Jeg og mr mat har vært uvenner

Hei folkens Wow hvor skal jeg begynne ? Det er ekstremt lenge siden sist jeg har skrevet et innlegg og jeg skjenner at jeg begynner å savne bloggingen. Så tenkte jeg skulle begynne som smått igjen med og begynne med at jeg og mr mat har vært litt uvenner i det siste selv om det går bedre nå.

Det begynte vell i desember da jeg fikk litt vinter deprisjoner som gjorde at døgnrytmen gikk helt ute av kontroll.  som og gjorde at spisevanene mine gikk også ute av kontroll. og der var det gjort. Det å ikke lage middag  ble til at jeg kun kjøpte Fjorland og spiste på på mc donalds.

Dette ble en vane til at jeg gjorde det hver dag som gjorde at jeg ikke følte meg så bra, ikke nok med det kom tankene på hva med hvis jeg kutter ned et måltid. Det var da det begynte å bli skremmende. Jeg hadde allerede sett at jeg ikke spiste nok allerede og når tankene kom på at jeg skulle kutte ned et måltid at jeg så at dette kunne  jeg ikke forsette med. Det var da jrg så faresignalene på et tilbakefall ang  spiseforstyrrelsen og det skremte meg.

Jeg bestemte meg for nå må jeg skaffe meg en rutine. og bestemte meg får å begynne med søvnen. noe jeg har klart å ordne. Når det gjelder mat har jeg kommet et stykke. Jeg spiser de måltidene jeg vil som er 4 måltider, men jeg går forsatt for lette og litt dyre løsninger. Så mitt neste steg er å bli venn med mr matlaging igjen, men først må jeg bli ordentlig venn med mr mat

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg