Hva har forandret seg etter jeg ble normalvektig

Ja hva har forandret seg. Jeg har jo vært undervektig i 23 år av mine snart 25 år. Jeg føler meg ikke lenger som en gutt og mer som en manm noe jeg føler var på tide hehe. Men  mye annet har forandret seg også og her er de

Skjeggveksten har skytet opp i været.
Jeg hadde litt skjegg vekst før og, men etter jeg ble frisk så har det kommet mye mer. Det er litt dumt at skjegget er i en farge som er nesten usynlig. For jeg syns det er kult med skjegg, og tror jeg hadde kledd det

Stemmen min har blitt mørkere.
Ja jeg kom i puperterten i alder av 13, men siden jeg har vært undervektig. Så har jeg følt at jeg aldri fikk utviklet meg onkelig. Dette er noe jeg ikke har hørt forandring på selv, men andre forteller meg at jeg har fått mørkere stemme, og jeg stårler når de sier det. For det har vært en så stor problem for meg at folk tror jeg er homofil fordi jeg har hatt så lys stemme. Jeg merker også at jeg har fått mindre spørsmål om det også

Sangstemmen har blitt bedre.
Av de få kommentarene jeg får på youtube kanalen min er det at jeg har fått bedre sangstemme. Det er så godt å høre for jeg elsker å synge. Det har rett og slett vært slik at kroppen gennerelt er sterkere og stemmebåndet  er en muskel for de som ikke viste det :)

Jeg har begynt å lukte vondt.
Ja folkens. Før så luktet jeg nesten ikke svette av meg eller noe vondt kroppslukt, men når jeg kom på normal vekt har jeg begynt å lukte vondt. Det er vell det eneste som faktisk er det negative med at jeg er i normal vekt.

Ja dette var punktene jeg hadde som har forandret seg etter at jeg kom i normal vekt. Og se på bilde. Dette syns jeg er bevis på at jeg er ikke sykelig tynn lenger og det er herlig

Da kan sommeren bare komme

Og litt på høsten da hehe. Men her er det jeg skal gjøre i sommer og begynnelsen av høsten.

Jeg skal til noe som heter Mann 2017 fra 15 til 18 juni. Da skal jeg på Jotunheimen. Vi skal da sove i telt og finne på herlige ting som gråttevandring og mye mer. Dette gleder jeg  meg masse til.

Etter mann skal jeg til Bergen. Det var egentlig meningen før mann, men det ble utsatt. Jeg har ikke vært i bergen siden 2011 og da var vi der bare i 2 dager, så fikk ikke med meg så nye av bergen. Så gleder meg masse til å se mer av hva bergen har og tilby.

Så er det 22 juli
Da skal jeg til Sandnes til bryllup til min fetter som jeg gleder meg skikkelig til. Har ikke vært i så mange bryllup. Jeg vet ikke om jeg får sett så mye av byen. Har en liten håp, men vi får se hehe.

8 - 10 september skal jeg på landsturnering på fotball. Hadde det ikke vært for helt herlige trenere som har sagt ja til at jeg kan ned betale, hadde jeg ikke hatt sjans til å fått være med.

Ja dette var alt jeg skal gjøre i sommer og begynnelsen ta høsten. Har aldri hatt så fult program før.  Vi får håpe fint vær i bergen og i Jotunheimen. Jeg skal nok prøve og få blogget om det.

Hva skal dere i sommer ?

Blogges 

Jeg er som en åpen bok

Jeg er som det står i overskriften som en åpen bok, og det har sine forlenper og ulemper både fordi som er med deg og så klart deg selv. Men på tross av at det er slik som det er har jeg valgt å være det og være stolt over det selv om jeg kan tenke. Å herre min hatt hvorfor sa jeg det til en vilt fremmed person.

For meg spørs det alt om første inntrykk. Og alle vet at førsteinntrykket stemmer ikke alltid helt. Men jeg lar være å tenke på det, selv om jeg tenker at å nei Kim Danial, nå syns den personen jeg snakker med at jeg er jo helt dum i hode som snakker om det, og det til en person som ikke en gang skjenner meg. Nei fy søren så dumt jeg er.

Men på den andre siden så vet jeg det at jeg kan få så utrolige fine samtaler med å være som en åpen bok. Du kan bånde med den person du nesten ikke har møtt, og er man heldig kankje den personen er akkurat som meg, og da går snakkingen som bare det. Selv om av og til selv da føler du deg litt dum og tenker det at håper ikke den personen syns jeg er helt dum nå.

det værste fall er det at du snakker med en helt feil person som da bare vil spre usanne rykter om deg når du da kommer på den gale siden til den personen. Eller er bare ute etter og utnytte deg og baksnakke deg. Det har jeg opplevd, men selv da har jeg valgt å være en som en åpen bok på tross av alt jeg har opplevd med og være det. For gleden av å hjelpe andre med å være en åpen bok er så mye større en den frykten. Jeg vil heller være en åpen bok og få høre det i ettertid at jeg har hjulpet den personen med å finne løsninger i dems problemer. Om det er lignene problemer eller noe helt annet.

Så det å være som en åpen bok selv om man kan føle seg  dum av og til og lurer på i det hele tatt hvorfor jeg kom til den samtalen som man gjorde, så mener jeg at det er verdt det på tross av alle farene som kan komme ved det.

Hva er dine tanker om dette temaet her?

Har lyst til å trene styrke

Jeg har lyst til å trene styrke for å klare meg bedre i  verdagen. Når du ikke har spist onkelig i omtrent hele  barndomen sier det seg selv at du har da ikke fått så mye i styrke i kroppen særlig i ryggen. Da er det daglige utfordringer som at hvis jeg står for mye blir jeg veldig sliten i ryggen, og dermed får smerter.

Hadde jeg vært sikker på at jeg hadde gjort det riktig hadde jeg gjort det selv, men jeg tror jeg trenger litt begynner hjelp slik at jeg ikke trener feil. Jeg vet det at når du tar armhevinger så skal du ha rett rygg. Dette er faktisk en liten utfordring. Jeg vet jeg har blitt litt bedre når jeg hadde litt trening når jeg var innlagt, men føler det ikke er nok til å gjøre det alene og være selvsikker at jeg gjør det riktig. Poenget er jo at det skal få bra  resultater og ikke dårlige.

Jeg trener jo fotball og nå nylig håndball,  men tror jeg trenger styrketrening også. Så jeg har sett litt youtube videoer og tatt en spilleliste for meg selv der jeg kan gjøre litt trening. Men som sagt tørr jeg ikke helt å gjøre det alene helt enda. Så jeg   var hos fastlegen min og tok den vanlige kontroll timen får å se at jeg er stabil, tok jeg opp dette og han henviste meg til en fysioterapeut. Så nå får vi se om dette åpner nye dører for meg slik at jeg kan få en hverdag med en bedre rygg og ettervert starte med hjemme trening.

Så vi for se det. Dette er noe jeg vil prøve å klare

Blir innlagt den 14 september

Hei mine flotte venner. Det er lenge siden sist jeg har skrevet noe til dere og må si og ha en pause har vært godt og mer pause skal det nok bli, men som jeg skrev jeg vil alltids kunne blogge til dere fordi jeg elsker å blogge.

Men til det innlegget handler om hehe. Jeg blir innlagt den 14 september, og må si jeg grugleder meg litt. men selv om det at jeg har klart å komme meg opp fra 44,8 til over 51 kilo på under 3 måneder, så trenger jeg forsatt hjelp med vekta mi pga jeg kan komme til  gamle vaner ganske fort og merker at jeg begynner å sprekke.

Men dette skal jeg klare. jeg skal klare mat og etter hvert skal jeg også klare riktig trening når jeg har fått på meg mer kilo til å si det er trygt for meg å trene.Hvert på DPS ang innleggelse

I dag har jeg vært på DPS og snakket om det med å bli innlagt I spiseforsryrrelse enheten på Gjøvik. Vi snakket om veldig mye og at det er mange forskjellige grunner til hvorfor jeg veier så lite som jeg gjør.

Jeg veide meg også og da hadde jeg gått ned litt så nå veier jeg 49,5. Men jeg er sikkert på at dette skal jeg klare. Jeg skal få hjelp med å spise riktig og komme meg opp I vekt.

Jeg sa også det at jeg har lyst til å komme meg til idial vekta mi og som jeg forsto det på de så har de troa på det, men det kan ta tid. Det er snakk om at jeg blir innlagt 4 - 6 måneder ved september -oktober tiden. Jeg skal ha samtale til onsdag neste uke, så får vi se se da

vi snakkes

Sangleden har kommet for fult

Det å få høre sin egen sangstemme igjen og nyte hvert eneste tonefall som kommer ut av min munn,  og føle det at du synger ikke fordi du må det for å klare og ha livsglede. Du synger fordi du vil og fordi man føler du synger fint og nydelig. Du klarer å høre de vakre tonene som kommer ut. Du merker også de falske, men de betyr INGENTING. Det er jo bare å prøve på nytt.

Sang for meg har betydd mye. Den har gitt meg selvtillit. Den har gjort at jeg har fått mer troa på meg selv og hvem jeg er som person. Musikk uansett hvor hardt jeg har det. Vil alltid være i mitt liv. Den dagen jeg slutter med sang helt, så må det være noe alvorlig galt med meg.

Jeg elsker å synge, og det kan ingen ta Ifra meg. Ingen.

Love you my friends.

Overnatting hos bestevenn Lene

Hei kjære venner. Nå skal jeg være hos Lene i noen dager, og det skal være godt. Det å komme seg ut av og til er alltid sunt.

Vi skal spise god mat, og gjøre bestevenn ting. Vi er jo begge pokemon fan og begge er kristne, så dette skal bli koselig.

Vi blogges da mine flotte venner Klem fra meg og Lene :)

Gått opp 1,5 kilo

Jeg har vært hos legen i dag; og jeg har fått kjempe gode nyheter. Jeg har gått opp 1,5 kilo. Grunnen til at jeg sier det er fordi sist gang jeg veide meg for en uke siden veide jeg 46,3 som vil si jeg gikk litt ned.

Grunnen til at jeg veier litt mer nå, er nok fordi jeg klarer å få i meg frokost hver dag. Jeg prøver med middag  ikke alltid lett, men det skjer ingenting uten at man prøver.

Fikk også svar for testosteron, og verdiene var normale. Så det var de nyhetene jeg håpet på. Så det ser ut til at det går en veg og det er oppover selv om det er mange ubesvarte svar.

I morgen er det Dps. Så til da snakkes vi mine flotte venner.

Ser dere forskjell ?

Stolt av meg selv

Jeg er såå stolt av meg selv nå. Jeg var på fest i går uten å drikke alkohol. Jeg kan faktisk ha det gøy uten alkohol. Jeg var med på hele hjemme festen, men kjente det på meg at og være på utested kunne bli for mye, så det lot jeg være

Men fy Søren så kult det var. Jeg følte meg ikke dømt fordi jeg ikke drakk, og jeg var inkludert i samtalen, og det var kjempe koselig.

Så 1 poeng til meg og 0 poeng til angsten. Da er det bare å forsette å seire og pushe seg selv på den riktige måten.

Vi blogges mine flotte venner

Hva er riktig og hva er galt

I dag har det ikke vært en bra dag, føler folk bare mistolker meg. Alt jeg gjør er galt. Prøver jeg å gi et budskap er det feil. Prøver jeg å forstå er det feil, for det er mas. Jeg aner ikke hva som er riktig og hva som er galt. Hva betyr de ordene ?. Er det feil og dele sine problemer. Er det feil å dele sine gode stunder. Jeg føler jeg må ha en pause. Jeg har så humør svinginger, og som jeg har nevnt jeg vet ikke lenger på hva som er riktig og hva som er galt lenger

Tror jeg har blitt kvitt sove problemet mitt

Jeg må rett og slett si jeg tror jeg har blitt kvitt soverommet mitt. Jeg sover  litt mer en 6 timer hver natt, og det er herlig.

Det hender jeg våkner mitt på natta og er lys våken, men jeg prøver å sove igjen og til slutt får jeg sove i noen timer til.

Jeg føler også det at jeg har blitt vangt med å puste inn frisk luft, og jeg merker at det gjør meg sååå godt.

Katten mjauer litt om natten, men det virker som at hun begynner å akseptere at det er her hun skal bo.  Jeg begynner virkelig å se at mine problemer begynner å forsvinne litt etter litt, men jeg har forsatt en lang veg å gå dessverre, men jeg skal klare det.

Jeg har lese og skrive vansker

Hei mine flotte blogg venner, venner, familie, og lesere. Her er det alt på en gang hehe. 

Jeg har lese og skrive vansker, men det stopper ikke meg til å blogge. Ja jeg kan komme med noen ord, og kan skrive litt  feil. Men det er sånn det er. Jeg gjør noe med det.

For 5 år siden. Hadde jeg enda større lese og skrive vansker, og ved hjelp av min blogg har det blitt mye bedre. Jeg har forsatt en lang vei å gå særlig I stessende situasjoner. For jeg har dysleksi.

Jeg vil forbedre mine skrivefeil, og det føler jeg at jeg har klart. Jeg elsker å blogge, og det er en grunn til at jeg ikke har slettet bloggen min selv om motivasjoenen og inspirasjonenen ikke har vært på topp av og til. Men jeg har aldri gitt opp, og det vil jeg aldri gjøre heller. For jeg har vist at før eller siden så har jeg kommet meg tilbake til dere.

Jeg håper mine kjære venner i alle varianter, at dere vil forsette å lese bloggen min, selv om dere kan irritert over mine skrivefeil. Men tenk det. Jeg vet det, og jeg driver å retter på det. Det har jeg prøvd i 5 år, og det vil jeg for alltid gjøre.

Ikke bare for meg, men for dere mine flotte herlige venner. Vi blogges Tror jeg fikk sove mer en 6 timer i natt

Jeg la meg kl 22 i går kveld og sovna faktisk ganske så fort. Men så vokna jeg ca 00:30. Jeg som ikke hadde hatt den beste dagen ble liggende å tenke pluss katten som mjauet. Så jeg fikk ikke sove på flere timer. Kroppen fikk jo egentlig 3 timers søvn for det er det den vangt til nå som jeg ikke har har sovet onkelig, så det var ikke rart kroppen trodde jeg var utvilt da. Når jeg ikke fikk sove igjen prøve jeg å gå litt fram og tilbake. Da jeg fikk samlet tankene mine, tenkte Kankje en bok kan vell gå ann å lese litt, slik at jeg kan bli søvnig. For det jeg egentlig ville var å høre på piano musikk. Men tanken på å være på mobil nett hele tiden uten onkelig nett fristet ikke helt med tanke på begrenset mobil nett 

Men så tenkte jeg hva med en bok. Så jeg tok opp Harry Potter og de vises stein. Jeg leste noen sider, og ble litt mer søvnig. Så da tenkte jeg en sang fra mobilen skader ikke. Etter det fikk jeg faktisk sove til litt over 07:00

Så tror dette er den andre natten jeg har klart å sove i 6 timer hver natt. Så dette går oppover.

Vi blogges da mine kjære venner.

Da prøver jeg da

Hei folkens. Da prøver vi da. Jeg tror etter en liten stund så vil jeg klare å sove. Jeg nå bare ha stor nok tro på det. Jeg vet at dette skal0 jeg klare.

Jeg har bestemt for å vente litt med sprayen. Rett og slett fordi dette er egentlig ganske vanlig ang flytting, og det har bare gått noen dager. Vil dette skje over lengere tid, så må jeg bare det. Ikke bare får å få meg til å sove, men for at Nala skal ha det bra.

Men nå skal jeg høre på lydbok, så blogges vi mine kjære venner

Føler det på meg at denne reisen blir lang

Selv om jeg vet hva jeg skal jobbe med, føler jeg at det kan ta langt tid før jeg blir onkelig frisk. Føler det at hjerenen vil fungere slik den skal. og at jeg kan klare å spise alene. Når jeg er med andre, så kan jeg spise gankse så mye mer enn når jeg er alene. Jeg vil så gjerne føle at jeg kan klare det alene. Jeg er 23 år gammel og vet åssen man skal ta vare på seg selv, men alikevell så føler jeg at jeg ikke er helt klarer det.

Ikke missforstå, Det er så deilig og komme seg vekk  fra den gamle leiligheten selv om jeg ikke er helt ferdig flyttet  Og det er deilig at Nala er i den nye stedet, og jeg kan jeg besøke og være der så lenge jeg vil uten å få anfall som skjelving og pusteproblemer, og det gleder meg å se at Nala faktisk begynner å leke og vise meg det at her kan hun trives. Jeg har stor tro på at både jeg og hun kan gjøre det sammen.

Vi blogges da mine kjære venner, jeg skal nok bli frisk. det vet jeg at jeg skal. 'Det kan ta tid og det må jeg forrberede meg på. 

JEG har bursdag

Hei og hipp hurra. Har ikke akk bursdags følelse nå har akk våknet for fikk ikke sove i natt. Måtte være der for  Nala siden hun var stresset. Og når hun blir sur fordi jeg tar henne ned når i utgangspunktet ikke liker å bli løftet opp. Da er hun stresset,  men det gikk fint  til slutt. Var bare å ta madrassen på stua og ta på den kjente piano musikken som vi pleier å høre på,, så roet hun seg ned og jeg fikk sove litt ihvertfall. 

Jeg blir 23 år i dag kl 17:30. Og det skulle egentlig sprut regne i dag, og det gjorde det på morgningen i dag, da jeg bestemte meg kl 07:30 for å gå på butikken. Men nå er det hvite skyer og litt sol av og til. Så det ble litt fint vær i dag alikevel. Så litt snill har jeg vært da hehe.

Nå skal jeg til Mamma tenkte jeg. Håper dere får en flott uke. Så snakkes vi mine flotte venner.Måtte bare ta med en fint dikt bestevennen min tok til meg

dag du fyller år
og tenk du har enda ikke fått grå hår.
23 år du blir i dag
og vi skal feire deg på fredag i stort lag.
Gratulerer med dagen min aller beste venn.
Et kyss på kinnet og en stor klem
fra meg til deg, jeg er glad i deg. 

Dette var det beste jeg kunne gjøre......

Nå. Fy søren så frech jeg føler meg nå. Dette var noe jeg følte jeg trengte, og som gjorde at selvtiilliten kom litt mer opp. og det føles herlig 

Først så stripet hun håret mitt for at det skulle se litt mer sommerlig ut, noe jeg følte det ble. og så klippet hun det og lot det være at litt lugg, og så tynnet hun det ut slik at det er lettere å style det. Nå skal jeg vel klare å style det bra hehe

Frisøren var sååå flink, og det lugget ikke i det hele tatt nesten når hun skulle stripe det (jeg er skikkelig hårsår) . Så hun skal jeg bruke fra nå av, for jeg er Sååååååååå fornøyd og ALT dette koster litt over 700 kr

Hva syns dere mine flotte og nydelige vennerGått opp 1,8 kilo på 2 uker

Fra 44,8 kilo til 46,5 kilo har jeg kommet meg opp på nå. og Det bare på 2 Uker.. Fy søren jeg er glad. Jeg har forsatt en lang vei å gå, men uansett, Så mye på 2 uker. Det er faktisk mye til å være meg. For meg er det sykt vanskelig å komme meg opp i vekt.

Jeg har fått varme på hender og føtter igjen, Før så var de så iskalde at jeg ikke hadde følelser, og det kunne godt være varmt og sol ute, men var iskald som om det skulle være på vinteren. Men det har forbedret seg betraktelig. Jeg er så glad jeg er nå. Endelig ferdig med krisen som jeg var i :)

Det gikk ikke opp for meg med en gang, siden jeg var hos min fastlege som jeg ikke har følt har tatt meg seriøst ang det med vekta, men akkurat nå har det, med at jeg har kommet meg  1,8 kilo opp så stort at jeg har glemt det negative.

Vi blogges mine kjære venner

Ser dere en forbedring ? 

Da er det slutt på canserta

Fy søren hvor glad jeg er for å slippe canserta. Jeg skjenner at hjernen fungerer bra nå, og at jeg faktisk kan slappe av, og slippe at alt føles ut som en grøt oppi hjernen min.

Jeg kan endelig tenkte klart. I hvertfall klart etter min mening. Jeg ser enklere feilene mine, og når noen ser at jeg har glemt noe og de spørr meg hva som mangler, så kan jeg se hva som mangler med en gang, og noen ganger klarer jeg også se det selv.

Før da så stammet jeg ganske mye mer en til vanlig, mistet mer ord og glemte masse. Glemte til og med de tingene jeg husker til vanlig. Grunnen til at det har blitt bedre, er fordi jeg har tatt tak i mine problemer, og skal gjøre noe med det.

Jeg er ihvertfall glad for at jeg har sluttet med consertaen, og første dagen uten conserta har vært super duper bra.

Vi blogges mine kjære venner.Slik var DPS timen i dag

I dag gikk det greit på DPS timen. Det var litt vanskelig, men også veldig deilig å få ting ut av kroppen. Det var noen ganger jeg måtte ta en pause, for jeg koblet litt av for mye, og det var en hendelse der jeg måtte hvile i ca 6 minutter med piano for å få tilbake kreftene mine. Hun jeg snakker med er faktisk dansk, og det er utroolig hvor mye jeg faktisk kan forstå henne. .Jeg som har sagt at jeg ikke klarer å forstå dansk i det hele tatt haha, og så gjør jeg det.

Etter timen følte jeg meg klar til å se åssen Nala hadde det, og se til at hun hadde det bra. Det er en trygghet for meg og se at det går helt greit at hun er inne, og at hun ikke maser så veldig mye med å gå ut. Hun savner nok pappaen sin og jeg savner henne også veldig mye. Hun har nok vist det at jeg har strevet med noe lenge før jeg innså det selv. Flotte jenta til pappaen sin (smiler)

Jeg har nå også spist pizza til middag, og det tre pizza stykker, nam nam det var kjempe godt 

Nå skal jeg hvile, skal se om jeg orker å se på sykkel løp, Vet nemlig en som er kjempe flink til å sykle. Vi snakkes mine venner ;)

DPS time i dag. Er litt spent.

Denne DPS timen kom litt brått på. Den kom i går, selv om jeg fikk brevet noen dager før, men var ikke før jeg fikk sms, at oi Shiiiit DPS ja, Med en gang tenkte jeg at jeg kan ikke gå på denne timen, for det er aaaaalt for kort varsel, men så fikk jeg tenkt meg om.

viktig ikke ta etter det første som kommer opp i hodet ditt, for det er ikke alltid riktig.

Uansett jeg fikk litt hjelp ang bussruter og slik. Så for at jeg ikke skal stresse skal jeg bruke god tid, siden stress kan gjøre meg syk nå. Jeg har en følelse på hva som kommer til å skje, og det er jeg dessverre ikke klar til å dele med dere akkurat ennå. 

Vi blogges da mine kjære venner. Skjenner jeg mener det når jeg skriver venner TihiGå bort mine synder

Jeg tar vekk mine synder når jeg dusjer, fordi vann er rent. det er ingen bakterier, og når du skal døpes, døper du deg i rent vann. derfor tror jeg startet med å ta vekk mine synder, eller det jeg føler er mine synder med å dusje, Noen dager klarer jeg det bare en dag om dagen, men har det skjedd for mye kan det hende jeg dusjer opp til 3, og sikkert flere ganger som jeg ikke har registret, og det på en dag. Det hjelper meg der og da, og rett etterpå får jeg hvilt meg, og samlet mine krefter.

Med dette tar jeg vekk mine synder med vann. Først ser dere at jeg er ikke meg selv, og når jeg er i dusjen slipper jeg ned mine synder ned i sluket, og når jeg kommer opp igjen føler jeg meg som meg selv igjen

Nå senest i dag når jeg skulle sjekke åssen katten min hadde det, og jeg skulle se åssen hun har det. er der KUNN for hennes del for å se åssen hun har det., ellers så er jeg helt ferdig med den gamle leiligheten, men jeg bestemte meg for å skylde ned drikka jeg hadde der. Jeg bare skjnte at det var rett, siden jeg hadde tenkt på det i noen dager.

Jeg pustet tungt i begynnelsen, men det ble så mye bedre etterpå, og det er en herlig følelse etter på . Hade bra Jegeremaiser for godt. jeg trenger deg ikke lenger.

da blogges vi mine venner

Mannen bak masken

Jeg har gått med en maske, og det for lenge. Det har gjort til at jeg ikke har fått meg en jobb, og at folk ikke skjønner hvem den virkelige jeg er, og hva jeg står for.

Det er ikke rart at jeg ikke vet hvem jeg er når i 10 klasse ble det gjort noe imot min vilje. Jeg kan si det rett ut  jeg ble voldtatt. Jeg ville ikke, og det sa jeg ifra om, men kankje ikke godt nok. De gjorde det allikevel. For meg trodde jeg dette var normalt. Dette var normalt å gjøre mot sine venner. Ikke at jeg gjorde det mot mine venner, at jeg tvang de til å gjøre ting de ikke ville, men Jeg trodde det, og jeg trodde jeg  fortjente det fordi for meg var dette normalt ovenfor meg.. Jeg trodde også at når dem spurte, at jeg kunne gjøre noe for de seksuelt at.... At det også var normalt, så jeg lot meg selv gjøre dette mot meg selv. Og tilfredsstille de, og gjøre det de ba meg om å gjøre, samtidig som jeg lot dem gjøre det mot meg.

Da jeg virkelig skjønte at noe var galt,, var når de planla noe bak min rygg. Jeg så de smilte til hverandre, og avtalte noe de skulle gjøre med meg. Kroppen sa røm Kim Danial Røm før de gjør noe, men jeg hørte ikke på det kroppen sa til meg, De låste døra på datarommet  på skolen, og holdt meg fast mens den andre gjorde det den ville gjøre mot meg. At rett og slett ble tvingt til å bie sugd. Men jeg lot dem gjøre det helt til alle muskler i kroppen sa nok var nok, og magen vrengte seg, og adralinet tok over. Jeg rømte derfra med redsel i øynene mine, og jeg rømte på do får å roe ned nærvenene.

Jeg bestemte meg for  å forsette vennskapet med de som gjorde dette med meg. For jeg skjøv det i underbevistheten min, for jeg tenkte det. De var de eneste vennene mine, så måtte holde meg fast på de slik at jeg ikke var alene om mobbingen om homoryktene som ringte hvert centimeter ta skolen og forflølgte meg hvor en jeg gikk. om jeg var ute eller om jeg var inne

Det var ikke før jeg ble gruppepresset til å drikke mer enn det jeg ville 5 år etter, at underbevisstheten min kom for en natt, og jeg gråt hele natten, og dagen etterpå fikk jeg masse med angst anfall. Det eneste utveien var en pose får å roe meg ned. Heldigvis hadde jeg en kjempe god venninne, en av mine bestevenner som så noen ganger når det anfallene begynte, og i noen tilfeller klarte å roe meg ned når et av anfallene kom, men noen ganger hjalp det ikke, og da var en pose den eneste utveien.

Jeg er veldig usikker på min legning og dette er en stor del av det samtidig med en hel annet som jeg ikke er klar får å dele til dere nå. føler det er for flaut akkurat nå, og jeg merker bare nå at det er veldig vanskelig skrive om det, men føler meg klar til å dele det med dere. og det føles godt at jeg kan dele dette med dere.Jeg ble tatt på alvor på grunn av bloggen

En av grunnene til at jeg ble tatt på alvor, var det at jeg var så åpen her på bloggen min. Jeg satt virkelig foten ned, og jeg må bare beklage hvis noan av dere ble redde. Men dette følte jeg var min siste utvei får å bli hørt. Siden jeg følte at fastlegen min ikke tok meg på alvor. 

For jeg skal nemlig fortalle dere noe.Legen sa at de hadde lest bloggen min, men hu som jeg var hos på onsdag tror jeg hadde tatt meg på alvor uansett, for noe mer omsorgsfull lege har jeg aldri møt. Du merker hun ikke spørr deg fordi det er jobben hennes, men hun spørr fra kropp og sjel.

Så hvis du kjære lege leser dette. Forsett den gode jobben. Du er helt fantastisk.

Vi snakkes

Nå ser jeg lyset i enden av tunnelen

Nå ser jeg lyset av enden av tunnelen. Nesten alt ordnet. Var hos legen, og tok blod prøve. Første DPS time ang samtale terapi er på mandag. Kunne i dag, men følte det var for kort varsel, så bestemte mandag var best. Skulle egentlig hente en resept, men fant ut at mandag var best.

Var også på nav, og hadde samtale med veilederen min, og sa det at jobb nå må vi legge på hylla, for jeg er dessverre for syk og sliten for det nå, selv om jeg har så lyst til å jobbe, så må jeg bare si til meg selv at jeg ikke er frisk nok, men NÅ kan jeg se lyset av enden av tunnelen, og bare det er en herlig følelse.

Spist bra med mat i deg og er litt stolt. Tok frokost, og spiste baguette på CC. Orket ikke CC så mye, så det var det eneste jeg gjorde der, så var det på apoteket og se på kostholds drikker, og det var nok for meg i dag. Jeg kjente jeg at nå kan jeg ikke presse meg selv lenger. For balansen min ble bare værre og værre, men det går bedre nå.

Det eneste som ikke er helt i boks er leiligheten, men skjenner at det må jeg ta over helgen. Skjenner at nå sier kroppen min ifra at nå trenger den hvile, og jeg nå høre på den selv om det kan være vanskelig uvangt for meg det siden jeg ikke er vangt med å tenke på meg selv, men det må jeg nå.Men nå skal jeg hvile, så snakkes vi. Dette skal gå min vei.

ENDELIG BLIR JEG HØRT

Endelig blir jeg hørt og det er så godt. Ble onkelig sjekket ang vekta mi, der vi fant ut at jeg har lite grunn fett som er viktig for oss. Hun nevnte det at nå er det viktig med tett oppfølging med generelt alt slik at det skal bli bedre. Den kropps smerten jeg har, er på grunn av at jeg er kraftig undervektig. Dette kan faktisk gå ut over hjerte og leveren min.

Legen var bare helt fantastisk. Som dere leser tok hun meg seriøst. Det gjør ikke fast legen min, særlig ang vekta mi. Det var fælt og sjekke vekta mi, for på 2-3 uker har jeg gått ned 1,5 kilo. Men hun klarte å roe meg ned når alt svartnet for meg, og så forsatte vi undersøkelsen. Hun var rolig og da ble jeg rolig. Trodde egentlig at legetimen skulle bli værre en den var. Men det ble den ikke, takket være den fantastiske legen. Ente med at på slutten av timen ga henne en klem

Det hjelper å sette foten ned og ikke gi opp. Det er tøft. Man har rett på å få hjelp

Nå skal hvile hehe

Jeg følte jeg var i veien for alle

På mandag og halve tirsdagen, trodde jeg at jeg var til bry for alle rundt meg. Til og med min  egen katt. Jeg trodde det at katten min fikk nok av humørsvingningene mine, og at nå hadde hun bestemt seg får å dra fra meg og aldri komme til meg lenger. Så ente med at jeg måtte gå fra vennene mine for å se om det stemte. Heldigvis ventet hun på meg, og jeg kunne puste lettet ut

Det var også godt å komme seg ut av leiligheten i går og gå på kino, selv om jeg fikk litt pusteproblemer før vi skulle inn og følte  at rommet fanget meg, men gikk  bra til slutt

Etter jeg kom hjem, fikk jeg også tanker om at jeg fortjente å ha det så vondt og at jeg fortjente å ha det værre en det jeg har nå. Men jeg vet innerst inne at jeg ikke fortjener det.

Vi får ta et skritt om gangen. Jeg vil komme med positive innlegger til dere. Vil ikke miste dere.Lytte til meg selv, og ta et skritt om gangen

Var på DPS i dag. På grunn av alt stresset og at alt skal skje på en gang, så skal jeg trappe litt ned på conserta (adhd medisiner). Det vi fant ut var at siden jeg stresser som jeg gjør nå, så vil ikke kroppen roe seg ned og da er det best å gå på mindre dose for en periode, og trappe opp igjen når alt har roet seg litt ned.

Det kommer ett innlegg senere i dag. Der det handler om tvangstanker eller fantasien. Dps dama kom med mye logiske ord. Men siden jeg følte at jeg måtte ta apselutt alt som har skjedd fra april og fram til nå, og det på en time fant vi ut at mer samtaler kunne trenges. Slik at man kan ta en ting av gangen å jobbe med det

Jeg skal infomere dere litt om det hvis jeg føler for det. Kommer nok til å dele noe med dere om dette, men som mange sier, og som jeg er enig til. Man kan ikke gå å dele apselutt alt. Men jeg startet og blogge for å hjelpe folk ang mine livserfaringer og erfaringer som vil skje, og det står jeg på.

Snakkes senere i dag

Denne kroppen fortjener mer kilo

Jeg fortjener mer kilo. Jeg fortjener og føle meg bra. Jeg fortjener og føle at jeg ikke skal dekke meg til fordi jeg føler andre ser ned på kroppen min. Jeg vil ikke at andre skal tro jeg er syk. Jeg fortjener å føle meg bra. Jeg fortjener det beste for meg selv.

Jeg vil ikke veie 46,2 mer. Det var ille nok å veie 50 kilo for et halvt år siden. Målet mitt nå er å klare og komme meg inn til 50 kilo. Og så til 53 som var det meste jeg har veid, og så får jeg ta det defra.

Når alt er på plass. Skal jeg klare å komme meg opp i vekt, for det fortjener jeg

Vil dere være med på reisen. Det kan bli tøft, men jeg skal klare det.

På veg til danmark

Nå skal jeg til Danmark og det skal bli så utroolig godt og komme seg ut litt. Glemme alt stress og bare ha det gøy  og stor kose meg med herlige folk. Det har jeg fortjent

Jeg er så heldig  og ha fått dette som bursdagsgave, så transport, båten og maten Har jeg fått også.

Jeg skal kose meg så blogges vi

Se hva som hjemsøkte meg

Haha etter 7 år fikk jeg telefon ta Raufoss VGS Om at det var en gjenglemt kortholder. Detv jeg ikke viste var atcdet var den kortholderen jeg fikk til komfermasjonen. Detv jeg ikke viste var kortet med det fæle bilde av meg. Det var helt forferdelig. Bra jeg ser humoren i det og begynte å le. Haha

Det går nok ikke som planlagt

Etter det som skjedde i går. Skal jeg nok kun gjøre så lite som mulig i dag. Det tror jeg er best.

Det var meningen at de eskene jeg har pakket tingene mine i skulle vært i den nye leiligheten min nå, men slik gikk det seg ikke til. Jeg bare håper det vil bli bedre med  alt dette til neste uke, så skal det gå bra uten unødvendig stress.

I dag må jeg vaske leiligheten. Jeg må virkelig si at jeg fester alt for mye nå. Så etter helgen her skal det nok bli en liten bremser for min del til jeg har bursdagsfeiring/innflyttings fest. Har jo bursdag 6 juli.

Vi blogges.

Hva salgs tvangstanker har jeg nå

Jeg har noen nye tvangstanker og noen av de kan være ganske brutale. Men jeg skal fortelle de.

Den jeg først hadde. Det var like før den første legetimen da jeg skulle sjekke vekta mi.

Den gikk ut at jeg lå i senga som jeg lå på. Plutselig måtte jeg løpe på do å kaste opp. Slik forsatte det til jeg måtte til legen. Jeg fikk beskjed av legen at jeg har fått en sykdom som tilsier at alt jeg spiser kommer opp igjen og at kroppen vil ikke ta næring av det og at jeg kom til å dø etter noen uker. Ukene gikk og jeg ble tynnere og tynnere og sykere og sykere. Til slutt var alle i familien min der for de skulle ta farvell med meg. For jeg var døden nær. Så til slutt døde jeg med høye smerter og lidelse.

De to siste her handler om den nye leiligheten.

Den første var det at jeg skulle ta heisen ned. Det var vakker sommer dag. Jeg skulle noe. Huker ikke nå hva det var, men jeg skulle noe. Det endte med at heisen tok fyr og raste ned i full fart og når den nådde bunden døde jeg og ånden min fløy opp og sa at hele bygningen sto i brann

Den ene er den nyeste. Den hadde jeg i går

Den handlet om at jeg skulle vaske vinduet, og det endte med at jeg datt ned og jeg døde ikke med en gang. Jeg rakk og skjenne smertene før jeg døde.

Stressende dag

I dag har det dessverre vært en stressende dag. Gikk ikke helt som det skulle for jeg skulle gjøre så mye som mulig og det hadde gått hvis ikke alt dette skjedde.

Først skulle jeg til apoteket og ta ut medesiner. Bestemte meg for at jeg ikke ville gå til det apoteket jeg pleide, men bare det var en feiltrinn i seg selv. For de måtte styre og fikse slik at jeg fikk det riktig, legen min hadde også gjort en liten feil, så de måtte fikse på det og. Så når alt var i boks selv om jeg stresset så mye at jeg fikk nesten pusteproblemer fikk jeg ikke til å signere, og det var siste dråpen hjernen bare sluttet å virke og når jeg skulle signere på nytt ville ikke armen fungere onkelig. Pluss det at jeg prøve minst 10 ganger uten hell og lykke. Til slutt når jeg endelig fikk signert det, gikk jeg gråtende ut. Tror hele apoteket varte i over 30 min.

Så var det til nav og gjøre ting der, men jeg hadde så mange ting i hode at stresset stoppet ikke

Det ente til slutt at jeg kontaktet Camilla og vi avtalte at jeg kunne komme til henne.  Det hjalp veldig. Jeg kjenner at stresset har gått ned. Selv om jeg ikke fikk gjort alt det jeg ville i dag, så fikk jeg gjort noe, og det er det som teller.

Det blir vell til at jeg er hos Camila litt til, så er det på veg hjemover og slappe av der.

Livet går min veg

Hei folkens. Jeg vil bare opptatere ting rundt meg. Det går faktisk veldig bra med meg.

Jeg merker at kroppen henger litt etter. Jeg merker at kroppen er svak og tåler veldig lite, men det er noe jeg må regne med.

I morgen skal jeg til legen, og da skal jeg si alt det jeg ikke fikk sagt i den andre legetimen. Det er en mirakel at jeg i det hele tatt fikk noen ord ut den timen jeg var. Jeg skal også sjekke D vitamin. Noe jeg tror vil si at jeg må forsette med det litt til. Men nå får jeg ikke panikk anfall.

Generelt Har jeg ikke panikk anfall. Noe jeg er glad for. Jeg føler selv jeg ligger bra etter sjameat i hodet mitt. Så alt skal gå som det skal. Det med legetimen, flyttingen og alt egentlig.

Dette skal gå min vei og er det noe svinger i vegen tar jeg det derfra. Vi blogges.

dårlig legetime. Tar et skritt om gangen

Etter jeg skrev forgie innlegg fikk jeg dessverre panikk og måtte ringe ei får å roe meg ned. Hun kom og ble meg ned til legen. Jeg har dessverre gått ned 1,3 kilo, så nå veier jeg 46,2. Det ble noen tårer. For det er en måned siden jeg veide 47,5 og jeg liker ikke denne kurven som er på meg nå. Da var det ekstra godt og ha ved min side.

Etter det var det å gjøre noen ærender. Jeg syns det var stress, men jeg måtte gjøre dem. Det var veldig godt at jeg hadde med noen i begynnelsen. og så fikk jeg troa på at jeg dette kunne jeg klare det. Selv om nav kunne ha gjort jobben litt bedre slik at jeg ikke behøvde å fordele dette på flere dager, men sånn er det. For ikke gjort noe med det uansett. 

Jeg håper jeg klarer å besøke min søster å spise sammen med henne i dag. slik som det ser ut nå så er jeg veldig usikker om jeg klarer det. men som jeg sier til andre og som jeg også må gjøre. Ta et s\kritt over den andre foten og ta dt derfra. 

Vi blogges,
Til legen. Er litt redd

Wææææ I dag skal jeg til legen. Jeg må virkelig si jeg gruer meg. Jeg håper inderlig at jeg ikke har gått mer ned i kilo. Jeg veier alt 47,5 kilo.

Jeg skal også ta opp alt som har skjedd og alt det stresset, og se om jeg har nok D vitamin i kroppen.

Senere i dag skal jeg ordne nav ting. Håper jeg kan få hjelp ang det. Skjenner jeg ikke klarer det alene, men jeg må bare klare det. Skal vell ikke være så vanskelig å melde flytting og søke på saker via Nav. Jeg er jo snart 23 år gammel så.

Etter alt som har skjedd, så får jeg noen ganger pustevansker uten at det har skjedd noe i forvegen. Jeg ber til gud at dette må roe seg ned i dag.

Etter alt dette håper jeg orker middag hos min søster, siden akkurat nå klarer jeg ikke å spise alene. Men vi får se

Jeg kommer til å opptatere litt. Håper det blir mer positiv enn negativt. For vet hvor irriterende det kan være å bare lese nagative ting.

Ikke rart begeret rant over

Nå som det har roet seg litt, fikk jeg tenkt meg om. at det er ikke rart begeret rant over. På de siste 2 monende har det skjedd mye. Alt for mye.

Slutten av mars
Tenk dere det. Du har bestemt deg for at du skal begynne med conserta igjen. Du går på utredning. Skal ned til apoteket og sier at nav skal betale medesinen din, men apoteket sier det er en annen medesin med samme virkning stoffet som conserta og nav vil ikke betale canserta, for det er dyrere. Du føler du egentlig ikke  har noe valg selv om alle sanser i kroppen sier nei ikke gjør det. Det ender med at du får et voldsom negativ reaksjon. Som deprisjoner og mer tvangstanker en vanlig, lite livsglede, kvalme 24/7 og vektap.

Mitten av april
Det har akkurat begynt og gå bort og du har odnet med medesinene dine og byttet til conserta. Det skal bli bedre

Nå er vi i begynnelsen av mai
Du får beskjed av huseiern at brannvesenet og kommunen skal se på leiligheten ang brannsikkerhet, og han tror at de ikke vil godkjenne leiligheten. Stresset og anspentheten har akkurat slippet taket, og tvangstankene har roet seg ned. Akkurat begynt å håndtere de nye som også har kommet. Nå tror du at du blir kastet på gata.

Dette her er fra uka nå
Du får et brev om at du skal flytte noe som er flotte nyheter, men du har ikke fått tid til å roe deg helt 100 % ned med de andre problemene du har hatt. Du har svarfrist i en uke og det føler du er for liten tid. Du får ikke vengt deg til tanken. Det første du tenker. Er det lov å ha katt der. Du finner ut det er 6 etasje i en høyblokk med lite uteområder. Vil katten min godta det? Det siste du vil er å gi katten din bort for hun har blitt omplassert nok.

Du må ha nye ting til den nye leiligheten, og du stoler ikke på nav kan gi deg bistand selv om du innerst inne egentlig vet det, men du er i den negative bobla som gjør at du bare tror alt vil rase ned.

Du leter desperat etter ting på finn for du vil bare bli ferdig med dette,slik at du har ett problem mindre. Men egentlig blir du bare mer stresset for hvor mye bistand kan jeg få ta nav ? Jeg trenger så mye nytt at vil dette gå bra ?. Så dette blir bare til at du stresser enda mer stresset og anspent at du begynner å få vondt i hele kroppen på toppen av det hele

Du går til visning. Får ikke med deg ingenting egentlig. Glemte alle spørsmål. Når du er ferdig er du helt tomt for tanker. Du bare står der helt tomt og skjønner ingenting. Du går til nav. Du må snakke med veilederen din Kankje hun kan roe deg ned, men hun er ikke der.

Veiledern din ringer deg og sier hun har tid om to dager med å møte deg. Du  går til nav. Det er for mye for deg at det er veilederen din som tar avgjørelsen din for deg for du er for utslitt og stresset til å ta egne avgjørelser. Du føler deg som en levende spøkelse.

Nav hjelper deg å skrive at du skal avslutte kontrakten og at du skal flytte innen juni er omme. Dette tar du opp til huseieren face to face og huseieren sier det er greit.

Dagen etterpå er du på nav for du skal søke på de tingene du trenger. For en meling av huseieren at jeg må betale husleia. Du har akkurat klart og bli bittelitt bedre og så blir det krangel med huseieren på meling med masse misforståelser

Dette blir for mye og du er ikke sterk lenger. Du er nippet på angst anfall. Adralinet ditt er allerede for høyt, og når du er hjemme brister du i gråt. Det som reddet dagen var at du fikk klippet gresset og fikk kommet deg ut av den dritt leiligheten

Det er ikke rart at begeret rant over og det ble for mye for meg med tanke på at alt dette skjedde på under 2 monender

Nå er det heldigvis bedre. Jeg skal ta en dag av gangen.

Det kommer sikker flere harde dager, men jeg kan ikke tenke at det er fare rett rundt neste sving. Så nå må jeg ta en dag av gangen

Jeg skal heldigvis overnatte hos min far i dag og da skal jeg bruke tiden på å slappe av så mye som mulig.

Går mye bedre nå

Heldigvis går det bedre med meg nå.

Det som kjærte seg er det at man får alt slengt på seg med en gang, og det er noe jeg takler dårlig. For all del katta mi kan trives der hun. Kan ta tid. Men den må jeg nok bare ha med tanke på at der jeg bor nå kan bli stengt ta kommunen.

Jeg har fått time i nav i morgen og jeg må bare si at jeg kan ikke flytte dit med en gang. Svarfristen er for kort. Så krysser fingrene på at jeg får utsatt flyttingen til juli. Det skjer det ikke så mye da og da har jeg og fått tid med tanken på å flytte i en blokk og eventuelt lete etter en bedre leilighet til både meg og katten min. For katten skal jeg ha hehe.

Men vi får se i morgen. Roe ned tankene og roe ned stresset litt, så skal det gå bedre en det jeg egentlig tror.

Hva er deres mening om innekatt

Hei jeg har kanskje ikke noe annet valg enn å flytte til en høyblokk hvis det viser seg slik at kommunen sier til huseieren min at leiligheten ikke er bra nok. Noe det er sjanse for. (Leier privat) Pluss jeg merker at det er ikke bra for meg å bo der jeg bor nå pga at det er egentlig mye som burde bli fikset på.

Jeg skjenner jeg er kjempe stresset. For jeg må ha med katten min pga min psykiske helse og min diagnose AD/HD. Men kan min katt være lykkelig i en blokk i en 6 etasje med lite ute muligheter?


Etter jeg fikk katten min, har jeg blitt mer ansvarsbevisst. Flinkere til å rydde. Det å ha ansvar for et annet liv har gjort noe positivt med meg. Blitt flinkere økonomisk også.

De 5 første monenden hadde Jeg henne inne og det gikk jo greit. Men hun måtte jo være inne pga graviditeten. og ansvaret for kattungene.

Hva mener dere. Hva er best. Kan en katt trives inne ?

Her er leiligheten. Skal bo i 6 etasje

Min Historie med dyr

Nå skal jeg fortelle noen av mine historier med meg og dyr  og begge er fra min. Barndom dette er fortsettelsen ta dette innlegget ADHD + Dyr = Sant

Historien om meg og hesten Iris
Da jeg bodde i Oslo, var jeg to ganger på noe som het Onkels Gård. Der ble jeg  og en hest Iris bestevenner. Jeg vet ikke hva som skjedde mellom oss, men om at vi delte en bånd var det ingen tvil om. Alle kunne se det. Hver gang Iris så meg i stallen gjorde hun alt for å få min oppmerksomhet, og jeg kunne kose med henne som  ingen andre kunne. Det var bare jeg som fikk lov. Ikke en gang eierne fikk lov til å gjøre det jeg fikk lov til å gjøre med  henne.

Så flyttet jeg til Gjøvik. Men Gjøvik hadde ikke den ordningen med at  de kunne dekke utgiftene slik at jeg kunne dra på Onkels Gård. Så jeg fikk ikke sett henne mer. Ikke for det Onkels gård var i Snertingdal som er 30 min med bil fra Gjøvik. Så jeg kunne besøke henne. Men jeg tok meg ikke tid. Jeg fikk også høre det på skolen av folk som bodde på Onkels Gård at Iris var  deprimert for hun savnet meg, og så klart jeg savnet henne.

Desember 2013 fikk jeg vite det at hun hadde brukket begge beina og måtte avlives. Hadde jeg vist det 2 uker før. Kunne jeg ha fått sjansen til å ta farvell. Det fikk jeg dessverre ikke, men hun kommer alltid til å være i hjertet mitt.

Dette er Iris

Historien om meg og katten min Missy
Da jeg flyttet fra Oslo til Gjøvik, så ventet det meg en overaskelse. Jeg fikk en katt. Jeg kalte henne for Missy. Jeg vet ikke åssen det gikk til seg, men jeg og hun fikk også en sterkt bånd  til hverandre. Det var som hun valgte meg, for min søster fikk også en katt, og Missy kunne velge hvem som helst, men hun valgte meg, og hver natt skulle hun abselutt passe på meg. Hver natt skrapte hun på døra og skulle sove hos meg. Hørte jeg henne ikke ble hun sur på meg, men når natta kom var alt tilgitt og hun skulle passe på meg igjen.

Hun var litt spesiell, for hun skulle slikke meg ved øret, og noen ganger inni øret, og her kommer det rareste. Før jeg hadde Missy fikk jeg indre ørebetennelse hvert år, men etter Missy har jeg aldri hatt indre ørebetennelse, og dette er snart 11 år siden.

Men jeg skulle ikke ha henne lenge. Plutselig en dag kom en nabo å ringte på døra og spurte om dette var min katt og hun så ikke bra ut. Møkkete og med en gang kunne hun ikke gå på bakbeina. Vi bestemte oss får å dra til vetrinæren og jeg vugget henne og trøstet henne hele vegen

Det så ut som det skulle gå bra helt til vetrinæren skulle prøve å mate henne. Hun klikket helt og sa det at hun måtte bli avlivet. Jeg ble helt knust  jeg klarte ikke å spise. Så mamma måtte skaffe meg en ny katt.

Missy ble nok hardt mishandlet og hadde det ikke vært for de som mishandlet henne, kunne jeg ha hatt henne lenger. Men jeg kan ikke tenke slik. Jeg vil heller tenke på den tiden jeg hadde med henne og hvor flott bånd vi fikk og at den alltid vil være i hjertet mitt.

Fikk bare hatt Missy i 4 monender. Men de monendene  vil jeg alltid ha i hjertet mitt

Missy og Iris vil alltid ha plass i hjertet mitt Jeg vil ta vare på de flotte minnene. De var med på å skape den personen jeg er i dag. Omsorgsfull og evnen til empati.

Dere har jo sett bilde av Nala, men her er et av meg og henne

Det er flere små historier, som at jeg fikk en katt som var kjempe skeptisk til nye mennesker, men er nå en helt annen katt. Jeg fikk en hund til å spise mat fra hånden min noe den aldri hadde gjort med mennesker før.

Hva er deres forhold til dyr ?

Føler meg så slem

Noen ganger så må man gjøre tøffe valg. Selv om det føles det nesten tar livet av deg. Du føler deg Kanskje egoistisk og energien din debber av og du bare har lyst til å gjøre om alt. Men jeg har lært det ærlighet varer lengst.

Dette skrev jeg på facebook statusen min i går da jeg avsluttet et vennskap som har vart i over 6 år. Dessverre gikk det ikke som planlagt, for jeg følte den personen fortjente å vite hva jeg følte. For hadde det vært omvendt ville jeg at den personen som hadde følt det samme skulle ha gjort det samme over for meg og det er  fortalt meg sannheten, men slik er det. Alt kan ikke gå på skinner her i verden.

Så lenge jeg forsatt klarer å respektere den personen jeg ikke er venn med lenger, har jeg kommet langt etter min mening.

Selv om jeg føler meg slem og føler meg egoistisk, så var dette til bunnen og sist et riktig valg. Det jeg kan gjøre nå er å bevare de gode minnene jeg har hatt og glemme det negative, tilgi og gå videre med livet mitt.

Kroppen min kommer nok til å være sliten en stund for jeg fikk dessverre litt angst siden det ble en intenst avslutning på helgen. Men herre min hatt hehe. Det positive er at når jeg ser helheten av helgen, er det den beste helgen på lenge.

Vi snakkes senere i dag. Det var godt få ut noen ord ut ifra kroppen.

Hatt noen harde dager

Hei kjære lesere. Jeg har hatt noen harde dager, og noe vet jeg grunnen til, mens andre ikke. De jeg vet grunnen til er det med vekt tapet. Jeg har begynt og spise litt mer, men det ser ut til at jeg alikevel går ned i vekt. Jeg er også ofte små kvalm. Veldig ekkelt følelse som er vanskelig å beskrive. Det med at jeg går ned i vekt og ser jeg de dårlige resultatene i speilet. Ribbeina syns litt mer og jeg føler meg ikke vell i det hele tatt.

Jeg har også nå endelig klart å slippe katten min ut, men da kommer det nye tvangstanker som jeg må lære å håndtere. Selv om jeg vet åssen jeg gjør det er det litt vanskelig av og til. Særlig de nye som jeg ikke er vangt til å ha. Men endelig er det slik at det er på bedringens veg.

Det har også vært slik at jeg har nå valgt å gjøre det slutt med et vennskap. Selv om det ikke er så ille siden jeg har følt det lenge at jeg har vokst vennskapet fra meg, blir det på en måte det, siden alt dette skal skje på en gang. Hvorfor jeg har valgt å legge ned vennskapet er fordi jeg føler den personen drar med ned psykisk og hun baksnakker meg noe jeg har hatt på en følelse av noen år nå. Siden hver gang jeg har besøkt den personen, er det bare baksnakking.

Men nok om det. Jeg følte jeg måtte skrive det litt ut. Kanskje det kan hjelpe meg og føle meg litt bedre. Det er andre små ting og, men jeg behøver ikke å nevne de.

Legen

Denne uka her er det mye på time planen. I går var jeg hos tannlegen. Hadde mindre hull en det jeg trodde haha. I dag var jeg hos legen, og i morgen skal jeg på DPS. Uansett hos legen tok jeg opp masse forskjellige ting som vekttapet. og det med at jeg er litt plattfot og har litt plager i kors ryggen, så har vært på nav og søkt litt hjelp ang onkelige sko med hjelp av min fast lege. Tok også noen blod prøver  

Badevekta mi viser litt feil. Jeg veier 47,5 og ikke 46,5, men jeg har allikevel gått ned 3 kilo, som er veldig mye til at jeg veier så lite som jeg gjør. Jeg og legen ble da enige om at vi skal følge dette litt opp og skal ta ny kontakt med henne om 1-2 monender. Jeg har jo blitt litt flinkere til å spise. så får se etter den tid. Skal nok nevne det med vekten på DPS i morgen også.

Ellers nyter jeg det flotte vår været vi har fått nå.Hva gjør dere ?Gått ned 3 kg (46 kg)

Noen av dere som har lest bloggen min lenge, vet det at jeg sliter å gå opp i vekt. Jeg veide før 49 kilo. Nå veier jeg dessverre 46 kilo. Jeg må være ærlig å si at jeg ble litt sjokkert. Jeg er tynn nok i fra før av. Jeg trenger ikke å gå mer med i vekt. Jeg skal jo gå opp. Skulle jo ha veid over 60 kilo.

Men jeg har en glad nyhet blant det triste. Viktig og se positivt i alle situasjoner, selv om det er mer negativt en positive. Jeg har begynt å lage mer mer mat. altså middag. Jeg må jo prøve. Det med mobbingen med restaurant og matfag er jeg jo ferdig for lengst, og jeg vil ha alt vekk. Jeg vil jo like å lage mat igjen, og nå har jeg jo det mye finere rundt meg. Det kan også hjelpe litt på.

Så jeg gjir ikke opp. Dette skal ikke psyke meg ned


Dette skal jeg spare til

Ikke nok med at jeg har det rent hjemme, og har det bedre psykisk, men jeg har begynt å bli utrooolig flink til å spare, på tross at jeg får livsopphold av nav.

Jag sparer til mye jeg nå. I august skal jeg og min søster til ADHD treff i drammen. Er snart helt ferdig med sparingen der. Jeg har også bestemt meg at jeg må også ta vare på meg selv, og skal da spare til onkelige sko og sandaler. Så jeg gikk på CC her om dagen å prøvde på meg sko og sandaler.

Jeg sliter dessverre med litt vond rygg og er i tillegg litt plattfot. Pluss at den ene foten min tåler ikke sko varme. Da hovner den seg opp og jeg får ekstremt vondt. De jeg fant var ikke de billigste, men når jeg tok på med de skoene dere ser på bilde, ble ryggen min med en gang lettere, og jeg hadde ikke så mye tyngde. Helt fantastisk var det. 

Det er også andre småting jeg må spare til og hvis jeg ikke får reparert dataen min på et hvis, må jeg bare spare til en ny en.

Hva med dere. Er du flink med å spare ?Aldri hatt så lite tvangstanker på lenge

Fy søren livet mitt er herlig nå. Ja jeg har ikke en jobb, og kunne ønske jeg hadde det. For da slipper jeg å gå på veggen av kjedsomhet som jeg føler noen ganger. Men kom igjen a. Noen av dere vet at jeg sliter med tvangstanker. Jeg har dem enda, men jeg har dem ikke daglig, jeg har dem heller ukentlig.

For de som ikke vet at jeg har slitt med tvangstanker. så gikk mine tvangstanker ut på at jeg skadet familie og venner, drepte de, jeg kom utfor en ulykke der kroppsdeler ble revet av og masse blod, tvangstanker om kreft. OSV.

Grunnen at jeg har det så bra som jeg har det nå, tror jeg faktisk er at jeg har tatt meg selv i nakkeskinnet og ryddet leiligheten min. På grunn at det er faktisk er sant at du har det slik leiligheten din ser ut. Den værste perioden min da jeg trodde på tankene mine, var den tiden leiligheten min så skikkelig rotete ut. Nå er det jo skinnende rent og jeg har ikke hatt det bedre psykisk.

Jeg kommer nok alltid til å slite med tvangstanker. siste tvangstanken min var på mandag. De tankene gikk ut på at personen og hunden foran meg skulle bli påkjørt av en bil, og hunden ble revet opp og døde. Det skjedde jo ikke. Jeg vet nå etter psykolog timene, at mine tanker kommer ikke til å skje.

Så til deg som sliter. Du har kanskje ikke så mye energi, men prøv ditt beste, ta litt om gangen Dette vil du klare. Rydd der du er og du er et steg videre til et mye bedre liv som du virkelig fortjener. JEG ha troa på deg. Ha troa på deg selv. Du er din egen herre over deg selv.


Når ting ikke går din vei

Uff trodde ikke at dette skulle gå så inn på meg, men det gjorde det. Jeg var på visning på en leilighet. En utrolig fin leilighet, og jeg så får meg at jeg kunne sette meg til ro der å bo der og ikke tenke på at jeg blir tett i bringa pga vegg til vegg teppe. Og alt det andre som er en den leiligheten jeg har nå . Jeg tørr ikke å slippe ut katta mi fordi hus eierens katt ikke er kastret og slåss mye. Så gud vet hva salgs sykdommer den stakkars katta kan ha.

Det Værste av alt var det at jeg hadde en god følelse om at jeg kom til og få den og gledet meg til å høre at vi har valgt deg, men det ble ikke slik. Jeg vet jeg burde ikke tenke slik og det kommer flere sjanser, men det er jo ikke bare det som surrer rundt i hodet mitt

Det går heller ikke bra med jobb fronten, og noe jeg ikke vil er å havne i den ubelansen jeg hadde før jobb kurset med seine legge tider  og surr med mat vanene. Jeg er jo tynn nok som jeg er.

Jeg føler jo selv at jeg har gjort en god jobb, og jeg kunne ikke ha laget et bedre søknad og CV,  men alikevel ser jeg andre i jobb klubben som får opp til flere intervjuer og opp til flere jobb muligheter,  mens jeg ikke får et eneste intervju en gang. Føler jeg bruker så mye energi for ingenting og det blir en negativ boble i huet mitt.

Så akkurat nå føler jeg meg litt nede dessverre , men godt jeg har vakringen min Nala til å trøste meg litt

Da blr det sparing på gang her

Jeg er litt lei og si til folk at jeg har ikke rå til og kjøpe ditt ,har ikke rå til og kjøpe datt, Så nå skal jeg spare. Spare til onkelige sko, bedre stekepanne. Generelle ting jeg trenger og må ha, og kanskje til slutt en reise til utlandet. Jeg får ikke så mye penger, men kanskje jeg skal spare 200-400 kr i måneden. for se åssen dette går hehe 

Sånn er det å være på nav man får ikke så mye penger, men man kan gjøre det beste ut av det .  Noe av det første jeg må spare til er sterelisering til katten min. rett og slett jeg vil ikke ha dette ansvaret for meg med kattunger igjen. Det er mer arbeid enn man skal tro skal jeg si dere. Akkurat nå sparer jeg litt til Sverige turen jeg skal til i begynnelsen av april. 

Man må ha riktig innstilling. sånn er det bare hehe. Sparer dere noen penger i måneden ?

Endelig klipt meg

Nå på mandag tok jeg meg rå til og se litt bedre ut en det jeg har gjort i det siste Jeg syns jeg bare måtte gjøre det, for håret mitt har dessverre sitt eget liv. Jeg var hos han lærlingen som klippet meg sist. og Jeg syns han er flink, men syns han var litt  hardhendt med kammen,

Frisyren ble også mye bedre en sist gang, og jeg ble fornøyd,

Hva syns dere om klippen ? Lyst på flere lesere på bloggen din ble med på denne gruppen her og ta med dine blogg venner med på det og så skal du se at du får flere lesere 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/?fref=ts

Nå har jeg vært flink

Nå syns jeg kan skryte litt av meg selv. Forgie uke leverte jeg 15 søknader rundt omkring her i Gjøvik. Tok på meg jakka, skrev ut både åpen søknader og CV, og tok på meg oppdraget å gikk rundt å levere søknader. 

I morgen  blir det flere åpne søknader til forskjellige steder så jeg håper jeg snart får napp på en jobb. For det føler jeg er noe jeg virkelig fortjener. Jeg skal også prøve på og få litt flere referanser, for det har jeg lært er viktig hvis du skal søke jobber 

Ønsk meg lykke til hehe 

Lyst på flere lesere på bloggen din ble med på denne gruppen her og ta med dine blogg venner med på det og så skal du se at du får flere lesere 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/?fref=ts


Leve med tvangstanker før og etter

Hei jeg er nok ikke den eneste med tvangstanker, men jeg har lyst til å hjelpe folk med dette, så Del gjerne dette innlegget 

Før 
Før jeg fikk hjelp med dette var dette veldig tungt for meg, for de tankene som kom i hodet mitt var ikke noe gode tanker i det hele tatt, og jeg hadde dem opptill flere ganger om dagen. Når jeg hadde tankene i huet mitt, hadde jeg ikke bare tankene, men hodet mitt ga meg bilder om det i tillegg. Tankene mine var, at jeg kom til skade der det var innblandet blod og kroppsdeler revet av meg. Det var ikke bare om meg det var også om folk jeg var glad i som for eksempel. Det var tilig desember 2013 og jeg fikk en tanke, og det var som om det var virkelig og jeg kunne se bilder klart inni hodet mitt. Hele familien min var i en minibuss, plutselig veltet minibussen over og alle døde bortsett fra meg, så jeg så blod og OSV og jeg var helt alene i julen. Jeg hadde også tvangstanker der jeg så for meg at jeg drepte noen jeg var glad i eller skadet dem hardt  

Jeg hadde også tvangstanker om at jeg hadde kreft noe som var svært vanskelig for meg 

Dette er bare noe av tankene som kom over meg. Hadde så klart tanker om at folk ikke syntes jeg var bra nok eller at de måtte synes jeg var rar eller en retard og OSV, men det var ikke det som plaget meg mest. 

Det var veldig hardt og når jeg hadde det som verst jeg bare være hjemme i leiligheten min og prøvde og sove og tok ikke kontakt med noen omtrent. for jeg var redd for at de tankene jeg hadde i hodet mitt skulle komme til virkelighet eller at jeg skulle gjøre noe av de tankene som kom opp i huet mitt. Så jeg måtte søke om hjelp Etter 
Jeg måtte til en psygolog for og få hjelp med mine tanker, og hun som hjelp meg kunne ikke forklart det bedre som hun gjorde 

Det vi har er millioner av tankeceller. som sender signaler inn til hjernen, men def er bare tanker. Det er som at du  tenker på sjokolade. Du har veldig lyst på sjokolade, men du trenger ikke å kjøpe det eller spise det for det, og det samme gjelder med tvangstankene. Du trenger ikke å handle eller at det skal komme til virklighet.

 Hun behandlet meg på forkjellige måter en det, men tørr ikke helt og forklare de metodene hun tok på meg.   

Det var det som fikk meg 10 kilo lettere. Etter hun sa det var jeg ikke livredd lenger at de tankene jeg fikk skulle skje, eller at jeg kom til å skade noen. og etter hvert klarte jeg ingnorere når tvangstankene kom. Det hender av og til når tankeneer virkelig fæle at jeg må riste på hode, men rett etter på tenker jeg at det var bare en tanke.og forsetter videre

Jeg har heldighvis ikke så mye tvangstanker nå som jeg hadde før. og det tror jeg er fordi jeg gikk til DPS  fikk vite at de er egentlig bare tanker
 

jeg får ikke kommet meg opp i vekt

Tilligere i år skrev jeg det at jeg skal prøve og komme meg opp i vekt. vell det skal bli vanskeligere en det skal være til, særlig når man dessverre ikke har den matlysten man vil ha og særlig når man naver og ikke får så mye penger til å kjøpe den maten man trenger får å gå opp i vekt. og ikke minst den maten man vil kjøpe 

Jeg tror jeg må legge dette på is. men samtidig vil jeg ikke det. Jeg skal si dere noe som plager meg hver gang når jeg skal kjøpe klær.Jeg må faktisk på barne avdelingen får å få riktig bukse. Det syns jeg er sykt, Jeg syns det ikke er morsomt i det hele tatt.

jeg er ikke depresiv på grunn av det., men det ødelegger selvtiliten av det. Særlig når jeg skal shoppe med nye venner og de får sjokk når den finner ut at jeg må helt ned til størelse 158-164. i bukse.

Har dere noe tips ?
Det var virkelig på tide å klippe seg

I dag har jeg klipt meg og det ayns jeg faktisk var på tide. Klarte jo ikke å holde styr på det en gang, så det var deilig of få av seg litt hår

 

Hva syns dere ?
Dette var min reaksjon på vepsestikk

Vell på fredag ble jeg stukket av en veps eller en bie og det så ut til at det skulle gå bra. Det var bare en liten kul som beviste at jeg hadde fått et stikk

Helt til neste dag da hadde det hovnet opp ganske så mye og det klødde som bare det jeg tenkte det bare var min reaksjon på stikket

helt til jeg voknet kl halv 5 på morningen etter. Da hadde det hovnet mye mer og det føltes at foten min sto i brann. Jeg haltet meg til sykehuset siden jeg bor ganske nærme, men tok meg alikevell halvparten så langt tid en vanlig og komme meg dit

Det viste seg at jeg fikk betennelse og må nå gå på penselin kur i en uke

Det såret dere ser ved stortåa er en knagesår vipsen stakk meg på siden av begnetLegevakta

Da har det blitt slik at jeg skal til legevakta. Det blir ikke får 23:45 men det måtte bare til. Det blir ikke bedre. Uansett hva jeg gjør om det er å ligge, sitte eller stå så gjør det vondt. Smertestillene hjelper ikke heller. Jeg tror egentlig jeg bare har forslått meg noe kraftig, men når det har foregått i 8 dager uten at det gar blitt så mye bedre, så tror jeg det er best og dra til legen slik at jeg kanskje får smertestiller som kan hjelpe

Ønsk meg lykke tilSmertene begynner og avta

Nå må jeg ærlig si at jeg er glad. Etter 6 dager med så intense smerter at smertestiller ikke engang har funket. Det var en dag her der smertene var så intense at jeg ble kvalm og svimmel av det

Men nå ser det ut til at det går til bedringens veg heldigvis. Har forsatt store smerter, men ikke så intenst som det var

I morgen blir det kanskje til Tante Kari så det skal bli kos. Så får dere kose dere videre i påsken

Dette blir en hard påske

Hei folkens beklager at jeg ikke har blogget før nå. Var meningen at jeg skulle blogge omtrent hver dag.

Denne gangen er det fordi jeg har dettet veldig stygt på badet pga lekase. Jeg har det veeeeeldig vondt. jeg har forslått meg kraftig i lårhalsen og så har jeg vondt i skulderen min. Pluss en stygt sår på høyre begnet. Og jeg føler meg dårlig, særlig i går da jeg hadde så store smerter

Smerten er veldig variert og smertestiller hjelper ikke når jeg har det som verst. Dette skjedde på lørdag og tror det vil vare ut hele påsken dessverre

men dere får ha en kjenpe god påske alle sammen kan vell trøste med at jeg fikk påske egg av bestemor og bestefar

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

Lese og skrivevansker

Dette innlegget ble inspirert av ei som kommenterte på et innlegg av meg. Det er rett og slett for og få hun/dere til og forså min situasjon rundt dette. Jeg skal ikke la dette være en unnskyldning, men det ADHD står for, eller  noe av det er rett og slett lese og skrive vansker, Ja jeg kan se over innleggene mine litt mer en det jeg gjør,  men dere kan se mer skrivefeil av meg en det jeg gjør fordi jeg har lese og skrive vansker 

Grunnen til at jeg skaffet meg blogg var faktisk til og bli flinkere til å skrive. og for dere som har fulgt bloggen min lenge tror jeg dere er enige om at jeg har blitt flinkere med rettskrivingen min.
Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

Godt med litt D vitamin

Yee endelig litt onkelig varme fra solen. Jeg som mangler litt D vitaminer fra før av har litt godt av og være ute. Det beste er å¨finne en vind stille plass og et sted der sola tar skikkelig i og bare nyte det. og gjett om at jeg faktisk har funnet det ved verandan der jeg bor. Er ikke jeg heldig ?.

Været i dag startet faktisk med regn, men nå er det sol og den varmeste dagen hittil i 2014. Deilig er det, så nå er jeg ute i sola og koser meg med varmen og musikk før jeg stikker inn og lager noe mat 

Er du ute og nyter solen ? Få litt D vitamin du også da hehe 

Og så har jeg fått selvskap i tillegg. Huseieren sin katt, Tror den heter Figarro, veldig kosete i allerfall 
Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

planlegger å gå opp 10 kilo i 2014

Vell egentlig så er målet mitt å gå opp 23 kilo, men jeg må ta et skritt av gangen, for det er ikke bare dårlig matlys jeg har eller har hatt som er problemet, Jeg har dessverre høy forbrenning, så det og gå opp i vekt er vanskligere en det skal  være når det gjelder meg, men jeg gir ikke opp, Det gjelder og ha motet oppe  ikke sant ?

Så innen 2014 er omme skal jeg veie minst 60 kilo 

Vil du være med meg og heie på meg ? Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

Følg min historie om å komme opp i vekt

Det er ikke noe bombe at jeg er tynn, men det som få vet er at jeg burde veie ca 23 kilo mer en det jeg skal. Jeg er 1,73 cm høy. og skal jeg vanligvis veie 72 kilo, men det gjør jeg ikke. jeg veier isteden for 50,9 kilo. 

Akkurat som dere som er oervektige er jeg også lei av å være undervektig. Nå har jeg tenkt og la dere få lov til å være med på min historie med å komme meg opp i vekt, Jeg tror dette kan få opp motivasjoen min og få med dere på dette. 

hvorfor veier jeg ikke mer en det jeg gjør
Jo jeg har aldri hatt så bra matlyst og det hjalp heller ikke med at jeg gikk på Conserta som gjorde at jeg fikk enda mindre matlyst. For dem som ikke vet hva Conserta er, er det en medesin for dem som har ADHD. Men dette skal ikke stoppe meg. jeg tror nok jeg skal ta en pause fra medisneringen slik at jeg kan få meg en rutine  slik at kroppen min blir vangt til å få i seg mat. og en annen grunn  er fordi jeg har alt for høy forbrenning 

Vil dere følge min historie og kanksje hjelpe meg med og komme meg opp i vekt ? Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

Klipte meg i går

Hei kjære lesere i går så tok jeg meg tid til å klippe meg siden håret mitt hadde blitt så utriolig lang og virkelig vanskelig å stelle med det så dette ble da resultatet av klippingen 

Hva syns dere ? Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

Har planlagt en tattovering til

Hei folkens. jeg har tenk på en tattovering til. slapp av jeg skal ikke ha 100 tattovering innen jeg er 30, men 2 syns jeg er greit. Den jeg har nå har noen med troen min å gjøre. den andre skal ha noe med det som har holdt meg live. Tror ikke jeg hadde hadde vert her hvis jeg ikke hadde gleden av det. Det er selvfølgelig musikk. Jeg vet akuratt hvor jeg skal ha det og vet nesten åssen den skal se ut. men tror jeg ikke får gjort noe med det over 2015 kanskje i begynnelsen i 2016

Åssen jeg skal ha det vil egentlig ha det hemmelig, men jeg kan avsløre at jeg vil gjerne ha noe som er toner. resten får dere se når jeg har tatt den

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

Fått meg tattovering

Hei alle sammen nå har jeg endelig fått meg den tattoveringen jeg har vurdert i 10 monender og jeg syns den kler meg veldig bra. Jeg skal ikke lyve og si at det ikke var vondt, men så har jeg hørt at der jeg har tatt tattoveringen min er en av de vondeste stedene man kan ta, men det var vert det 

Hva syns dere ?

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

Endelig er søvnen tilbake

Etter 3 monender uten søvn hvis du ser bort i fra ferien, men jeg sovna i de samma tidpunktene, men det var ferie så kunne sove lenge og da sov jeg fra 3-6 ettermidag og etter min mening da har du sløst bort dagen din da

Uansett jeg har fått innsoving tabletter og de har hjelpet meg virkelig. Jeg har våknet igjen, men i steden for at jeg ikke fikk sove igjen så fikk jeg det takket være tablettene, så nå håper jeg virkelig at jeg orker og gå på jobb, gjøre husarbeid slik at folk kan besøke meg hehe 

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?


Jeg synger Say Something Av A Big Great World

Jeg har gjort mange opptak av denne sangen og ingen av dem ble 100 % perfekt, men jeg tok den jeg syns jeg klarte de fleste tonene, til og med de jeg pleier og bomme på. 

Jeg håper dere kan like videoen på youtube hvis dere vil for jeg ga hjerte mitt til denne sangen '

 Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?Jeg søkte på meg og se hva jeg fikk se

Hei alle sammen. jeg har det nå litt bedre med meg selv skal skrive litt mer om det i et annet innlegg. men uansett. jeg var hos min bestevenn Lene Jeanette og da søkte vi på navnene våres og jeg fikk se ganske mye om meg faktisk 

hadde bildene vært litt større kunne jeg nok ha tatt bildene like store, men siden dem ikke var det så fortørra jeg dem bare litt 

Dette var i 2010 på x factor jeg var LIV RED for Fredrik Carsen så jeg sang helt forferdelig. men selv om jeg kunne ha synget bedre tror jeg ikke hadde kommet meg videre, men gøy var det og jeg gir ikke opp og jeg mener selv at jeg har blitt flinkere siden den gangen 

Dette bilde her er faktisk fra vine som jeg fikk meg i oktober. Startet ikke med videoer før slutten at november. men har gjort mye grazy der hehe 

For dem som ikke vet det like ved når 730.no startet så var jeg på siden dems hehe 

Jeg har vist fans det er jo kjempe bra digger dette hehe 


Hahahaha 

 Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?


å kjære gud la meg få styrke

Hei folkens dette er nå grunnen til at jeg ikke opptaterer bloggen min så ofte, Jeg har det ikke så bra fortiden. Ting går imot meg. jeg har ikke fått sovet onkelig på snart 3 monender. og snart har jeg ikke mer energi igjen. Den siste uken har jeg omtrent ikke spist. Orker ikke og lage meg mat eller spise, og brødskiver kan du bare glemme. Jeg er borte fra jobben ukentlig for energien min er helt på bånn. Jeg skal skal til Legen på torsdag. og jeg håper dette snart tar slutt. 

Jeg håper dere er tolmodige med meg for jeg er utslitt 
Nå føler jeg meg klar til å ta sangvideoer igjen

Her dere. I fra 2010 til starten av 2012 hadde jeg nesten ukentlig sangvideoer på youtube og på bloggen. Jeg tok en pause fordi jeg rett og slett ville bli litt flinkere. Jeg har det føler jeg. ikke så flink som jeg vil, men som jeg erfarte var at imens jeg gjorde sangene, så ble jeg faktisk bedre sanger pga det fordi jeg øvde hele tiden, så hvorfor ikke dele min utvikling med dere nå som jeg har fått seltilitten min igjen via dette. 

Håper dere vil følge med. Jeg vet jeg ikke blogger hver dag men inspirasjonen kommer nok snart. hehe 

tatto, tatto og atter tatto

Å herre min hatt jeg har aldri følt meg så sikker, men samtidig vil jeg vente også, Men jeg vet at når den tiden er klar og når jeg har rå til det så vet jeg at jeg ikke kommer til å angre på det i det hele tatt. Jeg har lyst på tatovering det har jeg hatt lyst til helt siden jeg var 16. Men problemet var hva skkulle det være . Nå vet jeg flere ting som jeg har lyst til å ha. men jeg tar en av gangen og jeg tar meg god tid 

Det første tattoveringen jeg vil ha er et kors. Jeg er litt usikker enda om jeg vil ha noe tilbehør, men som en facebook venn sa at jeg behøver jo ikke å ta alt på en gang. Jeg kan jo bygge det opp hvis jeg vil. 

det tilbehøret jeg har tenkt, men som jeg ikke helt vet om jeg skal ha er John 3.16 For dem som ikke vet hva det betyr kan jeg skrive det ned her 

For så har Gud elsket verden at han gav sin enbårne Sønn, at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. 

Jeg tenkte en sånn enkelt en som kors for jeg syns faktisk det er finest 

 

Deisse er egentlig feil veg, men det kan jo jeg gjøre noe med 

He en noe av john 3.16 skriftene jeg likte. 

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity??

 Svar på spørsmålrunden

Hei nå skal jeg svare på spørsmålrunden. noen lurte på om jeg kunne svare på video. og jeg har ikke særlig lyst nå pga flere grunner. I allefall her er svarene 

1 hvorfor slutta du med sangvideone dine, er det mulighet for at du begynner og legge ut sangvideoer på bloggen igjen en dag. ?
Har ikke akuratt sluttet med det, men tatt en pause. Jeg har lyst til å bli flinkere, men, har jeg jo lagt ut et par videoer, men vet ikke når jeg starter på fult  igjen 

2 skal du noen gang melde deg på sangkonkurranse igjen ?
Ja hvis jeg føler og vet at jeg er bedre til å synge en det jeg var, så ja.  

3 hvordan er det å være kristen 
Jeg syns det er fantastikk. Jeg føler jeg har en som hører meg og en jeg føler det på meg at han er hos meg. og jeg føler meg som et bedre menneske. og fordi jeg tror på et liv etter døden  

4 Hvor kjøper du klærne dine ?
H&M Cubus Jack og Jones, New Yorker. Litt overalt 5 Hvem er dine nære venner ?
Jeg må først si at jeg har nå i det siste møtt noen fantastiske folk, og det bare denne siste monenden her.men mine nærmeste venner som jeg vet støtter meg uansett og som jeg må si jeg har kjent litt lengere en bare dette halv året her er Lene Jeanette og Hildegunn Dem er de beste 

6 Hva er ditt størte ønske ?
Ooo den er vanskelig, har mange ønsker et som jeg dessverre  tror blir for vanskelig og oppfylle. Men mitt størete ønske akk nå er at jeg finner ut hvor jeg hører til. For dem som ikke skjønner det les dette innlegget her, men har ønske om å svømme med Delfiner 

http://danian.blogg.no/1378070483_min_strste_frykt.html

7 Har du hatt legylering, du har så rette tenner. og har du bilde ?
Ja hardet og de har faktisk vært rettere en de er nå, men det er min  egen feil siden jeg ikke har vert fink å brukt gummen min hadde legulering nede og men de har dessverre kommet seg dit dem var at, men har ikke bilde av det 

8 kan vi se bilde i fra du var liten 
Ja det kan dere 

Her ca 4 år gammel sammen med min tvilling søster 

Meg ca 7 år 

Meg som 14 åring holder lillebroren min for første gang 9 Hvordan fikk du så god selvtillit ? Siden du legger så mange bilder av deg selv og sånn ?
Dette hører kanksje helt bak mål ut, men jeg har faktisk ikke god selvtilitt, Jeg vet det med god blogg så trenger man å legge ut bilder. og det fins flere måter å ha dårlig selvtilitt på. Men jeg liker å bli tat bilde av, men det betyr ikke at man har bra selvtilitt. Det mener jeg da for noe bra selvtilitt det har jeg ikke 

10 Hvor gammel er du ?
Jeg er 21 år gammel 

11 Hvorfor blogger du ?
Jeg blogger fordi jeg for det første liker å blogge. Liker å formidle. jeg blogger når jeg trenger trøst og jeg blogger fordi jeg skal bli flinkere med rettskriving og selvsagt for å hjelpe andre  

12 Går du på skole ?
Nei ikke nå lenger 

13 Hvilke blogger leser du ?
Akuratt nå har jeg dettet litt ut, men jeg er innom Wa2wo sin og Vonhippie. 

14 Favoritt minne i sommer ?
helt klart Oslo turen sammen med Hildegunn. Med bading, Rihanna konserten og Shoppingen 


15 Hvor lenge har du blogga ?
3 år og 3 monender 

16 Fav sang 
Akk nå er Who am i av Casting Crowns 

17 Hva er hobbyen din ?
Sang jeg elsker å synge 

18 Et spørmål til det innlegget ditt største frykt - hvem er jeg Hvofor er du så redd for å finne ut at du kanskje er homofil? er det fordi du er kristen, og homofil er litt tabu innenfor skristendommen og blir sett litt negativt på. Eller er det fordi du er redd for at de som har kalt deg homofil skal få rett ? Jeg skjønner ikke hvorfor du ser så negativt på å kanksje finne ut at du er homofil, Så er nyskjerrig på å vite hvorfor du er så redd for det ?
Dette syns jeg faktisk var et veldig vanskelig spørsmål men skal svare så godt jeg kan. Nei jeg er ikke redd via kristendommen. Jeg vet det at gud godtar alle som dem er. Ja kanksje litt av grunnen er fordi jeg ble så hardt mobbet av det på skolen og en ting til som jeg ikke er klar til å skrive til dere enda. Men det som jeg og psykologen min  har funnet ut at jeg er mye hardere med meg selv en med andre for jeg aksepterer alle uansett hva dem er. Men noe kan vel ha seg at jeg vil ha unger selv av mine gener når den tid kommer.  Det også kanksje fordi jeg er redd for å føle meg unormal kankje jeg tror jeg vil føle meg anderledes en alle andre. alså mye må jeg finne ut og med psykolog timer så tror jeg med tiden at jeg vil. Dette går jo veldig mye på selvtillit

 Denne sangvideoen la jeg ut for 1 moned siden spørsmålsrunde spør i veg

Det er jo kjempe lenge siden jeg har tatt spørsmålsrunde, så har det kjedd mye som dere kan spørre som jeg har flyttet. Jeg svarer på alle spørsmål så lenge de er onkelige. så det er bare å spørre. Gleder meg til og svare de 

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?min største frykt Hvem er jeg ?

Hei folkens. Jeg skal ta opp en tema som gnager og gnager inni meg. Jeg for og være helt ærlig vet ikke hvem jeg er. Jeg vet ikke hvilken skjønn jeg tiltrekkes av pga en opplevelse jeg ikke vil at alle skal vite, og sikker flere grunner. Jeg er redd for det jeg skal finne ut er det jeg minst vil og om jeg kan klare å akseptere det ved meg selv. Jeg er rett og slett liv redd. Det er noe av grunnene til at jeg har fått litt angst anfall av og til

Jeg vet at mine venner og de som bryr seg om meg aksepterer meg uansett hva jeg en måtte være, men det er jeg som er min største fiende med dette. Hvis det er det jeg størst frykter, hvordan kan jeg akseptere det ved meg selv ?. Kankje en av grunnene til det er fordig jeg ble hardt mobbet med rykte om at jeg er Homofil med at dem sa jeg skulle pelle meg til helvete og OSV. Men som dere har lest her har jeg ingen anelse

Noen tenker kanksje at hvordan kan du gnage på dette. Dette er jo bare en fille ting, men det er ikke det for meg. For meg er dette noe som nesten tærer meg opp.

I hver eneste fest og jeg vet dem ikke mener noe som helst vondt med det, spørr meg om jeg er homofil. og noen ganger er det vondt å si til dem, jeg vet ikke Jeg vet ikke hvem jeg er og hva jeg hører til hos.

Men jeg håper en dag jeg finner ut at dette og jeg vet jeg har venner rundt meg som støtter rundt meg. Dessverre jeg jeg min størte fiende  når det gjelder dette temaet her
Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

Brillene mine er ødelagt

Makan ta ufalks haha. For 2 dager siden datt den ene hanken på brillene mine av, sånn bare ut av det blå, Men så har brillene mine ikke vert slik dem skal, så det var forventa. Men det kunne liksom ha ventet til jeg skulle til øyelegen den 2 september, er dere ikke enig ?. Jeg fikk i hverfall fikse den da med å gå til opptikeren og spørre om kanskje dem kunne lime den sammen igjen. Det gikk heldigvis, men jeg må være kjempe forsiktig med dem fremover nå. 

Kryss fingrene med meg at dem varer  til den 2 september 

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity??
Farget og klippet håret

Endelig en onkelig forandring og det posetive er jeg elsker det hehe. Litt uvangt med mørkere øyyen brun men det skal nok vennes med hehe. Jeg tok sidene og og nakken veldig kort og beholdt lengden på toppen. farget det og bleiket det bittelitt slik at jeg fikk en egen vri på det. Jeg syns det ble kjempe fint og er stor fornøyd 

Hva syns dere '

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity??Angst

Dette her er vanskelig for meg å skrive, men har hørt at hvis man skriver det ned så hjelper det. Forje lørdag så ble det litt mye. Dere vet festing og så blander man litt for mye forkjellig. og det er ikke bra kompinsajon. I hverfall. så fikk jeg plutslig angst anfall og det var ikke noe vanlig anfall. Jeg ristet som bare det, så de på festen trodde en liten stund at det var eplepsi anfall. men det var det ikke, Men det kunne faktisk føle slik ut 

Jeg hadde ingen kontroll over kroppen og et teppe rundt meg hjalp ikke og det hjelp heller ikke at jeg klarte litt før alt skjedde å skjære meg, slik at jeg fikk en ganske dypt kutt. i i fingeren og jeg så gankse mye blod. Heldigvis var det folk der som tok vare på meg og brydde seg om meg. Det er noe jeg setter stor pris på. 

Så i hele uken her nå omtrent har jeg har jeg hatt vondt i hele kroppen. Jeg kan se en grunn til at jeg kunne ha fått angst anfall og den grunnen har jeg ikke så særlig lyst å dele med dere nå, føler meg ikke klar for det enda. Men jeg syns ikke at det var grunn nok til at jeg skulle få så stort angst anfall.

I allefall jeg har det bedre nå så det er det viktiske det er bare det at jeg har ikke lyst å være så mye alene fortiden Vil liksom ha noe annet å tenke på Men det ordtaket som står på dette bilde sier jo mye  

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity

Jeg leker sexy boy

Haha jeg må ha litt humor på bloggen så hvorfor ikke ta bilder der jeg prøver å være litt sexy haha sitter her og ler nå.haha 

Hva syns dere om, bildene ? Så jeg sexy utb eller mislykket jeg ?

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activitySolbrent ? nei du sier ikke det

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg mye lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity

Nei solbrent, hva er det for noe ? og jeg har aldri hørt om solkrem før. haha jo da har det og det er derfor jeg syns det er litt kompisk at jeg ble solbrent på søndag og haha. alltid like godt å bli solbrent ikke sant ?. 

Har du blitt solbrent før ?slik tatovering vil jeg ha

eller noe lignene. Jeg er forsatt i tenkeprosessen, men jeg er 90 % sikker på at jeg vil ha en slik. Den passer perfekt til første tatovering fordi den er liten og fordi jeg er troende på gud og jesus så den har en betydning for meg 

Jeg vil også ha en tekst tatovering, men jeg har enda ikke funnet en som jeg kan ha som tattovering, 

Hva syns dere om tatoveringen ? Ville den ha passet meg ? Sognsvann og snart rihanna konsert

Tiden går så alt for fort når man har det så hyggelig. Jeg og Hildegunn møtteven venn av henne og tok toget til sognsvann og badet og grillet pølser. Etter det møtte vi en kompis av oss og nå skal vi spise litt mat, og drikke litt før vi faren ned til telenor arena og høre på Rihanna

Se jeg er morsom

Se på meg er jeg ikke morsom. Slik gjør jeg når jeg kjeder meg. Hva gjør dere når dere kjeder dere ?

Ønskeliste til min bursdag

Hei jeg nå nok i dag mobil blogge som vil si telefon bilder. Uansett det er faktisk bare 8 dager igjen til bursdagen min, så jeg tenkte og vise dere litt hva jeg ønsker meg. i allefall noe av det

Jeg var akk på cc og kom over dette og siden jeg snart skal flytte, ønsker jeg meg dette

Nydelig taco sett
Kule godteriskåler
Fine desserskåler
Piknikkteppe

Alt er på nille bortsett fra tacosettet for den er fra kicthnSkal flytte for meg selv

ENNNDELIIGGG skal jeg ha min egen leilighet. Dette har jeg ventet på lenge, ikke at jeg ikke liker å bo her hos mamma, men jeg er faktisk snart 21 år gammel her. og jeg syns det er på tide og klare seg selv. solvom jeg må få litt hjelp ta nav. Grunnen til at jeg flytter er vel at alle her må flytte ut uansett, for det huset vi bor i nå skal rives og så skal det lage nye leiligheter her i 2014. Jeg skal bo ved bowlingen ved Gjøvik og jeg flytter den 1 Juli 5 dager før burdagen min, så hvis alt er klart i den nye leiligheten min til da skal jeg både ha innflyttnings fest og bursdagsfest i samme slengen. Det blir kult hehe

 

Første dag på den nye jobben

Hei Mine lesere. I dag etter fem uker med null jobbing har jeg endelig fått meg jobb. Jeg har kjedet meg så utrooolig mye de siste fem ukene. så det var på tide at jeg fikk noe å gjøre for en gangs skyld hehe. Jeg jobber nå på stampevegen på hunndalen. Der skal jeg jobbe til jeg får plass på topro barnehage

Jeg er ikke helt sikker på åssen man skrriver det, men jeg tror det skrives tekstil og der kan man male strikke og sy og lage lys og OSV. Jeg jobber der tre ganger i uken. Skal prøve å få til 4 ganger i uken men foreløbig har dem bare plass til at jeg kan jobbe 3 dager. Det er via nav

Jobber du eller går du på skole. Hvis du jobber, hva jobber du med og hvis du er på skole hva slags klasse eller linje er du på

 

Bilder av meg som liten

Hei jeg vil først si at jeg har ikke så mye inperasjon, men jeg gir meg ikke lett, for jeg elsker virkelig å blogge så ikke gi opp meg enda,

Men til det dette innlegget handler om. Jeg vet det er er mer bilder av meg som liten, men de er ikke på dataen min. Jeg skal til far til helgen og der er nok masse bilder av meg som liten,

Hva syns dere om de bildene som er her nå og hvem syns du var finest


Det er så godt å trene

Jeg kunne ønske det var flere ukedager det var gratis trening på Totens Treningsenter. For det første for jeg mer matlyst. Jeg blir mye mer gladere., Ta eksempel i dag. Dagen startet utrolig dårlig. Jeg holdt på og få et sammenbrudd. For jeg skulle på et møte på Nav og tror du ikke at de hadde glemt meg. Hadde mest lyst til å si at han som sa hun jeg skulle møte ikke var der at de skulle pelle seg til en vist sted. Og for det andre troddde jeg at jeg hadde mistet lommeboken min og da jeg var hysterisk for jeg skal noe i morgen som er viktig, men heldighvis fant jeg den hjemme

Jeg skulle da trene, noe jeg egentlig ikke hadde lyst til i det hele tatt, men jeg motiverte meg selv at jeg skulle gjøre det alikevel. Det angrer jeg meg ikke for. Jeg ble sååååå glad. for det første smilte jeg fra øret til øret og for det andre så var min første tanke MAT. og er det noe jeg ikke tenker mye på så er det mat. og nå sitter jeg og smiler og er sikker på at resten av denne dagen skal ble kjempe bra. og det selv om jeg er kjempe sliten. men alikevel smiler jeg og er kjempe glad

Jeg har det bedre nå. Tusen takk

Hmmm deilig og føle seg i det minste litt bedre en det jeg følte meg i går. Jeg håper ikke jeg klagde for mye, for det var ikke meningen, men i går måtte jeg gjøre noe og det ble vist at jeg ba til gud via bloggen. Det er helt pusseig. Jeg tenkte ikke jeg bare skrev det jeg føltei. Rart at jeg ikke kunne si det til de som bryr seg mest om meg hvis dere skjølnner. Men jeg klarte vist og åpne meg for dere som jeg ikke skjenner. Det føltes faktisk veldig godt og i dag voknet jeg med en smil ved munnen. Jeg vet masse av det stresset og tryggheten hos meg selv enda ikke helt er er der. men jeg klarte og vokne med en smil og i det minste starte dagen bra.

For de som  ikke helt kjønte dette kan dere lese det innlegget her  http://danian.blogg.no/1366138271_legger_alle_mine_vond.html

Legger alle mine vonde ting til deg min far

Kan jeg bare slippe å være så sliten kan du ikke bare ta det over på dine skuldre. Kan du ikke bare la all stress og unødvendige ting bare forsvinne og få meg til å føle meg bra og trygg på meg selv igjen. Kan du ta bort all mas og plikter fra meg bare en liten stund, til jeg jeg får styke igjen, La meg få styrke. Jeg vil ikke skyve folk unna meg, men skjenner jeg skyver en etter en og det værte jeg skyver unna de jeg trenger mest. De jeg er mest gad i og det som gjør meg glad, de som gjør meg lykkelig. 

Kan du ikke ta bort alt de følesene jeg har nå. Jeg vil gråte, men får det ikke til. Det blir bare til en mur som er vanskelig og ta ned igjen. Jeg vil ikle ha den muren. La meg få din styrke bare for en liten stund jeg vil ikke ha det presse på meg som jeg har nå jeg skjenner jeg snart ikke orler mer 

Du er min styrke. Du er mitt alt. Kan du ikke bære meg opp og være med meg ?. Jeg trenger deg, Du er lyset. kjærligheten. og fred.. Du er håpet og gleden. Akkurat nå har jeg mistet det. la meg få det tilbake min far min frelser.  


LITT TRIST DAG I DAG

I dag var det litt tårer som kom siden  det er siste dagen jeg skulle jobbe i barnehagen i dag. Så lekte litt eksta med ungene, og ga dem en stor kos. Bedre miljø fra de voksene har jeg aldri opplevd. Utrolig god miljø der som gjørde det enda mer vanskelig å reise fra dem  

Grunnen til det er rett og slett på grunn av min helse. Jeg kan vel si at jeg har vært mentalt sliten. Det har vert noen ganger jeg har vert så sliten at jeg har hatt vondt i hele kroppen og forkjølese etter forkjølese uten pauser har det også vert. Det er fordi jeg rett og slett er underærnert. Er jo 1,75 høy og veier 48 kilo. Det sier seg selv at det er alt for lite.

Nei føler jeg klager og det er ikke meningen heller. Det hjelper jo ikke å klage. Det som  er fokuset nå og som nav sannsynlig hvis skal hjelpe meg med, er og bli bedre i formen og komme meg opp i kilo, Ha den rikige kostholdet som er spesselt til meg for at jeg skal komme meg opp vekt. Jeg driver nå hver fredag på Totens treningsenter, og det er gratis. Det er i allefall en begynnelse. Har også tenkt og begynne å svømme en gang i uken også

Dette her kjøpte jeg til de voksene  i barnehagen og balongene kjøpte jeg slik at barna kunne leke med. 

Jeg bakte slik at alle i avdelingen kunnne få litt kake 

Dette fikk jeg ta barnehagen 
 

Fått meg ny mobil

Det var virkelig på tide med en ny telefon. Den jeg hadde måtte jeg slå av og på hele tiden og det var noe annet som var galt med den osgå. Så hadde mange ganger lyst til å bare kaste den i veggen. Men nå har jeg en ny mobil og jeg syns den er kjempe bra. Det eneste som er, er at jeg får ikke inn  mobil nett og det var siden jeg komplett m+ så det har sikkert noe med den å gjøre 

Her er mobilen. Hva syns du om den. Den er faktisk vanntett, slik at jeg kan drive med den i dusjen. Ikka at jeg har tenk

Klippet meg i går

I går så klippet jeg håret. Det syntes jeg var på tide, for det var vanskelig og style det og det var ganske så sjukt. så det var godt å få av litt hehe. I dag skal jeg til Elkjøp og prøve og fikse dataen min. Forhåpentligvis for jeg en ny data. siden det er umulig og repare dataen 

Her var før jeg klippet meg 

Her er etter 

 
Mister ulykkesfugl, det er meg

Wæææ nå må jeg bare få skrike as. Først var det dataen min og nå er det simkortet mitt det er noe galt med. Haha må nesten bare le. Jeg kan ikke sutre heller. Det har seg slik at jeg ikke får skrevet melinger. Jeg får tatt imot melinger, men bare ikke skrive noe tilbake, men jeg kan ringe. Jeg er en ulykkesfugl as. Det må jeg bare få lov å si hehe. Glemte til og med minnekortet mitt hos kompisen min som har dataen min. så dere må bare holde ut med gamle bilder hehe 

Jeg kan også si at jeg kan låne Mamma sin data av og til, til jeg får dataen min igjen. 

Ulykkesfuglen holder smilet oppe i allefall. 

Svar på spørsmålsrunden del 3

33 Skjenner du noen som er kjendis ?
Vel nja men jeg skjenner ei som kom på topp 40 i idol og som har vært på tven  

34 Har du noen gang tenkt på å meldte deg på x factor ?
Har gørt at X factor ikke skal være på Norsk tv lenger, så hvis jeg skal melde meg inn på en sangkonkurranse, må det nok bli idol.  og ja har det, men må bli litt flinkere først 

35 Hva er det beste minne fra da du var barn. ?
hmmm det er definitift da jeg var på malorca. Beste ferien jeg noen gang har hatt, med delfin show bading og sene kvelder og bare kose meg. Ønsker å dra dit igjen, er liksom 12 år siden jeg var der hehe

36 Har du søsken 
Ja jeg har ei tvilling søster Maria og en  Lillebror på 6 år 


37 Hva er ditt favoritt band
 
Har ikke noe favoritt band, Heller favoritt artist som er Cher Lloyd  

38 1 Ting du vil endre med deg selv ?
Jeg er underanert Jeg er 1,75 høy og veier 48 kilo som er alt for lite, så jeg har veldig lyst til å gå opp i vekt  

39 1 ting du vil endre i livet ditt
Har ingenting jeg vil endre en kansje kostholdet er ikke flink til å spise og trenger å spise mye mer en det jeg gjør  

40 Er du gad for den du er 
Ja faktisk er jeg det, for jeg prøver ikke å være noen andre og jeg er meg selv. Folk tar feil inntrykk av meg av og til, men det for være dems problem. Jeg er meg selv og ved og være meg selv, finner jeg riktige venner og være med og de velger meg for den jeg er og ikke den jeg prøver å være, og det er det som er meningen at venner velger deg for den du er og ikke den du prøver å være 

41 3 ting du elsker
Sang musikk og venner

42 Går du ofte på cc
Nja litt kankje 3-4 ganger i måneneden fra eller til  

43 Har du uttdannelse/hva vil du utdanne deg som ?
Før så ville jeg egentlig utdanne meg som frisør, men pga ryggen  min så kunne jeg ikke. Men nå vil jeg jobbe med hørselshemmede barn og jeg driver nå og utdanner meg som barne og ungdomsarbeider  

44 Har du vert i Tromsø eller vil du besøke byen min. ?
Jeg har ikke vert i Tromsø. ig ja har jo lyst og se litt mer av Norge en bare Bergen, Oslo og Gjøvik, så ja har jo lyst og besøke Norges byer 

45 Kinoturer45 Hva liker du å gjøre sammen med venner ?
Kinoturer, besøke dem, bowling, Ja alt mulig egentlg så lenge jeg og mine har det gøy, så er det godt nok for meg 

Svar på spørsmålsrunden del 2

Her er andre del av spørsmåls runden vil du lese første del har du den her http://danian.blogg.no/1361737885_svar_p_sprsmlsrunden_.html

16 Hva er din fav mat ?
Spaggety og taco  

17 Hvorfor blogger du ?
Jeg blogger fordi jeg skal bli bedre med rettskrivingen min, og fordi jeg syns det det er kjempe gøy 

18 hvor mange timer sitter du ved pc?
Alt for mange timer sier jeg bare hehe 

19 Går du på skole ?
Nei det gjør jeg ikke, men jeg skal kanksje til Ål om noen år og få tegnspråk kompetanse ;)

20 Har du noen hobby ?
Jeg går på tensing hver onsdag og så skal jeg på tirsdag begynne på nytt kor sammen med søstra mi og ei venninne av meg. Det gleder jeg meg veldig til 

Her er en video av meg og koret synger. I første reftrenget skar det seg litt mellom meg og bandet, men reseten gikk bra. Jeg synger også alene på slutten der, så dere kan høre meg synge litt her 

21 hvordan skal drømmejenta de se ut ?
Jeg elsker jenter med langt hår , Hun skal ikke være for tynn eller alt for tykk. Sjelden brunfarge i øynene, litt sånn lysebrunt. og et pent smil, men dette er utsende som ikke teller så veldig mye for meg når jeg skal finne meg en kjæreste 

22 Kunne du ønkse det var flere guttebloggere ?
Så abselutt, vi gutter er like flinke til å bogge som dere jenter er. Det er mange gutter som mener blogging er for jenter, Men Jeg syns ikke det. Jeg kunne også ønske at det var flere guttebloggere som var mer på topplisten, for det er det for lite av syns jeg

23 Hvor for du inspirasjon fra ?
Mye av meg selv faktisk. Men også fra de bloggerne jeg leser, og jeg har innsett det at  hvis jeg det er noen dager jeg ikke leser de bloggerne jeg leser fast og kommenterer noen blogger, så får jeg mindre inpirasjon 

24 Tror du på noen relgion ?
Ja jeg er kristen 

25 Hvilken kristen sang liker du best og hvorfor ?
Awakening av Chris Tomlin. Første gang jeg hørte på den, så begynnte jeg å grine, for den bare treff meg mitt i hjerte 

26 Hvilken tv program er det du bare må se ?
Once Upon a Time, den må jeg bare få med meg hehe 

27 Bor du for deg selv ?
Nei, men driver og fikser litt på det hehe 

28 Hvor flink fra skala fra 1 til 10 er du på å synge 
Jeg vil si 5 jeg er verken kjempe flink til å synge, men jeg heller ikke veldig dårlig til å synge, Eller hva syns du jeg har flere klipp på youtube som bare er og trykke på under headeren min 

29 Tror du på spøkelser 
Nei det gjør jeg ikke hehe 

30 Blir du lett forelsket 
Jeg kan lett bli litt betatt, men forelsket nei ikke så veldig lett nei 

31 hva er det verste du vet ?
Folk som er ego og urettferdighet og alt det negative her i verden 

32 Er du mørkeredd ?
Nopp 

 Photoshootbilder hvem er finest

Hei mine kjære lesere. Jeg har vist dere bildene før, men jeg lurer litt på hvilken av disse bildene syns dere er finest av meg. ? 

1

2

3

45

6

7

Svar på spørsmålsrunden del 1

Hei jeg har fått masse spørsmål og jeg deler den i 3 slik at dere slipper å lese så lenge og at det skal bli kjedelig for det vil jeg ikke. Jag har svart så godt jeg kan på de og jeg håper dere liker svareme mine og lærer og skjenne meg litt mer 

1 Hvor gammel er du 
Jeg er 20 år og skal bi 21 i juli

2 Har du vært på tv
Ja og det må jeg si at det var ikke noe godt inntrykk av meg da, får jeg var på X factor og jeg sang ikke fint i det hele tatt, men men 3 Hva er din største drøm 
Min drøm er å få synge foran mennesker og utrykke hvor mye musikk og sang betyr for meg. Jeg trenger ikke å vinne en sang konkurranse, men og bare vise det som jeg elsker å gjøre. Det er min største drøm

4 Hva ser du deg selv om 10 år
Bor for meg selv har eventuelt en kjæreste, kankje  gift og har noen barn, for jeg elsker barn. Bli mye flinkere til det jeg elsker å gjøre og det er å synge  

5 Du liker å synge det vet jeg, men hva er det som gjør at du liker det så godt ?
Jeg kan utrykke mine følelser og det at jeg lever helt inn i sangen jeg synger. men det eller mest viktigste grunnen til at jeg elsker å synge er det at det reddet meg til å ta livet av meg når livet mitt ikke var så lett.  

6 Har du dysleksi ?'
Ja jeg har det, det er med i ADHD jeg har. og en av grunnene til at jeg  begynnte å blogge var for og bli flinkere til rettskrivingen og det har hjulpet meg Skal love dere at jag hadde mye mer skrivefeil da jeg begynnte å blogge en det jeg har nå 

7 Hva vi du bli 
Sanger, men jeg vet ikke om jeg  blir så fink til det så da er det å jobbe med hørselshemmede barn 8 Har du noe du vil foandre på 
Skal det være noe jeg skulle forandre på var at jeg skulle aldri ha gått på Raufoss. Det var det værste året i mitt liv skolemessig og falske rykter kom og de går forsatt rykter om ting som ikke er sanne der forsatt.  

9 Hva ser du etter hos ei jente ?
Hun skal ha empati. Ei jeg kan snakke med uten at jeg må tenke på hva skal jeg si Hun skal ha en fin utståling og være snill og ærlig. Hun trenger ikke og være så veldig pen, for det er personligheten jeg går ut i fra :)

10 Har du noe tips til ekstem sceneskrekk 
Jeg er ikke helt sikker, men du kan tenke at du er hjemme på rommet og gjør det du skal gjøre på scenen og ikke tenk på at folk ser på deg og bare gjør det du skal på scenen og gjør det for deg selv og ikke alle andre  

11 Har du kjæreste `?
Nei dessverre 

12 Bruker du briller/linser ?
Jeg bruker dessverre briller. Jeg hater det så det er derfor jeg tar av meg brillene når jeg tar bilder, og jeg gleder meg til jeg er 25, for da kan jeg operere det bort håper jeg. Men det får tiden vise og øyelegen sjekke ut hehe 

13 Hvilken bloggere leser du ?
De jeg kan komme på nå er wa2wo. Whoot. og aafkgirl91, men i det siste har jeg hver veldig dårlig med å lese de faste jeg har 

14 Hva er viktig for deg når du finner venner ?
At de er morsomme, at de aksepterer deg for den du er og ikke bare er med deg når du har det bra, for en trenger en venn når noen har det vanskelig også. og en som kan forandre deg til en bedre person 

15 Hvem ser du opp til og hvorfor ?
Akk nå er det Colton Dixon Hans sanger er slike sanger jeg har lyst til å synge og gi ut når og hvis jeg får det til og bli en bedre sanger og for vist meg for verden.  Han er den eneste artisten jeg faktisk elsker alle sangene til Jeg tror det er en sang jeg ikke het liker. Men vanligvis de artiste jeg liker, liker jeg bare 3-4 sanger til, men det er noe spessielt med Colton, Han synger virkelig med hjerte og man kan føle teksten når han synger, så derfor ser jeg veldig opp til han.Spørsmålsrunde spør i veg

Hei så at det ikke gikk så bra den forige runden så tar det på nytt. så da lager jeg innleggene med spørsmålet snart

Litt hjelp hvis du  står litt fast

Sang
Musikk
Blogg
Venner
Annet

Dette her kan du stille meg og mye annet Så spøri veg mine kjære lesere 


Mitt mobbe liv og veien til det bedre

Først vil jeg bare su at jeg håper dere vil ta videoen til deres blogg og sammen skal vi sette foten ned mot mobbing 

Det startet egentlig på en spesial skole jeg gikk på, Jeg skulle lære litt mer om min ADHD. Lille meg som nesten ingen trodde at jeg var i den alderen jeg var i, ble mobbet og slått av en gutt i nesten halv åt i strekk. Jeg tok nesten aldri igjen. Jeg husker jeg bare tok igjen 2 ganger. Har aldri vært den typen som vil løse konflikter med vold

Etter å bli ertet så mye og virkelig fått selvtelitten min ned kunne du egentlig bare kalle meg en dust, så begynte jeg å løpe grinende på do og bli værende der en stundUngdomskolen
jeg flyttet jo til Gjøvik for starte med nye ark både på skole fronten og hjemme frontet, men da jeg begynte på ungdomskolen kom det ut én falsk rykte om at jeg og en kompis var homofile, og det ble jo spredd over hele skolen. Jeg ble truet på nettby som den tid fantes, om at jeg skulle komme meg til helvette din jævla homse, jeg skal knuse det stygge trynet ditt. Det foregikk i to år helt til 10 klasse da jeg virkelig fikk nok og gikk til rektor, så han rett inn i øynene og sa at hvis ikke dette slutter orker jeg ikke å være på denne skolen her mer. Etter det sluttet i allerfall de hoved personene og ertet meg og kompisen min, men det er faktisk noe få stykker i dag som faktisk tror jeg er homo enda og det har skapet usikkehet om min legning om jeg er bifil eller hetrofil VGS
Det må jeg nesten si det var den verste tiden min, første året i videregående skole på Raufoss. Jeg gikk ¨på Restaurant linja, vel det startet bra og fikk meg vel noen venner. Alt startet med at jeg hadde en helt forferdelig dag. Jeg hadde dumme tanker i hjernen min i 6 timer i strekk (selvmordtanker). Da vi skulle spise  ville jeg  ikke sitte aleine, så jeg spurte venna mine om jeg kunne sitte ved sidna dem. Dem sa nei for det var for mange sa de, så jeg satt alene enda mer deppa, for jeg ville ikke tenke de dumme tankene jeg ikke fikk vekk. Da en lærer så jeg var alene  spurte han om det gikk bra med meg. Da han sa det brast jeg i gråt og fortalte alt sammen 

De jentene jeg var venner med da viste ikke at jeg hadde de dumme tankene, så de ble sure på meg fordi de trodde jeg gråt fordi jeg ikke fikk lov å sitte ved sidna de, Jeg turte ikke og si det med de dumme tankene face til face til dem, så jeg kontaktet dem på nettby og sa det som det var. Det ble for dem at jeg hadde skrevet selvmord brev og spredde det videre i klassen. det ble flere etter flere misforståelser, alt ble bare kaos og de fikk hele i klassen i mot meg unntatt 2-3 stykker. De påsto ting jeg sa som jeg ikke hadde sagt i det hele tatt som for eksempel at mammaen min hadde vært narkoman noe som verken er sant eller noe jeg hadde sagt. Det ryktet går forsatt den dag i dag og det er 4 år siden jeg gikk på raufoss 

Jeg fikk stryk i alle fag og jeg fikk nerve anfall var dag på skole bussen

Etter dette første året så byttet jeg skole og fikk det mye bedre der Tips 
Det som virkelig kan hjelpe i slike situasjoner er å snakke med en miljøarbeider. Det gjør at du kan føler deg sterkere og du slipper å føle deg helt sårbar og alene

Hvis det er noen som erter deg så si i fra ikke vær redd. for hvis du holder det inni deg skaper du bare en ond mur inni deg og til slutt er det for sent for deg hvis du skjønner  

Det er mange som sliter med selvtilliten sin i dag, men det er bare du som kan gjøre noe med det. Det jeg gjorde var og gjøre det jeg følte jeg var god til og det fikk  bedre selvillit. Jeg elsker å synge og uten det som hjalp meg med selvtilliten min hadde jeg ikke vært her i dag

Hjelp megg med og vidre send denne videoen på din blogg og facebok og hjelp andre med og sette foten ned mot mobbing slik som jeg gjorde 

Blir du mobbet ?har klippet meg (før og etter)

Hei i dag har jeg klippet meg fordi jeg skal jo til helgen sammen med bestevennen min på photoshoot, og så var det egentlig på tide med en klipp. hehe. Jeg selv syns det ble kjempe fint og jeg syns jeg kledde det  

Hva syns dere da ?

Før

Etter 

Han kanksje for lavt testoteronverdier

Jeg er 20 år ganmmel nå og har bare fått bittilitt mørkere stemme og bittelitt skjeggvekst. Jeg kom inn på en side her om en annen en på 20 som har det samme problemet som meg. Noe er forkjellig da, men det stemmer helt med skjeggveksten og at jeg ser ut som en unge på kroppen. Her er innelegget på lommelegen.no

http://www.lommelegen.no/legesvar/lite-skjeggvekst-mm

Det som er litt kult da er at jeg kan ta toner som få gutter på min alder kan, men siden det ikke er så fint, så jeg ta sjansen til å gå til legen og sjekke dette ut. Eller hva syns dere `? 

Dette er det som gjelder meg som jeg kopierte fra siden. Han skrev dette for to år siden, så han er nå 22, men jeg har det  noe av det samme problemet som han.

 

Jeg har gutt på 20 år, jeg har et veldig ungt utseende, folk sier at jeg ser ut som jeg er 16-17 år gammel.

Jeg har også ingenting av skjeggvekst, har veldig lite, bart vekst, dette er så lite at jeg må bare barbere dette vekk engang i måneden for at den ikke skal være synlig. (Jeg har da bittlitt skjeggvekst)

Jeg har heller ikke ordentlig vekst av hår på armene, beina har jeg noe hår på utsiden av leggene, på utsiden av låret, men på insiden av låret og leggen har jeg ikke hårvekst. 

Blir nok utsettelse

Dette var litt dumt det kan hende jeg må utsette treningen litt. For jeg må betale 995 for å bli medlem og de pengene har jeg, men jeg skal jo til Oslo snart og da må jeg spare de pengene dessverre. Men snakket litt med de om nav kanskje kunne dekke det og han har sagt det at det er noen tilfelle at dem gjør det. Jeg som rett og slett er under vektig må vel klare å få det dekt. Jeg har jo dårlig immunforsvar pga det .

Så jeg kontaktet nav og dem sa at det kan gå an, men jeg må ha lege erklæring som beviser at jeg er undervektig og at dette er noe jeg virkelig trenger  

Eller hva tror dere ?

Da tror jeg treningen er i gang

Må først bare si at jeg hadde det utroolig koselig i går med venninna mi Susanna. Vi var på badeland og etter på var vi hos besteforeldrene hennes og spiste god mat 

I dag har jeg avtale med en på Toten treningssenter som skal hjelpe meg med riktig trening for mine behov. Og jeg må si jeg gleder meg veldig, for jeg kan ikke vente med og sette i gang med å trene. Jeg får ikke trent der i dag, for jeg skal møte Lene Jeanette. Vi skal til bibioteket og se en film på dataen min. Skal se The Impossible.

Hva skal dere i dag da ?Stolt av meg selv

Nå er jeg stolt av meg selv. Til der jeg ikke spiste noe frokost, så har jeg tatt til meg en vane å spise med en gang jeg kommer på jobb. Jeg tar to brødskiver. Stor forandring fra der jeg ikke har spist frokost på flere år til at jeg begynner med 2 brøskiver. Er heller ikke så flink med Lunsj men har begynnt med to brødskiver der og

Først var det bare ostesmørbrød  med kechup. Men i det siste prøver jeg å variere og noen ganger ser jeg at, Nei jeg klarer ikke å spise opp begge, og det bare skjer noen ganger der jeg inser jeg ja jeg klarer bare å spise en, men dette er en stor start for meg og jeg er stolt

Nå gjenstår det bare å ta for seg vanen med kveldsematen så er alt i boks  Koselig ridetur

I går kjørte. Far oss til Snertingdal til ei av dødrene til Oddny. (Oddny kjæresten til far) Der fikk vi lov å ri. Jeg som er dyre elsker er dette mitt i blinken for meg. Jeg gjorde en liten unntak og rei uten sal for første gang, og det var faktisk ganske kult. I allefall mye varmere en med sal hehe, men fant fort ut at det er lettere å falle av.  

Det var kjempe gøy Det er jo ca 5 år siden sist jeg rei på en hest.

Skjenner jeg savner heste vennen min på den gården jeg var hos som 10 åring. Vi var så gode venner og jeg husker at jeg fikk lov til å kose med den som ingen andre fikk lov til. Ikke en gang eierne,og hver gang hesten så meg sparket hun med forbeina får å få kontakt med meg. hmm deilig og se seg tilbake til gode minner, Er dere ikke enige ?. 

Her er noen bilder Har linkrunde gående mel dere på da vel 

http://danian.blogg.no/1358607326_linkrunde_meld_deg_p.html

Before i Die i want

Ser mange gjør det så jeg fikk lyst til å slenge meg på hehe 


Favoritt skuespiller mann 

Favoritt skuespiller kvinne 

Morsomme fakta om meg

1 Da jeg var liten var jeg dødsflink til å spille mister bean 

2 Da jeg var 6 år gammel spurte jeg en fremmed dame . Hvorfor har du så stor pupper og mamma så små 3 Jeg har snakket med p4 i telefonen da jeg var 8

4 Kalte en fremmed for bestefar og kom med dette spørsmålet her. Du bestefar hvorfor vasker vi havet ?5 Jeg var den eneste som fikk opmerksonmheten av Nick carter (medlem av BSB) da jeg sa broren hans sitt navn (Aron) han smilte til meg og vinket tilbake, Du kan tro jentene så stygt på meg da haha 

6 Fikk nesten tatt igjen Nick carter da jeg klartet over gjerdet og løp mot han da en vakt fanget meg 

7 Fikk sett med mine egene øyne at en fan brev ble lest av min størte idol som da igjen var Nick Carter. Skulle se Thank you til liv vakten hans, men i steden for fikk jeg sagt fuck you 

8 Veide ca like mye som to sukkerposer da jeg var født 9 Sang E ore av Ravi, men i steden for sang jeg E hore Det sang jeg HØYT i gågata i Oslo  


10 -Fikk meg hele trikken med på en sang på 17 med sangen who lets the dogs out 

11 Var veldig flink med dådyr øyne og smelte mammas hjerte med og overtale henne noen ganger med å få en liten ting jeg ville ha 
 det gikk helt forferdelig hos tannlegen

I går var jeg hos tannlegen. Det gikk ikke bra for å si det slik,  for det første måtte jeg bedøves hele tre ganger for de to andre funka ikke som de skulle, og det var noe i den sprøyta som fikk meg til å skjelve og føle at jeg hadde den følelsen at jeg var skikkelig nærvøs, og at det var noe galt med nærvene mine. Jeg måtte flere ganger ta pause med å gape for dem drev med tennene mine som er litt langt bak, og når jeg gaper for høyt for jeg sikkelig vond i tinninga 

Etter timen og bedøvelsen gikk sakte men sikkert ned, skjente jeg at det ble vondere og vondere der jeg hadde borret. Jeg klarte nesten ikke å spise, for jeg fikk bare vondt av å åpne munnen. Skulle egentlig jobbe til halv 5, men jeg fikk lov å gå litt før, for dem så at jeg var dødsliten og hadde det vondt

Ja vet ser dåpa ut, men det er slik jeg følte meg da dessverre 

Heldigvis i dag er det  bedre, Klarer å spise og det er ikke så vondt lenger, bare litt i tinningene mine Selvtilliten synker når jeg ser meg i speilet

Jeg har ikke noe å være stolt over, jeg ser bare skinn og bein og jeg begynner og gå snart i veggen og snart kommer vel tårende også. Det eneste som jeg er litt fornøyd med er ansiktet mitt, Jeg syns selv jeg er litt kjekk, men kroppen nei. Jeg får ca 3000 kr hver 14 dag og etter februar en gang. Etter at jeg er ferdig med å spare til det jeg og Lene skal på, skal jeg rett på trening senteret og få veiledning og hjelp til og den riktige trenings teknikken for meg og få en sunnere kropp og sunnere livstil. Jeg kommer nok aldri til å spise det  anntall mat som jeg vil, men bedre DET kan jeg bli. Dere skjønner jeg har ikke så matlyst og er ikke så glad i mat, men det SKAL endres. 

Vil ikke være den gutten mer som er under ænert som veier 50 kilo 

Her er meg 

Dette er den kroppen jeg vil ha kankje litt mindre markert. Jeg vil ikke ha alt for mye muskler, for det er ikke fint, men litt muskler som kan hjelpe meg å komme meg opp i vekt. Jeg klikte veldig godt kroppen til han første til venstre så skal nok skaffe meg noe lignene det 

Takk gud at jeg har sang i mitt hjerte ellers så hadde jeg vert fortapt, Musikk for selvtilliten min opp heldighvis 

Vet mange som sliter med å elske kroppen sin. Jeg skal gjøre noe med min, håper du vil gjøre noe også. Ikke over spis og heller ikke faste. Det er feil måte å gjre det på. Gjør det på den rikige måten bilder av meg fra januar til desember

Jeg tenkte å vise dere litt bilder av meg fra januar til desember 2012. Jeg syns det er litt kult og og se litt tilbake, er dere ikke enig ? har ikke forandret meg utsende messig, men haret er ganske så forandret på håret  

Eller hva syns dere ? og hva syns dere jeg kledde best ?

Januar og februar ikke noe forandring der må jeg si 

mars og april. Det var her som ble litt forandringer. Jeg stripet håret 

 

Mai og juni Ikke noe særlig forandring som dere ser hehe 

 

Juli og august kom den stoooore forandringen, og det var på tide. Jeg var så lei av å rette håret mitt for å se onkelig ut på håret at jeg nesten ble gal 

t

September og oktober. gjorde egentlig ikke noe i september, men klippet meg i oktober 

November og desember. Novenber gjorde jeg ingenting med håret, og i desemde tok jeg selvfølgelig juleklippen Tar bare bilde av desember. Har ikke så mye bilder av meg i november hehe 
Hva syns dere ?JEG VANT HOVED PREMIEN I EN JULEKALENDER

Wow nå er jeg kjeme glad. Jeg var med en julekalender på en blogg jeg tror jeg bare kommentere på et av desember lukene hennes og likevel vant jeg. Jeg er en som ikke har vinnerflaks i det hele tatt. så vinner jeg hoved premien IPod Shuffie 

Tusen takk til http://anettehsu.blogg.no/ Som trakk meg som vinner. Jeg kommer til å bruke den så utroooolig mye. Har allerede tatt mange sanger  og skal bruke den på trening nåt jrg begynner der og i en hver mulighet der jeg kan høre på musikk 

Her dere vunnet i en konkuranse på en blogg før, hvis ja hva vant du ?
Mitt 2012 i bilder

Je tenkte jeg skulle oppsumere året mitt. Det har vært en greit år. Har egentlig ikke skjedd så veldig mye, men har stor koset meg fordet. Skal love dere at i 2013 skal bli en snall år. Vet allerede to ting som skal skje som jeg gleder meg sykt til 

Januar fikk jeg speilreflekskamera. Kjempe fornøyd. 

 
Februar var det busdags party hos vår kjære venn Kjersti.Mars jeg fikk faktisk russeklærne mine da. Ble kjempe glad. AprilI. Slutten av april var jeg med søstra mi og ei venninne på dems skole  får å feste at det var første dag som russ. så da traff jeg Paradise Tommy.Mai skjedde det mye. Var som sagt russ, og så var det bursdags fest hos ei venninne. Så var det årets først bad, eller nesten da haha. Vi fikk en liten hund i familien som heter Troya som far og kjæresten hans har 

Her kan dere se russekravene mine http://danian.blogg.no/1335976169_russekravene_jeg_har_.htmlJuni var det bursdagsparty hos Hildegunn en av mine beste venner 

Juli Jeg ble 20 år og Jens ingar ble 6, og så var det tvilling turen til oslo der vi skulle møte noen skjente inkludert vår kjære kusine Elizabett August bursdagsfest hos Inga pluss at jeg og Lene startet bestevenn blogg og jeg startet å jobbe i barnehage. Jensemann begynnte på skolen 

http://bestfriends4life.blogg.no/

September ja nå var vi her da jeg blogget utrolig lite hadde gjort det de andre månendene, men her var det utrolig lite og framoner til desember, Men vi var på hyttetur noe som var utrooolig koselig 

Oktober Var det egentlig bare late dager Det eneste var at vi var på grua og koste oss på fest. Det var skikkelig gøy November var det en helg som bare var fantastikk. Jeg og Lene hadde bestevenn helg til Oslo som gjorde vennskapet våres så mye strerkere, og vi hadde det bare sååå utroolig gøy. Jeg treff en venn av meg jeg ikke hadde truffet på 2 år Desember mye som skjedde, mest roligste julen noen sinne og en liten vri på nyttårsfesten, der det skjedde litt av vert, men heldigvis gikk det bra hehe. Jeg fikk igjen blogg motivasjonen heldigvis og den håper jeg er her for og bli :)

Dere kan lese det som skjedde på nyttåraften her 

http://danian.blogg.no/1357053361_aldri_mer.html Her ser dere da oufiten min i julaften 

Hehe jeg måtta bare gjøre noe eksta med dette bilde for det var så bra haha Årets første jobbdag + skal møte Lene pene

I dag er det faktisk slik at det er første dag på jobben. Litt deilig å komme tilbake igjen på jobb, men samtidig var det deilig og ha litt ferie og skjenner jeg, siden jeg har vært så mye syk ang jobben. Hver 14 dag uten å overdrive hehe. Er mye bakterier i en barnehage, men det skal ordne seg etterhvert. Blir nok imun etter som tiden går, håper jeg hehe 

I dag skal jeg også møte Lene for første gang på dette året her. Kult ikke sant ? liker og si for første gang haha. 

Hva skal dere i dag da mine fine lesere ? NYTTÅRSFORSETTER - 2013

1 Skaffe nytt disegn til bloggen, er på tråden med ei som skal hjelpe meg men trenger bare de perfekte bildene først, og de skal komme 

2 Begynne å trene, er så dritt lei at jeg er så tynn 

3 Spise mer 

4 Treffe bestevennen min litt mer slik at vi for opptater bloggen våres litt mer + *Skaffe masse fine minner sammen 

5 Spare og bruke penger til noe jeg trenger, Hadde denne i fjord, og i begynnelsen gikk det ikke så bra, men ble bedre. Trenger å bli bedre

6 Skaffe meg nye venner 

7 Ha en fantastisk år 

8 Få minst 500 lesere hver dag i fjor var det 1000 og det gikk rett i vasken 

 

Aldri mer

Ok skal skåne dere for alt for mye detaljer, Her kommer det 

Som jeg skrev i går skulle jeg gjøre en nyttårs vri. og feste. Vi festa hos noen vi ikke skjente, men vi kjente noen som skulle dit. Det gikk jo kjempe bra da helt til jeg gjorde den STORE FEILEN, blande forkjellige alkehol drikker. Det jeg hadde med var egentlig bare rusbrus, for det vet jeg at jeg tåler og venninna mi hadde med seg vin og sjampanje som jeg fikk smake, pluss jeg fikk smake av noen andre, og det skulle jeg ALDRI ha gjort, for det var da det startet 

Jeg ja mhm Skjønner ?. Ikke nok med det, så fikk jeg problemer med å puste, og jeg hyperventulerte. (Mamma tror jeg har stress astma.) Det føltes i hverfall at det var som å puste med en flat sugerør Jeg ble redd og jeg begynnte å stresse, og det gjorde bare at pusten ble enda værre  Vi ringte Mamma og dro til legevakten, noe vi egentlig ikke trengte å gjøre, for jeg var ikke sååå full bare veldig dum og blanda alt for mye forkjellige drikker. Derfor skal jeg aldri blande så mye mer 

Men jeg hadde det kjempe koselig før alt dette skjedde Så Til dere som ikke er fylt 18 mix maks to forkjellige alkehol drikker. Ikke 3 og i hvertfall ikke 4 

Har dette skjedd dere som er over 18 ?Har tatt juleklippen

Da er juleklippen på plass. Det er den samme gamle frisyren med bare en liten tvist med at luggen bare er litt lenger og ikke like langt som resten. Er veldig fornøyd, Bare dumt at det er så kalt at jeg må ødelegge frisyren som frisøren har stylet for meg. Er nemlig ikke så flink som han til å style håret mitt hehe 

Huff dårlig bilder ta meg. bra kompisen min kjøper en ny lader til kameraet mitt. Får bare tatt ett og ett bilde før kameraet skrur seg av og jeg må vente i et minut og så ta et bilde til. Var også med Lene i dag foresten og shoppet litt av det jeg skal ha på meg til jul. Legger ut bilder i morgen hvis jeg får til, ellers så tar jeg det via mobilen min hehe 

Hva syns du ?

Da er jeg ferdig med julegavene Er du ?

Vil bare si har link runde på gang http://danian.blogg.no/1355159981_linkrunde_meld_deg_p.html

Yeeee det er så deilig og slippe og stresse med julegaver mer, nei da er koselig og handle julegaver hehe. I går var jeg helt ferdig med julegavene og det var egentlig veldig godt.siden jeg staret med julegavene i september faktisk. Drev og strikket en heeel teppe for en kjempe god venninne av meg hehe  

Er du ferdig med dine julegaver, eller har du ikke begynt enda `?

Sorry med dårlig bilde men har fosatt ikke funnnet laderen til kamerat mitt så må ta bilder uten blits og for bare tatt et bilde får kameraet skrur seg av Det brant i huset mitt

Fy søren som jeg skvatt da en brannmann kom brasende inn i huset og sa Hallo Hallo. Jeg kom meg opp og nesten skrekk ER DET BRANN HER ? og kjente at kroppen begynnte å riste og så sa brann mennen.- Ja det er Pipebrann, så det er ikke farling, men det kan bli det så derfor  er vi her og ordner opp. Heldig hvis trengte jeg ikke å gå ut, men jeg fikk se hvor varmt det var i veggen og pipa og det kom opp til 300 grader enda  det er ikke vi som fyrer, Det er naboen nede. 

Vi leier i fra kommunen og syns det er kjempe dårlig gjort at ikke kommunen sender en feiemann til å rense pipa hver 2 eller 3 år noe som er man skal gjøre for at slik som dette ikke skal skje og dette kunne ha gått mye værre, VI kunne ha mistet huset våres, men bra det ikke gjorde det. Naboen har fått forbud med å tenne på peisen til i morgen. slik at  pipa kan bi kald 

Huset våres kom faktisk på forsiden av oa 

Har du opplevd noe lignene før eller ? 
Neeeei mistet laderen til kameraet mitt

ÅÅÅåååå at det går an. Lett hele huset etter kamera laderen min. Nå som jeg endelig har fått blogg inspirasjon, så må dette skje. Det eneste jeg har funnet er kontakten til laderen og det hjelper ikke stort. Men da får man kjøpe noe nytt da, Det billigste jeg har funnet er til nesten 400 kr. men jaja det får gå får unne med de kr da siden jeg elsker å ta bilder hehe 
Ønskeliste til jul

 

Hei da er det på tide med ønske liste og her har dere mine ønsker for i år 

De er i random rekkefølge 

1 Den nyeste Nitendo 3ds 

2 G måler vil b ake litt hehe 

3 Datahøytalere slik at jeg får bedre lyd på dataen min, er dessverre ikke den beste akkurat

4 mobil telefoen sony Xperia Acro Det er den jeg ønsker meg allermest for mange grunner 1 fordi den jeg har nå klikker hele tiden. Jeg vil ha denne telf fordi den tåler både vann, støtt støv og har bra resultat av alle resultatene 

5 Penger 

6 En ny pute for den jeg har nå er bare helt forferdelig 

7 Once upon a time hele season 1 

8 boken vakre skapninger 

9 Barnepiken filmen 

10 Filmen Snow Hvite and The Hundsman  

11 Filmen The amazing spiderman 

 

1 2  3 

 4   5 6 7  8    9    10   11  


har tenkt å ta en tattovering på ny året

Siden jeg har vert 15 har hatt lyst på tattovering, men hva har jeg aldri vist. Nå vet jeg det i allefall den ene tattoveringen. Jeg liker best enkle tattoveringer eller tekst tattoveringer, som jeg også skal få meg en dag, men vet ikke helt hva enda. Har i tankene i only god can jugde me, men det får jeg ta senere når jeg er mer sikker 

Denne på bilde har jeg tenkt å skaffe meg-Litt mindre da og øvert på armen . Den er enkel og jeg tror den vil kle meg, eller hva tror dere ?

 

første dag som læring i morgen

Å som jeg gleder meg i morgen. I morgen er det faktisk min første dag som læring. Endelig sier jeg bare etter at det har gått 2 unødvendige lange år på skolen. Da mener jeg første året på resturant og matfag som var siste valget mitt og året på helsefag arbeider. De var så bortkastet år. men jaja skjedd er skjedd og nå er jeg på den riktoge retniongen-Jeg skal endelig få jobbe.

Det var egentlig bare så vitt jeg fikk dem for dem i barnehagen kunne egentlig ikke betale meg men. skolen min fikk ordnet det slik at jeg får dette støttet av nav.

Jeg har bursdag i dag jippi

I dag blir jeg og Søstra mi 20 år gemmle. Endelig er jeg ferdig med å være tenåring og kan nå kalle meg for en voksen person og ikke bare si at jeg er myndig haha. 

Det er litt kult å ha en søster som har bursdag på samme dag som meg. Maria driver hele tiden med å erte meg at hun ble født 2 minuttter før meg, men jeg kan si det at hvis Mamm hadde født på den vanlige måten. Hadde jeg vært den første som kom ut hehe  hehe
Klippet meg i dag

I dag har jeg klippet meg og det er ikke den vanlige klippen skal jeg si dere. Jeg har klippet meg kort og jeg må si jeg ble posetift overasket. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet  og det føles deilig og ha høret kort. hehe 

hva syns dere da ? 

slik har jeg tenkt å klippe meg

Jeg tenkte at jeg skulle ha noe lignene som Justn bieber. Jeg må bare si at jeg klipper meg ikke bare får å få den frisyren Justin har. For jeg bestemte meg for og klippe meg som han har det på håret før jeg kjønte at han hadde den klippen jeg tenkte på hehe. Så hvorfor jeg tar bilde av han er bare får å vise dere åssen jeg har tenkt å klippe meg bare 

Hva tror dere.Vil dette kle meg tror dere ? Kort vs Langt hår

Jeg skal snart lippe meg, og så har jeg lyst på litt forandring og er ikke sikker på om at jeg skal ha det helt kort eller forsatt ha litt lengde  på det vet jeg ikke helt. Så derfor kan dere få lov til å være med på og bestemme litt. Det er lov og komme med egene ambefalinger på en frisyre du tror vil kle meg  ;)

1

2

34

5
Svar på spørsmålsrunden

Her har dere svarene på spørsmålsrunden 

1 Hva er favoritt boken din ? 
Det er selvfølgelig Harry Potter. 

2 Hva er favoritt filmen din 
Hunger Games. Jeg så den på kino og jeg syns den er utrolig bra. Nå Hører jeg på lydbok av bøkene. For dem som ikke vet det er det tre bøker. Og nå hører jeg å lydboken av den trede og siste boka. 

3 Hva er favoritt bloggen din 
Det er selvsagt min bestevenns sin blogg som er  http://aafkgirl91.blogg.no/ Hun blogger ikke ofte men jeg følger den 

4 Hvilken sanger liker du og høre på sommeren 
Musikk smaken min forandrer seg ikke på grunn av at det er sommer. men jeg har to sommerlåter som jeg hårer mye på og det er Starships av Nicki Minaj og Summer Of Love av Cascada 

5 Syns du selv at du er flink til å synge 
Jeg syns jeg synger som passe. Ikke kjempe flink, men heler ikke kjempe stygt heller.

6 Cola eller vann 
Da må jeg si Cola hehe. Men vann med smak er også godt, 

7 Yndlingsprogran å tv ?
JEg har mange, men hvis jeg skulle velge en så må det bli Once Upon a time.

8 Yndlings hunderase 
Det må være Lundehund. Den er bare så fin  9 Du har fortalt litt om lillebroren din før, men kan du fortelle litt mer om han. Han er super søt 
Kan gjøre det vettu bnpe jeg har noe og blogge om :) Forestten helt enig han er supersøt 

10 Sommer eller vinter 
Helt klart sommer. Jeg har jo bursdag da og så er det fordi jeg elsker å bade 

11 Liker du best blondiner eller brunetter
Må jeg velge så må det bli brunette. men for meg gjør hårfarge ingenting, så lange jeg liker personliogheten

12 Kan du si hvordan du er i fylla 
Oi ja hehe . Jeg er ikke så mye ful. ;Men det jeg vet er at jeg kan si mye dumt og at det kan komme feil ut. Det er noe jeg vet for sikkert hehe. Mer en det vet jeg ikke 

13 Hvis du fikk et ønske oppfylt, hva ville det ha vert 
Det ville være og møte min spanske bestefar som jeg aldri har møtt. 

14 Hva skal du gjøre i sommerferien.
Det vet jeg ikke, men jeg har et lite ønske om å besøke dyreparken i kristansan.   

15 Beste sommerminnet 
Det var når jeg var på Malorca når jeg var 8. Det var så morsomt. Jeg så på delfn show og pappegøye show som var helt fantastisk. Ønsker meg dit igjen as 

16 Hva ser du etter en jente
Det eneste jeg ser etter en jente er personligehten, resten er bare et pluss egentlig 

17 Hvor mange land har du vert i ?
Jeg husker ikke hva landet heter nedi praha og sp har jeg vert i danmark. sverie og Tyskland. og Malorca

18 Hvis du hadde vert homo hadde du tur og sagt det høyt 
Ja det hadde jeg faktisk gjort. Det og være ærlig med andre om  sin legning beviser bare for de du sier på hvor mye den andre respekterer deg og det å respektere andre og det å bli respektert selv er noe som jeg syns er ekstremt viktig 

Spørsmålsrunde

Jeg tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde, der jeg skriver svarene mine. Dere kan spørre om alt så skal jeg svare på spørsmålene så lenge, Så det er bare å spørre hva dere vil, så svarer jeg 

 

Ute i varmen med en god bok

God og god bok du hehe. Jeg har ikke lest den før, så jeg kan ikke si enda om det er en bra bok, men jeg har hørt at den er kjempe bra. Så gleder meg til å lese den ferdig. Er det flere en meg som er ute i det nydelige været vi har nå i mai ?

Etter på skal jeg til tesing og se flm  fra 17 mai konserten. Jeg var solo artist der jeg sang uendelig. Møtte synge lysere en det jeg vanligvis er vangt til, men jeg fikk høre at jeg bare måtte tor litt mere på meg selv hehe. 

Jeg skal forsette å synge

Hei kjære lesere. Takk for kommentarene, Jeg syns jeg må ta en innlegg der jeg snakker om sang. 

Først vil jeg bare si at de som snakker stygt om meg, ler bak min rygg, og dømmer meg uten grunn. Har ikke vunnet. For jeg er like glad nå som jeg var før. Egentlig er jeg mer gladere en det jeg var. Det de var ute etter var å få meg til å gråte, miste selvtilliten og bryte sammen. Men det har dem ikke klart. jeg er faktisk ikke så svak lenger på den måten   

Jeg kommer ikke til og slutte å synge, Ta for eksempel i går, sang jeg hele dagen og følte meg flink. Sang er noe ingen kan ta i fra meg. Jeg har vært på X factor og Idol uten å lykkes, men jeg synger videre. Er det noe som skulle ha fått meg til å slutte er det fatisk X factor og Idol. og ikke de som gir stygge kommentarer til meg, for jeg driter langt etter hva de sier   

Da jeg tok denne besluttningen og ikke laste videoer på en stund, gjorde meg faktisk gladere. så det er dette jeg trenger nå. 

Jeg sletter youtube kontoen min

Les alt 

Eller det var litt å ta i, men jeg har slettet mesteparten av mine videoer nå, og jeg kommer ikke til å legge ut noe flere. ) allefall ikke sangvideoer. Jeg må bare si jeg orker ikke mere.  jeg skal iikke slutte å synge, for det kommer jeg aldri til å gjøre. Sang er livet mitt så sang skal jeg forette med til den dagen jeg dør. sang er en av de tingene som for meg glad, og det skal INGEN ta i ffra meg, men når jeg får høre av andre venner at noen snakker så stygt om meg bak min rygg, må jeg bare si nok er nok. Det kan hande jeg slutter å blogge også, men det for tiden vise. og nei jeg lar ikke dem vinne, jeg bare gjør at dem ikke for flere grunner til å le av meg bak min rygg.

Følk dømmer meg for uten grunn 

Jeg skjønner at min engelske venn ikke trives her, Vi i Norge er den værste til å dømme noen uten en gang å kjenne en person først uten å gi noen en sjanse, Og nå snakker jeg i fler tall. Alle er ikke slik og takk gud for det. men. serr a, til de som gjør det. kjerp dere. Hadde dere likt og bli dømt av folk som ikke skjenner deg. Nei tror faktisk ikke det. det handler om å like stille alle mennesker uansett hva slags førsteinntrykk du får. 

Jeg vet at jeg har bedt litt om dette selv og det er derfor jeg gjør noe med dette, og det er som sagt slette videoer. Beholde det jeg vil beholde. Det er bare 6 videoer jeg har her nå. og det tror jeg skal forbli slik 

Hvis du vet at noen driver og snakker dritt bak min rygg kan du gått be dem lese dette her og faktisk tenke litt over. For dette er mobbing og hvis ikke jeg hadde vert så sterik som jeg er nå. ja jeg behøver ikke og skive ferdig settningen, for jeg tror dere skjønner hva jeg mener. 

Mobbing kan drepe og alt for mange har tatt selvmord på grunn av mobbing. Slutt med mobbingen og bli voksene 

Og jeg kommer foratt til å synge ingen kan ta ifra meg det 

Wææ prøve eksamen

I dag skal vi forberede oss på prøve eksamen, eller det begynte i går, men som noen av dere vet var jeg da i begravelse. 

Prøveksamen dreier seg selvfølgelig om helsefremmende, der vi skal drøfte litt om kosthold, trening, hyggene, Beskyttelse i forbinndelse med  sammenleie og spise forstyrrelser. Jeg mener vi er godt i gang da hehe i allefall håper jeg det

Det er på fredag jeg og gruppa mi skal være ferdig og framføre det 

Skal på kino og se Huger Games

I dag skal Maria Kjertsi jeg og,kanksje julie på Kino og se på Hunger games, men først skal jeg og Maria møte siv og være litt på cc hehe. Filmen starter 9 og jeg gleder meg som en ugne til å se den

Har du sett den er den bra ?

God morgen, skal begynne på jobben

Hei folkens og god morgen. Jeg har ikke fått sjansen til og si til dere at jeg har fått meg jobb på Tele Conect, og i dag er min første dag der. Kult ikke sant ? Det som ikke er så kult er at jeg er utrolig dårig. Har fikk influansa, og det er i dag opplæringa for meg og for noen andre er, så jeg må dit. Jaja for ta det med klype salt. 

Jeg skal til praksisen også, men jeg tror jeg ikke orker å være der hele dagen hvis jeg skal orke 4 timer med jobb. Kan trøste meg med at  jeg ikke har noe feber da hehe. '

Spilleliste for i dag kommer ved 9 tiden så gled dere hehe 

Hva skal dere i dag da ?Har klippet og stripet håret

Ført vil jeg bare beklage at jeg ikke har vært så flink med å poste noen innlegg om 30 days, men jeg har vært litt opptatt hehe 

Da har jeg klippet håret og stripet det. Jeg er kjempe fornøyd nå. Selv om i går, så stripet frisøren for lite, så jeg fikk en gratis time i dag der han stripet det bedre. Han trodde jeg ville ha få striper, så det var nok en liten missforståelse, men jeg skjenner han, så jeg tok det med en klype salt. Han gjorde det i allefall det fint når jeg jeg var hos han i dag 

Her er høret før jeg stripa det og klippet det 

Her er det resultatet jeg fikk i går 


Her er det ferdige resultatet som jeg er stor fornøyd med 


Skal klippe og stripe håret i dag

I dag slutter jeg halv 2 på skolen, delig for da har jeg tatt meg den frihet til å ta meg en tur til friøren, men denne gangen skal jeg ikke bare stusse det. Jeg skal nemlig stripe det blondt også. må si jeg savner det blonde rockstar håret mitt hehe

Etter frisør besøket skal jeg t5effe bestevennen min i dag. Det blir kos hehe

Her er noen bilder da jeg hadde håret mitt blondt 
ting som jeg hater

Hei folkens, jeg har laget en liste over ting jeg hater. Jeg tror det er noen ting dere er enig med meg omm hehe 

1 Jeg hater folk som tror de vet bedre en andre. og tror  tror de er bedre en andre 

2 Jeg hater mobbere. Har blitt mobbet selv og skjønner ikke vitsen med at de mobber 

4 Jeg hater faktisk mobilen min, for det er noe galt med lyden, men jeg elsker den også for den gir god lyd på sangvideoene mine, , 

5 Jeg hater og bli vekket brått, fordi jeg er så skvetten ta meg haha 

6 Jeg hater fattigdom. Det er så unødvendig, hvis alle de rike landene hadde bare gitt en kr, så hadde de fattige fått massevis av penger.

 


Skal på jobbintervju i dag

I dag kl halv 5 skal jeg på jobbinervju. Det er selv sagt den samme jobben jeg har jobbet på før som er Teleconect. Når man har prøvd i over at halvt år med å få andre jobber og sender ut  over 40 CV og ikke får svar, måtte jeg bare prøve meg på en jobben jeg vet er ledig

Heldigvis er det ikke bare loddsalg der nå, men en sak som er mye viktigere som gate barn i et land jeg ikke helt husker. Så jeg er motivert til å jobbe der igen. 

Håper jeg får jobben hehe 

Wow dette er sykt as

Hehe nå tror dere sikkert å nei hva har skjedd, men denne gangen er det noe poseitvt som skjer, Jeg har nemlig fans som jeg ikke viste jeg hadde, Dette er jo sykt morsomt, for jeg søkte på meg selv på google og så på bilder og første bilde var at en blogg som hadde et bilde av meg. Jeg måtte bare le med gang, for jeg trodde det var spøk, men da jeg gikk inn på bloggen dems skrev de at de var min største fan 

Her for at jeg skal ha bevis, så er innlegget her 

http://sopin.blogg.no/1319649761_kim_danial.html

Jeg vil bare takke og det er så kult at noen ser meg til og  ha fan av 
 

Kløller VS rett hårRett hår'Vurderer og ta hull i øret, Hva syns dere ?

Etter min mining med at gutter skal ha ørredobber i øret må det bare være på det ene øret og det på venstre side. Jeg har hatt det før, men måtte ta det av på grunn av at det ble betent. 

Jeg har jo ny frisyre  og jeg har sidecut og det jeg tenkte på er at jeg skulle ha øredobben på den siden der jeg har sidecutten min for det mener jeg kan være utrolig kult 

Hva tror dere? Er dere enig med meg eller hva er deres meing ?Første skitur på 5 år

Jaggu er det 5 år siden jeg har gått på ski. Det har liksom gått til slalom de siste 5 årene, men på fredag som var, kjøpe far ski utsryr til meg, og så satte vi i gang på ski tur på søndag siden det snødde så på lørdag. Må si jeg er stolt, jeg datt bare en gang hehe. Så fikk vi god mat hos bestemor og bestefar, fordi de bor ved skiløypa. Det var en hyggelig dag i går hehe 

Jeg fikk ikke tatt bilde av skiene mine og puplerse det på face siden jeg tok bilder via mobilen min hehe 

Litt sen julegave hehe

Jeg fikk en sen julegave ta Lene. Lene hadde kjøpt noe mer gulegaver til meg, men glemte dem når vi skulle møtes i desember, men det jeg tenker er at det er bedre sent en aldri 

Jeg fikk to filmen. Eragon og E.T. og som sikkert fleste av dere vet, så er det tre bøker av eragon, men der er vist slik at de ikke skal filme de to andre filmene. og det er jo så synd, for eragon er en av mine favoritt filmer 

Ja jeg fikk 3 i engelsk

Å jeg er bare så overlykkelig nå as. Dere tenker eh ok jeg hadde vært sikkelig skuffet over hvis jeg hadde fått en 3, men ikke for meg. Jeg pleier alltid å få stryk i engelsk 1, 1 og atter 1 på prøver og i termin karakter. Men ikke denne gangen. Denne gangen fikk jeg er 3er. Det er nesten til å hoppe av glede as 

JEg fikk også bra karakterer på andre fag som på prgramfagene fikk jeg 4. Det eneste jeg fikk 2 i var Norsk skriftelig  
Blondt VS brunt

Hei folkens jeg bare lurer på en ting. Jeg vil skifte hårfarge, eller jeg vil ha den fargen som vil kle meg best. Jeg spurte Mamma og Maria om dette, men de sa at de vet ikke, fordi jeg er like fin med begge fargene, så jeg lar dere bestemme hva dere syns er finest 

Jeg har også vurdert og stripe håret mitt, igjen slik som dere ser der på headeren. Eller hva tror dere 

Blond

 Brunt 

Min verste uvane

Eller det verste er vel å ta i litt, men den er definitivt den mest plagsomme uvanen jeg har, og det er at jeg er perfektonist. Særlig når det kommer tll bloggen min. Hvis det er en smule ting jeg syns ikke stemmer, kan du banne på at det irriterer meg. For eksempel, jeg syntes skrifen min var litt for liten. Jeg måtte få det større, ellers så hadde det plaget meg hele tiden. hehe 

En annen eksempel var det at overskrifen min var litt for stor syntes jeg og det plaget meg, så den måtte jeg få fikset ellers så hadde jeg blitt irrirert  

En enda eksempel var at skrifta på innleggene mine da jeg først fikk denne disegnet var grå. Det klarer ikke jeg å lese og da tenker jeg autumatisk at dere heller ikke klarer det og da måtte jeg ordne det 

Det fins andre grunner også, som for eksempel håret mitt, men hvis jeg skal skrive alt så blir dette et laaaangt innlegg hehe 

Hva er din verste uvane ? 

Klar til min første dag på min nye praksis plass

For noen dager siden ordnet jeg meg en ny praksis plass. En praksis plass som tar imot lærninger, siden jeg har stryk i matte og at den andre plassen ikke tok imot lærinmger, måtte jeg finne meg en ny plass som tar imot læringer, for da blir det lettere for meg og skaffe meg jobb hvis dere skjønner,

Jeg håper inderlig de vil like meg, slik at jeg kan få lærlings tiiden  min der når den tid kommer. For det er nemlig vanskelig for meg, som da blir læring kandidat i steden for vanlig lærling.Om Meg

Litt vikig beskjed først
Ser noen spør om jeg kan lage sangvideo. Det gjør jeg og dere kan se på videoene mine ved å trykke på Youtube oppe ved headeren min der :) 

Lik også facebooken min. Bare trykk på facebook oppe ved headern, så kommer den opp

 Meg 

Jeg heter Kim Danial er født 6 juli 1992 og er 20 år gammel. Jeg har en tvilling søster som heter Maria og en lille bror på 6 år, som heter Jens Ingar. Jeg bor på Gjøvik, en grei by. Jeg er lærling på monsveen barnhehage som jeg trivees veldig med 

Min store lidenskap 
Synge kan jeg si med en gang, Jeg elsker å synge. Min mening er at jeg synger ikke stygt men ikke alt for fint heller, så jeg kunne ønske at jeg var fem ganger så mye bedre en det jeg er i dag. Men en ting er jeg god på og det er at jeg har en særpreg i stemmen min. Jeg gjør sangene til mine egne, Jeg har også blitt fortalt at jeg har en stor potensial og det fikk jeg høre på pre casten i X factor . Noe som gjør at jeg den dag i dag aldri skal gi opp drømmen min. Jeg fikk gode tilbake meldinger ta dommerne.

Elizabeth sa at jeg hadde fulgt drømmen min. Klaus sa at jeg hadde så fin ro i stemmen min som han kunne ønske at flere hadde og at jeg framførte det fint selv om det var litt surt. Marion sa at hun kunne ønske at flere kunne vise at de elsket musikk slik som jeg viste 

Hva jeg skal jobbe med 
Dette viste jeg helt siden jeg var 14 år gammel. og det er å jobbe med hørsel hemmende barn, Dette kan jeg takke min bror for som selv er hørsel hemmende. og hvis det ikke blir det skal jeg uansett jobbe med barn for jeg har alltid vært glad i barn  

Bare spørr om du lurer på noe 
Bare spørre meg på kommentarfeltet her om det er noe dere lurer på, eller om det er noe dere vil at jeg skal blogge om. Tar imot alle forlager så lenge de er sakelige. Tusen takk for at du tok deg tid til å lese om meg    
  
Nei jeg er ikke Homo

 Jeg blir litt sånn oppgitt jeg, gang på gang får jeg kommentarer som homo, er du homo? og slik. Men heldigvisgår det ikke så veldig inn på meg lenger som det gjorde. Før så kunne ikke folk tulle med meg med det ordet.Det er litt slik enda, men ikke så mye nå lenger 

Først vil jeg bare si at, hva så om jeg hadde vært Homo eller bifil. Jeg hadde uansett vært et menneske med like mage rettigheter, Interesser. følelser Og OSV. Det er på tide at samfunnet respekterer folk som de er.

Dere skjønner i 2 HELE år var det falske rykte om meg at jeg og en kompis var homofile. Det var fordi noen tullinger hengte opp bilder av meg og kompisen og skrev jeg er homo på bildet

Jeg fikk stygge blikk. Jeg fikk trussels brev om at jeg skulle henge meg selv eller pelle meg til helvete. Til slutt fikk jeg nok. Det hadde gått 2 HELE år, så jeg gikk rett inn til rektors kontor, så han rett inn i øynene, og sa^^ Hvis dette forsetter, orker jeg ikke å gå på denne skolen her lenger

Han husker meg den dag i dag. og heldigvis sluttet de som satte ut ryktene, men det betydde ikke at de som fikk vite om de usanne ryktene vet om det er usanne. Det er ikke så mange som tror jeg er homo lenger, men hvem vet kanskje enda det er noen som gikk sammen med meg på skolen fortsatt tror på de usanne ryktene 

Men jeg orker ikke å anstrenge meg lenger. Nå bryr jeg meg ikke lenger. Folk for tro hva dem vil uansett hva jeg sier. Det viktigste er at venner vet den virkelige meg og det gjør dem

Så neste gang dere mobbere vurderer og mobbe meg eller noen andre. Kanskje ta en titt på denne videoen her først

 

Du kan godt dele denne videoen på bloggen din hvis du vil 

 

 

Meg fra juli til desember

Har du ikke sett fra januar til juni, så er innlegget her 

http://danian.blogg.no/1323512576_meg_fra_januar_til_de.html

Her har vi del 2 og her kan dere også se noen  forandringer på håret mitt. gjennom tiden som har gått. Egentlig litt kult egentlig. og se på forandringen 

Dere kan godt si deres mening om vilken frisyre passer meg best 

Juli 

August 

September Okstober 

Oktober farget jeg håret, var lei den orginale hårfargen min. Hva syns dere jeg skulle ha, denne fargen jeg har nå eller ta det orginale tilbake igjen ? Eller hvis dere har noe annet forlag er jeg åpen for det også 

November Desember

Så på slutten desember klippet jeg med slik som jeg har vurdert i over 1 år nå, og slik skal det forbli en stund tror jeg hehe. Eneste er at firsyren skal få litt mer justeringer, som betyr litt mer sparing. Ikke at Håret mitt skal bli veldig langt, men jeg må ta helt riktig fasong på luggen, og få det håret som er langt like langt  

Meg fra Januar til Juni

Det er så mange bilder ta meg, så jeg tenkte jeg skulle dele det i 2. Da jeg så på bildene tenkte jeg oi håret mitt har forandret seg sykt mye fra Januar og til desember. Dere skal få se fra juli til desember senere. Lover 

Januar 

Februaer 

Mars 

 

April 

Mai

Juni 

 

Høydepunktene i 2011

Det er mye som har skjedd i dette året, og er kjempe fornøyd at dette ert første året jeg har blogget  hele året  ut

Så her er en tilbake blikk  

Vinterfestival med tensing, siden jeg ble er bedre menneske og fordi jeg fikk ta en sangvideo med en kjempe god sanger Maria 

Idol var et høydepukt, selv om jeg kunne ønske det kunne ha godt bedre. Både de jeg skulle synge for, og sangprestasjonen min. Hvis dere lurer på hvorfor er det skrevet her 

http://danian.blogg.no/1304020667_det_gikk_ikke_bra_p_i.html

Men det var gøy alikevel 

TT med Tensing. i juni/juli en opplevelse som aldri glemmes 

Alt om TT og som har med tensing og gjøre kan du lese i arkivet Tensing som er her  

 http://danian.blogg.no/tensing_.html

 

Bergens tur. For en opplevelse og fin natur. og selv sagt det må jeg ikke glemme VG lista. Kjempe topp tur med Maria Far. Oddny ( kjæresten til far) Reidar ( bestevennen til far)


 

Tysklands tur med tensing. Å for en tur. Bare det å besøke en annet land og smake på den beste isen jeg noen sinne har smakt  

 Her kan du lese om den fantastiske uken i Tyskland  

http://danian.blogg.no/1312651732_utrolig_fltt_uke_i_ty.html

Traff mange fine folk as, både fra Norge og alle andre land Må si at Barne og ungdom er et høydepunkt, for endelig kom jeg på den linja jeg ville etter 4 år på vidregående og to år med bare tull på skolen hehe 

Konsert med Atke. Det var drit gøy da. Det var på Gjøvik marken Og få  en hundevenn som heter Tassen. Her lærer jeg han Have five  

Og mange filmkvelder, Kino, Bowling turer, pizza og masse mer med gode venner 
Nyttårsforsetter

 

Klippet meg. Før og etter

Da har jeg klipt meg og jeg ble kjempe fornøyd. Jeg tok ikke haircut over hele, men litt på siden, med tanke på at det er vinter ikke sant, men om sommeren da blir det noe mer haircut  

Så det er ikke helt som Alte. Jeg vet at det er mange som har denne frisyren nå og det er ikke meningen og etterligne, eller være med og trenden, for jeg har vurdert denne hår stilen lenge. Men gjorde ikke noe med det før nå hehe 

Her er før jeg tar bilder der jeg har rettet håret, for det er forferdelig uten rett hår haha 

Etter 

Får og si det slik over halparten av det dere er klipt bort for det var kjempe langt bak as. Det var ikke pent i det hele tatt, men nå er det mye bedre  Nå skal jeg klippe meg

I alle fall håper jeg det hehe. Jeg har ikke bestilt time og da er det ikke sikkert at man får en time den dagen,

Jeg har tenkt Atle sveisen og hvis jeg ikke kler den, ja så vokser jo håret ut igjen. Det er liksom ikke verdens undergang haha. Men uansett. Jeg har tenkt og ta bilder før pg ettter 
Årets julegaver

Jeg har ikke vært på dataen før nå så og si. Jeg har sett filmer med familien, som var kjempe koselig, men nå skal jeg vise dere det jeg fikk til jul 

En av de fineste filmene jeg har sett fikk jeg ta Bestevennen min Lene Jeanette 

Jeg fikk også en stor og en kjempe fin kopp, som jeg skal ha nudler oppi når jeg får kjøpt den. Mmm bare tanken får meg til og få lyst på det nå hehe 

Og det beste er at jeg får 3 gaver til som jeg er så spent på hva er av bestevennen min tihi  

Av Mamma fikk jeg en kjempe fin genser som jeg blekjempe glad for 

Ta Far, Oddny og hunden Tassen fikk jeg en ny ute bukse. Det var noe jeg virkelig trengte for den gamle er ALT for liten haha, og så fikk jeg 500 som skal gå til en ny hår klipp FOR DET trenger jeg nå. Høret mitt ser helt forferdilig ut 

Ta Onkel Even, Tante Nina, Kusine Hilde og Fetter Morten fikk jeg hjemmelaget votter som er kjempe varme

Ta Tante Torild, Magne, Lars og Ida fikk jeg Adides såpe og deoderant 

'

Ta bestemor fikk jeg dette her og 1000 kr som skal til sparekontoen min PGA russ Ta Søstra mi Maria fikk jeg denne nusselige koppen her 


En så søt kopp blir det fint og å drikke kaffe eller te med 

Ta Svein, Eve og Bente fikk jeg denne hjerte tingen her som jeg ikke vet hva heter og så fikk jeg flax lodd, Sjokolade og Yatzy

Ta Hildegunn fikk jeg en kjempe god dyne g putevar og så i går dagen etter Julaften, fikk Maria og Jeg minimuffinsmaker ta Irene, Kusine Lise Lotte og Fetter Dan 

Dette var det jeg fikk pluss at det er 3 gaver til som jeg får ta bestevennen min tihi. Jeg logver og vise dere hva jeg får når jeg får de hehe 

Åssen har dagen vært for dere ?

Det har virkelig vært en koselig dag i dag. Det første vi gjorde var og gå til kirka for å høre jule evangeliet, og så var det hjem og spise god jule mat og kose oss 

Så var det å åpne julegaver, for lille bror maset om det hele tiden, men det er ikke så rart da med tanke på at han er 5 år gammel. Han er jo så skjønn hehe 

Jeg legger ut bilder av gavene i morgen eller om 2 dager, hehe 

Siste skole dag på meg

I dag er det for meg siste skole dag for året 2011. Neste skoledag for meg blir i 2012. Tenk på det. Tiden går så fort. Det er jo bare 3 dager igjen til jul. ¨

Vi i klassen skal ført på kantina og få oss pepperkaker og gløgg og så skal vi til klasserommet og se på film og spise rundstykker og godteri som lærerne har betalt Thi er ikke vi heldig hehe? 

Når er deres siste skoledag da ?
Hjemmelaget julekuler

På skolen i dag hadde vi julverksted og jeg valgte å lage julekuler. Det startet med at de julekulene var blanke rett og slett blonke og så pyntet jeg dem som jeg ville 

Hva syns dere ? er de ikke fine ?

Meg som liten

Her er noen bilder i fra jeg var liten. orker ikke å skrive så mye siden jeg er ikke i form 

 

Her var jeg 7 år tror jeg Her var jeg 10 år gammel Vil jeg kle denne frisyren her ?

Det var ikke mange som helt forstp det jeg mente med innlegget, så jeg tar det på nytt 

Neste gang jeg skal klippe meg, noe jeg håper er SNAAART, pga det er så slitt og slik og det trenger nok et liten hår kur. Jeg har såååå lyst til å klippe meg som Atle Pettersen, for den er rå as. 

Jeg har jo så og si lik lugg som han så det kan jo gå hehe Jeg har kanskje tenkt og ha litt lengde bak vi for se. Det er ikke så fint når jeg ikke retter det og slik 

Hva syns dere? Tror dere jeg kommer til å kle det.? '

'

 

Ønskeliste til jul

Jeg vet at jeg har hatt dette innleget før, men Mamma lurte på hva jeg ønsker meg tenkte jeg det var best å legge det på nytt 

Penger det er ikke bare et ønske det er noe jeg mååå ha haha jeg må ha 3000 penger innen februar for å betale russetingenene mine 

Jeg ønsker meg en ny CD spiller den gamle er, ja den er 7 år gammel og laderen til den er borte, og jeg hører mye på lydbøker 

Nintendo3DS, Desverre er den gamle Nintenoen min ødelagt, så ønsker meg en nyere utgaven tihi 

Jeg ønsker meg Ringenes herre serien. Det er jo brae filmer da Narnia 3 beste filmen hittil 

Denne er så fin film så jeg må bare he den hehe 

Disse genserene her 

Jeg ønsker meg sikkert mye mer hehe 

Skal til øyelegen i dag

Dag skal jeg til øyelegen. og det er ikke her på Gjøvik. Det er på ringaby tror jeg. Jeg klarte å miste lappen haha, men jeg har vært der en gang før så faren min som skal kjøre meg vet hvor det er hen heldigvis hehe. 

I dag er det general prøve på tensing for om 2 dager er det julekonsert. Jeg har ikke noe solo, jeg ble tilbudt - Her kommer vinteren, men jeg hadde bare en uke på og øve på den sangen og den var litt for vanskelig, men uansett. Jeg skal legge ut sangene vi skal synge når jeg kommer hjem igjen 


Juleverksted på skolen

Vi i barn og ungdom er faktisk utrolig heldige, Det er ikke mange på VGS som for lov til å ha Juleverksted as, og så er det så koselig. Vi hørte på jule musikk mens vi drev på 

Jag lagde såpe og julekort. Jeg er ikke sikker på hvem som skal ha såpa enda, men fy Søren så mye arbeid jeg gjorde med den hehe, men koselig var det uansett  

Her er bilder 

Jeg har lagt såpe og pyntet den kjempe fint etter min mening

 

En jule kort som jeg har brukt mye tid på, ikke minst mye tid på å skrive i den. Jeg kan ikke vise dere hva jeg har skrivet, for jeg vil ikke avsløre det for den personen, men uansett jeg er stor fornøyd med den 

Hva syns dere da 

PS jeg hater og få godteri til jule gave

Det verste jeg vet er og få godteri til julegave. Grunnen er enkel. For jeg var ikke slik før. Det var en jul jeg fikk godteri ta en venn og det jeg fikk likte jeg ikke i det hele tatt. Men jeg ga det til noen andre, og det er jo bra det da for i jula handler det jo om å gi og ikke å få. men allikevel fikk jeg dårlig samvittighet, for den var jo ment for meg

Syns dere jeg er rar hehe ? 

Blæ får ikke sove

ÅÅÅ jeg får ikke sove er så trøtt som bare det. Jeg får veø bare være oppe en liten halvtime og så prøve å sove igjen Tror du det hjelper ? og jeg som skal på skoletur og alt ting. Jeg har tatt meg en liten matbit har hørt det hjelper faktisk Min ønskeliste til jul

Penger det er ikke bare et ønske det er noe jeg mååå ha haha jeg må ha 3000 penger innen februar for å betale russetingenene mine 

Jeg ønsker meg en ny CD spiller den gamle er, ja den er 7 år gammel og laderen til den er borte, og jeg hører mye på lydbøker 

Nintendo3DS, Desverre er den gamle Nintenoen min ødelagt, så ønsker meg en nyere utgaven tihi 

Jeg ønsker meg Ringenes herre serien. Det er jo brae filmer da Narnia 3 beste filmen hittil 

Denne er så fin film så jeg må bare he den hehe 

Disse genserene her 

Jeg ønsker meg sikkert mye mer hehe 

Se jeg kan strikke

Se jeg kan strikke, Dette er en julegave og jeg sier ikke hvem det er til.men jeg håper Han/Hun jeg gir den til blir glad.Jeg vet hvem jeg skal gi den til men jeg må o være litt mystisk ikke sant. Jeg råper det etter julEr dette tegn på at vinteren er på veg ?

Det er snart desember og høsten sier snart hade og vinteren sier snart hei. Varmen er snart borte og minus gradene kommer hvert øyeblikk. Det er tåke og lukten i lufta er forandret.

Har det seg at snøen snart kommer og at det begynner  å bli minus grader. Kjenner jeg gleder meg til snøen kommer. '

Hva tror dere ? Er dettte tegn på at snøen snart kommer 

Et bilde av meg for 4 år siden

Hehe jeg vil vise dere et bilde som ble tatt for 4 år siden. Jeg hadde akkuratt fått meg legulering. Så hadde skikkelig vondt i munnen hehe. Dette var på komfermasjonen min. En kjempe fin dag 

Har jeg forandret meg ? Hvis ja Åssen forandring da ?

Oprerasjon dagsverk , Jobbet du ?

I dag har jeg jobbet for og sammle inn penger i forbinndelse med OD som er forkortelse for Oprerasjon dagsverk . Pengene går til Rwanda, et sted i Afrika 

Jeg syns slike dager er utrolig bra, for man jobber for en bra sak, og man får en god samvittighet etter på. Det får i aller fall jeg. Jeg har jobbet der jeg har praktsis på Hundremeterskogen barnehage, og det er det to grunner til 

1 Fordi det var det letteste for å få tak i en jobb for OD
2 Fordi jeg stortrives på praksis plassen min, fordi jeg elsker barn

Jeg vet ikke om dere har hørt om det som skjedde i Rwanda i 1994 med at det var folkemord og at det omkom 800.000 - 1 mill. Det var i mellom to folkeslag.og det var mens hele verden så på.  Det er filmatisert og heter Hotel Rwanda. Jeg har ikke fått sett hele filmen. 

Har dere sett den filmen ? Hva syns dere om filmen ?

Men har du jobbet i OD dagen og samlet inn penger til Rwanda ? Eller gjorde du noe annet, eller at du ikke hadde mulighen ?

 

Spørsmålrunde svarer på video

Hei jeg vil først si at jeg har en ny Youtube konto. Den kontoen er bare til bloggen som spørmåls runder, mine meninger og ja morsome ting da og kanakje jeg skal ta må gjøre video. Jeg skal forstatt ha den gamle kontoen min. men bare med sangvideoer og litt andre ting og da, men mest sang videoer 

Her kan du abonnere på den nye kontoen min 

http://www.youtube.com/user/Danianblogg

Men over til spørsålsrunden. Dere kan spørre meg om hva som helst, så lenge det er sakelig, så bare spør i veg 

Farget håret

Hei alle sammen jeg har farget håret mitt, og er kjempe fornøyd selv om det ble litt mørkere en planlagt. hehe 

Jeg var så lei av den oprinneliige fargen min, så jeg kjøpte meg en hårfarge. Det er så dyrt å gjøre det hos friøren og man får jo en like god resultat med og kjøpe farge en og gjøre det hos frisøren 

Før Hva syns dere om denne frisyren ?

Jeg har sett på x factor australia, og det er bare en frisyre jeg syns er såå kult på en, og som jeg tror at jeg også kan kle, men jeg vil også ha deres mening om det

Så hva tror dere  

 

 Her er en video slik at dere kan se litt mer av frisyren 

Mitt største drøm av alt

Min største drøm i hele verden, utenom og få 5 ganger så mye bedre sangstemme og være med på idol å vinne, er faktisk og finne min spanske bestefar som bor i Madrid 

Det eneste jeg vet er vel at han heter Anardo eller noe lingnene, og at Mammaen min har prøvd to ganger og få kontakt, men fått avslag på begge brevene, Grunnen til at Faren til Mamma forlot min bestemor som nå er død Ikke var enke. Det vil si at hennes tidligere ektemann forsatt levde.

Det var vist noe min spanke bestefar ikke likte. og dermed forlot bestemor da hun var gravid med Memma. Utrolig dårlig grunn egentlig,

Selv om jeg vet at bestefaren min har forlatt Mamma og avslått de to gangene Mamma pørvde å ta kontak, vil jeg se han. Jeg vil at han skal se meg rett inn i øynene  og høre det av han med sine egne ord. Det kan sikkert bli hart. Men da vet jeg at han virkelig mener det han mener.

Det som jeg også lurer på om jeg har noen flere slekninger. Tanter, onkler, kusiner eller Fettere. Men det for jeg kanksje aldri vite desverre

Morgen sveis haha må bare ses

Haha jeg våkna en morgen her og så sånn ut,så. Jeg måtte bare vise dere sånn at jeg har litt komisk innlegg hehe. 

Det startet slik 

Her er det litt bedre 

Så ble det kjempe fint 

Har du å vokna til slik sveis før ?
Hvilken profilbilde skal jeg ha ?

Jeg bare lurte på om hvilken bilde jeg skal ha. Jeg har jo ene som profilbilde allerede, og er kjempe fornøyd med den, men jeg har hatt den så lenge, og jeg vil ha er bilde som tiltrekker seg lesere

Så jeg tok akkuratt et stilig bilde av meg med BRILLER på. Ja du hørte riktig, og jeg som hater og ha på meg briller, og i allerfall ta BILDER  med DEM huff haha, 

Men det var ett da som ble fint på med briller på, så derfor lurer jeg skal jeg ta det bilde eller beholde det gamle 

Hvem velger DU ?

1

2

Jeg tåler å få høre sannheten

I dette innlegget her er det snakk om min sang stemme

Jeg tåler å høre sannheten, så lenge den er sakelig . For å si det slik det er stor forkjell mellom dårlig kritikk og slakt hvis dere skjønner..

Hvorfor jeg legger ut videoer er for å bli bedre. Jeg elsker å synge og det kan ingen ta i fra meg. Jeg lever av musikken. Det som er så dumt er nemlig det at jeg er litt tonedøv dessverre. Det er en av de tingene jeg sliter veldig med

Så det er derfor jeg vil høre sannheten for hva jeg gjør bra og hva jeg skal jobbe med. Jeg har lyst til og bli bedre sanger. og uten hjelp av sannheten, så kan det bli litt vanskelig

Får å si det slik. Hadde ikke jeg klart å høre dårlig kritikk hadde jeg sluttet å poste videoer og slettet youtube kontoen min for leeeenge siden.

Jeg tror jeg har blitt bedre på det året jeg har postet videoer. Det har Mamma og trofaste venner sagt til meg og jeg tror på det

Jeg er så forvirret og sint

Alt er bare kaos i hodet mitt nå. For ca en moned siden var jeg hos øyelegen. I følge han så skulle jeg få nye glass og de skulle jeg få gratis. Jeg fikk også et ark som sto at jeg skulle ha dem gratis, Jeg spurte minst 3 ganger til øyenlegen er du sikker på at dette er gratis. Ja det er det sa øyenlegen 

Da jeg gikk til synsam for og få ordnet glassene, spurte jeg også damen der om de var gratise, Ja sa damen 

Nå på fredag fikk jeg et brev fra nav der det sto. Søknaden din er avlsått pga du er over 18 år, så du må dermed betale 4610 kr. Det jeg tenkte at dette kan ikke stemme, så jeg gikk ned til synsam og viste frem brevet. og dem sa at de skulle sjekke saken og ringe meg.

I dag ringte de, men før jeg bestemte meg får og gå til synsam gikk jeg til øyelegen min. Jeg fikk ikke snakke med han, men hun i skranken ringte  og da sa han bare at det kan jeg ikke gjøre noe med det er noe nav har bestemt

Poenget, i følge brevet var det avslått fordi jeg var over 18 år og legen viste at jeg var over 18 det var en av det første legen sa. og du er født ? og jeg sa at jeg er født 6,7,92 .

Dette mener jeg er uprofosjonelt gjort ta øyelegen og gi meg slike opplysnlinger om at de var gratise når de ikke var det 

og det som er rart er at det høres ut som at jeg har søkt om det og jeg har ikke søkt om og få de dekt ta Nav for jeg har ikke søkt om noen ting

Det jeg også vet er at Synsam ikke kunne ha søkt om det for meg, for da måtte jeg ha tatt en synstest der, Så hvis det er noen som i det hele tatt har sendt en søknad må det ha vært legen 

Hva syns dere jeg burde gjøre ?


Yes jeg kan få linser

Yes Yes Yes. Jeg var hos øyelegen i går og jeg fikk mer en en god nyhet. Den ene nyheten er at jeg trenger mindre styrke på brillene og jeg trenger ikke å betale en dritt for nye glass. 

Den andre er at jeg KAN FÅ LINSER JIPIIIII, Men det er en liten hake med det. Nav dekker det ikke, så det må si jeg må betale selv. og siden jeg sjeler og at jeg har skjeve hornlinjer vil det si at jeg trenger glasslinser og ifølge øyeleggen er det ikke så mange som klarer det, men jeg skal i allerfall prøve når jeg får muligheten til det 

JEG HATER nemlig brlller hehe 
Mer mistanke om astma

Etter det dere skrev og etter at jeg hadde snakket med Mamma som har astma, så tror jeg mere på deres teori. Men det som er litt skummelt er som jeg skrev i går, at 2 ganger tiligere har jeg hatt slike følerse,r og begge to stemte. Den første var når Jens Ingar Ble døv og den 2 var når kjæresten slo opp med maria. Jeg har bare hatt sike følerser to ganger før og begge stemte  

Som jeg skrev i går hadde jeg fått det samme følersen for 2 monemder siden. og det var om kreft  

Men jeg skal slutte å spekulere. Når jeg får stupendet mitt og hvis jeg har nok penger etter å ha betalt regninger. skal jeg gå til legen 


Jeg har mistanke om kreft

Ok dette kan være en helt bagatell, men nå skal jeg si dere hvorfor jeg tror det 

Skal gjøre historen så kort som mulig 

For to moneder siden fikk jeg bare en følerse om at noen jeg bryr meg om skulle få kreft inkludert meg selv, Det varte i 2 døgn. En uke etterpå. fikk jeg vond på begge sider av lungene mine og fikk følelsen igjen. Men det gikk bort etter et døgn. Da jeg var på veg hjem fra bergen to uker etter skulle til og kjøpe is, begynnte beina mine og riste og det ble svart for meg i 1 seckund.

Etter det var det stille en stund før til denne uken her, Jeg har jar vond i begge sider av brystet. Jeg har vert slapp g trøtt hele uken 

I dag så jeg på symtomer på lunge kreft. og der sto at det fleste fikk lungekreft pga røyking, men det gjør ikke jeg ,men Jeg har vert med folk som har røyking som gjør meg til passiv røyker.  Uansett her er de sytomene, De jeg har setter en x på er de syntomene jeg har

Og Siden jeg har hatt riktig før med slike følerser som  plutselig kommer. som heldig ikke skjer ofte. For meg til å bli litt redd 

 

 • tungpusthet (x)
 • hoster opp blod/ haemoptyse 
 • langvarighoste (ikke langvarig men jeg hoster) 
 • pesing (x)
 • heshet  (x ikke mye men litt)
 • smerter i bryst eller mage   (x smerter i magen det var for 2 dager siden. Brystet hver dag)  
 • svelgevansker 
 • vekttap (Har ikke sjekket) 
 • slapphet, (x) 
 • nedsatt appetitt (x): 
Litt spessiel skole dag

I dag var det en liten rar skole dag-. For det er en som skulle begynne på denne skolen her. men som er død på grunn av terroren den 22 juli. Hen het Even

Borstett fra det var det en knall start på skole året og jeg tror jeg kommer til å trives i Barne og ungdoms linja. 

Åssen var din skole dag ? Var det også en litt anderledes skole dag for deg å ?

 
Første skoledag i morgen

Uuuhuuu nå er det slutt på ferien. Egentlig er det litt godt og, nå som jeg ENDELIG har kommet til den rette linja, nemlig barne og ungdom 

Det er en ting som er litt trist da., Det er bare jeg og en gutt til som er i klassen, resten bare jenter. Ikke at jeg har noe imot jenter, men jeg syns jeg har nok med jente venner. Jeg kunne ha hatt noen gutte venner å hehe 

Men sånn er det, man kan ikke forandre på det hehe. Jeg får håpe dette er det siste året på skolen. Dette er faktisk det 4 året mitt på VGS. 

Hva slags linje er dere på da ?

En gal bilde av meg haha 

Spørsmålsrunde

Jeg skal ha spørsmåls runde, Det er lenge siden sist. og jeg skal ta det på video. Spørr om alt mellom himmel og jord. De jeg ikke svarer på svarer jeg ikke på. men jeg svarer på de fleste spørsmålene dere stiller meg 

 

så spørr i veg Jeg kommer ikke til og blogge hver dag lenger

Hei folkens, jeg vil bare si at jeg har ikke så mye inspirasjon lenger. Det er engentlig mange grunner til. Jeg har egentlig fått mye inspirasjon fra dere, men siden statestikken har gått ned og jeg har ikke like mange lesere lenger. og mye lesere gir mag faktisk mer inspirasjon. Jeg har ikke det samme inspirasjonen som før. men jeg lover dere at jeg ikke slutter riltig enda. men hvis dette fortsetter så må jeg nesten vurdere og slutte. for det blir jo kjedelig for dere hvis jeg ikke har inspirasjon nok til å blogge hvær dag

men skal snart blogge mer jeg har besøk ta min aller beste venn Lene Jeanette. og i morgen skal  på kino og se på Harry Potter for 4 gang haha, sammen med noen venner 

Noen sneak peak ta bilder som kommer senere med meg og Lene Jeg syns disse to var de fineste bildene av meg 

 

 

 

Nå har jeg klipt meg

Jeg tar ikke med bilder før jeg klippet meg for det er rett og slett ikke fint,  men uansett her er noen bilder

Jeg beholt lengden på luggen og resten tklippet jeg ganske så kort?

Skal klippe meg, men åssen skal jeg klippe meg

Hei jeg har tenkt å klippe meg i morgen, fordi jeg skal snart il Tyskland og fordi håret mitt ser helt forferdelig ut nå haha.

Men jeg vet ikke helt hvordan jeg vil ha det. Jeg vil ha  noe kort siden det er sommer og skal tiul Tyskland 

Her er noen bilder sånn at dere kan gi meg noe tips 

Jeg har bursdag i dag

Jippi jeg har bursdagen min i dag hehe. Å det er ikke bare jeg som har bursdag jeg har en tvilling søster som også blir 19 og jeg har en onkel som har bursdag

jeg fikk en gave på forskud jeg da hehe. jeg fikk en ny mobil en Xperia arc. Er stor fornøyd med den tihiHvorfor jeg er kristen

Ja jeg er kristen og er stolt av det. 

Jeg er ikke flink med og lese bibelen eller gå til kirken hver søndag, men jeg tror på gud. 

Jeg har mange ganger vært i tvil om det fantes noen gud helt til dette. 

Det startet da Mamma var gravid og var tre moneder på veg da jeg plutselig fikk en følese at broren min enten ble blind eller døv. Jeg fikk mest følese at han skulle bli døv og det ble han 6 moneder senere. 

Da jeg følte det jeg følte det med broren min følte jeg at gud ville at jeg skulle være forberet med det siden jeg hadde en vansklig oppvekst på skolen og andre steder.

Dette er hoved punkte på hvorfor jeg tror på gud. 

det finnes ingen oppturer unten nedturer 

Tror dere på gud ?


Korsammling er noe helt for seg selv. Du klarer og tenke klart og mange av mine fine valg har vert igjennom korsammlinger 

Hvis du er i tvil på gud  prøv en korsamling for da  tenker du tanker  som faktisk er gode

full for første gang

Jeg skriver ikke dette får å skryte, For å være full er ikke å skryte ta 

hehe har tenk litt om jeg skal skrive om dette her hehe, men bestemmte meg til slutt at jeg skulle gjøre det bare for morro skyld, for det skader ikke haha 

Ja det ble mye jeg gjirde det egentlig med vilje baren får å se åssen jeg var full å jo sånn var jeg 

Jeg snakket dobbelt så mye en vanlig i tillieg at jeg er ganske pratete edru haha

her kommer bildene og jeg advarer deg du kan få latte krampe for det fikk jeg da jeg så på bildene hAHA 

Sitat 
Ste far de som har laget denne veien her har vært fulle, Meg Å fy her var dem virkelig fulle 'Mitt mobbe liv

Jeg var og kanskje forsatt er en  mobbe offer. men i alle fall her en min historie og håper dere leser alt selv om det kan bli mye

Det startet egentilg på en spesial skole jeg gikk på, Jeg skulle lære litt mer om min ADHD. Lille meg som nesten ingen trodde at jeg var i den alderen jeg var i, ble mobbet og slått der av en gutt i nesten halv åt i strekk. jeg tok nesten aldri igjen.

Etter å bli ertet så mye og virkelig fått selvtelitten min ned kunne du egentlig bare kalle meg en dust, så begynnte jeg å løpe grinende på doUngdomskolen
jeg flyttet jo til gjøvik får å starte med nye ark både på skole fronten og hjemme frontet, men da jeg begynnte på ungdomskolen kom det ut ett falsk rykte om min kompis og jeg var homser, og det ble jo spredd over hele skolen. Jeg ble truet på nettby som den tid fantes om at jeg skulle komme meg til helvettte din jævla homse, jeg skal knuse det stygge trynet ditt. Det foregikk i to år helt til 10 klasse da jeg virkelig fikk nok og gikk til rektor og sa at hvis ikke dette slutter orker jeg ikke å være på denne skolen her. etter det sluttet i allerfall de hoved personene og ærte meg og kompisen min, men det er faktisk noe få stykker i dag som faktisk tror jeg er homo enda

VGS
Det må jeg nesten si det var den værste tiden min, første året i vidregående skole på raufoss. Jeg gikk ¨på Resturant linja, vel det startet bra og fikk meg vel noen venner. Alt startet med at jeg hadde en helt fofferdelig dag. Jeg hadde dumme tanker i hjernen min i 6 timer i strekk. å da vi skulle spise  ville jeg  ikke sitte aleine så jeg spurte venna mine om jeg kunne sitte ved sidna dem. Dem sa nei for det var for mange sa de, så jeg satt alene, enda mer deppa, for jeg ville ikke tenke de dumme tankene jeg ikke fikk vekk. Da en lærer så jeg var alene og spurte om det gikk bra med meg. Da han sa det brast jeg i gråt og fortalt alt sammen dermet gikk jeg og læreren opp for og snakke med an  person 

De jentene jeg var venner med da viste ikke at jeg hadde de dumme tankene så de ble sure på meg fordi de trodde jeg gråt fordi jeg  ikke fikk lov å sitte ved sidna de, Jeg  turte ikke og si det med de dumme tankene  face til face til de, så jeg kontaktet dem på nettby og sa det som det var. Det ble for de at jeg hadde skrevet selvmord brev og sprddeder vidre i klassen. det ble flere etter flere misforståelser, alt ble bare kaos og de fikk hele i klassen i mot meg untatt 2-3 stykker, de posto ting jeg sa som jeg ikke hadde sagt i det hele tatt som for eksempel at mammaen min hadde vært narkoman noe som værken er sant eller noe jeg hadde sagt.

Jeg stryk i alle fag og jeg fikk nærve anfall var dag på skole bussen

etter raufoss kom jeg til Gjøvik på helse og sosial, og jeg har det mye bedre nå

Tips
Det som virkelig kan hjelpe i slike sitiasjoner er å snakke med en miljøarbeider. Det gjør at du kan føler deg sterkere og du slipper å føle deg hel usårbar og alene

Hvis det er noen som erter deg så si i fra ikke vær redd for hvis su hoølder det inni deg skaper du bare et ond mur inni deg og til slutt er det for sent for deg hvis du skjønner ki 

    
photoshoot

Ja vet ikke om jeg skal kalle det photoshot for jeg ble ikke fotografert. Det var liksom jeg som tok random bildene, jeg ristet litt på hode og fikk noen brae og noen dårlige bilder

men har er i allerfall de beste bildene jeg er faktisk ganske fornøyd med resultatene

Hva syns dere om bildene og hvem var best ?


Ja jeg føler meg stygg

Vel ja jeg føler meg stygg, Jeg føler at det er veldig mange som dømmer meg negativt via mitt utsende å for at folk skal like meg så må jeg satse 100 % på min personlighet

Jeg mener ikke at jeg spiller eller at jeg ikke er meg selv, for det er jeg tro meg, men alikevel så føler jeg at min personlighet er mitt store S hvis dere skjønner

Jeg syns det er så utrolig trist at det er så mange som dømmer folk etter utsende, Det er personligjeten som teller

ja endelig jeg kom inn på Barn og ungdom

Yes å endelig etter 3 år på vidregåede skole skal jeg endelig det fjære året inn på mitt første valg, som er Barne og ungdoms arbeider 

dette året her har egentlig vært fiasko for å være ærlig, Jeg er på helsefag arbeider på Gjøvik, men jeg har bare tatt engelsk, norsk, sammfunnfag og gym, jeg tipper jeg bare har stå karakterer i samfunnfag pga  utrolig masse fravær. 

Mye av fraværet har vel med at jeg hadde fått nok engentlig av de vanlige fagene og at jeg ikke kom inn der jeg ville 

Men nå er jeg på det riktige sporet og jeg skal gjøre alt for å stå i alle fag, selv om sjansene er ganske liten med tanken på engelsk, særlig når det er skriftelig wæææ hvor er inspirasjonen min ?

Jeg har ikke inspirasjoni det hele tatt nå. Det skjer lite og da er det lite å blogge om. så jeg aner ikke hva mer jeg skal skrive

Så jeg lurer på om hva syns dere jeg skal skrive om ?Hvem er jeg egentlig

Jeg tror de få som har vært innom bloggen min hver dag vet åssen jeg er hehe, men jeg skriver dette innlegget alikevel slik at jeg har noe å blogge om

jeg er 18 år gammel blir 19. Har ei tvillingsøster og en lillebror på 4 snart 5 som er døv.Jeg ble født på Gjøvik, men flyttet til Oslo og bodde der i 11 år og så flyttet jeg til Gjøvik igjen og her har jeg snart bodd i 7 år

Jeg har lyst til å jobbe med døve barn, så det vil si jeg elsker barn, I barns øyne så har jeg hørt at jeg er en klovn, mega morsom. mega dum, du er rar og OSV hehe

Jeg er ikke redd for og si meningen min og når ting går for langt eller andre ting. For eksempel  i ungomsskolen var det et falsk rykte om at jeg var homo og når jeg da hadde fått nok gikk jeg til rektor og sa at dette orker jeg ikke mer. Jeg tror han husker meg per i dag

Jeg elsker å synge. Jeg synger i alle slagt humør. Jeg synger til og med hode ut av min mor noen ganger hehe.

 Jeg som person er jeg er snill, omtenksom. er synpatisk og har empati på det høyeste nivå. Jeg respekterer folk til og med de jeg miss liker. Jeg har nesten aldri hatet noen

Jeg klarer fint og si at jeg har tatt feil når jeg finner ut at det var den andre som hadde rett, det klarer jeg fint og det gjelder også de jeg har konflikter med

Den største ulempen med meg er vel at jeg kan være frekk uten et jeg selv skjønner at jeg er det

Ja nå tror jeg dere vet det meste om meg

Jeg har fått offisiell facebook side

Hei jeg velger nå og vise dere min offisielle facebook side, der dere kan følge meg daglig, der jeg skriver statuser som jeg ikke skriver på bloggen 

Denne siden er om bloggen å min værdag. Jeg tar inn videoer av meg selv og andre 

Så det er bare å trykke på liker så følge du meg på facebook å 

hVA SYNS DU OM DETTE HER DA 

Skal på øvelseviken i helgen med koret

Ja i helgen skal jeg på øvelseviken hehe, jeg vet ikke om jeg for blogget på lørdagen for jeg skal være der fra idag til om søndag

Det som jeg allerede vet hva vi skal gjøre er at vi skal øve på de sangene vi allerede har lært slik at de sitter onkelig, så skal vi vel se på en film som vi pleier å gjøre

Kanskje gjøre noen leker. Jeg kan se om det er noe å blogge om for jeg er ikke så god til å igjen fortelle ting, men lover og gjøre mitt beste, skal ta med kameraet så det blir noen bilder tror jeg hehe

Hva skal dere i helgen da

ssss

 

veldig mange sier jeg synger mye finere i virkligheten

Nå tenker dere sikker whaaaaat, har han så lite å blogge om og helt riktig, inspirasjonen min er ikke helt på topp hehe 


Det er kanskje ikke noe rart, jeg bruker en mobil telefon som video kamera, pluss at den er litt ødelagt så lyden blir ikke så bra,  Innlevelse i stemmen  er noe som er veldig  viktig, og siden jeg bruker så dårlig tielefon når det gjelder å filme, så hører man vel ikke innlevesen så godt 

Dette er det jeg tror da er grunnen til at veldig mange syns jeg synger mye finere i vrikeligheten en på youtube

 

Det er denne mobilen jeg bruker og som ikke er i helt i stand, men den er brukelig og det er det som teller. Er dere ikke enig ?

Jeg gleder meg sykt til sommeren

Hehe jeg gleder meg sykt til sommeren og her er hvorfor

Jeg skal til 28-3 juli på TT-011 5 dager med masse morro sammen med tensing koret, jeg skal prøve og få blogget regelmessig, men så har det med internert i bilde da og det er ikke sikkert det er hehe

5 juli Jens Ingar blir 5 år 

6 Juli blir jeg og maria 19 år jippi

jeg skal kanske være med en som heter Morten som bor i´thailan på fjeller her i Norge. Han kommer til Norge til sommeren 

Og så skal jeg kan kanskje men bare kanskje være leder for komfemanter 

Det  beste til slutt fra 30 juli til 7 august skal jeg til tyskland med tensing, skal se om jeg for blogget der. Skal i allerfall ta med dataen 

 

Hvilken sang skal jeg synge

Hei det har vært noen kommentarer der som sier: Å kan du ikke ta ett innlegg der du spør leserne dine hvilken sang du skal synge

Jo det kan jeg for her er jo innlegget hehe så da er det fritt på hvilken sang jeg skal synge, men en ting må jeg sette grense på da, jeg kan ikke rappe og jeg hater metal rock så alt uten om det er greit

Det er det bare og sette i gang å du kan også ha flere en en ønsker

 

 

Gjett hva jeg skal i dag. Det er helt utrolig

Beklager det kjedde noe med innlegget så jeg tar den på nytt jeg

ÅÅ gjett  hva jeg skal a hehe. I for en uke var jeg på kolbu å var med folk som er kristene og vi snakket litt om gud og sang kristene sanger

Men det som var så kult var at jeg traff ei som var på vinterfestivalen i 2010, ei som har litt utdanning via musikk, og jeg sa jo at jeg skulle på  idol. Når det nærmer seg slutten på møte, reiser hun seg opp og sier: jeg føler jeg må hjelpe deg kim danial med sangen som du skal framføre på idol,

Jeg bare gaper opp og blir bare er stum, for jeg har alltid ønsket meg og ha en sangpedagog som kan rette opp de småfeilene jeg har og bare pusse opp stemmen min, men har dersverre ikke råd til det, og så rett der r forand meg tilbyr hun seg å hjelpe meg uten at jeg trenger og spørre en gang

Så en gang i dag skal jeg og hun øve, og jeg gleder meg,

En slitsom dag

Hei alle sammen, som på overskriften har det vært en slitsom dag ikke at jeg skal klage, Jeg føler meg faktisk kjempe glad,. Jeg føler at jeg  orker mer nå en det jeg gjorde før,

Men alikevel, det var veldig slitsom på utplaseringen i dag for på fri minuttene kom det minst 15 bstykker som maste om at jeg skulle synge og jeg følte meg litt presset og da klarerer ikke jeg å synge hehe

Å så var det å løpe ned til bussen for jeg hadde 5 minutter på meg på å rekke bussen for og komme meg på krik, Dem som ikke vet hva det er er det en kristen ting der man kom komme seg i form, der driver vi å spiller ball og løper litt rund i en gymsal

Men alikevel føler jeg at jeg kan gjøre litt mer uten at jeg har llitt vond i det ene begnet mitt der jeg har en gammel skade men men
Må gjøre video

Hei dette er første gangen jeg gjør dette her og jeg tror dette kommer til og bli kjempe gøy hehe tror ikke dere det.

jeg har lyst og gjøre må gjøre video, jeg har tenk til og gjøre det an hver uke.

Du kan forelå en sang eller ha med meg broren min, OSV

Det er bare og forelså hva som helst så lenge det er lovelig haha


Hei alle sammen, her er litt info

Hei jeg har bestemt meg for å ikke ta pause, jeg føler at jeg ikke kan svikte dere, men jeg vet ikke om innleggene mine blir like bra fram over nå. kan hende det blir mye videoer.

Jeg tror heller ikke at jeg kommer til å blogge hver dag. jeg håper det er greit for dere

stooor klem til dere fra meg
Er singel

Ja for de som ikke har fått det med seg er jeg singel, og det har gått veldig hardt inn på meg, ja faktisk mer en det jeg hadde trodd

Men jeg har gode venner, så i dag skal jeg på kino med Julie, Hun droppet til og med og møte en kompis for og finne på noe med meg, En sann venn

Jeg vet ikke om jeg og Lene blir det samme igjen etter det som har hent, men om at vi forsatt skal være venner skal vi, men trnger litt tid bort fra henne nå
Tusen takk for fine og kloke ord

Hei jeg vil bare takke folkene som  kommenterte på dette innlegget her http://danian.blogg.no/1299854274_jeg_er_veldig_langt_n.html

Det hjalp meg virkelig, jeg føler meg litt bedre nå <3 Jeg føler meg ikke så nede lenger,.

Siden dere har vært så snille med meg skal jeg se om jeg finner en film på youtube, en liten flmkveld på bloggen min, sånn at dere kan kose dere med en film, Kanskje dere kan inventere venner og se filmen jeg finner til dere,

Jeg gleder meg allerede til og overaske dere med en film

Ikke glem Norske Talenter, selv vet jeg to stykker som har meldt eg på, kanskje jeg ser begge på tven  hehe

i
Jeg er veldig langt nede nå

Jeg vil ikke si direkte grunnen for det er for privat, men det har noe med en jeg har sterke følerser for, Det har skjedd noe jeg har fryktet et par dager nå, noe som kan lage et stort hull i meg,

Så derfor informerer jeg dere om at  jeg ikke vet om jeg orker og blogge akkuratt nå, For og si det slik på overskriften, jeg er veldig langt nede,

Men jeg skal prøve og tenke positift. Det kan hende det kan gå andre veien for meg og den personen for det har ikke helt blitt helt besluttet enda hva skal skal skje, så jeg får håpe det beste

Litt informarsjon, spørsmålsrunden, Jeg vet ikke når jeg legger ut video, men et kan ta en stund
 

har jeg feber ? jeg gleda meg til å spise fisk haha

Jeg tok innlegget på nytt fordi det var så mange som missforstod innelegget mitt., for se om den litt forandra overskriften gjør susen

'Jeg har alltid vert skepisk når det har noe med fisk og gjøre. Grunnen har vel noe med at jeg klarte ikke og tygge fisken når jeg var liten, og det har  vel satt seg i bakhodet  mitt

Men den ene fisken som maria laga i i går, jeg bare elsker den fisken å da jeg sa til Mamma.- ÅÅÅåå jeg gleder meg til og spise fisk så så mamma rart på meg og sa,- DU har feber hehe

Det med feberen var ironi fordi jeg gleda meg til og spise fisk noe jeg ikke gjør vær dag
Jeg tenker stort, kanskje for stort

ei hehe. Som dere leste på overskriften, så er det sant, og nå skal jeg fortelle dere hva jeg tenker på


Jeg har så utrolig lyst til og fortelle så mange som mulig til  folk i Norge hva som er poenget med livet om det er på tv eller en komferanse OSV.

Jeg må ærlig si at før vinterfestivalen så var jeg en ideot, ja jeg var det. Jeg syntes synd på meg selv og jeg skulket skolen og OSV. jeg ga rett og slett for fort opp. Jeg gadd ikke å hjelpe til hjemme. Ja for og si det slik jeg var lat, rett og slett en LAT drittunge.

Men som jeg sa på en video. Vinterfestivalen forandret meg. Det fikk meg til og tenke,- Hva i huleste tenker du på Kim Danial Marthinsen, det fins viktigere ting i livet en å synes synd på seg selv.

For hva er vitsen med å synes synd på seg selv når man har folk som bryr seg om deg og er glad i deg

Det er det jeg har lyst til og vise det Norske folk. At i steden for og tenke slik, så kan man finne på andre ting. I steden for og si,- Nei pokker heller, dette klarer jeg ikke, så kan man heller tenke dette her klarer jeg. og hvis du ikke klarer det med en gang er det bare og prøve det på nytt

Poenge er, jeg har lyst og inspirere folk til og tenke at hvorfor skal synes synd på meg selv når det er så mye annet og gjøre,

Jeg kunn ha skrivet mye mye mer, men da hadde det blitt alt for mye, men jeg håper dere skjønte hva jeg mente 

Verdens beste helg

Å da kommer det når jeg skal gjenfortelle det jeg har gjort og det er noe jeg ikke er god til, men skal prøve så godt jeg kan

Fredag 
Vi kom vi oss til lillehammer   på en skole som heter Hammartun skole. Der var det mange som jeg traff som jeg hadde god kontakt med forige vinterfestivalen, som var på Raufoss da .

Det som var litt dumt var at brann alarmen gikk.

Lørdag
På lørdag var det morsomt. Jeg og ei jente som heter Maria fant ut at vi skulle prøve og synge en sang sammen og legge det ut på youtube. Vi tenkte først på papparati, men jeg fikk ikke til tonene så vi fant en annen sang eller vi satt i sammen to sanger, De sangene heter Grenate av Bruno mars og Airplans,

Vi hadde også kveldshow med masse fine sangprestasjoner og andre forskjellige ting  Og mitt  showet gikk brannalarmen igjen, denne gangen fordi maten hadde svidd seg

Søndag 
På søndag spilte vi inn sangen og jeg lover dere, dere skal få høre det om noen dagers tid. Men i allerfall vi gikk i kirken og sang felles sangen som alle i hedemark og opplands tensinger lærte oss igjennom sangen

Heldigvis denne dagen gikk ikke brannalarmen

'

Jeg kan røpe at en av disse fire har kommet videre i norske talenter.

Vi hadde den siste kvelden korssamling det er alltid spesielt

Hun her sang jeg duet med som dere skal få høre

Vi lærte ogs noen felles dans som på tt vi i oppland og hedemarsk skal vise for over 2000 mennesker i sommerferien
hvem er finest ?

Dette syns jeg alle som kommer innom kan legge en kommentar. Det tar bare mindre en 1 minutt

Jeg har plukket ut noen bilder som jeg syns er fine, og jeg lurer på hvem som er finest. Det tar bare mindre en 1 minutt og kommentere så håper at så mange som er innom kommenterer på dette innlegget

vinne bilde skal dere få vite hva jeg skal gjøre med når vinneren blir kåret

1

2

3

4

5

6
Vil du ha flere lesere dette funker jeg hr klart 1230 lesere takket være denne

http://www.hit-me.no/r=785

 

 

Var på aking med tensing

For dem som ikke vet hva tensing er så er det koret jeg går på

I går var det kjempe bra, Vi var på Hauktunet og aket. Det ble ikke så mye aking da for det var ca 20 minus ute hmm deilig not hehe

Men noe aking ble det er så lenge siden jeg har følt meg som et barn jeg kødder ikke.

ulempe som ble er at jeg sitter jeg hjemme syk eller jeg var litt syk fra før av, men jeg ble verre men, men jeg hadde det gøy og det er det som teller, er dere ikke enig og jeg har ikke hatt det så gøy på lenge hehe

Og stjernehimmelen  var så vakker i går .
 

OUTFIT

Hei alle sammen nå er dt på tide med oufit. Ja jeg er litt lei sånne blåe Olabokser så jeg tok på meg den boksa dere ser her på bildene hehe

Denne genseren som dere ser fikk jeg ta min bestevenn Lene jeanette tusen takk vennen den er kjempe fin tihi

Ja hva syns dere ? Hvar det fint

Denne gangen og forhåpentligvis an langt tid framover har jeg tenk og til og ha bloggen til min bestevenn på hvert innlegg

http://lenejeanette.blogg.no/
Ja jeg er kristen og her er grunnen

Ja jeg er kristen og er stolt av det.

Jeg er ikke flink med og lese bibelen eller gå til kirken hver søndag, men jeg tror på gud.

Jeg har mange ganger vært i tvil om det fantes noen gud helt til dette.

Det startet da Mamma var gravid og var tre monender på veg da jeg plutselig fikk en følelse at broren min enten ble blind eller døv. Jeg fikk mest følelsen at han skulle bli døv og det fikk jeg bekrefta 6 moneder senere.

Det er litt rart da at 6 monender før broren min ble født og man kunne ikke finne ut om han var døv eller ikke, men allikevel fikk jeg føleren at han skulle bli døv 

Dette er hoved punktet  på hvorfor jeg tror på gud.

det finnes ingen oppturer unten nedturer

Tror dere på gud ?


Korssamling er noe helt for seg selv. Du klarer og tenke klart, av  mange av mine fine valg har vert igjennom korssamlinger   

Hvis du er i tvil på gud  prøv en korssamling for da  tenker du tanker  som faktisk er gode
Noen bilder ta meg når jeg var 10 år gammel

Jeg må bare si at inspirasjonenen min min er helt på topp i dag desverre jeg lurer faktisk på om jeg skal ta en liten blogg pause

men uansett her er det noen bilder som er fra noe jeg var 10 år gammel


Høy forbrenning er ikke morsomt

Som sagt har jeg høy forbrenning og det er ikke morsomt. Jeg veier ja mindre en 50 kilo og et er ikke  kødd en gang og jeg har hellerr ikke så god matlyst matlyst. Jeg vil ikke  si at jeg har spise forstyrelser, men  jeg spiser bare en brødskive kanskje 2, men det skjer ikke ofte

for dem som ikke vet hva høy forbrenning er, er at maten jeg spiser for ikke satt seg i kroppen lenge nok for jeg må på do og få det ut . Det vil si at jeg kan spise hva som helt uten og legge på meg noe særlig

Det er ikke morsomt og se at jeg er tynn og få kommentarer som sier  oii du er skikkelig tynn as

Jeg blir litt  sint når jenter som ikke er så sjukke sier å jeg kunne ønske jeg var tynnere for så tynn som jeg er, er ikke pent as
Det er ikke pent ser dere

Her er bestevennen min sin blogg http://lenejeanette.blogg.no/

 

syns dere at jeg er flink til og synge

Ja jeg spør dere. Jeg har begynt og tvile på meg selv om jeg virkelig er flink til og synge, selv om dem jeg virkelig kjenner og som jeg stoler 100 % på sier at jeg er flink til og synge

jeg vet selv at jeg ikke onkelig flink og at jeg har masse småfeil som må rettes på som,  for eksempel jeg synger falsk av og til og kanskje litt for mye og pluss litt mer jeg ikke vet åssen jeg skal forklare

Jeg har også fått god respons fra x factor når jeg var på pre casten. At jeg hadde en utrolig, bra innlevelse, utsrålig og en pontensial til og bli mye bedre en det jeg er i dag. Jeg tror det var grunnen til at jeg fikk en sjanse til og komme til hoved oddisen

Så derfor spør jeg dere og vær så snill vær ærlig jeg ber dere nå og være ærlige, er jeg flink til og synge
 
Nyttårforsett mitt i 2011

Ja kanskje litt sendt me det det er trols alt 5 januar, men, men har er de i allerfall jeg har ikke så mange da

 

 1. Jeg skal bli 5 ganger så mye bedre til og synge
 2. Jeg skal ikke si ting jeg ikke mener
 3. Jeg skal bli bedre med pengebruk alstå spare mer
 4. Jeg skal klare og få over 1000 lesere på bloggen min uten hjelp av bloggshot
 5. Bli flinkere på skolen ikke skulke'
 6. Bli flinkere med rettskriving

Det er ikke så mange. men hvis jeg klarer alle de så må jeg si at jeg blir stolt av meg selv i allerfall hvis jeg klarere og bli mye flinkere til og synge for jeg bare elsker å synge


Har klippet meg og er ikke fornøyd med resultatet

Ja det er sant. Jeg er ikke fornøyd med resultatatet. Jeg tenkte at jeg skulle ha det litt kort foran og lenger bak ikke sånn hokky sveis, men noe lingnene.

Første klippen var ikke noe fin i det hele tatt det var skikkelig skjeift. Det var noe steder som var 1 cm eller lenger, kanskje lenger og det var skikkelig ugjevnt. Han som klippet meg tok ikke hansyn til meg han var for hard med kammen  han holt på og klippe meg i øya og i øret og det var ikke måte på

Jeg ville egentlig bare gå da han var ferdig, men jeg fant jo ut da jeg kom hjem at han som klippet meg hadde ikke gjort en godt jobb, så jeg løpte ned til frisørenalongen og heldigvis da jeg kom dit var det en annen som klippet meg. men jeg er ikke forøyd med denne klippen heller det er for kort selv og jag sa til han åssen jeg ville ha håret mitt
 

 
Kårt VS langt hår

Hei kjære lesere jeg har ett spørsmol. Neste gang jeg skal klipe meg syns dere at jeg skal klippe meg kort da eller ha det lagt

Her er det noen bilder

Så hva sier dere Kort eller langt  hår
se hva jeg fikk til jul

Jeg hadde det kjempe fint hos Bestefar og Bestemor og vet dee hva i går fant jeg ut at jeg lik ribbe. Det er jo kjempe godt jo. Å deseren den var god den. Ren molte med fløte og melk nam jeg har gledet med til molte helt iden 21  desember.

Utover kvelden kom Dan og Lise 'Lotte. Hun rakk å komme hjem til julen alikevel. Hun bor i Urgen i Budapest,  men måtte lande i Tyskland for det snødde så mye, men heldigvis hom hun seg til Norge til slutt

Her er de gavene jeg fikk jeg er kjempe glad for det jeg fikk hehe

En kjempe kul jakke som jeg fikk ta min far. Jeg må si at jeg virkelig trengte en ny jakke for den gamle jakke mi er teipet med elefant teip. Hvorfor det er fordi det er hull i jakka mi og hvis det ikke er teip der flyr det fjær rundt alle stand haha så denne gave her trengte jeg virkelig.

Parmyme og deoderant ta mamma

Bodycare som jeg også fikk ta Mamma

Under en ny måne boka pluss et leselys som jeg fikk ta tvillingsøstra mi Maria

Hjemme lagd sokkeer/tøfler fra bestemor. Jeg har dem på nå og de er sååå gode og ha på.

Dette var  litt morsomt jeg fikk ett telysglass fra en venn som heter Tonje Maria og det jeg ga til henne var akkuratt det samme bare to stykker da hehe.

unseysex super under tøy det fikk jeg ta søstra til stefaren min Terie og det er Toril og hennes barn Lars og Ida

Jeg vet ikke helt hva jg skal kalle denne lille søte her, men jeg fikk den ta Julie en kjempe god venn

Dette tror jeg dere kan gjette hvem jeg fikk denne av i allerfall for  mine faste lesere hehe. Dette har jeg fått ta min aller beste venn i hele verden Lene Jeanette Da jeg så igjennom denne her kom  det liten klomp i halsen og litt latter. Jeg må ærlig si at denne er det beste gaven jeg har fått i år

Og så klart fikk jeg litt penger hehe 1500 kr

1000 kr fra Bestemor
500 kt fra Far

Var det ikke fint ?. Hva har dere fått da ?

 
krøller VS rett hår

Krøller VS rett hår

Hva syns dere er finest
 

julebordet med jobben

I går var det kjempe gøy. Da vi kom fram der festen med joben fikk jeg en velkomsdrikk som var gløgg blandet med rådvin. Det var kjemp godt mye bedre en vanlig glogg hehe.

Etter det var det mat og jeg kjente at jeg var skikkelig sulten for og si det slik hehe så jeg tok to posoner noe som jeg ikke gjør til vanlig.

Etter det var det full fest med drinker, Musikk og dans og selvfølgelig sang jeg litt da for det var noen som ville at jeg skulle synge.

Ja nå snart skal jeg til Oslo og  besøke tante.Spørsmolsrunde svarer på video

Nå er det over en monede siden jeg hadde sporsmålsrunde så da er det på tide med en ny en hehe

Spør meg om hva som helst så lenge de er sakelige

Så spørr i vei og som sakt jeg svarer på video
 

Tensing konsert

I dag hedde vi tensing konsert: Jeg måtte møte opp kl 4 fordi jeg måtte hjelpe til med scene og kolise. Det vil si at jeg var med og lage dekorasjonen til jule konerten.

Konserten startet kl 6 og etter min mening sang vi kjempe fint, i allerfall fikk vi kjempe stor applaus

Etter konserten Var det kaker og saft. Det var kjempe kos

På onsdag er det siste tensing dag i 2010 shit tiden går fort. Det er bare 12 dger igjen til jul folkens

 

Skal til jobb interujv

I dag skal jeg på jobb interujv kl 16.00. Jeg har tenkt og begynne på teleconntc igjen som telefon selger. Ikke misfortå meg, jeg liker egentlig ikke telefon selgere, og hvis det ikke hadde vært for de prosjektene vi sitter på hadde jeg ikke begynt med denne jobben for 5 flate øre

Dere kjønner jeg tok meg en liten pause fra jobben fordi jeg var så mye syk hele tiden. Hvis det ikke var  forkjølerse, så kan du vedde på at jeg fikk influensa, Hvis det ikke var influensa, kan du vedde på at det var hevevis med ørebetenelser, sånn var det hele tiden i 3-4 moneder. Pluss at jeg fikk akutt diare som jeg ikke skal komme med detaljer med,

Jeg er opptatt med og hjelpe folk. Å med denne jobben her føler jeg at jeg gjør det. Her er prosjektene vi sitter på

 1. Asma og alergi forbundet
 2. Cato senteret, Det er en rehabliterings senter for folk med alvorlige traffikk skader eller andre alvorlige skader
 3. Forbundet mot stoffmissbruk
 4. Ski forbundet
 5. Redningskøytene der folk reder liv i fra havet vet dere
 6. Hjerte og lungeforbundet

Hvis det ikke hadde vært for dette med å hjelpe folk, hadde ikke jeg jobbet på teleconnet, men dette er å hjelpe folk som har det vondt og som trenger hjelp. derfor vil jeg prøve igjen siden det er lenge siden jeg har vært syk og fordi jeg elsker og jobbe med folkDanian<3

Jeg kan strikke

Det er jo snart jul ikke sant og jeg kan noe som veldig få gutter kan, og det er å skrikke. Jeg vet ikke hvorofor, men jeg liker det bare,

Jeg er ikke veldig flink da, men det gir jo resultatt da. Nå strikker jeg teppe til en. Det er en julegave og jeg må si jeg er glad at den det er til er aldri på data hehe, men for sikkerhets skyld sier jeg ikke hvem det er til

Det garne jeg strikker på har jeg aldri skrikket før. Garnet er så mykt, og Jeg vuderer å strikke en til meg selv  fordi garnet er sååååå godt

Hvis dere vil skrikke det jeg skrikker skal jeg infomere dere litt.

 • Gå til en garn butikk og for dere som bor i Gjøvik, gå til storgate der skoringen er og gå opp andre etasrje
 • Kjøp 2 eller 3 jeg er ike sikker store garnøster som ser slik på på bildene
 • Ta 170 masker eller du kan også ta 160, men jeg har 170
 • Strikke pinner type nr 6

Nå har jeg skriket mye ta dette garnet som dere ser på de andre bildene, men jeg anbefaler og skrikke dette for det er så godt og ta på, jeg kødder ikke

Liker dere å stikke ?

Hvorfor synger jeg ?

Jeg synger fordi det er noe jeg føler jeg mestrer, eller noe jeg syns er flink til. Selv om jeg kunne ønske jeg kunne ha vært mye flinkere en det jeg er nå,

Å synge har hjulpet meg så utrolig mye gjennom dårlig selvtillit, Før så kunne du bare kalle meg dust så begynte jeg å løpe på do å gråte, men gjennom sangen og musikken, hjalp det meg bort fra den utrolige dårlige selvtilliten.

Når jeg synger lever jeg meg inn i sangen. Jeg føler meg fri, og at jeg kunne ha gjort det i all evighet. Så klart familie. kjæresten og venner kommer først, men ingen kan ta i fra meg den friheten jeg føler når jeg synger

mitt lille opphold på x factor var noe av det beste jeg har gjort, selv om jeg ikke kom videre, For meg har jeg vunnet min egen konkurranse. Dommerne så at dette var min drøm, og jeg fikk kjempe fine kommentarer selv om jeg ikke kom videre. Det var faktisk mer en det jeg forventet.

For meg er musikk alt, jeg trenger ikke og vinne en konkurranse for og bevise det for meg selv. Selv om det hadde vært så kult og komme meg lenger i konkurransen, men hvem vet kanskje jeg melder meg igjen om ett år, to eller tre års tid

Å få både negativeog positive kritikk blir jeg glad. Det er jo det som kan hjelpe meg til og bli bedre sanger, men så klart det spørs åssen det negative kritikken er da.

Så vær ærlig med meg når jeg laster opp sangvideo. Si deres mening om hva dere synses om den. Om sangen passer meg, om den er bra og OSV

 

Fra 1,42 og uyover er kommentarene fra dommerne

Jeg må bare si at der sang jeg helt forferdelig på x factor

10 Ting om meg! Jeg er kvart spansk

2 Jeg går med briller men hater og gå med det

3 Jeg er 100 % meg selv

4 Jeg kan sette meg i andres situansjoner

5 Jeg liker og gjøre andre glad

6 Jeg er Elsker kjæresten min

7 Jeg skal jobbe med barn som er døve

8 Jeg er Harry Potter fan

9 Jeg er til og stole p det vil si jeg holde en hemmlighet så lenge det ikke innepærer at du skader deg selv eller andre

10 Jeg elsker og synge

Disse er de 10 tingene om meg jeg kunne sikkert ha kommet med fler, men da tror jeg faktisk må tenke meg om hehe

Jeg syns det er viktig og fortå andre og ha empati og det er og sette seg i andres situasjoner. Det mener jeg at jeg er veldig god til

  

Jeg har mistet mobilen min

Pokker jeg har mistet moblien min. kjempe bra akkuratt fylt på kortet og så skal den bli borte jeje da er det bare og vente på en mirakel da

Nå er jeg på bibioteket og løeter og leter etter den pokker as
 

Et ønske jeg ønker meg på alt på jord

Det er er ønske som jeg alltid har ønsket og det er og treffe min ekte bestefar fra min mor sin side. jeg vet som ca hva han heter.

Faren til mamma gikk fra henne og bestemor som nå er død. Hun døde 2 år før jeg og maria ble født av lungebetenelse. men nok om det. Da jeg var 14 bestemte jeg meg for og finne min spanske bestefar. Det håres helt rart ut siden mamma har send to brev til faren sin alt og han har svart to  ganger at hab ikke vil ha noe med mamma og gjøre men jeg jeg vil bare høre han si det med sine egene ord

Det er min største ønske. Det jeg håper mest er og få mer kontakt med han da, men hvis det ikke går så kan jeg ikke vel gjøre noe med det men da har jeg i allerfall prøvd
min ønskeliste

her er en liten titt på min ønske liste tihi

 


Denne parfymen for men lukter skikkelig godt


Jeg ønker meg en ny seng. Den jeg har detter snart sammen haha


Ny tv den trenger og å vøre kjempe stor bare en jeg kan ha på rommet mitt hehe


Alle har den omtrnt og så ønsker jeg meg bare den slik at jeg an spille litt spill


Er da Twiight fil har allered 1 og 2 så da må jeg jo ha 3 å hehe


Viste dere at han her spilte i filmen day after tomorrow vel det er faktisk sant


Hvvem ønsker seg vel ikke penger det tror jeg alle gjør

Følg meg på blogovin

bloglovin

 

har farget håret

Hei i dag har jeg fri fra skolen og da tok jeg med den friheten til og farge håret mitt brunt som dere ser på de to nederste bildene. Det var slik at jeg spurte dere hvilken farge kledde meg best og da sa dere brunt. og som dere er ser hørte jeg på dere.

Jeg syns kansje det ble litt mørkere en jeg hadde planlagt det, men er fornøyd alikevel eller hva syns dere ?. Ble det fint ?Kommenterer du bloggen min kommenterer jeg bloggen din

Dette syns dere kanjse er litt sprøtt, men ja jeg mener det. Kommenterer du kommentere jeg bloggen din, Men en ting. Jeg kan ikke garentere dere at jeg  kommentere bloggen din med en gang. Jeg har noen dager jeg ikke har tid. For eksempel når jeg er hos kjæreten min,da er jeg ikke så mye på pc for da er det henne jeg har fokusen på ikke bloggen. eller dataen.
Skal masse i helgen. Hva skal du da ?

Hei kjære lesere denne helgen har jeg det litt travelt stå for ikke vert så mye på bloggen, men jeg har noen innlegg jeg ikke har puplisert enda så jeg kommer nok til og blogge litt alikevel. Det som kan være litt vansklig er og kommentere deres blogger tilbake. Håper dere kjønner det for jeg må jo være litt sosial når jeg borte.

Men så fort jeg er hjemme skal jeg kommentere bloggene deres lover

Fra fredag til lørdag skal jeg til bli kjent viken sammen med koret og fra lørdag til søndag skal jeg til filmkveld hos min kjæreste Lene Jeanette.

Men som jeg sa jeg har noen innlegg jeg ikke har publisert enda, så blir vel noen innlegg av løpe av helgen så gleder meg masse

Mn hva skal d i helgen da ?
 

 

Spørsmolsrunde spør i veg svarer på video

Hei nå er det enda en spørsmolsrunde på gang og denne gangen svarer jeg på alle spørsmolene bare de er saklige. da for jeg svarer ikke på usaklige spørsmol, det håper eg dere kjønner hehe

Så da er det bare å spørre i veg

Ny regel dere er unskely dere 11 kommentaren som har kommentert før men men toppen 6 spørsmol for hvis ikke blir videoen laaaaaaaaaaaaaang


Hvilken hårfarge kler meg best

hei kjære lesere, jeg bar lurer på om hvilken hårfarge keh kler best.  Jeg har lyst til og farge håret mitt igjen og da spør jeg rett og slett dere hvilken vil kle meg best

1

Dette er min vanlig hårfarge

2dette er litt lysere en min vanlige hår farge

3

brunt

Eller 4

eller mørkebrunt

 

Hvem er best

 

 

 

 

Var på brom i dag. Å snakket med Jan Erik Larsen

Dagen i dag har bare vært helt topp, Sto opp 0730 i dag, Spiste Frokost og kjørte til Helerudsletta like ved Oslo og det var det brom var

Det var masse forkjellige bilder der Både Flåklypa bilen og Gråtas. Dere husker vel Gråtas fra barne tv. ?

Det baste var at vi møtte Jan Erik Larsen. Han er bare så hyggelig og snill mann.

Vi fant ut  at der Jan Erik hadde showet sitt i dag er der X factor har fredags showene sine og jeg satt på første rad sammen med tvilling søstra mi og venneinna ta Maria som heter Inga

Etter showet  så vi mer på de kule bilene

Det som  var så utrolig morsomt at  rett før vi skulle dra, møtte vi Jen Erik Larsen igjen og vi snakket om at han hadde bodd på hundalen ved Gjøvik og at han hadde gått på skole der i sIn bardomstid. Vi snakket i ca 10 menutter. Han er bare helt konge han mannen der  

Her er noen bilderGråtass joFlåklypa bilen

Det var kult og se inne den der as hehe

Framme, er i skådalen i Oslo

Vi reise fra Gjøvik ca 1745 tok oss god tid  og koste oss.

Jeg skal være i Oslo fra tirsdag til fredag. Skal dra tilig fredag. Jeg skal ikke helt være med på kurseit for jeg skal passe på JensIngar for han blir urolig med nye folk, men det  skal bli gøy det hehe

I morgen skal jeg ta noen bilder åssen det ser ut ute det var mørkt da jeg kom fram så det var litt dumt hehe

Dette tok jeg i bilden til oslo

dette er stua

dette er kjøkkeneMen nå skal jeg kose meg i bade karet. men vi snakkes vi

 
Skal til Oslo på tegnspråk kurs

Jaja da er det Skådalen igjen, Skal på Tegnspråk kurs eller rettere sakt tegn til tale kurs. Vi har bestemt oss for det i stede for tegnspråk kurs.

Skådalen ligger i Oslo, så da er det rett til bilen i morgen etter praksisen og kjøre til Oslo, Jeg håper jeg kan Finne på noe i Oslo. Jeg har veldig lyst til¨å gå på colosseum kino   

Jeg fant ikke bilde av det huset jeg skal være i, men jeg  skallegge ut et par bilder når jeg er kommer fram. Det er velsidg fint der hehe

Sånne tkjorte har jeg det er alfatete får hånds

Her kan dere lære en hånd alfabete. Det er ganske viktig for når du skal si hva du heter, må du både si tegne for ditt navn vis bokstaver

Det finnes tohånds alfabete, men den bruker vi ikke så myevnå lenger, men hvis du vil lære den å kan jeg ta den med også
 

Hvillken sang skal jeg synge

Hei jeg bare lurer skal jeg ta å laste opp en ny sang det jeg synger sangen  av john mayer Waiting on the word to chanse eller an annen sang

Hvis en annen sang hvilken sang vil der da at jeg skal synge. Jeg hårer på all råd og jeg finner ut hvem av de sangene dere anbefaler meg passer meg best så prøver jegog legge ut en video av den sangen

Så det er bare og anbefale

Danian <3Svar på spørsmolrunden men min føsrte video innlegg

Tusen takk for mangs spøsrmol. Dette var gøy jeg glemte noen sppørmol men de kan dere sprørre om igjen neste spørsmollsrunde

Her for dere høre hva dommerne sa til meg

Stil meg spørsmol og jeg svarer på videobloggHei alle sammen jeg har lyst til og prøve noe helt nytt. vel spørsmolrunde er ikke noe nytt da men har lyst og svare dere på videoblogg. Jeg har aldri prøvd det før og har lyst til det. En liten forandring hehe

Så hvis dere har noen spørsmol til meg så er det bare og spørre

men en ting jeg ikke svarer på sån at dere ikke trnger og stille det flrer ganger jeg sier ikke om jeg har hatt sex med Lene Kjæresten min det syns jeg er privat og jeg vil ha det privat men ellers kan dere spørre meg om hva som helt

 

Har klipt meg. Hva syns dere ?

I dag har jeg kjøpt bursdagsgave til min kjære Lene Jeanette.Skal kansje besøke henne i morgen, gleder meg tihi.

Jeg har også klippet meg i dag. Jeg syns det ble veldig fint  fint. Jeg klippet pannluggen litt på skrå og klippet det litt kort på toppen av hode og tok det langt bak. slik som jeg hadde før.

Jeg hadde hatt det hele tiden hvis den frisøren som klippet meg sist hadde hørt på meg hehe

før jeg klippet meg

 

hva jeg elsker og gjøre.Hva elsker dere og gjøre ?

Jeg elsker to ting

Jeg elsker og være med kjæresten min fodi hun er alt for meg for hun gjør meg hel

 

Det andre jeg elsker og gjøre er og synge. Hvis jeg skal selv si om jkeg synger fint eller ikke kan jeg vel si av karater 1-6 så er det 3, Jeg synger ikke pent men synger ikke stygt heller.

Jeg kunne ønske jeg var 5 ganger så bedre en det jeg er nå for jeg er i en helt annen verden når jeg syngerhva elsker dere og drive ed da

 

 

 

huff gjenner jeg både gruer meg og gleder meg

For noen uker siden fikk jeg vite av legen at jeg har skev skille vegg i nesa mi og at jeg høyst sansynlig må oppereres.

Når man har skev skillevegg i nesen og det er årsaken til at du kanstant har sprenging i nesen og ovenfor øynene og at du får maaaange ørebetenelser og forkjølerser og OSV å blir syk nesten hver 14 dag burde jeg ha vert fornøyd med at jeg sanynligvis skal få oppersajon, men jeg stoler ikke helt på gjøvik sykehus.

 

grunnen.

Da Jens Ingar min bror fikk andre grads forbrenning på brystet, måtte han på haukland sykehus som er eksperter på brannskader. Lille broren min fikk litt for mye morfin og fikk pusteproblemer. å hvis ikke en av de på helikopret hadde sett det hadde han sanynligvis  dødd

Dem som ikke vet hva morfin er. 'Er det en lege middel som lindre smerter

Derfor gruer jeg meg litt til opperasjonen jegannynligvis skal l ha.

 

Men gleder meg til og ikke ha kanstant sprenging i nesa  mi hele tiden, for tor meg det er slitsomt
Legningen min

Noen av dere lurer på hva legningen min er. Nå  for dere vite det.

Jeg er heterofil, men  har lenge vært usikker på om jeg kansjke var bifil, men det er fordi jeg aldri har  vert i et ordentlig forhold før. og at jeg er  sjalu på gutter som han bra kropp. Jeg er veldig tynn og liker det ikke så veldig godt. Har lenge ønsket at jeg var mer musluløs og kansje litt penere utsende

Nå nyllig har jeg fått meg en kjæreste som jeg har vert forelsket  helt fra første gang jeg så  henne. Har egentlig ikke trodd på kjærlighet med første blikk, men det ble helt klart forandret etter jeg møtte henne.

Jeg sier ikke hvem det er enda, men dere får vite det når tden er moden for det.broren min er verdens beste kysser :P

 

svar på spørsmolene deres

Julie (:

16.sep.2010 kl.19:54

kva synst du om din eigen blogg?
Jeg syns den er grei. Jeg har jo laget den fordi jeg vil hjelpe andre om mine erfaringer om livet., mine venner og hva jeg gjør om dagen. Kunne ønske jeg kunne ha mindre skrive feil men ellers syns jeg den er ok

16.sep.2010 kl.21:06

Er kreftpassientblogen borte?

Så det er bekrefet at den er fake? Var det jeg visste!
ja den er borte. Blogg.no var vist enig med mange at den var fake. og så var det jo ganske negativt på mange
måter, men nok snakk om det.

Vivian sofie

16.sep.2010 kl.21:34

Trives du med deg selv? =)
Vel syns jeg er ok ,kunne kansje ønske jeg hadde litt mer penere utsende og jeg er veldig tynn og det liker jeg ikke. Kanskje litt mindre nese hadde vert supert, men ellers ok syns jeg

Julie

16.sep.2010 kl.23:52

Hva skal du gi meg i julegave? :P
Det vet jeg ikke enda men jeg kan ikke si det heller da. Skal jo være hemmelig

Håkon Østbøl

17.sep.2010 kl.01:04

Lag et innlegg om din legning? har spurt om det mange ganger men aldri fått noe konkret svar.
jeg har tenkt litt på deg med det og skal det. Men vet ikke når jeg skal gjøre det vet ikke åssen jeg skal skrive pga dysleksien min.

Bastardfoto

17.sep.2010 kl.01:09

Hvor jobber du sjef? skal til gjøvik snart, å da må vi jo stikke innom.. peace!
jeg har ikke noe jobb nå, men jobba på teleconnet. Grunnen til at jeg ikke jobber er at jeg blir fort sliten for tiden og det er fordi jeg har skev skillevegg i nesa mi slik at jeg er mye syk. Får mye ørebetenelser. influensa og OSV

Susanne Hammer

17.sep.2010 kl.13:51

kan du se på bloggen min ?

hva synntes du om den ?

blå eller svart ?

når har du bursdag ?

hvor kommer du fra ?

hva synnest du om utsende mitt ? ( profilbilde på bloggen min )
har sett bloggen din. Den er fin den :). Blå. Har b ursdag 6 Juli. Kommer fra gjøvik, men har bodd i oslo i 11 år

maritne

17.sep.2010 kl.20:20

du har fin blogg .

du er flink å synge !

kan du komentere min blogg ? www.bildemartine.blogg.no -
Takk for det. Takk igjen. Skal vel prøve og få til det
Takk for spørsmolene kansjke jeg gjør dette igjen ;)


Still meg spørsmol, så skriver jeg en innlegg der jeg er helt ærlig

Jeg vil at ingen skal tenke vondt om meg. Derfor har jeg da bestemt meg for og skrive en innlegg som dette, her dere kan spørre hva som helst der jeg svarer helt ærlig, 100 % ærlig

Så pørr meg om hva som heltst

 

svar på ppørsmolene nblir besvart p ett annet innlegg

 

Her eb bevis for at jeg ikke er fake

 
Jeg skammer meg litt, jeg er ikke sånn jeg

Det siste innlegget mitt i går som nå er slettet,  det med at jeg ble rasende på kreftpassient bloggen. selv om det var sant at den var fake. Kjenner jeg at jeg skammer meg litt over meg selv nå og har litt skyldfølerse. Jeg er ikke en person som skriver eller ier stygge ting om folk og når jeg fikk tenke meg om, var det utrolig dumt og skrive det innlegget selv om jeg mente det jeg skrev . burde jeg holde et inne meg

For jeg liker ikke at folk snakker stygkt om meg så hvorfor skal jeg snakke stygt om andre

 

Her dere hørt det utrukket. ikke gjør ting mot andre som du ikke vil at andre skal gjøre mot deg. Den syns jeg er så fin og tenke på syns jeg. Da jeg tenkte på, sltta jeg innlegget med en gang

 

er dere ikke enig ?
Tvilling interjuv like ved der jeg var i x factor

Jeg hadde det kjempe gøy sammen med min tvilling søster, Maria og min aller beste venn, Lene. Vi sto opp tilig sånn ca 0620.

Dere kjønner at gjøvik toget er stengt og da måtte vi ta buss for tog og det kunne bli 2 - 4 forsinkelser.

Hva interjuvet handlet om.

Det handlet egentlig om åssen jeg var, åssen jeg var som person og ovenfor venner . Tro det eller ei interjuvet varte i 2 og halv time.

Så gikk vi til Oslo plaza og så utover oslo. Det var faktisk kjempe gøy. Vi var i en glassheis så det var spenndene.

Etter interjuvet gikk vi til Oslo city og spise middag og gikk litt riundt i byen.

På slutten av dagen var vi veldig overtrøtte, i allerfall jeg. og når jeg er overtrøtt er det ikke lett og være meg jeg ler av alt og da mener jeg alt hehe.


Her er det x factor holte til i sommer med filming og alt. Rett over gate bar der vi hadde interjuvet


Skal til interjuv på lørdag

Fikk nettopp skriftlig invertert  til t interjuv som jeg har vist lenge skal foregå

På lørdag  skal Maria og jeg til interjuv. som foregår i nydalen i Oslo like ved der jeg var med på x factor så jeg vet sånn ca hvor det er hen heldigvis. har ikke retnings sjans kjønner dere hehe.

Men uansett tema handler om tvillinger. Det har seg nemlig det at de vil vite mer om tvillinger og slik. Har ikke kjønt et helt enda, men vi hjelper dem mye i allerfall og jeg er bare glad for og hjelpe til jeg da.

jeg skal ta med meg bestevennen min vi skal ikke dra med en gang heller da skal jo være litt i oslo når vi først er der skal ta noen bilder

Det er VELDIG forkjellige meninger om at vi ligner på hverandre, noen sier vi ligner sikkelig på hverandre, andre bare sier er dere virkelg tvillinger dere ligner jo ikke på hverandre hehe

Hva syns dere ligner vi eller ikke

jeg takker   Inger, Katrine og Tina Veslemøy for og være mine største fæn av min blogg tusen takk

det var en som tegnet meg

Jeg fikk plutselig meling på nettby der det står

Hei jeg har tegnet deg vil du se

Jeg trodde hun kødda men da jeg fikk se tegningen ble jeg overasket, Det var jo kjemp fint

Hun er bar 16 år gammel

Her er bildetvondt i hodet

Huff i dag har jeg vondt i hode. Var på cc i dag da og kjøpte fire filmer

1 Free willy
2 Alice in wonderland
3 Puch
4 Twilight new moon

Jeg gruer meg til og jobbe i dag med tanken med at jeg har vondt i hode og ikke er i jobb modus men men

Har lnt bree tannes korte nye liv så skal kose meg med den når jeg kommer hjem

første skoledag i morgen

Jeg både gleder meg og gruer meg til skolen i morgen

Hvorfor

Jo jeg er ikke i god form jeg har høys sansylig fått influansa . og jeg orker ingenting er tatt og hoser og nyser og det er ikke måte p og hvos jeg ikke møter opp mister jeg plassen min s viderer bare og til skolen for og få skole plass og ra hjem igjen  jeg tror jeg ikke orker og være der hele dagen

Det var så vidt jeg orket og klippe meg i dag for og se fin ut til bryllupet til min kusine som skal gjifte seg p lørdag

nooen bilderhar fått høre apperat

I dag var jeg på sykehuset for og teste øreapparat. Det jeg ikke viste var at jeg skulle teste det ut i 3 moneder så nå sitter jeg har med øre apparatter


info

jeg skal snart øve meg på sangen papparazzi av lady gaga, men det blir bare refrenget håper det er greit


sånt ser øreapperatet mitt ganske lite så den syns ikke heldigvis hehe

skal bort i 5 dager. Vet noen av dere åssen man mobil blogger ?

Hei alle sammen jeg skal bort i 5 dager eller rettere sakt 4 jeg skal tilbake igjen onsdag for jeg skal til legen torsdag men drar tilbake etter jeg er ferdig hos legen

Jeg skal til merke der det sansyligvis ikke er internett dekning så for ikke blogget

Jeg er leder i en kristen komfermant leir s det gleder jeg meg til for og si det slik

Her er det noen bilder som jeg tok sist jeg var der

men det er bare og se og kommenter andre innlegg jeg har det er hyggelig det vet dere

hva syns dere om at jeg skal synge denne sangen her

Jeg syns denne sangen her er så fin og jeg syns jeg synger ganske bra på denne sangen så tenkte kansje jeg skulle synge denne sangen

og dda mener jeg legge ut på youtube

Eller hva syns dere ?
Mitt forhold til gud. Her er min historie hvorfor jeg tror på gud

Ja jeg er kristen og er stolt av det.

Jeg er ikke flink med og lese bibelen eller gå til kirken hver søndag, men jeg tror på gud.

Jeg har mange ganger vært i tvil om det fantes noen gud helt til dette.

Det startet da Mamma var gravid og var tre moneder på veg da jeg plutselig fikk en følese at broren min enten ble blind eller døv. Jeg fikk mest følese at han skulle bli døv og det ble han 6 moneder senere.

Da jeg følte det jeg følte det med broren min følte jeg at gud ville at jeg skulle være forberet med det siden jeg hadde en vansklig oppvekst på skolen og andre steder.

Dette er hovd punkte på hvorfor jeg tror på gud.

det finnes ingen oppturer unten nedturer

Tror dere på gud ?


Korsammling er noe helt for seg selv. Du klarer og tenke klart og mange av mine fine valg har vert igjennom korsammlinger

Hvis du er i tvil på gud  prøv en korsamling for da  tenker du tanker  som faktisk er gode

Sverie tur til Liseberg

30 juli
Det var sikkelig kult på Liseberg. Det eneste som var så dumt var at det regna og da mener jeg regna as. Det som var det positive med at det regna var at det ble lite kø så vi slapp og vente så lenge hehe

Spøkelse huset var drit kult jeg skvatt sikkelig det var kult as

Berg og dalbanenevar morsome de viste det perfekte stedet for og få kule bilder

vi var der til det stengte vi.

jeg håper vi får komme dit igjen men da vil jeg ha fint vær hehe


31 juli
Vi kunne vel ikke reise med en gang vel så vi var på universeum. Det er like ved liseberg og så på dyr. de var søte da hehe vi så på fugl og små søts aper, de var søte da hehe

Det var mange forkjellige fisker der. det var Piraiar, sjøstjerner, sagfisk nesten som sverdfisk bare at sagfisk har tagger og så var det hai der

Etter det gikk vi til sentrum til Nordstan  kjøpe senter og spiste middeg det og så oss litt om


bilder

30 juli

31 juli

Jeg  takker  Inger, Katrine og Tina Veslemøy for og være mine største fæn av min blogg tusen takk
JEG KAN IKKE TRO MINE EGNE ØRER :):):):):):):):):):)

Nå nettopp var det to skykker som ringte meg og sa at de elsker bloggen min. Det setter jeg utolig stor pris på, vanligvis ville jeg ha trodd at de tullet for jeg har opplevd veldig mange som tuller med meg om det, men jeg fikk en følelse at de ikke kødda med meg om det.

Dem sa at de leser bloggen min hver dag og at dem liker at jeg er ærlige med mine innlegg.

Jeg tror på de og jeg skal ikke skuffe de og de som liker og lese på bloggen min.

Jeg lovet dem at jeg skal synge en ny sang til dem og vi ble enige om at  jeg skulle synge paparzzi i allefall prøve på det

Så da takker jeg  Inger, Katrine og Tina Veslemøy for og være mine største fæn av min blogg tusen takk
Skal til Sverige til Liseberg

Hei alle sammen jeg skal Sverei til Liseberg og gledr meg noe sinsykt til og komme dit . Jeg har aldri vert der for så det blir første gang jeg skal dit

Hva med dere har dere vert i Liseberg før

Hvis ja åssen er det der. Er det morsomtGokart kjøring i dag

I dag var Far,  Maria og jeg på gokart kjøring i dag det var gøy. Var litt uvangt da siden vi ikke hadde kjørt gokart på 2 år, så et var gøy ogt prøve igjen.

Min beste tid var på 59.01 sekunder så det var bra for og være første geng på 2 år. Eller hva syns dere ?

Her dere kjørt gokart før da ?


har klipt meg hva syns dere

I august skal min kusine gjifte deg med drømme mannen sin, dermed må man se litt fin ut så jeg klippet meg, men det var ikke mye. Jeg er så lei av den standar frisyrene på oss gutter med kort hår så jeg vil litt forandringer.

her er bilder før og etter klippen
Hva jeg skal bli !! Hva skal dere bli da ?

Jeg vet akkuratt hva jeg vil bli. jeg har tenkt til og bli barn og  ungdoms arbeider. Jeg elsker barn og har lyst til og bli pappa en gang.

Siden broren min er døv har jeg lyst til og jobbe med døve barn,  sansynligvis må jeg flytte til oslo igjen for det er der man finne døve barn mest.

Vet dere hv a dere vil jobbe med  ?

Mitt forje innlegg er  Har  du dårlig selvtelitt. Hr er min historie og tips

AMADEUS DYREPARK

Ja, i dag har jeg vert på Tangen og vært i dyreparken. det var på tide må jeg si, har ikke vert der på 2 år så det var hyggelig hehe.

Vi fikk gå gratis inn for Tante Kari kjenner eieren der  av stede pluss at dateren hennes Elizabeth jobber der så det var koselig.

Her er noen bilder.

Her er Amadeus en kjempe kosete ape som er utrolig søtkos kos
her for jeg et nuss av Inka. Hun blir sur hvia hun ikke for oppmerksomhet

Bare og kommentere andre innlegg jeg har for eksempel ett innlegg der jeg synger You raise mi up bare og se på videoen og komenter der og hehefarget håret mitt

Ja i august skal en kusnie av meg gjifte seg så jeg må jo være fin til bryllubet hennes så jeg farget håret mitt litt mørekere en jeg ville ha det, men det ble da fint alikevel

Eller hva syns dere da.  ?

 

badet

Ja mitt andre innlegg. I dag har jeg vert i mjøsa og vasset, sammen med Joachim, Det er drit kalt i mjøsa  så klarte ikke  og bade. Etter på gikk jeg til fastland og badet sammen med Jens Ingar eller badet å badet han syns det var litt kalt men jeg kalrte og få han litt uti hehe. etter det spiste vi is og gikk hjem. det var en fiin dag
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogghits