørne for å bevise alle sammen at de drikker cider og røyker.

Dagens samfunn i Norge er et mareritt.

Jeg har ikke en eneste venn som blir med meg ut på tur i naturen lengre. Ingen gidder. "Kan vi ikke se på tv i stede?".. Jeg har faktisk begynt å fjerne masse venner ut av livet mitt nå. For hva er vitsten med de uansett? Det er ikke et forhold lengre, det er kun en skjerm.

Tenk at det er for mye å be om at man faktisk møter hverandre.

Det værste er, at når man endelig er sammen så sitter de på hver sin telefon og chatter med en annen og skriver typ "savner deg, vi må finne på noe snart". Akkurat den samme meldingen jeg mottok i går liksom. Men snakker man sammen lengre i samme rom? Nei.

Tror jeg skal gifte meg med veggen i fremtiden. Ingen forskjell!

Hva er deres tanker om dette her ?

Er det for sent for oss ?

Er det for sent for oss ?
Er det for sent for oss og snu denne nagative situasjonen. Er det for sent å elske hverandre  litt mer. Er det for sent å gi hverandre litt mer omsorg og oppmerksomhet. Er det for sent å bruke mindre tid på telefoner og data og alt det andre som vi egentlig ikke trenger. Nei det er det ikke.

Tror dere det, så tar dere feil. Det handler om motivasjon. Den er det vi skal finne. Det er den vi må la vokse og bli sterkere. Samtidig slik at vi har troa på oss selv.

Jeg har troa på meg selv at jeg kan forandre meg. Jeg kan klare å ta mindre tid på data. og mobil.

Vil nå si at grunnen til at jeg sammenligner oss med Afrika, er fordi jeg føler vi har noe å lære av dem.

Jeg tror i Afrika der folk ikke vet hva nettsamfunn innen internett og hva mobil og data er, er heldige. Jeg misunner dem litt faktisk. De har noe helt annet og mye bedre nettsamfunn en det vi har, og det er felleskap. og det er gratis. De lager en fotball ut av blader og ler og har  det morsomt og vet dere hva det beste er ? Alle får være med å leke. Ingen blir satt utafor. Ingen blir mobbet som som vi gjør med hverandre og hvis det er litt mobbing der er det ikke slik som her eller i andre land. Derfor har de det bedre psykisk.

Var det ikke noe på nyhetene der det kom opp en som ble så hardt mobbet at han tok  sitt eget liv. Vi har gjort dette mot oss selv. Det er vi som er synderne. Mange tar livet sitt på grunn ta mobbing, men tenk på de  som gjør det. Han/dem gjorde det ikke lett for foreldrene sine. Det er fælt å si det, men tar man livet sitt er man egoistisk  Man skaper bare mer smerte for de som er glade i dem. Men når alt kommer til alt skjenner ikke vi han/dems fulle historie. Men det fins ingen grunn til å ta livet sitt. 

Vi trenger nærhet, omsorg, kjærlighet og forståelse. Jeg skal klare dette her og med rett innstilling kan du og klare dette.

Hvis du røyker og du vil slutte. Skaff deg motivasjon nok til å gjøre det. vil du slutte å snuse så kan du det og. OSV. Jeg er full klar over hvor anhengi er det. Men kan andre folk som slutter å røyke, er jeg sikker på at du og klarer det når du finner motivasjon nok.

Viste dere det at gjennomsnittet på hva nordmenn bruker på røyk på 1 år. Det er 36000. Tenk på hva du kan bruke for de pengene, for noe som er mye bedere enn røyk.

Jeg vil gå opp i vekt. Jeg kan gjøre det. Jeg må bare ha motivasjon nok. Noen dager er vanskelige enn andre, og jeg har opp og ned turer. Det har alle. Det er sånn det er, men jeg gir ikke opp . Men det er du som bestemmer over deg selv og hva du vil gjøre med livet ditt. Det har jeg lært opp i alt det jeg har opplevd

Vi kan bli et bedre folkeslag. Har jeg troa på dette kan du og ha troa på dette. Sammen kan vi gjøre et under. Bare tenkt for et flott felleskap vi hadde i sommeren 2011. Det er det vi skal ha. Ja det skjedde noe helt forferdelig, men vi holdt sammen som et folkeslag, og skapte en felleskap. Dette er noe vi burde ha gjort hele tiden. Vi kan klare og få mer felleskape uten at det skal skje noe trist.

Hva er din mening ?

Nei til offentlig amming ?

Hvorfor nei ? Min mening er at man må tenke på en hvem som har mest behov her. Er det deg eller babyen ? Mitt svar er babyen Du har et valg, du kan velge og gå bort siden du er såppas gammel nok at du kan bestemme om du kan gå eller sitte der personen mater ungen sin. Det kan ikke babyen. Det de vet er si fra når de er sultne eller har gjort i fra seg i bleia og det sier de i fra med skriking 

Vil du heller høre at en baby skriker sine fulle hals fordi den er sulten bare fordi du syns det er upassende med amming, Skal du heller tenke at fy søren denne moren her er sikkert en dårlig mor som ikke mater ungen sin. 

Dessuten mener jeg også at det fins amme bh som gjør at du som ser på ikke trenger å se helle puppen til dem som ammer. Jeg syns det faktisk er søtt jeg. Når du som mor ammer ditt barn skaper det en nydelig bond mellom mor og barn, så jeg syns dem skal få lov til jeg 

Er enig i at når en mor skal amme barnet sitt, så burde hun ikke vise hele puppen sin, Som jeg pleier og si, det fins en mellom ting, og det må vel vi klare å få til  

Hva mener dere om dette temaet her ?

Paradise Hotel Allle snakker om det

Må ærlig si at for det første ville eg ikke se paradise hotel, men så måtte jeg bli med i folkemengden når jeg hører 80 prosent i klassa mi snakker om det, og nå har det blitt slik at jeg bare må se det. Jeg tror dette vil bli den beste sesongen hitill. Paris Hilton er jo selvfølgelig også med noe som gjør showet posetivt anderledes. Jeg syns det ble litt feil og ta et nytt hotel, men det er det jeg føler nå. Vi får se hva som pringer oss i dene sesongen av Paradise hotel 

Hva tror du om denne sesongen, og hva sys du så langt om paradise Hotel ?Anbefaling crew

Jeg vil gi en anbefaling på det jeg brker for å style håret mitt. Må ærlig si jag har ikke vært flink med å style håret mitt, men da jeg ble 19 ble det en liten forandring på det. Jeg prøvde ut litt forkjellige og jeg må ærlig si jeg ikke likte de så godt særlig renate, den gjorde at hårbunnen klødde og jeg følte at det var fettete og ødelagt 

Men crew gjør ikke. Den er lett å bruke og jeg bare digger den. Så anbefaler denne som bursdags gave til Bror, kjæreste eller en venn. Du kan kjøpe den hos en frisørsalong. Liker heler at folk sier det rett ut til meg

Hei kjære lesere nå skal jeg for første gang på lenge tenkt å si noe av mine meningener. Jeg liker ikke at folk gir meg hint. Noe går an i spessielle tilfeller hvis du skjønner, men det som er dumt og som jeg tror mange deler det med meg at noen hinter kan noen ganger være så uforstålig at det bare blir misfrståelser og til og med at man ikke skjønner eller enser hintet, og da kan det ende med en krangel. TRO MEG been there 

Derfor liker jeg heller at  dem sier det rett ut til meg. og hvis dem tror dem sårer meg skal jeg bare si at det sårer meg enda mer når det går så langt at jeg spørr dem selv om jeg har gjort noe galt og dem blir så oppgitte og sinte og utvikler seg til krangling, og evt prøver å såre meg med ord som faktisk kan funke hvis dem sier de riktige ordene. Synd heller man kan si det ansikt til ansikt til det den gjelder og heller såre 'han/hun litt da en å ta en hint som en ikke skjønner og så blir til slutt den andre så sint at dem er sårende, spydige og frekke og sårer dobbelt så mye.  

Har du også opplevd det  ? Hva er din mening om det 

Jeg skriver dette ang en hendelse i det siste Hva jeg syns om homofile

Jeg har ingenting imot homoile, de er da mennesker akkuratt som oss, å de har like mye verdi om oss. Jeg kjønner ikke at homofile skal bli så mye hakket ned. De er mennesker som oss.  Alle er mennesker og vi har følerser

Jeg har stusset lenge på om jeg var bifil eller hetrofi. Grunnen er vel enkel, jeg har aldri hatt en onklig forhold helt til jeg var sammen med Lene Jeanette, Og så har jeg levd og oppdratt meste parten av mitt liv med mye med jenter, Jeg hadde ingen fars fugur jeg kunne gå til når jeg ville som liten   

Hvorfor jeg vet at Homofile blir så hakka på så utrolig mye er vel at en peson kom med en usann rykte om meg om at jeg var homofil. I to år ble jeg ertet. jeg fikk trussel brev på nettby da den fantes med at jeg skulle pelle meg til helvette din jævla homse.

Jeg må ærlig og si at jeg fikk nok og gikk rett inn til rektor og sa. Hvis dette forsetter vet jeg ikke om jeg orker og være på denne skolen her lenger- Etter det ble det slutt på det faktisk

Så om dere som lurer på om jeg er imot homser. Nei det er jeg ikke. Jeg kan godt være venn med en homse jeg. For jeg bryr meg ikke om den pesonen er homse eller hetrofil. Jeg bryr meg om personen i sin helhet . Dem må få ta sine egne avgjørelser og det som er best for dem. Det er jo det eneste rette

Hva Syns du ? Er du enig med meg ?

 

 

Min mening om abort. Hva er din mening ?

Jeg håper at mange som mulig blir med på denne diskusjonen her 

Jeg tror det er mange meninger om akkurat dette temaet her, men her er i allefall min mening om det 

Nå er jeg jo ikke jente da, så jeg jeg får ikke den følersen av å være gravid, men jeg syns den personen det gjelder skal få velge selv. Særlig hvis man er i ungdomstiden. Jeg mener at den som blir gravid må være moden for det, og være klar for å få en barn og ta ansvar  

Hvis jeg hadde blitt far nå, så hadde hadde jeg støttet den jenta jeg gjorde gravid 100%. Jeg mener har man gjprt en jente gravid skal man ta ansvaret for det også

Men om jeg er i mot abort, Nja jeg er verken imot eller mot det. Så klart det er trist hvis man bestemmer seg for det, man tar jo et liv, men som jeg skrev, jeg mener at når man skal ha et barn, skal man være moden for det og være klar 

Men det jeg i allerfall er i mot er hvis man finner ut at fosteret ha dawn syndrom og så ta abort bare fordi barne ikke er helt på topp. Det liker jeg ikke 

Hva syns du ? Er du enig ? Hva er din mening om dette 

Hvorfor hater alle rebecca black

Hvorfor er det så mange som hater rebecca black. Eller en litt mer passende ord missliker henne. Hun er 14 år gammel og jeg mener hun har en veldig bra stemme. Så klart man hører at hun er litt amatørmessig, men alikevel da. Hun har jo en fin stemme og som sagt, hun er bare 14 år ganmmel og har mye å gå på 

Jeg skjønner at sangen Friday ikke er så bra. Til og med jeg liker ikke den sangen. Men for eksempel my moments sangen, Den er jo fin da syns i allefall jeg 

Hva syns du om  rebecca black ?

 
Det ødelegger jule stemningen min

Har  spørsmolsrunde http://danian.blogg.no/1319458167_sprsmlrunde.htmlSerr sier jeg bare. Jule brus og jule godt ute nå  i OKTOBER. Greit nok at det er pobulært og sykt godt og slik, men har dem tenkt på at det vil ødelegge julestemningen til veldig mange, inkludert meg selv. som elsker julen 

Jeg elsker å synge jule sanger, og det er en jule sang på Norsk som jeg selv syns synger fint på, og tro meg det er IKKe mange Norske sanger jeg selv syns jeg synger fint på.

Hva syns dere om dette her ? 

Syns du det er  Alt for tilig du også ?

Hva er din mening ?

 

Ha troen på deg selv

Dette er til en alle både jenter og gutter, men aller mest til en jente, som jeg nyrlig har funnet på en blogg side, som har slitt noe så utrlolig mye, og jeg føler med henne så utrolig mye 

Du er en unik person som er bare er i 1 eksemplar. Du er er pen/kjekk og det er personligheten din som teller. Ikke la noen mobbere skade deg eller påvirke deg. Hvis du gjør det lar du dem vinne, tro meg been there so many tames. 

Du er en vinner hvis du driter i stygge tingene andre sier til deg. Si  til en voksen eller tili en profosonell yrkes person om dine problemer  . Du vinner ved å være deg selv og ikke prøve å være noen andre en deg selv. Du er en vinner som enda lever. 

Det vil alltid komme noen hindringer, men ikke gi opp.Det vil alltid være en eller flere som bryr sg om deg, Kjemp til slste slutt hilsen Danian 

 

Ikke vær lei deg

Ikke gi opp. Smil til verden og verden smiler tilbake  

Jeg mente ikke noe stygt i det jeg skrev om Vegard fra Idol

Jeg har fått noen negative kommentarer på det siste innlegget jeg skrev. 

Jeg vil bare forsvare meg selv og si at jeg ikke mente noe vondt i det jeg skrev. Det kan hende jeg jeg tar helt feil av den grunn. Men jeg bare skriver mine tanker og hva jeg tror 

Det har kjedd det at vinnere av idol har blitt glemt. For eksempel jeg husker ikke hvem som vant Idol 2007. Bare fordi han bare har kommet med 1 cd. Samme gjelder Jorun Stansen og han som vant idol 2003.

Så klart man har lov til å tvile på seg selv. OG SOM JEG SKREV HAR VEGARD IKKE NOE GRUNN TiL. Jeg mener det er snilt og OMTENKSOMT sagt av meg jeg da  

 

De eneste som har hatt suksess med dette er Kurt Nilsen, Alejandro fuentes, Tone Damli, Sandra lyng haugen som jeg hører  hun driver med sin 3 album og Gaute Jeg kjøper ikke røyk til mindre årlige

Ja hvorfor jeg skviver dette her var det at ei mindreårlig kom bort til meg i går å sa. Hvor gammel er du og da hun fikk vite at jeg var 19. spurte hun meg om jeg kunne kjøpe røyk til henne. Hun kom også med at hun elsket bloggen min. 

Da jeg sa nei jeg kjøper ikke røyk til mindre årlige for det er ulovelig, ble hun sur og sa Nå har du mistet en leser. Jeg svarte ok det er greit.

Hvis jeg skal miste lesere på grunn av at jeg ikke kjøper røyk eller noe annet som har noe med 18 aldergrense, og de er mindre årlige,, så gjør jeg ikke det. Jeg kan få store konsekvenser for det. Og jeg som skal jo jobbe med barn og ungdom og hvis jeg blir tatt for at jeg kjøper noe til mindreårlige kan det føre til at jeg får det vanselig med å få meg jobb..

Så greit hvis jeg skal miste lesere for noe slik er det faktisk verd det. for jeg vil ikke ha noe på rullebladet mitt og jeg vil ikke ha det vanskelig med og meg jobb

Det som var bra det var at den ene venninnen hennes beklaget seg etter hennes oppførsel, men etter min mening, så mener jeg at hun som oppførte seg slik skulle beklaget seg for meg

Mitt forhold til alkohol

Jeg må ærlig si at jeg er en av de få ungdommene som ikke har vært fyll som 18 snert 19 selv om jeg vet at jeg er gammel nok til og kjøpe øl i byen eller i butikken 

Jeg er ikke en sånn person som liker alkohol så mye, men jeg har ikke noe imot det heller, jeg kan godt drikke det, men alkohol er ikke en go forbilde for meg hvis derre tenker litt. jeg har hatt dårllig oppvekst med alkohol, og jeg vet at jeg ikke er aleine om 

Det beste alkohol drikken jeg har smakt må vel være smirnoff ice, Den er drit god.Jeg drikker egentlig ikke alkohol for og drikke alkohol for å bli full, jeg drikker det jeg liker og koser meg med det. og hvis jeg har mulighet til å velge, så jeg vil tar jeg en gjerne en sminølf ice. 

Dere burde prøve den for den er god, men dem som er over 18 år så klart da hehe  

Åssen er forholdet deres til alkohol ? 

Cecilie fikk et bedre liv på døveskolen ;)

Dette er grunnen at det er feil og legge ned 3 døve skoler som er i Oslo å bare beholde 1 skole som er i trondheim

Cecile er ei jente om er født i Gjøvik og er hørselshemmed, Hun fikk nok av og gå på en hørende skole og fikk nok da hun gikk i 9

Da hun gikk på fredheim fra 1-5, gikk det vedlig bra. Det var veldig mye fysisk lek som gikk greit for Cecilie, men i femte gikk ikke det lenger særlig  bra, særlig sammen med de andre jentene. Hvorfor var fordi jentene begynnte og snakke mer en å gjøre fysiske leker. Dermed ble hun med guttene på fottball

Hun ble en gutte jente fordi hun ikke klarte og kommunisere med jentene, siden de snakket mer en de lekte. Hun syntes guttene var flinkere meg fysisk komminikasjon

Hun prøvde og omgås med jentene på unngomskolen, men det ble for vanskelig for henne. Hun ba dem hele tiden og gjennfortelle det de sa,. men ble for vanskelig  

I niende klasse fikk hun nok. å hun  grudde seg hver dag til å gå på skolen, hun unnskylte seg ofte med å ha vondt i hode og vondt i magen og kvalme

Selv om hun hadde tolk på skolen ble det for mye støy for tolken selv  som også var hørselhemmed som ble til at Cecilie ikke hadde så mye tolk på skolen

Blomstrett opp 
Helt siden hun har var 2 år gammel har hun vært på skådalenn skole,  en skole for hørselhemmede, der var hun i en uke  fire ganger i året

Etter en uke på skådalen  så sa den faste tolken hennes at etter en uke i skådalen var Cecilie mye gladere og blidere. Hun fikk ordnet at hun fikk være der i to uker i steden for 1, men alikevel ville hun være der lenger

Til slutt da hun kom gråtende til sin mor , sa hun at det var vansklig for henne å gå på Bjørnsveen, og hun fikk til slutt til at hun flyttet til oslo for å gå heltid på skådelalen

Nå som hun er 16 år går på vidregående der hun og andre hørselshemmede en klasserom sammen  

 

Hvis du leste alt, så tror jeg dere skjønner at dette er feil og jeg vil ikke sitte å se på at Jens ingar får det samme som Cecilie når Jens Ingar blir så stor

'

You was born this way baby

Du er født akkuart som du er. Gud har allerede bestemt seg hvem du skal være. Ikke anstreng deg for og være en annen en fordi det vil bare slå tilbake til deg negativt

Følg det du føler for,

Jeg har vært mye sjalu på andre når det gjelder sang, men jeg har lært meg og elske den sangstemmen jeg allerede har og hallo liksom jeg er 18 år, jeg er ung og stemmen min utvikler seg hele tiden

Det er noe jeg vil at du også skal tenke på. Du er ung og  hvis du møter nedgang. Isteden for og tro å tenke hvorfor lykkes jeg ikke, så heller tenk: jeg er ung, kanskje min tid kommer om noen år.  Eller at kanskje dettte var feil måte og gå fram på, kanskje det fins annen veg for meg og nå mine drømmer

Jeg har møt mange nedganger, men det blir ingen nedgang uten oppgang hvis dere skjønner

Broren min er døv og dere vil ikke tro det, men det er verken ned gang eller oppgang det som er med det, eller jeg vil egentlig si at det er mer oppgang en nedgang fordi hvis han ikke hadde vært døv, hadde ikke han vært den han er i dag

Dette sier jeg ikke for at han er broren  min, men han har sin egen sjarn som ingen kan slå glad i deg bror

3 av 4 døve skoler legges ned innen 2014 Si deres mening

For dem som ikke vet det har jeg en døv bror 

Mange døve før CI nå i dag og da mener noen at dem kan sette CI operete i vanlig hørende skole, Det er noe som ikke kan gjøres fordi å være døv er en indentitet. Skal liksom dem som har CI som er tunghørte og ikke hørende miste den ene indentiteten sin.

Noen mener at hvis du har CI så er du hørende. Det er feil, de er tunghørte Dem med CI hører ikke 100% like bra om fleste av oss

Jeg vet om ei jente, hun er tunghørt. På ungdomskolen slet hun seg helt ut fordi hun måtte lese på leppene til sine med elever, for skolen har ikke råd eller tid til og lære tegnspråk, så hun flyttet til slådalen for og være på en døveskole får å ikke slite seg helt ut

Jeg håpe dere skjønner hva jeg mener og jeg spørr dere. Hva syns dere om dette her. Er dette riktig  

hun her synger sykt fint

 

Denne begavede jenta  meldte seg på Norske talemter, Hun klarte seg igjennom hoved audisjen, men fikk desverre en mail som ganske mange fikk, om at hun ikke kom videre fra andre runde der hun møtte bevise igjen om hun kunne synge

jeg syns hun kunne  ha kommet til semi finalen fordi hun synger helt nydelig

 
 

Til der som blir mobbet og dere med dårlig selvtillit

 

Dette er noe for dem som blir mobbet og til dem som har dårlig selvtilitt

  • Du er elsket
  • Du er verdt
  • Du er hellig
  • Du er sterk

Dette vil jeg at dere skal huske på for du er faktisk det. Jeg vil at du skal høre på denne sangen at du skal stole på det denne sangen her forteller deg, For det er helt sandt

 

I dag brøt jeg sammen, Grunnen vil jeg ikke si, men å betro seg til deg Lene janette var så utrolig godt. Jeg hadde det kjempe fin dag med deg og selv om dagen våres startet med at begge var litt lei seg, så fikk vi det koselig også

Elsker deg

Så hvis du har det vansklig, betro deg til en du stoler på for det er så godt å bare få det ut å bare la tårene trille og bare la ordene komme

Hva er ADHD ? si din mening

For og ikke bli misforstått jeg syns ikke ADHD er noe negatift ting '

Mange tror at alle ADHD barn er umulige dritt unger som klikker på hvert minste ting. Kaster ting og slår andre. Det er feil, men ja noen gjør det men ikke alle  

ADHD er en psykisk lidelse. det betyr ikke at alle som har ADHD er psykisk syke nei, nei. jeg har selv ADHD  og da jeg var i barnehagen når jeg bodde i Oslo, trodde ikke de som jobbet der at jeg hadde ADHD. Jeg var for snill og omtenksom.

Min ADHD er slik når jeg ikke tar tabletten min er jeg veldig susete. Det har hent 2 ganger at jeg har tatt mobilen min inn i kjøleskapet. Jeg snakker fort slik at noen ord blir borte og jeg klarer ikke og sitte rolig og konsentrasjonen min er svak 

De som har  ADHD er mest preget av oppmerksomhetssvikt, impulsivitet og hyperaktivitet  og konsentraksons vansker 

Dem som har ADHD har redusert virkning av signalstoffet dopamin  i hjernen


3-D molekylstruktur av dopamin


For mange som har ADHD bruker de medisiner  Jeg bruker Concerta 

Concerta som virker i 12 timer vi kan også bruke litalin men det virker bare i 4 timer. og så er det en ny en nå som har kommet som jeg ikke husker hva heter som virker i 8 timer Concerta er en medisin som brukes for tilstanden AD/HD. Den virker på nervesystemet og symptomene på AD/HD blir ofte mildere.Ting jeg hater

  • Jeg hater uretferdighet
  • Jeg hater folk som tror de er bedre en alle for alle er ikke feilfrie
  • Jeg hater alt som har med mobbing og gjøre
  • Jeg hater at folk danner falske rykter
  • Jeg hater falske folk

Det er sikkert flere ting jeg hater, men her komm er grunnene

Grunn nr 1
hvorfor  det er litt vanskelig og si, men hvorfor skal man være uretferdig med andre. Hva er poenge, Hva opnår man med det.

Grunn nr 2
Jeg hater at folk tror de er bedre en andre for det er ikke sånn verden er. Alle har lov og gjøre feil her i verden, Alle har lov o begå tabber og ting man kansjke angrer senere i livet. Selvfølgeli er det dumt, men jeg er ganske sikker på at hvis alle var feilfrie så ville verden ha vert så kjedelig er dere ikke enige

Grunn nr 3
Hva er egentlig hvitsen med mobbing. Hva oppnår man med det. Det gjør deg ikke kul. Det gjør deg ikke til en bedre person. Du gjør jo det bare verre for deg selv. og hvem vet hvis man er en mobber hva blir du da hvis du blir større og viil gjøre noe enda mer dummere en og mobbe du gjør deg ikke en tjeneste for og si det slik .

Grunn nr 4
Hva er vitsen med falske rykter. Hvis man gir ut falske rykter til en person viser det bare hvor umoden man er og at man ikke kan oppføre seg onkelig. Er det virkelig så morsom og synke så laft og gi ut et falsk rykte på en person hvis den persone er slem hvorfor gå i samme nivå en og bare heve seg over det og være mer moden

Grunn nr 5
Vel det fins jo forkjellige grunner til og være falsk, men her sikter jeg til det værste. For eksempel en falsk venn. Hva er vitsen og være venn med en du ikke liker hvis du ikke liker den personen, kan du la være og snakke med den personen og heller skåne den personen følerser og gjøre ingentingDanian <3

Hva jeg syns om homofile og homofile sex

 

Noen av dere lurer på hva jeg syns om homofile. Vel  i dette innlegge for dere svar.

Jeg har ingenting imot homoile, de er da mennesker akkuratt som oss, å de har like mye verdi om oss

Jeg kjønner ikke at homofile skal bli hakket så mye ned på som da faktisk blir. De er mennesker alle er mennesker og vi har følerser

Jeg har stusset lenge på om jeg var bifil eller hetrofi. Grunnen er vel enkel, jeg har aldri hatt en onklig forhold helt til jeg ble sammen med Lene Jeanette.

Hvorfor jeg vet at Homofile blir hakka på så utrolig mye er vel at en peson kom med en usant rykte om meg om at jeg var homofil. I to år ble jeg ertet. jeg fikk trussel brev på nettby med at jeg skulle pelle meg til helvette din jævla homse.

Jeg må ærlig og si at jeg fikk nok og gikk rett inn til rektor og sa. Hvis dette forsetter vet jeg ikke om jeg orker og være på denne skolen her lenger- Etter det ble det slutt på dt faktisk

Å om homser har sex det bryr jeg meg ikke noe om det er dems liv. Dem må få lov til og gjøre det som er mest nartuligst for dem. for alle er mennesker

Er dere ikke enig ?

Så dere som lurer på om jeg er imot homser nei det er jeg ikke jeg kan godt være venn med en homse jeg. For jeg bryr meg ikke om den pesonen er homse eller hetro fil jeg bryr meg om personen i en helhet

 

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogghits